Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Go down

default Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Szer. Nov. 28, 2012 6:31 am

Haruyuki Kazuto vs Kimiko


Kezdett esteledni. Én a kocsmában ültem egy csésze kávé felett és filóztam, hogy hogyan kéne elérni a 100. szintet.
Semmi ötletes sincs!!
Keltem ki magamból, majd belekortyoltam a kávémba és gondolkoztam tovább. Egyszer csak elfogyott a kávém. Vissza vittem a csészét és elindultam kifele, szép elegánsan ahogy egy férfihez illik, mikor a pultos szólt, hogy nem fizettem. Nem néztem hátra, elkezdtem elfutni, mert nagyon levagyok égve anyagilag. Ahogy rohanok kifele a cowboyos filmekből jól megszokott két irányból nyitható ajtón a kinti oldalon egy a Beta teszterkedésem során jól megszokott kezdő kardal találtam szembe magam ami a lábam elő volt tartva. Észrevettem, de már késő volt. A kard tulajdonosának terve szerint sikeresen el is estem benne. Esés közbe gyors pillantást vetettem az elpusztítandó célszemély felé. Egy nő. Egy gyönyörű nő. Vörös szemek és rózsaszínes haj. Mondhatni tökéletes. Addig még az ember szemügyre nem veszi lejjebb.
DESZKAAA!
Kiabáltam el magam, miközben a épphogy van és a ököl méret között behatárolható melle felé hadonásztam. Valamit vissza szólt valamit a lányka, de nem volt időm értelmezni mit mond, mert láttam, hogy jön a kocsmáros úgyhogy rohantam tovább.
Másnap mikor sétálok egy ismerős arc halad el mellettem ééés…PUFF. Pofára esés. Megnézem ki az az intelligens ember aki saját magát ítélte halálra. Ez a tegnapi csaj! A kislány is vissza néz, hogy mi volt ez mintha nem tudná miről van szó.
Most te tényleg, ilyen béna vagy, vagy direkt szívatsz?!
Kiabáltam neki flegmán. Valamit válaszolt, de nem értettem mit. Gondolom vissza szólt. Nem, mégsem, nem olyan a tekintete. Bemutatkozott volna? Na, mindegy felállok és bemutatkozok én is, bár nem biztos, hogy is így tett.

Én Spidi Gonzales vagyok!
És, hogy megmutassam a gyorsaságom futottam egy kört a hölgyemény körül.
Amúgy Spirit vagyok.
Mutatkoztam be rendesen. Kuncogást hallok tőle tehát vagy tetszett neki az előadás vagy nem bemutatkozott. De nem érdekel. Kihívom egy párbajra és akkor megtudom a nevét! Igen ez jó ötlet. Kimiko. Hmmm. Na mindegy a párbaj kihívást elküldtem remélem elfogadja, mert a sértéseket meg kell torolnom!

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)avatar
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Kimiko on Szer. Nov. 28, 2012 7:44 pm


