Miu vs Kazura

Go down

default Miu vs Kazura

Témanyitás by Kazura on Pént. Szept. 18, 2015 8:55 pm

Mióta beléptem a céhbe zavart egy dolog. Illetve kettő. Illetve nem is inkább zavart, csupán kényelmetlenül érintett. Bár az egyik ellen próbáltam tenni, de nem értem el eddig túlzott sikereket. Úgyhogy inkább hagytam a dolgot egyelőre. Inkább átsiklottam felette. De ahogyan szokásomhoz híven a menüben bogarásztam, hátha felfedezek egy újabb információt ami felett elsiklottam elkerülhetetlenül is előhívtam a céhablakot. A nevek mellett ezúttal már két vörös indikátor is jelentkezett. Felsóhajtottam, majd írtam egy rövid üzenetet Miunak:

Szia!

Kazura vagyok, szeretnék beszélni veled pár dologról. Amennyiben megfelel neked találkozzunk a céhházban.

Rányomtam a Küldés-re. Majd elindultam a szobámból a kinti udvarra. Korábban próbálkoztam Katharinával is felvenni a kapcsolatot, de azóta sem sikerült összetalálkoznom a lánnyal. Ennek ellenére bizakodva vágtam neki a Kerengő folyosójának, közben igyekezvén összeszedni a gondolataimat.
Vörös indikátort kapnak azok akik megöltek egy másik játékost. Korábban ez nem bírt túl nagy jelentőséggel, aki meghalt egy pvp közben egyszerűen újraéledt a Kezdetek Városában. Azonban ahogyan Kayaba Akihiko megmondta, aki itt meghal az a való életben is. Innentől kezdve pedig már valódi gyilkosságról beszélünk. És mint a való életben a legjobb túlélési stratégia mindig is a gyilkosok elkerülése volt. Éppen ezért nem érezhetem magam addig biztonságban, amíg két céhtársamtól meg nem tudom az indikátoruk mögött álló igazságot. Persze Danee azt mondta biztos forrásokból értesült, de addig úgy sem teszem túl magam ezen, amíg személyesen meg nem bizonyosodom róla.
Mikor már éppen azon voltam, hogy újfent elnapolom a dolgot végül megjelent Miu. És teljes mértékig összezavarodtam. Az állítólagos gyilkos akit vártam egy nálam jó fejjel alacsonyabb lány. Persze nem gondoltam, hogy egy mániákus, véres ruhában őrjöngő alakkal fogok találkozni, de ez azért meglepett. Pár pillanatra meg is feledkeztem arról miért is vagyunk itt, majd észbe kapva, talán kissé hadarva megszólaltam.
-Szerbusz, a nevem Sato Kazura! Örülök, hogy megismerhetlek. Nemrég csatlakoztam a céhhez és szerettem volna pár szót váltani Veled. Persze amennyiben nem zavarok-vakartam meg idegesen a tarkóm, majd egy hevenyészett mosolyt is megejtettem.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Miu on Csüt. Szept. 24, 2015 8:02 pm

Apró kis hang jelzi, hogy történt valami, pontosabban azt, hogy jött egy új üzenetem. Valaki a céhből akit nme ismerek még, szeretne találkozni velem. Ez igazából pont kapóra is jön, hisz egy ideje én is terveztem, hogy felkeresem a többieket. Hisz csak illik tudni, hogy kikkel van az ember egy céhben, meg persze még inkább illik ismerni is őket. <.< 
 

Szia!
Nekem teljesen megfelel. Már repülők is a céhházba. :3
 
Vissza pötyögtem egy igen csak rövidke választ, aztán már rohantam is a céhházhoz. Csak most jut eszembe, hogy  még a céh épületét se jártam be igazazán. Valahogy ez mindig kimaradt, mint az is, hogy felkeressem a többi tagot.  Ehhez a két dologhoz valahogy kicsit lusta voltam még eddig. >.> Meg egyébként is,  mostanság szinte mindig küldetésen voltam, ha pedig épp nem, akkor meg az Arénában volt egy harcom. Meg ugye a boltom se szabad elhanyagolnom, hisz ha hagyom az egészet, akkor tényleg nem lesz sose egy vásárlóm se, aztán tiert is léptem, így rohangálhatok a receptek után is, hogy legyen mit kitennem a kínálatba. Tehát igazából mikor épp nem akad semmi dolgom persze, hogy inkább csak lustálkodom, mintsem megerőltessem magam bármiféle aprósággal is. Mi tagadás, mostanság eléggé zajlik körülöttem az élet és egyszerűen nincs megállás. Rolling Eyes  Időközben meg is érkeztem oda ahova kellet. Már csak az kellet, hogy átvágja az épületen és összetalálkozzak Kazurával.  Bár az igaz, hogy azt nem írta meg a drága, hogy a céhházon belül hol is találkozzunk, de kellő idő befektetésével végre sikerült meglelnem az udvaron. :3
-Üdv! Az én nevem pedig Miu. Ugyan miért zavarnál? Én csak örülök annak, hogy végre sikerült találkoznunk. Őszintén szólva én is terveztem már azt, hogy felkeresem az új tagokat, csak eddig mindig elnapoltam dolgot. ^^"
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kazura on Szomb. Szept. 26, 2015 1:29 pm

