[Küldetés] A nyúlon túl

Go down

default [Küldetés] A nyúlon túl

Témanyitás by Yuuki Asuna on Szer. Szept. 23, 2015 11:36 am

Résztvevő: Halász Alex

Ez a nap más, mint a többi. Ugyanis fontos feladatot kaptál. Talán szeretett céhvezéred kért rá, talán magadtól döntöttél úgy, de lényeg a lényeg, felfedezed a 20. szint nyújtotta, megannyi lehetőséget. Az eredmény mindenképpen rengeteg virág.
De hol is kezdhetnéd? Érkezel hát a szintre, ahol a virágillat olyan tömény, mint egy rosszul szellőztetett parfümériában. Van azonban a látóteredben valami, ami nyugatalító. Ami igencsak nem passzol ebbe az idilli környezetbe, ami nagyon más, mint a sok, színes virág. Ha gyerekkorodban sokat meséltek neked tipikus népmeséket, hazádhoz illően, akkor az abban szereplő boszorkányok körülbelül pontosan úgy néznek ki, mint ez az öreg néni. Görnyedt hátát fekete köpeny takarja, csuklyájából bozontos, fehér hajszálak buknak ki. Orra olyan, mintha legalább két helyen eltört volna, ráadásul csúnya bibircsókok tarkítják azt. Ezt leszámítva viszont teljesen ártalmatlannak tűnik, ahogyan alig bírja előre vonszolni magát a kitaposott ösvényen, a botján. Siránkozását már messziről hallod, feje mellett pedig apró, fénylő kis ikont vehetsz észre, ami jelzi számodra, hogy küldetést adó NJK.


- Jaj, aranybogaram, hát a jóisten küldött biztosan! - ha megszólítod, és interakcióba lépsz vele, akkor máris megadja neked a lehetőséget a küldetésed felvételére. Gyümölcsös kosarába, ha belepillantasz, egy kis tasakot is láthatsz. Tehát biztos van növénye.
- Éppen az erdő felé tartok, hogy eladjam portékáimat, de elvesztettem valami fontosat út közben. Kiesett a kosárkámból az aranyfésűm, pedig nagyon fontos, hogy az meglegyen. Megtennéd nekem, kérlek, hogy visszaszaladsz érte az ösvényen? Én már öreg vagyok, és fáradt. - az ösvény túlsó fele felé mutat, amerre elveszíthette a fésűjét. Elég nyilvánvaló tehát, hogy mi a feladat. Meg az is, hogy mi lesz a jutalom. Bár reméljük, ha gyümölcsei nem olyan mérgezőek ám, mint ahogyan azt a mesékből ismerheted.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A nyúlon túl

Témanyitás by Halász Alex on Szer. Szept. 23, 2015 1:35 pm

Nos akkor, ott tartunk, hogy Hinari kérése teljesen érthető volt. Al ugyanis elmondta a lánynak, hogy dupla látó, bár még csak T2őn áll. Az utóbbi időkben nem sok küldetésben volt része, így a látása sem javult. Huhh, de furán hangzik ez így! Éppen azon agyalt, hogy hogy lehetne másképp is kifejeznie magát anélkül, hogy szembetegségre ne gyanakodjon az ember - feltéve, hogy a saon nincs is betegség - amikor a távolban egy alakot pillantott meg. Úgy elsőre, mint másodjára is ugyanaz volt az érzés. NJK. Küldetés lehetősége. Bár az, hogy mi lehet a küldi lényege egy öreg nénikétől, azt jószerivel a régi mesékből találgathatta. Tulajdonképpen már egy jó ideje a huszadik szintet járja, és már-már azon gondolkozott, hogy egymaga fog megkeresni pár növényt, amikről ismeri is, hogy jók lehetnek, amikor rálelt az anyókának.
- Szép jónapot Anyó. ^^ - Úgy volt vele, hogy hű marad a mesékhez, ő pedig a legkisebb királyfi szerepét ölti magára. x3 Bólintott a szép beszédre és szinte meghatottan húzta ki magát. - Egyet se féljen, anyó, megkeresem azt a fésűt magának! - A legszebb kiskirály hangját vette fel és már majdnem elnevette volna magát, de az út felé nézett. Egyelőre a láthatáron semmi nem csillog. Van látás jártassága, szóval.. nem lehet vészes. Bár egy Kereséssel lehet többre menne most. Az, hogy egy ilyen falusias nénikének minek aranyfésű, azt a mesék se firtatják soha. Azért mert. Ő a nénike, aki valójában egy jótündér meg ilyenek. Ő sem érdeklődött. Van és kész. Úgy hallotta, a huszadik szinten eddig nem voltak valami eszeveszett hosszú küldetések. Hozd ide, keresd meg, vidd oda, vágd le. Ez is csak egy ilyen lesz. Egyszóval elindult a keresésre.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A nyúlon túl