//Most nem szállt meg a múzsa, nincs ichlet Very Happy //

]Egy durva fiúra lettem figyelmes. Fura volt ő is. Ezért hát jól meg mutattam neki, hogy nem ő itt a Jani. Valójában, mindannyian egyenlők vagyunk, nincsenek köztünk királyok. Max erősebbek, de aki pontokban erős, az lehet, hogy érzelmileg, egy gyatra, silány ember. Pedig, ez a fiú, erősnek nézett ki külsőleg, de ebben a világban nem tudhatod. Lehet, hogy valójában gyenge, gyatra személyiség. Fogadni mertem volna, hogy csak külsőleg néz ki férfinak, belülről pedig egy szelíd, kis nyulacska. Nem értettem, hogy miért reagált rám ennyire haragosan, végül is, csak meg akartam nyugtatni őt. Ami lehetséges, hogy sikerült is, mivel aurám nem hagyta neki, hogy felhúzza magát. Jól kellett, hogy érezze magát a jelenlétemben. Nem értettem, ezt a paranormális jelenséget. No de, mindegy. Eddig minden ment a rendjén. De máskor is megpillantottam, és utána ugyan úgy, elgáncsoltam őt. Erre felmérgesedett, deszkának nevezett. Amit annyira nem értettem, hogy mi célból hívott így, én neki semmi rosszat nem akartam, csak szimplán lenyugtatni, és leverdesni az orrát egy kicsit. Mert ő aztán, eléggé magasan hordta. Ahhoz képest, hogy nincs is teljesen felszerelve. Bár, mit mondhatnék én, nekem is csak 1 kezdő cuccom van, meg egy köpenyem, na meg egy bőrruhám. Az is repedt, de jobb, mint a semmi. Azért még sem kellett volna, ennyire nagyképűen hordani az arcát, és egyből sértegetni mindenkit. Bemutatkozott, először fura volt, mint egy dedós. Nem értettem igazán… Speedi Gonzalesnek mutatkozott be, ami tudtommal egy mesehősöcske, a gyerek mesék közül. Majd körbe futott, ezt sem tudom, mire valljam, mert az emberek, bemutatkozásnál, nem szoktak csak úgy köröket vetni. Biztos indián – gondoltam magamban. Azoknak vannak ilyen furcsa szokásai. Persze, utána bemutatkozott rendesen is.
Megint próbált menőnek tűnni. Ezt sem tudom, mire véljem. Tökre nem reális, hogy ennyire be lenne pöccenve. Kaptam is egy párbajkihívást, amit el is utasítottam egyből. Majd utána átmódosítottam a feltételeket fél életes küzdelemre, és dobtam is az ajánlást. Elfelejtettem, hogy emberek között vagyunk, itt nem szokás harcolni. Ezért mondtam neki:
- Várj, ne fogadd el, menjünk odébb.
Egy emberekkel nem zsúfolt helyre mentünk. 2 ház volt ott, de egy lélek sem. Olyan volt, mint a puszta télen, már csak homok kellett volna a házak sarkaiba. És tisztára, mintha egy vadnyugati filmbe lennénk. Kihúztam a kardomat, megigazítottam a vadonatúj bőr rucimat. Jól feszített az rajtam, és szép védelmet is adott nekem. Kihúztam a kardomat, egy kézben fogtam, mivel így jobban tudtam mozogni, 2kézzel szokatlan lett volna fogni, egy kezdő kardot. Majd egy kérdést tettem fel neki:
- Kezdjük?
Miután feltettem, felemeltem a kardot, körülbelül derék magasságba, és magam elé raktam. Pont, mint valami ninja, vagy szamuráj. Ezzel jeleztem neki, hogy készen vagyok, és hogy támadhat.

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
avatar
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
125/150  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Csüt. Nov. 29, 2012 11:32 pm

[ hát most az én reagom, se lett túl fantázia dús, mert nem igazán tudtam, hogy hogyan kéne az első támadást indítani. ^-^”]

Mi ez? Visszadobta a párbaj felkérést? Ennyire rettegne a hatalmasságomtól?
Hirtelen ezek a gondolatok keringtek fejembe mikor visszautasította a harcot, de mikor elkezdtem volna belekötni küldött egy új párbaj felhívást. Fél élet harc. Ez akkor túl gyors menet lesz… Na mindegy, a harc az harc én pedig bosszút akarok állni. Már éppen nyúlok az elfogadás gombhoz, mikor szól, hogy inkább, menjük arrébb. Nekem lényegtelen hol harcolunk. Elsétáltunk egy paintball területre emlékeztető helyhez. Kimiko beállt támadó pózba ezzel jelezve, hogy készen áll. Előkészítettem a kardom. Bekapcsoltam az aurám és teljes gyorsaságomból rohanok a hölgyemény felé.

Kocka dobás:

1: Ahogy rohanok Kimiko felé látom, hogy nem retten meg ezért felkapom a vizet és támadok teljes erőmből de könnyedén hárítja. Ezért gyorsan hátrébb ugrálok, majd megint neki támadok erőből, de ismét kivédi. Kezdek kételkedni az erőmbe. Mi történik? Ennyire gyenge lennék? Vagy annyira higgadt, hogy könnyedén hárítja a támadásaimat. Hiába döfök, félre áll. Ha hasítani próbálok kardal véd. Ezt nem értem… Kimiko lenne ennyire erős? Vagy csak rossz napom van? Kezdek fáradni tehát beállok védekező pózba és a leányzó támad.

