[Küldetés] WANTED - Dead or alive

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Joey Chrome on Vas. Okt. 11, 2015 1:09 pm

- Mert a sors valakivel legtöbbször full köcsög! - nem tudom, hogy a köcsögöt szabad-e mondanom gyerekek előtt, mert bár csúnya szónak számít, viszont valami magyaroknál népművészeti agyagedény, vagyis az az izé vagy mi a neve, amiben a szeszfőzők régen a sört rakták, s amiből ittak a farmerek. S rajtam is gúnyolódik. Legalábbis úgy érzékelem
- Azt gondoltam, lesz olyan aranyos, hogy elvezet minket hozzá, hiszen ő lakik itt, nem én… ^^” - az viszont nem jó, hogy a gyereknek lassan lőttek, mert valószínűleg rátaposott vagy labdával kilapította az egyik gyereküket talán véletlen! O.O Viszont jó hír, hogy kiszabadultunk. Az nem tudom mennyire jó, hogy a lány (Katja) rám esett, ráadásul erre mi történt?? Megcsókolt! O///O Hát nem így képzeltem, hogy a hős kap egy csókot a szépséges lánytól… O///O
- Sz-Sz-Szívesen… O///O – olyan piros lett az arcom, mint a paradicsom, s nagyon zavarban is voltam. De a lényeg, hogy kiszabadultunk, minek hatására Gusztáv, aki isten tudja, hogy a francba tud megemelni egy normál méretű fakanalat, meg a többi cuccot is, illetve hogy hogyan fért be annyi cucc abba a picike résbe, amibe hát igen, elbújt. Azt nem tudom, hogy a két kislány hogy akar bejutni abba a pici résbe, én mindeesetre nézni kezdtem, hol van olyan járat, amibe bele is férünk. Ha találok egyet, azonnal szólok.
- Skacok, hagyjátok, itt egy nagyobb járat, hátha a fiúhoz vezet! Ja meg megyek előre, hátha elénk ugrik valami! - mivel elvileg csak pók van, nem kell mástól aggódnom, plusz nekem nincs semmi bajom a pókokkal. Nem értem, sokan miért rühellik, mikor a pók hasznos állat: megeszi a legyet, ami beköpi a kajánkat, a szúnyogot, ami a vérünket szívja, meg az egyéb, zavaró bogarakat. Meg a selyme alapján már csináltak elvileg valami kötelet, de nem tudom, illetve hogy a mérgükből antiszérumot szoktak csinálni, azt hiszem. Vagy az a kígyóknál van csak?

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Yuuki Asuna on Hétf. Okt. 26, 2015 1:52 pm

A pokol elszabadul. Talán szó szerint. Szabadságotok, és a járat útjába már nem áll semmi, azonban Gusztáv szándékait nem tudjátok mindannyian elnézni neki. Rolling Eyes Egy félhangos o-ó kíséretében menekül a pókocska, a kissé felbőszültnek tűnő Katja elől. Nem, nagyon nem lenne jó, ha Gusztávból nem maradna semmi. No
Így aztán a pók menekül, fakanalat, fazekat, mindent ott hagyva. Egyedül a kukta sapkája az, ami valami varázslatos módon, de nem mozdul le a fejéről, a nagy rohanás ellenére sem. Gusztáv barátunk azonban gyorsabb volt, hiszen amíg Katja összeszedi magát, neki bőven van ideje a kis rés felé rohanni, ahonnan egyáltalán előjött. Az a rés pedig ugyan elég arra, hogy egy fazekat, fakanalat, fűszeres dobozokat, kést, villát, meg egy üveg bort kihozzon onnan, arra már még sem, hogy egy olyan méretű ember, mint Katja beférjen. Ha belenézel a lyukba, akkor láthatod, hogy a túlsó oldalán valószínűleg nagyobb hely van, de hogy hogyan tudsz oda bejutni? Ha tényleg be akarsz, akkor azt neked kell kitalálnod, hogy oldod meg. A rés körülbelül akkora, hogy az egyik karod kényelmesen belefér.
Gusztáv azonban nem akarja megadni magát. A túloldalról csörömpölést hallasz, majd hatalmas hangerővel zendül fel Beethoven 7. szimfóniájának egyik tétele. Ez elnyomja a többi csörömpölés zaját. Csak azért, hogy aztán nagy sebességgel repüljön feléd egy csésze, hátha sikerül fejen találnia… Ha nem térsz ki előle időben, akkor 1 HP veszteséggel bukod a Karcolás nélkül, s mindannyian a Fantasztikus Ötös hencegéseket. Na persze, ha még időben kitérsz, akkor még megúszhatod.

