[Küldetés] Hogyan tovább?

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

default [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Hétf. Nov. 23, 2015 9:18 am

Hogyan tovább?

A Kezdetek Városának Főterén az egyik központi táblán ékeskedik a következő hosszú szöveg:


1.. Kezdetben teremté az Úr a Bitet és a Byte-ot. És teremté ezekből a Szó-t.

2.. És a Szó-ban két Byte volt, és nem létezett semmi más. És az Úr elválasztotta az Egyet a Nullától. És látá az Úr, hogy ez jó.

3.. És mondá az Úr: Legyen Adat. És így történt. És mondá az Úr: Foglalja el az Adat a megfelelő helyet. És megteremté az Úr a floppy diszkeket, a hard diszkeket és a kompakt diszkeket. És látá az Úr, hogy ez jó.

4.. És mondá az Úr: Legyen Számitógép, ahova a floppy diszkeket, hard diszkeket és kompakt diszkeket be lehet helyezni, és elnevezte Hardvernek. És látá az Úr, hogy ez jó.

5.. És Szoftver még nem létezett akkor. De az Úr megteremtette a Programokat, nagyokat és kicsiket az fajtájuk szerint. És mondá az Úr: szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek meg a Memóriát.

6.. És mondá az Úr: Teremtsünk Programozót, és alkosson a Programozó új Programokat, és irányítsa a Számítógépeket, a Programokat és az Adatokat.

7.. És megteremté az Úr a Programozót, és elhelyezte a Számítóközpontban. És megmutatta neki az Úr a Könyvtárszerkezetet, és mondá neki az Úr: Használhatsz minden Könyvtárat és Alkönyvtárat, de NE HASZNÁLD a Windows-t.

8.. És mondá az Úr: Nem jó a Programozónak egyedül. Álmot bocsátott rá, és kivette egyik oldalbordáját, és másik lényt teremtett belőle, aki felnéz a Programozóra, aki szereti azt, amit a Programozó csinál, és elnevezte az Úr ezt a lényt Felhasználónak.


Vegyetek részt egy izgalmas utazáson, ahol megtudhatjátok, hogyan is jutottatok el odáig, hogy jelenleg egy virtuális valóságban élhetitek életeteket.

Ja, és ezért még jutalom is jár.

Have fun!


Jussatok el addig, hogy elfogadjátok a küldetést a felugró panelecskén.

Határidő: November 29.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Kedd Nov. 24, 2015 11:54 pm

Nos, én nem nevezném hosszúnak a szöveget, ezen kívül jót is derültem rajta, főleg, miután félhangosan Álomnak is felolvastam, aki aztán megköszörülte a torkát és a fejemben visszhangozva nekikezdett.
~És megteremté az Úr a peteket, s köztük is a legtökéletesebbet, Engem, és Én uralkodtam a Felhasználó, a Programozó, és a minden fölött ˇ^ˇ  ~
-Akkor elérnéd nekem, hogy máris 100-as szintű legyek? :3
~Nem. De kaját adhatnál. Ja, és ezen amúgy mit derültél annyira?~
Így hát, nos, én tovább megyek, az előttem lebegő, válaszra váró panelt még figyelmen kívül hagyva leülök a tábla melletti padra és hosszasan elmondom Álomnak, mi is pontosan az a Biblia. A jelek szerint valójában kicsit sem érdekli, de legalább a hangom folyamatos duruzsolására jobban tud pihenni és relaxálni, mint alapvetően ebben a nyüzsgő forgatag okozta zajban.
Szeretem az ilyen nyugisabb napokat, mikor igazából semmi dolgunk sincs, csak könyvelek esetleg, vagy járkálok a céhház körüli kis erdőben. Megint túlságosan is passzívvá vált minden, nem történik semmi, de valahogy mégis minden aktívabb. Desdemona immár saját bolttal rendelkezik, Joey pedig olyan, amilyen eddig is; bolondozik mindenfelé. Jade útjáról hallottam a legkevesebbet, aggódom is érte...
Na de most itt ez a panel, valami küldetésről. Hogy őszinte legyek, nem hittem volna, hogy egy szövegecske küldetést rejthet magában, és hogy az vajon mi lehet. Nem valószínű, hogy valami szokványos akármicsoda, de aztán lehet, meglepődöm. Végül vállat vonok, kicsit felébresztem Álmot, hogy talán munkánk lesz, majd egy határozott mozdulattal rábökök az Igen-re, miszerint elfogadom. Kíváncsi leszek.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Vas. Nov. 29, 2015 7:14 pm

És ahogy ráböksz az igenre, máris mindketten elteleportáltok, majd újra megjelentek egy Aincradtól nagyon eltérő helyen. Álomkelő új külsőt kapott, és a mozgása is sokkal darabosabb. Chan grafikája is ehhez hasonló, ő azonban új ruciban feszíthet. Szép piros póló, a kék kertésznadrággal, persze ezúttal szoknyává alakítva, fehér kesztyűk... egyszóval mario. A számláló elindul, a feladat pedig azt hiszem egyértelmű. Jussatok át az első szinten, a húsevő virágok és a gonosz gombák között. Sok szerencsét!

Határidő: Mikulás
A többiek 500 szóval pótolhatnak.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Szer. Dec. 02, 2015 5:15 pm

Újabb szólózás? A jelek szerint igen, mondjuk talán jobb is. Bár azon jobban meglepődöm, a helyzetet pedig magyarázza, mikor a szokásos "menj ide és ide" jellegű, koordináta- és időpontmegadós üzenet helyett egy kényszerített teleport fogad. Álom fel is nyávog elsősorban meglepetését, másodsorban a nemtetszését mutatva, miközben felpattan fektéből, de ezt ő sem kerülheti el.
~Mondjuk legalább veled együtt teleportálódom most el, nem nélküled.~ -teszi hozzá még a végén, valószínűleg arra utalva, mikor eltűntem, ő pedig kétségbeesetten rohant vissza a céhházba segítségért.
És mikor mindennek vége, Álom valóban úgy ül és néz meglepetten egy darabig, mint a mellékelt képen. Végül a szemei félig lecsukódnak, mint mikor nem tetszik valakinek valami, és morogni kezd.
~Ez... meg... micsoda?~
-Egy klasszikus!
Csaptam össze a tenyerem, miután alaposan átnéztem magamon is és felismertem az uniformist, már amennyit engedett látni a grafika. Mondjuk a szívem mélyén picit el is szomorodtam, hogy a Mario ezen változatával pont nem játszottam sokat, sőt, semennyit, de valahogy csak meg fogunk vele birkózni. Csak a második pálya ne jöjjön. Azon még soha nem jutottam túl. Na meg ez legalább nem Siobon Action... >.>
~Magyarázatot követelek!~
-Egyszerű. Erre utalt ezek szerint a szöveg is. Tudod, Álom, eleinte nem volt minden játék olyan realisztikus, mint a SAO, kezdetben ez volt... -mutatok körbe. -Vagyis, hát, nagyon az elején még ennél is kezdetlegesebb voltak. A Mario már elég fejlettnek mondható grafikailag.
~Tehát ez ugyanaz, mint a SAO, csak régi és vacak.~
-Neeem. A SAO MMORPG, ez egyszerű platformjáték volt, amibe kerültünk. Volt egy embered, Mario, ez vagyok most én, és végig kellett vele ugrálni a pályán.
~Akkor menjünk, én ki akarok jutni innen.~
-Szerintem nagyon cuki vagy így :3
~Tudod, ki a cuki......~ -morog, de már megindul előre, úgy kell szaladnom, hogy egyrészt a képernyő se érjen utol, másrészt ne botoljon bele úgy az ellenfelekbe, hogy fel is dobja a talpát. A Mario lényegére még emlékszem: feltörni a téglákat, az ellenfeleknek a fejére kell ugrani - Álom ezt szerencsére meg is figyeli, majd követi a példám -, egyre nagyobbra nőni, de a végén megakadok. Amivel én játszottam, ott csak be kellett menni, de ez most a zászlóugrós verzió.
-Hát akkor... három... kettő... egy... megint egy... kettő... egy...
~Ugorj már! ><~
Álom lök el, szóval a zászlót... hát... meglátjuk, hogy sikerül elkapni így, hogy nem is ugrok, hanem tulajdonképpen zuttyanok O.o