2-3: Megpróbálom kiverni a kezéből a kardot, de nem sikerül. Erősebb, mint gondoltam. Elkezdek hátrálni kicsit, majd megint támadok, de nem sikerül. Hátrálok egy 15-20 métert Kimikotól és max sebességgel támadok. Már majdnem vágótávolságban vagyok tőle és elesek kardal ellenfelem felé. Az esésre koncentrálok, így nem figyelek merre megy a kardom, de érzem, hogy valamit hasított. Vagy eltaláltam a lány vértjét és belehasítottam, vagy kardal védett. Még nem nézek azonnal oda mit találtam, hanem elkezdek feltápászkodni.

4-5: Ahogy rohanok el mellette, előröl beakasztom a lábam aztán a kardom fogatával hátba vágom és elesik.

Na mi van Kimiko? Nem tanítottak meg rendesen állni?
Gúnyolódtam rajta mikor felrúgtam és a földre esett. Már éppen állna föl, de épp időbe észre veszem, kirúgom alóla a kezét amivel tolja fel magát. Megint a földre esik, de most mielőtt feltudna állni ráállok a kezére. Felveszek egy nagyon gúnyos és egyben ördögi vigyort, majd várom a reakcióját.
6: Mikor máj majdnem ott vagyok vele szembe látom, hogy nyúlna, a lába felé. Nem tudom mit akarhat, de érzem, hogy nem nekem segíteni. Elrúgom a kezét a lába irányából és ahogy szinte már repülésnek mondhatóan szállok mellette izomból hátracsapok. Mikor leérkeztem körülbelül 4méteres repülő rúgásom után rögtön fordultam is vissza. Látom, hogy Kimiko térdre rogyott. Nem igazán tudom, hogy attól, mert eltaláltam, vagy azért, mert a védekezésénél, olyan erővel löktem meg, hogy kicsit megrogyott és térdre ereszkedett. De nem nagyon érdekel. Most lehetőségem nyílt rá tehát meg is játszom. Célzott támadást indítok a jobb vállára.

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)avatar
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Támadás

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Csüt. Nov. 29, 2012 11:33 pm

A támadás eredménye :

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)avatar
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Támadás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Nov. 29, 2012 11:33 pm

The member 'Haruyuki Kazuto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Kimiko on Pént. Nov. 30, 2012 3:59 pm

Az ellenfelem támadott felém. De egy érdekes módját láthattam a támadásnak, inkább sikertelen volt, mint sikeres. Hasra feküdt előttem. De a kaszája megsebzett, mivel csak a tompa éle talált el, ezért nem kaptam nagy sebzést. Mindössze 3 páncélpontomat veszítettem el, ami ez előtt nagy veszteség lett volna számomra, de most, a jelenben, marad még mindig 1 páncélpontom. ÉS természetesen teljes élettel folytatom a párbajt. Egy kaszához még nem volt szerencsém, nem tudom, hogyan harcoljak ellene, de idővel, rá fogok jönni a kasza gyengepontjaira. Szerintem annyi a baj a kaszával, hogy gyorsan lehet vele suhintani, és eléggé bántó az ívelt formája. Mindig az ív külső részénél kell tartózkodnom, ott a kasza elvileg nem vág. Bár kitudja, lehet, hogy ez épp egy különleges kasza? Nem ismerem még a játék mechanizmusát annyira, hogy megmondjam, hogy mi hol merre, hány méter. Amíg az emberke tápászkodott fel, én gyorsan észbe kaptam, ez egy nagy esély volt számomra, hogy megsebezzem, és nagy hiba volt ő tőle, hogy így elrontotta.
- Most megvagy!

Akcióim a dobókocka alapján:

Ha a kocka 1et vagy 2őt dob:

Nem sikerült ütést bevinnem ellenfelemnek, a kaszája gyorsnak bizonyult. Sőt, még a kezemből is képes volt elütni a kardot néhány méterre. Ez rossz helyzetre vallott, mert így, fegyver nélkül maradtam, muszáj voltam valamilyen módon eljutni a kardomig ezután. A terv meg volt, egyszerűen oda futok. De nem tudom, eközben mit fog tevékenykedni, lehet, hogy hátba szúr miközben megyek a kardom után. Nem tudhatom, ki gyorsabb kettőnk közül.

