[Küldetés] Darázsfészek

Go down

default [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Szer. Aug. 26, 2015 10:23 am

Résztvevők:
• Ayse
• Cearso
• meg aki még szeretne

Ezen a szinten nem nehéz veszélytelen küldetésekre vadászni. Legalábbis, mind azt ígérik nektek, hogy veszélytelenek. A jutalom viszont nem rossz, úgyhogy nem lehet okotok panaszra.
Tehát nyilvánvalóan azért érkeztetek a szintre, hogy keressetek magatoknak egy laza kis küldetést. Hogy hogyan is köttök ki épp ennél a házikónál, az rátok van bízva. Az összes potenciális NJK lelő hely közül pedig valamiért ezt a kis japános házikót szemelitek ki. Ennek talán az is az oka lehet, hogy a család, akik itt élnek, éppen odakint, a ház előtt ácsorognak, sőt, még le is szólítanak titeket.
- Uram, hölgyem! Ráérnének egy percre? - talán ti lehettek az elsők, akiket megszólítanak. A férfi, aki a családfő lehet, tradicionális, a földművesekéhez hasonló ruhát hord. Feleségével, és még fiatal gyerekével kérnek segítséget éppen tőletek. Ha pedig válaszoltok neki, vagy interakcióba kezdetek vele, akkor át is adja nektek a küldetéseteket. Tehát tőletek függ, hogy juttok ide, és miként léptek vele interakcióba. S persze, ha közben beesik több játékos is, az több segítséget jelent, tehát biztosan jobban megy majd minden, ugye?
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Ayse on Szer. Aug. 26, 2015 10:48 am

Hallottam pár gyorsan lefolyó főként nyersiket adó küldetésekről, és csupán reméltem hogy ilyesmire akadok. Konkrét célom nem volt, nem akartam ma épp harcolgatni vagy ilyesmi, inkább nyugtot szerettem volna magamnak, de közben egy kis természetjárás azért rásegített az úgymond aktív pihenésemre. Logikus volt, néha azért én is kivágyom a sötét szobámból mondjuk manapság nem lehet magamra panasz. Egyre többet mozdulok ki, igaz céltalanul kezdve a napot, de azért csak-csak jutok valamire. A mai is így kezdődött a piacon hallottam ezekről a lehetőségekről, bár azt nem tudom hogy ritkát is lehet-e kapni, mint ahogy azt sem hogy a tierek hogy felelnek meg majd a kasztoknak, vagy hogy egyáltalán hol lelhetek ilyen küldetésekre. Általában szóbeszéd által, de ezzel ki vagyok segítve. A hallgatózásom gyakran használom különböző információk gyűjtésére, viszont ha nincs elég információ a dolgokról akkor felesleges ilyenekkel húznom az időmet. Csupán keresztül vágtam a mezőt, jobbra sem gondolván hogy ha virágos küldetésen kell részt vennem, akkor csupán itt találhatok olyasmit. Logikus nem? És igazam is lett, nem sokkra rá megláttam egy lakottabb területet majd az npc-k  felé vettem az irányt. Akik szinte rögtön le is szólítottak. Elfogadtam a küldetést, de érdekeltek a részletek. Hisz a potion hiány hátrányt jelenthet számomra, de attól még vállalom. Megnézem a küldetés leírást, ha kaptam ha nem. Kérdéseim attól még lettek.
- Mit kell tudjak a küldetésről ezen kívül még? – Kérdezem.
- Hány fő csatlakozását várja? – A második kérdés. Majd mivel egyedül azért nem vágok bele, kelletlen de van amikor elkel a társ, így leültem a ház előtti fakiülőre, és vártam.


