Nagy Síkság

6 / 21 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next

Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jún. 20, 2013 3:54 pm

The member 'Hayashi Yuichi' has done the following action : Kockadobás

'Kaszinó Kocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15018
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Csüt. Jún. 20, 2013 4:08 pm

/Möraja/-Öhm...csupán szétnézek a környéken . Még csupán nemrég értem ide, és eléggé új nekem ez a világ. Olyan csodálatos. - Mondtam , miközben lassan a lány mellé álltam, míg ő újra lekucorodott a fűbe. Nem tudtam menjek vagy maradjak e, de az biztos , hogy jól jött egy ismerős, úgy véltem maradok míg megtudok pár dolgot a játékról. Jól jöhet a fejlődésnél.
 A lány mellett lévő macska elég kedvtelennek tűnt számomra, de biztosan ilyen a természete, míg az én kicsikém ott rohangált körbe körbe, elég játékos teremtés, persze miután már nem fél tőled, furcsa kis jószág. Majd úgy gondoltam , hogy ideje megkérdeznem van e értelme maradni, s mit tud a lány a játékról.

- Te már régóta játszol? -Kérdeztem , lehet kicsit tolakodó vagyok, de a lényegre tértem.
Majd leültem mellé, s magam elé bámultam , s folytattam.
-Olyan csodás ez a világ, olyan más mint az otthoni, nyugodt és békés innen nézve, bár harcolunk, mégis jobban érzem magam itt mint az igazi világban. Bár vissza kell mennünk. Bízok benne, hogy végig viszem a játékot , s kijutok innen. - Majd az ég felé fordítottam tekintetem .
- Te mire jutottál eddig a játékban? Miket tudtál meg? - Folytattam mondandómat. Tudtam , hogy tolakodó vagyok, de tudnom kellett az alapokat, és úgy láttam , hogy ő tud nekem segíteni ebben. Minél hamarabb tudni akartam mindent erről a csodás világról.
És mi több reméltem, hogy az én kis Himekomról is megtudok egy-két dolgot tőle, hisz ő is idomár volt, valamint kíváncsi voltam valamilyen szinten arra is, hogy hogyan találkozott az állatkájával. Vajon nekik is olyan nehézkes volt mint nekem? 
 Rengeteg dolgon járt az eszem , de egyszerre elég ha erre válaszol nekem.

Figyelmesen ültem s tekintetem rá szegeztem , válaszát várva.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jún. 20, 2013 4:41 pm

//Lyliana//
Hime sikoltására figyeltem fel, ahogy nevemen szólít. De már itt is volt és leszúrta az utolsó farkast, ami a hátam karmolászta és harapdálta. Rettenetesen sírt és közben szólongatott, hogy nincs-e bajom. Ami azt illeti, pár karcolás került csak rám a harc alatt, ami már kezdett el is tűnni, csak pixel sebek. Fájdalom nélkül.
- Hime, jól vagyok, tényleg – ahogy elzuhant, mielőtt földet ért volna elkaptam, így nem esett el. A sokktól rémült Hime felső testét feljebb húztam és átöleltem, hagytam, hogy arcát vállamba temesse, é közben fejét tartottam és haját simítottam. Míg másik kezem derekát tartotta.
- Bocsáss meg Yui. Ha nem akarok tovább vadászni, nem történik meg mindez. – szavai szipogással, könnyekkel és fájdalommal volt teli próbált volna felállni, de nem hagytam, hogy hagyhattam volna magára, - semmi baj Hime, suttogtam neki. - Nekem ez nem fájt egyáltalán, és több kell ahhoz hogy pár farkas végezzen mindkettőnkkel. Ha nem most történik meg, máskor, ezen túl kellett ess, ez egy ilyen játék, a túlélésért harcolunk. És túl kell élnünk! – mondtam a szemébe nézve határozottan. Lefelé görbülő ajkai, kisírt szeme, mind-mind rémületéről tanúskodik.
-Ennyire gyenge lennék?- kérdezte, - Nem, nem vagy gyenge- nyomatékosítottam- hisz könnyedén végeztél kettő farkassal és egyet csúnyán megsebeztél. Ezek viszont nem vonulnak vissza, ezt jegyezd meg. Megvédelek, meg akarlak védeni – hangsúlyoztam – Hime. Most sem voltunk veszélyben, - hidd el szólni fogok, ha valami olyannal találkozunk ami nem neked vagy nekem való tettem hozzá gondolatban.
-Yui, szerintem ma már ne harcoljunk. Én félek. Ez most nagyon megijesztett. Nem tudom, így mi lesz velem. –elengedtem ölelésemből és összegubózott. - Gyere vissza Hime, gondold át – tártam szét karjaim és mosolyogtam rá, már nyoma sem volt az előbbi sérüléseknek, minden pixelem helyrejött. Páncél értékeim helyreálltak, és életerő csíkomból hiányzott kicsi. Tényleg azt a bogyókkal pótolhatom jutott eszembe a váratlan ötlet. Újra ránéztem Himére még mindig eléggé elvolt szontyolodva, de mintha már kezdene helyre jönni. Megsimogattam az arcát, és újra kitártam karjaim – ne félj, - mosolyogtam rá, - ..őszintén csak szemétkedtem veled – szégyelltem el magam é jelent meg pír az arcomon – könnyedén kitérhettem volna a farkas karmolási elől, csak kíváncsi voltam, hogyan reagálsz le egy vészhelyzetet. – Tekintetébe nem mertem bele nézni, élesben teszteltem, és kicsit sem vicces. Most ha kiakad rám, jogosan teszi. Ha még nem vágott szavamba Hime folytattam – és ezt azért kellett megtapasztald, hogy kialakuljon benned a tényleges túlélési vágy, csak harccal lehet túlélni ezt a helyet. Ezt jegyezd meg Hime, ha azon kívül szíved tudod irányítani és örülni, mint korábban, akkor Te vagy a játék nyertese, és nem az, aki levágja az utolsó boss-t. Hime emlékezz csak a köpenyre, a fagyira, az étteremre, a bókokra, a játékra, a reggelre, és az éjszakára. Én ma este is mosollyal az arcomon fogok elaludni, mint tegnap. Ebben térhetünk el mi azoktól, akik láttad csak búvalbaszottak. – csúszott ki a szó a számon. mosolyom többnyire tudtam tartani, de szemével folyamatos kontaktust tartottam. Ha eddig nem bújt hozzám, akkor most segítettem neki felállni, leporoltam ruháját, levettem pólóm és átnyújtottam neki, - töröld meg szép szemeid Hime, és készülj, jönnek a farkasok, újra.. – lenyúltam a földre pajzsáért és felé nyújtottam – most tiéd a stratégia, mondd, mit tegyek és követem, van 10 másodpercünk kb.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jún. 20, 2013 4:51 pm

//Ai Hane//

-Ismerős. -utalok a helyzetre, miszerint neki is még új ez a világ. Igazából nekem is, de sokat dolgozok azért, hogy megismerjem. Úgy érzem, még sokáig ez lesz az otthonunk, így érdemes is. Örömmel látom, hogy egyre többen mozdulnak ki a tömegbe, miután sokáig nyalogatták a KayaBá által okozott sebeket a sarokban.
-Te már régóta játszol?
-A SAO-val indulás óta. -nevetek, hisz gyakorlatilag mindenki indulás óta játszik itt. Kivéve a bétások, de én nem vagyok az. -De ezelőtt is sokmindennel játszottam.
Bólogatva hallgatom a mondandóját. Igen, Aincrad egy olyan meseország, ami... egyszerűen gyönyörű. A szöges ellentéte annak, amit odakint ismerek. Itt nincsenek mocskos kis plázacicák, akik rád akarják tuszkolni a stílusukat és leköpnek, ha máshogy gondolkodsz, mint ők. Nincsenek macsó izomállatok, akik lány létedre is kiverik belőled a sz... szóval mindent, ha nem tetszel nekik. Itt nincs olyan mértékű kiközösítés, mint nálam otthon. És talán pont ezért kicsit elfintorodom a mondatra, hogy "haza kell menjünk". Én nem akarok hazamenni, de ezt nem mondom ki hangosan. Viszont elgondolkodom... hogy vajon miért nem szeretnék?
Annak mindenesetre nagyon örülök, hogy végül csak megeredt a lány nyelve, sőt, újabb piros pont, hogy érdeklődik is. Büszkén elmosolyodom és elkezdme csavargatni egy hajtincsemet.

