[Magánküldetés] Új Kezdetek

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Okt. 08, 2015 5:50 pm

Ha egyszer már bevált, akkor most is beválhat. Shu gyorsan bekapcsolja a keresés jártasságát, megpróbálja kiszűrni a tömegből a legkisebbeket, mialatt Timidusnak csak annyi dolga van, hogy visszaemlékezzen arra, hogy mennyi szoba volt lefoglalva a fogadóban. Ez ugye nagyon egyszerű, csak fel kell idézni, hogy hány darab kulcs volt kiakasztva a szögekre a pult mögött. Na igen, az összes amerikai filmben ilyen van, itt viszont sajnos nem így működik a foglalás, hanem a rendszeren keresztül. Ez szomorú, így viszont Shu nem tudja, mennyi embert is küldjön el. Tíz, vagy tizenöt szoba biztosan akad üresen, így hát a legkisebbeknek, mármint ez a tipikus nőket és gyerekeket előre legkisebbeknek Shu nyom egy pár aranyat a mancsába, hogy menjen a fogadóhoz. A tömeg így csaknem megfeleződött, szóval haladunk szépen. Az, hogy az eső kimossa a virágokat, most a legkevésbé érdekli Shut. Most az a legfontosabb, hogy felkutassa a veres fiút, és megkérje, hogy vezesse körbe. Mindenütt. Ez a legfontosabb kritérium. Mindent látni akarnak.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Vas. Okt. 11, 2015 10:01 am

Nagyon sok gyerek nincs a templomban, talán csak egy-kettő, utánuk pedig Ingri tűnik a legfiatalabbnak, de ő is inkább veled egy idős. Női játékosokból viszont akad bőven, talán még több is, mint férfiból, így elég hamar össze tudod szedni az evakuálhatók listáját.
A tömeg körülbelül megfeleződik, Torrint pedig amúgy sem nehéz megtalálni. Ugyan idebent, a templomban nem látni az indikátorokat, ő igazából személyesen keres fel, amikor meghallja, hogy embereknek fizetsz. A barna hajú fiú odasiet hozzátok, miután az egyik lány, akinek pénzt adtál, látványosan a fülébe súg valamit.
- Szia. Öhm... Megkérdezhetem, hogy mit csináltok? Az előbb azt mondták nekem, hogy pénzt adogatsz az embereknek... - érdeklődik tevékenységed után. De legalább remek alkalom ez arra, hogy megkérd rá, vezessen körbe a templomban.
Jelenleg a főhajóban vagytok. A főbejárattal szemben, túl a padsorokon a szentély az oltárral, amit először megnéztek. Mivel a jártasságaidat bekapcsolod, így most már felfedezed azt, amit akkor nem tettél meg, amikor először léptél be. A templomban ugyanis a tipikusan keresztény motívumok mellett vegyítve van ott egy másik jel, ami valahogy nem illik oda. Konkrétan az oltáron lévő terítőn látsz egy furcsaságot. A sok díszítés közül a legfontosabb és leginkább kiemelt nem egy kereszt, vagy bármilyen keresztény szimbólum, hanem egy kéz lenyomata. A hímzés a fehér anyagon ugyan nem fekete, láthatóan a grafikusok megpróbálták neki a lehető legsötétebb színt adni, amivel még beolvadhat a környezetbe. Kísérőd persze valamiért nem nagyon foglalkozik ezzel. Neki nem tűnik fel, hogy ez így nincs rendjén. Inkább kísérne tovább, hogy a templom többi részét is megmutassa._________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Vas. Okt. 11, 2015 10:13 am

Szerencsére gyorsan sikerül kiszűrni a megfelelő embereket, akik nem is ellenkeznek, hanem szépen lelépnek, így fogy a tömeg. Persze árulkodók mindig akadnak, még akkor is, ha kis főhősünk éppenséggel jót cselekszik, de hát nem nagyon akarta ő ezt titkolni, max annyira, hogy azok, akik nem kapnak pénzt, ne lázadozzanak, ezért nem keltett akkora nagy feltűnést. Az azonban, hogy a fiú rákérdezett, cseppet sem zavarta, és örömmel elmesélte neki, hogy mit miért tesz.
-Vannak itt gyerekek is. Kislányok. Nekik jobb, ha vetett ágyban alszanak, és a templom éjszaka biztos hideg lehet. Adtam nekik egy kis pénzt, hogy béreljenek szállást a fogadóban. Nekem van pénzem, szóval szívesen osztogatom ilyenekre. Ne aggódj, nincs semmi baj. Meg... mondtam, hogy vadászatból jövök, szóval miután körbevezettél, sütök nektek is valami finomat. Ilyen jót nem ettetek szerintem amióta... hmm... nem is, soha nem ettetek még ilyen jót.
-Előbb azonban vezess körbe, ahogy kértünk.
-Légy szíves. Ugye Timidus?

A sárkány bólint, a vezetés pedig megkezdődik. Shu megnézegeti a kegytárgyakat, keresi a titkos ajtót, ha vannak könyvek, azokba is belelapoz. Talán még az oltárt is eltolná, és már körbe is pillant, hogy lát-e vajon olyan fiút, aki tuti megvette a súlyemelés jártasságot. Ilyenkor azért jól jönne, de soha nem gondolt arra, hogy megváltoztatná a jelenlegi elosztását, hiszen most is segít neki. Enélkül nehezen venné észre a lenyomatot.
-Nézd csak! Ez eddig is itt volt? Valami dísz, de biztos van jelentősége. Ilyet még nem nagyon láttam eddig... hmm... az én kezemnél nagyobb, de a tiéd talán... rátennéd nekem? Lehet valami titkos ajtót nyit ki.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Vas. Okt. 11, 2015 11:00 am

- Gyerekek? Kislányok? O_O - értetlenkedik Torrin, és zavartan megvakarja tarkóját.
- Ugye tudod, hogy ez csak az avatarjuk? Ő például... - mutat rá a legfiatalabb lolira. Aranyos masnik a hajában, és édes kis ruha. Teljesen normálisnak tűnik.
- ...róla már első nap kiderült, hogy igazából ki is. Úgy hitte, előnyhöz juthat, ha nőnek adja ki magát. - a "kislány" mosolyogva csüng egy játékos karján, és még pont látod a templomból kifelé távozó alakját.
A terítőmintán nem találsz semmi más nyomot, se világítást, se semmit. Viszont akkor is furcsa. Nem egy ilyen környezetbe illik egy ilyen szimbólum. Odailleszted a tenyeredet, azonban annál az nagyobb. Most, hogy felhívtad rá a figyelmet, mintha Torrinnak is furcsa lenne ez a dolog.
- Eddig ezt észre se vettem... Valahogy nem illik ide. - odailleszti ő is a saját tenyerét, azonban az túl nagy hozzá.
- De most, hogy mondod, már láttam ezt a jelet. Nem csak itt, a templom többi részében, sőt, az egész városban is. - int neked, hogy kövesd. Most a főbejárat melletti csigalépcsőhöz vezet, onnan pedig az orgonához juttok. Az orgona alapjába véve egyszerű, semmi arany díszítéssel, azonban ha figyeled egy darabig, akkor láthatsz rajta egy hasonló jelet. Ez már szín fekete, s úgy ül ott, mint egy közönséges márkajelzés. Ha pedig az ablakon kinézel, mivel elég magasan vagytok, már a város látképét is teljes mértékben megvizsgálhatod.
Megszoktad talán Aincradban, hogy tele van érdekes kinézetű és megépített városokkal. Például ott van Wiskota, ahol a házakat a fák tetejére építették. Vagy a Kezdetek Városa, aminek a hatalmas főtere köré épült az egész település, ezáltal kör alakúvá téve azt.
Newsbury azonban olyan elrendezkedésű, amilyet te még sohasem láttál. Konkrétan ha te most megrajzolnál egy térképet, rajta minden kis utcácskával, fő épülettel, és mindennel együtt, egy tenyérnyomot kellene lerajzolnod. Mintha minden kis sikátor, minden kis utca csupán egy-egy barázda lenne a tenyér bőrén. A templom valahol a képzeletbeli tenyér közepén, kicsit a csukló felé helyezkedik el.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Vas. Okt. 11, 2015 11:25 am