_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Cearso on Szer. Aug. 26, 2015 2:45 pm

Most nemrég hallottam erről a helyről. Állítólag könnyen lehet ezen a téren nyövényekhez jutni. Pontosabb információkat eddig még nem szereztem, és azért indultam, hogy ennek alaposabban utána járjak.
Lassan telnek a percek, miután a helyszínre érkeztem. Lassan kezdtem unni ezt az egyhangúságot, így rá is gyújtok egy cigarettára, ami előkerül az inventorymból. Tudom, tudom, Shunak azt mondtam, hogy csak akkor gyújtok rá, mikor ideges vagyok. Nem voltam teljesen őszinte. Majd kimagyarázom, ha ismét találkozunk. És egyébként is, idebent nem az eredeti testemet roncsolom, ha meg mégis, akkor is mi köze van hozzá? Az még okés, hogyha a közelébe nem szeretné, hogy bagoznék, mert őt zavarja a szag meg ilyenek, de amikor nincs a közelben, akkor tudnia se kell a dologról.
Eljutottam egy mezőre, ha egyszer növényeket lehet szerezni, akkor azokból itt van a legtöbb, még mindig sehol senki, de arra a közelben, mintha házakat látnék. Akkor elindulok arra.
Itt se vannak sokkal többen, de mintha annál a háznál lenne valaki. Pontosabban valakik. Nem is kell nagyon a közelükbe mennem már le is szólítanak, hátha tudnék szánni rájuk egy percet. Nos, mért is ne? Hátha valami ilyen küldetést kéne most pont keresnem.
Nem is kell kétszer mondanom, azonnal meg is kapom a küldetést, minek elolvasom a leírását. Van egy olyan érzésem, hogy itt rovarírtásról lesz majd szó.
Ekkor veszem észre a másikat a ház előtt.
-Hello. Várunk még valakire? Vagy nekivágunk kettesben?

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Szer. Aug. 26, 2015 3:38 pm

A földművesnek kinéző férfi arca láthatóan felderül, amikor reagáltok rá. Azonnal megjelenik a küldetés felkérés panelje előttetek, amiből talán már sejthetitek is az egész misszió célját.
- Csak egy kis apróság. Tudják, mi méhészek vagyunk, és megdolgozunk a napi betevőnkért. De történt egy kis baleset. - kezd bele a családfő. Riadt szemű kislány eközben a háttérben az anyukájához bújik, de fél szemmel titeket néz az NJK is.
- A padlásra egy darázsfészek került, és pusztítják a méheket. Nem tudjuk, mit tehetnénk, mert még a mézet is ellopják. Nem merünk a közelükbe menni. - a ház felé mutat, tehát a fészek valószínűleg odabent van. Bár bizonyára maguk a méhek már nem bent, a fészekben vannak, hanem a kertben, az erre kijelölt kaptároknál. De erről majd később.
- A darazsak a padlásban fészkelnek. A méhkaptárok itt vannak, az udvaron. - a kert felé mutatva láttok is összesen négy darab fa ládát. Ha láttatok már legalább filmen ilyet, akkor könnyedén felismeritek, hogy mi ez. A méhészek így csinálnak maguknak mézet. Védőfelszerelés itt persze nuku, de hiszen ez csak egy virtuális világ. Érthető, hogy nem tartottak a csípésétől az NJK-k.
- Ha megölitek az összes darazsat úgy, hogy a méheknek, a virágoknak és a méznek semmi baja, akkor egy kis aranyat is tudunk adni. Meg néhány virágot. - a küldetést így ismeritek.
A létra, ami a padláshoz vezet, innen kintről közelíthető meg, egyből szemben a méhkasokkal. A létra aljánál állva pedig halljátok is a zümmögéseket. Tehát a feladat adott. A kérdés az, hogy mit tesztek? A kérés egyértelmű. Úgy öljétek meg mindet, hogy nem okoztok kárt a tulajdonukban. Ha ezt teljesítitek, egy kicsike kis bónusz jutalmat is kaptok.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Ayse on Kedd Szept. 01, 2015 5:07 pm

