[Küldetés] Hogyan tovább?

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Vas. Ápr. 17, 2016 3:10 pm

A nyertes végül a sakk lett, Cearso javaslata után nem is mertem végül semmit beírni Álommal választásnak, és elfogadtuk a felkérést.
-De előre szólok. Nem vagyok jó benne :3 -mosolyogtam és kényelmesen hátradőlte ma földön, hagyva, had beszélgessenek, ha van hozzá kedvük. Nem sokra rá, bár amúgy is elég néma volt a hangulat, el is kerültünk a helyzetünkből a következőbe, és elsőre nem is igazán tudtam, hogy mi kerülhetett alám pontosan. Fel is sikkantottam az ijedtségtől, mire valami hangosan fújni kezdett, ugyanúgy, ahogy Álom szokott.
~Ne rémüldözz már! Nyugodj meg és nézz körbe, mérd fel a helyzetet, majd utána sikongass.~
-Oké, oké, csak meglepődtem.
Nem szoktam lovagolni, különös volt most ez a szétterpesztett helyzet. Kissé talán el is vörösödtem. A lovaglást is azért nem folytattam végül, mert akkori kamasz felfogásom számára az a mozdulatsor, ahogy galoppra és vágtára kell fogni a lovat, túl... túl kétértelmű volt. Szinte hallottam a fejemben, ahogy röhögnének rajtam a többiek, ahogy mindenféle jelzővel illetnének. Az önbizalmam emiatt nulla volt, és inkább feladtam, mert nem akartam még jobban rondítani a helyzetemen.
Viszont, akkor most lovon ülök, vagy sem? Nem ló, a bundája túl hosszú hozzá. A fekete dominált a szürke felett már, ahogy ujjaimmal belemarkoltam, selymes volt és puha, pont, mint Álomé. Előre tekintettem, és valóban az egyik sárga szemét vettem észre először, ahogy kérdőn felém néz, na meg magát szemléli, amennyire lehet. Hátrafordultam, ahol nem egy, de már két farok lengett idegesen ide-oda.
-Nekomata...? -húztam össze a szemöldököm, majd visszafordultam előre. Felmértem a helyzetünket, majd forogva a többiekét is. Nem bírtam abbahagyni a mosolygást, mindig is a huszár volt a kedvenc bábum :3
~Ellenzem.~ -válaszolt előbb Álom, még mielőtt kinyithattam volna a számat, Cearso kérésére, és maradt mozdulatlanul a helyén. Én bocsánatkérően fordultam a király felé.
-Bocsi, de lehet, nem jó ötlet. Ha mi megmozdulunk, az is lépésnek számít, lehet, ezt is annak venné. Szerintem nyugodtan mond ki fennhangon, hogy melyik mezőre lépjen, és megteszik. Mint a Harry Potterben.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Kedd Ápr. 26, 2016 10:08 am

reagkorbács
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Eldrie on Vas. Május 01, 2016 8:37 pm

Miután Cearso összehozta a sakkos ötletet aminek senki nem ment ellen, az is következett. Ahelyett azonban, hogy valami (talán kissé kaotikus) négyszemélyes sakkcsatába kezdtünk volna, átalakultunk magukká a bábukká, és egy csapatként harcolhattunk a kreatívan elnevezett BOT_1, BOT_2 és BOT_3 triumvirátussal. Sakk terén nem voltam kimondottan rossz, még egy-két nyitányt is ismertem, de kimondottan jónak se állítanám be magam. Talán valamivel közepes szint felett. Úgy tűnik ez egy ilyen nap, a legtöbb dologban ilyen szinten voltam ma. Persze, egy szavam se lehet, lévén a választás lehetőségéről lemondtam az előbb.
Cearso lett a király, valószínűleg mert az ő ötlete alapján indult ez a kör, Kiwi az oldalán a királynő lett. Chancery és petje együtt alkottak egy huszárt, míg én a jó kilátást nyújtó bástya helyzetébe kerültem. Természetesen mindenki átesett kisebb-nagyobb mértékben valamilyen vizuális turbózáson, mint huszáröltözék, korona és palást, vagy helyzetemben lovagi páncél. Készen álltunk hát a játékra, és miénk volt az első lépés.
Mindenesetre úgy tűnt, Cearso enyhén el van merülve a gondolataiban, legyen azok sakkal vagy bármivel kapcsolatban, mert mintha egy kis fáziskéséssel indult volna az első lépése. Így vagy úgy, megérkezett az első lépés, a huszár előtti paraszt előremozgatásával. Mikor azonban a mechanikájára került sor, Cearso elég érdekes módszerrel akarta mozgattatni a bábut:
Chancery és Álomkelő segítségével, ami a korábbi figyelmeztetés fényében, hogy ha mozdulunk lépésnek számít, nem tűnt túl jó ötletnek. Azonban mielőtt bármit is mondhattam volna, a két érintett is kifejtette, hogy nem tartják túl jó ötletnek.
-Egyetértek. - tettem hozzá végül csak ennyit, miközben gondolataim elsodródtak az említett Harry Potteres varázslósakk irányába. Ha jól emlékszem, ott nem csak a stratégia számított, a bábuk tényleg harcoltak egymással, és nem mindig a "támadó" fél nyert. Eltöprengtem hogy vajon itt is lesz a valami ilyen irányú feladat is, vagy marad a normál sakk. Nem tudom melyik lett volna jobb igazából. Mindenesetre eldöntöttem, hogy miután (ha?) sikerült összhangba kerülnünk a bábuk mozgatásával kapcsolatban, megteszem a tőlem telhetőt hogy besegítsek a stratégiába, ha már egyszer ilyen jó kilátást nyújtó pozícióba kerültem.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Hétf. Május 09, 2016 7:34 pm

