[Küldetés] The floor is lava

Go down

default [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 24, 2015 1:15 pm

Teliholdkor az egyik nagy tavacskában furán bugyborékolni kezd a víz, itt-ott gejzírek törnek fel belőle. A tavacska közepén van egy sziget, ami a megváltozott klíma hatására pár óráig ontani fogja magából a virágokat.

Így szól a pletyka. Nemsokára telihold lesz, akit érdekel, hogy igaz-e, gyülekezzék. :3

Játékosok: Bacchus, Phobos, RenAi
Határidő: Augusztus 31.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Asuka on Vas. Aug. 30, 2015 11:38 am

Telihold! Tavacska! Virágok! Nekem tutira itt a helyem! >.< Ismerek ugyanis valakit, aki ismer valakit, aki ismer valakit, aki aztán nagyon ismer valakit, aki azt mondta, hogy igazi virágkitörésre lehet itten számítani. Hallottam ugyan, hogy a 20. szint népszerű lett, de biztosan csak azután, hogy a 19. boss legyőzése után Én felfedeztem, hogy mennyi növény van itt. Nem véletlenül időztem annyit a szinten, miután megnyitottuk.
Na de, ez most mindegy is. Az ismerősöm ismerősének az ismerősének az ismerőse azt mondta, hogy most mindenképpen érdemes ide eljönni, úgyhogy jöttem is. Virágos ruciban persze, és tündéri kis kosárkákkal, hogy legyen hova befogni a szállingó növényeket. A terv ugyanis az, hogy annyit gyűjtök össze, amennyit csak tudok. Igazi virágparadicsom ez a hely, mindenképpen megéri majd eltöltenem itt egy kis időt! *-* Ha elég virágot sikerül szereznem, akkor még ruhát is varrok magamnak belőle. Biztosan jó lesz valami különleges alkalomra, amikor nagyon fel akarok vágni. Cool
Szokásos felszerelésem helyett egy könnyed, nyárias ruhát veszek fel, kezemben pedig egy közepes méretű kosár, amiben benne van egy másik, ami kisebb nála. Meg akarom tölteni mindet, mert van belőle hasznom elég. A telihold éjszakája ma lesz, úgyhogy már naplementekor megérkezem a szintre, s ide-oda sétálgatva próbálom megtalálni a tavacskát, amiről az ismerősöm ismerősének sokadik ágú ismerőse is beszélt. Fuhh, remélem, nem akar átverni, mert akkor biztosan kikap. o.o
A tavacskához így elsőként érkezem. Talán nem ijesztek el senkit a vörös indikátorommal. De hiszen nem is lehetek rossz ember, hiszen a virágokat szeretem. :3
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Bacchus on Hétf. Aug. 31, 2015 9:21 pm

Malcolm kaszinója tarolt és a pia is, amit Xen kavart. Fél részegen tántorogtam beleakadva egy-két fél vagy egész nótásba, e hamar megcsapta a fülem egy pletyka, ahogy orromat is a lefőtt borpárlat. ugyan ez még mindig nem a tökéletes volt, de pár pohár után ki számolja, meg a zamata.. hmm gazfickós.
Felettébb jó hangulattal estem négykézláb, majd onnan hídba a huszadik szint teleport kapuján túl. Ha minden igaz és úgy ahogy van, valami jóféle nektár vár bent, a szinten belül. Valami méz édes sör, vagy bor, netalán, még ezeknél erősebb nektarin. Csorgott a nyálam és a szemem, miközben az útszéli derékig érő cölöpökben kapaszkodva, hol neki esve haladtam előre. A "mézes sörfolyam, mi teliholdkor kél". Nyamm.. gulp.
Haladtam előre az elmondott helyszín felé, csak francnak kellett egy mezőre, hegyi meredekséget pakolni. Bármikor visszazuhanhatok, még jó hogy idepakolták ezeket a kapaszkodókat. Másztam előre rendületlen, küzdve a kísértést, hogy ne igyak még a palackozottból, persze mind hiába. A gourd megtelt majd kiürült, majd megtelt, hogy újra szárazon szívja magába az esti levegőt és a csillagok fényét. Finom utam volt, ami rengeteg órámba telhetett, de elértem ez első tavat. Épp hogy beleléptem, másik lábam már újra a földet taposta. Kikelve magamból verekedtem át magam a tócsán, hogy bosszúsan folytathassam utam a tavakig. Nehéz út volt és a virágok még így este is gyomorforgatóan terjesztették "bűzük". A bor mámorító illata sokkal inkább vonzotta orrom, hogy még kitartsak addig.
Jé van ott valaki.. eszméltem fel a sötétben, egy alakra, közel már időben a holdtöltéhez.
- Aholy - szörcsögtem kettőt.