A többiek viszont idő híján nem állnak le hadakozni vele. Az idő pörög, a kutya pedig izgatottan vakkant egyet, körbeugrálva a pókkal hadakozó Katját. Először Kiwi iramodik meg az egyértelmű irány felé, akit ezután Saya, és a csókot kapott, hős lovag, Joey követik. A járat teljesen egyirányú, így csak kifejezett tehetséggel vagytok képesek eltévedni. Ráadásul hallotok visszhangozni egy óbégató gyerekhangot. Érzitek, hogy a járat, amin mentek, az egyre csak lejt. Nem valószínű viszont, hogy nagyon mélyre mentek, talán csak néhány méterrel a föld alá. A levegő minden egyes megtett méter után egyre hidegebbnek, hűvösebbnek és nyirkosabbnak tűnik.
Ha siettek, akkor néhány perc alatt odaértek a pók kazamata központi részéhez. Ez egyetlen, nagy, nagyjából kör formájú helyiség. A fényviszonyok elég pocsékak idelent, az egyetlen forrásuk a barlang széleinél található, gömb alakú, nyálkás, narancssárga színű valamik. Ezek nem csak foszforeszkálnak, amik a teljes sötétséget homállyá alakítják át, de mindenféle méretben ott vannak. Az egészen picikéktől kezdve egészen a nagyobb kutya méretűekig. Idebent már azt is látjátok, hogy innen pontosan hét másik hasonló járat vezet ahhoz, ahonnan érkeztetek, valószínűleg kifelé.Amiért ti jöttetek, az viszont ott van, a kör formájú helyiség közepén. A fejetek felett a számláló eltűnik, megtaláltátok a kisfiút! Aki éppen hangosan rikácsol félelmében, s talán nem is alaptalanul.
Akik megjárták már a KA-féle meséket és bossokat ( Rolling Eyes ), azok sok csúnya pókot láthattak már. Ilyet azonban még soha. Legalább annyira gusztustalan, mint némelyik boss, azonban ami igazán groteszkké teszi, hogy vannak benne egészen emberi vonások is. A mellkasán, valamint az arcán rózsaszín bőr feszül. Csáprágói ugyan kicsik, de a különös hibrid mancsain méretes ollók merednek fenyegetően, a kisfiú felé. Életcsíkja mellett a Beatrice nevet olvashatjátok. Nyilvánvaló, hogy végezni akar a betolakodóval. Persze, hogy tényleg harcba álltok-e vele, vagy inkább csellel mentitek meg a kisfiút, az már ismételten a ti döntésetek.

//kövi mese jövő hétfőn, Nezumi pedig kiesett a küldetésből//

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Okt. 26, 2015 3:58 pm

Természetesen hősünk egyetlen mozdulattal elkerülte a felé hajított tárgyat, kedves Gusztávunk azonban már nem tudta elkerülni azt a szóáradatot, amivel cserébe Katja megajándékozta őt, méghozzá magából kikelve üvöltözve.
-Mi az anyádé dobálózol, he?! Meg komolyan, mi ez? Miért pont ezt?! Legalább az Egmont Overturet nyomatnád, vagy valami keményebbet! Красная Армия, марш марш вперёд! Másszá’ elő, ha annyira nagy a szád, gyere ki a hóra, és itt legyél fasza gyerek!
Majd mintha meglepődött volna azon, hogy mindenki eltűnt, és ő egyedül maradt, körbepislantott, vigyázba vágta magát, és szalutálva, énekelve bemasírozott a többiek után. Szó szerint. A barlang, vagy üreg, vagy kazamata, vagy mi a bánat ez, akármi is legyen, bizonyára eléggé visszhangzott ahhoz, hogy Katjának megjöjjön a kedve a kórusmű egyedüli énekléséhez. Nem mintha egyébként nem lett volna meg a kedve hozzá, de ez így még hangulatosabbá tette. Az se nagyon zavarta, amikor meglátta a hatalmas lény izét, bár itt azért egy pillanatra megtorpant, hogy végignézhessen rajta.
-Hú nabammeg, te aztán szép nagyra nőttél, mondhatom! Ha ilyen kis pulyákat zabálsz, akkor viszont elég sokat kell összekapkodnod belőlük ahhoz, hogy ne legyél állandóan kajás. Látom is, hogy milyen vékony a derekad, pedig az elvileg darázsderék, nem pók. Ti meg mit álldogáltok? Azt hiszitek, hogy a gyerek fogja majd leütni ezt a valamit? Vagy arra vártok, hogy halálra röhögje magát, amiért ti jöttetek megmenteni a kölköt? Uzsgyi! Davaj!  
Pislantott a többiekre, majd kivont kard hiányában felvette a jól ismert pózt, majd ismételten elüvöltötte magát, ha eddig nem lett volna elég hangos.
-Támadááááááás! Nincs hátra, csak előre!
Na persze támadjon a többi hülye, aki meg akar halni. Ő majd szurkol, meg játssza a komisszárt. A támadó sorok mögé telepített géppuskások a legügyesebbek. Ha az ellenfél nem is talál, ők igen.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Kiwi on Kedd Okt. 27, 2015 8:40 am