-Hát, talán ami a legfontosabb, hogy nem kell aggódni, nem halhatsz meg mindenhol. Védett zónán belül egy piros indikátoros sem támadhat rád orvul, és párbajban is úgy tudom, megvéd a rendszer a haláltól. Védett zónán kívül érdemes vigyázni, de én jó fél évig az erdőben éltem, és... izé... szóval a végén megtámadtak, de a petem elkergette. A bossharcokra, ha eljutsz odáig, lehet venni az egyik boltban burkot, ami megvéd a haláltól, cserébe viszont, ha a legolcsóbbat veszed, nem kapsz jutalmat. De azért jobb vigyázni, mert ezeken kívül meg lehet halni, ha nem figyel az ember.
kicsit elgondolkodom, majd folytatom, az égre mutatva. -Úgy tudom, a 8. boss leütésére készülnek már. Az összes előtte levő szint nyitva van, csak a megfelelő szintet kell elérnünk. A frontharcosok között is viszont vannak páran, akik szívesen segítenek a kicsiknek, mint mi. -mondom, hisz említette, hogy végig szeretné vinni a játékot, így arra következtetek, hogy szeretné utolérni a frontharcosokat ő is.
-Ha gyorsan akarsz fejlődni, tudok rá pár módszert. Először is a városban itt-ott-amott vannak kitéve állványok, és azokon mindenféle hirdetések. Küldetések. Csak el kell fogadni a felugró ablakban azt, amit kiválasztasz, és már mondja is az utasításokat. Persze alaposan olvass el mindent, mert néha csalnak, és egy küldit könnyebbnek állítanak be, mint amilyen valójában. Ha megcsináltad, expét és aranyat kapsz érte. Ezen kívül lehet páárbajozni más játékosokkal, amiért szintén kapsz tapasztalatot vesztés esetén is. A mobolást inkább aranygyűjtésre és gyakorlásra ajánlom, egyébként nem éri meg.
Jaj, bocsi egyébként, néha elszáll a beszélőkém. Nyugodtan szólj közbe, ha kérdésed van, hisz én sem tudom, te mennyit ismersz a rendszerből, és nem akarok olyat mondani, amit már úgyis tudsz ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Csüt. Jún. 20, 2013 5:30 pm

-Hmm..Értem értem. - Motyogtam , miközben hallgattam a "tanításokat" . Szinte minden új volt amit mondott nekem, s tágra nyílt szemekkel figyeltem. Egy kis idő után Hime is leállt a játékkal , s leült elém, hallgatva a mondanivalót. Vajon mennyit ért meg belőle? Gondoltam, hisz annyira értelmesen figyelt.

Amikor a lány a halálról beszélt, szinte oda se akartam figyelni, hisz a gondolatát is el akartam riasztani magamtól, mégis kénytelen voltam figyelni, hisz jobb tudni mi várhat rám , mint tudatlanul belerohanni. Rengeted érdekességet mesélt a játékról , a bossról is. Fontos volt amiket mesélt, jól gondoltam , hogy többet tudhat nálam.
De ami a legjobban érdekelt, az a fejlődés része volt.

Amikor erről mesélt szinte belebújtam az arcába, pedig tényleg nem akartam tolakodó lenni vele szemben, de nem bírtam visszafogni a játékszenvedélyem. Többet többet és többet akartam tudni.

Igen, mit is mondott az imént...állványok a városokban ...azokat láttam már messziről, de még nem néztem meg közelebbről. De akkor szemügyre veszem majd őket. Később még több tudnivalót mesélt a fejlődésről, melyek nagyon érdekesnek hangzottak.

Láttam , hogy nagyon közvetlen típusú, velem ellentétben, és így igazából fura is, hogy beszélgetünk. Hisz ez már beszélgetés ..igaz?
-öhm..hogy mennyit ismerek a rendszerből? Hát..őszintén elég keveset, amikor magamhoz tértem , már mellettem volt ez a kis törpicsek, s vele is nehezen barátkozunk. Amúgy sem vagyok társasági ember. Mindig is úgy terveztem , hogy egyedül jutok itt végig, bár ez egyre reménytelenebbnek tűnik. Te hogyan gondolod Chancery? - Mondtam, kérdeztem, össze vegyítettem mondanivalóm. Ami tőlem már rengeteg beszédnek számít, bár ezt ő nem tudja.

Majd tovább figyeltem Himét, aki egyszer ült , s minket figyelt, majd másik pillanatban már pillangót kergetett kicsit odébb. Annyira kis élénk, úgy érzem ha kibontakozik nehéz lesz visszafogni, persze csak ha elmúlik  rettentő félénksége. És majd idővel közel enged magához. Amikor rá nézek kicsit mindig kételkedem magamban , hogy képes leszek e jó mesterévé válni, de igyekszem elhessegetni a rossz gondolatokat.  Elvégre most egy új világban vagyok!

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Csüt. Jún. 20, 2013 6:43 pm

//Yuichi//
Mielőtt a földre estem volna Yui mellém ugrott és az utolsó pillanatban elkapott. Magához húzott, és megpróbált megnyugtatni.Ám hirtelen olyat mondott, hogy azt hittem rosszul hallok.
-Mi, hogy csak szemétkedtél...-Szemem szikrákat lövellt, és hirtelen felpattantam és egy hatalmas pofonnal jutalmaztam ezt a mondatot.-Ez nem volt szép tőled. Tudod hogy aggódtam érted?- Könnyeim újra utat találtak maguknak.
Ám ekkor újra meghallottam a hangját. Kicsit elbizonytalanodtam. Vajon mi lett volna velem, ha ezt olyankor tapasztalom meg, amikor esetleg ő nincs mellettem.
Vajon akkor hogy reagálok? Lefagyok és mindennek vége vagy tudok harcolni és esetleg életben maradok.
Ezek a gondolatok cikáztak a fejemben. Eközben hallottam, hogy Yui az elmúlt két napot foglalta össze.
-Kérlek bocsásd meg a pofont.-Futottam oda hozzá és két kezemmel átkaroltam a nyakát.
Ezután felajánlotta a pólóját, és megtörölgettem sírástól maszatos arcomat.
Ekkor hirtelen felugrott, és felsegített. Na ne újra megjelentek a farkasok.
-Ez most ugye nem komoly!-Fakadtam ki kissé, de Yui már a kezembe is adta pajzsomat.
-Menjem minden hasonlóan, mint az előbb.-Mondtam kicsit komolyabb hangerővel.
Éreztem, hogy még fáradt vagyok, de az adneralin végigszáguldott az ereimen.
-Hollow!-kiálltottam el magamat és a klónjaimmal együtt nekirontottunk a farkasoknak.
Miután az egyik farkas életét a felére levittem rögtön nekiugrottam a következőnek. Csak úgy porzott körülöttem a föld, és egy másodpercre se álltam meg.
-A maradék életük a tiéd!-Kiáltottam hátra Yuinak, majd szélsebesen a harmadik dögnek ugrottam neki. Fejemben kavarogtak a különböző mozdulatok a régi edzéseimből, és nem egy támadást hárítottam el a pajzsommal. 
Mire megfordultam, már csak egy farkas volt életben.
-Ügyesek vagyunk.-Mosolyogtam Yui-ra.
-De az előző húzásod végett meghívsz egy ebédre, egy sütire, egy fagyira, és egy csokiturmixra.-Öltöttem ki a nyelvem Yui felé.
Majd a hátára pattantam.
-Gyí paci vissza a városba.-Kacagásom csilingelt a mezőn keresztül.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jún. 20, 2013 9:03 pm

//Ai Hane//

Jómagam is mosolyogva figyelem a kis griff hangulatváltozásait. Igazi kölyök, egyszerűen nem lehet hosszú időre lekötni a figyelmét. Remélem, a gazdája tudott ehhez idomulni, én kétlem, hogy képes lennék rá, így elkönyvelem magamban, hogy piszok szerencse, amiért nem griffet kaptam.
Örülök neki, mikor Hane újabb kérdéssel áll elő. Ez azt jelenti, hogy érdekli, amit dumálok, és nem is megyek az agyára, ami nagy szó. Lelkem tanárnéni-énje jóformán repes az örömtől, hogy lett egy újabb tanítványa, és persze az sem rossz érzés, hogy nem a tipikus sablon-kérdéseket teszi fel. Igen különleges lány, ez látszott rajta első látásra is.