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Dec. 03, 2015 7:55 pm

Megpillantottam a fiút, mármint Ceart elég messziről kiszúrtam. Hisz a tartása, alkata, és valahogy a kisugárzása is olyan, Cearsos. Nehéz lenne megmondani miért, de szerintem mindenkinek van ilyen, így neki is. Nagyjából egyszerre érkeztünk meg, így enyém lett a feladat hogy bemutassam a fiúkat egymásnak persze csak miután köszöntöttem.
- Szia, örülök hogy eljöttél. – És látszott rajtam hogy tényleg lelkesedem.
- Ehmm… Cearso, ő Eldrie, Eldrie ő Cearso. – Álltam félre az útból hogy a fiúk is szemügyre vehessék egymást és megismerkedhessenek.
Tehát mivel elvileg megérkeztünk a hirdetőfal elé, és ott szét is néztem, bár a legtöbb küldetés már foglalt volt, mivel gondolom sokat ücsörögtünk a fogadóban így a jobbakat már elhappolták. Egy játék volt csak ami nem volt tele és lehetett még rá jelentkezni. Sűrűn pislogtam amikor a kiírást olvastam… Hirtelen nem tudtam mit gondoljak róla… Összeráncolt szemöldökkel próbáltam értelmezni a leírást… Majd egy szokatlan kérdés ötlött fel bennem…
- Én most nem tudom eldönteni hogy ennyire vallásos volna aki ezt a küldetést csinálta… vagy ennyire hadilábon áll a dologgal…. – Furcsa de tényleg foglalkoztatott, mármint szokatlan volt az tény, és talán nem is ilyen küldetésre gondoltam, de jobb híján…

A fiúkra pillantottam, hogy ők miként vélekednek a dolgokról. Mármint magáról a küldéséről, nem pedig a kitérő kérdésemről. Az csak amolyan költői kérésnek szántam… Szerettem volna egy hármas küldetést. Mármint olyat amin mindhárman részt veszünk. A magyarázat pedig a következő. Én küldizni szeretnék mert le akarom magam foglalni. Mindezek mellett a két fiú jó társaság, így biztosra veszem hogy sikerülne is. Eldire küldetést szeretne csinálni hisz nem volt még ilyenen, így be akarom vezetni őt ebbe a világba, bár ugyan nagy tapasztalattal aligha élhetek, de attól még megkísérelhetem. És itt van Cear. Ő a kulcsfigura aki biztosíték hogy nem érhet minket baj, bízom a fiúban és a képességeiben. Ugyanakkor tartok attól hogy ez nem az a küldetés ami mindhármunk igényeit teljességgel kielégítené. Mármint az enyémet sem igazán… de ez van… jelenleg…

Majd ahogy sejtettem… Láttam  Cearson hogy neki nagyon nem tetszik, majd hangot is adott rá. Megszeppenve álltam egy pillanatig mint a cövek, fogalmam sem volt miként is tudnám meggyőzni a fiút. Vagy hogy egyáltalán van-e hozzá jogom. De egy próbát azért teszek…
- Várj egy picit.. – Igyekszem marasztalni.
- Nekem sem tetszik igazán, de talán annyira nem vészes mint hangzik. – Gyenge próbálkozás ezt még én is éreztem.
- Amúgy meg, egy küldetés csakis rajtunk múlik milyen. – Húztam ki magam büszkén, és egy cserfes mosoly jelent meg az arcomon. Meg akartam győzni, vagyis nem. Nem meggyőzni akartam, inkább kedvet csinálni hozzá ami azért nehezebb és nagyobb kihívásnak tűnt.
- Szóval, szeretném ha maradnál, tudod kellene egy testőr, míg Eldrie szeretne tapasztalatot szerezni a küldetések terén, mivel még nem volt egyen sem… Megígértem neki hogy megmutatom hogy milyen, viszont minden a jó társaságon múlik. – Mosolyodtam el. Miközben figyeltem a fiú testbeszédét, gesztusait hogy miként is fogadja az érveimet. Ugyanakkor egy olyan szerepet szántam neki, aminek talán nem tud ellent mondani. Vagyis tudom magáról hogy szeret egyedül játszani, harcolni. Na de a testőr szerep, elvileg megtiszteltetés egy férfinak, hisz erőt sugároz, biztonságot és bizalmat. Arról nem is beszélve hogy ugyan nem tudom, de úgy sejtem Cear kicsit atyáskodó, gondoskodó is, hiába szeretne magának valónak tűnni. De ez csupán feltételezés, ami talán most nyer biztosítékot./A post a meggyőzési kísérletig írtam, vasárnapig még folytatódik hogy fel tudjunk zárkózni./

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Cearso on Csüt. Dec. 03, 2015 8:35 pm

Ahogy azt Kiwivel és (eddig) egy számomra ismeretlen emberrel megbeszéltük, elkisérem őket egy küldetésre. Nagyjából egy időben is érkezhettünk meg a megbeszélt helyre, és annak rendje és módja szerint fel is vettük a küldetést. Azonban...
Miután átfutottam a szöveget, rá kellett jönnöm, hogy Aincradban is vannak olyan dolgok, amikre nemet kell mondanom.
A vallás nem egy olyan dolog, amin bármikor is elgondolkoznék. Ez olyan dolog, amiről mindenkinek saját magának kell döntenie. Ebben benne van az is, hogy nem érdekel, hogy egy másik embernek milyen a vallása, úgy is nagyon jól ki tudunk jönni, hogy ezt megtudnánk a másikról. A fordítottja azonban már szörnyű következményekkel járhat, ha valamelyik akár csak egy kicsit is komolyan veszi a dolgokat. Ilyen vitába inkább nem is szeretnék belekeveredni. Ehhez hozzájárul az is, hogy nem paródizálok ki egyetlen vallást sem. Ennek a véleményemnek hangomat is adtam, majd elindultam egy véletlen irányba, akármennyire is nem akartam magukra hagyni a többieket. A küldit nem adom le, és még csak nem is kristállyal megyek el, hátha vissta tudnak tartani valamivel.
Ami meg is történik, amunt Kiwi megpróbál meggyözni, megállok a lendületben, és figyelmesen hallgatom, hogy mit is mond, és mivel próbál meggyözni.
Egyre jobban tetszik nekem ez a lány, olyan szépen kiismert, bár nem tudom ki nem örülne, ha testőrnek kérnék.
Próbálok minél kisebb mozdulatokkal megfordulni, miután befejezte a dolgot.
-Rendben, ha ennyire szeretnéd akkor félretehetem egy küldetés erejéig az előitéleteim.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Eldrie on Csüt. Dec. 03, 2015 9:35 pm