Ha a kocka 3-4et dob:

Sikerült hátba szúrnom a fiút, de a fegyverforgatásom nem a legnagyobb szinteken van, ezért nem tudtam mit tenni, csak egy kicsit sebeztem meg a fiút. Lehet, hogy csak a páncélját ütöttem le, de lehet, hogy épp még egy pöppet beütöttem az életét is. (A sebződést mondd meg te) Majd egy kicsit távolodtam tőle, mert ezek után, biztos felpattant. Hála istennek, nem érezte a fájdalmat, mégpedig, egy ilyen csekély szúrás is fájna, ha nem ebben a világban lennénk. Az elugrásom után, nem mondtam az ellenfelemnek semmit, csak mosolyogtam rá. Valamiért, élveztem ezt a harcot. Gondoltam, hogy nemsokára beizzítom a speciális képességemet, de lehet, hogy csak egy kicsit később, először kikóstolgatom az ellenfelemet.

A dobókocka 5-6ost dob:

Itt aztán, nagy fölénybe jutottam. Teljes mértékben kihasználtam azt, hogy az ellenfelem a földön volt, és próbált felállni. A nyakára mértem egy vágást, ami adott neki egy jó porció sebzést. Ez a sebzés nem csak a páncélját ütötte le, hanem egy jó porció életet is leütött, olyan 2 pont körülit. Biztos nem voltam benne, hogy mennyit, mert most a számokat nézni, végzetes lenne. Hátrébb léptem tőle, de még mindig mellette voltam, hagytam őt felállni, nem akartam, hogy az ellenfelem a földön feküdjön. Élvezni akartam a harcot, még ha el is bukom, akkor is egy csomó tapasztalattal bővülök. Már bővültem is, megtanultam egy kasza ellen harcolni, igaz eddig nem teljesen. Miközben ő állt fel, elengedtem egy cuki kislányos kacajt, majd figyeltem, mit fog elkövetni. Kész voltam a további fejleményekre, futni is akár. Elégedettnek éreztem magam, mert sikerült leszednem az ellenfelem a magas lóról. Remélem ez után, már nem lesz akkora arca.

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
avatar
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
125/150  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 30, 2012 3:59 pm

The member 'Kimiko' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Pént. Nov. 30, 2012 5:15 pm

Hmm lassú voltam. Sikerült eltalálnia. Leesett a teljes páncélzatom is. Ez nem túl jó, de legalább ki tudom következtetni, hogy ha 3 páncélom volt és ő sebzés nélkül levette a páncélom akkor 3as az ereje. Ez az információ még jól jöhet. Kimiko hátrébb ugrál miután megcsapott. Bizonytalannak tűnik. Lehet, hogy ez az első harca? Nem biztos, hogy nem ahhoz túl jól harcol. Talán nem ismeri a kasza támadásait? Ez a feltételezés is hasznos lehet, ha bebizonyosodik. Az arcára nézek. Mosolyog. Egy mosollyal válaszolok viszonzásul és beállok támadó pózba. Elkezdem pörgetni a kaszámat az egyik oldalamon majd a másik és ezt váltogatom kb. 10 karika megtétele után. Elkezdek rohamozni Kimiko fele közben folytatom a forgatást.

Dobás:

1-2:
Ahogy bevinném a támadást. Kimiko egy könnyed mozdulattal hárítja a támadást. Talán mégis ért a kaszákhoz? Majd kiderül! Mikor vinném be a másik támadást kiveri a kaszát a kezemből. Elkezdek rohanni a kaszám felé a utolsó pár méternél kicsit megdőlök hátrafelé és elkezdek megfordulni felkapom a kaszám és beállok védekező pózba.

3-4:
Szó szerint belerohanok Kimiko kardjába, amin minden bizonnyal meglepődött. Sérülök hármat, de nem zavar. Összegyűjtöm minden erőmet és arcba vágom az ellenfelem. Látom eltűnt a páncélja, de nem tudom mennyit sebeztem rá. A kardot szerencsére szorította így az kicsúszott belőlem ütéskor így nem szerzek további sérüléseket. Látom kifeküdt. Nem habozok rögtön indítom a következő támadást. Oda érek és lendítem a kaszám a feje felé.