-Az elején szerintem könnyű egyedül haladni, habár attól óva intelek, hogy egy szintbossnak nekiugorj csapar nélkül. Nagy szinten viszont biztos vagyok benne, hogy mindenki rá fog kényszerülni a szólózás lemondására. Nem láttam még olyan MMO-t, ahol egy idő után ne kellett volna csapatba verődve haladni tovább, és szerintem ebben a SAO sem lesz kivétel.
Elmosolyodok, mikor megemlíti, hogy nem társasági ember. -Én se voltam az, még kiskoromban. Aztán megismertem pár embert, akik kérdés nélkül maguk közé vettek. Fura érzés volt elsőre, de végül azon kaptam magam, hogy imádom a társaságukat.
A petjével való fura viszonyának hallatán pedig, nem szégyellem, még el is nevetem magam. -Én részleges arachnofóbiás vagyok. Ennek ellenére a tojásomból tudod, mi kelt ki? Egy óriáspók. -kuncogok megint. -Utáltam az elején, de idővel megszerettem. Aztán egy nap furán kezdett viselkedni, távolodott tőlem, és végül egyik reggel ezzel a macskával néztem szemben. Egy ideig Norm, a pók is mellettem volt még, aztán eltűnt. A rendszer kicserélte a petemet, pont, miután megszoktam. Mai napig hiányzik, de a szőrgombócot is kezdem megszeretni.
Álomkelő a szőrgombóc hallatán sértődötten rám néz azokkal a nagy szemeivel, majd füleit hátracsapva visszafekszik előbbi helyzetébe.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Csüt. Jún. 20, 2013 9:28 pm

//Chancery//
 

Azon járt a fejem, kicsit idegesen, hogy egyszer majd társakra leszek kényszerülve, ez számomra nehéz hír, de valahogy majd megoldom, muszáj lesz.
Majd maximum nem figyelek rájuk, csak harc közben , úgy könnyebben elviselhető lesz.

Miközben én így gondolkoztam magamban, a mellettem ülő lányka csak sorolta tovább a gondolatait. Ami őszintén hidegen hagyott.
Nem azt mondom , hogy nem figyeltem, mert minden szavát hallottam , csupán elfoglalt voltam gondolataimmal.

-Vajon milyen típusú emberekkel kellene összeállnom? Mi lenne az előnyös? - Járt a fejemben. - Úgy kellene összeállítani a társaim, hogy az számomra tökéletesen előnyös legyen. Hmm... ezt még át kell gondolnom. - Azt hiszem túlságosan előre gondolkodom, de szeretem ha biztos lehetek valamiben , és tudom mit szeretnék.  Bár sűrűn vagyok tanácstalan hirtelen jött helyzetekben , mégis ha tehetem átgondolom a gondokat...
Amikor gondolatmenetem végére értem, arra lettem figyelmes, hogy a lány a társáról mesél. Hogyan? Neki kettő is volt? Lehetséges a váltás? Ez érdekes.
-Vajon nekem a játék véglegesen Himekot szánta? Vagy lesz még más is?

Egyenlőre úgy érzem nem szeretnék más társat, éppen elég lesz nekem hozzá közel kerülni. Elég önfejű kis griff. De úgy érem jók lehetünk együtt , IDŐVEL!
- Ahogy látom a cicusod eléggé sértődékeny. - Mondtam, látván , hogy milyen szemekkel nézett Chancery-re az elhangzottak után.
-Még szerencse, hogy a griffem ilyen játékos , nem nagyon érdekli mit mondok róla . Bár ez nem biztos , hogy mindig jó.- Mondtam , miközben még mindig néha elkalandoztak a gondolataim.
Mikor Himeko néha a közelembe ért próbáltam megsimítani, közeledni hozzá kisebb-nagyobb sikerrel. Miközben próbáltam figyelni a "tanítóm " szavaira.


(fehér --> gondolat, lila--> kimondott)

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Csüt. Jún. 20, 2013 10:24 pm

//Lyliana//

A pofon elcsattant, amiben teljesen igaza, elkeseredtem, mert tényleg nem lett volna szabad ilyet tennem. A fájdalmat nem éreztem fizikálisan, de belül annál inkább, hisz, ártottam neki, és ez a legnagyobb bűn, amit csak elkövethetek ellene. Könnyei megindultak és szeme haragos volt, de nem hagyhattam abba folytattam, bármenyire is fájt. Szavai hatására, odafutott hozzám, de nem egy újabb pofont kaptam, hamen átölelt, és szavai hatására, kicsordult egy csepp könnyem. Kézfejem-rátettem kezére. és jobb kezemmel végig simítottam arcán.
- Bocsájts meg - suttogtam felé miközben egy könnycsepp is legördült arcomon. Elfogadta a nyújtott pólóm. És már kissé megnyugodtam, de nem tudtam még mosolyogni, ugyanis mindjárt harc jön. Megtörölte arcát, és felvette pajzsát. Kimérten válaszolt, és nem is nézett rám egy pillanatig sem, harcolni fogunk, mégpedig ahogyan az előbb is immáron hallattam hangját, "Hollow" szóval szólnia kell ahhoz, hogy képessége beinduljon. Tároltam el a dolgot fejemben és mosolyodtam el, ahogy hátát és mozgását, figyeltem, kardom felvillant narancsos fényében, és máris a Hime mögött elhagyott farkast vágtam le két ütésből és így, ahogy haladtunk előre, szépen minden farkas elesett, Hime kiáltását közvetlen közelről kaptam, pofon és kiáltozás. Rossza tettem, végül is majdnem halálom játszottam meg előtte, ilyet nem teszek többet.
Vajon mit tegyek, hogyan engesztelhetném ki, nem akarom elveszíteni, főleg ilyen helyen.
- Ügyesek vagyunk. - hangja és mosolya, teljesen visszahozott, viszonoztam mosolyát, de maradtam továbbra is szótlan. Ahogy közben levágtam az utolsó farkast, amit meghagyott, hallottam büntetésem. Fülig érő mosolyomban, szomorúságom egy csapásra elszállt. A kérése, nem is parancsa elfogadhatónak tűnt, ilyen büntetésben régen voltam már részesítve, arca ahogyan megváltozott, hatására feloldódott minden addigi rossz gondolatom és kissé felnevettem, - Köszönöm Hime, természetesen ebben a sorrendben megyünk és mindenhová betérünk. Végig néztem felszerelésem milyen tárgyak estek a farkasokból, jó megint van pár apróság amiből, kifizethetem az ennivalót és a szállást. Letérdeltem előtte, vidám szemeim pontosan belefúrtam az övébe, kacér tekintete és illegetésére, már pontosan tudtam mit akar. Kezeim felé nyújtottam, amit ő megfogott is, és körbevezettem személyem körül és jól tudtam, meleg combjaival körbefonta nyakam, és felemelkedtem vele, futottam, ahogy csak lábam bírta. És nevettünk.

A városba betérve, még mindig nyakamban ült és a létező összes kicsinyes bosszúját kiélte nyakamon, arcomon, szemöldökömön és már csapzott hajamon.
- Hime, akkor első megállónk az étterem lesz, bármit, amit megkívánsz azt természetesen állom. Utána süti, fagyi és egy csokisbólé. ugye jól emlékszem? – mondtam mosolyogva és kérdőn a szemébe nézve.
- Hime? Továbbra is a nyakamban utaznál vagy esetleg, mellettem? – kérdeztem miközben a számat próbálta befogni, de én haraptam, mint a kis nyuszi. Ha nem sikerült befognia szám és úgy döntött leszáll, akkor karonfogva sétáltunk tovább, ha maradna, Akkor kérdőn felnézek újból, és köpenye díszes csuklyája alól villogott rám szemeivel. – ok tudom, de így nem fogunk beférni az ajtón. – próbáltam viccelődni, de tekintetéből sugárzott a mondat, oldjam meg. Ne is aggódj megoldom, játszottam el a gondolattal. Ha befogta a szám, ez a kérdés sosem hangzott el.

Későbbiekben étterembe betérve, sikerült úriemberként viselkednem, és míg ettünk, az általa választott finomságból, nem szóltam semmit. Süteményevés után kezdeményeztem volna egy beszélgetés. – Lyliana – szólítottam igazi nevén – ano.. arra gondoltam, hogy ha már ennyi mindent megéltünk és még két fájdalmat is túlélt ismeretségünk – igen ez lesz az  az alkalom, amikor megkérdezhetem azzal, ha nem húzta el kezét az asztalról és egyáltalán az asztalon volt, megfogtam és két szembogarában elmélyedtem – lennél-e a partnerem, vagyis a partymban egy ideig, ameddig jónak látod, és úgy, hogy társadként gondolsz rám? kérdeztem nagyra nyitott szemekkel, határozottan. Ha nem az asztalon volt a kézfeje, akkor felálltam és elé térdeltem.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Csüt. Jún. 20, 2013 10:58 pm

//Ai Hane//

-Ilyen a személyisége. Norm a szöges ellentéte volt. -válaszolom vállat vonva. A lány, amilyen nagy volt eddig a lelkesedése, úgy vonult megint vissza a képzeletbeli vackába. Mégsem bánt a dolog; emlékszem, mikor én voltam ilyen. Naphosszat üldögéltem egy képzeletbeli város képzeletbeli házának képzeletbeli tetején és örültem, hogy egyedül lehettem. Ám nagyon remélem, hogy egy nap Hane életébe is elérkezik pár jóbarát, akik le fogják onnan csalogatni. Utólag rádöbbentem, hogy milyen rossz volt valójában egy kitalált világban bolyongani magányosan. Egy idő után megtámadja az embert a depresszió, amit senki sem vesz észre, tekintve, hogy előtte sem engedett senkit a közelébe.
Azt hiszem, akár engedi, hogy felvegyem majd a barátlistára, akár nem, megpróbálom figyelemmel kísérni a lány útját, hogy ha észreveszem a depresszió tüneteit, időben közbeléphessek.
Nem azért, mert tolakodni akarok... egyszerűen csak nem akarom sem látni, sem megtudni, ha valaki meghalt ebben a világban.

