Kema versus Cear

Go down

default Kema versus Cear

Témanyitás by Kemabat on Hétf. Aug. 10, 2015 9:42 pm

- Hogy kerültem én ide, ebbe a helyzetbe? – kérdezte magától Kemabat, amikor az aréna oldalán állt várva, hogy beléphessen a küzdőtérre. A válasz cseppet sem bonyolult. Kemabat előző este eldöntötte, hogy reggel, vagyis amikor felkel, elmegy az arénába, hogy megnézzen néhány meccset, hogy tanuljon abból, amit lát. Értelem szerűen a reggelből dél lett, ha dél, akkor ebéd. Sok idő elment már azzal is, hogy kiválassza mit is egyen, pedig nem rendelkezett a bőség zavarával, utána meg teli hassal ugyebár nem szívesen megy bárhova is az ember, így tartott egy kis kellemes pihenőt. Nagy elégedettségében pillantotta meg az időt, és leszáradt a mosoly az arcáról. Sietett az arénába, nem igazán tudta, mikor vannak mérkőzések, félt, hogy már egyet sem sikerül elkapnia, és az egész napja kárba megy. A bejáratban lihegve nyugodhatott meg, hiszen még sokan voltak, gondolta nem véletlenül. Keresett magának egy helyet, ahonnan mindent beláthat, és várta a következő meccset, ami ment, az nem hozta lázba. Reménykedett, hogy láthat egy íjászt, tudta, hogy abból sokat meríthetne a saját stílusa kialakításához, de egyik fél sem képviseltette magát abból a kasztból, ami kissé megemelte az agyvizét. Mérgének hangot is adott, nem is akár milyet, cifraságát bármelyik ilyenre épülő film megirigyelhette volna, talán még pénzt is kapott volna érte, hogy felhasználhassák a következő trashhez. Az egész addig fajult, hogy szinte egy másik játékosról kellett lekaparni, akinek semmi köze nem volt hozzá, még csak rá se nézett. Persze nem lett nagy ügy belőle, Kemabat kihívta egy párbajra, szerencsétlen alak meg elfogadta, igazából nem is tehetett mást, íjászunk annyira erősködött. Így esett, hogy Kemabat ott állt és várta, hogy beléphessen az arénába, immár nyugodtabb fejjel, kissé bepánikolva, várva, hogy láthasson egy íjászt harc közben, testközelből.


hp: 100/100
páncél: 32
csp: 70/70

Élet: 20
Fegyverkezelés: 30
Erő/Irányítás: 1/17
Kitartás: 14
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 10

1x Mini Potion (+5hp)
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Cearso on Kedd Aug. 11, 2015 8:35 am

Egy újabb ellenfél, egy újabb küzdelem.
Már irónkus, hogy hogyan találnak meg az ellenfeleim. Abban szinte biztos vagyok hogy a többségük, még csak az aréna falán kitüzött ranglétrára se néz rá, ezért a nevem puszta említése nem elég nekik, a helyezésemet is mondanom kell, ha komolyan akarom vettetni velük a küzdelmet.

A mai küzdelmek után még beültem egy kicsit az aréna nézsorába, hátha mutatnak végre egy izgalmas harcot a játékosok, de nem volt szerencsém. Általában már az első támadás előtt lehetett látni, hogy ki fog nyerni. Kivéve ennél az utolsónál.
De a melletem ülő játékos már nem volt annyira elragadtatva, mint én. A hirtelen felindulásából azonnal hallani lehetett, hogy kezdő az illető, aki még nem gyakran küzdött, vagyis semmi előnyöm nem származna abból, ha kihívnám. Ezért, amíg lehetett ignoráltam is.
Mikor már túlságosan rajtam csüngött, még lepróbáltam lezárni a következővel:
-Bocsi, de engem érdekel ez a küzdelem is.
De nem hagyta magát, és a végén még kihívott egy harcra.
-Rendben, akkor tanítok neked egy keveset, ha szeretnéd.
Az arénába beérve az ismerős erdő fogadott. Nem tétováztam, felmásztam az egyik ágon, és a lombkoronákon keresztül indultam el az ellenfelemig, akit nem volt nehéz megtalálni, és a fák takarásából azonnal útjára indult egy fénynyaláb. Majd leugrottam a másik elé, és kézfogásra nyújtottam a kezem.
-Első pont: ismerd meg az ellenfeled. Cearso vagyok, az aréna második helyezettje. Még mindig úgy gondolod, hogy okos döntés volt kihívni?szint:22
élet:39/1
FK: 20/56
Erő:2/2
Irányítás:29/16
Kitartás:10/4
Gyorsaság:15/5
spec:6/4
páncél /130