5-6:
Mikor már csak pár méterre járok megszüntetem a forgást és balról a hátam mögé viszem a kaszát. Úgy látszik Kimikonak jók a reflexei, mert rögtön védi a jobb oldalát a kardal, de hál istennek nem látja a hátsó szándékaimat. Mikor ott vagyok tőle kb. fél méterre hátrébb dőlök és átcsúszok a lába között. A kaszámat a felfelé fordítom és ahogy átcsúszok a lány alatt belehasítok. Mikor a kasza háta mögé kerül és olyan távolságba kerülök, hogy ő már ne érjen el, fordulatból elkezdek hasítani a kaszámmal.

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)avatar
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Dobás

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Pént. Nov. 30, 2012 5:16 pm

:

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)avatar
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Dobás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 30, 2012 5:16 pm

The member 'Haruyuki Kazuto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Kimiko on Pént. Nov. 30, 2012 6:10 pm

//Ha csak így ingyen sebzéseket adsz számomra, nem lesz hosszú a harc. Maradt 7 hpd, ami azt jelenti, 1 ütés, és neked csengettek a párbajban. Az erőm pedig nem 3, hanem 4.//

A fiú megdöbbentett, egyszerűen belefutott a kardomba. Ami adott neki jócskán sebzést. De ő is megütött engem. Majd a földre terültem, de gyorsan felpattantam, és a következő ütését hárítottam. De a kasza pengéjének az éle bele állt a kezembe, ezzel még egy kis sebzést okozva nekem. Ezután odébb ugrottam. Maradt 17 életpontom. Még 7 pontom volt, amit kihasználhatok. De az ő hp csíkja már halványzöld volt, nem sok kellett neki, és már vége van a párbajnak. Mivel fél életes, ezért nem fog sokáig tartani a dolog. Fura taktika volt, megdöbbentem ezen, csak úgy belém futott, nem tudva, hogy mennyi életem van, ilyet tenni? Ez egy eléggé meggondolatlan mozdulat volt. Mondtam is neki:
- Ha így folytatod, vége lesz a párbajnak.
Mivel látom a helyzetet, ezért kihasználom. Hülye az, aki nem használja ki csak úgy, az ellenfelei gyengeségét. Láttam magam előtt, hogy a harc nem lesz hosszú, ezért egy csapással akartam véget vetni mindennek.
- Bocsi, de most, komolyan akarom venni.
Amit mondtam, az igaz volt. A mosoly máris lemászott az arcomról. Gyors párbajnak ígérkezett, legalábbis, ha a mostani akcióm sikeres, akkor biztos, hogy én győztem. Nem tudom, hogy fogja hozni a szerencse, lehet, hogy ő kikerüli az ütésemet, és kapok egy óriási erősségű ütést. Mivel az ő spec. Képességét még nem ismerem, ezért nem tudhatom mire képes. Lehet, hogy pont olyan, hogy lemásolja az én képességemet, és ezzel képes lelassítani engem, vagy éppen felgyorsítani. Ekkor leguggoltam, a kezeimet a lábaihoz raktam. Márpedig, itt gyorsaságra van szükségem, dönthettem volna a fegyverkezelés mellett is, de abban nem lennék ilyen biztos.
- Fairy Charm.
A kezeim egy pillanatra fényleni kezdtek, mintha egy aura lenne körülötte. Majd a fénylés eltűnt. A gyorsaságom megugrott, 7es lett. Magabiztosabbnak éreztem magam, jó érzés volt az ilyen. De utána, nehogy pofára essek. Imádtam ezt a képességemet, mert amiből kellett néhány pont, azt bónuszolni tudtam ezzel a képességgel. Jól megáldott a játék, egy ilyen hasznos képességgel. Nos, komoly arcot vetettem ellenfelemre. Majd a kardot megemelve, támadásra lendültem. Ha az ütésem betalált, akkor vége a párbajnak, a fejem fölött megjelenik a Winner felirat. De ha nem talált az ütésem, akkor az ellenfelem visszasebzett, és elszenvedtem még 3 sebzést. Így összesen marad 14 életpontom.


//Ha korona, akkor folytatjuk!