_________________
Infók:

2014.11.25-től fegyver csere +12 erő (+3 erő, +3 gyorsaság) helyett.Malcolm Brown: #00FFFF, Xen: #FFFF00, Fraggy Gom: #999999
Színem: #FF7733 | Beszédem színe: #FF0000
avatar
Bacchus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 322
Join date : 2013. Jul. 30.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1003/1500  (1003/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Silica on Kedd Szept. 01, 2015 7:17 am

Megérkezvén arra lehettek figyelmesek, hogy a tavacska nemcsak, hogy furán bugyborékol, de még ráadásul vörösen is. Bugyogó láva tölti ki a tómedret, a lávában pedig szikladarabok úszkálnak. Veszélyesnek tűnik, és erre bizonyíték lehet az is, amikor egy óvatlan madarat az egyik kitörő magmagejzír azonnal elpixelez. A tó közepén azonban holdfényben pompázik a kincsessziget. Azt hiszem a feladat egyértelmű. Mivel legalább egyes akrobatikával mind a négyen rendelkeztek, így Asunak és RenAinak és Phobinak nem lesz nehéz dolga. Az, hogy Bacchus egyetlen szintnyi akrobatikájából mennyit von le az alkohol... rád bízom. Rolling Eyes

Jó szórakozást! Érjétek el a szigetet! ^^

Határidő:
Szeptember 6.
RenAi és Phobos 500 szóval pótolhat.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by RenAi on Pént. Szept. 04, 2015 4:55 pm

Oziriszank igaza volt. Tényleg a vendéglőkben, fogadókban lehet hallani a legtöbb pletykát, amiből az egyik igencsak felkeltette az érdeklődésem. Felcsillant a szemem, bár nem hallottam túl sok részletet, de leültem a fiúkhoz, majd kifaggattam őket a részletekről, kedvesen miközben rendeltem nekik még egy adag sör, hálám jeléül. Kis ördögszarvacskák és farkinca jelent meg rajtam miközben a részleteket elemezgettem. Hinari említette, hogy vannak olyan helyek ahol bizonyos könnyebb küldetésektől növényeket lehet kapni. Bár a céhünknek most nincs nagyon nyersi hiánya, és nekem sincs, konkrétan még meg sem szoktam az új receptjeimet. Furcsa velük bánni, de idővel úgy is ráérzek és minőségibb italokat tudok majd készíteni. Bár lehet csak az én igényeim túl magasak, hisz az előző szériával semmi ilyesmi nem volt. Most viszont, elbúcsúztam a fiúktól, kiléptem a fogadón, nyújtóztam egy nagyot. Majd meg is indultam az említett helyszínre. Nem számítottam ara hogy már lesznek is ott, és arra végképp nem hogy mindketten ismerősek lesznek. Az út ugyan nem volt rövid, és kicsit el is tévedtem, hisz a magasabb szintek még újak a számomra, és párszor el is kell tévedjek rajtuk hogy tudtam, merre ne menjek hehee .___. De megvagyok. Meglepődtem a lány láttán. A rózsaszín haja és csini külseje nem változott a boss óta. Mint ahogy Bachuss sem sokat a legutóbbi találkánk után, ami már jó ideje volt azért. A fiú makacs és talpraesett, nem kell félteni, bár aggódtam hogy Álom szétszedi majd de hasonló sem történt. Odaléptem hozzájuk és köszöntem nekik.
- Hali, de egyre gondoltunk. – Örvendtem, de mindenek előtt inkább beszélgetésbe kezdtem mint a küldetés felfedezésére, főleg hogy nem látok egy npc-t sem. Gondolom majd késöbb megjelenik, vagy nem tudom, amúgy is volt pár kérdésem a fiúhoz és a lányhoz is.
- Bachus, mi a helyzet veled manapság? Nem hallottam rólad se jót, se rosszat. – Mosolygok kedvesen, majd a lányhoz fordulok.
- Te voltál a bosson ugye? Legalábbis ha az emlékeim nem csapnak be nagyon… szokásuk… >.> Amúgy a srácról hallottál valamit? Nem jut eszembe a neve, az a kedves fura alak… aki olyan mint valami rocker… vagy valami ilyesmi… - Magyarázkodok.
- Tudod olyan magas, vékonyka, de kicsit izmos. Azt hiszem sötét póló volt rajta… akinek olyan hosszabb a haja. – Közben mutogattam a magasságát, és a haja hosszát is.
- Nem tudom, kérdeztem pár emberkét de senki nem tudja mi van vele, hátha te igen. Hisz egyszerre jelentetek meg az első bossotokon. Tudod kicsit aggódtam érte amikor láttam, és nem értettem miért is történt ez pontosan… - Csóváltam a fejem, kissé hitetlenkedve és értetlenkedve a történtek előtt. Majd mikor a nevén akartam szólítani a lányt rájöttem hogy nem emlékszem rá. Bemutatkozott egyáltalán? o.o No data… Majd gondolataimból egy feltörő lávagejzír mozdított ki.
- Szegény madár .__. – Mondtam ki hangosan a gondolatom, szinte megfeledkezve magamról.
- Hmm, hogy akarunk neki kezdeni? Izéé, mennék elsőnek mert a sebzéspontokból tudok gyógyítani, így ha valamelyikőtök megsérül fel tudom tölteni az életét. – Ajánlom fel a lehetőséget, és ezzel azt is hogy megséítsem magam a pontok érdekében. Nem vészes, nem fáj, és hasznos. Már hozzászoktam, ugyanakkor az akrobatikám és súlyemelésem is segítségemre lehet talán.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Phobos on Pént. Szept. 04, 2015 11:16 pm