Shu majdnem lenyom egy facepalmot, hogy ez nem jutott eszébe, és lebuktatta magát, de így ehelyett csak idegesen és zavartan vihorászik egy picit. Na persze most meg majd ezt kell megmagyarázni, hogy miért csinálja...
-Izé... persze, tudom, de lehet, hogy vannak akik valamennyire a saját kinézetüket vették fel, és akkor hátha... máshogy nem tudom válogatni őket, szóval csinálom, ahogy tudom...
~Basszus! Na most akkor engem vajon kinek hisz Torrin? Jó nekem, ha megmondom, hogy én olyannak csináltam az avimat is, mint én? Tényleg olyannak csináltam, de ez azért most mégsem az avim. Vagy várjunk... mondjam azt neki, hogy idősebb vagyok? Végül is idősebb vagyok... húú... bele kell ebbe még szokni...~
-És... akkor igazából te ki vagy? Nem szeretném, ha... szóval érted...
~Azta! Akkor ezért nézett ki az összes fiú olyan jól az utcán! Akira-sannak ennyire megtetszett az alakváltás, hogy itt meghagyta? Vagy mi? Nem értem... vagyis... de, logikus, hogy minden úgy van, ahogy mondták. Csak két napja vannak itt.~

Gyorsan elhadar Timinek a saját nyelvén pár infót, na meg persze azt, hogy sietni kell. A sárkány jó ideje ismét némaságba burkolódzott, hiszen az első napokban ő még nagyon pici volt, és nem szerzett elegendő információt, így hát most pótolja, és figyel. Folyamatosan figyel. Egészen addig, amíg fel nem figyel ő is a tenyérnyomra a városon.
-Mutasd meg az összes épületet amin ilyen jel van. Shu, a térképeden pedig bejelöljük őket. Talán valami rácsot ad ki. Titkos nyom.
-Titkos nyomok az épületeken? Mint a...

És ekkor már mindketten ugyanarra gondoltak, és gyorsan körbepillantottak a templomon valami oltárkép után.
-Van súlyemelésed, Torrin?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Vas. Okt. 18, 2015 11:55 am

- Áh, vagy úgy. – a srác megmosolyog kicsit téged, amikor megadod a válaszodat. Mintha kifejezetten aranyosnak gondolná, amit gondolsz. Megérzésed pedig helytálló, Torrin egyáltalán nem gondolja, hogy a való életben is úgy nézel ki, mint az avatarodon. Hiszen még ő is csak egy avatart visel. Ahogyan mindenki más is. Ha jobban belegondolsz, minden játékos, akit eddig láttál, jól néz ki, fiatal. Jóképű srácok, és nagymellű lányok. Kivéve néhány lolit, mert van, akinek inkább ez a mániája. Brrr… Vajon Ingri milyen lehet a valóságban? Suspect
- Semmi baj. Nem veszem sértésnek. – újabb mosoly. Csak néhány órája vagy itt ugyan, de mintha kezdene lassan megszokni téged. Végtére is, látja rajtad, hogy tényleg csak segíteni akarsz, úgyhogy most ő is jófej lesz.
- Eredetileg tanár vagyok. A fiammal, és néhány diákommal jöttünk a játékba. Viszont egy diákomat kivéve egyiküket sem találom. Biztosan nem engedte be őket a rendszer. Ha már minket sem enged ki. – azért látod rajta, hogy mintha picit tépődne ezen a dolgon. Persze, teljesen természetes. Egyszerűen csak aggódik.
A fura kézlenyomatok még nem semmik. Ahogyan látod, maga a város is erre a mintára épült. Ilyen építészeti megoldást Aincradban ezelőtt még soha nem láttál. Az egész tényleg olyan, mintha egy nagy tenyér lenne. Torrin beleegyezik abba, hogy megmutat néhány épületet persze. De előre szól, hogy ez lehet, hosszú túra lesz.
- Nincs… a súlyemelés 100 arany, nekem csak 70-em van. A legtöbbeknek ennyi sincs. – rázza meg a fejét. A súlyemelés tehát nem jött össze, bármi is volt a tervetek.
Ha elindultok, hogy körbenézzetek a városban, a jelképeket keresve, akkor azt tapasztaljátok, hogy a jel mindenhol ott van. Értsétek szó szerint, hogy mindenhol. Nem találtok egyetlen olyan épületet sem, ahol ne lenne elrejtve a szimbólum. Van, ahol az ajtón találtok egy lenyomatot, s van, ahol a falon látjátok meg a jelet. Máskor pedig a küszöbön, vagy a tető egyik cserepén. De még egy kutyaólon is ott van. Ha minden egyes jelet be akartok térképezni, akkor az hosszú túra lesz. És akkor még nem mentetek be egyik házba sem. (a legtöbbe, amíg meg nem veszitek, addig nem mehettek be, az egyedüli nyitottak a fogadók és a templom) Amit még észrevesztek, hogy a jelek ugyan minden épületen ott vannak, egyik sincs annyira feltűnő helyen, hogy egyértelmű legyen. Az itt lakók valószínűleg ezért nem foglalkoztak velük egyáltalán. Méretük mindig különböző, az alakjuk és a fekete, vagy legalábbis sötét színük viszont állandó.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Vas. Okt. 18, 2015 12:07 pm

~Haladunk. Gondolom most naivnak gondol, tehát nem lesz olyan nehéz elhitetni vele, hogy tényleg én vagyok én. Mármint fiatalabb én. Hmm... most akár lehetnék a három évvel ezelőtti én is... mármint nem teljesen, de csak kórban. Vicces lenne... igen... és akkor még nem kellene gondolkodnom sem, hogy milyen legyek...~
-Szóval... én ilyen vagyok. Mármint kint is. Azzal játszottam, hogy mennyire lehet olyan avit csinálni, mint ahogyan a valóságban is kinézel. Mármint... hogy mennyire jó a játék, mennyire lehet személyre szabni. És látod, nagyon is!
~Nagyon remélem, hogy most nem kezdi el, hogy csak gyerek vagyok. Úgy tűnik, hogy kedvel, szóval akkor akár segíthetne is. Vagyis, hogy többet.~
-Igen, lehet, hogy valami kezdő event. Meglepetés az első akárhány játékosnak, vagy ilyenek. Szokott ilyen lenni a játékokban. Tudod, ez a prémium izé... emlékszem. A többiek biztosan nagyon irigyek lesznek ránk, ha megtudják.