Ha halál, akkor győztem.//

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
avatar
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
125/150  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 30, 2012 6:10 pm

The member 'Kimiko' has done the following action : Kockadobás

'2 oldal halál/korona' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Pént. Nov. 30, 2012 7:13 pm

[Akkor az erőt írd át négyre és utána zárójelbe +1-et, mert így azt jelenti, hogy 3 összesen és ha mondjuk kiverik a kezedből a kardot akkor 2 lesz míg vissza nem veszed Very Happy. Ha megnézed nekem is így vannak felírva Very Happy. Amúgy azért adtam free damage-t, mert a küldetés előtt szeretném befejezni a harcot éés sokkal izgalmasabb a játék, ha néha kockáztatnak az ellenfelek Very Happy]
[A szöveg alatti lábjegyzetet is olvasd majd el, de csak a végén xD]„Ha így folytatod hamar vége lesz a párbajnak!”
Chhhh! Látszik, hogy még nem ismer rendesen, ha már lány hagy kapjon egy kis előny, na meg amúgy is, valami izgalmat kell a játékba vinni.
„Bocsi, de most, komolyan akarom venni.”
És elkezd felém rohanni.
„Hát, Kimiko akkor nekem is muszáj lesz!”
Az ő arcáról eltűnik az a bájos „most ezért meghalsz” mosoly és elkezdett megkomolyodni az arca ezzel párhuzamosan én elkezdtem felvenni egy psychopata mosolyt
Mi történt??? Hirtelen felvillant a keze, megfogta a lábát és felgyorsult. Szerencsére a Beta tesztelésem során jócskán megnőtt a reakció időm, így éppen csak hárítani tudtam a támadását a kaszámmal, és ahogy közeledett felém ököllel gyomorszájon vágtam és elhátrál. Viszont elég ostoba döntés volt tőle, hogy megmutatta, hogy mi a képessége. Megnöveli a gyorsaságát. Ez még bajt okozhat…
Amíg Kimiko egy kicsit kába a ütéstől, oda rohanok és ököllel arcba vágom. Nem esik el, de meghátrál és a az ő élete is kezd halványodni. Már csak max 1-2 ütés és akár nyerhetek. Viszont nem tudom meddig tart a gyorsítása, lehet, hogy már elmúlt, de inkább nem kockáztatom meg. Most inkább menekülök kicsit és megpróbálom kivárni, hogy elmúljon és csak utána beszállni a harcba.

Dobás:

1-2:
Ez most nem sikerült. Utol érsz és muszáj harchelyzetbe keverednem.

3:
Utol érsz, de nagy sebzést nem tudsz nem tudsz bevinni, maximum csak kardod tudod beakasztani a lábamba, hogy elessek, vagy kigáncsolni.

4:
Ha utol akarsz érni akkor, a dobásoknál lekell írnod, hogy utol érsz.

5-6:
Hát a következő körbe szerencsém lesz, és sikeresen el tudok előled futni, kivéve, ha dobással megpróbálod a kardoddal kidobni a kardom, de ez elég kockázatos.


[Majd azt légy szíves írd le hány köröd van hátra a gyorsulásból! (ha hamarabb elmúlik azért valamivel mégis csak izgalmasabb lesz a játék, de ha nem akkor valószínűleg addig majd menekülni csak fogok/próbálok ^-^”)]


A hozzászólást Haruyuki Kazuto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 30, 2012 7:32 pm-kor.

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)avatar
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Dobás

Témanyitás by Haruyuki Kazuto on Pént. Nov. 30, 2012 7:13 pm

[Ez a nyamvadt kocka valamiért nem kedvel xd!! 2!! Érted 2!! Pont ilyenkor! Ennél még a hármas is jobb lett volna xd hát úgy látszik vége a játéknak. Vagy mégsem?]


A hozzászólást Haruyuki Kazuto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 30, 2012 7:17 pm-kor.

_________________
My color=#ADFF2F

Adatok:
Élet: 2
Fegyverkezelés: 3
Erő: 5 (+ 1 a kaszától)
Kitartás: 1
Gyorsaság: 6
Speciális képesség: 1
Páncél: 3

Kezdő Kasza (felszerelt, + 1 erő)
Kezdő Ruha (felszerelt, + 2 páncél)
Szalmakalap (felszerelt + 1 páncél)avatar
Haruyuki Kazuto
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2012. Nov. 24.
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
45/50  (45/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Dobás

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 30, 2012 7:13 pm

The member 'Haruyuki Kazuto' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Kimiko on Pént. Nov. 30, 2012 8:33 pm