Témanyitás by Yuuki Asuna on Csüt. Szept. 24, 2015 9:49 am

Az öreganyó hálálkodva görnyedezik előtted, amitől a hátán lévő púp csak még nagyobbnak tűnik. Az ösvény túlsó felére mutat, és elmagyarázza, hogy onnan igyekezett idáig, mikor is észrevette, hogy elvesztette az aranyfésűjét.
Tehát a dolgod pofonegyszerű. Visszaindulni arról, amerről az anyóka érkezett, és árgus szemmel kutatni a fésű után. Jó meglátás, hogy a jártasságaid most hasznosak lesznek, igaz, egy kereséssel talán nagyobb sikereket aratnál le.
Megindulsz hát visszafelé a kitaposott ösvényen. Az út mentén különböző virágok, némelyik pedig olyan, amilyet még nem is láttál talán ezelőtt. Egészen addig gyalogolsz, amíg visszapillantva már nem is látod a fekete csuklyás néni alakját. Teljesen eltűnt a horizontod felől. Semmi különöset nem tapasztalsz, mintha egy véget nem érő, végtelen úton haladnál. Pillangók, nyuszikák… na várjunk csak, nyuszikák?
Az egyetlen dolog, amivel találkozol, az tényleg egy kis nyuszika. Fehér színű, pamacs farkú, bolyhos, hosszú fülű, gonosz kis szemekkel. Tiszta édes. A nyúl nem az ösvény mentén, hanem rajta az ösvényen ücsörög, egy farönkön. Ártatlan szemekkel nézegeti a pillangókat, amik viszont valamiért nem mennek a másfél méteres körzetébe. A farönk mellett pedig meglátsz valamit megcsillanni a napsütésben. A színarany, vagyis annak tűnő fésű elhagyatottan hever a nyuszika mellett. Hmm… Vajon mi lehet a csapda? Ez így túl egyszerűnek tűnik. Végtére is, a nyuszikák ártatlanok, gyengék, puhák és édesek. Biztos nincs benne semmi veszélyes.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A nyúlon túl