Hallottam egy-két dolgot ezekről a küldetésekről, de csak Tancred megerősítésére „kellett” várnom, hogy biztosra vegyem az információ hitelességét. Annak ellenére, hogy kelekótya, kissé komolytalan volt, szavaiban megbíztam. Csupán szúrópróba szerűen kívántam kipróbálni. Amúgy is kellett egy kis idő, míg… megemésztem a nem rég történt dolgokat: a Falánkot és a gyilkost.
A Hold telt alakjával incselkedett. Az ezüstös fény nyugalmat erőltetett rám. Szükségét éreztem annak, hogy megőrizzem azt. Még a fiúnak sem beszéltem arról, ami igazán zavart, pedig… nem hiszem, hogy bármi problémát jelentett volna. Sőt, eggyel kevesebb lenne. Egy kiadós beszélgetésre vágytam, talán akárkivel. Persze az akárki elég képlékeny és egy gyors fundálást követően egészen máshogy gondoltam azt, hogy kivel is. Fogamat csikorogtattam, miközben azon tépődtem, mik a lehetséges opciók. Kikkel lehetne? Igazából senkivel. Az, hogy a fiú szemén keresztül figyelhettem őket, még nem jelentette azt, hogy ismeretségekkel bírok – és az, hogy Anatole fegyvere a birtokomban van, valószínűleg ellenszenves véleményt fog kiváltani. Igen, a Falánk. Igaz, hogy érdemtelen kezektől menekült meg, sorsa még így is kétséges volt. Nem akadt jobb ötletem annál, minthogy magamnál tartsam. Új történetet írok neki, ami elfedi a véres közelmúltját. Nem lehetett olyan régen a névtelen gyilkosnál, Anatole csupán egy-két hónapja tűnt el. Eltűnni, heh. Többé nem jöhet vissza.
Fejemet felocsúdva ráztam meg, miközben nagyot nyújtóztam. Az este túl szép volt ahhoz, hogy tovább tépjem a számat. Minden sokkal jobb lesz, csak időre van szükségem. Ők sem lehetnek olyan haragtartóak. De amúgy is, ennél fontosabb dolog vár rám. Esetleg megértik, hogy előbb a testvéremet akarom megtalálni. Egy kavicsot elrúgtam, orromon nagy levegőt fújtam ki. Lassan, de biztosan alapon sikerült áthatódnom a teliholdas éjszaka nyugodalmas hangulatával. Egy pillanatra elmosolyodtam majd… megtorpantam. A gejzírre egyáltalán nem számítottam. Létezik ilyesmi? Gyönyörű volt – túl gyönyörű, mégis iszonyú veszélyes. Egy újabb ok, amiért közel éreztem magamhoz Aincradot. Mintha egy könyv elevenedne meg szemeim előtt, amit teljességgel átélhetek. Csakis egy tény feszélyezett: a halál. Persze nem hagyhattam, hogy a félelem átjárjon, elvégre az nagyobb veszélyt jelentett. Nem az, ami vagy aki végezni akart velem, hanem maga a rettegés. A bátortalanság és a hezitálás jóval nagyobb kockázati tényező volt a fenyegetésnél. Persze amikor valaki nagyon fél valamitől és lebénul tőle, szinte már teljesen mindegy. A legjobb, ha valaki a félelemtől tart.
Egy darabig fél döbbenetben méregettem a bugyborékoló, gejzírrel telített tavacskát. Bugyborékolás? Nem, már lávató volt, s ahogy elnéztem, mások érdeklődését is felkeltette eme különös jelenség. Bár egyikkőjüket sem ismertem, udvariasságból integettem nekik. Természetesen a vörös indikátor nem kerülhette el figyelmemet. Fölöslegesnek tartottam a konfrontálódást, ha egyszer azért jöttem ide, hogy felejtsek. És… talán lesz egy kivételes eset. Talán nem mindegyik olyan. Az emberben van lehetőség, csak keresni kell.
Az elpixeleződő madár láttán minden estre elfintorodtam. Nem sok jót ígér, ha szembetalálkozok egy olyan gejzírrel, ami a szóban forgó szárnyassal is pillanatok alatt végzett. Jobb öklömmel az államat támasztottam, s sejtelmesen hümmögtem.