-Érdemes úgy kezelned a peted, mint élő, valóságos és értelmes személy. Hiába digitálisak, eddigi tapasztalataim szerint meghálálják, ha kedvesen és figyelmesen bánsz velük. Némelyikhez több idő kell, néha meg azonnal megtalálják a közös hangot. A fejlődésükről nem sokat tudok, felnőtt petet még nem láttam, csak kölyköt vagy fiatalt. Oh... és még mielőtt elfelejtem: nagyon vigyázz rá. Himekonak csak feleannyi élete van, mint neked, és ha ez éles harcban nullára esik, meghal. Csak egy módját ismerem a felélesztésnek, a negyvenedik szint... környékén van egy virág egy kazamata mélyén... de attól még messze vagyunk, főleg, hogy a felélesztés csak 48 órán belül lehetséges.
Érdemesnek gondoltam, hogy ezt tudja, amennyiben eddig nem tette. Sosem felejtem el, engem mennyire megrázott ez az információ anno, és azóta is kutatom, van-e vajon más módja is a dolognak.
-Egyébként szabad kérdeznem, miért az idomárt választottad?Smile

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Pént. Jún. 21, 2013 12:23 am

//Yuichi//
Amikor a nyakában ültem, próbáltam minden elképzelhető módon terrorizálni Yui-t kicsit bosszút állva az előző dolgokért.
Először a hajával játszogattam, majd később a fülét húzkodtam, az arcát csipkedtem, és többször befogtam a szemét és a száját. Reméltem így egy kicsit idegesíthetem, de azért arra figyeltem, hogy ne annyira, hogy esetleg ledobjon a hátáról és ott hagyjon a porban.
Idő közben odaértünk az étteremhez, és Yui kérdőn pillantott rám, letehet-e. Ám egy szemvillanásból megértette, hogy oldja meg a dolgokat, pláne hogy mikor kérdezni szeretett volna újfent befogtam a száját.
Hangtalanul ettünk, és utánna rögtön tovább indultunk a cukrászda fele. Yui itt is ugyanazt kérte, amit én.
Ám miközben éppen a csokiturmixomat iszogattam, és két kézzel tartottam a poharamat Yui hirtelen letérdelt elém és a következőt kérdezte:
-Lyliana,ano.. arra gondoltam, hogy ha már ennyi mindent megéltünk és még két fájdalmat is túlélt ismeretségün,lennél-e a partnerem, vagyis a partymban egy ideig, ameddig jónak látod, és úgy, hogy társadként gondolsz rám?
Hebegni, habogni nem tudtam hirtelen, fülig elpirultam talán a hajam színénél is pirosabb voltam. Hirtelen minden szem ránk szegeződött.
Pár másodpercig meg sem bírtam szólalni, ám amikor sikerült pár szót kinyögnöm, akkor se valami túl értelmesek sikeredtek.
-Ehmmm, ö.... izé....-Próbálkoztam megformálni a gondolataimat, majd pár korty turmix után végre sikerült rendesen megszólalnom.
-Nagyon szívesen, persze csak amég nem vagyok a terhedre.-Válaszoltam, majd mereven magam elé néztem és elkezdtem játszadozni a hajammal. Nagyon meglepett Yui kérése, ám még nem mertem a valódi érzéseimet kimutatni. Szívem szerint legszívesebben örömtáncot jártam volna, ám egyrészt valószínűleg hülyének néztek volna, másrészt pedig, nem lett volna elég helyem.
Hirtelen Yui-hoz ugrottam és egy hatalmas puszit nyomtam az arcára.
-Menjünk valamerre.-Néztem rá könyörgő szemekkel.-Túlteng bennem az energia.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Jún. 21, 2013 1:39 am

//Lyliana//

Kérdésemre, elvörösödött Hime, és mintha nem találná hova nézzen, vajon elutasítja, vagy az a végtelen öröm megtestesülése? Tekintetét kutattam, de még továbbra is zavaros volt. Elég sokan vannak itt lehet, nem itt kellett volna ezt megtennem, hanem egy meghittebb környezetben. Ezeket a játékosokat és npc-ket, eddig észre se vettem, de nem is törődtem tovább velük, visszanéztem Hime gyönyörű szemeibe, és vártam tovább. Hangja már tört fel, biztosan váratlanul érte a hirtelen felkérés. És a csoki turmix segített, hogy szavakká formálja becses hangját. Így, hogy itt fél térdre ereszkedtem előtte, belegondolva lehet nem pont erre számított, hogy most és ma valaki még fel fogja kérni valaki. Lehet, hogy arra számított… merő rőt vörös lettem. És elszégyelltem magam, hogy csak ennyi cseppségért letérdeltem előtte, és ő most valószínűleg azt gondolja, hogy hogyna zavarjon el, mert ebben a formában nem party felkérést szoktak intézni a férfi a nőnek.
- Nagyon szívesen, persze csak a még nem vagyok a terhedre. - mondta szinte megmerevedve.
Ugyan, miért lennél terhemre Hime, gondoltam magamban, és elrévedő tekintetét figyeltem, a szempár és az elé bekószáló tincs újabb ingert váltott ki ujjbegyemben, hogy igazítsam meg. Miközben saját hajam is belelóg arcomba, vajon hogyan festhetek most? Vajon mennyire kócolt össze.. ez a furfangos Hime, bár senki nem röhög most rajtam szóval nem lehet annyira gáz. De tovább nem is volt időm és lehetőségem se gondolkodni, ugyanis meg találta ellenem a leghatásosabb eszközt, és szó szerint rám ugrott és ajkai cuppanás hangja alatt egy pillanatra még a levegő is megállt, nem hogy a csend. És ezt a csendet jómagam szívverése sem zavarta meg. Hálás kiskutya szemekkel tekintettem rá miközben, hangja betöltötte azt az űrt, amit az erdőben rostokolás hozott létre. Szemeiből, szavai tisztán olvashatóak voltak megerősítésképp. Kezem vállára tettem, és felálltam, ő követett tekintetével, és az a mosoly sokkal többet árult el, mint amit szavaival elmondhatott. Mutatóujjam lehúztam végig a karján és megfogtam kezét, szót nem intéztem, csak szememmel jeleztem, és tizenkét aranyat letettem az asztalra. Kivezettem a helyiségből, már akár most is szabad lehetne, de meglátjuk, ahová megyünk tetszeni fog-e neki. Kezét nem engedtem el és karomat sem kínáltam fel, viszont ha ez zavarná, és bárhogyan felhívja a figyelmem erre az apró malőrre, akkor természetesen váltok rá. – Mielőtt még kérdeznéd, ahova megyünk, az titok. – sejtettem felé mosollyal az arcomon és kiegészítettem – ott kettesben lehetünk és lesz lehetőséged levezetni energiád. –mosolyogtam ártatlanul. Keze tűzben égett, és éreztem egész testében és mivoltában várja a megérkezést. - Ha megengeded, most egy pillanatra eltakarom a szemed és úgy vezetlek tovább. – ha nem engedte meg, akkor láthatta, ahogy átlépünk a növényház kapuján.