Nyomott, feszült és az a tipikus senki nem akar csinálni különösebben semmit hangulat lett. Érthető, én is csupán haladni szerettem volna az árral. Miközben tudatosult bennem, hogy Cear és a lány már régebb óta ismerhetik egymást, az a kifejlett vadmacska példány… Én is akarok egyet. QQ Majd Cearso szórja fejünkre az áldást. Igen, én annyira nem örülök az efféle játéknak, főleg hogy nem szeretném hogy leüssenek, mint ahogy azt sem hogy miattam fulladjon be a csapat. Viszont királynéként annyit tudok hogy én vagyok az aki sokféleképp lépkedhet. Juhhee… Egy szerencsém van, hogy a fiú kezébe vette az irányítást, majd egy sanda pillantással kerestem meg harmadik társunkat. Négyes sakk… Anyám. Még a hagyományossal sem bírnék. De legalább az öltözékünk tetszik. Pirosak vagyunk. A piros szín jó, energikus és érzéki, na meg persze energikus. ^^” Hiába, szeretem a meleg színeket. Végül Chan szólal meg, jelezvén hogy nem ért hozzá. Az én szemem pedig felcsillan, hisz ezek szerint nem vagyok egyedül. Végül a fiúk veszik fel a vezetői szerepet, mi pedig várunk a kiosztott feladatokra. Majd egy kis szóváltás. Valami dereng egy filmből, valami varázslósból, de annyira nem fogott meg, csupán az egyik karakter, de jelenleg ez lényegtelen. Arra vártam hogy valaki kezdjen, és igen, Chan érvelésével értettünk egyet mindketten, sőt majdhogynem egyszerre szólaltam meg Eldrie-vel, és mondanom sem kell elmosolyodtam, de szinte rögtön a mellettem lévő Cearra figyeltem és vártam hogy kimondja azt amit mindenki vár. Közben igazgattam picit a királynői ruhácskámat, örültem ennek a szerepnek, és a többiek sem panaszkodtak. Nos, akkor ideje elvéreznünk. *-*

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Cearso on Csüt. Május 12, 2016 6:32 pm

Senki sem akarta követni az utasításaim. Melyikötöknek támadt egyáltalán bármilyen ötlete azon kivül, hogy az én ötletemet leszólja? Amúgy is, kinek a fején van az a korona?
Csak mosolyogtam, ahogy hallgattam az intelmeket, azonban továbbra sem állt szándékomban parancsokat osztogatni. Ráadásul per pillanat fogalmam sincs, hogy melyik mező milyen betű-szám kombinációval van jelölve. Sosem játszottam még négyes sakkot, de még simát se túl gyakran. Idebent nem sokan foglalkoznak az ilyen fajta kikapcsolódással. Talán nagyobb lenne az összhang, ha ezen a téren is jobban megismernék egymást az emberek.
Hát, ha azt a taktikát nem tudjuk követni, amelyiket eredetileg akartam, és közben azt is kiderítem, hogy mi szerint vannak jelölve a mezők.
Mi kezdünk ezért azt merem feltételezni, hogy miénk az alapvonal. Tehát mi négyen az 1es sorban vagyunk. Abban sem kételkedek, hogy a másik sor szintén az angol ábécé betűivel van jelölve. Balról jobbra, azonban honnan kezdve?
Végül úgy döntöttem, hogy egy biztonságos módot választok ennek a kideritésére.
-Gyalog az E4-re.
Legrosszabb esetben az elöttem álló bábu lép előre kettőt, ami a normális sakkban egy jó nyitásnak számít, de ha igazam van, akkor a Chanék előtt álló figurának kell előretörnie.
Előbb nézzük meg mi történik, aztán el tudjuk majd dönteni: hogyan tovább.
Ha esetleg nem mozdulna semmi (és csak akkor) fogom az Artemis, és meglövöm azt a parasztot, amelyik Álomkelő elött takarja az utat.
-Hékás, neked szóltam. Léphetnél....

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Vas. Május 15, 2016 11:12 am

Most, hogy Cearso megtalálta a módját a parancsnak, és nem, nem kellett hozzá lőni, a gyalog életre kel, és megteszi az útját egészen addig, ameddig a király utasította.

Mivel gondolom nem szeretnétek minden lépést lejátszani, így addig játsszátok, amíg éreztek benne tartalmat. Igen, nagyon hasonló a varázslósakkhoz, ám itt elpixeleződnek a bábuk, nem pedig darabokra törnek, és aki nagyon figyelmes, az azt is észreveheti, hogy néhány bábu kifejezetten SAO-s Sword Skilleket használ. Látványosnak látványos, de nagyon nehéznek nem mondható, ha Cear odafigyel, akkor megverheti az ellenfeleket.