Mikor Kiwivel megérkeztünk a hirdetőtáblához, ő úgy tűnt máris észrevette a korábban említett barátját, aki úgy tűnik körülbelül velünk egy időben érkezett. A lány bemutatott egymásnak minket, én pedig egy barátságos arckifejezéssel megszólaltam.
-Örvendek! - mondtam az európainak látszó, barna hajú férfinak. Ezután mindannyian szemügyre vettük a táblára tett szöveget, ami a teremtéssztorinak valamilyen IT-s átirata volt. Fura, de láttam már furábbat, igazából, engem nem igazából érintett meg se pozitív, se negatív módon. Ellenben két társamat láthatólag nem nyűgözte le túlságosan....
-Szerintem valami poén akar lenni... - mondtam, félig hozzáfűzve a megjegyzést Kiwi költői kérdésére, és újra az átiratra pillantottam. Az időszakhoz képest eléggé elavult technológiákat említett, mint floppy disc-et és compact disc-et, vagyis CD-t. Leírta a kettes számrendszert is, meg hasonlók, persze "bibliásítva". De bármennyire is néztem, nem értettem hogy mindez alapján miért állnak ennyire negatívan hozzá a többiek. Persze lehet ez csak azért volt, mert eddigi tapasztalataik többet le tudnak vonni ebből a kis szövegből, mint én. Mindenestre én már egyszer a lányra bíztam magam, legalábbis ami a küldetést illeti, úgyhogy csak egy "én-már-belementem-most-már-csak-rajtatok-múlik" vállvonással adtam tudtukra, hogy felőlem ez is mehet. Nem így gondolta a Cearsonak bemutatott férfi, aki hangot is adott ezzel a kiírással kapcsolatos véleményének, (ami miután elmondta, be kell látnom, valahol érthető volt), és rögtön meg is fordult és sétálni kezdett. Kiwi gyorsan reagált, mintha számított volna erre a reakcióra, és próbálta meggyőzni a férfit hogy maradjon, felhozva olyanokat, hogy lehet hogy a küldetés nem is az, aminek a táblán lévő írás alapján látszik, meg hogy amúgy is rajtunk múlik mit hoznuk ki belőle, és hasonlók. Végül, ami úgy tűnt meggyőzte, az a kis egósimogatással egybekötött kérlelés volt. Persze, nem ítélek el senkit, főként hogy az ő helyében valószínűleg engem is meggyőzött volna egy ilyen kísérlet. Persze, úgy, hogy én lennék az egyik őrizendő, nem tett jót a kissé nagyra nőtt önbizalmanak. Ha nem tudnám, hogy jelenleg valahol a bolha fölött vagyok egy szinttel, ami erőszinteket illeti, valószínűleg azt, hogy testőrre lenne szükségem, nem tudnám lenyelni egykönnyen, de ebben a helyzetben visszafogom az egómat, hiszen tényleg nem árt ha van valaki közöttünk, aki esetleg meg is tudja védeni nem csak magát, hanem minket, többieket is, ha szükségessé válik. Mindeddig én csöndben maradtam, hiszen nem nagyon volt mit hozzátennem, de amikor én is meg lettem említve, úgy gondoltam egy mondatot én is beszúrhatok.
-Nagyon leköteleznél, ha maradnál - tettem hozzá, bár nem tudom hogy ennek volt-e bármi haszna, vagy sem, talán éppen ellenkezőleg. De ettől függetlenül Cearso megfordult, és beleegyezett, hogy marad.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Pént. Dec. 04, 2015 6:54 pm

Hihiiiii *-* A mai nap az enyém! Mármint érzem ezt arra hogy a mai nap a toppon vagyok és szépen minden összejön nagyobb erőfeszítés nélkül. Először hercegnője lettem valakinek, még ha csak poénbó is, és most már egy testőröm, vagyis testőrünk is van. Szélesre húzódott a szám amikor láttam hogy ez a taktika bevált, és nem csak megfordulásával de szavaival is igazolja. Viszont megtudtam még valamit a fiúról, valami érdekeset, és azt hiszem ez még téma lesz közöttünk később. A fiúk bemutatkoztak, és persze nekem meg sem fordult a fejemben hogy ez a testőrös dolog Eldrienek rosszul eshet, de tény hogy nem árt magunk mellé valaki… Főleg ha egy amolyan Rosszka szerű játékossal is összefutunk. Bár… ő még mindig nem fér a fejembe, és foglalkoztat is mert nem tudom hova tegyem őt igazán… De végül úgy tűnik a másik fiú sem bánja, így vidáman fogadtam el a küldetést hozzon bármit is. Rákattintottam az elfogad gombra majd, csak sűrűn pislogtam egy ideig mire összeállt a kép mit is akar, és mit is fog jelenteni ez a játék. Mármint inkább úgy fogalmazok van némi elképzelésem. Majd a szemem sarkából már láttam is egy felém irányuló tűzgolyót amit az egyik virág lőtt ki magából. És ösztönösen lehajoltam, hogy kikerüljem a támadást.
- Ez vicces! – Jegyeztem meg lelkendezve, az ilyen retró dolgokat mindig is tudtam értékelni.
- Ismeritek ezt a pályát? Én már sokat felejtettem, nagyon rég játszottam és nem is kötött le sokáig. – Bár feltételezem hangom is nyolc bitessé változott, és a beszédemet is inkább szövegbuborék fordította. Amúgy tényleg viccesnek gondoltam, bár neki vágni nem mertem úgy igazán. Tudtam hogy ugrándozni kell majd, meg figyelni a pályákon lévő szörnyeket… De ha már van egy testőröm ne érezze magát haszontalannak, így átadom a kezdeményezés jogát vagy Cearnak vagy Eldrienek. Tehát követtem őket, és ha úgy alakult akkor bizony léptem. Sőt igyekeztem versenybe is szállni a fiúkkal, nem lemaradni tőlük. Nem hagytam ám magam, nem akartam hogy amolyan gyámoltalan gyenge nő képet alkossanak rólam, mármint az voltam sokszor… de nem mindig, mármint a szörnyek azok szörnyek, állatokat és embereket viszont nehezen bántok... Így pár teknősre ráugorva, vagy épp a gombákat megkerülve igyekeztem nem lemaradni túlzottan. Persze zavaró volt hogy csupán egy vonalba lehet haladni.
- A virágokat rátok hagyom! – Magyaráztam, mert azokkal inkább nem szállok szembe. Majd elvileg célba is értünk, és onnan már csupán egy ugrás volt a következő pálya.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Eldrie on Vas. Dec. 06, 2015 6:38 pm

Szóval, sikeres lett a meggyőzési kísérlet, Kiwi pedig meglehetősen elégedettnek tűnt a helyzettel. Mindenesetre meglettünk mind a hárman, testőröstül, mindenestül. Kis erőfeszítésbe került ugyan, de lenyeltem az egész testőrösdit, végiggondolva mindent. Majd ráérek felvágni, ha lesz mire.... ezután nem volt más hátra, mint felhozni a menüt, és elfogadni a küldetést.
Miután elfogadtuk a küldetést, teleportáltunk egyet. Ez úgy önmagában még nem volt érdekes, de az már annál inkább, hogy 8 bit-es környezetbe kerültünk. Ami még meglepőbb volt, az az, hogy mi magunk is 8-bitesedtünk. Kicsit jobban tanulmányozva a környezetet, rájöttem, hogy egy Mario játékba kerültünk, méghozzá valamelyik koraiba, ezért lett ilyen retro-s a környezetünk is. Nem semmi, hogy valaki vette a fáradtságot átportolni egy Mario játékot. Oldalra pillantva láttam hogy Kiwi kikerült egy tűzgolyót, és örömmel konstatálta a 80-as évek grafikáját.
-De még mennyire hogy ismerem - válaszoltam vigyorogva. Vannak olyan játékok, amik kultikusak, bármikor is nézi az ember, és nehezebb olyan embert találni, aki nem játszott velük, mint olyat aki igen. A Mario játékok például ebbe a kategóriába sorolódnak. Persze, nem egy "eredeti" játékkal játszottam egy korszakbeli konzolon, hanem egy átirattal. Bár porosodott otthon egy Famicom egy vitrinben, nem volt mire rákötni, így sose próbáltam ki, hogy működik-e egyáltalán. És amúgy se volt hozzá egyetlen játéklemezem sem.
A felállás az lett, hogy Kiwi lemaradt egy kicsit, előre engedve Cearso-t és engem. Az első akadályt a Goomba (illetve Kuribo) néven ismert ellenségek jelentették, amik legyőzése ugyan nem volt nagy kihívás, de az első elintézése után mégis kiszaladt egy "Háháhá", ünneplésképpen. Próbálva minél több pontot összegyűjteni haladok tehát előre, hol kerülgetve, hol semlegesítve az ellenséges gombaszerű lényeket, húsevő virágokat, a teknősszerű dolgokat, és persze figyelek arra is, két társam hogy áll. Hamarosan pedig el is érünk a pálya végére, mire én társaim felé fordulok.
-Úgy tűnik befejeztük az első pályát. Jöhet a következő?
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Cearso on Vas. Dec. 06, 2015 7:38 pm