_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Pént. Jún. 21, 2013 5:19 pm

//Yuichi//
Ő is belevörösödött, akár csak én. Szemében mosolyt, és megnyugvást véltem felfedezni, mikor elfogadtam a felkérést. Tudtam hogy ez az egyetlen esélyem az életben maradásra, és éreztem, hogy a magányba bele őrülnék. Végigondoltam az elmúlt két napot, és rájöttem, nagyon élveztem minden egyes percét.Szívem legmélyén éreztem, hogy ha Yui nem lenne mellettem, és nem láthatnám többé, vagy bármi baja esne, nem tudom, mit tennék, de nem akarnék úgy tovább élni.
Kezemet kezébe fogva vezetett ki az étteremből, de én azt cseppet sem bártam. Úgy éreztem hogy semmi nem tudja elrontani a kedvem. A világ minden kincséért se cseréltem volna senkivel.
Mikor már közeledtünk utunk végéhez engedtem neki, hogy befogja szemem és úgy navigálljon tovább.
Mikor elvette kezeit szemem elől, akkor gyönyörű látványvilágot érzékeltem. Egy romkertben voltunk, melyben egy kis patak csobogott, és szebbnél szebb virágok nyíltak minden fele.
-Ez varázslatos hely Yui. De hol vagyunk.-Néztem kérdő, mégis álmélkodó tekintettel a fiúra. Valahogy mintha megállt volna körülöttünk az idő. Nem volt itt más csak mi és csak a patak hűsítő csobogását lehetett hallani.
Kissé zavarban voltam és a hajammal játszadoztam. Ilyen helyzetben még ezelőtt soha nem voltam, minden új volt a számomra, nem tudtam, mit tegyek, mit mondjak.
Idő közben észrevettem egy gyönyörű vörös orhideához hasonlító virágot, mihez rögtön oda is rohantam.
-De gyönyörű, és milyen finom illata van.-Néztem tündéri szemekkel egyik pillanatban a virágra, a másikban Yui-ra.
Megannyi gyönyörű virág, mint megannyi gyönyörű pillangó ringatózott az enyhe szélben, amiről bár tudtam hogy mesterséges, de mégis lágyan cirógatta hajamat.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Pént. Jún. 21, 2013 7:38 pm

//Chancery//A lány a pet fontosságáról és óvásáról beszélt, amiben eddig is kételkedtem, hogy képes leszek e rá. Kicsit tartok tőle, hogy megszeretem Himét, és ő majd akkor elhagy engem. Ezért nem tudom, mitévő legyek, de ezzel nem traktálok senkit sem, ez az ÉN GONDOM!

Miközben elmélkedtem , Chancery egy kérdést indított felém.

-Egyébként szabad kérdeznem, miért az idomárt választottad? -Mondta.
Ránéztem , majd magam elé, és a válaszon gondolkoztam: - Mit mondjak erre? Ha elmondom az igazságot akkor olyan ... fura lesz, nem? Mintha barátkoznánk... amennyiben az igazat mondom neki, ám de a hazugság nem az én stílusom. Mitévő legyek? - Az agyam gőzerővel üzemelt.

-Hát...őőő...izé... - képtelen voltam értelmesen megszólalni. Majd valami fura érzéstől vezérelve megszólaltam, ami talán értelmesnek mondható.

- Egyedül az állatokban bízok meg, talán ezért. - Mondtam .

Kicsit később úgy éreztem, hogy ezzel elárultam önmagam , önmagamból egy picit, és ez félelemmel töltött el.

- Mi lesz ha ő is ellenem használja fel a gyengeségem? - Gondoltam , de hamar elhessegettem a rémisztő gondolatokat. Nem akartam ezt gondolni. De az igaz, hogy féltem , hiszen még sosem voltak barátaim. Akár itt , akár a való világban.

A való világra gondolni sem akartam, de a SAo-ban más ember lehetek, itt még senki sem ismer engem, de félelmem visszafogott, nem akartam sok barátot szerezni, vagy bármi ilyesmi, csupán szükségem lesz valakire, akivel együtt tudok haladni. Most még nem fontos, de a lány elmondása szerint hamar rá fog kerülni a sor. Majd próbáltam a lány felé azt mutatni, hogy a fejemben semmi ehez hasonló gondolat nem jár és próbáltam normálisnak tűnni. 
Általában nem bírom sokáig mások társaságát, de most egész jól megy a dolog...miközben lassacskán ifjú társam leszenderedett lábam mellé, játéktól kimerülve.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Pént. Jún. 21, 2013 9:08 pm

//Ai Hane//

Egyedül az állatokban bízok meg, talán ezért.
Elmosolyodtam meglepő, de mégsem jellegű válaszán. Tekintetem a kis griffre siklott, majd a saját kölyök macskámra. Lepergett előttem minden, amit átéltem, amikor sírva meséltem el az aznapi történéseket a macskámnak, amikor rimánkodtam egy galambhoz, hogy mondja meg Istennek, had ne kapjak ki az egyesért, ha hazaérek, vagy amikor hazafelé hozzám szegődött egy-egy kutya, én meg végig beszéltem neki. Eszembe jut nagymamám papagája, akivel szintén sokat dumáltam, miközben figyelt engem csillogó kis szemeivel. Az állatoknak bármit elmondhattam, hisz nem tudták tovább adni másoknak.
-Igazad van, nincs náluk megbízhatóbb társ. -válaszolom végül elmélázva. -De ha valaha is úgy érzed, találtál valakit, akiben akár kicsit is megbízhatsz, ne habozz. Légy óvatos... de hallgass majd az ösztöneidre.
"Ne akarj örökre lepkebáb maradni", akartam folytatni, de nem is tudom igazán, miért nem tettem végül. Nem akarok ilyen mélyre bevonódni a lány dolgaiba, de azt szeretném legkevésbé, ha olyan lenne egész életében, mint amilyen én voltam másfél évtizedig. Mélységesen egyet tudok vele érteni, manapság csak kevés emberben lehet megbízni... de ha találunk valakit, akibe ezt a bizalmat belefektethetjük... annál jobb érzés nem létezik a világon. Annál nagyobb boldogságot keresve sem találni. És remélem, erre egy nap Hane is rá fog jönni.
Szinte érzem, ahogy megváltozott a levegő körülöttünk, de lehet, csak én lettem túl magamba süppedő. Álomkelő is meglebegteti a fülét, és elmém mélyén valami motoszkálni kezd, mintha lökdösne előre. Végül nagyot nyújtózom, a mosolyom továbbra is fülemig ér.

-Na, de haladjunk tovább. Piszkálja-e még valami a kíváncsiságod? Kérdezz bátran, hisz anélkül nehéz válaszolni. ^^

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Jún. 21, 2013 9:16 pm

//Lyliana//


Sikerült meglepnem, mikor visszaadtam szeme világát. - Bianka Néni Növényházában vagyunk épp és a kapujában. Fürkésztem arcát és nem bírtam levenni tekintetem róla, ahogyan haját fújta a szél, meglepett gyönyű szemei, és még abba is belefeledkeztünk, hogy még most sem engedte el kezem, de ezt nem bántam, kicsit sem. Haját kezdte el birizgálni, bakancsa orrával a földet mozgatta a bakancs talpa alatt és föld és apró kavicsok megcsikordultak. Nem bírtam ki. kézfejét átvettme másik tenyerembe és átkaroltam karcsú derekát. - Ugye Hime, tényleg káprázatos, bentebb vannak kéken világító növények amit nem tudtam hova tenni formára, és a fény mintha belőlük származni, pont mint szemed lilás belsőfénye. - bókoltam neki. De valószínűleg más köthette le figyelmét, nem szavaim, így rántott is magával, és egy orchidea került látószögembe. Olyat rántott rajtam, hogy elképedtem, bikaerő van a lányban, csodálkoztam rá. Talán nem is kellene ilyen törékenyen kezelnem? Lehet. Igaz, amit a farkasokkal művel és az a pajzs sem lehet túl könnyű, de mind emellé amit látott az megrémísztette, jobb lesz ha vigyázok rá, de amint lehet engedem hogy cselekedjen, kedve szerint. SAO világa nagy, Kayaba meg meg fog halni. Igen ennek így kell lennie. Hogy jutottam én ide, hisz csak a hajához akartam hasnolítani a orchidea színét és Hime szépségét a virágéhoz. - hangja megtörte gondolkozásom, amit nem is bántam, kitudja még hova kalandozott volna el, és sandítottam, teljse alakjára. Apró pír jelent meg arcomon, de próbáltam takarni gondolataim equivalensét és közelről megszagoltam a virágot. Mennyei illata volt. - Nem, nem tépem le - és nyelvem kissé kinyújtottam felé - mégpedig azért mert ezt a virágot itthagyjuk, nem bántjuk, nem volna jó, ha eltűnne és szétpixeleződne, az olyan fájó lenne - mintha veled történne meg Hime tettem hozá gondolatban, majd sétáltam hozzá közelebb és fogtam meg kezét. Gyere nézzünk bentebb. - Sőt megvan még benned az energia? - kérdeztem. Ha igennel válaszolt, akkor a tenyerébe csaptam és kissé elé futottam, ha vette a lapot a romkert irányába vettem az utat és futottam előle. Ha inkább másképp válaszolt, akkor, kézenfogva sétáltunk elörrébb és mutattam neki egy kék virágok között megbújó padot. Kértem hogy üljünk le. Két a kézben és szóltam: - szóval, volna pár ötletem, hogy mit csináljunk, de előtte még kiprobálnék valamit. Fordultam felé és ujjaimmal vállát és tenyerét cirógattam. Majd hirtelen megnyitottam inventorim és elővettem két szem gyümölcsöt. - Ez az a gyümölcs amiről korábban beszéltem, kóstold meg ha bátornak érzed magad kokettáltam szemeivel, majd amit még nem adtam át neki, az enyém bedobtam a számba. Pislogás nélkül néztem tovább és fogyasztottam el a finom gyümölcsöt. Ha ő is megette a gyümölcsöt, vagy tartott továbbra is tőle, válláról ujjaim állára csúsztattam közelebb húztam ajkait és megcsókoltam. Amit reményeim szerintem nem ellenzett. Ha nem utasított el még egyszer megismételtem, hevesebben. Majd kissé eltávolodtam arcától. - Hime.. - mondtam lassan és tagoltam - szeretnék veled maradni - nem tudtam még kimondani azt, valamiért nem ment. Szomorodtam el. Egy kicsit remélem nem fog rám ezért haragudni. Vártam kicsit rá, hogy mit tesz, közben szerelmesen néztem rá.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Pént. Jún. 21, 2013 9:56 pm