// Hát, vége :* A kockát pedig először látom 2est dobni életemben Very Happy //

A fiú elleni támadásom sikertelen volt. Fura érzés volt, pedig olyan gyors voltam, képes voltam elhinni, hogy csak úgy lazán, lenyomom a fiút. A fiú ezért jól megbüntetett, nagy hibát követtem el. 12 életem maradt a támadásai után. De futáshoz folyamodott. Nem értettem miért fut, látszott, hogy kapcsolt, hogy most aztán én vagyok a gyorsabb. Miközben menekült, én sikeresen utolértem, és a bal lapockájába döftem a kardot. Ez egyenesen átszúrta, de ki is húztam a kardot, mivel a párbajnak vége lett. Fölöttem megjelent a felirat „WINNER”. Büszke voltam magamra, első párbajom, ahol győztem. De mégsem élveztem a győzelmemet, nem olyan örömre számítottam, mint amilyet megkaptam. Valahogy, azt hittem, hogyha győzök, akkor erősebbé fogok válni, és jobban fogom magam érezni. Az erősebbé válás része, az igaz, erősebb lettem, éreztem, hogy tapasztaltabb lettem egy harccal. És hogy ebben a játékban, nem csak a kard uralkodik túlsúlyba, hanem vannak itt érdekes fegyverekkel rendelkező emberek is. Mi lesz a következő? Egy puska ellen fogok harcolni? Van ebbe a játékba egyáltalán lőpor? Nem tudom… Azt tudom, hogy íjász kaszt az tuti van, mert láttam egy csomó emberkét a városban. Csak álltam ott, ellenfelem mellett. Nem tudtam, mit tegyek, ezért csak felsegítettem a földről.
- No, ezt én nyertem. Majd legközelebb harcolunk még.
Mondtam neki mosolyogva, miközben felsegítettem a földről. Ekkor olyan dolgot tettem, amilyet sose csináltam még ez előtt. Megbántam, hogy győztem. Azt hittem, hogy jó érzés lesz mást legyőzni. De nem az. Rossz érzetemet, hogy egy kicsit enyhítsem, oda nyomtam a fiú arcára, egy leheletnyi puszit. És mondtam:
- Máskor, próbálj ne ennyire menőnek mutatkozni. Itt a látszat, sokszor csal.
Mondtam neki ezeket a filozofikus, tanító mondatokat. Igazi filozófusnak éreztem magam. Majd elengedtem őt, persze eddigre már felállt.
- Viszlát! Majd még találkozunk.
Köszöntem el tőle, egy mosoly keretében. És elindultam a bérelt lakásomra. A bérem még tartott egy ideig. Közben, a csata játszódott le végig a fejembe. És csak arra a következtetésre jutottam, hogy az ellenfelem nem vette eléggé komolyan a küzdelmet, mivel még a speciális képességét se használta, azt még mindig nem tudom, hogy micsoda. De eléggé megijedt az én speciális képességemtől. Látszott abban a pillanatban az arcán, hogy nem tudja, most pontosan mi történik. Miközben mentem „hazafele” találkoztam egy csomó emberrel, ekkor tárult ki előttem, hogy tényleg vannak fura fegyverrel rendelkező emberek. Annak ott egy lándzsája van, annak egy bunkósbotja, annak nincs is fegyvere, csak a kezei vannak bekötözve. Már bántam is, hogy kardforgatót kezdtem. Mivel ezek a különleges fegyverek eléggé érdekesek, kinézetre is, mindenre. No de, ha már kiválasztottam ezt, ez is maradok, sajnos nincs a játékban olyan, hogy átugrok egyikből-másikba. Mondjuk, nem is nagyon akarnék, már megszoktam a kardot, eléggé hozzám nőtt ez a kezdő kard. Hiába volt gyenge, eddig jól teljesítette a feladatát. Mikor megérkeztem a szobámba, a mosdóba vettem az irányt. Megmosakodtam, hálóingre váltottam, és lefeküdtem az ágyba. Hason fekve, kinyitottam a naplót, és egy tollal – nem billentyűzettel – írni kezdtem azt. Ide mindig, minden titkomat, és élményemet leírtam.