– Nem tűnik olyan messzinek a táv ahhoz, hogy huzamosabb ideig tartson az átkelés. Vagyis minden estre gyorsnak kéne lenni, bár szerintem a gyógyítás még így is szükséges. – Hangoztattam elgondolkodóan véleményemet. – Akrobatikával meg lehet oldani. Akinek nincs, azt esetleg szikláról-sziklára átdobhatnánk.


_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Silica on Kedd Szept. 08, 2015 9:03 am

UTOLSÓ KÖR!

Akinek nem sikerül megírnia az 750 szót összesen, az sajnos nem kaphat virágot.

Szóóóval... még mindig tessenek eljutni a szigetre, ami pompázik a mindenfajta virágokban. Van itt olyan, ami a kristályhoz és potihoz vagy méreghez kell, de akad számtalan növényke, ami iránt akár a főzés vagy italkészítés jártassággal rendelkezők is érdeklődhetnek, sőt, rengeteg szépség is akad, amit díszként tehetsz ki a kertbe, vagy az ablakba. Lényeg a lényeg, el vagytok látva minden földi jóval. Gyűjtögessetek, örömködjetek, majd hagyjátok el a helyszínt, mielőtt a földalatti vulkán felrobbantja az egészet. Igen, ahogy a szigetre léptek, elindul egy félórás számláló a szemetek sarkában, és a morajlás is jelezheti, hogy bizony sietni kell.

Határidő: Szeptember 15.


A hozzászólást Silica összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Szept. 15, 2015 7:10 pm-kor.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Asuka on Csüt. Szept. 10, 2015 3:18 pm