200/130
CSP 70/70
dobások:

lopakodás miatt Cear kezd
Cear-nak legalább 2-t, Kem-nek legalább 5-öt kell dobnia sikeres találathoz
mindenki körönként egyszer támad
mindenkinek 3-tól sikeres a képije
Spoiler:

spéci itemek:
Artemis (+6 irányítás +2 fegyverkezelés)
Szint: 5 (felszerelt)
A Kaszás Rettegett Köpenye +2 [2GY] (+5 gyorsaság +2 erő +9 fegyverkezelés +15 páncél, viselőjét 3-as szintű észleléssel áldja meg)
"A köpeny zizzenésével jelez mindent és mindenkit. Levételekor sajnos az észlelés is eltűnik, pedig sosem árthat egy ötödik jártasság. A köpeny olyannyira hosszú, hogy egy része a földön követi viselőjét, kisebb szintű észlelése megnöveli viselése közben, nagyobb vagy egyenlő szintűnél nem csinál semmit, ha a viselője nem hordhat T3-as tárgyakat akkor a Kaszás Félelmetes Köpenyévé alakul vissza."
Gyémánt Mellvért (60 páncél, ha valaki megsebez, akkor 10%-al több sebzést kapsz, viszont az eredeti sebzésnek a 10%-át az ellenfél is elszenvedi)2 Halvány füst kristály  
1 db Lökés kristály
1 db gyógyító Kristály
1 db gyenge területi kábító kristály
1 db Hosszú Pontosság Potion (2 támadás erejéig biztos találat)
1 db Nagy Poti (+40 hp)
2 birkozó kristály
2 mágnes kristály
1 db Haladó Csapat Sebzés Kristály


sikeres találat: 48+10 (lopakodás bónusz) sebzés


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 11, 2015 8:36 am-kor.
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 11, 2015 8:35 am

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kemabat on Kedd Aug. 11, 2015 10:54 am

Elérkezett az idő, belépet a küzdőtérre. Kissé nosztalgikus érzés kerítette a hatalmába, amikor meglátta, hogy erdős terepen kell megtanítania ellenfelének mennyit ér a kezdők szerencséje, hiszen első úgymond küzdelme is fák között zajlott. Izgatottan nézett körbe, lassan mozgott, nem igazán tudta, mihez is kellene kezdenie. Talán meg kellene keresnie az ellenfelét, hogy övé legyen az első támadás? Vagy esetleg el kellene bújnia, hogy ha megpillantja, akkor egy meglepetés nyilat adhasson neki ajándékba? Ezek, meg ezekhez hasonló gondolatok cikáztak benne, de mindhiába, egy váratlan támadás érte, ami levitte teljes páncélzatát, és az életéből is levitte a negyed részét. Kemabat elsápadt, ez csak egy támadás volt, és máris hatalmas hátrányban volt, legalábbis így érezte. A támadás után a másik íjász is megjelent előtte, és nyújtotta is a kezét és bemutatkozott. Hősünk szemében elégé magabiztosnak tűnt, sőt inkább önteltnek, irritálta a mondandója. Határozottan, keményen fogta meg a kezét, érezze, hogy nem olyan puhány ő, hogy csak úgy lenézzék, meg oktatásra sincs szüksége, bár egy íjásztól nem árthatott pár tanács, amit felhasználhat a későbbiekben.
- Kemabat vagyok. Ez az első alkalmam az arénában. Tudom, hogy ki vagy, bár a helyezésed ismeretlen volt számomra. Ha már ott tartunk, hogy ismerjük meg az ellenfelünket, úgy gondolod, hogy ismersz annyira, hogy megkérdőjelezhesd a döntéseimet? – vigyorodott el, miközben szúrós tekintetével ajándékozta meg az előtte álló fiút. -  Annyira ne szállj el magadtól, mert annál rosszabb lesz a vereséged.
Hátrálni kezdett, de egy pillanatra sem vette le róla szemeit, lassan mozgott, mégis határozott volt minden mozzanata, majd hirtelen felhúzta az ideget, és egy nyílvesszőt repített az idegen felé. A következő pillanatban már futott is, cikázva a fák között, hogy nehezebb célpont lehessen.hp: 74/100
páncél: 0
csp: 50/70

sikeres találat esetén 17 sebzés
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 11, 2015 10:54 am

The member 'Kemabat' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Cearso on Kedd Aug. 11, 2015 11:57 am

[gyémánt mellvért 2-t visszasebzett]


A kézfogás rendben lezajlott, és ahogy nézem, eggyel ntt azok tábora, akik nem kedvelnek engem.
-Nem gondolok semmi ilyesmire. 