Amennyiben mégis hibát vét, és valamelyikőtök kiesik, akkor sincsen semmi vész. Nem pixeleződtök, hanem teleportálódtok, méghozzá a pálya szélére, ahonnan tovább figyelhetitek az eseményeket, azonban az ismert tiltómező nem enged be titeket azután.

Ha nyertek, akkor az ellenfél királya meghajol előttetek, ha veszítetek, akkor csak a Game Over felirat jelenik meg, majd ismételten egy sötét szobába találjátok magatokat, előttetek megint csak egy panellal, ám ezúttal kicsit nagyobb a szövegmező.

Játékmester írta:
Utatok végére értetek. Kérlek értékeljétek a kalandot, írjátok le a véleményeteket, hogy azok alapján jobban az igényeitekre alakíthassuk Aincrad küldetéseit. Amennyiben megteszitek, úgy nagy jutalom lesz a részetek.

avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Vas. Május 15, 2016 5:07 pm

Cearso és Eldrie vezetésével végül úgy néz ki győzünk. Hiába nem mondanám hogy a férfiak sportja, de jelenleg örülök hogy itt vannak. Kifejezetten ijesztőnek találom a látványos, ámde pixelekre robbantó effekteket, ami nem hagyja hogy elfelejtsük azt hogy még mindig a saoban vagyunk… Ugyanakkor biztonságot is ad ez az érzet, jelezvén hogy még mindig úgy hatnak ránk a szabályok ahogy eddig azt viseltük őket. Fogalmam sem volt mi lesz ha mi kerülünk sorra, mi is elpixeleződünk-e, ha szükség vitt rá minket megkönnyebbülten láttam miként… csak kiteleportálódunk. A szívem a torkomban dobogott, hisz közelharci is, és veszélyes is, nem úgy védekezek ahogy akarok… Nem futhatok, vagy teleportálhatok el… Végül ez is véget ért és magam sem tudtam miként is értékeljem… Haragudtam a játékra, még akkor is ha a esetleg jó szándék vezérelte azt aki ezt kitalálta, erre most elvárja hogy szavazzunk. Ha lehetne mínuszt adnék rá, de ez csak magánvélemény és csupán egy dolog az ami miatt megítélném, de nem tudom mit tegyek. Várok addig amíg másoknál látom hogy elkezdik-e, vagy sem… Végül csak nekivetem magam. Két listára szedve ahogy magamnak is szoktam csinálni ha nehezen döntök el valamit.

Negatívum. – Ezzel kezdtem hisz csak ha ezt kiadtam magamból, tudnék jót is írni.
¤ A halott játékosok megjelenítése. – Hullagyalázás! – Indulattal írtam amit írtam és ha panel helyett billentyű lett volna, biztos hangosan dübörgött volna.
¤ Közös, világchet hiánya.
¤ Rövid körök.

Pozitívum. -  Folytatásnak, mert ilyen is volt.
¤ Pet idomár külön játékosnak való tekintése.
¤ Viszonylag sok játéktér, szabad választás joga.
¤ Csalás, kód és egyéb használat teljes hiánya, vagy ismeretlensége.

Majd gondolkodtam, de csupán ennyi jutott az eszembe. Végül is ez nem rólunk szól, hanem azoknak akik legközelebb hasonló kaliberű küldetésre, eventre jelentkeznek. Ha megvolt, elküldtem az üzenetem.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Hétf. Május 16, 2016 6:43 pm

Az ember általában nem igazán tudja elrejteni a szemében, amit érez. Ha nem is látom, néha olyasmi is megeshet, hogy pusztán a légkörből érzem, mi a helyzet. Most is úgy futott végig a hátamon a hideg, hogy beleborzongtam és kicsit erősebben kapaszkodtam meg a szürke-fekete bundában, közvetlenül azután, hogy én és utánam Eldrie is megszólalt. Valamit már megint elrontottam, ezt tisztán ki tudtam szűrni a keletkezett csendből és fagyos hangulatból, fogtam is magam és jól megütöttem öklöm felső felével a homlokom. Sajnos már nem fáj, ezt az "örömöt" elvették tőlünk, de talán megtanulom, hogy ismét vége lehet már annak az időnek, hogy vidám lehetek.
Az élet egy hosszú szívássorozat, amelyben a vidám pillanatok csak apró reklámszünetek.
Mindenesetre jobb óvatosnak lenni. Alig pár órája még másképp gondoltam, de amit itt kaptam átmeneti társaimtól, arról azt hiszem, nem fogom zsebre tenni.
Míg én szép lassan átmentem passzívba, Álomkelő elsősorban Cearso-ra figyelt. Őt nem érdekelte, kin van korona és kin nincs, ő csak azt tudta, hogy ezt a harcot különleges módon kell megnyerni, és most nem fog használni, ha beveti a karmait gondolkodás nélkül. Meg hát egy macska nem tud sakkozni, így tette, amit vezérünk mondott neki. Mikor vége lett a játéknak, nekem még arról sem volt fogalmam, hogy győztünk volna-e egyáltalán. Kiléptünk a mezőről, én leültem a földre, felhúztam és átöleltem a térdeimet, majd alaposan beléjük fúrtam az arcom. Álom, aki immár visszatért eredeti állapotába, mellém telepedett és enyhén nekem dőlt, lusta tekintettel mérve végig a társaságot.
~Hé...~
Akkor bökött meg, mikor már megjelent a felirat és pötyögni kellett. Kicsit kábán olvastam végig az írást, kétszer is meg kellett tegyem, mire felfogtam a lényegét. Tehát végre vége ennek az egésznek? Hát, a "bibliai" jellegű szöveghez az elején nem volt valami sok köze...
Megnyitottam a panelt, majd elkezdtem én is kifejteni a véleményem.