Majd ahogy következik a vallomás a pénztárcáról, Shu azonnal kicsenget a fiúnak még harminc aranyat. Neki ez aprópénz, és így talán továbbra is mellette marad, annak ellenére, hogy csak egy kislány.
-Szeretném, ha eltolnád az oltárt. A filmekben mindig ez alatt van a titkos lépcső. Vagy a harangtoronynál... vagy ilyenek.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Szer. Okt. 28, 2015 5:55 pm

Tanárnak elég fiatal, azonban nyilvánvaló, hogy nem ez a valódi arca. Érdeklődve hallgatja meg, hogy hogyan készítetted el az avatarodat. Nem látsz rajta kétkedésre utaló jelet. Végtére is, teljesen hihető, amit mondasz.
- Prémium? Ebben lehet valami. – egyik kezét az állához teszi, és megdörzsöli azt, kis gondolkodás közben.
- Azonban ez nem magyarázza azt, miért nem tudunk kilépni. – bosszankodik kicsit.
Úgy döntesz, átutalsz neki némi aranyat, hogy megvehesse a jártasságot. Miután ez megtörténik, megpróbálja elmozdítani az orgonát, de ezzel jó hosszú időt töltötök el. Az orgona súlya ugyanis jóval nagyobb, mint amit egy kettes szintű súlyemeléssel csak úgy el lehet tolni. Erre legalább egy Asu vagy egy Anat kellene. Rolling Eyes Azonban ők most nincsenek itt, valószínű, nem is lesznek. Így Torrinra kell hagyatkoznod. A srác nem adja fel egykönnyen, a jó tíz perces szenvedés közben pedig elsztorizgatja neked, hogy milyen volt, amikor a feleségével költöztek be a saját lakásukba. Ha ott a helyére tudta rakni a szekrénysort, akkor egy virtuális orgona már kispálya…
Hosszú időbe telik ugyan, de sikerül annyira elmozdítania, hogy lásd, nincs alatta semmi. Se egy fura jelzés, se egy tenyérnyom, de még por sem. Titkos lépcsőt tehát nem találsz, egy közönséges hangszer az egész.
- Nincs itt semmi. Meg akarod nézni máshol is? – várja Torrin az utasítást. Még mindig nem tudja, mit tervezel, de nem kergetett el. Úgy tűnik, bízik benned.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Szer. Okt. 28, 2015 6:33 pm

-Hmm... arra én sem tudok magyarázatot... talán csak be kell fejeznünk a város rejtélyét. Kezdő küldi, amit végig kell vinni... valami...
-Shu, négyszemközt akarok veled beszélni. Most.
-Oké...

És az idomár mivel pontosan tudja, hogy Timi mit is szeretne, így rögtön a gyóntatófülke felé veszi az irányt.
-Csak pár perc lesz az egész, mindjárt itt vagyunk. Van még pár ötletem...
Ezzel magukra csukják az ajtót, és persze meggyőződnek arról, hogy a fiú nem hallgatózik.
-Miért hazudsz ezeknek az embereknek?
-Ugyanazért, amiért a többieknek sem mondom el, hogy Kayabával beszélgetek. Tartanom kell bennük a reményt. Mint amit Cearnak is mondtam. Ha hirtelen megtudnák, hogy nincs kiút, ők is ugyanúgy öngyilkosok lennének, mint az elején annyian.
-Azt mondtad, hogy hazudni nem szép dolog.
-Egymásnak, Timi. Egymásnak ne hazudjunk. Emlékszel a karácsonyra? Itt is titokban kell tartani a meglepetést, és neked nem kell hazudnod, csak nem szabad elmondanod az igazat. Mint az ajándéknál. Érted?
-Ez ellentmond a sárkányok minden törvényének.
-Tudom... de meg akarom őket védeni. Ha... talán kiterjeszthetnénk ezt az egész világra. Mindenkire... akkor senki nem akarna kijutni.
-És senki nem emlékezne rád sem.
-Tudom... tudom, Timidus. De... de akivel egyszer összebarátkoztam... azzal minden nap össze tudok barátkozni.
-De nem lesznek közös emlékeitek.
-Oké, oké! Nem tökéletes a terv, de a frontosok legyilkolásánál azért jobb.
-Még az a terv sem tökéletes.
-Pfff! Szóval... akkor érted, hogy mit miért teszek?
-Értem. Továbbra is csöndben maradok. Még nem sikerült kiszámolnom, hogy számodra melyik a legjobb lépés ebben a szituációban.
-Majd meglátjuk Timi. Itt legalább nem vagyunk veszélyben. Közöttük istenek vagyunk... mint Kayaba.
-Nem neked való a hatalom. Nem bírsz a túl sok felelősséggel, ezt te is tudod.
-Még így is kevesebb van, mint odakint... meglátjuk mi lesz holnap, ha addig nem találjuk meg a megoldást.

Mindketten bólintottak, Shu újabb feljegyzéseket firkantott a füzetébe, majd kiléptek a fülkéből.
-Szóval... meg kell néznünk mindent, ami mozdítható. Benézünk a szőnyeg alá, megnézzük a gyertyatartókat, a könyveket. A filmekben a gyertyatartó az kar szokott lenni, és a könyveknél is csak a megfelelőt kell kihúzni.
Ezzel neki is veselkedtek, Timidus pedig nemsokára a lány orra alá dugta az egyik énekeskönyvet.
-Ez ugyanaz a jel.
-Tényleg! Gyerünk az orgonához!

És már szaladt is, majd beizzította a szerkezetet, megkereste azokat a hangokat, amelyeknél a kottában a hangjegy feje helyett a tenyér jel szerepelt, és megpróbálta őket sorban, majd egyszerre megszólaltatni... és egyszer csak semmi. Az orgonán is semmi, csak ugyanaz a gravírozott jel az oldalán.
-Nem baj! Keressünk tovább! Van pince, ugye?
Volt. Hordók is voltak, és a hordókon jelek is voltak. Persze az idomár vitt magával gyertyát, de azon kívül, hogy hűvös volt, a láng nem aludt el.
-Se űrtartalom, se dátum... akkor... egy, kettő, három... hányadik könyv volt, amiben a jeleket találtad?
Majd minden számot, amit csak ki tudott találni felírt. Hanyadik polcon volt a könyv, hányadik hangjegy volt a skálában amit jelzett, hanyadik oldalon a könyvben, hányadik hordó a bejárattól... majd az egészet Timi orra alá dugta, aki pár másodpercig bámulta a lapot, majd megcsóválta a fejét.
-Az ezen számokból kialakítható koordináták egyike sem található a falakon belül.
-Akkor... akkor... harangtorony!

És ott is semmi. A város képe, a kéz onnan már tökéletesen látszott, Shunak pedig elég volt csak az az egy pillantás is, és rögtön lefele kívánkozott. Fránya tériszony. Több ötlete azonban nem volt, így csak tanácstalanul ült le a templom lépcsőjére... azonban ahogy letette a fenekét, rögtön fel is pattant.
-A kéz! A gyűrű! Ez az!
Gyorsan felszerelte a Tünemény Gyűrűjét, majd ismét a tanár úr felé fordult.
-El tudsz vezetni a legöregebb NPC-hez?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Hétf. Nov. 09, 2015 2:11 pm