//Yuichi//
Magamban sajnáltam, hogy azt a szép virágot nem tehettem a hajamba, de tudtam, hogy az ugyanúgy járna mint az előző virág. Mivel az energiaszintem még mindig örjítően magas volt így Yui-val együtt elkezdtünk a romkert irányába futni.
-Milyen gyönyörű itt minden.-Mondtam mosollyal az arcomon.
-És a levegő és a hangulat is mintha sokkal nyugodtabb, és sokkal kellemesebb lenne.
A hely valami erős nyugtató hatással volt rám, és olyan furcsa hangulatot árasztott, amilyet ezelőtt még soha nem éreztem. Hirtelen a romkert közepén egy csobodó patakocska partján egy pad került a szemem elé. Yui errefele irányított, majd leültünk rá egymással szemben.
Hirtelen egy bogyót szedett elő az invertoryjából, ami igen erősen egy paradicsomra emlékeztetett engem.
Sejtettem, hogy ez az a gyümölcs lesz, amiről már régebben beszélt nekem. Óvatosan elvettem a kezéből az egyiket, miközben ő a másikat már meg is ette. Forgattam kicsit, majd megszagoltam. Körmömmel ejtettem rajt egy kis vágást. És újra megszagoltam. Mikor így sikerült róla meggyőződnöm, hogy sok köze tényleg nincs a paradicsomhoz, akkor óvatosan a számba tettem.
- De finom.-Kiáltottam fel nem kis meglepődöttséggel az arcomon. Ám ami ezután történt, az még jobban meglepett. Yui előbb a vállam cirógatta kezével, majd arcomat közelebb húzta az övéhez. Úr isten, mibe keveredtem én bele. Gondoltam magamban, ám amikor megcsókolt, akkor hirtelen minden erő elszállt belőlem, és valami földöntúli nyugalom szállta meg lelkem. Ha akartam volna se tudtam ellenkezni Yui csókjára, de ami furcsa volt, nem is szerettem volna ellenkezni. Mintha ezernyi pillangó repkedett volna a gyomromban, és megszólalni se tudtam abba a másodpercben. Hasonló érzést éreztem már, hisz volt már barátom, de ez most sokkal erősebb sokkal intenzívebb érzés volt mindegyiknél. Nem tudtam megmagyarázni, hogy mi késztetett arra, hogy második csókját is viszonozzam, és ne rúgjam középsőn vagy ne hagyjam ott két pofon kíséretében, de vele valahogy nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy ez a második nap, amióta ismerem őt. Csókjaitól szinte lángba borult minden porcikám, viszont emelett úgy elgyengültem, hogy nem sokon múlott, hogy el ne ájuljak. Mikor egy kicsit távolabb húzódott tőlem én csak kérdő tekintettel néztem felé, egy kis pírral az arcomon, miközben ujjammal tenyerébe kis köröket rajzoltam.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Pént. Jún. 21, 2013 10:40 pm

//Lyliana//

Nem bánta a két csókot, és tenyeremen ugyan azt a bizsergést éreztem azóta pillantása és jelzése, hogy ne hagyjam abba. Nem akartam kényelmetlen helyzetbe hozni, vagy teljesen letámadni, de már türtőztetni nem tudtam magam, az étterem óta. És nem holmi kivágás miatt a ruháján. Viszont nem várakoztathattam tovább, közelebb csúsztam hozzá a padon, először a tenyerét két kezembe vettem, és tekintettemmel folyamatosan változtattam, hogy szemeibe nézzek, majd utána a tenyerére. Szavakra és hangokra képtelen volt kissé lenyitott szám, de ujjammal rajzoltam a tenyerébe kettő félkörívet, egyet jobbról, egyet balról, majd megismételtem egy kis torzítással immáron inkább egy almára hasonlított. Utoljára pedig, pontosan tudhatja milyen jelet rajzoltam tenyerébe. Hangtalan szám mosolyra nyílt és újabb csókot lehetem szájára. Újra arca és haja töltötte ki látó terem, és csókjának íze. Elengedtem újra ajkát és cserfesen arcába mosolyogtam. majd a pad üres részén hátat fordítottam és tarkóm a combjára tettem, így fejem ölében, arca felé mutatott. Mosolyogtam, mint a tejbe tök, egyszerűen mást nem nem tudtam tenni, ahogy kényelembe helyeztem magam, kezeimmel arcát simítottam majd ismét kölcsön kértem övét és mellkasomra szorítottam, majd belekezdtem némi beszédbe. – Fantasztikus volt, tegnap még ujjammal böködtem meg egy szemrevaló lányt, aki a főtér egyik padján pihen. Most mindketten padon vagyunk, és együtt pihenünk mintha mindig is így lett volna. Hime-sama, megkérhetlek valamire?  - néztem rá teljesen komolyan, - mindig vigyázz magadra, igyekszem majd betölteni ezt a szerepet az elkövetkezendőben. De tudom nem lesz mindig olyan jó, hogy együtt mehessünk küldetésekre, vagy harcokba. Simogattam meg kézfejét. Innen most közelebbről minden pillanatomban azt vártam, hogy lehajoljon hozzám, hajával betakarja arcom és megcsókoljon. Kiskutya könyörgő szemével néztem rá, de még egy valamit megtehetek, gondoltam és felnyújtottam bal kezem arcához és megérintettem állát.
- Most te is energiával töltöttél fel Hime, legszívesebben kiszaladnék a világból – mosolyogtam rá legszívesebben sírnék örömömben, de szemem száraz, mint valami sivatag, szívem, mint a katlan ahol a nyomás éppen kiszökne. És tudatom, csak ő tölti be. Ha eddig nem csókolt még meg felkönyököltem és arcát lehúztam egy újabb csókra. El tudnám tölteni így az egész napot, gondoltam bele, combja puhasága, új világot nyitott a kényelembe, és ruhája ujjának szegélyével játszottam.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Pént. Jún. 21, 2013 11:18 pm

//Yuichi//
Anyám a szívem csak úgy zakatol, mint a vonatok, melyek Japánban robognak fel és alá. Gondolataim csak úgy cikáztam, mint megannyi szentjánosbogár a sötét éjszakában, és mégis olyan nyugodt voltam, mintha lebegtem volna a végtelken űrben. Súlytalannak éreztem magam tele őrületes mennyiségű energiával. Ha az eszemre hallgatok, akkor húzom még a dolgok idejét, bár eszem is jól tudta, hogy elveszíthetem őt. Ám a szívem azt súgta: még-még.
Csókjának édes ízét még akkor is ajkamon éreztem, amikor fejét az ölembe hajtotta. Szám szinte égget a vágytól, hogy újabb csókot kapjon. Ám áhítattal hallgattam Yui szavait.
Szinte csüngtem minden szaván.
Az angyalok muzsikája se lehetett volna édesebb zene fülkeimnek, mint amilyen az ő hangja volt. Kezemmel haját simogattam, miközben ő elmondta, hogy mennyire aggódik értem, és hogy vigyázni szeretne rám.
Én is szerettem volna megszólalni, de nem jött ki hang a torkomon, helyette szememmel kommunikáltam. Tenyerembe, mintha beleégett volna a szív, melyet percekkel korábban ő rajzolt. Fölé hajoltam és egy csókot leheltem ajkaira majd még egyet.
Kissé felegyenesedtem, mondani szerettem volna valamit, de hogy mit az hirtelen nem jutott eszembe.Reméltem, hogy a mondatomon nem sértődik meg.
-Yui te egy profi tolvaj vagy. Úgy loptad el a szívem és csavartad el a fejem, hogy szinte észre se vettem. Nálad profibb tolvaj talán nincs is a föld kerekségen.
Miközben ezeket mondtam kezeivel közelebb húzta arcomat, és újra megcsókolt, talán még szenvedélyesebben, mint az előbbiek. Ajkam még forróbban égett, testem még forróban kívánta érintését. Ő benne is túltengett az energia, ezt ki is mondta, és éretem is rajta. Mintha mindketten egy kicsit gyorsabban vettük volna a levegőt.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Szomb. Jún. 22, 2013 1:43 am