Ayse mogorva magatartása ellenére is megörült a földművesnek kinéző npc férfi. A vöröske a reakcióját figyelembe sem vette, nem állt szándékában más csupán elvégezni a küldetést és bezsebelni a megígért jutalmakat. Gondolta hogy lesz társa így kicsit félrevonult remélve hogy hamarosan rátalál más is erre az npc-re, ha meg nem akkor kénytelen kelletlen belevág maga is. Időközben félrevonult és a kis kiálló fa tornácra telepedett le, olyan helyet keresett ahol még érezni a szél langy fuvallatát de eléggé védve van a nap tűző melegétől. Nem kellett sokáig várnia, míg ő már átnyálazta a küldetés tartalmát, addig Cearso is felvette ugyanazt, tehát társak lettek. Hidegen hagyta a lányt a fiú látványa, mintha csak idegenek lennének, pedig már tudnak egymásról ezt-azt. Többek között egymás nevét, Ayse új heppje hogy nem árulja el már a nevét sem, de persze a fiú nem tudhatja hogy mekkora kivételben volt része, főleg hogy nem sokkal Ayse ébredése után találkoztak. Akkor még másképp gondolta a dolgokat. Most már óvatosabb, sokkal… sőt túlzott mértékben is.
Egykedvűen megejtett neki egy „- Csá”-t, majd egy mozdulattal felpattant.
- Tőlem indulhatunk. – Pillantott hátra a vállai mögött, miközben már úton volt a padlás felé. Ugyan már? Miért lenne kedve tovább várakozni, hisz ha nem jött volna a fiú, már rég nekivágott volna magától. Nem tette szóvá a dohányzó fiút, miért tette volna? Neki attól se több se kevesebb… Viszont.
- Ha már épp füstölsz, kifüstölhetnéd őket. – Jegyzi meg közönyösen, nincs jó napja, sem hangulata… bár nem is emlékszik mikor volt kicsit is másképp. Volt de az máskor volt, mással volt. A fiú hétköznapi, átlagos, kicsit sem érdekes kategória. A tipikus ki- és felhasználható fajta, ugyanakkor tudta ám hogy sütnivaló is van ott, talán pont ezért nem kezdett ismeretlen játékba a fiúval. Szimplán egy küldetésen vettek részt, és szafariztak egyet… sokat nem tudott róla, és mivel nem mutatott neki semmi különlegeset, így érdektelen maradt a számára. Remélte hogy a fiú nem fog akadékoskodni, bár beláthatja ő is, hogy így a legegyszerűbb és legkönnyebb, a gyorsaságról nem is beszélve. Ayse adta az ötletet, a fiú megvalósíthatja.

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Cearso on Kedd Szept. 01, 2015 10:34 pm

A másik most se látszott sokkal vidámabbnak, mint amikor utoljára találkoztunk. Mondjuk nem döntött az élete befejezése mellett, ami szintén nem kis teljesítmény ahhoz képest amilyen gondolatai voltak annak idején.
A küldetés részletes ismertetése után, már tervem is volt a megvalósításra, és úgy néz ki ő is hasonlóan gondolkodott, mint én.
-Remek ötlet.
Mosolygok Ayse-ra
-Esetleg arra is van ötleted, hogyha véletlen kigyulladna a padlás.
Bár, arról szó sem volt, hogy a háznak egyben kell maradnia. A méhek odakint vannak, remélem a mézre is ők vigyáznak, ahogy a növények is valószínűleg a mezőn várnak a pollenezésre.
-Tudod mit, én felmegyek, és megpróbálom kifüstölni a kéretlen vendégeket, te addig menj és hozz vízet, hátha kigyúlna valami. Mintha idejövetelkor láttam volna egy patakocskát valahol arra.
Mutatok abba az irányba, amerről jöttem. Bár szinte biztos vagyok benne, hogy a háznak valahol a közelben van saját kútja, de ha egyedül is dolgozhatok, akkor ért ne használjam ki a lehetőséget, ráadásul, ha elvégzem a munkát, míg ő az én fantomfolyómat keresi, akkor előfordulhat, hogy az ő részét is zsebre tudom majd vágni. Gonosz dolognak hangozhat, és az is, de nincs okom feltételezni, hogy fordítva nem történhet meg a dolog. Talán ezzel ki is zökkenthetem az életunt formájából.