Na jól van. De csak azért fogadom el, mert tényleg nem szeretém, ha bármi bajuk esne. Hisz ha történne velük valami, azért mert nem vagyok ott, az is az én hibám lesz. De egy biztos
-Valamit szögezzünk le most az elején: az egész küldetés alatt csak akkor fogok bármit is csinálni, ha feltétlenül szükséges lesz a beleszólásom. Végül is, arról lenne szó, hogy ti fejlödjetek. Addig csak kisérni foglak titeket. Ez az egy feltételem van, és akkor veletek tartok.
Ezek után én is elfogadom a küldetést, majd közösen elteleportálunk.
Pár pillanatig eltart míg felismeres a játékteret. Egy klasszikus... és így végiggondolva, a üldetés elején kapott szöveg egészen más értelet nyer. Szerencsére nem valami fanatikusan van dolgunk. Se vallási se programmozási szinten. Csak egy kicsit kétes volt az a szövegezés...
Ha az játékmesterünk tényleg egy programozó lenne, akkor nem egy klasszikussal kezdte volna a játék evolúciójának bemutatását.
Rendben, klasszikus meg minden, de ha egyszer tényleg be akarta volna mutatni a fejlödést, akkor egy retró lett volna az első szint. Mint példálul az Adventure, vagy a Pac-man. Rendben, ezt mindenki ismeri... Ki ne ismerné a Marió világát? Egy kicsit fellélegeztem, mikor nem azt kaptuk, mint amire számítottam.
Miután a lány előreenged, és ki is használom az alkalmat, de egyik ellenfelet se bántom. Mindig is élveztem zen a szinten úgy végigmenni, hogy csak kikerülöm az ellenfeleket. Az első pályán ez még nem is egy lehetetlen küldetés. Mivel nem láttam, hogy a többieknek szüksége lenne a segítségemre ebben a kétdimenziós platform játékban, így jóformán nem is kell túl sokat tennem a továbbjutásért.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Hétf. Dec. 07, 2015 8:00 am

Chan és a cuki Álomkelő ugyan ugrás nélkül, de elérik a pálya végét. Eldrie farmol, Cearso a pacifista díjat kapja meg, Kiwi pedig rájöhet arra, hogy a virágok csak harapnak. A lényeg, hogy mindannyian sikeresen eléritek a zászlót, ami be is kerül az inventorytokba, majd pedig újabb teleportációban lesz részetek, ahogy beléptek a vár sötét kapuján. Most, hogy mindannyian sikeresen megismerkedtetek a platformer stílussal, lépjünk át egy másik világba, és nézzetek körül mi volt a helyzet shoot-em-up fronton. Íjászok előnyben. Very Happy

Találkozni azonban most még nem fogtok. Chan és Álomkelő egy űrhajó konzolja mögött találja magát, legalább is amit a pixeles környezetből ki tudnak venni. Maga az irányítópanel eléggé játéktermi stílusra van véve, viszont van ablak, és ha kinéztek, akkor megtudhatjátok, hogy hova kerültetek. Újabb jól ismert játék, csak éppen a másik oldalról. Mindannyian kissé zöldebbek vagytok, és két csápocska is van a fejeteken. Sorozás van, és indultok a Föld inváziójára. Talán még egy ide illő zene is beugrik, csak úgy a hatásfokozás kedvéért. Kisvártatva startoltok is, és nemsokára megjelenik a szeretett kék bolygó, na meg persze a célpontok.
Hol van a másik csapat? Természetesen a Földön, és ők lesznek a védők. A sötét égen pislákoló pixeles csillagok között lassan feltűnnek az első űrhajók, a háttérben hallható zene mellé pedig a légvédelmi szirénák zaja szűrődik be. Nem kell aggódnotok, senkinek nem kell megtanulnia nehéztüzérkedni, az ágyúk ugyanolyan játéktermeket idéző irányítást kapnak, mint Chanék űrhajója. Persze minden továbbra is pixeles, ti pedig ezúttal katonai ruhákban feszíthettek. Sok sikert!

Határidő: December 13.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Kedd Dec. 08, 2015 6:38 pm

Egy kicsit megdöbbenek, mikor elmegy mellettem három muksi úgy, hogy egy "bá"-t sem kapok, miközben én orral előre fetrengek a földön, de egyekutya, megesik az ilyesmi, néha én sem veszek észre embereket, akiket kéne Suspect  Álom is csak üldögél mellettem türelmesen, valószínűleg eleve miatta azt hitték rólam, valami mob lehetek csupán, amin át lehet szaladni. No, sebaj, jót mosolygok a dolgon, majd felkelek, leporolom a ruhám és örömmel veszem, hogy legalább a zászló csak-csak meglett.
~Mehetünk?~
-Unatkozol?
~Aha, ez láma volt. Semmi kihívás, semmi ilyesmi.... >.> ~
-Oké, oké, megyünk már :3

És akkor... mentünk Suspect
Elsőre semmit nem ismertem fel a dologból, még akkor sem, mikor kinéztem az ablakon. Kicsit felnyögtem viszont, mikor megláttam Álmot a két kis csápjával, ugyanis ha van, amit rühellek a mecha-n kívül, azok némely földönkívüli játékok. Az meg, hogy ezt nem ismertem fel így első képre, mutatja, hogy oké, jól ismert lehet, mint a Mario, de nem nekem, aki Wolfenstein 3D-n irtotta inkább a nácikat, mikor még beszélni sem tudott >.> Hát, ha más nem, akkor majd most játszunk.
Mikor beállunk a helyünkre a többiekkel és megjelenik az ellentétes oldal, ismerem fel:
-SPACE INVADERS!
~Mi a frász?~ -lapítja le Álom a füleit a mancsaival, mikor felüvöltök.
-Régi danmaku, én meg imádok danmakuzni :3 Lényeg, hogy ki kell kerülni az ellenséges lövedékeket, és nekünk is lelőni az ellenséget. Vagyis ez esetben még sosem voltam az ellenség oldalán, de jó lehet :3
Már csak az a kérdés, hogy hogy a francba is kell ezt irányítani vajon? Suspect  Mármint, mocoroghatok én szabadon, vagy meg van kötve a kezem, mint az eredetiben? >.> Próbálgassunk.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Eldrie on Vas. Dec. 13, 2015 6:31 pm

Szóval elértük a zászlót, majd mikor beléptünk a kastély kapuján, újabb teleport következett. Azonban ahelyett hogy 1-2-re érkeztünk volna, ahogy az első pálya, 1-1 teljesítése után kellett volna, egy teljesen új játékban találtuk magunkat, méghozzá nem is máshol, mint a Space Invaders-ben. Erről a játékról már kevesebbet tudtam, mint a Mario-ról, körülbelül annyit, hogy egy korai shooter volt.
-Úgy tűnik Pichi-hime megmentéséről áttérünk a földönkívüli invázió kivédésre - kommentáltam is le a játékváltozást. Kezdtem megérteni mi volt a koncepció emögött a küldetés mögött, legalábbis az eddigi két játék alapján. Mindenesetre úgy tűnt Kiwi és Cearso is felengedett kissé időközben, valószínűleg másra számítottak a leírás alapján, nem erre. Mondjuk arra én se számítottam hogy különböző 70-es, 80-as évek játékaiba fogunk ellátogatni. De vissza a Space Invaders-hez. Pixelesített egyenruhákat kaptunk, és fel is csendült a 8-bites, négy hangjegyes, folyamatosan ismétlődő kompozíció is. Körbenézve fel is fedeztem a lézerágyúnak szánt védelmi fegyvert irányító vezérlőfelület, ami úgy nézett ki, mintha egy játékgépből szedték ki volna ki az egyik játékteremben. Legalábbis megközelítőleg úgy nézett ki. De így legalább az irányítás ismerős lesz. Ekkor felhangoztak a légvédelmi szirénák: változó hangmagasságú, háromszor ismétlődő sziréna hang, majd szünet, és ez ismétlődött. Felnézve a pixelesített égre a pixeles csillagok között feltűnt egy-két újabb pixeles "valami", amik valószínűleg az űrhajók lesznek, ha közelebb érve is meg látjuk őket.
-Úgy tűnik kezdődik. - bár nem hiszem hogy bármi szükség lett volna verbalizálni. Gondolkoztam még valami béna, 80-as évek akcióhős dumán, ami illene a helyzetre, de sajnos egy sem jutott eszembe. Kár érte. Mindenesetre elfoglalva a helyem még gyorsan leellenőriztem, hogy tényleg úgy működik-e az irányítás, mint ahogy az elsőre tűnt, de ezzel szerencsére nem volt probléma, így bele is tudtam vetni magam a Föld megvédésébe.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Hétf. Dec. 14, 2015 7:17 am