Az én értelmezésem alapján kicsit megbukott a sorrend, hisz hiába lendültem meg én, vagy legalábbis Kat után kicsivel és hiába torpantam meg félúton hezitálva a „na most mi legyen?” dilemmával, időközben Saya is megelőzött, majd Joey is pár szó után megindult a lányt követve. Egyedül Kat és én maradtam le, de mint a mesélőnk megjósolta nekem, nem marad meg ép eszű emberke az oroszka mellett, így némi hezitálás után megindultam a többiek nyomában. Hogy miért is, időközben arra magyarázatot adtam magamnak Kat viselkedésére, ami még a meztelenkedését is megmagyarázza. Véleménye szerint Rosszka sokkal magasabb szintű mint itt legtöbbünk, ezért is volt olyan lenéző velem amikor közöltem a pontjaim, és ezért sem tetszett neki a hozzáállásom a dolgokhoz. Ő tipikusan az a játékos akinek célja a kisebb szintűek terrorizálása és játékrombolása… Pedig többet reméltem tőle. Nem értem utol a többieket, vagy legalábbis akadt pár méter közöttünk. Amikor felszólalt a Beethoven mű egyik nem kedvenc de ismert zeném az arcomra egy halovány béke, halovány boldogság ült ki. Bár ehhez az is hozzájárulhat hogy már rég nem hallgattam zenét, és meghülyülök nélküle, gyakran érzem így… A pulcsim ujjait lehúztam, mind két kezemnél és tenyerembe gyűrtem az úja végének egy részét. Aki tudja hogy ez mit jelent könnyen megfejtheti hogy kicsit szorongok, hisz ezek az emberek mind olyan furcsák… Bár mint ahogy gondolom, számukra meg pont én lehetek az… De most őszintén… Bár volt időm rendszerezni a gondolataimat, és máris listákat készítettem, sorrendbe állítottam őket. Mint a legszimpatikusabb, a legmegbízhatóbb és az akitől távol tartsam magam. Igen vicces hogy a legszimpatikusabb listámon, Saya állt elsőnek, ő tűnt ugyanis a legértelmesebbnek mindannyiunk közül, hiába tűnik gyereknek, egyenes válasszal intézte el az orosz csajt… Majd a második helyen Rosszka állt, méghozzá pont az extremitása miatt. Mindig is irigyeltem az ilyen laza, kötetlen embereket, még akkor is ha nyílt bolondot csinálnak magukból… A harmadik helyen Joey állt, Ő ugyanis az akivel szerintem egész könnyen tudnék beszélgetni, és az nem hátrány. Majd a legmegbízhatóbban Kat pont a legutolsó helyre esett és őt csupán a magába beszélő srác előzte meg… De rajtuk kívül mindenki más előnyt élvez… A legunszimpatikusabb végül úgy került sorsolásra hogy ki az akitől leginkább tartok. Ez nem Kat volt hiába a viselkedése, és a kezelhetetlen hozzáállása, látszik más sem próbálja rendbe szedni azt a nőt… én sem fogok kitűnni a sorból, pedig… Na mindegy… Tehát akit legijesztőbbnek tartok az a magába beszélő pasas... Valahogy olyan rémisztő, bele gondolni sem merek mi játszódhat le a fejében… Majd a második helyre került Kat… Igen, igen.. nagy dilemma. Hogy is kerülhetett a legszimpatikusabb és leg nem szimpatikusabb kategóriában is a második helyre… Nem tudtam mihez kezdjek ezzel.. Nem szerettem ha valakit nem tudok hová tenni, ha valakit nem tudom hogy kezeljek magamhoz mérten, ha valaki… ha valakinek nincs helye… Talán ezért is érdemelte ki a Rosszka nevet, egy mert nem tudom az igazit, kettő mert úgy sem tudnám megjegyezni… Egy ideig még visszhangzott a lánytól a folyosó, majd igyekeztem utolérni a többieket. Egyre sietősebbre fogtam, nem akartam, hogy kitűnjek, lemaradjak, vagyis inkább hogy egyedül maradjak… Bíztam abban, sőt szinte tudtam hogy az oroszka is utánunk jön, hisz lételeme a másik terrorizálása amit eddig bizonyított is, így egyedül ,vagy a pókicával aligha fog sokáig játszadozni. Persze azért hátra-hátra pillantottam hogy jön-e, de nem láttam talán azért mert egyre inkább beértem a többieket. Mondjuk ha megláttam volna sem tudtam volna eldönteni hogy megvárjam-e avagy sem… Szóval még jól is jártam részemről. Most viszont hogy kisvártatva én is beléptem, majd Rosszka is gyorsan utol ért minket, vagy legalábbis a hangja megelőzte… Ha Saya és a többiek nem intézkedtek hamarabb, akkor a fiúcska kiszabadítására igyekeztem. Persze undorodtam attól a hatalmas izétől, így ha a fiú közeli volt hozzá akkor bizony nem tettem semmit. Bár leginkább a legcsábítóbb döntés jelenleg az volt hogy hagyja ma fenébe… Hogy lebeszéljem a többieket is, és mennyünk haza még mielőtt baj nem lesz. Voltaképp be voltam rezelve, és ez leplezetlenül is látszódott rajtam, ha lehetne izzadni most tuti csurogna a tenyeremről a verejték, vagyis már eláztattam volna a felsőm ujját… Nagyot nyeltem, meg akartam szólalni hogy mennyünk haza, mégsem tettem. Nem jött ki hang a torkomon. Rosszkára rá sem néztem, ő csak hozza a formáját, leginkább Saya pillantását kerestem. A fiúban sem bíztam ilyen téren hisz esztelenül neki szaladt a pókhálónak is… Nem tudtam mi tévő legyek… féltem.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Nov. 06, 2015 2:10 pm