-Íjász.
Jegyzem meg, mikor eltalál a nyílával. 
Mikor volt utoljára szerencsém egy íjászhoz? Arénában szerintem még nem is futottam össze eggyel sem.
-Remek. Nekem is ez lesz az első arénaküzdelmem egy íjász ellen.
Majd a sérülést is lecsekkolom a panelem segítségével. Innentől kezdve már tudom, hogy nem lesz nehéz, vagy túl hosszú a küzdelem. Talán, ha egy kicsit megnövelném az esélyeit? Végignézem az itemlistámat, de nem hiszem, hogy lenne nálam olyan tárgy, amit ő használhatna is.
Végső megoldásként a céhbankra nézek rá, és találok is néhány itemet, amik jók lehetnek, hogy elhúzzuk egy kicsit a küzdelmet.
-Második pont: ne fél itemet használni. És mivel az előbb mondta el a nevét, könnyedén át is küldöm neki a kiszemelt kiegészítőket. Használd ezeket, ha szükséged van rájuk. Persze azt is megértem, ha nem akarod használni őket.
Majd felkapaszodok az egyik alacsony faágra, és a lombok közt próbálom meg tartani a sebességet a mostani ellenfelemmel.


200/113
48/70
/kivettem a céhbankból: 2 db Kis potion, 1 db pajzs kristály, és átadtam Kemabat-nak.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kemabat on Kedd Aug. 11, 2015 1:23 pm

- Géniusz! – jegyezte meg halkan, amikor ellenfele megemlítette a kasztját. – A nyílból tűnt fel, mit gondolsz, minek szorongattam az íjamat a bemutatkozás alatt?
Mikor közölték vele, hogy íjász ellen még nem harcolt arénában, csak legyintett, nem érezte ezt nagydolognak, valószínűleg más helyzetben már sikeresen összemérte tudását másokkal a kasztból, olyan nagy különbség nem lehet.
A tárgya már futás közben érkeztek meg hozzá, és el is húzta a száját miattuk.
- Lenéz engem? Azt hiszi, ezek a vackok nélkül nem tudnék győzni? – bosszankodott, majd megnézte, hogy pontosan mire használhatóak azok az úgynevezett vackok. Mosolya ismét széles lett, tudta, miként használja el, és remélte, hogy Cearso meg fogja bánni a könnyelműségét. Emlegetett szamár, ellenfele hamar beérte, igaz nem volt nehéz, Kemabat megállt, amikor megvizsgálta az ajándékát. Újra elindult, cikázott a fák között, közben hátra-hátrapillantott, mennyire van nyomában az aréna második helyezettje. Meglepődve tapasztalta, hogy ő a gyorsabb, nem sokkal, de nem csökkent a kettejük között távolság, bár lehet, hogy direkt csak játszadozott vele. Nem tetszett neki ez a gondolat, elég volt Timidus elől menekülni, megállt, és újabb lövést intézett a fiú felé, és egy fa mögé bújt, amíg beszélgetést kezdeményezett.
- Nem gondolod, hogy egy íjászhoz nem igazán illik a másik ilyen szintű követése? – hangjában egy kis gúny is lapult. – Ha mindenképpen tanítani akarsz, mutathatnál valamit, ami hasznomra is válhat. Trükköket, cseleket, bármit, ami egy íjászhoz illik, amit más kaszt nem igazán tud kivitelezni. Követni mindenki tud! A távolságnak kellene lennie az íjász egyik leghasznosabb fegyverének, vagy te nem így gondolod? – kérdezte, közben erősen fülelt, hogy elkaphassa a válaszát, meg, hogy meg ne lephesse megint.


ez lemaradt:
Felhasználta az egyik Kis potion-t, amit Cearsotól kapott.
hp: 90/100
páncél: 0
csp: 20/70


A hozzászólást Kemabat összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 11, 2015 1:43 pm-kor.
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 11, 2015 1:23 pm

The member 'Kemabat' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Cearso on Kedd Aug. 11, 2015 1:56 pm