Annak ellenére, hogy készültem már erre a beszélgetésre valahogy mégsem találtam a megfelelő szavakat.
Egyszerűen csak kérdezzek rá? Á, az túl udvariatlan lenne. Ha pedig elkezdünk mindenféle általános dolgokról beszélni és csak úgy bedobom ezt a témát az meg túl átlátszó. Mondjuk lehet nincs is megfelelő mód a gyilkosságról való beszélgetésre.
-Mi szólnál ha sétálnánk egy kicsit?-invitáltam a lányt az udvarról nyíló kert zöldellő pázsitjára. A madarak csivitelése, a rendben tartott kert egyszerű eleganciája, a szökőkút csobogása lassacskán lenyugtattak. Rádöbbentem, nincs mitől tartanom, a válaszoktól függetlenül a múlt már amúgy is megmásíthatatlan. Helyet foglaltam a szökőkút párkányán és kezem intésével Miut is erre biztattam. Majd belekezdtem.
-Igazság szerint arra lennék kíváncsi, hogy milyen célok vezérelnek a játékban. Mennyire vagy motivált a végig vitelében, hogyan látod a frontharcosokat, miért éppen a mi céhünket választottad, hasonlók. Érdekel bármi, szeretném átlátni, ki hogyan fogja fel az itt tartózkodásunkat. Nyűgnek tekinted, hogy itt ragadtunk?

Úgy szeretném megismerni a gondolatvilágát, hogy azt még nem felhőzi be az indikátorát fitogtató kérdésem. Hiszen lehet, hogy hamarosan az egyik legkellemetlenebb emlékét kénytelen felidézni.
-Illetve lenne még valami.
Tartottam egy kis szünetet, majd Miu szemébe nézve feltettem a kérdést, ami a kezdetektől fogva érdekelt.
-Lehet hogy tolakodónak fogok tűnni, de szeretném megtudni, mi a véleményed arról, hogy aki a játékban meghal az a való életben is?
Figyeltem a rezdüléseket, amiket a kérdés kiválthatott, az esetleges szünetek, a testtartás mind-mind árulkodó jelként szolgált.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Miu on Vas. Szept. 27, 2015 10:50 pm

-Rendben. Miért is ne? :3
Vágtam rá az elhangzó kérdésre és már léptem is Kazura után a kertbe. A séta nme tartott valami sokáig, amint odaértünk a szökőkúthoz a srác már le is ült és nekem is intett, hogy üljek le.  De én nem is leszek semmi jónak sem az elrontója, így én is leülök a szökőkút párkányára törökülésben.  
-Hogy milyen célok vezérelnek? Hmmm... Nem igazán tudom. Igazából én csak próbálom élvezni az életet. :3 A végig vitel nem igazán izgat. Lehet furcsán hangzik ez, de nekem ez az egész egy egész kellemes kis állom és kissé félek attól, hogy mi lesz, ha felébredek belőle. Szóval nem igazán tarom nyűgnek azt, hogy bentragadtunk. Az igazat megvallva igyekszem nem egy csapda ként gondolni erre az egészre és így sokkal könnyebb elfogadni az itteni dolgokat. A frontharcosokról sem tudok igazán mit mondani, még egyikükkel sem találkoztam, így különösebb véleményem sincs róluk... Az pedig nagyon egyszerű, hogy miért pont ebben a céhben kötöttem ki. Danee-kun addig udvarol nekem azért, hogy lépjek be, hogy végül megtörtem és úgy döntöttem adok egy esélyt a drága kis céhének.
Végül eljutottam addig, hogy szükségem van egy levegő vételnyi szünetre a beszédben. Meg igazából többet nem is tudtam volna már hozzá fűzni a dologhoz. Persze a kis szünetem azzal járt, hogy már kaptam is a következő kérdést.  
-Ez beugratós kérdés akar lenni az indikátorom miatt? - vágtam vissza kérdésre a kérdést, csipkelődve és széles mosollyal az arcomon - Gondolom most ezzel az előbbivel veszítettem is néhány pontot a vizsgán. Surprised Mindenesetre én erről nem tudok mit mondani. Később kerültem a játékba, így csak hallottam innen-onnan, hogy a játék mester állította ezt. Viszont ezt senki se tudja, hogy igaz e vagy sem. - itt hagytam egy kis szünetet és egy nehézkes sóhaj hagyta el a szám, majd komolyabb hangnemre váltottam - Ha az érdekel, hogy bánt e amit tettem. Akkor igen, már több ezerszer megbántam a dolgot. Gondolom az is érdekelne, hogy szándékos volt e. Hát kicsit sem. Csupán csak egy naiv kezdő voltam aki megbízott az első jött-ment csapatban, aki szembe jött velem és mire észbe kaptam már meg is volt a baj, és nme bújok a mögé, hogy akkor még nem tudtam erről az elhalálozós dologról és, hogy azok hibája akik fegyverekkel kényszerítettek rá a dologra. Hisz ott voltam és én döntöttam úgy, hogy megteszem azért, hogy mentsem a saját a bőröm. - majd mintha mi sem történ volna elszállt a komolyságom és újfent egy derűs mosoly ült ki az arcomra - De ami történt, megtörtén. Ezen már nem lehet változtatni.  Viszont érdekelne, hogy hányassal mentem át a kis vizsgádon? :3
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kazura on Szer. Szept. 30, 2015 8:32 pm

Figyelmesen végighallgattam Miu válaszait.
Szóval nem érdekli kifejezetten a játék befejezése. Ennek ellenére Danee megfűzte, hogy csatlakozzon hozzánk. Ami érdekes, mert ő azt állította, hogy a kijutás a fő célja. Azaz valami másért volt szüksége a lányra. Bár említette, hogy kitűnő fegyverkovács, de nem hinném, hogy ez lenne az egyetlen oka. Mondjuk egy nemrég alakult céhben elkelnek a „készítők”.
Továbbá az, hogy még egyik frontharcossal sem találkozott arra is utalhat, hogy még nem érte utol őket szintben. Bár az is lehet, hogy egyszerűen csak nem érdeklik a boss harcok.