//Lyliana/Hime//

Ahogy arcomra borult és haja beterített, valamint csókját újra éreztem szívem ki akart ugrani helyéről, vajon mi tévő legyek, még párszor ezt elismétli, belebolondulok. És megismételte tényleg, majd ahogy ajkai elhagytak, szinte egyből éreztem a levegő hidegét. Eddig észre sem vettem, hogy itt mennyivel párásabb és hűvösebb a levegő. Biztosan ezek a kék növények lehetnek. Viszont minden érzékszervem a vörös és megannyi árnyalata foglalja le Hime személyében. Szavaira először kérdőn nézek. Az, hogy tolvajnak nevezett furcsán esett, de szavai mind arról tanúskodtak, hogy szeret, ennél jobb érzést meg itt ezen a kifacsart világon belül nem is kaphattam volna tőle. Felültem, és hátrébb csúsztam teljesen combjáig, majd átöleltem, és visszább hajolva újra megcsókoltam. - Szeretlek - mondtam ki miután a szemébe néztem, és megsimogattam hátát. Ahogyan ott ültünk, ha látott volna minket valaki, valószínűleg, a valóságnak képzelte volna azt amit látott. Nem Aincrad egy épületének belső terét, és nem Kayaba Akihiko gonosz játékát a túlélésért lennénk itt. Hanem csak két embert egymásba gabalyodva padon ülve.

Visszatérve az arcához, belenéztem két szép szemében, szája mosolyra van húzódva, tekintete engem vizslat. Haját megsimítom ott ahol pár órával ezelőtt még a kis piros virág volt feltűzve. Közelebb hajoltam, és újra ajkai ízébe kóstoltam és adtam Himének egy szenvedélyes csókot. Kicsit felálltam a padról egy nagyot nyújtóztam elgémberedhettek biztosan a lábaim, de még továbbra sem éreztem igazán ilyet. Kezem-nyújtottam felé. – Gyere, mutatok valamit, ha megfogta kezem és velem tartott, akkor elindultunk beljebb a kertben ahol hatalmas üveg edényekben tároltak szebbnél szebb virágokat. Itt is nőtt pár szál abból a szép orchideából vörös, lila és kékszínben. Letéptem neki egy szálat és hajába tűztem végig simítottam arcán, majd hanyatt vágódtam. Ha nem akart elmozdulni, akkor felrántottam és lehuppantam helyére. Tenyeremmel mutattam neki, hogy üljön rá combjaimra. – Ne aggódj, nem akarok semmi rosszat, csak.. – hagytam egy lélegzetvételnyi időt tomboló mellkasomnak - továbbra is csókolni Hime. – pirultam bele, ahogy ott állt előttem vártam mit tesz.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Vas. Jún. 23, 2013 12:18 am

//Yuichi//
Ha ez a valóságben történik meg velem, talán el sem hiszem, és az egészet csak egy álomnak tudom be. De itt még nem álmodtam semmit, tény, még csak egy éjszaka aludtam itt.
Tekintetéből sugárzott a szerelem, ajkai forrók és mohók voltak. És egy gyönyörű szót suttogott.
-Én is szeretlek, annak ellenére, hogy még csak második napja ismerlek. Már abban a pillanatban éreztem hogy valami lesz, hogy felébresztettél. éreztem, hogy te nem lehetsz rossz ember, és éreztem, hogy benned megbízhatok. Eddig nem is csalódtam a megérzéseimben.-Mosolyogtam rá, újabb csókot lehelve ajkaira.
Mikor felkelt, kezét nyújtotta felém, amit én el is fogadtam, és egy beljebb lévő terembe vitt ahol szebbnél szebb orchideák és virágok ezrei tündököltek. Még én a virágokban gyönyörködtek, ő letépett egyet, és a hajamba tűzte. Ezt egy csókkal jutalmaztam, és virágról virágra járva élveztem a mesés színkavalkádot.
-És most hogyan lesz tovább? Én nem szeretném, hogy véget érjen ez a pillanat. Örökre veled szeretnék lenni, és meg szeretnélek védeni minden bajtól, ahogy akkor védtelek meg, mikor a farkasokkal harcoltunk. Úgy érzem, ketten talán egyszerűbben tudunk harcolni, hisz ha itt vagy mellettem, akkor nem félek már semmitől. Ha te velem vagy akkor úgy érzem, hogy tényleg sikerülhet majd kijutni innen, bár nem tudom, hogy akkor hogyan találjuk meg egymást, vagy hogy még akkor is szeretnél-e velem lenni.-Néztem rá miközben hangomat és arcomat vegyes érzelmek jellemezték.
Szívemben és mellkasomban az érzelmek, mint megannyi kis pillangó egymást kergették, mert igazából nem tudtam, hogy mit is érzek valójában. De abban biztos voltam, hogy ennyi félét nem érezhet egyszerre az ember.

_________________
Páncélom::
Páncél:
Statjaim::

Élet: 13 (+2)  ->75
Fegyverkezelés: 6 (+3) -> 9
Erő: 13 (+9) -> 22
Kitartás: 6 (+2) -> 8
Gyorsaság: 10 (+5 ) -> 15
Spec. Képesség: 8 (+4) -> 12
Páncél: 98

Keresés: 1
Akrobatika: 1
Nyomkövetés: 1
Hallgatózás: 1
Kristályírás: 11
Növénylátás: 56


Kristályok:
6 Gyenge anti-mob kristály
2 Halvány gyógyító kristály
1 Halvány Füst KristályKépesség::
Hollow:
Leírás: Hime képessége, hogy egy harc során, 3 körig képes két "klónt" lehívni, akik teljesen ugyanúgy néznek ki, mint ő. Ám mint mindennek, ennek is megvan az ára. Hime gyorsaságát felére csökkenti, és kitartásából is levesz két pontot az adott harcra.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Vas. Jún. 23, 2013 1:50 am

//Hime//

Végtelen boldogság, és öröm volt most a szívemben, és eszembe jutott a fehér Niji. - Hime, emlékszel a farkasoknál a kardom színeire? Biztosan. A fehér szín azt jelentette, hogy szeretetet, illetve szerelmet éreztem akkor. A piros amikor mérges voltam a farkasokra, hogy bántanának Téged - majd kis szünet után folytattam is, de szemem nem tudtam levenni ajkáról - és az előző csókod még mindig itt bizsereg az ajkamon, szeretnék repetázni - eresztettem el mosolyom, két szép szeme irányába és máris léptem hozzá közel. De még mielőtt megcsókolhattam volna végig hallhattam Himét.
- Mi sem egyszerűbb, partyban vagyunk, és kellően fontosnak tartalak arra, hogy, együtt menjünk küldetésre. - Remélem szavaimmal nem sértettem meg, ugyanis ezt nem tudtam jól kifejezni, néztem rá óvatosan félve attól, hogy eltaszít - nem csak fontosnak tartalak, hanem pótolhatatlannak, Hime. Szeretném, ha holnap reggel, vagy még ma délután, elnéznénk a küldi táblához hátha van-e valami küldetés, amire.. - léptem hozzá egészen közel, átöleltem, derekát közelebb húztam magamhoz és szemébe nézve folytattam - mehetnénk együtt, kézen fogva, mint egy pár. - majd szájon csókoltam, hosszan és lassan. Egy cuppantás közben mondtam - ez a pillanat, egyedül csak a századik szint legtetején fog megszakadni, de akkor is csak azért, mert levesszük a Nerve Geart.- konstatáltam mosolygó arcommal, és ahogy éreztem arcomon bőrének puhaságát, nem, határozottan nem tudtam elengedni ezt a pillanatot. - Én Tsurugában lakok, és te Hime? - majd újra csókoltam, de szavaim még nem fejeztem be ahogyan ezt a csókot sem - ezt remélem nem gondoltad komolyan - vettem el ajkam szájáról, alig egy ujjnyival és mondtam - persze, hogy szeretnék, hisz láthatod is rajtam megőrülök érted - újra átöleltem – meg mihez kezdenék nélküled odakint? Itt bent is ha most elmennél, máris hiányoznál - homlokom neki támasztom az övéhez, majd fejemen kicsit fordítva, megcsókoltam Himét. - Amondó vagyok, próbáljunk meg fejlődni és nézzünk el az arénához, mit szólsz hozzá? – kérdeztem érdeklődve. Kizárva az illatokat, a faleveleket meg-meg lengető szellőt. Mosolyom sehogy sem hagyott alább, de ennek kifejezettem örültem, ahogyan jelenlétének.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Hime on Vas. Jún. 23, 2013 2:19 pm