Hogy a rákba lettem én a harmadik, mikor én indultam meg előre? O.o Vagy rosszul láttak szemeim? O.o Vagy lelassultam a csók miatt? O.o Meg mi ez a zongoraszám? O.o Mindegy, legalább csak kivételes tehetséggel lehet eltévedni az egyirányú útban, így nem tévedt el senki. S gyerekhangot hallok… Várjunk! MEGVAN A GYEREK! \o/ Csak sajnos k***a nagy bajban lett meg végül, mert valami Beatrice nevű rondaság akarja megölni. Ez Gusztáv neje?
- Hát ez meg melyik atom sújtotta helyről lógott meg? - jött ki számból a kérdés, mert tényleg úgy néz ki, mint ha egy ember meg egy pók egyesült volna egy atomrobbanáskor. Viszont sietni kellett, mert a fiúnak, ha sokáig tökörészünk, hamarosan kaputt. Majd eszembe jutott valami.
- Csajok, van egy ötletem, ha a pók nem figyel, fogjátok a fiút, s pucolás! - majd odaugrottam a pók elé az alábbiakkal:
- Elnézést kérek, az anyukája tudja, hogy maga olyan ronda, hogy a játszótéren a macska megpróbálta a homokba kaparni?! - ha nekem ugrik dühében, akkor a pajzsommal próbálom kivédeni a támadást, közben elterelni jobban a figyelmét, hogy ne figyeljen a kölyökre. Ha rám se bagózik, akkor simán hasba rúgom, hátha arra felkapja már a fejét, s nekem támad. Most mit néztek így?! Nem f***k én a pókoktól, azért mertem belerúgni! Bár titokban reméltem, hogy azok a falilámpa félék nem tojások, amik akármikor kikelhetnek, mert akkor nekem finoman szólva fütyültek, mint suhancok egy bombanő után. De tényleg, hogy a francba lehet ez a valami Gusztáv neje? O.o Főleg úgy, hogy párzás után a hímeket megeszik, ha nem rohannak el gyorsan? O.o

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Saya on Hétf. Nov. 09, 2015 12:19 pm

Mi meg eredetileg a résbe igyekeztünk, de így is jó, mivel én sem igazán férek be, úgyis ugrottam volna a Joey után a kazamatába, és akkor ezek szerint gyorsabb is vagyok, ha sikerült valahogy megelőznöm, a Kiwi meg mivel amúgy is lemaradt akkor ezek szerint, tehát én vagyok az első, aki meglátta a rondaságot annak ellenére, hogy a useremnek nem volt ideje írni O.o
~Mi az a user? Suspect  ~
Szóval igen, persze, megtorpanok, mert megijedek, de a Hugi rá is világít amúgy, hogy legalább már nem időre megyünk, mert megvan a gyerek, aki nagy bajban van. Beatrice, nahát, pedig olyan szép neve van, nekem nagyon tetszik, ugye nem kell feltétlenül bántanunk? Sad
~Muszáj lesz. Íjat elő, és lődd!~
Az íjamat azt hoztam ugye, anélkül nem jöttem be, szóval elő is varázsolom, meg egy nyilat a végére, felhúzom és célzok, ekkorra már megjelennek a többiek, és mikor a Katja nekiáll prédikálni, összehúzom a szemöldököm és inkább felé célzok igencsak mogorva képpel.
-Nem látod, hogy ügyködöm, te vak bányarém? Jaj, bocsáss meg, hogy fél másodperccel lassabb vagyok a szádnál, beszélni könnyebb, mint harcolni, igaz?! Majd mi megoldjuk!
Hát, izé, asszem le sem tudom írni, hogy a Hugi körülbelül milyen lehet, még csak megfelelő képet sem találok, hogy megmutassam, olyan leesett az álla meg hebegni-habogni sem tud, mintha még el is tűnt volna egy kicsikét, én viszont egyből fordulok vissza a pók, a Beatrice felé, de mivel a Joey is megszólalt közben, nem lövök, csak tartom a nyilat a pók felé.
-Oké. Tereld el a figyelmét, én készenlétbe állok, Kiwi, te hozd ki, ha eltakarodott, én fedezlek.
~Saya...?~
Mi van?
~Mi ütött beléd, mi ez a parancsoló hangnem, mi ez a magabiztosság, úgy cakkumpakk, Mi Ez?~ -mintha úgy mutogatna az egész lényemre, én meg csak megrázom gondolatban a fejem. Ideges vagyok, Hugi, ennyi az egész. Nekem csak ne parancsolgassanak, meg ne mondják azt, hogy nem csinálok semmit, mikor igenis Csinálok!
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3645/3800  (3645/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Nov. 09, 2015 12:37 pm