Elég sok időt eltöltötök a kutakodással. Mindent átnéztek, amit csak tudtok, titkos járatokat kerestek, megfejthető kódok után lestek, és mindent összekombináltok, amit csak tudtok. Azonban így sem találtok semmit, legalábbis semmi újat. A magasban legalább jobban látjátok a város kéz formájú elrendeződését. Mintha minden kis utcácska egy-egy vonal lenne a képzeletbeli tenyéren.
Talán sikerül levonnotok a következtetést, hogy itt nem találtok semmit. Torrin pedig elég hosszan gondolkodóba esik, amikor megkéritek, hogy a legöregebb NJK-hoz vezessen titeket.
- Hmmm... – agyal a dolgon, és fel-alá kezd el járkálni.
- Newburyben nincsen sok NJK. Néhány boltos meg a kocsmárosok. – végül kifelé indul meg, intvén nektek, hogy kövessétek. Hátha juttok így valamire.
- A legjobb NPC árus. Felszerelést persze nem árul, de nagyon olcsón ad alapanyagokat az ételekhez. – magyarázza nektek út közben.
- Persze, itt nem tudnánk éhen halni, de az éhségérzet megvan. – sétáltok el a templomtól közben. Még azért messze a naplemente, de elég sok idő eltelt érkezésetek óta. Valahol négy és öt óra között lehet lassan.
Egy piac szerűséghez vezet titeket, ami tulajdonképpen egész közel van. Nem mentek messzire, hogy a rövid, ám széles utcához jussatok. Azt onnan tudjátok, hogy egy piac lehet, mert mind a két oldalán színes bódék sorakoznak, hosszú asztalokkal, és kiadó helyekkel a kereskedők számára. Azonban egyet kivéve mindegyik üres. Csak az opciót kínálja fel, ha ki akarod bérelni ezeket a helyeket.
Az egyetlen, amelyiknél embert látsz, egy hal árus. Ezt onnan tudhatod, hogy az ő bódéja hatalmas hordókkal van kirakva, és van egy nagy akváriuma, élő halakkal. Épp olyanok, amilyenek a szupermarketekben is vannak, csak a víz tisztább, és a halak is egészségesebbnek tűnnek. A halszag méterekről is érezhető.
A férfi nem annyira idős, messze van tőle az aggastyán kor, ellenben már szépen kopaszodik, és kissé őszes a haja is. Tradicionális „hal-árus” öltözete van. Fehér felső, sötétebb nadrág, és egy fehér fejpánt. Semmi különös.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Nov. 09, 2015 2:25 pm

-Newbury...
Ízlelgette a kifejezést Shu, miközben bólintott, és követte a fiút.
~Bury. Nem hangzik valami jól, ha egy várost a temetéssel kapcsolatban neveznek el. A Kezdetek Városát is kezdetek városának hívják, de a többinek mondjuk nagyon nem néztem utána. Majd ezt is össze kellene szedni, és tarthatnánk egy kis helyrajzi izét az egyik lapszámban. Hmm... vajon ebben ki lehet járatos? Ismerünk egyáltalán olyanokat, akik értenek ehhez? Majd megkérdem Mirikát... ő egy csomó mindenhez hozzá tudott szólni legutóbb is, talán sokat utazott.~
-Ő tökéletes lesz. Csak beszélni szeretnénk vele.

És nagyon remélte, hogy egy okosabb NPCvel hozta össze a sors, nem pedig olyannal, aki a régi rendszerek szerint van megalkotva, és csak pár kérdésre tud válaszolni. A legijesztőbbek azok voltak, akik előtt még menü is felugrott.
-Ne aggódj, az éhséggel nem lesz gondunk, ebben biztos vagyok. Nagyon köszönöm az eddigi segítségedet. Ha gondolod, és még nem vagy fáradt, várj meg itt Timivel. Ha... ha vigyáznod kell a többiekre, akkor nyugodtan menj vissza, ha végeztünk a nyomozással, akkor megyünk mi is. Megígérem.
Ezzel meghajolt, majd elindult a halárus felé. Azt már régen kitapasztalta, hogy az árusokra általában jellemzőek az árusok tulajdonságai, szóval elővett jó pár aranypénzt, és dobálni kezdte a tenyerében, persze csak óvatosan, lévén nulla bűvészkedés jártassága volt, és az ilyen kézügyesség bigyókhoz talán nem is elég csak az akrobatika. Úgy időzítette, hogy el is ejtse, amikor a férfi elé ér, ott pedig zavartan szedegetni kezdte a pénzét, na meg persze várt arra, hogy esetleg az NPC besegítsen neki, ha már egy kis hölgy bajban van.
-E... elnézést, csak új vagyok itt, és elbambultam... izé... jó estét kívánok...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Hétf. Nov. 09, 2015 2:47 pm

Az NJK csalogató mosollyal, és teátrális intésekkel próbál közelebb invitálni titeket. Az érmét nem segít felvenni, de látszik rajta, lelkes, amiért vásárlói jöttek.
- Új vagy? Újaknak ingyen kóstoló jár. Egy tányér yakizakanát?[/b] – az egyik hordó fedelét felnyitja, amiből kivesz egy nyers, friss, de már nem élő halat. Főzés jártasságod jó magasan van, így jól tudod, mit csinál. Az NJK helyben megcsinálja neked a japánban egyébként elég átlagos ételt
- És az újaknak kedvezmény is van. Ott, a táblán! Nem azon, a másikon, ami zöld! - mutat a mögötte lévő, két külön tábla egyikére, amiken az árakat láthatod kiírva krétával. A zöld színűek a frisseknek és újaknak, és mindegyik ár nevetségesen kevés, mindenféle ingyen kóstolóval. Főleg, ha a drága kocsmára visszagondolsz, nem csoda, ha inkább itt vásárolnak.
- Ha pedig segíthetek valamiben a kisasszonynak, akkor tessen csak szólni! - lelkesen készíti az ételt, már látod is, miféle fűszereket pakolt elő.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Nov. 09, 2015 3:29 pm

-Oh... köszönöm szépen, kérek.
Tápászkodik fel Shu, és mosolyogva elfogadja az ételt, majd enni kezd... egyébként is éhes volt.
-Ez nagyon finom! Mindenképpen vásárolni fogok. Viszont... szeretném tudni, hogy mit érdemes megnézni a városban. Tudna nekem ebben segíteni?
- Néznivalók? Nem tudom.

Elkészíti a kaját, és kirakja elé a tányért. A pultszékre felülve pedig megkezdheted az étkezést. Tényleg finom.
- A templomot láttad már? Esetleg ott a szabadtéri színpad. Bár előadás még egy se volt, én mondom.
-Igen, a templomban már körbe lettem vezetve, a színpadot még nem láttam. Esetleg valami más érdekes?
- Nem, nem jut eszembe más. Próbáld meg a többi várost!
-Oh... a többi várost? Sajnos nem nagyon merek még kimenni az erdőbe, és a többi városba azon át vezet az út. Esetleg... megvárnám míg végez, és akkor megtenné, hogy átkísér a következő városba?
- Megtenném én szívesen, de nem hagyhatom el a határt. Talán kérj meg egy játékost!
-Értem... hát azért köszönöm szépen a segítséget. És akkor... valami legfinomabbat szeretnék... mondjuk tíz adaggal. Viszek a többieknek is. És vagy öt nyers halat is kérek neki.

Mutat a távolabb álldogáló Timire.
- Máris elkészítem! Egy arany lesz, amiért ilyen szépen kérted!
Elkészíti a kaját, kiméri a halakat, és mindezt szépen becsomagolja, mindezt nevetségesen olcsón. Shu átnyújt öt aranyat, meghajol, majd visszatérne a várakozó fiúhoz és Timihez, az árus viszont feltartja, és visszaadja neki a borravalót, elmondván, hogy ő a főzés és sütés szeretete miatt árulja a halat, nem pedig a profitért. Úgy tűnik kis hősünk számára, hogy még egy tökéletes világban is akadhat tökéletesebb részleg.
-Hát... nem jutottam semmire, de legalább azt tudjuk, hogy az NPC-k nem tudják, hogy nem tudunk kimenni...
Meséli el kettejüknek, és tudja, hogy Timi jól érti a kimenni kifejezést.
-Mesélt valami szabadtéri színpadról. Megnézhetnénk, hátha van valami csapóajtó rajta, vagy ilyenek... de több ötletem nincsen. Ja igen! Ha van bolt, akkor vegyünk kávét.
Ezzel elindulnak a színpad irányába. Timi valószínűleg látja fentről.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Csüt. Nov. 12, 2015 3:56 pm