"Mert mindenben elérkezik egyszer az utoljára. Odafenn szépen, sorban kialudtak a csillagok." Na jó, még nem történik meg az apokalipszis, mindössze csak a pixeles égen nagyon nehéz lenne megkülönböztetni, hogy melyik az idegen űrhajó, és melyik a csillag, így ezzel segít nektek picit a játék. A jó hír az, hogy a Játékmester azért nem teljesen az eredetit nyomta a kezetek alá, Chan és Álomkelő majdnem teljes három dimenzióban mozgathatja a járművét. Egyedül felfele nem röppenhetnek, azaz nem vonulhatnak vissza, és lefele sem, azaz tartaniuk kell az alakzatot valamennyire. Ezen kívül azonban előre és hátra is mozoghatnak, nem csak oldalra, azt azonban láthatják, hogy a többi hajó kizárólag úgy mozog, ahogyan arra a játékból Chan emlékezhet.

Az irányítás sem nagyon bonyolult. Mindegyikőtök előtt van egy joystick, amivel a támadók a hajót, a védők az ágyúk csövét állíthatják. Egy panel, amin kis célkereszt van, és a célpontok, és pittyeg, ha sikerül valamit befogni, illetve természetesen a nagy piros pew-pew gomb. Itt az idő, hogy együtt játszon végre az egész csapat. kezdhetitek lőni a másikat. :3

Ha van kérdés, nyugodtan fel lehet tenni PM-ben.
Cear és Kiwi 500 szóval pótolhat.
Határidő: December 20.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Kedd Dec. 15, 2015 8:55 pm

A Máriós szakasz nem volt kihívás egyikőnknek sem. Ugrálni, és szökellni nem volt nehéz, mint ahogy a szörnyeket is könnyedén kikerültük, vagy épp Elder-kun gyűjtötte őket, Cear addig végig kikerülte őket. Érdekes volt, pedig pont a fiúról gondolnám, aki imád harcolni hogy nem kímélné a népet. Én pedig a tipikus arany középutat képviseltem, mind addig amíg meg nem érkeztünk…. Az viszont elég volt hogy elbizonytalanodjak…
-  Fiúk én nem ismerem ezt a játékot…  - Húztam fel a szemöldököm, kissé kétségbeesve… Mármint azt hiszem láttam videót vagy valamit, de nem emlékszem rá pontosan hogy mit és hogy… Bár a felállás adta magát, mégis aggódtam hogy valami kellemetlen nem várt meglepetést állít elém a játék, és leégetem magam a fiúk előtt. Bár a lövöldözős játékokat mindig is szerettem, ha nem lett volna állatidomár kaszt akkor tuti íjász lettem volna de közelebb állt hozzám az idomárság… Vagyis azt hittem, néha elbizonytalanodok kissé… de türelem… Igyekszem magam kitartóan a türelemre inteni, nem olyan egyszerű mint azt gondolhatják egyesek. De igyekeztem gondolatban is a jelenben maradni. Hamar besorozásra kerültünk, szerencsére közösen. A militarista egyenruha nem nyerte el a tetszésem, bár lehet jobban állt volna az eredeti emberi technológiát követő grafikával. Tehát 3D-ben. Persze az meg sem fordult a fejemben hogy nem gép ellen fogunk harcolni, hisz Márió esetében sem  találkoztunk mással. Még el is húztam a szám hogy csak hárman vállaltuk el… Biztos voltam benne hogy sokakat elriasztott a szöveg, és esélyt sem adtak ennek a játéknak… És ha nem Cear és Eldrie én sem válaltam volna, ez tuti. De végül is nem bántam meg. Kissé furcsa… vagyis inkább csak szokatlan. Közelebb léptem Eldriehez majd megjegyeztem neki:…
-  … Ne ez alapján ítéld meg a játékokat, ez számomra is szokatlan felépítésű. – Jegyzem meg neki. Majd igyekszem Cear pillantását is elkapni.
- Ugye… nem bántad meg nagyon? … -  Pillantottam rá kissé bűnbánóan, nem akartam rákényszeríteni olyan dologra amihez semmi kedve, de megtettem… Mármint nem kényszerből, de sikeresen rávettem, kis önzőségből.  Hamarosan elfoglalhattuk a helyünket. Szokatlan volt joystickot a kezembe vennem. Használtam már, de nagyon rég… hisz nem mai játék volt az sem amivel kipróbálhattam.
- Valaki tud segíteni? A joystick az irányítás, a mozgatás. A piros pew-pew gomb a támadás? És gondolom a  cél az űrhajók kiiktatása akkor ugye?  - Szögeztem le, vagyis tettem fel a kérdést megerősítést várva valakitől, mielőtt neki láttam. Nehogy valami önmegsemmisítő gombot nyomjak meg. .___. Ha minden tiszta akkor nekiláttam. Eldrie ki is jelentette hogy ideje felkészülni, mert érkezik a támadás. Nem kellett sok hogy elkapjon a hév. Hamar ráéreztem arra is mikor és hogy érdemes célozni és támadni, mikor visszavonulni. Igaz nem ismertem ezt a játékot még is egyfajta nosztalgia fogott el. Imádtaaaam. o/ Már csak azért is mert végre lövöldözhettem. Ez olyas fajta harc volt ami jobban körülöleli azt amit az elveim és személyiségem még megenged magának. A test-közeli harcokat mindig is rühelltem… Félelmetesek, ahogy közelednek… és én sem akarok senkiben nagyobb járt tenni. Egyszerűen nem! Megtagadtam a lehetőségét is, sose jártam el küzdőterezni és hasonlókra… Nem… nem és nem. Minden porcikám tiltakozott az ellen, hogy így szembe kerüljek valakivel. Viszont a fiúk segítségével ha jól haladtunk hamar továbbléphettünk. Egyszerű és nagyszerű játék, viszont amióta megérkeztünk ide furdalt a kíváncsiság.Először azt hittem kronológiai szempontból fogunk ismert játékokon keresztül végighaladva elérve a legjobb minőséget. Viszont...
- Fiúk? Szerintetek ez vagy a Márió volt hamarabb?...- Lehet vissza felé haladunk? .___. És akkor mi lehet a következő a pack-man? Várj! Azt sem tudom biztosan beszúrni az időrendbe... De mindegy is... majd kiderül. ^^


_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Eldrie on Vas. Dec. 20, 2015 5:42 pm