Már indultam a fiúért, hisz miért is ne teljesíteném a rám szabott szerepet és feladatot, amikor megdöbbenésemre Saya meglepő fordulatot vett. Nem is tudom mit éreztem akkor, elégedettséget? Ijedtséget? Igazság szerint mindkettőt, bár ez egy olyan szituáció volt, amibe nem szerettem volna belekeveredni... De volt két dolog, ami nem hagyta, hogy ne tegyem meg. Az egyik hogy nem akartam, hogy a zöldike bármi bajba keveredjen egy... ilyen miatt. A másik... Akárhogy is nézzük Rosszka sem ártott még senkinek, csupán mentálisan fárasztott minket, zavart a csapatmunkában és a koncentrációban, de sokszor még ezt sem sikerült elérnie... Ő inkább csak volt. Igaz magának való egy nő, de ezzel nem tudunk mit kezdeni, léteznek ilyenek... legalábbis most már tudom, eddig csak azt hittem ez csupán filmes klisé, de ő bebizonyította, hogy az ember képes ilyenre ha... Még erre rá kell jöjjek miért is pontosan… De ami még bosszantott hogy figyelmetlenek voltunk, hisz nem vettük észre mire is készül amikor teljesen levetkőzött, minden felszerelését hátrahagyva a kunyhóba...
- Várj! Ne csinálj ostobaságot! - Állok a két lány közé, szét tárt karokkal magamon is meglepődve, miközben hangom kissé reszketett.
- Megértem mit érzel, de... de nem ártott senkinek, és semmi felszerelése... - Hogy miért is állok Rosszka védelmére? Fogalmam sincs... nem akarom megvédeni, nem érdemli meg... viszont azt sem akarom hogy Saya-nak legyen belőle baja a későbbiekben, de még az is lehet hogy mindez csupán önámítás… Mivel nem szeretem a konfliktusokat és a bajokat, így próbálom csitítani a kedélyeket... Sikerül? Aligha hiszem... de úgy érzem meg kell próbáljam.
- És a legkellemetlenebb hogy erre játszott kezdettől fogva, ő így akarja teljesíteni a feladatokat, minket felhasználva... hisz, hogy küldjük így harcba fegyver és felszerelés nélkül?... - Nem éreztem magam határozottnak, és nem is értem miért csináltam pontosan, hisz szerettem volna, látni miképp nyilat repít belé, sőt nálam is elérte már azt a pontot, hogy meg tudjam ütni... De emberek vagyunk, uralkodnunk kell magunkon... Persze nem mondtam le arról a feltételezésemről hogy nagyobb szintű mint mi és ezért olyan nyugodt, ezért mer ilyeneket megtenni... és csupán azért van hogy gátoljon minket, és a jutalom nagy részét rajtunk hajtsa be.... Ehj, de sok ilyennel találkoztam már mmo-kban, nem véletlenül állítanak sokakban szinthatárokat...

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Yuuki Asuna on Szer. Nov. 11, 2015 1:37 pm

A negyedik fal, és a mesélő kompetenciájának hiánya ellenére mindannyian bejuttok a kazamata középső, barlangszerű, központi részébe. Még épp időben – a kisfiú életben, és van időtök beavatkozni, még mielőtt kampeca neki.
Beatrice nem épp a bájairól híres, vagyis hírhedt, és igazán nem is tűnik pókszerűnek. Látszik, hogy japánok csinálták ezt a játékot. Jellemzően nem mindig van fogalmuk például arról sem, hogy egy tizenhat éves lány hogyan is néz ki… De ez már nem ide tartozik.
Pőre társatok motivációs gyors beszéde elég arra, hogy lovagotokra hasson, aki megpróbálja ezután magára vonni a pók nagyasszonyanya figyelmét. Saya azonban magát is meglepi, mikor íjával – még ha röpke pillanatokra is – inkább Katjára céloz. Kiwi meg, hát minden csapatba kell egy békítő, nem igaz?

- Chhhhhh…. – hallatja hangját a pók, Joey inzultálására válaszként. Különös, a hangja ugyanis olyan, mintha autotune-nal javították volna valami egészen földöntúlivá. Talán hogy még inkább megijedjenek a kis szintű játékosok. Köztudott tény pedig, hogy az első egynéhány szintűek között igen népszerű ez a kazamatarendszer, a könnyű, és többnyire veszélymentes mobvadászatok miatt. Nem ugrik neked legalább, ami kezdésnek talán nem is rossz. Derekát megdönti, és lehajol hozzád annyira, hogy a feje körülbelül egy magasságban legyen a tiéddel. Beatrice jó két fejjel magasabb nálad, így közvetlen közelről bámulva a csáprágóit viszont különösen visszataszítónak és fenyegetőnek hat.
- Ti még nem ártottatok nekem! Hagyjátok itt a fiút, menjetek haza, és akkor megkíméllek titeket! – halljátok újra a hangját. Első, és utolsó figyelmeztetése – egyelőre még nem támadtátok meg. Szerencsétek talán, hogy Joey először csak egy sértéssel kezdte, a többit pedig feltételes módba írta. Rolling Eyes

