[Gazolás] A fű

Go down

default [Gazolás] A fű

Témanyitás by Silica on Szer. Dec. 16, 2015 7:29 pm

Yuichiféle gazolás

Egyszer volt, hol nem volt, Hayashi Yuichi megy mendegél a sűrű erdőben. Azt te tudod, hogy pontosan mit keresel ott, és hogyan keveredtél oda, de az bizonyos, hogy nem vagy egyedül. Valaki követ. Na persze nem követ jól, nem lopakodik, vagy nagyon rosszul csinálja, mert könnyedén kiszúrhatod. Ahhoz persze már kellett egy kis idő, hogy ő is kiszúrja, hogy te kiszúrtad, akkor azonban öles léptekkel, és kissé szlalomozva, de feléd veszi az irányt, és hadarni kezd.
-Te, figyelj, adjál már egy százast! Figyelj, nincsen cipőm, add már oda a cipődet! De... de jó kardod van! Add már nekem a kardodat! Te... te... olyan kajás vagyok, add már oda a kajád! Te... nem akarsz füvet? Van füvem. Egy egész tasak füvem van! Nem kell fű? A virágmezőről van. Na? Kell? Olcsón adom, szinte ingyen van. Na! Tényleg nincs kajád? Csak egy kis szívesség kéne. Na? Na? Ugye koma vagy? Jó fej fejed van, biztos segítel... ugye segítel?
Az ürge, mivel hímnemű egyedről van szó, legalább is a borosta alapján ítélve, igencsak hobó kinézetű, persze mivel ebben a világban nincs iPod, így lehet akár hipster is, az azonban biztos, hogy NPC. Persze ha a tarhálás nem győz meg, akkor a felugró küldetésablak talán igen, ami gyorsan és könnyen megszerezhető növényeket ígér. Mindössze ennyit közöl, remélhetőleg az NPC majd tovább mondja, ha elfogadod...
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Gazolás] A fű

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Kedd Jan. 05, 2016 8:52 pm

Visszatértem újfent a virágmezőre. Bandukoltam, míg a mező virágai újfent nagyobb elfajzáson estek keresztül így bejutottam a virágmező szint erdejébe. Ezen a részen könnyebb növényi darabkákat összegyűjteni, meg a ritka növény keresés is kecsegtetőbb, mint a rét virágrengetegében megtalálni a foszforeszkáló levelet. Akkor már inkább a színváltó bogyó keresése bozótosabb területen. Bele is vetettem magam a sűrűjébe, egy időre elveszve a kutatásban. Azonban ez cseppet sem volt annyira egyedüli keresgélés, mint először gondoltam. Egy szakaszon, ahol az avaron kevés víz állt, és minden lépés némi vizet csapott fel, s besüppedtem. A saját csobogásomon kívül egy másik vízcsapódási hangra lettem figyelmes. Pár tíz méter elteltével ez a hang erősödött. Néha hátra kémleltem, mégis mi van nyomomban, míg meg nem láttam tarzan modern hasonmását. Haladtam tovább, lehet csak erre felé van dolga, ezt a huzavonát egészen addig játszottuk, míg végül csak be nem ért.
Megálltam a felszólításra - Segítenék, de rajtad nem lehet - szóltam közbe, mikor már nem csak az értékeket akarta, hanem tukmálni is. Már készültem megválni az illetőtől, mikor is az indikátor mentességét kiegészítette a küldetés ablakkal. Kaját még adtam volna, de talán a szívesség részben segíthetek - Pontosan miben volna szükséged segítségre? - kérdeztem, miközben elfogadtam a küldetést. Elővettem némi enni valót és a srác elé nyújtottam. Igen lezüllött,  a program alkotója cseppet sem volt kegyes vele - kérsz? - kérdeztem a sülttel a kezemben, amit alig pár órája sütöttem. Szavatossága szerint még bírni fogja egy kevés ideig. Azzal talán ő is jól lakik, ami marad nekem, azzal meg én is. Ha nem akkor marad az említett fű, vagyis inkább bogyók.

_________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Gazolás] A fű

Témanyitás by Silica on Hétf. Jan. 11, 2016 3:48 pm

A játékra hivatalosan 20 nap áll rendelkezésre, ami január ötödikén, 7:29 perckor lejárt, azután nem is néztem a topikot.
Lemesélem szívesen, de azt, hogy melyik hónapra kapod meg a növényt, beszéld meg valamelyik adminnal Smile


Úgy tűnik emberünk eléggé éhes lehetett, ugyanis szinte rávetette magát a kajára, és ha nem védted meg tőle a te részedet, akkor bizony nem maradt egy porcika se a sülted után, befalta az egészet. Az alkotó még arra is figyelt, hogy a SAO-ra jellemző tisztaságot is megvonja az NPC-től, szóval most már zsíros és maszatos is volt, bár ez nem nagyon látszott meg a ruháján a többi szennyeződés mellett.
-Óh, hát nem is tudod mennyire hálás vagyok! Áldjanak meg az összes istenek te fiatalember!
A rajtad nem lehet segíteni részt már el is felejtette, hiszen üzlet van, szóval bőszen dörgölte a tenyerét egymáshoz.
-Szóval az van, hogy tudod találtam egy tök jó viskót magamnak. Tényleg tök jó, főleg így télire, szóval be is költöztem, de aztán ahogy megébredek, hallom hogy valami röfög. Hát gondoltam az asszony már elhagyott egy ideje, ugye másra meg nincs pénzem, szóval mi a bánat lehet az, és hát most az van, de ugye érted, szóval, hogy a büdös desznaja beköltözött az én viskómba. Kizavarnám én, de túl gyors, és elszalad, aztán amikor elmegyek fűért, mindig beköltözik, és széttúrja a dolgaimat, meg megeszi a kajámat. Zavard mán ki nekem onnan jó lovag! Tényleg csak ennyi köll, aztán az egész tasak a tied lesz.
És a közelben valóban árválkodik egy düledező kaliba, a vadkanok pedig ugye nem a legfélelmetesebb mobok, szóval a küldetés nem tűnik nehéznek. A bódé nagyjából fészer méretű lehet, az ajtaja csak oda van támasztva, belülről pedig hallhatod a röfögést. Egy koca húzta meg magát ott a malacaival, ám az erdőből már hallod a kant is, és a mobok jó szokásához híven, neked is szegezi agyarait. Hogyan tovább?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Gazolás] A fű

Témanyitás by Klein on Hétf. Jan. 11, 2016 6:03 pm

A 20 nap lejárt ötödikén, legközelebb ne az utolsó utáni pillanatban próbálj RT-zni, vagy beszéld meg előre a mesélővel.

Topikot zárom, személyes vitákat privát üzenetben tessék lefolytatni.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Gazolás] A fű

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.