+Nosztalgikus
+Izgalmas
+Kellő hosszúságú körök

-Túl sok lövöldözős/háborús játék
-Nincs valami sok köze a kezdeti szöveghez
-SAO-beli, halott vagy eltűnt játékosok NPC-ként való használata (???)

Egyéb:
Legalább egy RPG-játék/küldetés jelentősen feldobná a hangulatot, legyen akár Witcher, Elder Scrolls, Wizardry, Diablo, Sacred vagy hasonló.

Elküldtem, majd visszadőltem az eredeti pozíciómba. Ha bárki is kérdezett, csak egy szomorú mosollyal válaszoltam.
-Elfáradtam.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Eldrie on Szer. Május 18, 2016 4:17 pm

Nagyon úgy tűnt, hogy kicsit mindenki félreértette a másikat. Cearso kicsit durcásan reagált a szerintem ésszerű felvetésekre, ami persze valahol érthető, a korábbiakat figyelembe véve érthető hogy nem volt éppen virágos kedvében, de ez azt eredményezte, hogy Chancery is átette magát parkolópályára. Úgy tűnik, mindenki aki beleszólt a bábumozgatással kapcsolatosan, személyesen vette a másik reakcióját rajtam kívül, aki csak értetlenül nézte a két reakciót. Vagy lehet a probléma velem van, és csak nekem nem esett le valami másodlagos jelentés? Máskor lehet próbáltam volna kicsit enyhíteni a dolgokon, de most inkább hagytam az egészet. Úgy se ismerem egyik felet se túlságosan (vagy inkább egyáltalán), és amúgy is, mit szóljak bele, főként hogy én is részese voltam valamilyen szinten a "leszólásnak"? Úgyhogy inkább egyszerre egy dologra koncentráltam, ami jelenleg az volt, hogy minél előbb letudjuk ezt az egészet, már persze amennyire Cearso-t érdekelték az esetleges tanácsaim. A játék maga nem volt rossz, az elpixeleződő effekt és a bábuk Sword Skill használata poénos kis hozzáadás volt, de a vége felé kezdett rám is rám telepedni a nyomott hangulat.
Így vagy úgy, végül újra a sötét szobában találjuk magunkat, ahol újabb free field várt arra, hogy beleírjunk. Elsőre azt hittem, újabb játékválasztós ablak ugrott fel, de a szöveg kicsit hosszabbnak tűnt, és kiderült, hogy elértünk valami értékelős részre. Az ilyeneket én csak akkor szoktam kitölteni, ha tényleg van valami mondanivalóm, ami most elég kevés volt, lévén nem volt összehasonlítási alapom, de mindenesetre én is elkezdtem körmölni valamit.
"Az informatika alapjainak bibliásított leírása poén, még ha csak limitáltan van köze magához a küldetéshez. Régi játékok, nosztalgia faktor mindig jó, főként hogy ügyesen sikerült átalakítani itt is emészthetőre. Összedolgozást, csapatmunkát igénylő részek szintén pluszpont." és úgy ennyivel ki is merült amit akartam volna alapból írni, negatívumot tapasztalat hiányában csak egyet tudtam volna, a CS-s eseményeket pedig alapból ki akartam hagyni egy-az-egyben, de végül mégiscsak kommentáltam egy: " P.S.: CS was gr8 b8, m8"-et rá. Egy kicsit még hezitáltam, mert valahogy nem voltam megelégedve azzal amit írtam, de végül legyintettem és leokéztam, ennyit tudtam hozzátenni.
avatar
Eldrie
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 116
Join date : 2015. Sep. 23.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
288/200  (288/200)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Cearso on Szer. Május 18, 2016 5:00 pm

Megmozdult anélkül, hogy fenyegetnem kellett volna, és az első lépés után nagyon felgyorsultak az események. Az első pár kör pillanatok alatt letelt, és nem is gondolkoztam túl sokat. Azért egy kicsit felboritotta a gondolkodásomat, hogy három ellenfél lépését kellett előre kiszámitanom mielőtt ismét én következtem volna. Voltak olyan lépések, amit nem is léptem volna meg a hagyományos sakkban, mert az gyorsan bukáshoz vezetett volna, azonban még két másik játékos miatt néha ezek a technikák bizonyultak hatásosabbnak.
Néhány nehezebb lépés előtt megálltam gondolkozni. Szerencsére ezekben az esetekben senki sem sietettet. Csak ezekben a pillanatokban lestem rá a többiekre, hogy mi is van velük.
A végén Eldrie segítségével, és tanácsaival elég közel kerültünk a győzelemhez. Ekkor kezdem el ténylegesen is élvezni azokat a dolgokat, amit maga a SAO adott hozzá nekünk ehhez a "küzdelemhez". Majd még néhány lépés, és mattot adva az ellenfél királya ellen, mi kerültünk ki gyöztesen.