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Pént. Nov. 13, 2015 8:18 am

Joeyra már nem figyelt. Érdekelte egyáltalán valaha az a srác? Létezett egyáltalán valaha számára Joey? Nem lehet tudni, azt azonban igen, hogy sokkal jobb játszótársa akadt. Harsány röhögésbe kezdett amikor Saya felé fordította a fegyverét. Mutatóujját felemelte a pókica felé.
-Na várjá egy picit szörnyike, most nem a te szereped van. Ez sokkal menőbb! Majd veled foglalkozunk akkor, ha ezzel végeztünk, addig vonulj a sarokba és szövögesd a gonosz terveidet vagy valami.
Ezután visszafordult Saya felé, és még mindig ugyanazzal a féltéglás vigyorral az arcán folytatta. Tudjátok, a féltéglás vigyor az, amit legszívesebben egy féltéglával törnél le valaki arcáról.
-Naszóval! Először is rohadtul nem illik egy ilyen pici lányhoz ez a beszéd. Ez még hozzám sem illik, Kincsem. Másrészt meg asszem van összesen tizenöt életpontom, úgyhogy ha véletlenül nem akarsz ezek után a vöröslámpás negyedben mászkálni, akkor elfordítod azt a francos íjadat, mert még a végén közelebb lépek, aztán megnézheted magadat!
Újabb röhögés, majd elindult a lány felé.
-Na mi van?! Csak a szád nagy?!
A másik kislány békítő szándékán is jót vigyorgott.
-jajj már, kushadj Lili... vagy Pipi, vagy hogy a bánatba hívnak! Elrontod a játékomat! Ha az íjászkának hirtelen kinyílt a csipája, akkor most miért akarod, hogy újra az a tehetetlen kislány legyen, aki hagyja, hogy bárki piszkálja? Végre kiállt magáért, inkább örülnöd kellene. Na mi van?! Ha nem lősz le, akkor szabotálni fogom a külditeket, és minden mozdulatommal azon leszek, hogy a kölök meghaljon! Hallod kicsilány?! Tizenöt életpont! Tudsz annál kevesebbet sebezni? Küldetés, vagy vörösödés? Meg különben is, úgyis haszontalan vagyok, a zöldhajú is megmondta. Na?!
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Saya on Pént. Nov. 13, 2015 6:11 pm

"én viszont egyből fordulok vissza a pók, a Beatrice felé", vagyis végülis alig pár másodpercig céloztunk az oroszra, szóval én nem értettem sem a Kiwi odaugrását, sem azt, mikor az orosz nekiállt még hosszú percekig papolni arról, hogy neki hány életpontja van és akkor majd én bevörösödöm, mintha nem tudnám. Mondjuk ezzel tényleg csak annyit ártanak, hogy én is még jobban feldühödöm, na akkor gondolhatjátok, a Hugi már mennyire ki van akadva, egész pontosan majd' felrobban, és tudom jól, hogy ő már elengedte volna a nyilat, nem érdekelve semmit, de szerencsére még én vagyok itt, de nem sokáig, ha ez így megy tovább Rolling Eyes
Csak van egy olyan gond, hogy megy Sad
-Kezdem úgy érezni, hogy itt mindenki direkt csinálja ezt.
Na, ezt még csak úgy magának sistergi a fogai között, miközben a kezeim elzsibbadnak - eléggé remegnek is egy darabig, amíg ez tart, ismétlem, amíg tart, szóval fogok jelezni, hogy ez abbamarad mindjárt -, ahogy kezd a világ megint nekem olyan homály lenni, mert hát tudjátok már. Aztán a Hugi felnéz, nem is takarja már, hogy a szemeim most már vörösek, és a remegés is ekkor abbamarad teljesen. Razz  Meg a hangját sem változtatja el, kicsit mélyebb és komolyabb, mint az enyém >.>
-Egy magadfajta miatt miért okoznék magamnak hátrányt, hmm? Eszem ágába sincs bevörösödni, ha már felszerelés nélkül jöttél le, játszva a feláldozhatót. És miért kell mindenkinek eleve úgy viselkednie, mintha olyan hatalmas baj történt volna? Egész egyszerűen csak neked is meg MINDENKINEK ki kéne nyitnia a csipáját, és NÉZNI, hogy mit csinál a másik, arra pedig normálisan reagálni. Most is mi a f**mnak nyüstöltök még itt közbeugrálással meg "lőjé' má' le" nyavalygással, mikor rég a pókra figyelek inkább, hmm? Sz**om le az életpontjaidat vagy hogy te vagy az orosz cárnő kishúga. Végezzük a dolgunkat és menjünk haza. Ha meg szabotálsz, mert megsértődtél, amiért rávilágítottam, hogy tévedtél, mert vaksi vagy, a te bajod, magadat véleményezed vele. A PÓKOT lelőjem vagy ne, vagy csinálna már valaki végre valami értelmeset is?
Mondjuk ez most az én hibám volt, Hugi, a kiakadás, szóval ne vedd így magadra... Rolling Eyes
~Én örülök, hogy végre kiakadtál. Az orosznak ebben igaza van.~
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3645/3800  (3645/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Kiwi on Szer. Nov. 18, 2015 9:30 am