Ezután rátért a komolyabb témára. Nem igazán rejtettem véka alá érdeklődésem tárgyát, de azért jó volt látni, hogy vette a lapot. Elvégre az éleslátás sosem hátrány. Kezdetben úgy tűnt nem veszi túl komolyan a témát, ami igencsak aggasztott, de végül lehullt a lepel.
Szóval így állunk. Kényszer. A lehető legalapvetőbb dolog amivel az embert motiválni lehet. Sajnos úgy tűnik, hogy ez a világ sem különbözik nagyban a kintitől. Mondjuk mit is várhatnék, hiszen ugyanolyan emberek formálják. Így viszont már érthetőbb, hogy miért is kell egy kislánynak ilyen bélyeget viselnie. Szomorú, de nem hinném, hogy fordított esetben másképp döntenék. Viszont, így már érthetőbb Danee döntése.
A lány komolysága olyan hamar le is múlt, mint ahogyan előtört és már kaptam is a magamét, amiért ilyen átlátszó módon próbáltam informálódni. De úgy tűnt annyira nem lőttem bakot a választásommal.
-Igazság szerint nem vizsgaként akartam ezt a beszélgetést kezelni, de ha ennyire ragaszkodsz hozzá, akkor kénytelen vagyok egy gyakorlati feladatot is adni, mielőbb értékellek-mosolyogtam a lányra, majd röppent is felé a kihívást megerősíti kis ablakocska.
-A típust rád bízom, de szerintem a teljes életes küzdelem a legjobb módja az ellenfelünk gyengeségeinek feltérképezésére-mondtam, miközben felszerelkeztem.

Például megtudhatom a kasztod és a harctéri tudásod. Valamint a szintedre is következtethetek.
-Mit tennél egyébként, ha Danee közölné, hogy a céhünk feladata az utolsó boss legyőzése? Vele tartanál, tudva, hogy amint elpixeleződik mindannyian visszatérünk az eredeti életünkhöz?-vetem fel a kérdést a számláló nullához közeledése közben.
Amint megjelent a start felirat nekilódultam. Kissé szokatlan volt még a mozdulataimban rejtező gyorsaság, elvégre ez volt az első harcom a Kiképzőtisztes fejlődésemet követően. Így maradtam az alapoknál. Egy egyszerű haránt vágással indítok, majd hátraugorva megpróbálkozom képességem aktiválásával.


/HP:75 | F: 29 | E:20 | K:16 | GY:37 | S:8 | P:40
Spec tárgy:Szabdaló/

/6-os kocka támadás, 12-eskocka Szabdaló(12esnél aktiválódik), római 6-os kocka képi/

Edit: Nincs sebzés Embarassed
CSP:50/80


A hozzászólást Kazura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 30, 2015 8:36 pm-kor.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Szept. 30, 2015 8:32 pm

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '12-es dobókocka' :


--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Miu on Pént. Nov. 06, 2015 5:50 pm

-Én sem gondoltam ám komolyan ezt a vizsga dolgot. Razz Nem ragaszkodom annyira hozzá, de felőlem jöhet a gyakorlati feladat is, úgy sem árt néha kicsit gyakorolnom. :3 -közben már fel is ugrott előttem a harcra való felkérés  - Miért bízod rám, ha már megvan az elképzelésed és még burkoltan rá is próbálsz beszélni. De igazából nekem teljesen mindegy a mód, így akár játszhatunk teljes életes módban is. :3
Beállítottam a kívánt opciót, majd előkerítem a kardom is az invetorymból, aztán fel is kaptam a fejem a hozzám fűzött újabb kérdésre.
-Hát egyszer mindennek vége szakad. Nincs ez másképp ezzel a játékkal sem. Rolling Eyes Egyébként részemről Danee-kun azt közöl, amit akar én úgy is a magam feje után megyek mindig, bár nem szokásom cserbenhagyni az embereket főleg akkor, ha még közöm is van hozzájuk, tehát ahol tudnék, segítenék, ha a szintem engedi, akkor a harcokba is besegítek.  Ez ennyire egyszerű. :3 Az meg, hogy mi lesz, utána majd elválik, onnantól úgy is mindenkinek maga kell, majd megoldania az ügyes-bajos dolgait.
Épp sikerült időben elhadarnom a mondandóm, mert amint lecsengett a számláló már jött is felém az első csapás. Szerencsémre sikerült időben kapcsolnom és hárítanom, de azért nem sokon múlt a dolog. <.< Mivel nem volt több kérdés, amire válaszolhatnék és nekem sincs mit hozzá fűznöm a dolgokhoz, így már indítom is válaszcsapást.