A győzelem után nem kellett sokat várni, és ismét abban a teremben találtuk magunkat, ahol játékot lehetett választani.

Egy pillanatig elgondolkoztam, mielőtt ténylegesen válaszoltam volna a feltett kérdésekre

negativ: -nekem ezek a körök túl rövidnek tűntek. (Ráadásul néha még megfelelő átvezető sem volt a játékok közt.)
-pontozási rendszer. (Engem kifejezetten zavart, hogy büntetett a rendszer azért, hogy hagytam a többieket játszani.)
-egy olyan Anat megjelenése a játékok alatt, aki nem tudott velünk kommunikálni.

pozitiv: retro játékok, amikkel nem gyakran találkozik már az ember, ezért ritkaságnak számít.
-Anat. (igen, ide is beírom, mert hiába hozott fel rossz emlékeket, azért részben jó emlékek is társultak ezekhez.)

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Hétf. Május 23, 2016 12:43 pm

Vélhetően a játék utolsó perceihez érkeztetek, ám ha visszaemlékeztek, egy nagy jutalom volt megígérve, amennyiben válaszoltok a feltett kérdésre. A jutalom egy újabb panel formájában érkezik meg:

Gratulálok, sikeresen teljesítettétek a küldetést! Most már csak egyetlen kérdésre kell válaszolnotok.

Ha küldhetnétek odakintre egyetlen sornyi (száz karakter szóközzel együtt) üzenetet, mi lenne az?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Kedd Május 24, 2016 7:36 pm

Mindenki szorgosan pötyögött, és ha csak egy kis esélyem is volt felpillantani, belepillantani a másik véleményébe, megtettem, persze igyekeztem a legkevesebb feltűnéssel. Érdekelt, de nem tudtam hogy kérdezzem meg, meg amúgy is… tök idiótán hangzana, szóval nem tettem meg. Viszont mindenki komolyan is vette, pedig én eleinte nem akartam. Majd amikor kaptam a következő… üzenetet. Felhorkantam. De igyekeztem eltussolni, úgy tenni mintha nem is tettem volna semmit. Miközben magamban fortyogtam… Nagyon szemétnek éreztem ezt a játékot, és pofátlannak ezt a kérdést… Tipikus mézes madzag… felmérés, vagy statisztika?!... Nem hiszem hogy puszta jóindulat vezérelné ezt az egészet. Majd némi hezitálás után pötyögtem… Nem akartam kitűnni, sem pedig úgy semmit… Az üzenetem annyi volt:
- Vigyázzatok magatokra, mi is idebent, szere… - Majd be sem fejeztem, egy mozdulattal kitöröltem. Némi töprengés és belső vívódás után újrakezdtem.
- Itt minden rendben, ne aggódjatok! Puszi. – Kicsivel több töpprengés, majd ismét visszatöröltem. Nem hinném hogy tényleg elküldenék, és miképp juttatnák el? Média, be tennék a tv-be. A nevem sem tudják… Nem tudnák… mondjuk az átvételin rajta van a családnév… De akkor is.
- Basszátok meg, nyomorék, emberrabló, elmebeteg, kibaszott, megszomorodott életű, balfaszok…. Dögölnétek… -
- Gwaah! – Mordultam fel hangosan, de máris visszatöröltem. Végül a kurzor magányosan villogott, szavak és üzenet nélkül, én pedig tanácstalanul álltam felette. A lehetőség felett… Az esemény felett… Egyszerű volna egy szeretlek jól vagyok , ne aggódjatok sablonszöveget benyögni… de még ez sem meg. Mérges vagyok. Keserű és fáradt… Tanácstalan… Majd látom hogy mindenki pötyög, vagyis gondolom mindenkinek sikerült valamit üzenni a családtagjaiknak. És még ha üzennék is… egyetlen mondat semmire, de semmire sem elég!!! Ez is csak azért van hogy bosszantson. Egyszerű volna üresen beküldeni, de mégis mi van ha tényleg itt a lehetőség… Mégsincs semmi amit mondani tudnék… üzenni, akár a családomnak, a világnak… az adminoknak… Tehetetlen vagyok…
- Nem tudok mit üzenni! – Ez volt a legigazibb válasz, ugyanakkor ha tényleg megkapják… akkor aggódhatnak, plusz nem csak a magam nevében válaszolok, hisz sokan nem is vettek részt hasonlón. Mégsem tudok, más nevében nem nyilatkozok, nem vállalok felelősséget. Engem kérdeztek, én válaszolok… Majd dacosan rákattintottam a küldés gombra még mielőtt megint meggondolom magam! Majd a fiúkhoz fordultam.
- Bocsánat, nem gondoltam hogy ennyire vacak küldi lesz... és Eldire, ne ebből ítélj! Ez nem szokványos küldetés volt. - Majd pedig a lányhoz és a macskájához fordultam.
- Örülök hogy megi... találkoztunk! - Jabvítottam ki magam, hiába hülyén jött ki, de azt nem mondhatom hogy megismertem őket, viszont most megragadtam a lehetőséget és a pethez fordultam.
- Kérdezhetek tőle valamit? - Kérdeztem először a gazdájától, majd legugoltam Álomkelőhöz ha engedélyt kaptam.
- Lehet furcsa lesz a kérdés de, az érdekel, hogy vannak-e emlékeid a tojás korszakodból. Mármint, érzések, szavak, hideg-meleg érzet, érintés... bármi. -