Kezdett elszabadulni a pokol! Legalábbis így éltem meg, a stresszhelyzetek sosem tartoztak a szívügyeim közé, viszont mégis mindig végigkísérték az éltem minden egyes pillanatát, különböző mértékben. Valahogy mindig szorosan tartott pórázon, és végig azon volt hogy szépen lassan kikészítsen. Igen, még mindig a számomra megoldhatatlannak tűnő helyzetekre, és kabarékra gondolok, ami most is kialakult. Kabaré… Tökéletes! És persze mindig az húzza a rövidebbet aki segíteni akar… ez a szerepem része, vállaltam. Rosszka dumájára csak a szemeimet forgattam… Viszont Sayat komolyan vettem és tényleg segíteni akartam neki. Igen neki… Hiába álltam kettőjük közé, úgy látszik eltúlozva érzékeltem a helyzetet és hamar cselekedtem… vagyis nem! Pont Katja bizonyította hogy ez a húzás szükséges volt. Igen, szükséges hogy tökéletes kabarét alkossunk. Én így éltem meg… Röhejesnek éreztem a kialakult szituációt, de amint azt tapasztaltam hogy a zöldike is szembeáll a lánnyal, nem volt értelme védeni akár egyik, akár másik felet… Ha harcolni akarnak nincs jogom közéjük állni, ez tény. Viszont a viszályt mindennél jobban rühelltem… Miért? Mondd meg nekem miért nem lehet normálisan végigvinni, úgy például ahogy az egyetlen értelmes tagunk is megmondta… jó taktika… lett volna…
- Eddig sem volt tehetetlen… sőt, ő volt az egyetlen aki használja az eszét is a társaságban! – Fejtettem ki a véleményemet, majd végighallgattam a továbbiakat. Az íjász lány szemei vörösek lettek, vészjóslónak tartottam ezt a helyzetet… hisz, úgy véltem biztos valami képességet fog használni, vagy már használja is?... Nem tapasztaltam változást, viszont nem akarok két hormonbajos nő közé állni… Majd Katjant gondolkodtam el… tizenöt életpont… az rengeteg, hisz tizenötször öt… az hetvenöt… igen jól számolom annyi… nem csoda hogy kiröhögött a pontjaimat illetően…  Összevontam a szemöldököm a hallottakon, majd Saya mondatától kaptam vérszemet, vagyis… inkább úgy fogalmazok általa nyertem egy ötletet…
- Gwahh! Egy fél szóval sem mondtam hogy felesleges vagy! – Vetettem oda Katjanak, de akkor még nem fórt ki bennem a gondolatmenet, akkor még így gondoltam. Bár… ugye elég beszédes ez a szörnyike itt, és tapasztaltuk hogy nem csupán állandó szövegeket ismételget, tehát intelligensnek tűnik… Katjara viszont ráférne némi helybenhagyás, kezdve ott hogy kijelentette hogy szabotálni akar. Mintha ez meglepetés volna… Katja közelített az íjászcsajhoz, döntenem kellett hogy megpróbálkozok az ötletemmel, vagy a lány után vetem magam… Okosabbnak tűnt az előző, kezdve ott hogy azzal is elérhetem a célom, miszerint a vita abbamaradjon… Bár itt leginkább etikai kérdés merült fel bennem… Mármint, hogy ha sikerül… vállalnám-e a felelősséget a nőért… vagy ki tudnánk-e szabadítani… esetleg ki akarjuk-e szabadítani?... Nem akartam bántani Katjat, de most gondoljunk bele. Felszerelések nélkül jött, hencegett a pontjaival és szabotálja, terrorizálja a csapatot… Billen a mérleg, bár nem érzem magam olyannak, aki alkalmas ilyen feladatok elvégzésére… de ez kérlek egy szerepjáték. Az ötlet adott, már csak meg kell valósítani. Hagytam a lányokat és közelebb léptem a szörnyhöz, persze nem túl közel, ugyanakkor igyekeztem minél hamarabb végigmondani a mondandóm mielőtt azok ott kinyírják egymást…
- Beatrice, van egy alkum. A fiút elvinnénk, viszont itt hagyunk neked valakit cserébe? Érdekel? Nézz csak oda. – Pillantottam Katjara.
- Látod elven, tökéletes társaság, és külföldi. Biztos szereted a különleges kajákat nem? – Igyekszem felkelteni az érdeklődését.
- De tudod, mivel lenne még finomabb? A macska is szokott játszani az egérrel, mielőtt megölni, hogy a vére felpezsdüljön az adrenalintól, állítólag finomabb úgy. Bár ez csupán egy tipp volt. – Tipp… persze… voltaképp időt akartam vele húzni a nőnek ha belemegy a mi kis pókicánk… Ugyanakkor Joeyra pillantottam remélve hogy kiolvassa a szememből hogy mindez egy blöff… vagy tán mégse? Rolling Eyes  Nem jelenthetem ki hogy nem, hisz a tervem sem volt teljes, mint ahogy abban sem vagyok biztos hogy egyáltalán beindulhat, ha nem sikerül… akkor értékes másodperceket loptam el magunktól… De ha igen, akkor szereztem Katjanak játszótársat. Egy igazit ^^. De nem sokat időztem a túlméretezte pókmonstrum közelében, a választól független a megmenteni való fiú felé siettem, és intettem neki hogy jöjjön ide hozzám ha tud.
/Bocsánat a késésért!  kocka kudasai /

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Joey Chrome on Csüt. Nov. 19, 2015 12:50 pm