Hp: 90 |FK: 40 |E: 40 |K: 30 - Csp: 150 |Gy: 32 |S: 26 |P: 50
Lángoló Nodachi (+12 Erő; +4 Spec.képesség, támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre /6-os kockával kell dobni/)

Kocka:
Kazura (támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 5 vagy afölé kell dobnia.)
Miu (2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)

Hp: 90/90 P: 50
Csp: 130/150
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 06, 2015 5:50 pm

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kazura on Pént. Nov. 13, 2015 2:55 am

-Szeretem megadni a választás lehetőségét, még ha csak látszatra is-válaszoltam mosolyogva, míg Miu is felkészült a párbajra. Ennek következtében előkerül a Lángoló Nodachi.
Ez de jól néz ki. Ha ő készítette akkor már megértem a remek fegyverkovács jelzőt Danee részéről. Annyi azonban biztos, hogy ez egy tier kettes fegyver, így tapasztalati pontok szempontjából előttem áll. Kérdés, hogy a Kiképzőtisztes látogatásom ezt mennyire tudja kompenzálni. Ugyanúgy kardforgató mint én, szóval nagyrészt a pontok fognak számítani, na meg a képessége. Remélem azt is elő tudom csalogatni. Ha mást nem trükköznöm kell.
Majd választ kapok játék befejezését illető kérdésemre is.
Egyenes válasz. Nem sietteti a befejezést, de nem is ellenzi azt. Harcban is hajlandó részt venni, nemcsak a háttérből figyelné az eseményeket. Újabb pluszpont. A stratégiai érzékét valószínűleg akkor tudom majd kiértékelni, ha a köztünk lévő szintkülönbség kompenzálódik. Addig meg lássuk meddig tudom tartani a tempót.
Gyors támadásom láthatólag okozott némi meglepetés, de a két kard pengéje okozta szikraeső bizonyította a támadás sikertelenségét. Ennek köszönhetően vissza kellett vennem a tempóból, így a képesség aktiválása is váratott magára.
Még szerencse, hogy én vagyok a vizsgáztató és nem fordítva. De elég bénán fogja kivenni magát a helyzet, ha ezt így folytatom.
A folytatás sem kecsegtet sok jóval, védelmem áttörve az első találat a kihívott félnek jár. Ráadásul a sebzés egyből meg is foszt a páncél okozta védelemtől.
Ezek szerint három sikeres támadásból már csak kettő hiányzik a vereségemig. Jó lenne addig megtudni, hogy az ő életcsíkja mit bír ki. Lássuk a medvét.
Pár lépést hátrálok, míg a szökőkutat nem érzem a hátam mögött. Kivárom, míg ellenfelem zárja a távolságot, majd ekkor egy pördüléssel végigszántva a vízfüggönyt megpróbálom kissé lefröcskölni Miut. Természetesen egyből egy támadással kísérve az ajándékot. Majd újfent arrébb szökkenve pár lépést,  kis hatásszünet után, míg fegyverem megmerítkezik a napsugarakban előre lendülök, ezúttal már remélhetőleg aranyszín csíkot hagyva, melyhez némi sebzés is párosul.

/6-os kocka támadás, 12-eskocka Szabdaló(12esnél aktiválódik), római 6-os kocka képi/

/Edit: 20 sebzés a támadásból.
HP:75/75 P:0 CSP: 20/80/


A hozzászólást Kazura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 13, 2015 2:57 am-kor.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Nov. 13, 2015 2:55 am

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '12-es dobókocka' :


--------------------------------

#3 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Miu on Vas. Dec. 13, 2015 12:47 am

-Hmmm… Értem.
Nyugtázom röviden és lényegre törően Zura magyarázatát. Bár ennél hosszabb reakciót nem is igazán tudtam volna megengedni magamnak, hisz közben megindultak azesemények és békés beszélgetésből egy párbaj kerekedett ki, és jól tudom magamról azt, hogy ha a beszélgetéssel vagyok elfoglalva, akkor a harcban szörnyen magam alatt teljesítek. Bár az is igaz, hogy lehet előnyöm abból, ha teljesen bénának titulálnak, hisz akkor még is ki számítana arra, hogy bármit is képes vagyok provokálni. Viszont a megtévesztés nme igazán a célom és egyébként is jól esik az egomnak, mikor a képességeim javulását és hatékonyságát nyugtázhatom magamnak. :3 Egyébként is szeretek teljes fordulatszámon pörögni és mindent bele adni, ennek tudatában még a kudarcok is jobban elfogadhatóbbak.  Apropó kudarc. <.< A védéseim sose voltak a legtökéletesebbek és most sikerül is megkapnom érte a jutalmam és bekaptam egy támadást.
-Egyébként, hogy szuperál a Szabdaló? Az utolsó T1-es fegyverek közé tartozott, amiket én kovácsoltam a tier lépés előtt. Azt láttam, hogy valaki elvitte a céh raktárjából, így merem feltételezni azt, hogy ez pont az, amit én csináltam. :3
Ez volt a támadásom előtti, úgymond kis szösszenet. Bár azért igyekzem arra is időt és lehetőséget adni, hogy válaszolni is tudjon. Viszont a harc az olyan, hogy nem áll meg, így már indul is a szépen ívelt támadás Zura felé, a végeztével pedig hátra szökkenlek olyan két lépést, majd igyekszem a védelemre összpontosítani és minél kevesebb lyukat hagyni rajta. Bár ez az, ami sose ment, hisz mondjuk hátul nincs szemem, meg ugye balra látok tökéletesen, hisz rajtam van a szemkötőm. Viszont, ha túlzottan is sokat bénáznék, akkor azt még mindig le tudom venni, hogy kitágítsam a látó terem. <.<