-Szorongathatsz magad mellett bármilyen fegyvert, az még nem jelenti azt, hogy használni is tudod. Amíg nem látom, hogy milyen fegyverrel támad az ellenfél, addig nem szabad levonni rossz következtetéseket.
Bár nem hiszem, hgy bárki ilyen mocskos trükkel sokáig bírna az arénában küzdeni. Előbb vagy útóbb mindig kiderülnek az ilyen kis dolgok.
-Mintha elfutni, és bújdosni nem mindenki tudna. A távolság meg csak azoknak kedvez, akik nem terveznek előre minden lehetőségre.
Válaszolok vissza. Persze, ha valaki kivenné a kezemből az Artemis-t, akkor biztos, hogy nem sehogy se tudnék győzni, de ez nem azt jelenti, hogy nem készülök fel erre a lehetőségre is. természetesen próbálom azt is elkerülni, hogy ilyen dolog egyáltalán megtörténhessen.
-Egy trükköt szeretnél látni? Mit szólsz ehhez?
Az Artemis-t felemelem és arra a fára célzok, ami mögött elvileg a srácnak kell tartózkodnia. Elképzeltem, ahogy újabb fénynyalábok jelentek meg az automatikusan megjelenő mellett, amivel előhívtam az első képességem erejét. Méghozzá a legnagyobb fokozaton. És az első és az utolsó nyaláb ívben megkerülve a fát indult el arra, ahol feltehetően az ellenfelem állt, miközben a másik három egyenesen a fán keresztül áthaladva próbálta meg elérni a srácot. Hátha ezzel a húzással eléggé meg tudom lepni. És akkor talán ő is előrukkol valamivel.


200/96
37/70


első képesség:
összesen: (0+0+24+25+25=)74 sebzés


A hozzászólást Cearso összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Aug. 11, 2015 2:01 pm-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 11, 2015 1:56 pm

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kemabat on Pént. Aug. 14, 2015 12:09 pm

- És szerinted ilyen trükkök beválnak? Más kaszt fegyverével többet árt magának az ember, mint használ. Gondolj bele, már az is idő, míg előveszi a sajátját, amit használni is tud. Mennyi sebzést szerezhet ilyesmi miatt? – próbált érvelni Cearso állítása ellen, szerinte tökéletes logikával, bár nem volt még tapasztalt ez ügyben, de a lényeg a határozottság. Juro is mondta neki, még régen, hogy bármennyire is nagy hülyeséget mond, ha határozottan teszi, kétféle eredmény lehet. Vagy meggyőzi a hallgatóságot, vagy hatalmas nevetésre bírja. Persze hivatalos ügyek rendezésénél ne próbálja ki.
Egy kicsit elkanyarodtam, térjünk is vissza a csatához.
- A menekülés, és bujdosás, stratégiailag fontos mozzanatok lehetnek, a kergetés már kevésbé. Egyébként meg, annyira idióta azért nem vagyok, hogy szemtől szembe álljak ki ellened. Az első találatodból alaposan fel lehetett mérni a kettőnk között lévő különbségeket. Biztosan hallottad már a „szégyen a futás, de hasznos.„ kifejezést. Ha a helyzet úgy hozza, használni kell. A távolság meg minden íjásznak fontosnak kellene lennie, hiszen nem igazán van rajtunk kívül olyan, aki képes messzebbről is támadni, mint a fegyvere hossza. – válaszolta, közben értetlenkedett, hogy élhette túl eddig, ha folyton közelről akar támadni, mert neki ez jött le, valamiért.
A „trükk” amit ellenfele ellőt, (és ha nem itta volna meg az egyik potiont, amit kapott, akkor vége lett volna a küzdelemnek) kellemetlenül érintette, több okból is.
- A rohadék! – mondta ezt halkan, hogy ellenfele ne hallhassa, majd hangosabban kezdett neki mondandójának. – A harmadik pont hol marad? Mondjuk, hogy használjuk a speciális képességünket? Mert gondolom ez az volt. Ezzel csak az a gond, hogy teljesen leromboltad a tanár bácsi szerepedet. Olyat kellett volna mutatnod, amit más is megtanulhat! Remélem nem gondolkodtál tanári pályán, mert nem lennél alkalmas rá! – hangjában talán egy kis sértődöttséget is lehetett érezni, majd miután befejezte, csendesen, egy szó nélkül továbbállt, bokrok és fák mögött bujkált, próbálva észrevétlen maradni, és felkészülni az újabb támadására.Pihenőkőr
hp: 16/100
páncél: 0
csp: 20/70
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 14, 2015 11:06 pm