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Szer. Május 25, 2016 1:41 pm

Megint egy panel? Oda sem nézek, azt hittem, csak valami köszönésféle, de csak nem akart eltűnni. Ahogy a tekintetem végül ismét felemeltem, hallattam egy fájdalmas nyögést, miután elolvastam a kérdést. Mikor hagynak már végre békén? Haza akarok menni, úgy érzem, ha nem tehetem meg hamarosan, össze fogok roppanni teljesen. A pánik, mint valami sötét árnyék, egy szörny, úgy emelkedik egyre feljebb és feljebb a szívemben, lassan úgy érzem, teljesen eltakar a többiek elől.
Semennyit sem változtam a kinti énemhez képest. Talán jobb lett egy kicsit, de az ilyen pillanatok, mikor úrrá lesz rajtam a félelem és az önutálat, ugyanolyanok maradtak.
Ha más lenne a helyzet, ha jobban érezném magam, ha az "igazi" Chancery lehetnék, akkor biztos mást írnék. Most viszont ennyit vagyok képes csak a néha elmosódó panelba pötyögni:
"Sajnálom."
Elküldöm az üzenetet, és visszatérek előbbi poziciómba egészen addig, amíg egy hang meg nem szólít. Illetőleg nem tudtam, engem céloznak-e meg vele, csak a hangok különös ereje miatt néztem fel, egyenesen a zöld hajú lány szemeibe. Bizonyára láthatta bennem a csodálkozás csírázó magvát: tényleg hozzám beszélsz? Tényleg megajándékoztál a kommunikációval? De a mechanikus cicafülek visszalankadnak, ahogy felfogom, nem velem akar beszélni.
Hát persze. Velem miért akarna bárki is?
-Nyugodtan. -sutyorogtam és visszabújtam a térdeim közé. Sírni akarok. Mit sírni, bőgni... valósággal tombolni. Ez a növekvő, elképzelt fájdalom szinte elviselhetetlen.
Ezalatt a másik oldalon Álomkelő mindenre ugyanúgy tesz, mint eddig. A mancsát nyalogatva elvan a helyén, még akkor sem néz fel elsőre, mikor a lány hozzá beszél, csak a fülét fordítja arra. Mikor a mondat véget ér, abbahagyja a nyalakodást és szigorú sárga szemeit Kiwire veti, kicsit vár, végül hangja megszólal annak fejében, míg a macska pofija mintha mosolyogna.
~Én nem valószínű, hogy voltam tojásban, mivel nem én vagyok Csan eredeti társa. Ellenben a céh vörös pulykája, Dászt tudna válaszolni. Ő nem is olyan rég kelt ki...~
-Főnix...
Mormogom ki a választ a térdeim és karjaim fonata közül.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Kiwi on Vas. Május 29, 2016 6:26 pm

Eluralkodott rajtam a saját dühöm, az események kapcsán… Majd amint megpróbáltam ismételten összeszedni magam, megpróbáltam mindenkihez intézni pár szót. Figyelmetlen voltam ugyan, először nem is vettem észre hogy a másik idomárt is mennyire megviselte ez a küldetés. Én úgy láttam, kissé távolabbról ugyan, de úgy érzékeltem hogy ő örül a másik fiúnak, és Cearsonak is hamarabb tudott vigaszt nyújtani mint én. Ezek után úgy vélem hogy ez  lány olyan típus aki krízis helyzetben nem fagy le, cselekszik, akár tudatosan akár nem… és minden megpróbáltatás utólag bukik ki rajta. Csupán egy pillanatra néztem rá,  és máris a pet felé akartam fordulni, hisz már annyiszor eljátszottam a fejemben ezt a jelenetet, hisz készültem rá. Aggódtam hogy esetleg nemet mond, vagy idegesen beszél majd velem és pont ezért nem mertem megtenni, megkérdezni. Nem is tudom hogy illik csinálni ezt az egészet. Mielőtt a pet felé figyeltem volna, az engedély után valahogy… most én szerettem volna akárhogy is, egy kis vigaszt nyújtani, segíteni neki, nekik. Olyan rossz ezt az egészet látni, csupán mi a két új nem buktunk ki a dolgokon, hisz… nem láttunk senkit sem viszont. Ugyanakkor én ezt hullagyalázásnak tartom, így mozgatni az avatart amikor már elvileg halott… Nem értem… Tényleg halott?!... Egyre groteszkebb dolgok történnek, amiket már nem tudom miként értelmezzem, kövessem. És én csupán a szelét érzem az egésznek, a többiek fájdalmának, gyászának, keserűségének, együtt tudok érezni ugyan, de kizárt hogy az munkálkodjon bennem ami bennük is. Aprót sóhajtottam, alig észrevehetőt, hisz nem szerettem volna ha látják rajtam. Majd oda guggoltam Chanhoz. Shukaku egyszer átkarolt, nem tudtam viszonozni, nem tudtam mire véljem. És furcsa érzés is volt, zavarba ejtett tőle. Arra gondoltam megölelem őt, de nem mertem. Nem ismerem, még csak most látom először, így csupán a bal kezemet a vállára tettem, próbáltam szemkontaktust keresni vele, majd ha sikerült ha nem, biztatóan halk, lágy hangon szóltam hozzá.
- Volt egy barátom odakint, és amikor szomorú voltam, vagy keserű akkor mindig azt mondta nekem hogy „Cheer Up!” Persze ettől még ideges is lettem, szóval sokat nem segített, de azt hiszem, érzem miért akart vigasztalni. – Nem tudom mennyire jutott el a füléig, mennyire érdekelte őt, és hogy miként folytattuk, de amikor megkaptam az engedélyt a pet felé fordultam, feltettem a kérdésem, majd igyekeztem értelmezni a választ. Megdöbbentem szerintem leplezetlenül, hisz nem hallottam még olyanról hogy valakinek nem a saját petje lenne a petje. Mármint olyat láttam már, aki szelídített magának állatot, de a harci pet az a sajátja… Viszont ez elgondolkodtatott. Valamint azt sem értettem miért nem volt tojásban, ha a petek onnan kelnek ki. Volnának eleven szülő petek?... Kizárt, azt hogy?... Majd kaptam egy útbaigazítást, hogy kit is kereshetek ebben az ügyben. Minden kis segítség, és információfoszlány jól jön, mint ahogy ez is jól jött amit hallottam. Chan még a faját is megemlítette, főnix. Most már csak arra kell engedélyt kérnem hogy valamikor meglátogathassam őket.
- Majd ha picit lecsillapodtak a dolgok, egyszer meglátogathatom? – Pillantok hol a lányra, hol a petre. Belegondolva tök sok kérdésem lett volna még, de nem akartam őket terhelni. Azon tűnődtem hogy ezt a pocsék hangulatot mivel lehetne kicsit helyre pofozni… De semmi normális ötletem nem volt. Még azon is gondolkodtam hátha összeülnék és ennénk valahol… de szerinte ma többiek, mindenki alig várja hogy vége legyen és nyugton távozhasson, így fel sem vetem. Butaság volna…