Bár én se voltam ezúttal annyira tisztában ezzel a játékkal mint az előzővel, úgy tűnt Kiwi még kevésbé volt ismerős a Space Invaders világában, ezt ki is jelentette.
-Elég egyszerű igazából, ne aggódj - mondtam, hiszen a feladat mindössze annyi volt, hogy le kellet lőni mindent, mielőtt túl közel érne. A korai játékok ritkán adtak komplex feladatokat, háttérsztorival és satöbbivel, inkább az egyszerű és gyors kikapcsolódás felé mentek, leginkább a reflexeket vették igénybe. Persze voltak játékok amik ennek az ellenkezői voltak, csak nem voltak annyira elterjedtek. Miközben ezen gondolkodtam, Kiwi közelebb jött, hogy megjegyezze, ez nem a szokásos felépítés.
-Ahha... akkor jól belenyúltam, már elsőre a speckó dolgokat kapom - mosolyogtam. De ha nem ez a szokásos, akkor vajon mi lehet a szokásos? Na mindegy, ez a kérdés más napra marad, most koncentráljunk a jelenre. Az irányítás a szokásos volt, egy joystickkal lehetett mozgatni a csövet, meg egy célzórendszer célkereszttel, ami mutatta az ellenség helyzetét. És persze ne felejtsük el az elsütő gombot sem, amely finom szimbolikával megalkotottan nagy, és piros volt. Közben Kiwi is megismerkedett az irányítással, és egy-két kérdés képében végigkérdezte az irányítást, meg hogy mi a cél.
-Igen, még mielőtt túl közel kerülnének - erősítettem meg, és nem sokra rá jött is a támadás. Egyik kezemmel a joystickot fogva, másikat a piros gomb fölött tartva el is kezdtem célpontot keresni. Gyorsan bele is éltem magam a játékba, és szerencsére az irányítás is kézre esett. Be is fogtam az egyik célpontot, ezt pedig pittyegés is megerősítette, majd pedig piros gombot megnyomásával lőttem is.
-Hasta la vista, baby! - végül csak eszembe jutott egy one-liner, még akkor is, ha az csak az egyik legegyértelműbb volt. De nem rágódtam ezen, inkább próbáltam bemérni a következő célpontomat. Élveztem a lövöldözést, meg az előző játékot is, és mintha a nosztalgikus környezet miatt kicsit visszakerültem volna egy gyerekesebb én-állapotomba... De nem gondolkoztam tovább ezen, inkább a játékra koncentráltam. Mikor úgy tűnt, ezzel a szekcióval végeztünk, Kiwi érdekes kérdést vetett fel.
-Hm... nem tudom..., talán ez? - gondolkoztam el, de egyik játékról se tudtam pontosan mikor jelent meg, csak úgy nagyjából tudtam elhelyezni. Majd talán a következő helyszín fényt vet a haladásunk logikájára.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Hétf. Dec. 21, 2015 2:09 pm

Chanra való tekintettel Cear is örülhet.
Új határidő: December 27.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Szomb. Dec. 26, 2015 9:26 pm

Elég érdekesen nézhet ki az, ahogy az egyik hajó a bolyban mintha megőrült volna és elkezd sajátos táncot lejteni előre, hátra, mint valami hintaszék. Pedig mindössze arról van szó, hogy én próbálgatom a saját konzolom, és fel is sikkantok örömömben, mikor sikerül valamerre kibillennem, ezt persze Álom már nem fogadj valami nagy örömmel. Ő inkább a mancsával végighúzza az arcát, majd leugrik és összegömbölyödik a padlón.
~Én alszok...~
-Szép álmokat. -vetem hátra mosolyogva, majd rájövök, hogy előre is tudok menni egy bizonyos határig, és megint elejtek egy kis sikolykát örömömben.
Na most, talán enek köszönhető legfőképp, hogy valami fehér elsuhan mellettem, majd egy hatalmas robajjal szétszakad mögöttem egy társhajó. Kicsit várok, nagy kerek szemekkel, majd feleszmélek.
-Jaa, hogy már megy a játék? Figyelni kéne...
~Támogatom az ötletet, a felfedezéshez pedig gratulálok, Einstein...~
-Ilyenkor Sherlock-ot szokták emlegetni Smile
Akkor hát a feladat adott. Két irányba tudok mozogni, a danmaku pedig régen még odakint szinte lételemem volt, nem esett meg nap, hogy ne játsszak legalább egy menetet, és még sokkal nehezebbek is voltak ennél a darabnál, tehát nem tartom valószínűnek, hogy egyhamar eltalálnának. Ezen kívül folyamatosan nyomom a lövés gombját, a rendszerre bízva, hogy számomra mennyire engedi annak gyakoriságát. Régen is így játszottam, most is így fogok, és felhőtlenül élvezem a dolgot. Viszont elég erősen kitűnhetek ezzel, hogy igyekszem kikerülni a támadásokat, egyedüliként, és még igencsak gyakorta vissza is lövök rájuk. Tényleg, azok az akárkik, akik elszaladtak mellettem, vajon hova tűnhettek? Csak nem ők vannak a másik oldalon? Suspect Áh, nem hiszem, vagy kettészakítottak minket, vagy másik játékba kerültek, szerintem.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Cearso on Kedd Dec. 29, 2015 10:04 am

A mariot-n átjutottunk, és egy újabb játék résztvevői lettünk. Pár másodpercig eltartott, ebb mig nagyjából fel tudtam ismerni a játékot. Ezt a játékot ugyanis még egyszer sem láttam ebből a szemszögből. Egy igazi arcade játék részesei lettünk, méghozzá egy másik játéknak a játékán belül. Kezd ez a dolog egyre érdekes lenni. Azonban ez még mindig nem egy olyan játék, ami komolyabb tudást igényelne. 
-Szerintem ez még menni fog nélkülem is, ha nem történik semmi érdekes, akkor ennek a játéknak az első pár szintje elég egyszerű. Meg amúgy is, eredetileg egy személyre van szabva, azzal csak a ti szórakozásotokat rontom el, ha most beleronitok a játékotokba.
Meg amúgy is, ez a fajta szimuláció nincs igazán a kedvemre. Az erőszak nem a kenyerem. Persze az is igaz, hogy annak idején játszottam ehhez hasonló játékokkal, de ez itt most a SAO, és bármi megtörténhet. Még a végén az is kiderül, hogy Aincradban élnek földönkivüliek is. Akkor meg nem igazán lenne szép dolog, ha azelött elpusztitanánk őket, hogy megtették volna az első kapcsolatfelvételt, vagy rosszabb esetben az első agressziv viselkedési formát. Mint például egy frontális támadás.
Így fogtam magam, és leheveredtem az egyik ágyú tövébe, és onnan néztem, min ügyeskednek a többiek. Ahogy nézem én nem is igazán kellek ide, az a srác Kiwi mellett elég ügyesen kezeli a dolgokat. Végül is, ha kitapasztalod a játékot, akkor már nem is olyan nehéz, és jól időzitve még a fegyverek segitő célzását sem kell igénybe venned.
Egy pillanatig elgondolkozok azon, hogy égis csak lelépek innen, hisz nincs itt semmi keresnivalóm. Azonban máshol sem lennék most szivessebben. És sokkal fontosabb dolgom sincs most igazán.
Majd egy dolog ragadja meg a figyelmemet. Ahogy az írva vagyon a hajók többsége az eredeti programm szerint futott. Követve a szokásos unalmas pályájukat. Azonban volt egy ami eltért a többitől, és kitért a lövedék elöl. Ez nem kicsit furcsa, és a játék ebben a korai szakaszában csak erre csak egy magyarázatot tudok találni.
Felkászálodok, és odamegyek a sráchoz, aki eddig a legtöbb hajót elintézte.
-Látod azt a hajót, amelyik kitért a lövedék elöl? Nem hiszem, hogy ugyanaz a programm irányítaná, mint a többit. Ha igazam van, akkor azt ember irányítja nem pedig gép. Megtennéd, hogy azt az egyet nem lövöd le? Meg amúgy is, honnan tudod, hogy az a cél, hogy mindegyik ellenfelet le kell győzni? Nem hiszem, hogy Kayaba tervezett volna bármit, aminek a végén csak az egyik oldal jár jól. Meg amúgy is, hátha elég lesz, ha mindenkit lelösz mellete, és akkor feladja a küzdelmet.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Kedd Dec. 29, 2015 10:32 pm