Hp: 90/90 P: 30
Csp: 110/150
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Dec. 13, 2015 12:47 am

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kazura on Hétf. Jan. 04, 2016 5:47 am

Az akciót sikeresnek titulálhatom, igaz csak részben. A fröcskölés láthatólag megtette a hatását és pár pillanatra elterelte Miu figyelmét, így ezt egy sikeres támadásom követte. Ám azzal igencsak nem vagyok megelégedve, hogy immáron másodjára sülök fel a képességem előhívásával.
Nem lesz ez így jó. Hogy felettem áll szintben az biztos, tekintve a T2-es cuccokat. Azok miatt viszont nem tudom belőni pontosan mennyivel is, mivel még nem tanulmányoztam át a bónuszaikat. Viszont az teljesen világos, hogy a speciális képességén jóval több pontja van. Igaz, hogy a képességem inkább szörnyharcokban adja ki a teljes potenciálját, de úgy terveztem, hogy pvpben is hasznot húzok belőle. Úgy tűnik, hogy megfeledkeztem arról, hogy bármilyen erős is egy képesség mit sem ér, ha nem használható az esetek nagy többségében. Főleg mikor szükség lenne rá. Úgy tűnik a későbbiekben erre is hangsúlyt kell majd fektetnem, ha nem akarok lemaradni a magasabb szinteken jelentkező kihívásokról. Na de, vissza a harchoz.
Sajnálatos módom ellenfelemnek sikerül  újabb merényletet elkövetnie az életerőcsíkom ellen. Marad egy dobásom. Láthatóan Miunak sem fekszik a teljes csendben történő pengeváltás, így fény derül a kezemben tartott fegyver megalkotásának körülményeire.
-Eddig jó szolgálatot tett, immár azt is tudom hogy kinek köszönhetően. Bár a különlegességét eleddig nem sikerült kipróbálnom, de ki tudja, talán a következő vágás lesz a nyerő-válaszolom mosolyogva, majd ezzel egy időben előrelendülök.
Eddigi taktikámat félresöpörve nyílegyenes szúrásba kezdek, majd a támadás sikerességétől függetlenül olyan közel igyekszem férkőzni a lányhoz, amennyire lehetséges. És ott is maradni. Eljött a belharc ideje. Ugyan a fegyverem hossza miatt nekem sem kedvez ez az új felállás, de arra tökéletesen megfelel, hogy a következő pihenőkörömet megússzam valahogy. Csupán arra kell ügyelnem, nehogy újra eltávolodjunk egymástól vagy elég tér jusson Miunak a fegyvere meglendítéséhez.


/6-os kocka támadás, 12-eskocka Szabdaló(12esnél aktiválódik)/

/Edit:
HP:35/75 P:0 CSP: 0/80/


A hozzászólást Kazura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 04, 2016 5:49 am-kor.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 04, 2016 5:47 am

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '12-es dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Miu on Szer. Jan. 06, 2016 1:30 am

Hirtelenjében arra lettem figyelmes, hogy Zura Életpontjai kissé megcsappantak. Ha jól saccolok, akkor talán még olyan egy ütés és vége is van a mi kis párbajunknak. Pedig én még csak most kezdenék belejönni, és még csak fáradni sem kezdtem el. Bár attól még beiktathatok egy kis pihenőt, hogy húzzam az időt, esetleg még egy kis fogócska is beleférhetne majd. :3 Viszont még mindezen húzásaim előtt térjünk is vissza mosthoz. Éppen időben is kapcsoltam ahhoz, hárítsam a felém érkező támadást.
-Nem igazán akar ez menni neked. Eddig épphogy csak megkarcoltad a páncélom. Razz – piszkálódom kicsit, csak tesztelés ként, hogy mennyire bírja a törődést. :3
-Bár lehet sikeresebb lennél akkor, ha nem azon ügyködnél, hogy aktiváld azt a kis extra képességet, amit a kardod tud. Az én Nodachim sem szeret túlzottan tüzes kedvében lenni és mikor már túlzottan is azon vagyok, hogy aktiváljam a kard képijét és odapörköljek kicsit, annál inkább szétcsúszom. Bár lehet, hogy ez csak velem van így. Rolling Eyes
Semmi jelét nem mutatom annak, hogy támadni szeretnék és a védelmem is kicsit lentebb eresztettem. De csak annyira, hogy nekem kényelmes legyen, és szükség esetén tudjak reagálni. Nem akarom én azt a látszatot kelteni, hogy hagyom magam, mert igazából nem, csak most pihenek kicsit és megpróbálom kitalálni, hogy milyen frappáns húzással dobjam fel ennek a kis párbajnak a hangulatát. Az arcomon látszik, hogy készülök valamire a kérdés már csak az, hogy ez mennyire is fogja elbizonytalanítani Zurát. Most vagy kihasználja azt, hogy lentebb adtam a védelmem és támad vagy kivárja, hogy mi lesz az a csodás szikra, ami kipattan majd a fejemből. :3

Hp: 90/90 P: 30
Csp: 150/150

//ez egy amolyan pihenő kör, és a vihar előtti csend is egyben :3
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kazura on Kedd Jan. 12, 2016 3:01 pm

Újabb sikertelen támadás. Még szerencse, hogy nem tétre megy a küzdelem. Bár hallhatólag az ellenfelem is többre számított, de annyi baj legyen, legközelebb annál nagyobb lesz a meglepetés.
-Az igazat megvallva jelenleg nem nekem kell teljesítenem. Te vizsgázol, nem én-öltök nyelvet Miura.
-Persze szép védések és a támadásokkal sincs nagy gond, de ez így csupán átlagos teljesítmény. Arra várok, hogy valami különlegeset mutass, már ha van egyáltalán bármiféle trükk a tarsolyodban-hangzik a blöfföm.