-Túlságosan ragaszkodsz ahhoz, hogy fegyverrel küzdj, ha ezt az utalásomat is rosszul értetted.
A képesség az átlagnál jobban müködött.
-Nos, hogyha nélkülem is sikerül rájönnöd a helyes lépésre, akkor nincs már mit tanítanom. Csak haladj ezen az úton, és kíváló harcos lesz belőled.
Nem kétség, a célom nekem is megvolt, és amint elértem, rögtön jött a következő. És csak ezért lehetek most azon a szinten, amelyiken vagyok.
-De a vereséget meg kell ízlelned, hogy annál többet jelentsen számodra a győzelem. Ha elég kitartó és elszánt vagy, akkor egy nap engem is le fogsz tudni körözni. Vagy akár még Timit is. Mondjuk ez nem holnap, vagy holnapután fog megtörténni, de ha ott lebeg a szemed előtt a cél, és még szerencsés is vagy, akkor hihetetlen dolgokra is képes leszel.
Ennyit a lélekreható mónologról, és ideje támadni. A sötét erdő, és a sok elbújási lehetőség nem igazán zavar meg. A kettes látásommal amúgy is jobban látok, mint  a nagy többség, míg a köpenyem észlelésének hála, az ellefelem elbújni sem igazán tud. Az Artemis meg is célozza az ellenfelem, majd lővök, és....
[dobás]
és mellé... a fény az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégsem azt a helyet választja, amelyiket kijelöltem neki.
-Látom a szerencse máris a te oldaladon van. Ez egy jó jel. Na akkor egy kikényszerített negyedik pont: mindenkinek van gyengéje. Csak fel kell tudni ismerni. Aztán tudni kell kezelni az információt.

200/96
12/70


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 14, 2015 11:16 pm-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 14, 2015 11:06 pm

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kemabat on Szomb. Aug. 15, 2015 2:09 pm

- Persze, hogy ragaszkodok a fegyverhez, nélküle harcképtelen vagyok, az ellenfelem meg sem érezné a támadásomat. – mondta Kemabat fennkölt hangon, mintha az ő szavai magába foglalnának mindent, ami igaz ebben a játékban. Valóban semmit sem ért az íj nélkül, de a hangneme mégsem illett a beszélgetéshez. A harmadik pont említés után, a másik íjász mondata keserű ízt hagyott maga után Kemabat szájában. Úgy érezte, mintha azt akarná mondani, hogy nagy harcos lehet belőled, de most… arról inkább ne is beszéljünk. Sértettnek érezte magát, de már tudta, miért van a második helyen. Ilyen képességgel könnyedén legyőzhet bárkit is. Bárkit, kivéve az első helyezettet, Shut és Timidust.
- Oh, hidd el, már megízleltem! Keserű volt, akár az orvosság, ami még csak nem is hat. Számítok rá, hogy még egy párszor meg fogom még kapni ezt az érzést, de utána majd viszonozni fogom mindenkinek, aki alábecsült engem, vagy megalázott.
A hegyi beszédet elengedte a füle mellett, tudta, hogy sértő lenne számára végighallgatni, hogy majd a jövőben, kemény munkával érni is fog valamit, nem úgy, mint most. Süket duma.
A bujkálás úgy látszik, nem sokat ért Cearso ellen, minden igyekezete ellenére is hamar megtalálta, és célba is vette. Szerencse ide, vagy oda, nem találta el a lövés, és Kemabat most vette észre, hogy az ellenfele nyila fényből vannak, nem úgy, mint az ő átlagos vesszeje. Újabb előny a másik oldalán. Egyre jobban érezte, hogy kiegyensúlyozatlan ez a küzdelem, és reménykedett benne, hogy még sok sikertelen lövése lesz ellenfelének, a mostanihoz hasonlóan. A „kikényszerített negyedik pont” viszont elgondolkodtatta. Gyengeség vele szemben a gyorsasága volt, de a különbség szinte elhanyagolható. A másik meg maga a fegyver, mint megannyi más íjásznak is. Ő viszont nem harcművész, hogy közel kerülve elvegye tőle. Felhasználta az utolsó ajándékba kapott potiont, és mozgásba lendült. Egyenesen a másik felé, és rálőtt, majd hirtelen megfordult, és próbálta növelni a kettejük közötti távolságot. Egy íjász ellen ez hiába nem ér sokat, de nagyobb távolságból hátha megint hibázik.Felhasznált egy Kis potion-t
hp: 36/100
páncél: 0
csp: 40/70
Ha talál, Kemabat 17-et sebez
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Aug. 15, 2015 2:09 pm

The member 'Kemabat' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Cearso on Kedd Aug. 18, 2015 11:24 pm