Megállok a létra előtt, ami a padlásra vezet. Innentől kezdve lesz csak nehéz az ügy.... Ha idelent gyújtok rá, akkor csak nehezen egyensúlyozva tudok felmászni, és útközben véletlenül megygyújthatok valamit, ráadásul a tűz még el is aludhat, de a füst miatt valószínűleg kevesebb darázs fog rám jönni. Ha meg nem gyújtok rá, akkor sokkal biztosabban és gyorsabban fel tudnék jutni, de a darazsak nem hiszem, hogy hagynának rágyújtani. Az első megoldás mellett döntöttem. Lehet, hogy nincsenek sokan, de egy fészeknyi darázzsal a nyakamban, nem szeretnék sokáig maradni. És így talán már útközben lefüstölhetek néhány darazsat.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Csüt. Szept. 03, 2015 9:53 am

A terven nem gondolkoztok sokat. A kifüstölési eljárás mellett döntötök, de ami a csapatmunkát illeti… nos, hát nem ti vagytok Aincrad Bonnie és Clyde-ja. Talán nem a legcélravezetőbb az „én gondolkozom, te csináld” mentalitás, de az se feltétlen a célt szolgálja, ha vízhordóként akarjátok bosszantani a másikat. Rolling Eyes Pedig talán nem lenne ostobaság az utóbbi felállás, végtére is, a tűzzel játszotok.

Ha Cearsonak már úgyis cigi lóg a szájában, a füstölésfelelőssé ő vált. Akrobatikája miatt nem esik nehezére úgy felmászni a létrán, hogy az égő cigaretta nem zavarja – még a füst se száll a szemedbe, az nem lenne valami kellemes élmény pedig. A létra egyébként nem visz fel túl magasra, nem valami magas a ház, tehát másodperceken belül fent lehetsz a padlástéren. A darazsak jellegzetes zümmögését már közeli zajként érzékeled, a rovarok közül pedig több példány is az orrod előtt repked. Egyelőre nem bántanak, talán a cigaretta miatt nem mennek a közvetlen közeledbe, bár az is igaz, hogy még nem vagy közvetlenül a méhkasuk mellett. Innen viszont jól látod a fészküket, bár nem is nehéz kitalálni, hol lehet. Nyilván ott, ahol a legtöbb darázs repked.
A kifüstöléshez azonban egy égő ciginél több kell. Ennyitől biztosan nem fog kigyulladni a padlás sem, de hogy komolyan nem hatja meg őket, az már egyszer biztos. Egy nikotinrúd még nem lesz elég a feladat teljesítéséhez.

Ayse, te kaptál Cearsotól egy javaslatot, miszerint hozz vizet, nehogy kigyulladjon a padlás. Azonban, hogy mit kezdesz ezzel, az már rajtad áll. Tényleg nem szép dolog mással végeztetni a piszkos munkát. Azonban akár úgy is dönthetsz, hogy tényleg nem árt, ha csinálsz valamit te is, a gondolkozáson kívül is. Ha vizet szeretnél, az esetleg kigyulladó padlás megmentésére, azt könnyedén találhatsz, a kutat innen jól látod, és még súlyemelésed is épp elég van ahhoz, hogy oda tudd hordani a vizet. De még az is lehet, hogy inkább a darazsak között szeretnél segíteni Cearsonak, végtére is egymaga van szinte az összes ellen.
Az sem kizárt viszont, hogy téged ezek közül semmi sem érdekel, és nem hat meg, ha Cearso egyedül dolgozik. Very Happy

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Hétf. Szept. 07, 2015 8:08 pm