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Cearso on Vas. Május 29, 2016 6:42 pm

Egyetlen sor... Nagyon nehéz ezt most megmondani.
Elsőnek arra gondoltam, hogy küldenék valami vicces megjegyzést. Olyat például, hogy ne várjanak meg a vacsival. Ez a válasz, teljesen Cear-os, gondtalan és felszabadult lenne, de csak idebent váltam ilyenné. Amit pontosan azért építettem magam köré, hogy ne nyomjon el az a nyomasztó érzés, hogy teljesen el vagyok szakítva a fenti világtól. Odafent nem értékelnék a benti humoromat.
Miközben gondolkoztam, hogy mit írna a komoly énem, egy furcsa jelenet keltette fel a figyelmemet. Kiwi és Chan beszélgetése. Mármint az a reakció, amit Chan produkált, mikor rájött, hogy nem ő van Kiwi figyelmének a központjában.
Chan tényleg ennyire letört lenne? Eddig is ilyen volt, vagy csak ezek a játékok tették ezt vele? Annyira lekötött az, hogy én hogyan érzek Anat miatt, hogy az eszembe se jutott, miként hathatott az egész a többiekre. Mondjuk Kiwi azt mondta, hogy ő és Eldrie elvileg még nagyon kezdők, azonban Chan más. Nagyon más.
Hagytam a francba a panelt. Elküldtem a válaszomat teljesen üresen. Ha értelmes ember olvassa, akkor meg fogja tudni fejteni: Fontosabb dolgom is van, mint egy tőlem független világnak üzenetet írni. Ez a metaforikus válasz már jobban jellemzi a régi énemet (amiből idelent is megmaradt szerencsére egy kevés).
Hagytam a francba a panelt, és inkább odasétáltam, és leültem a cicafüles lány mellé. Eljött azon ritka alkalmak egyike, amikor bohóckodással nem lehet elintézni a problémát. Hagytam, hogy Kiwi beszéljen.
Én inkább megtettem azt, amit ő nem, és megpróbáltam átkarolni a lányt.
-Mit szólnátok, ha a sok megpróbáltatás után elmennénk együtt valahova kipihenni a nap fáradalmait?
Nem szokásom küldetés után elhívnom a többieket, de még nem köszöntem meg Eldrie-nek a segítséget az utolsó játékban, Chant most nem hiszem, hogy jó ötlet lenne egyedül hagyni, és elvileg Kiwinek is testőrködnőm kéne, ami nem történt meg a küldetés alatt.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Chancery on Vas. Május 29, 2016 8:11 pm