Bár az igazság szerint tényleg kíváncsi vagyok van-e egyedi harci képessége. A harc kimenetele szempontjából lényegtelen, de jobb lenne működés közben látni, mint simán rákérdezni.
A nagyzoló szavak ellenére muszáj vagyok kissé összeszedni magam. Ellenfelem nem támad, ami jó hír, legalább marad időm feltölteni az utolsó támadás előtt.
Vajon a kitartása ilyen alacsony vagy tervez valamit? Ha két sima támadás után kifáradna az eléggé leminősítené a pontelosztását, szóval inkább utóbbira számíthatok. Na de inkább csevegek még egy kicsit, mint hogy némán várjam a végzetem.
-Amúgy mit gondolsz, milyen módszerrel tudnánk leghatékonyabban növelni a céhünk létszámát?-váltok hirtelen egy teljesen új témára.
-Persze a kezdő, újonnan becsatlakozott játékosok becsábítása is egy út, de engem inkább az érdekelne, hogy egy hozzád hasonló, magasabb szintű volt szólós hogyan gondolkodik. Mi tartott vissza attól, hogy korábban csatlakozz egy nagyobb céhhez? Lett volna olyan dolog, amit ha felajánlanak rögtön elfogadtad volna és közéjük lépsz? Vagy voltak elképzeléseid arról, hogy milyen is lenne a számodra tökéletes céh, csak nem sikerült a feltételeiddel megegyezőt találni? Tervezem a taglétszám bővítését, így érdekelnének a válaszaid.

Nem utolsó sorban, pedig időhúzásnak sem rossz, míg kipihenem magam.

/Pihenő kör.
HP:35/75 P:0 CSP: 80/80/

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Miu on Kedd Jan. 26, 2016 10:45 pm

-Még is, hogy teljesítsek, ha vizsgáztató nem tud kihívás elé állítani? Ez így abszurdum. ˇ^ˇ
Adom a elő az enyhe duzzogást, persze nem gondolom komolyan, viszont valamiért szükségét érzem a magam megjátszásának.
-Hmmm… Attól tartok, hogy ha azt mutatom be, amire gondolsz, akkor már vége is van harcnak. Bár az Hp-d elnézve teljesen felesleges bármiféle nagyobb trükköt bedobnom ellened. :3
A kardom kecsesen meglendítem a levegőben, majd egy laza mozdulattal beleszúrom a földbe.
-A tagtoborzás lett a téma mi?... Igazából az én válaszom erre nagyon egyszerű, fogod magad oda mész az illetőhöz és felteszed neki a nagy kérdést. :3
-Bár mondom ezt én, aki még nem toborzott be eddig senkit sem. Bár eddig nem is volt kinek feltennem a kérdést, hisz a legtöbben, akikkel eddig találkoztam már céhbe voltak vagy már eldöntötték, hogy hova fognak belépni. Rolling Eyes
-Bár igazából nekem is elég sokat udvarolt ahhoz Danee-kun, hogy belépje ide. Bár az ő esetében csak azért tartott sokáig rávennie a csatlakozásra, mert jól esett szívnom a vérét, és azóta se mondott olyan szépeket nekem, mint akkor. Szóval én egy elég egyedi eset vagyok. Mert lehet, hogy normál esetbe szólós maradok, mert én nem igazán találtam helyem itt bent. Jobb volt ide-oda verődni és szabadon becsatlakozni bárkikhez egy rövid időre. Viszont ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem nem jó itt, csak én elég szabad szellem vagyok és jobb szeretek a magam feje után menni. De eddig még nem bántam meg, hogy csatlakoztam, egyelőre még így is elég szabadon cselekedhetek és ez nekem így pont tökéletes. :3
Persze a nagy magyarázás közben mutogatok is elég feltűnően ahhoz, ne tűnjön fel a vizsgáztatómnak, hogy a kezem ügyébe akad egy kristály. A bűvészkedésemnek hála gond nélkül sikerült kiviteleznem a kezembe teremtem trükköt anélkül, hogy jól láthatóan az invetorymhoz kellene nyúlnom.
-Viszont szerintem eleget beszéltem mellé. Gondolom nem ilyen válaszokat vártál, viszont én sem vagyok okosabb ezen a téren. Razz
Tettem néhány színpadias mozdulatot csak, hogy elrejtsem azt a pillanatot mikor elejtem a kristályt és aktiválom azt. Nem is sok kellet hozzá és már egy kisebb denevér raj elő is bukkant a hátam mögül és egyenesen Kazura felé tartottak rendíthetetlenül. Én pedig a denevérek leple alatt elbújok és figyelem, hogy miket reagál erre a kedves vizsgabiztos. A kardom ott hagytam a földbe szúrva azt nem vittem magammal a rejtekembe. :3

Hp: 90/90 P: 30
Csp: 150/150

/1x Denevér Kristály - Aktiválásakor egy nagy rakás denevér repül neki az ellenfélnek. Nem sebez, csak zavaró hatású. - elhasználva
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kazura on Pént. Feb. 12, 2016 4:32 pm