Boltot nem találtok, legalábbis olyat nem, ami nyitva is. Valószínű, kávét csak a kocsmákban szolgálnak fel, kezdő tőkéhez képest drágán. Az utak mentén viszont rengeteg, vadon élő virágot láttok, amiknek a szirmai megfelelőek teának, valamint fát is találtok, aminek a termése alkalmas erre. Sajnos ezzel kell most beérnetek.
A színpad, amiről a halárus beszélt, egy parkosított rész közepén van. Jól ismered Aincrad városait, és tudod, hogy az efféle pódiumokat a különféle eventek miatt szokták a városokba rakni. Tehetségkutatók, szépségversenyek, meg amit akarsz... elég sok ilyen rendezvény volt már Aincradban, hogy képben legyél. Ha jó a memóriád, akkor könnyen visszaemlékszel rá (ha nem, akkor meg Timidus úgyis felhívja a figyelmed), hogy a halárus azt is mondta, hogy még soha egy színdarabot nem adtak ott elő. A park egyébként nem túl nagy, körülbelül akkora, amit a szmogos nagyvárosokba is telepítenek, hintákkal és libikókákkal, meg amit szoktak. Leszámítva, hogy itt jobbára csak néhány pad pihen két bokor között.
Átkutathatod a színpadot, meg is találod a tenyérnyomot, bár ezt igazán nem nehéz. Egyenesen a színpadra festették. Találsz egy titkos lejárót is - egy csapóajtót, ami a színpad alá visz. Ezt a különböző bűvésztrükkökre szokták használni, vagy arra, ha egy színdarabban valakinek hirtelen kell eltűnnie, a jelenet során. De egyébként semmi különös, nem nyílik onnan titkos alagút semerre. Csak egy közönségesnek tűnő színpad, egy nagy tenyérlenyomattal, és ideges járókelők. Ráadásul közel már a naplemente...
Ahogyan a naplemente közeledik, úgy telik meg a park több és több emberrel. Azért még nem az egész lakosság az, ami képviselteti magát, de elég sokan lelátogattak, még a templomból ismerős arcok is.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Nov. 12, 2015 4:09 pm

Ha a boltok zárva vannak, akkor tényleg csak a növények maradnak. Szerencsére mint említettem volt, mind a kertészkedés, mind az italkészítés jártassága maxon van kis hősünknek, így talán jobb kávét is tud magának kotyvasztani, mint amilyet a boltban kaphatna. Na meg persze erősebbet, most egyedül ez a kritérium. Timidusnak ugyan nincs szüksége alvásra, neki viszont van, ám most ő sem szeretne elaludni. Összegyűjt pár növénykét, elsüllyeszti az inventoryjában, majd folytatják az útjukat a színpad felé. Módszeresen kutatják át a helyszínt, nyomok után kutatva, titkos ajtók után kutatva, de még a legtitkosabb ajtó is nagyon feltűnő, ráadásul nem rejt semmi egyebet egy színpadi lejárónál. Uncsi az egész. Mikor azonban porosan és piszkosan előmásznak a lyukból, nemcsak, hogy Torin szívódott fel, ami mondjuk nem annyira meglepő ennyi sikertelen kutatgatás után, de sokan érkeztek is a térre. Kis idomárunk először azt hiszi, hogy az ő ténykedését bámulják ennyien, Timidus pedig felkészül a védekezésre, de egyik sejtés sem nyer igazolást. Az emberek csak gyülekeznek, bár arról egyiküknek sincs fogalma, hogy miért és mire fel. A kutatásból viszont már kezd egy picit elege lenni a lánynak, így úgy dönt, hogy egy sokkal gyorsabb és talán célravezetőbb módszert alkalmaz a nyomok keresésénél. Megkeresik a kis tömegben Ingrit és Pipet, és odabattyognak hozzájuk, nagyon feltűnően, és kissé morcosan, legalább is Shu. Soha nem telt még ilyen sok időbe egy küldi ennyire eseménytelenül.
-Izé... sziasztok! Bocsi, hogy úgy elviharzottunk, de próbáltunk valami nyomokat keresni. Nem láttad véletlenül Torint? Vagy... esetleg tudod, hogy miért gyülekeznek itt az emberek? A halárus azt mondta, hogy még soha nem volt előadás. Most lesz valami premier?

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Csüt. Nov. 12, 2015 4:27 pm

Megkeresitek hát Ingrit, aki Pippel együtt a tömegben van. Nem nehéz kiszúrni őket, alapjába véve ritka itt az állatidomár, de azért kiszúrtok néhányat. Mindegyik bébi pettel, de olyan is van, aki csak egy tojást szorongat idegesen.
- Áh, sziasztok! - köszön nektek, amikor észrevesz, majd csúnyán néz egy véznább fickóra, mert az véletlenül belejött. Látszik, hogy tényleg ügyetlenségből történt, semmi különös.
- Premier? - kerek szemekkel pislog, aztán elkuncogja magát.
- Nem, te buta. Torrin kérte, hogy jelenjen meg mindenki. Amikor rájöttünk, hogy nem tudunk kimenni, megbeszéltük, hogy minden naplementekor itt találkozunk, és megbeszéljük a mai napot. - gyorsan elmagyarázza, mi ez az egész. Az ég már egészen narancssárga, szóval tényleg idő van. Ezek szerint lehet, hogy tényleg ennyi? Végtére is, talán egy működő rendszerük is lehet ez a megbeszélde.
- Látod? Itt is van! - mutat rá a most érkező Torrinra. Nem tudod, hogy eddig hol lehetett, de valószínű, a találkozóra készülhetett.

Vártok egy kicsit, míg mindenki ideözönlik. Ezzel el is megy jó negyed óra, hogy az utolsó késők is befussanak. Torrin ekkor már a színpadon, hiszen onnan mindenki látja őt. Még akkor is, ha ő nem feltétlenül lát mindenkit tisztán. Már nem olyan tiszták a fényviszonyok, mint nappal.
- Nos... köszöntök mindenkit a mai gyűlésen. - a vörös indikátoros srác belekezd a beszédbe. Észreveszel rajta egy minimális feszültséget. De ez valahogy az első mondata után eltűnik. Mintha erőt merítene abból, hogy mindenki figyeli szavait. Mert tényleg mindenki rá figyel. A japánokra amúgy sem jellemző, hogy tiszteletlenül belebeszélnének meg suttognának más előadásába. Ez viszont más. Nem az a fajta katonás rend. Hanem az a fajta tisztelet, amit Torrin valamiért kiérdemelt. Vajon miért szeretik őt ennyire? Miért bíznak benne ennyire?
- A mai napon valami rendhagyó dolog történt. Mint azt páran már tudjátok, egy új játékos került be Aincradba, aki azt mondta, segít hazajutni mindenkinek. - most már látod, hogy tekintetével téged keres. Ha nem állsz messze a színpadtól, akkor ki is szemel. Ha viszont távol maradsz, akkor nem sikerül kiszúrnia a tömegből.
- Shukaku, megtennéd, hogy mondasz pár szót? Kérlek. - akár meglát téged, akár nem, megkér arra, hogy fáradj fel mellé. A kezét nyújtja, hogy segítsen könnyebben felmászni rá. A pódium egy kicsit magasan van, igaz, ha megkerülöd, akkor van lépcső is. Meg persze, az akrobatikád.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Pént. Nov. 13, 2015 7:07 am