Témanyitás by Halász Alex on Csüt. Szept. 24, 2015 11:19 am

Minden a legnagyobb rendben ment. Simán halad előre amíg az öreganyó már a látóhatáron kívülre esett. Ilyen egy tipikus grindelés. Aha! Sosem volt benne túlzottan része. Leginkább azért, mert untatta. Nem tehetett róla, azonban a sao változatos és legtöbbször halálllal kecsegtető játékai után ez felüdítőnek látszik. Még mindig nem értette meg azokat akik a szobájukban ülve játszák végig ugyanazt kicsit más körítéssel tálalva de úgy érezte, hogy most neki ez a legszebb dolog ami jöhetett. Nem kellett magának kutakodnia a növények után, amit Yuichi listája alapján kellett beszereznie, és kis szerencsével ugyanolyanokat vagy még jobbakat fog szerezni a küldetés alatt. Teljesen fel volt dobva. Noha pedig látta a Gyalog galoppot, abban a szent pillanatban nem jutott eszébe. Számára csak egy kis bolyhos, fehér nyuszi üldögélt az arany fésű mellett, ráadásul körülötte pillangócskák csapdostak a szárnyaikkal. Nem volt feltűnő az ő szemében a szándékosan meghagyott terület. Vidáman lépett a nyuszika mellé és szándékai szerint meg is simogatta. - Jajdegyüngyürüm, de puhák vagyunk, de kis aranyoska! ^^ - Szerette az állatokat, és egy pillanatig se jutott eszébe, hogy ez itt előtte nem igazi és akár vad mob is lehet, vagy finom nyúlpecsenye ha méltóztatna levadászni. De arra ott van a szafari nem? Meg amúgy sincs szüksége plusz kaja összetevőkre... egyelőre. Jól megvannak. A spájz tele. \o/ A nyuszika minden túlzás nélkül cuki volt. Ott volt mellette - és lehetőleg most már Alex melett is - a fésű. A küldetés nagyja meg van. Már cask el kell vinni az anyónak és kap egy szép tasaknyi gazt, amiből majd potik meg mi egyéb fog készülni. Hurrá. \o/ Csak előbb még megsimizi a nyuszi.t ^^ Rég simizett nyuszikat. :3

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A nyúlon túl

Témanyitás by Yuuki Asuna on Csüt. Szept. 24, 2015 11:39 am

Az apró, gonosz kis bogárszemek, s a pillangók feltűnő nyuszikerülése nem elég figyelmeztető jel számodra, hogy itt baj van. Máskülönben az egész túl egyszerű lenne, nem igaz? Rolling Eyes
A Gyalog Galopp epikus jelenete hamarosan talán tényleg megelevenedik. Amikor kezedet a nyuszika felé emeled, ördögi hangot ad ki magából. Körülbelül ahhoz hasonlítható a hang, mint amikor egy nagy, agresszív és csúnya macska fúj rá valakire, aki merészel a közelében lenni. Csak ez rosszabb. Furcsa, pedig egyáltalán nem látod a nyuszi száját mozogni…
S ekkor veszed észre, hogy a hangot valóban nem a nyuszika adta. Ha lejjebb tekintesz, ahol a fésű van, hatalmas, hegyes fogakat látsz megelevenedni a farönkön. Aincrad tele van furcsaságokkal, és döbbenetes élővilággal, s úgy tűnik, ez is egy közülük. Két, nagyjából másfél méter hosszú csáp nyúlik ki a fatörzs mellett, amik agresszívan megpróbálnak elkapni. Talán minden világos. Ez az egész egy csapda. A nyuszika pedig nem lehet más, mint egy csalétek. Hiszen ki ne akarná a cuki nyuszikát megsimogatni? Rolling Eyes


A legdöbbenetesebb ebben a szörnyben – ami mellett megjelenik a „Báránybőrbe bújt farkas” elnevezés is, egy rövid HP csíkkal egyetemben - , hogy van olyan ember, akinek fizettek azért, hogy ezt kitalálja. Amikor Kayaba Akihiko elkezdte megtervezni a világot, ő képes volt valakinek pénzt adni azért, amiért egy ilyen szörnyet kitalált. Mik vannak…
Na de, a fésű természetesen kéztávolságban. Amikor viszont hozzá akarsz érni, a csápok – amiknek a végén egy-egy szemgolyó ékesedik, és néha még pislognak is – megpróbálnak megakadályozni. Nem akarja, hogy te azt elvedd. Mit teszel? Megpróbálhatod legyőzni is, hiszen nem valószínű, hogy egyébként veszélyes másra, ami nem pillangó. Vagy megpróbálhatod kicselezni is. Nem nyuszifatörzsmonsztával jöttél viaskodni, neked csak a fésű kell elvégre. Vagy… bármi, ami természetesen eszedbe jut. A lényeg csak annyi, hogy szerezd meg az aranyfésűt valahogy, és juttasd el a nyanyának. :3