-Szóval csak akkor vagy képes a legjobb formádat hozni, ha kellő kihívást találsz egy feladatban?-ismétlem el a hallottakat.
Jó lesz ezt észben tartani, mind egymás elleni, mind csapatos küzdelem során jól jöhet.
A kard földbeszúrása kissé meglepett, de láthatólag Miu nem trükközésre készül, így érdeklődve hallgatom a válaszát.
Szóval szabad szellem. Mondjuk ennek eddig sem mondott ellent a cselekedeteivel. Ezek szerint, ha csapatmunkára kerülne a sor nem ő lesz a stratéga és az is meggondolandó, hogy mennyire korlátozzuk le a harc közbeni szabadságát. Amolyan titkos fegyver, vagy a be nem kalkulálható véletlen, ha úgy tetszik. Viszont akkor is ki kéne csalogatnom azt a képességet valahogy.
Ismét sikerül kissé elgondolkodnom, így sejtelmem sincs róla, mi is lapul Miu markában.
-Ami azt illeti épp ellenkezőleg, igencsak hasznosnak tartom ezt a beszélgetést-válaszolom, mikor hirtelen felbukkan a szárnyas raj.

Ezt meg hogyan?-villan át agyamon, mielőtt a denevérek az arcom felé kezdenek suhanni.
Ösztönösen a szemem elé kapom a bal karom, de nem mozdulok a helyemről. Várok pár pillanatot, miközben hallgatom a vérszívók sivítását pár centire az arcomtól, majd az irányukba suhintok a kardommal. Miután megszűnik a hang leengedem mindkét kezem, majd körbenézek.

Hát ez érdekes volt. Arra számítottam, hogy ezt kihasználva már egy kardheggyel szemezhetek, de így még jobb. Ami azt illeti, így hogy tudom pontosan milyen a hatása még hatékonyabban tudom majd alkalmazni ezt a kristályt. Csak az zavar, hogy nem vettem észre ahogy előveszi. Ha már el akarom terelni valaki figyelmét nem árt ha az ellenkezőjére is odafigyelek.
Figyelmem természetesen azonnal magával ragadja a parlagon heverő fegyver így meg is indulok felé, majd odaérve balomba veszem.
Na, hogy is volt az a kihívásos dolog-villan át az ötlet az agyamon, mosolyt csalva rá.
-Na akkor, ha annyira magabiztos vagy, hogy átadod az ellenfelednek a fegyvered itt a kihívás amire vártál. Fejezd be a harcot a következő támadásoddal, ha tudod. Ha nem akkor megtartom ezt a szépséget-mondom jól hallhatóan, majd felkészülök az ismeretlen helyről érkező támadásra.

Na lássuk mit kezdesz ezzel?

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Miu on Szomb. Feb. 20, 2016 12:29 pm

-A mostani viszonyokhoz mérten, én most is a legjobb formám hozom. Az megint mellékes, hogy tudok ennél többet is teljesíteni, de csak azért, hogy ezt bemutathassam, nem fogom előszedni az össze ütőkártyám. :3
Jött még egy sor bla-bla, aztán denevérek, én pedig sikeresen el tudtam rejtőzni. Az ott maradt kardom miatt se aggódtam. Van az a erős tippem a felszerelését elnézve, hogy még nem tud T2-es felszereléseket hordani és egyébként is a dupla kard használat sem csak úgy megy, ha jól tudom azok akik tudnak egy kardnál többet forgatni külön skilljük van rá. Bár lehet, hogy neki is van ilyen képessége, de a női hatodik érzékem szerint nincs semmi ilyesféle trükk bírtokában, de azért nem árt óvatosnak lenni. :3 Bár azt is minek, ha most neki is rohanok puszta kézzel, még akkor nekem van nagyobb esélyem a győzelemre. Razz
-Ééénn uugy tuuudoom… - lépek elé a rejtekemből – hogy, ha nincs meg a szinted egy adott tierhez, akkor azt nem is tudod felszerelni, tehát még ha ott is szorongatod a kezedben, attól még nem igazán tudod kihasználni a bónuszait. A másik meg az, hogy egyszerre csak úgy két kardot sem lehet forgatni. Én próbálkoztam már ilyesmivel és a rendszer eléggé megkeserítette az életem. Ha jól tudom, akkor vannak olyanok, akik egy kardnál többel is tudnak harcolni, de nekik is külön skilljük van hozzá. Legalább is én ilyen meséket hallottam eddig. Plusz elég sokba fájt nekem az a kard, főleg úgy, hogy nem is a kardra költöttem el az aranyam, hanem Danee cuccaira, aztán hálából nekem adta a Nodachit, de nem hinném, hogy örülne annak, ha ilyen könnyen elveszíteném. Túlságosan is tud ragaszkodni a maga kis dolgaihoz, még az után is, hogy tovább adta őket. :3
Nem vagyok egy nagy harcművész, de azt tudom, hogy hogyan kell ütni, rúgni, karmolni és a többiek. Még, ha lesz is egy-két mellé ütésem, még akkor sem nagyon veszítem el a harcot. Egyelőre még van páncélom és az Hp csíkom is érintetlen, tehát van időm addig, míg hirtelen megfordulna a meccs állása. Így hát veszek egy mély levegőt, aztán neki is kezdek a rohamnak és igyekszem bevinni egy ütés Kazurának, mivel nem vagyok valami magas, így a gyomrát célzom meg vagy az oldalát, majd ahogy sikeredik kivitelezni. Rolling Eyes