8 napotok van írni, különben kifutunk a 20 napos határidőből.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Ayse on Kedd Szept. 08, 2015 7:51 pm

Úgy látszik egyre gondolt a fiúval, kicsit meglepett milyen könnyen belement, majd jött még pár olyan dolog ami valamiért idegesítette Ayset. A mosolya, a fiú nyugodtsága, sőt amikor még pimaszul parancsolgatni akarna kicsit felforrt benne a méreg.
- Rendben. – Egyezett bele, Ayse semmit mondó tekintettel. Még figyelte miképp a fiú felvonul a létrán, s talán most először akadt pozitív gondolata vele szemben, legalábbis ebben az alsó nézeti pózban, persze ennek nem adott hangot, sőt a gondolatokat is gyorsan kiverte a fejéből. Amint megindult talált is vödröket, sőt kutat is hogy meg tudja meríteni. Nem esett nehezére hisz a súlyemelése megkönnyítette, hogy a padláslejáró elé hordja őket. Nem telt el sok idő, már ott is termett.
- Hoztam vizet, de az a gond hogy akrobatika nélkül nem fogom tudni felvinni… - Majd ha a fiú látótérben van, akkor az egyik üres vödröt feldobja neki, talán kicsit nagyobb lendülettel mint kellene. Majd ha talált még dobott még egy szárazabb fadarabot, amire száraz füvet, és egy rongyot kötött, instant fáklyát készítve, vagy legalábbis megpróbálva. Ezt is feldobja a fiúnak.
- Ezek még jól jöhetnek… - Jelentette ki, majd megvárta hogy a fiú lejöjjön.
- A vizet kénytelen vagyok lent hagyni, addig felmegyek és megfogom a cigid. Te hozd fel, és utána neki is állhatunk. – Most megmutatta hogy ő is képes együtt működni a másikkal ha akar, vagyis ha célja arra vezényli. Megvárja mit válaszol a fiú, ha belemegy akkor ő szépen felmegy, megfogja a cigit, engedi lemenni Ceart, és az ajtóban áll kitámasztva azt hogy be ne csapódjon mindaddig míg a fiú fel nem ér elé.  

_________________

Betűszinem:#971140
Háttér szinem:#954863

Pontos adataim: Itt.
avatar
Ayse
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 420
Join date : 2014. Feb. 20.
Tartózkodási hely : Mögötted. :P

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1359/1400  (1359/1400)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Cearso on Szomb. Szept. 12, 2015 8:59 am

Szerencsére minden gond nélkül jutok fel a padlásra. De itt felmerül a bökkenő. Soha se gondoltam komolyan, hogy egy darab cigaretta elég lenne egy teljes fészek ellen, de már késő ezen gondolkozni.
Már megint nem gondolkoztam előre. Vagyis hogy pontosabb legyek, túlságosan előre gondolkoztam volna. Ahhoz, hogy valami kigyúlladjon, elég nagy tűznek kell keletkeznie, amit nem hiszem, hogy egy darab cigaretta ki tudna váltani.
Eggy kicsit mérgelödtem, hogy mért kellett ekkora ostobaságot csinálnom, de ezzel nem mentem elöbbre a dologgal.
Szívok egy slukkot a bagóból, és a füstöt megpróbálom egy közeli kártevőre eregetni. Hirtelen nem tudok jobbat kitalálni.
Ekkor jön lentről a következő csapás. Az utolsó pillanatban talán még sikerül kitérnem a repülő vödör felül. Azzal, hogy a vízet hogyan hozzuk fel, már a kisebbik probléma el van intézve.
-Ha az egyik vödröt sikerült feldobnod, akkor nem lesz itt olyan nagy probléma. Egyszerűen feldobod a vízzel megtelt vödröt, hogyha kigyúllad valami. De előtte tűzet kéne csiszolnunk. 
A feldobott fadarabokkal már több esélyt láttam arra, hogy itt tűz is lesz. Ezeket próbálom meg meggyújtani, és a fészek alá dobni. Ha szerencsénk van a füst a darazsak nagy részét kicsinálja, vagy elüldözi. Ha minden a terv szerint halad, fogom magam odaviszem a vödröt, amit Ayse feldobott, és azzal próbálom leverni a fészket a helyéről, miközben visszatartom a lélegzetem, hogy ne szívjak be túl sokat a füstből.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Szomb. Szept. 12, 2015 12:17 pm