~Nem vagyok buta! Vagy te buta, én sokkal többet tudok, mint te!~
Futott át egy pillanatra a lány agyán, de inkább a másik szavaira figyelt a morcogás helyett, és ezek a szavak meg is nyugtatták kissé.
-Torrin gyorsan megszervezte ezt az egészet. Nagyon kedves fiú...
Na persze a nagyon kedves fiúról neki is azonnal eszébe jutott az ő nagyon kedves fiúja, akinek írni kellene, hogy nem ér haza vacsorára. Még szerencse, hogy tett el külön ételt maguknak arra az esetre, ha elhúzódna valami program, szóval megjegyezte magának, hogy ne felejtsen el újfent írni neki is, és Junnak is, hogy ne aggódjanak. Mindketten a színpad felé fordultak, és csöndben várták, hogy a srác elkezdje a beszédét. Az azért kicsit meglepő volt, hogy egy nap alatt ilyen tiszteletet vívott ki magának, de egy tanárembernél mondjuk ez el is várható. Az viszont nem volt várható, hogy őket szólítsa színpadra. Shu nyelt egy nagyot, a következő pillanatban azonban Timidus már lökött is rajta egyet, úgyhogy erőt vett magán, és mindketten felsétáltak a színpadra. Szép lassan, hogy legalább egy fél perce legyen átgondolni a mondandóját.
-izé... szóval én is köszöntök mindenkit. Ahogy Torrin mondta, én csak nemrég érkeztem ide, szóval tényleg új vagyok...
Kezdte a beszédet, és igyekezte úgy szövögetni, hogy minél kevesebb hazugság legyen benne, Timi miatt.
-És igen, valóban az a célunk Timivel, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy kijuttassunk mindenkit innen.
A fronttal való állandó harc után ezt azért nem volt egyszerű így kimondani, de ugye az innen neki most más jelentett, mint odakint.
~Az a... na ezt azért nem!~
Ekkor döbbent rá Shu arra, hogy mit is jelent ez az egész. Arra, hogy mit akar neki megmutatni a Játékmester, ám ez a felismerés, csak még nagyobb önbizalmat adott neki.
~Értem már! Meg akarod mutatni nekem, hogy milyen az, amikor a frontosok ki akarnak jutni... hogy milyen a másik oldalon állni. Tudom, hogy hallod a gondolataimat, a sisak gondolatokkal működik... szóval... szóval köszönöm, de tudom én is. Kedves tőled, hogy közelebb akarsz hozni hozzájuk, hogy megpróbálsz békíteni... de ezt már én eldöntöttem. Átérzem a fájdalmukat, de... ezt már elmondtam Mirikának is. Hadd legyek egyszer én is önző... hadd gondoljak magamra is!~
-Mint tudjátok, mi egy különleges világban vagyunk most, és ennek a világnak voltak már előzményei. Egész nap azon dolgoztunk, hogy kiderítsük mennyiben is hasonlít ezekre, és hol lehetne megfogni ezt az egészet. Megtudtuk, hogy az NPC-k például tudják, hogy nem mehetnek túl a határon.
~NPC-k. Talán ezekből az emberekből lesznek azok a nagyon élethű NPC-k. A hibridek. Talán az ő viselkedésüket figyelik. De akkor miért csak egy nap? Talán a sztázisból hozzák ide őket közvetlenül?~
-Talán páran ismerik közületek a Jumanji filmet. Régi, de Robin Williams játszott benne, szóval elég híres.

Várt pár másodpercet, hátha valakinek leesik a tantusz.
-A bétatesztelésből tudom, hogy mennyit merítettek ehhez a világhoz az előzményekből... mondjuk az egész koncepciót a Jumanjiból... vagy lehet, hogy még az a film is lopott valahonnan. Szóval abban az volt, hogy addig nem juthatott ki senki, amíg nem teljesítette a megkezdett küldetését.
És itt lépett be Timidus, aki Shu szerint tekintélyt parancsolóbb volt, mint ő maga, és már a sárkány is látta a koncepciót, szóval bólintott, és megszólalt. Azt már tudták, hogy a nagysága és a beszéde néha meglepi az embereket, és nekik most ez jól... na álljunk meg egy pillanatra!
~Vörös indikátor... vörös köpeny... színpad... a Nagy Bejelentés Napja... ő mondja el az embereknek... lehet mégsem kell levelet küldenem Akira-sannak?~
Shu elmosolyodott, ekkor azonban Timidus már beszélni kezdett.
-Arra kérünk titeket, hogy akinek van ilyenje, az álljon jobb oldalra.
Segélykérően Torinra pislantottak, hátha neki több szava van, majd ha az emberek engedelmeskedtek, akkor folytatta a beszédet.
-Középre álljanak azok, akiknek nincsen felvett küldijük a küldetésablakban, de emlékeznek olyanra, hogy valaki mondott nekik valamit, ami küldetésszagú volt. Az is lehet, hogy rejtett küldit kell megoldani, ez sem lenne olyan nagy újdonság egy ilyen világban, biztos ti is láttatok már ilyeneket.
-És legvégül álljon balra az, aki semmi ilyenre nem emlékszik, és megkezdett küldije sincsen.

És egyelőre legyen elég ennyi, hiszen fogalmam sincs, hogy mennyire nyeri meg a közönséget egy magabiztosnak tűnő kislánynak látszó idegen és egy pixelsari elmélete...

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Pént. Nov. 13, 2015 11:36 am

Vörös indikátor, vörös köpeny. Talán tényleg egy jól ismert ember, ismeretlen arccal akar tanítani neked valamit? Vagy ez az egész tényleg csak a véletlen műve? Persze, egy olyan ember vagy, aki nem hisz a véletlenekben, amióta Aincradban él. Pedig lehet, most épp erre lenne szüksége.
De a lényegen nem változtat. Torrin felhív a színpadra, Timidus ösztönző meglökése nyomán pedig nem is húzod sokáig az időt.
Idő. A dolog, ami nem adatott meg neked. Rengeteg órát töltöttél el nyomozással, de senki nem mondta neked, hogy beszélned kell, ennyi ember előtt. Senki sem mondta, hogy készülnöd kell.
Idő. Már szürkület van. Hamarosan teljesen elsötétedik. S mégis, talán felmerül benned a kérdés, hogy mit értél el ez alatt. Semmit. Épp, amit azok az emberek, akik a városban ragadtak. Akik képtelenek küzdeni kijutásukért.
Talán tényleg egy leckét kaptál Kayabától?


A színpadra lépve megkezded rögtönzött beszédedet. Akárcsak Torrin esetében, most is példás figyelem jár az előadónak, de azért érzed, hogy ez inkább Torrinnak szól, mint neked.
Újabb teóriád tesztelitek le, ezzel a tömegmozgatásos dologgal. Jobbra, akiknek biztos van küldetésük, balra, akiknek biztosan nincs, és középre, akik nem tudják.
Az emberek többsége megnyitja a kezelő paneljét, hogy megkeresse az erre vonatkozó részt, a küldetés ablakot. Némi hezitálás után ezek mindannyian balra lépnek – nincs semmiféle küldetésük. Akadnak olyanok is, akik középre állnak. Náluk arra lehetsz figyelmes, hogy elég tétovák, és nyűglődnek a kezelő felületükkel. Ha megkérdezed őket, és segítesz nekik, akkor hamar észreveheted, hogy azért álltak középre, mert annyira kezdők, hogy a paneljüket sem tudják kezelni. Egyszerűen nem találják a küldetésablakot. De ha egyszer megtalálták, mennek mindannyian balra.

Jobbra senki sem áll.


Torrin – aki még mindig a színpadon van, de megmutatja neked, hogy nincs küldetése – tanácstalanul néz szét az embereken. Látod, hogy azon gondolkozik, mit mondjon ezeknek az embereknek, hogyan tovább. Megköszörüli torkát, hogy felhívja magára a figyelmet.