Hp: 90/90 P: 30
Csp: 130/150
avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Feb. 20, 2016 12:29 pm

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kazura on Csüt. Márc. 03, 2016 5:09 pm

-Pedig egy vizsgán éppen az a cél, hogy a tanuló a legjobb tudásával bizonyítsa rátermettségét. Mert hát lehet, hogy ez a legjobb formád, de a köztünk lévő szintkülönbséget figyelembe véve az eddigi sikeres támadásaid amolyan kötelező formagyakorlatoknak feleltethetőek meg, amiket minden hozzád hasonló szintű játékos magáénak tudhat. Én pedig arra lennék kíváncsi mennyiben vagy több tőlük.
Jöttek a denevérek, majd a felhívás a keringőre, ám a mindent elsöprő roham helyett az egyik oszlop mögül előbukkanó Miu fogadott.
-Azt hittem a denevérek egy orvtámadás előkészítői voltak-említem meg kissé meglepődve, majd meghallgatom a lány aggályait. Közben halványan el is mosolyodom.

Azért annyira mégsem magabiztos. Mondjuk az sosem árt, ha az ember tisztában van azzal, hogy mikor kockáztathat büntetlenül és mi nem éri meg a felesleges rizikót. Oszlassuk hát el a tévhiteket.
-Természetesen eszem ágában sem volt ilyen módon lenyúlni az értékes felszerelésedet, ez is csupán egyik kevésbé sikeres próbálkozásom volt az egyik trükköd kierőszakolására. Lassan értékelhetnéd a próbálkozásaimat, igazság szerint arra vagyok kíváncsi miféle nyalánkságok várnak a magasabb szinteken-tör fel belőlem egy önfeledt kacaj.
Mintegy válaszul meg is indul az ellencsapás/öklözés, amit sikerül az utolsó pillanatban arrébb táncolva elkerülnöm.

Nemhiába, sokat számít a komfortzóna. Ettől függetlenül semmi garancia arra, hogy a következő ütés nem talál.
-Ami pedig a tier korlátot és a páros fegyverforgatás illeti azzal tisztában vagyok. Az ok amiért még mindig a Nodachidat szorongatom ennél jóval egyszerűbb. Igaz, hogy nekem nem ad semmiféle bónuszt, de amíg nálam van neked sem. Valamint nem terveztem mindkettővel támadni. Elvégre ha már van egy szabadon lógó kezem harc közben, miért ne foghatnék benne valamit?-kérdezem vigyorogva, majd előre lendülök.
Ahogyan említettem Miu fegyvere mint valami bot lóg a balomban, míg a Szabdalóval megpróbálom megvágni  a lány egyik kezét.  


/HP:35/75 P:0 CSP: 60/80

Edit: 20 sebzés/


A hozzászólást Kazura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 03, 2016 5:10 pm-kor.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Márc. 03, 2016 5:09 pm

The member 'Kazura' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Miu on Hétf. Ápr. 25, 2016 12:19 pm

Értem én, hogy gőzgép. De, mi hajtja?... Miért szedjem elő a túlélős lapjaim, ha nincs rájuk szükség, ha most elhasználom őket, akkor később már nem lesz meglepetés. :3 Egyébként is lusta vagyok a szükségesnél jobban megerőltetni magam.
-A köztünk lévő szintkülönbséget figyelembe véve, fordított fel állásnak kéne lennie vagy már rég bevihettem volna az utolsó ütést is, de az túl rövid és unalmas lett volna. Razz
Egyébként is szerintem ez nem igazi vizsga és, ha jól rémlik, csak azért fut ez az egész vizsga név alatt, mert én ráragasztottam ezt a jelzőt az egészre, mert jó poénnak találtam, akkor mikor azt megjegyeztem. :3
-A denevérek csak denevérek voltak. Igazából most először használtam ezt a kristály és kíváncsi voltam rá. Az orvtámadás pedig nem az én stílusom. ;P
A kardom se féltem annyira, csak mondani kellet valamit, itt most úgy sem a harc a lényeg, hisz eddig több szó hangzott el, mint ahány kardcsapás megtörtént. Na, jó igazából féltem egy kicsit, mert tetszik, hogy lángol. Bár én félek a tűztől és eleinte a kard magam is félelmet keltet bennem, de mostanra már megszoktam és már teljesen természetesnek veszem, hogy velem vannak azok a lángok. Ez nem jelenti azt, hogy egy ennél nagyobb tűztől nem verne ki a víz, de már kezdek jó úton haladni a gyógyulás felé és talán legközelebb nme blokkolok már le annyira a tűz láttán, mint valamikor régen az egyik küldetésem alatt. <.< A kardom híján megpróbálkoztam az ütéssel, de sajnos nem sikerül, úgy ahogy azt én szerettem volna és mind e mellé, még sikeresen össze is találkoztam Zura pengéjével is. No Na, de ez még belefér, unalmas is lenne, ha csak úgy könnyedén nyerni tudnék. :3 Kicsit elhátrálok Zurától, majd lendületet véve igyekszem bevinni neki egy új jól irányzott ütést.

Hp: 90/90 P: 10
Csp: 110/150


/28 sebzés, ha találavatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 25, 2016 12:19 pm

The member 'Miu' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15044
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Argo on Kedd Júl. 05, 2016 11:20 pm

Inaktivitás miatt a párbajt lezárom, jutalmatok 50 exp és 120 arany

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 893
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Kazura

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.