-Még mindig nem értetted meg. A felkészülni minden lehetőségre azt jelenti, hogy felkészülsz mindenre, ami előfordulhat. Ha a fegyered elvesztéséel nem kalkulálsz, a lehető legrosszabbkor fogod megérezni a hviányát. És annál rosszabb lesz.
Egyszer megtanulod, hogyan ne veszítsd el a fegyvered, és onnantól kezdve már nem is aggódsz majd miatta. De erre magától kell rájönnie, vannak bizonyos dolgok, amiet nem lehet megtanítani, hiába vagyunk mind a ketten íjászok. Valahol meg kell húznunk egy vonalat.
-Akkor másodszorra már ismerős lesz. Egy ideig azzal is el lehet lenni. Főleg miután hozzászoktál az izéhez. Na nem azt mondom, hogy arra kell számítani, hogy mindig veszíteni fogsz, de ezt sem lehet kizárni a számításokból.
Most már eljutottam odáig, hogy teljesen felesleges lenne kergetni az ellenfelemet. És ahogy néztem, ő is kifogyott a szerencséből, és az ő lövése is célt téveszt. Szóval nem csak én vagyok az, akinek az utolsó pillanatban sikerült elszúrnia egy szinte teljesen tiszta támadást. Ezek után fogtam magam, és vissza másztam az egyik fa lombjába, majd kényelmesen elhelyezkedtem, amíg felkészülök a következő támadásomra.
A nagy szintbeli különbség miatt nem igazán érzem, hogy aggódnom kéne attól, hogy innen meg tudná az ellenfelem fordítani a küzdelmet. Nem mintha lebecsülném a másik íjászt vagy bármi ilyesmi. De azért látszódik rajta, hogy ez az első küzdelme, és nem olyan tapasztalt, mint amilyennek mutatni akarja magát. Na majd abba az irányba terelem, amelyik a reakciói alapján a legjobb lesz majd neki.

pihikör CSP 12->70

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kemabat on Szer. Aug. 19, 2015 12:00 am

Csalódottság öntötte el, amikor látta, ahogyan a nyíl célt téveszt, és elszáguld Cearso mellett. Ez is a másik hibája, ha nem említi, hogy Kemabatnak már megvan a szerencséje, nem hagyta volna cserben, amikor szükség volt rá. Bosszankodott magában, amit az ellenfele megjegyzése csak tovább erősített. Nevetségesnek tartotta a vádakat, és tényleg nem értette, hogy mire akar kilyukadni az íjász.
- Nem, valóban nem. Felkészülni mindenre, oké, az íjam elvesztésére is, legyen. A legrosszabbkor érzem a hiányát? Egy harc során, ez egyértelmű. Ha nincs, instant vereség, de azt is tudom, hogy elvenni csak egy harcművész képes. Ráérek akkor aggódni miatta, ha azzal a kaszttal küzdök. Egy íjász ellen… felesleges. – határozott volt, és mogorva. Erről beszélni is kész időpocsékolás volt a számára, mégis mondta a magáét, nem bírta ki, hogy ne szóljon hozzá.
- Lehet, hogy most is veszíteni fogok, de nem gondolod, hogy mindig ez lesz, ha a számításaim között az szerepel, hogy mindig veszíteni fogok? Hogy is mondják? Bevonzom? Igen, ez lesz az. Bevonzom a vereséget. Csak a győzelemre kell gondolni, és eljön. Lehet, hogy nem ma, lehet, hogy egy egész éven át mindig alulmaradok a csatákban, de egy nap… egy nap megalázó győzelmet aratok, és azon a napon remélem, ellened fogok kiállni. Akkor majd térden csúszva a könnyiddel küszködve fogsz majd a bocsánatomért esedezni. És tudod mit? Én megbocsátok! Megbocsátom, amiért lenézted az erőm, ami csak most kezdett kihajtani, megbocsátok mindent, és akkor talán még jóban is lehetünk.
Monológja végeztével felhasználta az ajándékcsomag utolsó itemét is, és a lombok között bujkáló Cearsot vette célba. Lőtt, és remélte, hogy most célba is talál.Felhasznált egy pajzs kristályt
hp: 36/100
páncél: 0
csp: 10/70
Ha talál, Kemabat 17-et sebez
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 19, 2015 12:00 am

The member 'Kemabat' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Cearso on Szer. Aug. 19, 2015 8:35 am

-Ha azt hiszed, hogy csak a harcművészektől kell féled ebből a szempontból, akkor tévedsz. Egy csomó képesség van, ami arra irányul, hogy elpusztitsák az ellenfél felszereléseit, és ezzel tegyenek szert előnyre. Tudom, hogy nem szép dolog, de akkor is vannak ilyenek.