Eleinte nagyon úgy néz ki, egyedül vagyok, és ennek igazából egy picit örülök is, meg nem is. Egyrészt az lesz a királyság, ha minden virág az enyém lehet, másrészt viszont nem is tuti, hogy szükségem lesz ennyire, harmadrészt pedig, hát na igen. Azért jó, ha van velem valaki, aki szintén virágokért jött, és akkor nem érzem majd olyan hülyén magamat, amiért egy kitörni készülő vulkánban bányászok majd növényekért. Na jó, a második pont, az csak vicc volt. Mindenki tudja jól, hogy a legjobb potion és méregkeverő vagyok Aincradban. Aki meg nem ezt mondja, az hazudik. Bőven lenne mire elhasználnom körülbelül végtelen mennyiségű tier négyes növényt, hiszen már jó ideje kísérletezem az új alkímia felszerelésemmel, ami arra jó, hogy tier négyes potikat és mérgeket gyártsak vele. Még csak egy sorvasztó mérget sikerült kotyvasztanom, egy egész éjszakámba került megcsinálni, és rengeteg nyersanyag ment tönkre, mert nem jól csináltam. De legalább már ott van a Guide Bookban, ottan-e, hogy azt a receptet van már, aki el tudja készíteni.
Aztán meglepetésemre, de jött ám valaki, akit egy kicsit, nagyon kicsit ugyan, de ismerek is. Láttam őt aaa… igen, az a félmeztelen pasas abból a fura épületből, akivel nyomozósdit játszottunk. Cool Perfect team voltunk. Fura, mert amikor ránéztem először, nem hittem volna, hogy ilyen okos. Sőt, semennyire se néztem ki belőle, hogy rafinált. Mert mindig az italkáival volt elfoglalva. Meg azzal, hogy csinálja a flame war-t. Amire szükség is volt ám. *-*
- Mr. Watson! – biccentek Bacchusnak, és sétálok oda hozzá. Kis kosárkák a kézben, meg minden. Lehet, nagyobb kosarakat kellett volna hoznom? Vagy többet. Már bánom, hogy nem vittem el azt a nagyot, de az nem volt kidíszítve ilyen helyes kis masnikkal, meg minden.
Bacchus felől árad a bor szag. Borocska! *-* Az még finom is. Legalábbis, az édes. A céhemben a legmenőbb, hogy borospincénk van a templom alatt. A legjobb, komolyan imádom.
- Ismételten gratulálok a sikeres nyomozásunkhoz. Elképesztőek voltunk! *-* Nahát, ismételten szenvedélyének él, Mr. Watson? *-* – aki olvasta a regényeket, nem pedig buta animékből informálódik, az tudja jól, hogy Watson két dolognak nem áll ellen. A nőknek, és az italnak. Sherlock pedig az ópiumnak és a heroinnak. Benedict Cumberbatch pedig istenkirály megszemélyesítője volt. Aki mást mond, az nem tudja, mit szalasztott el. Gyerekkorom egyik kedvenc brit filmsorozata volt. Sokkal jobbak, mint ami amúgy a tévében szokott menni. Éljen az illegális letöltés! \o/
- Jól vagy? Fogsz tudni így menni? Nehogy aztán belezuhanj nekem a lávába. o.o Ekkora égést nem viselnél el. – fejemmel a lávafolyam felé biccentek. Kicsit nagy itt a forróság is. Nem para annyira, lehetne rosszabb… De lerí Watsonról, hogy picit be van csiccsentve. Olyankor meg inkább hullámosan jár az ember, nem egyenesen. Bár ki tudja. Lehet, ha azt mondjuk neki, járjon cikk-cakkosan, akkor meg majd egyenesen fog tudni járni.
Aztán még többen érkeznek. Még szerencse, legalább elhessegethetem a bűntudatomat, amiért egy pillanatra az összes virágot önmagamnak akartam. Nem, így sokkal jobb lesz. Különben is, miről tudnék több, mint ezer szót rizsázni, ha nem erről? Rolling Eyes
- Jéééé… szia! Very Happy – látásom elég jó a sötétben, és a láva is világít pont eléggé. Így aztán azonnal felismerem a kék hajút, akivel bosson találkoztam. Ő volt az egyetlen, aki nem akarta hagyni, hogy Anthony egyedül nézzen szembe a bossal. Persze, igazából nem volt probléma, jóval erősebb Malcolm annál, mint amit említett. Erről már rég sikerült megbizonyosodnom. Rolling Eyes De ugye ezt a frontosok nem tudják, és ez így is van jól. Még mindig bosszant Szophie hozzáállása. Undorító, amit művelt, még az én ízlésemnek is. Ha az én kezembe lenne bízva egy kis kezdő sorsa, akkor nem ilyen véget adnék neki. A felszabadítás pedig más dolog, az nemes és dicső tett. Vannak olyanok, akik nem képesek Aincradban boldogak lenni.