MOST KOMOLYAN NEKIÁLLTAK A LÁNYOK VESZEKEDNI?! Ezt nem hiszem el! Miért van az, hogy a lányok amikor nem kéne, nekiállnak veszekedni?! Nem értem, az ilyenek mi a retekért jönnek csapatos küldibe??
- Öhm, csajok… - meg se hallották szerintem, legalábbis onnan veszem, hogy nem reagáltak rám, csak vitatkoztak tovább. S még ráförmed a meztelen nő a pókra, hogy ne szóljon bele!
- Öhm, Kedves Beatrice, nem lehet, hogy csak baleset volt amit csinált? Vagy biztos direkt tette? - próbáltam húzni az időt, amennyire lehetett. Viszont a beszólásom nem húzta fel. Fene :/ Meg azt a rohadt, hogyhogy nem vettem észre, hogy két fejjel nagyobb, mint én? O.O S MIT CSINÁL EZ A HÜLYE ZÖLDHAJÚ??? Mi is a neve? Kiki? O.o
- Hé, menj vissza! - persze, hogy az ilyen tojik arra, amit a másik mond, s mondja a magáét valószínűleg így cseszve el, hogy megmentsük a csávót! Még ha blöfföl is, ezzel csak rontja a fiú esélyeit, mert csak azt éri el, hogy elveszti Beatrice a türelmét! Komolyan mondom, miért ilyen hülyék az ilyen lányok?? Túl nehéz lenne nekik a gondolkodás, vagy mi a f****m?! A végén rosszabb lesz az egész, mint amikor nagy nehezen s majdnem sikerült egy vörös játékos nőt lebeszélni arról, hogy leöljön egy másik csaj fiúját, erre az a hülye p***a a szeme láttára szájon csókolta a vörös fiúját! Hogy mekkora vérfürdő lett volna, ha lenne vér a játékban! Ki is lett törve egy fogam emiatt, bár inkább a fogam, mint a fejem, vagy egyéb fontos belső szervem.

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), George (purple), Rebecca (pink), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 785
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Yuuki Asuna on Szomb. Jan. 16, 2016 11:14 pm

- Mint macska az egérrel, igeeeen! - az a rés, amit a szájának véltek, kéjes vigyorra húzódik. Láthatóan megfogta őt Kiwi ötlete. Jobban esik a bosszú, ha valakit szándékosan bántasz is ily módon, nem?
- Hagyok nektek egérutat, igen! Menjetek csak, meneküljetek! A.fiút felfalom akkor, ha már úgy hiszi, ott a kiút! - kacag fel, majd felmászik a plafonra, hogy onnan kezdje meg visszaszámlálását.
Sipirc tehát! Ennyi időtök van élni a helyzettel, és nekiesni az útnak. A kijárat nincs is olyan messze, ha arról jöttök, ahonnan elindultok.
Futtok tehát, a kis járat felé, onnan pedig egyenesen kifelé. A pókok királynője nem követ titeket. Tényleg egyszerűbb volt az egész, mint gondoltátok. A nagyi biztos örül majd nektek, hiszen jó munkát végeztetek.

Bocsánat a hirtelen és borzalmas zárásért. Technikai okok miatt nem tudom folytatni a mesélést, így inkább lezárom a küldetést, ne legyen feleslegesen küldihelyetek foglalva. >< Köszönöm a részvételt, jutalmazás hamarosan. :3

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Klein on Szomb. Jan. 23, 2016 12:28 am

Osu!

A küldetést befejező játékosok kapnak jutalmat:
Joey - 85 exp 100 arany és egy Fa Kés (+2 gyorsaság)
Kiwi - 110 exp 120 arany és egy ingyen tárgyinfó
Katja - 85 exp 100 arany és egy ingyen tárgyinfó
Saya - 85 exp 100 arany és egy ingyen tárgyinfó

Unity - 50 arany, Chan, Des, Jade, Shakan és Joey 7 exp, Kurama 8 exp
Liberators - 50 arany, Katja, Tachi és Katha 11 exp, Asuka 10 exp
Jumpy Vigor - 50 arany, Jun, Saya és Kanami 11 exp, Shukaku 10 exp

Kiwi
Kristályírás - Hullám Kristály Recept, Hangrögzítő Kristály Recept
Növénylátás - 3 Kis Tövisgyökér 7 Barna Gomba 3 Tövisgyökér 7 Vörös Pitypang

Saya
Érclátás (186 -> 198) - 7 Fémkő 1 Vastag Bőr 1 Drágakő 7 Tömény Rubin 4 Acél
Növénylátás (186 -> 198) - 7 Vastag Tövisgyökér 2 Faeno Ág 3 Vörös Gomba 1 Nihil Levél 3 Óriás Pitypang 1 Lávatulipán

Joey
Érclátás (147 -> 159) - 9 Fémkő 5 Vastag Bőr 2 Drágakő 4 Tömény Rubin
Növénylátás (147 -> 159) - 4 Vastag Tövisgyökér 3 Faeno Ág 5 Vörös Gomba 5 Nihil Levél 3 Óriás Pitypang
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3082
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] WANTED - Dead or alive

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.