A figyelem azonban másnak jár.

Nem gyakran hallhattál háttérzenét a játékban. Ez a dobolás pedig nem jelent semmi jót.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Pént. Nov. 13, 2015 11:49 am

Shu nem az a kétségbeesős fajta. Most sem esik kétségbe, inkább csak egyre inkább aggasztja, hogy nem talál nyomokat. Egyrészt szeretné teljesíteni a küldetését, másrészt nem szeretne csalódást okozni a Játékmesternek, főleg akkor nem, ha ez a Játékmester történetesen maga Kayaba Akihiko lehet. Nem mintha az, hogy már a lehető legközelebbi kapcsolatba került az Adminhoz, nem lenne elég biztosíték a számára, de itt egy új énjét kell megmutatnia. Itt most Akira-san nem arra kíváncsi, hogy mint szerető, mint feleség hogyan állja meg a helyét, itt játékosként kell talpon maradnia. Egy olyan embernek, akinek az életműve ez a világ, bizonyára rendkívül fontos, hogy a partnere mennyire képes feltalálnia magát. Idomárunk tudja, hogy nem csüggedhet el, nem adhatja fel. Tudja, hogy minden küldetésnek van megoldása, és a drága Kayaba Akihiko soha nem állítaná a játékosait teljesíthetetlen feladat elé... max nem tudják még, hogy mi is a feladat. Talán még a kijutás is teljesíthető, de csak akkor, ha képesek megvilágosodni, és jobb emberré válni... akkor viszont már úgysem akarnak majd kijutni. Fel-alá járkálnak az emberek között, főként a középre állt csoportnál, és sorra tekintik meg az ablakokat, de egyszerűen semmi. Remélhetőleg valamiféle fények felgyulladnak a városban, mert látás jártasság nélkül nemsokára már fáklyával a kezében kell császkálnia. Lényeg a lényeg, hogy ismételten kudarcos a próbálkozás. legalább is első hallásra. Másodikra már hallják a zenét. Shu először a hang irányába, majd Timi felé fordul.
-Mindenki induljon el a templomba. Legkisebb szintűek barikádozzák el magukat. Shu, a T1-es felszerelésedet átadod Torinnak amint odaértünk.
-Vávávárj! Mi ez?!
-Harci dobok. Támadás készülődik. Igazam van?

Tekintetét a fiúra emeli, választ várván.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Pént. Nov. 13, 2015 12:01 pm

Timidusnak igaza van. Ezek harci dobok. Támadás alatt vagytok.
De mégis hogyan? Hogy történhetett ez meg? Hiszen ti mindannyian védett zónán belül vagytok, nem igaz? Pillanthatsz a védettséget jelző ikonra – az azonban már nincs ott. Eltűnt, mintha elvarázsolták volna. Nem vagytok biztonságban.
Ugyan társad gyorsan akar cselekedni, és mihamarabb mindenkit a biztonságosnak tűnő templomba vezényelni, már nincs időtök erre. Pittyegést hallasz, olyat, mint amit egy üzenetkor, vagy küldetés megkapásakor szerzel. Ha pedig most újra eligazítanád az embereket, hogy ki hova álljon, mindannyian egyöntetűen jobbra állnának. Te is kapsz egy küldetést. Egyedül a neve az, amit meg tudsz érteni, mert az angolul van.
„Let the massacre begin.”
A küldetés leírása pedig, rengeteg kód. Ha láttad a Mátrixot, akkor valami ahhoz hasonló kódhalmaz, ami abban is szerepel, az egész pedig olyan hosszú, hogy sok időre lenne szükségetek arra, hogy a végére görgessetek.

A nagyjából kör alakú parkból öt, különböző út vezet kifelé, ha nem akartok átmászni az azt körbeölelő, magas fákon. Lovak patáinak dobogását hallod, és egy perc sem kell a zene indulása után – de mind az öt utat elzárja előletek egy-egy felfegyverzett, páncélos lovas. Fejüket sisak védi, éppen ezért az arcukat nem láthatod. A vörös indikátorukat viszont igen.
Az első sikolyok elhangzanak. A lovas harcosok megkezdik a játékosok irtását, nem engednek ki senkit a parkból. Ha lámpa nem is, de a színes, konfettiként repkedő pixeleső talán elég világítást nyújt.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Pént. Nov. 13, 2015 12:27 pm

-Azta!
Megszűnik a védett terület védettsége? Láttunk már ilyet, nem nagy újdonság. És ráadásul az eddigi sikertelenség helyett végre sikereket érnek el a feladat teljesítésében.
-Hát persze! Hogy erre hogyan nem gondoltam?! Az idő! Az idő a kulcs!
Fogja a fejét Shu. Pedig ezt még valamelyik az újságnak nyilatkozó emberke is mondta. Most telt le a visszaszámláló, és eddig akármit csináltak volna, nem érhettek volna el eredményt, mert egyszerűen még időben nem tartottak ott. Idáig volt a pihenés, és most kezdődik igazán a kaland. Timidus gyors pillantást vet a lovagokra, Shu pedig egy gombnyomással magára ölti a felszerelését, méghozzá a legmagasabb szintű felszerelését.
-Úgy tűnik itt nem lesz tárgyalás...
Pislant Timidus a felszálló pixelek felé, majd megrázza magát.
-Körbevettek minket.
-Timidus! Tennünk kell valamit! Szervezd a csapatot... mi vagyunk túlerőben... valamit... akármit!
-Nem vagyunk túlerőben. Ez vadászat. Mészárlás.
-Olvasni én is tudok!
-Fel. Most.

Shu pedig engedelmesen pattan a sárkány hátára. A lovasoknál nincs távolsági fegyver, így a levegőben nem érhetik el őket. Timidus azonban nem is csatázni akar, igyekszik a tömeg közepén maradni, és még fel sem száll magasra.
-Harcművészek lándzsákkal a szélekre! Íjászok középre! Tartsd az alakzatot!
De semmi. Egyedül Torrin az, aki a közelükben marad, de ezen a tieren ő sem sokat tehet.
-Szembeszállunk velük? Öten vannak csak...
-Nézd a kesztyűt. A kéz jelek mindenütt.
-Ez egy játék... egy szafari...
-És csak te vagy vörös, Torrin.
-Mi? Ennek ehhez mi köze?
-Nem harcolunk. Te Torrin, te biztonságban vagy. Vezess ki minket a tömegből.
-De az emberek...
-Én téged védelek, és most nem tehetünk semmit. Torrin, indulj.
-Te azt hiszed, hogy...
-igen.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Pént. Nov. 13, 2015 1:02 pm

Timidus megnézi a felszereléseiket, melyek mindegyike T3-T4 körül lehet. Egyedüli biztosan ismeretlen item a fekete kesztyűjük, ami talán magyarázat lehet a rengeteg kézjelre, amit eddig is láttatok.
Hamar Timidus hátára pattansz, így pedig jóé láthatjátok, mi történik. Fejetlenség, pánik. Akkora a hisztéria, mint egy repülőgép szerencsétlenségen. Senki nem tudja, mit csináljon, egyedül Torrin, és egy másik kezdő karakter az, akik reagálnak rátok, és fegyvert fognak – de hiába.
Az emberek gyorsan fogynak, csupán néhány harci kör kell nekik ahhoz, hogy az emberek majdnem harmadát lemészárolják. A szemed láttára esik csillogó ponthalmazokká Ingi, a mókusával együtt, és az a férfi is, aki Torrin mellett hajlandó volt kardot vonni.
Torrinon látjátok, hogy hezitál. Álljon harcba a sisakosokkal? Vagy próbálja védeni a sajátjait? A döntése pillanatok alatt megszületik. Titeket csak ma ismert meg, és megpróbáltatok neki segíteni. Most mégis itt hagynátok őt a csatában…
- Azt mondtátok, segíteni fogtok! Nem hagyhatjátok, hogy ezt csinálják! – kardját kivonva indul meg az egyik lovag felé. A döntése nyilvánvaló – nem fogja ezt a kéréseteket teljesíteni. Még akkor sem, ha úgy tudja, valójában itt soha senki sem hal meg.
S ez az utolsó pillanat, amikor élve látjátok Torrint. Az egyik fekete lovag élvezettel, és a gigászi szintkülönbségre való tekintettel élvezettel választja el a fejét a nyakától. A vörös indikátora nem tette őt sebezhetetlenné. Ne feledjük azt sem, hogy ezek első szintű játékosok, akiknek még a kiképző, és a normális felszerelés is ismeretlen.