- Igen, én. Asuka vagyok. – ugyan ott mindenkinek bemutatkoztam, én csak nagyon kevesek nevét tudtam megjegyezni. Közös party ide vagy oda, akkor is rengeteg volt ott az ismeretlen arc. A Mirikát megjegyzetem, meg nála vettem is már páncélt, meg Hinarit, és Szophiet. De azt hiszem, körülbelül csak ennyi.
- Igen, a piros hajú. Shu megtalálta, és tőle tudom, hogy nagyon kiborult. Azóta senki sem látta, pedig én is kerestem... – ez mondjuk nem hazugság, legalábbis nem annyira. Kétszer láttam utána, de csak percekre. Majd eltűnt, felszívódott, és a céhből is kilépett. Ezért pedig bosszús vagyok. Nagyon-nagyon bosszús. Már próbálok nem gondolni rá, és egyszerűen csak elfelejteni az egészet. Ezért is költöztem Taftba. Az egész olyan, mint egy nagy újrakezdés. Új város, meg minden. Különben is, túl könnyen irányított. Minden szavát lestem, és bármire rá tudott venni. Ez pedig izgalmas volt. Nagyon kevesen képesek csak erre.
- Segíteni akartam neki a boss után, de nem találtam nyomát. Ha tudsz róla valamit, akkor kérlek, majd keress fel. Taftban, az Aphrodité szépségszalonban dolgozom, ott megtalálsz. – meghajolok előtte, a szokások szerint, hiszen mégis csak egy kérésről van szó. Egyáltalán nem zavartatom magam azért, mert nekem vörös az indikátorom. Ő pedig egy bűnüldöző céh tagja, mégis az egyedüli volt, aki egy vörös játékost próbált megmenteni abból a csürhéből. Nagyon mérges vagyok ám Szophiera azért, ami ott történt.
- Azért történt, mert vörös az indikátora. Csak tudod, én küldtem egy üzenetet Hinarinak, amikor először mentem bossra, nem akartam, hogy baj legyen velem. De többet nem megyek… nagyon sok a veszekedés, és én azt nem bírom. – ez tényleg így van. Hinarinak is, és Yuichinak is küldtem egy-egy üzenetet, amiben leírtam mindent, amire képes vagyok. Yuichi még a pontozásomat is megkapta. Bízom benne, és azzal, hogy nem él vissza vele. Nem hiszem, hogy képes lenne rá, különben is.
- Noooo, madárka! T.T – szegény madár. Pedig cuki volt. Idő közben egy harmadik, velem együtt negyedik emberke is megérkezik. Nem tűnik veszélyesnek, sőt, nagyon is jó dolgokat mond. A problémamegoldási kísérletére fellelkesülök. Négyen vagyunk, négyen kell átjutunk.
- Sziaszia! Asuka vagyok. Very Happy És igen, a gyógyítás jó. Nekem magas súlyemelésem van, és magas akrobatikám is. Simán átdobok bárkit szikláról sziklára. – ha a terv így maradhat, akkor neki is kezdek. Aki jelentkezik, hogy kicsi az akrobatikája, azt én átdobom, mert megtehetem, és mert spenótot ettem reggelire, mint Popeye (nem!). Nem nagy cucc. A csini cipőm pedig még abban is segít, hogy kiválóan tudjak átakrobatikázni. Na de hogy Bacchust sikerül-e problémamentesen átrugdalni, az majd rajta múlik. Rolling Eyes
- Úúúúúwh! Mennyi virág!*w* - és már készítem is a kosárkákat, amint megkezdődik a virágkitörés. Nem csak gyönyörű, de még hasznos is. Áh! Nem a masnis kosarat kellett volna hoznom, hanem a nagyot! T.T Én meg azt hittem, ez majd tutira elég lesz, de nem. No
Szóval, a visszaszámláló elindul, én pedig nekikezdek a gyűjtögetésnek. Kiszedegetem az összes olyat, amiről tudom, hogy már négyes tierű. Sajnos a legtöbbet még nem láttam élőben, csak képek alapján, de azért az is valami. A kisebb tierűekkel most nem foglalkozom, sem a nagyobbakkal, nekem azokra most nincs szükségem. Még néhány díszítő növényt is elteszek, amikkel picit feldobhatom a boltomat. Szeretem, hogy annyi virágot tehetek oda, mert egyszerűen nagyon chill az egész így. Mint a Netflix, vagy mi.
- Hogy haladtok? – kész. Két kiskosár, tele T4 növényekkel. Nekem ez így tökéletes. Azt hiszem, ennyi elég lesz, lévén alig néhány percünk maradt.
- Öt perccel a számláló lejárta után induljunk vissza. – javaslom a többieknek. Ha ez megfelel nekik, akkor ugyanazzal a módszerrel dobálom át szikláról sziklára azokat, akik nem rendelkeznek akrobatikával, mint amivel idehoztam őket. Persze, ha igénylik ezt. Mégis mi baj történhetne abból, hogy egy vörös indikátoros, tűsarkú cicababa dobálgat át egy lávató fölött?
avatar
Asuka
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1507
Join date : 2013. Apr. 24.
Age : 28
Tartózkodási hely : Taft szépségszalonja