„Drága, rongyos naplóm. Megint hozzád fordulok, mert egy új kalandon mentem keresztül. Egy érdekes férfival találkoztam ma, akit le is győztem. A neve Spirit. Először kicsit furán mutatkozott be, azt hittem, hogy valamilyen indián törzsből származik, de tévedtem. Tök normális ember volt, csak kicsit nagy volt az arca. Legyőztem őt. De nem ezt vártam, az érzés, nem volt valami jó. Azt hittem, hogyha legyőzök valakit, akkor jobban fogom érezni magam. Remélem, ezzel helyre raktam őt, és bebizonyítottam neki, hogy itt nem a látszat a lényeg, hanem a pontok. Itt még a nagy dagadt ember is lehet erős, gyors, kitartó. Nem kell ide különös fizikai felkészültség. A harc érdekes volt, a fiú kaszával harcolt. Eleinte szokatlan volt, egy ilyen fegyver ellen harcolni, de utána valahogy megszoktam. Szerintem, a kasza egy erős fegyver, de erősen korlátozva vannak a mozdulatok azzal a fegyverrel. Mobok elleni harcra tökéletes. De emberek ellen szerintem egy kicsit gyengécske. Mondjuk, a kardom nem volt erősebb annál a fegyvernél, sőt, mondhatnám, hogy gyengébb volt. Csak a páncélzatom mentett meg, és a köpenyem, amitől kitartóbb voltam. És valóban, nem fulladtam ki az első támadás után.
Ezen kívül, még adtam neki egy puszit is. Azt nem tudom miért, lehet azért, mert enyhíteni akartam a „bűnömet”, nem éreztem úgy, hogy nekem kellett volna győznöm. Sokkal inkább akartam, hogy az ellenfelem győzzön. De, harc közben, teljesen más járt a fejembe, egy pillanatra úgy éreztem, hogy meg akarom ölni őt. Ebben a pillanatban, mintha egy óriási boldogságbomba hatolt volna belém, de ez a bomba, miután én lettem a párbajnak a győztese, el is illant. Nem tudom, mi ütött belém akkor, de abban a pillanatban nagyon élveztem a harcot. Utána pedig, bántam, hogy legyőztem az ellenfelem. Inkább hagytam volna őt győzni, de nem értettem, pontosan mit tegyek. Most sem tudom, mit érzek. Rosszul érzem magam, mert egy embert legyőztem, de jól érzem magam, mert ez az ember nagyképű volt, legalább leütögettem a magas lóról.

Tudom, nem szabad ennyire elérzékenyülnöm, mert a játék így tönkre fog engem tenni, arra kellene fókuszálnom, hogy átvigyem ezt a játékot… ”


Ezzel a sorral, bezártam a naplót. És le is feküdtem aludni.


//Megkérem KA-t, hogy zárja. Köszönöm a játékot! Very Happy //

_________________
Színecském, hogy el ne felejtsem :3 #EEAEEE

Harcművész
Spoiler:
Élet: 4
Fegyverkezelés: 5
Erő: 4 +1 fegyverből, azaz 5
Kitartás: 2 +1 a köpenyből, összesen 3
Gyorsaság: 4
Speciális képesség: 1
Páncél 4
Új képesség az adatlapon.
avatar
Kimiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 81
Join date : 2012. Nov. 25.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
125/150  (125/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Dec. 01, 2012 11:15 pm

Főleg Haruyuki Kazutonak szól, amit írok. Kérlek ne mozgasd más karakterét.

Idézek:

  1. "Valamit vissza szólt valamit a lányka" - ne mondd meg neki, hogy szóljon vissza, azt majd ő eldönti.
  2. "Valamit válaszolt, de nem értettem mit." - honnan tudod, ha még le sem reagálta?
  3. Kuncogást hallok tőle tehát vagy tetszett neki az előadás vagy nem bemutatkozott. - ismételten, ne írd le, hogy Ő mit csinál, azt majd Ő dönti el, a SAJÁT posztjában.

És még sorolhatnám, hiszen ezek csak az első reagodban voltak, de például a kockázások tele vannak ilyenekkel. Kérlek mások cselekvéseit feltételes módban írd le, ne irányítsd a karakterét, tudtommal nem az a képességed.

A küzdőteret lezárom.

Jutalom: 10 exp 10 arany
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Haruyuki Kazuto vs Kimiko

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.