Mint gondoltam a fiúk jobban ismerik a játékot mint én. Eldrie máris a segítségemre sietett. Picit kínos volt, ugyanakkor élveztem is, figyelemmel követtem a segédleteit. Majd feltűnt hogy Cear ki akar maradni a játékból. A mondataiból következtetve született meg bennem a következő válasz.
- Ugyan már! A játék akkor igazi ha mindenki részt vesz benne… - Majd kapcsoltam.
- Mármint nem akarom rád kényszeríteni vagy ilyenek…. Ha nincs kedved.. – Hevesen kalimpáltam zavaromban magam előtt, hisz eddig is sokat segített, plusz elvállata hogy segít nekünk. Majd a reakciójától függően kifújtam a fáradt levegőt. És hagytam, hogy saját belátása szerint heverésszen ha úgy szeretné. Majd elfoglaltam a helyem a bázisomon, vagyis a nekem kijelölt kis részlegen. A fiú utasításait követve én sem voltam kevésbé ügyetlen mint ő, talán picit bátortalan. Cear köszönhetően annak hogy nem játszott, és nem a játék vette el a figyelmét így egy érdekes feltevéssel járult a fiú elé. Nem akartam hallgatózni, de elég közel voltam ahhoz hogy halljak minden egyes szót, és jómagam is elgondolkozzak a dolgon. Mondjuk picit féltékeny is voltam hogy a fiút kéri meg hogy ne lője ki. Akkor talán én meg is tehetem? ˇ^ˇ Persze nem tenném, de valamiért Cear nem szán nekem annyi figyelmet mint pár napja. De lehet csak én lihegem túl, amire nem szeretném felhívni a figyelmet. Viszont picit bánt, amit nem mutatok. Miért is tenném? Nem vagyunk annyira közeli ismerősök, hogy bármit is várhassak tőle… azt hiszem. Félek bele estem abba a csapdába hogy ő csupán udvarias volt velem, és én máris többet gondoltam. Hogy lehetnék barátok, vagy bármi hasonló. Ostoba és naív vagyok. Úgy látszik ezek a gondolatok segítették a célzási képességeimet, ugyanis ívesen kikerülve azt az egyet, de a többit a környékén sorra szedtem le. Miközben csillapítottam magam, majd eljutottam arra a szintre hogy én vagyok a hülye és örülnöm kellene hogy foglalkozik Eldrie-vel. Bár az a gondolat hogy miért épp vele osztotta meg a dolgokat, és nem mindkettőnkkel…. bár gondolhatta hogy hallhatom a mondandóját… Szóval… mohh hogy lehetek féltékeny? És miért? Bolondot csinálok csak magamból!... Viszont jól fogom magam érezni! És gondoskodok a fiúkról is. Csupán azért közeledett Eldrie felé mert ő is fiú, és több megértést várt tőle. Vagyis én már nem tudok úgy gondolkodni mint ők? Vagy… vagy én már nem vagyok olyan jó játékos mint ő? Igaz kevesebb pontszámom lett akkor is és  most is. De nem szállhatok vele versenybe. Miért vagyok ilyen hülye? A többiek csupán annyit látnak rajtam hogy bele vagyok mélyülve a játékba, a lövöldözésbe, és amikor Cear megkéri a másik fiút, én is bólintok hogy értettem. Őt szépen békén hagyjuk. ^^ Sok jel arra utal hogy tényleg egy másik játékos, vagy egy másik parancsot követő hajó lehet. Tehát mindenképp érdekes. És igyekszem nem hagyni hogy a játék magába szippantson. Pontosan ez az amiért harcolni sem merek másokkal. Mert utálom ezt az énem. Viszont "cheer up"! Olyan jól hangzik ez a kifejezés, egy számomra fontos személy emlegette mindig ha látta hogy kezdek elkenődni valami végett. És most sincs miért feszültnek lennem. Minden jól alakul, ne csináljak magamnak problémát.  Rolling Eyes Végül sikerül kissé megnyugodnom, és a két fiú látványa ahogy olyan jól elvannak, még ha csak pár mondatot is váltottak, valahogy felderítette a szívem.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Hétf. Jan. 04, 2016 4:35 am

Nem volt új kör, csak Chant és Ceart vártuk be, de nagyon örülök, hogy ennyire tetszik a játék. Embarassed

Szóval, mivel úgy tűnik, hogy élvezitek a harcot, a rendszer elég sokáig enged titeket játszadozni. Talán még lassítja is a megszálló egységeket, bár igencsak fogyóban vannak a hajók, ám az ágyúk is sorra pixeleződnek el mellettetek. Igen, a pixeleződés effekt a SAO-t idézi, bár sokkal de sokkal darabosabban. És bár ezt ti nem tudjátok, jó hangulatában találjátok a rendszert, így amikor hirtelen elsötétül a kép, mindkét csapatot arról tájékoztatja, hogy sikerült megnyernetek a játékot. Chan rengeteg ponttal gazdagodik, a táblázat tetejére kerül, őt követi Eldrie és Kiwi közel azonos pontszámmal, majd következik pár BOT nevű játékos, végül pedig Cearso árválkodik nulla megszerzett ponttal. Ezt mindannyian láthatjátok, ám semmi sem utal arra, hogy külön csapatban lettetek volna. Nincs sok idő örömködni, ugyanis új feliratot kaptok magatok elé: Prepare to race. Majd kisvártatva egy másik képet, és a hang is megjön. A kvalifikáció úgy tűnik az előző játék alapján zajlott, ugyanis Chan van elől, majd a már megszokott sorrendben következtek ti, és a kedves NPC-k. A tükörben ugyanazt láthatjátok mint a képen, így nem nagyon ismerhetitek fel egymást. Ragadjátok meg az alkalmat, a kormányt és a váltót! Felgyulladnak a fények, piros, piros, piros, majd elrajtol a mezőny!

És ezúttal useres feladatot is kaptok. A postotokból legalább száz szónak kommentátori szemszögből kell elhangoznia, ám nem a ti történetmesélésetek, hanem a verseny kommentátorainak szemszögéből.

És egy kis segítség: a botok korhű neveket kapnak, ti pedig valamelyik négy pilóta helyét foglaljátok el a saját nevetekkel. Van japán is. Razz

Határidő: Január 10.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Kedd Jan. 05, 2016 9:24 pm

//Palik nem jó. Én tudok jobbat :3 //

-Pew, pew, pew.... tiszta Star Wars! Pew, pew...
~Ilyenkor de örülök neki, hogy én nem vagyok ember... Suspect  ~
Naja, míg én élvezem a dolgot felhőtlenül, szegény Álom csak ül mellettem, félig lehunyt, "ez tiszta hülye" tekintettel, és szerintem alig várja a játék végét. Mikor ez eljön és kiadja, hogy nyertünk - amit kicsit nem értem ugyan, mert láttam, hogy maradt még ágyú -, egy jipííí felkiáltással a levegőbe lököm mind a két kezem és még a macska is kap egy jó nagy puszit :3
-És még elsők is vagyunk? Hát mi a fene? Very Happy -nevetek egy nagyot, miközben átfutom a listát. Eleinte azt hiszem, mindegyik generált név, de Cearso már nagyon is ismerős. Vajon ő is itt lenne akkor?
Ééés már megyünk is tovább. Még mielőtt realizálnám egyáltalán a helyszínt, a macska felé fordulok.
-Te, szerintem mi is bekerültünk egy ilyen teszt-küldetésbe. Tudod, mikor játékról játékra dobálja a rendszer az embereket. Hmm, vajon én is bekerülök a Witcherbe? :3 Vagy mondjuk egy Fallout... :3
Aztán realizálom a játékot.
-Áááá, letojom, ez sokkal jobb náluk!
~Én már haza akarok menni D:~
Megragadom a kormányt, és lélekben már el is repültem, abba az időbe, mikor ez volt anyámék kedvenc időtöltése. Én is szerettem, bár az autós játékokért azóta sem vagyok oda. És persze alkalmam nyílik ökörködni egy kicsit egy másik régi kedvencet idézgetve.
-Kööszöntjük önöket az ötödik SAO nagy diéroon, sokak szerint ez egy nagyon veszélyes pálya, hölgyeim és uraim, reggel nyolc óta itt vagyok, cigi, kávé, kábelezés, úújsáág, itt ülök ebben a meleg, szűk kis lyukban, higgyék el, olyan kicsi itt a hely, hogy az előbb is levertem egy poharat és tiszta boros lett a bocskorom...
~Beléd meg mi ütött?~
-Visszatérve a versenypályára, ez egy hosszú, egyenes betonút kanyarokkal megszakítva. Képzeljék el, ha nem lenne benne kanyar, akkor csak egyszer láthatnánk a versenyzőket, hihihi. El is indult a felvezető kör, a fiúk már melegítik is a gumikat! Miután megtették a kört, szépen elfoglalják a rajtpozíciókat. A verseny várható időtartama egy óra, maximum körülbelül hatvan perc.
~Az nem egy óra alapból...?~
-Az első rajtkockából indul... hát, az a gütyüge Chancery, aki a Ferrari-Violettával áll a rajthoz. Mellette... őt hagyjuk ki, mert nem ismerem, ismeretlenekről meg nem mondok semmit. A második sorból indul a két nagy öreg, Alain Prost Jean-Renault-al és Nelson Piquet, aki Harrison-Ford-dal jár. Mögöttük Derek Warwick, a Megacápa vezetője, akinek percekkel az indulás előtt még polírozták a váltóbotját. Jól látszik, hogy nincs rajta egy Por-she....
~Elég volt már, inkább a vezetésre figyelj >.>~
-Izzik a levegő... Twisted Evil  