A lovag áttapos azon a színes csillámfelhőn, ami pár másodperce még Torrin volt, és ezúttal felétek tart. A ti esetetekben viszont látjátok, hogy hezitál, valószínűleg az árulkodó, jó felszerelés, és a méretes pet láttán. Ha nem menekültök, akkor harcba fog szállni veletek. Persze, biztosan boldogulnál vele szemtől szemben, de ugye ő nem egyedül van. Kérdés, ér-e annyit az emberek halála, hogy kockáztass. Mert ő biztosan kockáztat. Kivont pallossal rohamoz meg a lovával.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Pént. Nov. 13, 2015 1:20 pm

-Ejnye...
Ennyi jut eszébe Timidusnak. Ő még most is ügyel Shu azon kérésére, hogy ne káromkodjék, mert azt a lány nem szereti. Az azonban, hogy vagy kiderült, hogy Torrin nem volt a lovagokkal, vagy éppenséggel az derült ki, hogy a fejeseket nem nagyon érdekli, ki is az ő szövetségesük. Ezzel nagyjából megszűnt jelenleg a kijutás békés módja. Shut talán egy kicsit meglepi, hogy ilyen könnyen esnek ki az emberek, de egyvalamit nem vettél számításba a mese megírásánál. Na jó, kettőt. Vagy hármat. Az oké, hogy a mókusokat nagyon szereti a kislány, meg úgy az összes állatot, de azért ez kevés ahhoz, hogy a saját életét veszélyeztesse. Ráadásul ott van Timi, aki még akkor is Shut védené, ha ezért mondjuk Junt kellene megölnie... kétszer. Emellett Shu továbbra is küldetésként fogja fel a játékot, és most már van is küldetése, tehát egyértelmű, hogy ezek az emberek csak hibridek. Vaaagy, ha nem hibridek, akkor is az az okosabb, ha az egész küldetés és rejtély megoldásán gondolkodik, azaz ahelyett, hogy most megmentenének pár embert, de talán ők maguk meghalnának, ahelyett elmenekülnek, kidolgozzák a megfelelő stratégiát, és megmentik az elkövetkező játékosok tömegeit. Igen, hiszen az már neki is leesett, hogy ez egy mészárszék, és az ide érkező játékosok, akik valószínűleg a sztázisból ébrednek, egyszerű dúvadak, akiket a nagyok bejárnak leölni. Timidus felreppen, ám csak a távolságot tartja, még nem menekül. Egyetlen egy fontos kérdése még van az őt üldöző lovaghoz, amit feltétlenül fel kell tennie, és fel is teszi, ha van rá lehetősége.
-Hogyan szerezhetek én is olyan kesztyűt?
A leggyorsabb út a győzelemhez az, ha a győztesek oldalára állsz. Na persze ezt majd később meg kell beszélni Shuval, de egyelőre ez a legcélravezetőbb.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Yuuki Asuna on Pént. Nov. 13, 2015 1:35 pm

A paták dobogása megáll, pallosa pedig centiktől dermed meg nyakadtól. Nem hogy nem harcolnátok, de még kérdést tesztek fel neki. Legalábbis, Timidus.
Mire végigértek a kérdésen, már senki nem marad rajtatok kívül. A lovas, akit megszólítottatok, felemeli balját, amivel nyugalomra inti társait, és hogy jöjjenek oda hozzátok. Az azért egyértelmű, ha fenyegetést látnak bennetek, akkor nem fognak szórakozni tovább, és azonnal megpróbálnak megölni titeket. De az is, hogy nem hülyék. Látják, hogy te nem ide tartozol, és semmi keresnivalód itt.
- Hogy kerültél be a városba? – mély, robusztus férfihang, ami egy kicsit visszhangzik a sisakja miatt. De így is teljesen érthető. Most már jól látjátok a kesztyűt, amit viselnek. Még soha nem láttatok ehhez hasonló itemet sem. Kétlitek, hogy a páncélkinézet változtatónál kérték Sauron kezét.
- Távozzatok a városból önként, és nem esik bántódásotok. Nem tehettek semmit, semmi keresnivalótok itt. – szólít fel titeket a távozásra. Ha most elmegy, valószínű, tényleg nem fog bántani titeket. Másrészt viszont, mi fog pontot tenni az ügy végére? Vagy csak ennyi lenne? Egy mészárszék az egész?

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Shukaku on Pént. Nov. 13, 2015 1:46 pm

~Köszönni ki fog?! Meg... most akkor félnek tőlünk? Annyira erősek mégsem lehetnek ezek szerint. Nem egy Sayonara.~
-Erre szafariztunk, és megláttuk a fényeket és besétáltunk a városba. Ennyi. Igazán nem akartunk bajt okozni mi senkinek.
~Vagy elrontani az öldöklős játékotokat. De nem lehet ennyi a küldetés! Nem hagyhatom félbe a felénél! Hogy nézne az ki? Oké, volt már sikertelen küldim Kazuval, de a Játékmester tuti nem azért ad nekem feladatot, hogy a közepén kihátráljunk. Okkal vagyok itt, és nekem ügyesebbnek kell lennem. Segítenem kell szegényeken és felszabadítani a falucskát az elnyomásból. Ilyen heroikus küldin még nem is voltam szerintem.~
-Éééés... az a fő gond, hogy ha el is akarnánk menni, sajnos nem tudunk. Mondjuk azt még nem próbáltuk, hogy felfele lehet-e, de ha elfogy a kitartáspontunk, akkor lezuhanunk, és már nem tudom, hogy mikor vagyunk védett területen, és mikor nem. Szóval... ha lennétek olyan kedvesek, és kivezetnétek minket, akkor azt megköszönnénk, és már itt sem vagyunk.

Ezúttal Timiduson volt a sor, hogy furcsállja az eseményeket, de hát Shu az Shu, megbízik benne. Shu pedig a következőket gondolta ki. Vagy igaza van, és ez egy küldetés, és akkor ez lesz a bad ending, de a játékosok igenis hibridek, és nem kell, hogy rossz lelkiismeretük legyen. Ha a Játékmester nem akarja, hogy félbehagyják a kalandját, úgyis tesz majd érte, és lesz valami „váratlan” esemény. A második lehetőség, hogy nincs igaza, és akkor a város akkor is itt lesz, amikor visszatér seregei élén az öt bandita ellen. A harmadik lehetőség persze az, hogy az öt bandita mind a félistenek közé tartozik, és másnapra elmozgatják a várost máshova, de akkor pedig következik a régi jól megbeszélt istenek ellen nem harcolunk szabály. Minden klappol.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Magánküldetés] Új Kezdetek

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.