//Yuichi//
-Értem, már szerettem volna kérdezni, hogy mi is volt az a gyönyörű aura a kardod körül, de akkor most már ezt is tudom.-Néztem rá mosolyogva Yui-ra. Szemeimben a megnyugvás, a szerelem, és a boldogság tükröződött.
-Én Yokohama-ban élek.És ahogy elmondtam, a családommal nem vagyok valami jó viszonyban. Reménykedek benne, hogy nem kell elveszítenem téged. A küzdőtér jó mulatságnak hangzik, ugyanúgy, mint a küldetések is, bár nem tudom, hogy itt milyen küldetések lehetnek.-Mondtam, miközben viszonyoztam Yui újabb csókjait.
-De annyira szép ez a hely, és annyira sajnálnám itthagyni. Remélem még sokszor ellátogatunk ide. Nagyon tetszenek a virágok, és a hely egész kisugárzása.
Igazából, már áldottam apámat, hogy ezt a játékot vette meg nekem, és áldottam Kayaba-t hogy egy kis ideig elküldött aludni. És áldottam magamat, hogy arra a bizonyos napra azt a padot választottam arra, hogy egy kicsit pihengessek. és áldottam a sorsot, hogy Yui-t akkor oda vezényelte, és rám talált. Nélküle lehet hogy még mindig a kezdő városban kuksolnék, vagy már meghaltam volna. Nem tudom, hogy ezt miért gondoltam végig, de tudtam, hogy mosolyomat most már semmi nem törölheti le arcomról.
-Olyan jó lenne, ha ez a pillanat örörkké tartana.- Mondtam Yui-nak, miközben újabb és újabb csókokat leheltem arcára és szájára.
Lassan elindultunk vissza fele, hogy megnézzük a lehetséges küldetéseket, és benézzünk a küzdőtérre. Mivel itt még nem harcoltam, ezért vegyes érzések dúltak bennem, de sejtettem, hogy a kinti tapasztalataim sokat segíthetnek nekem egy harcban.
Amég ezen gondolkoztam szorosan fogtam Yui kezét, mintha attól félnék, hogy csak egy álom lenne, és ahogy felébredek, mint egy délibáb eltűnne mellőlem.
avatar
Hime
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 427
Join date : 2013. Jun. 11.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
800/800  (800/800)
Céh: Anarchisták

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ai Hane on Vas. Jún. 23, 2013 3:49 pm

//Chancery//Chancery újabb kérdést tett fel nekem , s gondolkodóba estem.
-Nos, így kérdezni konkrétan nem tudok most, de ha bármi eszedbe jutna, mond, mert hihetetlenül érdekel a játék.Talán mások alig várják , hogy kijussanak, én inkább izgatott voltam, hogy miként is ér véget ez a játék. A játék maga érdekel, az egész, nem a csak a vége, a kilépés. Ez furcsa? - Kérdeztem .

Magam is meglepődtem rajta, hogy beszélgetésbe bonyolódunk, hisz én...nem voltam ilyen. Mégis, furcsa, hogy most itt ennyire könnyedén megy, hozzám képpest legalább is könnyedén. 

Eközben kicsit odébb, Kime játszani próbált Chancery cicusával, kisebb nagyobb sikerrel, amin néha mosolyogni támadt volna kedvem , de én nem mutatom ki az érzelmeim, jobb ha magamba fojtom őket. Remélem ezt nem veszi észre rajtam senki. Meg akarok maradni, egymagam . 

-Oh...azt még meg akartam kérdezni, hogy hol tudnék erősödni? vagy hol tudok magam mellé társat találni? A kezdetek városában kellene próbálkoznom? - Motyogtam.
Remélem nem terhelem túl a lányt, s nem érzi úgy , hogy faggatom, csupán tényleg kíváncsi vagyok. Mondjuk én a valóságban is igen nagy "kocka" vagyok, vagyis minden szabadidőm gép előtt töltöm. Így ismerek ezt azt, rengeteg játékkal játszottam már. Ez vonzott ide is, nagy szenzációnak ígérkezett a SAO, s így nem hagyhattam ki. Vonzott, szinte már álmaimban is előjött annyira vártam.

Lehet , hogy kicsit furcsa, de ilyen vagyok, sokaknak ez már furcsa lehet, de nem tudok, s nem is akarok változtatni ezen. 
Valamit , ami iránt ugyan ilyen szenvedélyt érzek, az a rajzolás és a mangák,animék. Kis milliót néztem, olvastam. Talán ez egy újabb okom miért játszom a SAo-val, hisz a grafikája, s kidolgozása tökéletes. De nem is fecsérlem tovább ilyen gondolatokra az időt, hisz már itt vagyok.

_________________

Adatlap
avatar
Ai Hane
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 101
Join date : 2013. Jun. 18.
Age : 25
Tartózkodási hely : Jobb ha nem tudod!!!

Karakterlap
Szint: 2
Exp:
85/100  (85/100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése http://bestofanime2013.lapunk.hu/

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Chancery on Vas. Jún. 23, 2013 4:13 pm

//Ai Hane//

-Nem furcsa. Engem is jobban érdekel a játék, mint az, hogy hogy lesz vége. -vonok vállat, és ismét megszáll ez az új érzés, hogy nem akarok kijutni innen. Nem akarok visszatérni a rideg valóságba, hanem itt maradni, ezen a szép helyen. Valahogy úgy érzem, ez csak akkor változna, ha innen kilépve odakint is egy szebb világot láthatnék, de valljuk be, ha tíz év alatt nem változott semmi, akkor ezután sem fog... szerintem. Hacsak nem a túlzott pesszimizmus beszél belőlem.
Álomkelő fél szemmel lesi, ahogy a kis griff megindul felé, a próbálkozást pedig egy-egy faroklendítéssel jutalmazza maximum. Néha elege lesz és odakap, de sosem úgy, hogy eltalálja vele a kisállatot, Himeko ellenben szemmel láthatólag élvezi a dolgot. Talán még Álom is mosolyog most magában és örül, hogy nem a szürke hétköznapokon kell tépelődnie. Ilyenkor kár, hogy nem látok bele a fejébe, hogy mire gondol, mit érez, mit szeretne és mit nem.
Gondolataimból Ai felszólalása zökkent ki.

-Fejlődésre... -felemelem a kezem és az ujjaimon számolom. -...a városban itt-ott találhatsz táblákat, azokra vannak kifüggesztve a küldetések. Vannak könnyűek, de vannak nehezek is, szóval csak óvatosan vállald el őket. Aztán elsősorban városon belül vannak, akik főleg párbajokon keresztül szereznek expét, hisz abban úgysem lehet belehalni. Aztán lehet mobokat ölni, de abból inkább arany fut be több, az is épp elég ahhoz, hogy naponta fenntarthasd magad. És végül mindehez ad némi bónuszt, ha csatlakozol egy céhhez. -az utolsót inkább csak legyintem, hisz a lány már említette, hogy jobb szeret egyedül lenni, egy céhben meg... bár lehet rá az embernek lehetősége, attól még ott függ fölötte, hogy vannak társai. Így a kérdés ezen részét rá bízom, hogy érdekli-e vagy sem.
-Társakra lelni... azt hiszem, a küldetések egy részénél mindenképp fogsz másokkal is találkozni, főleg, ha kifejezetten csoportosról van szó. A városban egyébként úgy van, ha keresel, biztos találsz valakit, akivel például párbajozhatsz vagy segíthet fejlődni. A piros indikátorosokkal viszont légy óvatos, sosem lehet tudni, mi jár a fejükben.
Majd némi töprengés után hozzáteszem. -Bár ez igaz a zöldekre is... ilyennel még nem találkoztam, de azért légy óvatos.
Kicsit nyújtózom, majd a levegőben kapálózva megnyitom az inventorit. Némi keresgélés után megtalálom, amit kerestem: két szendvics. Elővarázsolom az egyiket, majd Ai Hane felé nyújtom.
-Nem vagy éhes? Nem valami jó, de néhány boltinál azért ízesebb. -mosolygok. Ezután, akár elfogadja, akár nem, kikeresem a két megsütött, vékony szalonnadarabot. Álomkelő már nyújtózik is a száját nyalogatva, és mikor felé nyújtom, pikk-pakk el is tünteti az egyiket. A másikat Himekonak ajánlom fel, hisz gondolom, a griffek is húsevőek. Legvégül a magam szendvicsét is előveszem. Najó, tényleg nem egy álomízű, de lesz ez még jobb is pár Főző-pont után.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2592
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6368/6500  (6368/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Nagy Síkság

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 21 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.