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2596
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Eldrie on Pént. Jan. 08, 2016 10:14 am

Cearso, a korábban mondottakhoz hűen, nem vett részt a játékban, és ennek újra hangot is adott. Nekem személy szerint ezzel sem volt problémám, és végül is nem egyezett bele semmi másba, mint hogy velünk jön. Mindenesetre Kiwi és én belemerültünk a játékba. A hajók módszeres pusztításából azonban kicsit később kiszakított, hogy a barna hajú íjászsrác odajött hozzám, majd rámutatott az egyik hajó eltérő mozgására. A játék közben nem vettem észre, de így rámutatva elég egyértelmű volt ez az anomália, így rábólintottam a kérdésre, miközben Cearso kifejtette a teóriáját, miszerint ember is irányíthatja, és jobb lenne kerülni.
-Igazad van, jobb nem megkockáztatni hogy lelőjek egy hajót, amit egy játékos is irányíthat.... ki tudja mi történhet. Ha nem lesz elég a többit kilőni, akkor így jártunk, majd bukjuk ezt a kört - értettem egyet vele. Kirázódva kissé a korábbi "happy-go-lucky" állapotból felpillantottam a most már láthatóan máshogy mozgó hajóra. Nem szeretem érzés lenne valakit eliminálni valakit véletlenül egy ilyen, összeségében hülyéskedés miatt (meg úgy amúgy is az lenne, de így még inkább), és ez a gondolat valószínűleg meglátszódott.
-Kösz hogy szóltál, elkerülöm - erősítettem meg még egyszer egy biccentéssel társítva, és a szemem sárkából láttam, hogy Kiwi is bólint. A továbbiakban pedig nem csak a furán mozgó hajót, de még a közelét is kerültem, biztos ami biztos.
Hamarosan a játék elsötétült, és úgy tűnik nem volt szükséges kilőni minden hajót, mert a nyertesnek lettünk hirdetve. Megjelent ezután egy táblázat is. A tetején számomra egy ismeretlen név volt, ami lehetett akár játékos név is. Utána Kiwi és én jöttünk holtversenyben, majd néhány bot, végül pedig a Cearso neve állt. Talán kicsit túl sokáig tanulmányoztam a táblázatot, mert mire megszólaltam volna, megjelent a "Prepare to race" felirat, és nem sokra rá egy versenyautó kormánya mögött találom magam, a már-már megszokott pixeles megvalósításban. Az autókról nem tudom eldönteni ki melyikben ül, de a rajtsorrendből ítélve úgy tűnt, hogy talán a korábban látott toplista alapján lettünk elhelyezve, legalábbis az én helyemről nézve. Nem volt időm azonban ezen tovább gondolkodni, mert felgyulladtak az indulást jelző fények, először a pirosak. Megragadtam a kormányt, és erősen koncentráltam, hogy a zöld fény felillanásánál induljak is, amint lehet. A verseny alatt próbáltam a kanyarokat kis gázzal, lehető legkevesebb fékezéssel, a belső íven bevenni, majd kigyorsítani. Az autó 8-bites brummogása mellett pedig mintha hallotam volna a kommentátort...:
-A pilóták már a helyükön vannak, kedves nézőink és hallgatóink! Úgy tűnik, néhányan még túráztatják a motort egy keveset az utolsó pillanatokban.... Felvillan az első piros jelzés, a második, ....éééés elrajtoltak! Az élbolyban rögtön nagy harc alakul ki a legkedvezőbb pozíciók megszerzése érdekében, míg a középmezőny szépen komótosan rendezkedik el. Kiesésre nem nagyon számíthatunk, hiszen sérüléseket és technikai jellegű hibákat, mint motorhibák és hasonlók, legjobb tudomásunk szerint nem támogat a rendszer. De térjünk vissza a versenyre, hiszen a középmezőnyben előzési kísérlet zajlik....., Eddie Cheever külső íven próbál Andrea de Cesaris elé vágni egy kanyarban, azonban az Arrows-Megatron pilótája egy pillanattal később gyorsít ki mint kellett volna, és így nem sikerült az előzés. Már ezen korai kísérlet alapján látható, hogy nagy versenyre számíthatunk, hölgyeim és uraim!
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Jan. 11, 2016 2:09 pm

Cearso nem vett részt ebben a csatában, amit megétettem, bár volt egy kis kísérletem arra hogy mégis egy nagy csapatként játszunk, de ha nem hát nem. Elfoglaltam a helyem ahogy a másik fiú is. Aki meglehetősen ügyesnek bizonyult, tapasztaltabb is volt mint én, így kértem is tőle pár tanácsot. Cear felhívta a figyelmünk egy érdekes jelenségre, amit én is el tudtam képzelni, így bizony nem bántottuk azt az egy kis hajócskát ott. Miért rontanánk el a másik játékát hmm? :3 Az hogy a fiú észrevesz ilyenféle dolgokat nagyon megtetszett, bár az hogy inkább a másik fiúhoz fordult picit sértett, féltékeny lettem egy csöppet,  de ennek hangot nem adtam, nem mertem… úgy is csak hülyeség az egész a részemről… De végül így is sikeresen tovább jutottunk, majd ami következett… :faceplam: Sosem értettem az efféle játékokhoz…
- Tisztelt hölgyeim és uraim, perceken belül megkezdjük a versenyünket, az év raliját, kihívását, amitől többet várhatunk mint a felégéstől. A mai versenyzőink nem csak híresek, és győzess vénát örököltek, de pár újonccal is megismerkedhetünk. Sokat nem tudunk róluk, de úgy hallottam ígéretesek lesznek, így hagy kapjanak egy hatalmas biztató tapsot. – Majd rivalgás és egy hatalmas tapsözön, a virtuális lelátóról..
~ Ezt nem hiszem el, ez nagyon gáz lesz… Én ezt nem akarom. ><” Azt sem tudom melyikkel mit csináljak, és még a többiek sincsenek közvetlen itt. ><” Fel fogok sülni… QQ ~ Majd kezdődött a pánik, nem tudtam melyik pedál mit csinál, megkíséreltem beindítani a kocsit, ami valahogy le is fulladt… Majd villogni kezdtek a lámpák én meg… A gáz helyett valahogy sikeresen hátra felé kezdtem el haladni, neki is koccantam a mögöttem lévőnek. Kikiáltottam egy „bocsit”, majd próbálkoztam tovább. Jobb pedál, és előre… ohh sikerült. Elindultam, de addigra már rég lehagytak a többiek. Utolsónak kullogtam, óvatosan vezettem, és még így is meg-megtaláltam a kordont, vagy épp bármit ami az úton haladt…
- Úgy látszik akadt egy kis hiba az egyik kocsival, meg sem tudnám számolni hányszor is előzték le a nagymami autóját, amit lassan szervizbe fognak szólítani. De akadnak közöttünk győztes jelöltek is szép számmal. Lássuk, az élbolyban dúl a harc a megfelelő helyért, az egyik autó ki is pördült a pályáról, de úgy néz ki hamarosan meg lesz a győztesünk is. Egy izgalmakban gazdag versenynek lehettünk ma szemtanui. Köszönöm hogy eljöttek. -
- Ohh... ez epic fail volt...- Fogtam a fejem, ha végre kiszállhattam a kocsiból.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Hétf. Jan. 11, 2016 3:49 pm

Cearso reagkorbács
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.