Ez a monolog volt talán az, amire az eddigi küzdelmeim alatt vártam. Azonnal le is ugrottam a fa tetejéről.
-Remek, ez az a hozzáállás, aminek ott kell lennie minden küzdőfélben. Amíg ez a hozzáállásod megvan, addig engem mindig megtalálsz, ha egy küzdelemre van szükséged. Semmi lenézés nincs a szavaimban, amíg nem a düh vagy a bosszú vezérli a tetteid, addig nem is lesz. Csak azt szeretném, ha te már a legelejétől a maximumot hoznád ki magadból. Ugyanis hasonlítasz valakire, aki egy hosszú út után, ami tele volt vereséggel és bosszúsággal, most az aréna második helyét foglalja el. Bár azt tudom, hogy ebben a küzdelemben még nem sok esélyed van. Mondd csak a három itemből, amit adtam neked, abból hányat használtál már el?
A támadása ismét eltalált, és ezzel egy újabb darabot sikerült lecsipnie a páncélomból. Ami még nem volt vészes.
-Ha komolyan folytatni szeretnéd, akkor most elmondom, hogy még csak a páncélom felét sikerült leszedned. Persze ez még nem ok arra, hogy feladd. Még bármi megtörténhet.
Már fel is húztam az íjat a következő támadásra, majd a következő pillanatban rá is engedem az ellenfelemre a fénynyilat.

/találat esetén 26 sebzés (ebben már benne van a pajzs kristály effektje)/
200/69


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Aug. 19, 2015 8:36 am-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 19, 2015 8:35 am

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kemabat on Szer. Aug. 19, 2015 10:59 am

Valóban csak a harcművészektől tartott, a speciális képesség eszébe se jutott. Persze hogy jutott volna, mikor eddig csak két fajtával találkozott, fogalma sem volt, mennyire szerteágazó lehet még ezek típusai. Ilyenkor azért sajnálta, hogy az övé harcban semmit sem ér. Ez persze nem igaz, nagyon hasznos tud lenni, főleg, ha felbuffolná a speciális képesség pontjait, akár még magasabb szintűekről is egy csomó hasznos dolgot megtudna, amit a harc során fel is használhatna. Cearso ellen viszont tényleg nem ért semmit. Amit megtudott róla, azt vagy elárulta maga is, vagy érezni lehetett.
- Jó tudni, ezt megjegyzem magamnak. Az ilyen képesség talán még hasznosabb is, mint amit nemrég bemutattál nekem, pedig attól is leesett az állam. – jelentette ki, csak hogy ne érezze úgy az ellenfele, hogy teljes szívből gyűlöli, bár most valami hasonlót érezhetett.
A monológja utáni szösszenetet nem tudta hogyan kellene értelmeznie. Ellenfele leugrott a fáról, és nyugodtan eldalolta, hogy ezzel a hozzáállással Kemabatból lehet a Cearso 2.0. Az is kiderült a számára, hogy hogy csak akkor néz le valakit, ha dühös, vagy bosszúra vágyik. Nehéz eset, lehet, hogy akkor Kemabatnak igaza volt, és most is lenéző szavakat intézett hozzá, hiszen dühös lehetett, amiért belerángatták ebbe az íjász párbajba.
- Én nem leszek olyan, mint te! Én jobb leszek nálad! – mondta gúnyosan. – És gondolod, hogy elmondom? Találd ki magad. Magadat ismerve tudnod kellene, ha már annyira hasonlítok rád.
Kemabat talált, örült is neki, de hamar jött a válasz, ami elől nem tudott kitérni. Az életét vizsgálva igencsak kevésnek találta, és nem is tudott ezen változtatni.
- Csak a felét? Láttam, hogy az életedből még semmi sem ment le, de csak a páncélod felét? – hitetlenkedet. – Ennyit érne a felszerelés? Feladni? Soha! – mondta, és ismét elkezdte a menekülő manővereit.Pihenőkőr
hp: 8/100
páncél: 0
csp: 10/70
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Cearso on Vas. Aug. 23, 2015 10:27 am

-Minden képességnek megvan a maga előnye, és a maga hátránya. Egy ilyen képességgel lehet, hogy nagyobb előnyre tudsz szert tenni, de egy ellenfélnek általában egyszerre csak egy fegyvere van, ezért elég nehéz többször is használni egy ilyet egy küzdelem alatt. És van egy olyan érzésem, hogy te is tartogatsz még meglepetéseket a számomra. Ha nem most, akkor majd egy másik küzdelem alatt. 