//Utolsó kör, a megoldást rád bízom, légy kreatív. :3 Kövi mesémben zárom a küldit. Remélem, nem lett túl elborult, és azért élvezted is a mesét. :3 //

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A nyúlon túl

Témanyitás by Halász Alex on Pént. Szept. 25, 2015 11:26 am

Megremeg a föld, megindul az út is. Nem különben a pillangók. Ezerfelé röppenek el, magukkal sodorva az idilli hangulatot is. Hirtelen sötét lett és hideg. Legalább is Alex így emlékezett vissza rá. A nyuszi mozgolódni kezdett. Puha volt és aranyos, de furán járt a farönkön ide-oda. Aztán... előbújt valami, valami amire nem hogy nem számított, de még rá is csapott a kezére. Majd ráharapott! Alex keze félig eltűnt a csáp szájában, és ez volt az a pillanat, amikor reflexből markolt rá másik kezével és szakította el egyből. A lény, a tetején az ijedten szaladgáló nyuszival még hangosabban kezdett el visongani. Hátborzongató volt. Ami pedig azt illet, Alex aggódott a nyusziért! Semmi nem mutatta annak jelét, hogy a nyuszi egy lenne a lénnyel, de akkor miért nem fut el? Miért marad ott, hogy megegye a szörny? Ez is a küldetés része? A nyuszit is meg kel mentenie? Talán az is az anyóé? Nem hagyhatja a nyuszit ott! ><
-Add vissza nem a tied! >< - Elkapta a nyulat, és teljes erőből húzta kifelé, nem törődve a farönk mob szörny vad csapkodásával és - az amúgy elhanyagolhatóan kevés - sebzésével. Még a súlyemelés jártasságát is bevetette ellene, de nem ért semmit. Azaz, hogy azt nem amit akart. Ráragasztotta a nyuszit a farönk? Megrepedt, meglazult a fa, érezte, hogy mindjárt elpixeleződik ezért még inkább bevettette magát, de a nyuszit nem engedte el. Egyikük sem. Suspect
Aztán történt valami amire Alex nem számított. A nyuszi elpixeleződött, majd a farönk is. Ő pedig ott maradt a fésűvel a földön. A pillangók visszatértek és még egy rendszer üzenetet is kapott, ami tájékoztatta egy új mob felfedezéséről. Jah hogy jaaaa!
Szegény nyuszi... így felhasználni a testét. No
Egy kicsit bosszúsan indult el visszafelé. Fura mobok...


//köszi a küldit, élveztem Very Happy //

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A nyúlon túl

Témanyitás by Yuuki Asuna on Pént. Szept. 25, 2015 11:44 am

A farönkkel való viaskodásod során kitépni a földből nem tudod, azonban látod, hogy a páncélcsíkja lentebb mozdul kicsit, ahogyan megrepeszted itt-ott a kérgét. A gyökerei jó mélyen lehetnek a földben, így éppen csak kimozdítod valamennyire onnan. Ahogyan a nyuszikát próbálod menteni viszont, véletlenül összeroppantod, vele együtt pedig a farönk is pixelekké válik.
Talán fogtál már vadat, innen pedig tudod, hogy egy ártatlan nyuszika meggyilkolása hús jutalommal jár. Most azonban nem ez a helyzet. Husit nem kapsz, azonban egy rendszerüzenetet igen, amiben röviden gratulálnak az új mob felfedezéséért. Fura egy játék, mi?
Az aranyfésű azonban megvan, így némi visszagyalogolás után át is adhatod a boszorkánynak. Hálája jeléül kosárkájából átad neked egy növénytasakot. Megszerezted hát, amiért jöttél.

Jutalom:
1 növénytasak
50 arany ritka mob felfedezéséért

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] A nyúlon túl

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.