Sikerül közös nevezőre jutnotok, és megbeszélitek a tervet, ami alapján kivitelezitek küldetéseteket. Könnyedén találtok kisebb, szárazabb ágakat, valamint a kútról is tudtok vizet hordani magatoknak. Tehát eddig minden a legnagyobb rendben. Aysétól a rongy remek ötlet. A darazsakat gyakran füstölik ki égő textilanyagokkal, azok ugyanis rengeteg füstöt termelnek, és nem viselik el a bűzét.
Cearsonak az az egy szál cigaretta valóban kevés ahhoz, hogy kifüstölhesse a darazsakat. Csak annyit ér vele, hogy addig sem mennek a közelébe. A darazsak ugyanis nagyon nem szeretik a füstöt. A vízzel azonban más a helyzet. Amíg a terv kivitelezésén fáradozol, néhány darázs megpihen a feldobott vödrökön, és kortyol egy pár csepp innivalót. Emiatt talán nem is lehet rájuk haragudni. Egészen békésnek tűnnek így, hogy nem mennek a közeledbe nagyon.
Végül Cearso elkezdi a munka veszélyesebb részét. A kis ágak hamar lángra kapnak, csupán arra kell tehát figyelnetek, hogy ne gyulladjon ki a padlás. Szénfekete gomolyfelhő kezd terjengeni a padlás felől, amit Ayse, és a lakosok is nagyon jól látnak. A zümmögések hangosabbak lesznek, a darazsak pedig csapatostul hagyják el a fészket. Mire Cearso leveri onnan a fészket, már alig-alig marad ott néhány rovar – beleértve a királynőt, hiszen ő nem tudja ott hagyni a fészkét olyan könnyedén. Néhány felbolydult darázs azért nem kíméli egyikőtöket sem, a sebzés viszont elenyésző, és még csak nem is fáj nektek.
A lélegzetedet elég sokáig kell visszatartanod, hogy aztán fuldokolva, köhécselve szabadulhass ki a szabad levegőre. Még láthattok a távolban egy nagy rovarfelhőt, ami viszont tőletek távolodik, minél messzebb, hogy valahol máshol fészkeljenek.
A családfő örömködve sétál oda hozzátok. Megvárja, míg a füst eltűnik, hogy megvizsgálja, okoztatok-e komoly kárt. A padlást sikerült nem leégetnetek, így tehát jár a jutalom. Egy-egy rongyba csavart virágadagot ad át nektek a kislány, valamint kaptok egy kevés aranyat is fáradozásaitokért. A küldetést sikeresen teljesítettétek. :3

Jutalmazás:
Cear: 30 arany + növény (sorsolásra vár, majd egy hozzáértő megteszi)
Ayse: 30 arany + növény tasak

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Klein on Vas. Szept. 13, 2015 3:39 pm

Cearso: [T1] 2 Kis Tövisgyökér, 2 Faeno Levél, 4 Barna Gomba, 3 Tövisgyökér, 1 Vörös Pitypang [T2] 3 Vastag Tövisgyökér, 2 Faeno Ág, 1 Vörös Gomba, 2 Nihil Levél, 1 Óriás Pitypang [T3] 1 Nihil Ág, 1 Eknier Levél, 3 Gyilkos Galóca, 1 Gigantikus Pitypang [T4] 1 Eknier Ág, 1 Fekete Gomba, 1 Nihil Bogyó
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Darázsfészek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.