-Na na. Be is kell ám azt bizonyítani. Az nem elég, ha csak mondod. De ha jobb leszel, mint én, akkor se fogok leállni a tanításoddal. Ebben biztos lehetsz.

-Igen, ilyen sokat számít a két Tier-nyi távolság. Meg az, hogy legalább öt szint különbség van köztünk. Szinte biztos vagyok benne, hogy kiképzővel érted el a húszas szintet, különben lenne nálad legalább egy vagy kettő magasabb erejű felszerelés. Hacsak nem olyan fanatikus vagy, aki az egész játékot ugyanazzal a szettel akarja végigvinni. De ezt kizárnám, mert a reakcióidból ítélve ez az első komolyabb küzdelmed. Na, de nézzük, meddig tart még a szerencséd.
Beéloztam a menekülő srácot, majd löttem.
[dobás támadásra, (ha sikertelen, akkor képességpróba a 2. képességre[Healblock])]
És ezzel a lövéssel végre eltaláltam, és ha jól számoltam, akkor kifogyott az életből.
A küzdelem végeztével még odamentem hozzá, persze csak miután az Artemiszt eltettem a helyére.
-Jó kis küzdelem volt. Ha jól sejtem, mind a három itemet elhasználtad, de ha mégsem akkor nyugodtan tartsd csak meg őket, én meg valahogy elszámolok vele a céhnél. És engedj meg két jó tanácsot. Ha ilyen vagy hasonló itemeket szeretnél, akkor keresd fel Shu-t a szabad rablás boltban. Szívesen segít a feltörekni vágyóknak. Ha meg küzdeni akarsz még akkor keresd fel Atoru-t. Ő minden ellefelét a lehető legjobban kezeli. Biztos vagyok benne, hogy még látjuk egymást. Sok szerencsét a továbbiakhoz.
Ezzel megfordultam, és kimentem az arénából. Talán tényleg felül tud majd múlni, de ez még a jövő zenéje.


A hozzászólást Cearso összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 23, 2015 10:40 am-kor.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Aug. 23, 2015 10:27 am

The member 'Cearso' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kemabat on Hétf. Aug. 24, 2015 12:12 pm

Jött is a válaszban a duma a képességekről. Nem mintha ez érdekelte volna a legjobban az íjászunkat, de nem szakította félbe. Az egy fegyvere van egy játékosnak részre azért felkapta a fejét. Nem azért, mert nem értett vele egyet, hiszen harc közben ő sem vehetne elő egy másik íjat, ha a mostani eltörne, de ellenfele szavai azt a benyomást keltették benne, hogy nem is annyira hasznos, mint amilyennek tűnik. Pedig fegyver nélkül még a közelharcosok is jóval kevesebbet sebeznek, legalábbis ő így gondolta.
- Szép is lenne, ha én is ismernék trükköket, amiket bevethetnék ellened, de sajnos ez nincs így. – mondta lemondóan, a későbbi összecsapásaik gondolatára nem is reagálva.
- Nem kell félned. Amit mondtam, lehet, hogy csak üres szavak a számodra, de megtöltöm neked tartalommal, be fogom bizonyítani a legyőzött, porba hullott tested felett. Emlékezz erre! Mert ez lesz a jövő. – mondta vigyorogva. A tanítások gondolatával meg elégedett volt, hiszen azért jött ide, hogy egy íjásztól lessen el mozdulatokat, hogy tanulhasson. Lehet, hogy akkor nem érezte ezt, de így is tanult ebből a vereségből is. Vereségből, mert Cearso legújabb nyila ismét betalált, lenullázva íjászunk életét.
Azon elgondolkodott, hogy miből jött rá, hogy húszas szinten van. Hiszen lehetne tízen akárhányas is. Az, hogy nincs erősebb felszerelése, nem elég indok a következtetésre, hiszen a csórónak sincsenek a legjobb cuccai. Kemabat persze nem szólalt. Csalódott volt, mert ismét kikapott, csalódott volt, mert nem érezte, hogy sokat fejlődött volna. Nem hitte el, hogy ez a vereség az előnyére válna. Csak annyit tudott biztosan, hogy gyenge, és erősebbé kell válnia, hogy elkenhesse a mostani győztes képét.
avatar
Kemabat
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 213
Join date : 2015. May. 12.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
496/1500  (496/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 26, 2015 4:17 pm

Az aréna küzdelmet lezárom. Egymás ellen legközelebb 2015. 10. 24-én küzdhettek meg.

Jutalom: 60 exp 160 arany

Pontok:
Cearso +10 pont
Kemabat -20 pont
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kema versus Cear

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.