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4530/4700  (4530/4700)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Silica on Kedd Szept. 15, 2015 7:42 pm

Phobinak hála holnap este lett az új határidő.

GMT+1 8:00 PM
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Phobos on Szer. Szept. 16, 2015 6:23 pm


Dobás vagy sem, vállat rándítva komolyabban szemezgettem a „nagy” akadállyal. Vállalkozástól függetlenül, miután minden eldőlt, nekifutásból átszökkentem a lávával körülvett szigetre. \o/ Különös érzés volt, annyi szent, de persze jó értelemben. Ilyesmit aligha lehetne megtenni a valódi világban. Idő közben még az is megfordult a fejemben, hogy esetleg a fegyvert meg lehetett volna nyújtani, hogy átbillegjek rajta, de végül is megoldódott a gond. Sebzés és égés híján sikerült átjutnom a virágok által tarkított szigetre, s a visszaszámlálás meg is indult. Nem éreztem fenyegető szükségét annak, hogy siessek – még az időlimittel sem. Csupán próbát tettem a növények gyűjtögetésével, s így is jobban ment, mint gondoltam. Egy-két dolognak utána olvastam, így hozzávetőleges fogalmam volt arról, mely virágokat kell leszakítanom és eltárolnom. T4-esek, teljesen véletlenszerűen. Konkrét célom sem akadt velük, ám a későbbiek során jól jöhetnek.
Az utolsó öt percnél, a kérdésre csupán egy elégedett hümmögéssel jeleztem a vörösnek. Vagy így, vagy úgy, de elértem, amit akartam. Gyors üzenetet küldtem Tannak, hogyha gondolja, jöjjön ki elém és majd elcsalunk valahová bandázgatni. Az a kölyök… még a szövegével is teletukmálta az agyamat… még hogy bandázgatni Rolling Eyes
Szóval a dolgom végeztével visszaugrándoztam a partra, aztán a nullázásnál búcsút inthettem a virágoktól megfosztott szigetnek, mely a lávával vált egyenlővé. Tancred nagyjából akkor ért oda, amikor elköszöntem azoktól, akikkel együtt szedegettem a gazt. Köszöntésképp öklöztünk, majd egymás oldalán szépen lassan eltávolodtunk a voltnincs-virágmezőtől.

– Tudod, min gondolkodtam? – kérdezte, különös vidámsággal a hangján. Óvatosan felé fordítottam fejemet, mintha csak tartottam volna a mondandójától.
– Nah? – Kíváncsiságot szimulálva vontam meg vállamat. Fogalmam sem volt arról, hogy az év legszörnyűbb szóviccétől kell életpontot veszítenem…
– Ha a Kolos nevezetű fiúnak ünnepi tort szerveznénk… akkor ő lenne a Kolostor. \o/
Bumm! Botlás… a szó szoros értelmében. facepalm A fiú persze olyan elégedett arcot vágott, mintha egyszerre győzte le volna a következő szintfőnököt és közben sikerült neki kókuszreszeléket röptetni. De mi jó van abban?

Köszönöm a haladékot!


_________________
Színkód: #AA6342 (szöveg), #804224 (dialógus)
avatar
Phobos
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 682
Join date : 2013. Sep. 15.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
10/2900  (10/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Silica on Csüt. Szept. 17, 2015 6:46 am

hangulat

Asu és Phobi kap virágot, ha jól látom sorsolni sem kell. :3
Köszönöm szépen az íróknak az aktív részvételt. ^^
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Klein on Pént. Szept. 18, 2015 11:27 am

Asuka: 30 arany és egy növénytasak
Phobos: 30 arany és egy növénytasak

Megjegyzem, túlment a küldi a 20 napon még a mesélő "késését" is beleszámítva, szóval egy ejnye-bejnye is jár Rolling Eyes
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] The floor is lava

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.