Álomkelő az érdeklődés és a végtelen unalom tekintetének keverékével nézi végig a jelenetet, ahogy a zöldhajú lány mellém guggol. Én érzem a levegő áramlását és hallom a ruha szinte rémisztően élethű hangját, miközben már én magam sem tudom, hogy egyáltalán mire gondoljak? Örülök? Tűnjön el? Fogalmam sincs. Én most perpillanat egyedül szeretnék lenni. Borzalmas ez, hogy nem elég Anat felbukkanása, akiről az utolsó emlékem egy randinak beillő találkozás volt, ahol olyanokat mondott nekem, amikről álmodni nem mertem volna, hogy egy magamfajta rút kacsa majd hallani fog egyszer, és erre... groteszk volt, ahogy most meg se szólalt, nem is kommunikált velünk. És akkor a sorozatos lecseszés, hogy miért szólok bele mindenbe.
Hacsak nem képzelem be szerintem beképzelem de szerintem meg nem.
Kiwi pedig végre megszólal. Felnézek és elmosolyodom, igyekszem a legkedvesebb lenni, fogalmam sincs, ez mennyire sikerül. Csak a könnyek vannak már a szemeim sarkában, és kész, végem, egész egyszerűen nem tudok más lenni már. Mondjuk, ezt, ami most kibukik belőlem, normális esetben sem tudnám visszafogni. Sajnos nekem ami a szívemen, az a számon.
-Örülök neki. Nekem nem volt egy barátom sem. Biztos most is törődik veled, így vagy úgy.
És ezzel én le is zárnám, a lábaim kinyújtom kissé és készülnék felállni, de valami letámad. Észre se vettem, hogy idejött, és ahogy most átkarolt, hogy őszinte legyek, az a digitális szívverés kihagyott bennem pár ütemet az ijedelemtől. Szinte éreztem, ahogy falfehérré válik az arcom a rémülettől, a szemeim kerekre tágulnak és kis híján hátraesek, hogy aztán döbbenten nézzek hol rá, hol a másik két jelenlévőre.
Ezt nem értem. Elvileg már gyűlölnie kéne engem, szerintem gyűlöl is teljes szívéből a sakkozós meg a CS-beli események után. Egy magamfajta nagyszájú csitrit amúgy is csak gyűlölni lehet.
Abba kell hagyjam. Megrázom a fejem, hogy valamennyire kiöljem ezeket a gondolatokat, de most nem megy. Most alulmaradok. Haza kell menjek.
-Áh, én biztos, hogy nem.
Megint kimondom, ami először eszembe jut.
És ez sosem a legjobb választás az esetemben.
-Az én társaságomhoz senkinek nincs kedve, főleg ezek után. Jó mulatást, nélkülem nem lesz nehéz :3
És visszatért. Az a mosoly, ami az elhangzottak ellenére mégis vidám, vagy legalábbis én már annak érzem ismét. A szívem pedig mintha a háromszorosára dagadt volna, iszonyatosan nehéz. Valamivel csorbítanom kéne a kés élét...
-Úgyis pakolnom kell a Bankban.
Kedvesen, gyengéden fonom ki magam a gyűrűből, ami valahogy körém épült és leporlom a hátsómról a nem létező port.
-Akkor téged pediiig... -fordulok Kiwi felé. -Írj rám bármikor, ha jönni szeretnél Dusthoz, vagy mehetek vele bárhova.

Összeroppanok. Vagy már össze is roppantam, nem tudom. A macska bundájába bújtatva a kezem várok, mi lesz a vége. Elbúcsúzik ez a bolond küldetés és visszatérünk a térre, hogy onnan gyalog mehessünk haza? Remélem, hamar eltűnhetek már innen, kristállyal vagy anélkül. Nincs kedvem hallgatni a hazugságot arról, hogy nincs igazam, sem azt, hogy miért viselkedem így.
Én haza akarok menni és kibőgni magam.


//Ha lesz még kör, akkor abból kimaradok, ide most úgyis dupláztam :3
Köszöntem szépen :3
És ha belegondolok, hogy Zarbeit csak ezután jön... Suspect  //

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2598
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Silica on Hétf. Május 30, 2016 8:52 am

Nem, nincs több megpróbáltatás.
Visszatértek a Főtérre, és mindenki mehet a dolgára, a kalandot sikeresen befejeztétek.

Chan: (12) 160 Exp 170 arany
Kiwi: (13) 155 Exp 170 arany
Cear: (13) 181 Exp 190 arany
Eldrie: (11) 125 Exp 140 arany

Unity: 85 arany; Chan 20 Exp, Des 20 Exp, Joey 20 Exp, Kurama 20 Exp
White Rose: 70 arany; Enhi 21 Exp, Eldrie 21 Exp, Noxy 21 Exp
Jumpy Vigor: 85 arany; Saya 15 Exp, Shu 15 Exp, Kiwi 15 Exp, Char 16 Exp, Ritsu 16 Exp
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Klein on Vas. Jún. 05, 2016 12:20 pm

Chancery
T4 Kristályírás: Hibás Rejtőkristály Recept, Erős Pajzskristály recept
T3 Növénylátás (265 -> 285): 5 Nihil Ág 5 Eknier Levél 3 Gyilkos Galóca 4 Ezüst Százszorszép 3 Gigantikus Pitypang

Kiwi
T1 Érclátás (21 -> 41): 7 Bronzérc 6 Munkálatlan Bőr 1 Sida Kő 6 Halvány Rubin
T2 Növénylátás (100 -> 120): 6 Vastag Tövisgyökér 7 Faeno Ág 2 Vörös Gomba 4 Nihil Levél 1 Óriás Pitypang

Cearso
T4 Fegyverkészítés: Fekete Jeges Íj Recept, Platina *fegyver* Recept
T1 Érclátás (1 -> 21): 10 Bronzérc 2 Munkálatlan Bőr 4 Sida Kő 2 Halvány Rubin 2 Vasérc
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Hogyan tovább?

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.