Ametiszt Völgy

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Klein on Kedd Május 31, 2016 3:35 pm

A zombik pixelekre estek, győztetek! Vagy mégsem? Egyszer csak egy csomó vörös-sárga szempár mered rátok az árnyékokból, és megszámolhatatlan mennyiségű csontváz lépked elő, és vesz körbe titeket. Szégyen a futás, de hasznos? Vagy addig szenvedtek, amíg Hinari meg nem hal? owo

Zárókör trollface
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3038
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Ryuu on Kedd Május 31, 2016 7:23 pm

- Nem tudom miről beszélsz. - Jelentettem ki egyszerűre fogva a dolgot. Jó persze, persze persze persze, de ő nem tudja, hogy ez egy játék. Oké, mondott Kayaba ezt meg azt, és biztos! Én is tuti be lennék tojva vagy sem, mindenesetre én kijátszottam az öreg fószert. Cool Ezt persze, hogy nem fogom az orrára kötni. Csh. Majd azt hiszi, hogy megmutatom mit tudok. Meg majd kiterítem előtte a lapjaim, mikor így is kisebb szintű vagyok tőle? Ch. Ne nézzen már hülyének. xd
- Eheheheh, te sem gondolod komolyan. x3 - A képességem aktív bármelyik pillanatban használhatom, csak nem kell. - Báár, nem gyógyítottál semmit rajtam, ennyit arról amit megígértél. - még lejjebb is biggyesztem a szám szélét, hogy lássa mennyire rosszul esett. - Tudtam én, hogy perverz vagy owo Leríí rólad. - De azért nevettem. Belement a játékba, vagy nem játékba a lényeg hogy vette a lapot. Vagy ilyesmi. Nah. Mindketten tudtuk, hogy egy karót nyelt prűdség, és hiába próbálkozna úgysem kapna meg.
Aztán győzött! - Nah ez egy szép harc volt. Jól teljesítettél owo - Néha meg is kell dicsérni az alattvalókat, nehogy azt higgyék hogy nem valók semmire, mert akkor depressziósok lesznek és tényleg hasznukat se venni.
- Hüm. Most mész is? Nah jó... - Ha ő megy, én se maradok. Egyedül uncsi. oké okéoké, oké, mindenki arra kíváncsi, hogy miért ijedtünk meg pár csontitól. Én persze ugyan nem, de hát ő. Nah. Szóval nem természetesek ezek a mobok, és semmi kedvem találkozni Kuromajo channal.
Teleport Kezdetek városa, és ő is ott van. Megkocogtatom a vállát és pacsira emelem a kezem. - Ilyenkor bele szokás ütni tenyérrel x3 hasonlót legközelebb? Very Happy - őszinte mosoly ül ki az arcomra ezzel egyidejűleg. Ilyen emberek is kellenek mellém. És hát egész ügyes a lány.

_________________
szint 11:

Élet: 12
Fegyverkezelés: 17
Erő: 10
Kitartás:12
Gyorsaság: 23
Speciális képesség: 16
Páncél :29
avatar
Ryuu
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2014. Jan. 22.

Karakterlap
Szint: 13
Exp:
747/800  (747/800)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Hinari on Kedd Május 31, 2016 7:47 pm


Lehet, ismétlem lehet, hogy elkezdtem volna magyarázni neki, amit nem értett vagy valószínű inkább nem akart, de jelen pillanatban a legkisebb gondom is nagyobb volt ennél, így inkáb a zombikkal foglalkoztam, és nem ővele. De azért beszélgettünk, megmentettem párszor az életét meg ilyesmi…
- Hát, te sem ígérted meg, hogy életben maradsz – feleltem két újabb vágás között, a fiú ugyanis nemhogy nem teleportált el, de mégcsak mögöttem se maradt. Előbb mutasson valamit, aztán követelőzzön Rolling Eyes A nevetése persze azért belőlem is előcsalt egy haloványabb mosolyt: ő nem igazán hazudtolta meg önmagát, én meg rájöttem, hogyan kell hozzáállnom úgy, hogy ne húzzon fel – innentől pedig egészen jól megvoltunk.
Társaságunk pedig még a sikeresen leütött zombik után is akadt „pár”, és nem tudtam nem észrevenni, hogy ugyanolyan a szemük, mint az előző moboknak. Pedig ha a bestáriumban ez a kép lenne, arra tisztán emlékeznék, ez a felemás szemszín pedig… semmiképpen sem volt normális. És sajnos tudtam is, mikor láttam ilyet legutóbb, így egy az emléktől előjövő érzéssel eltelve fogtam meg a vállam, s engedtem lejjebb a Katanát.
- Azt hiszem, itt végeztünk – fordultam Ryuu felé fáradt mosollyal, és nem, nem kapcsoltam be a Reverse-t: nem voltam ostoba, itt a mező közepén, a segítségtől hosszú kilométerekre, oldalamon egy kis szintű, nagyszájú játékossal… nem, ez nem az az alkalom volt. Kezembe vettem hát a kristályomat, és vele együtt teleportáltam el, nem sietve, de azért nem is húzva fölöslegesen az időt: nemsokára már mindketten a Kezdetek Városának főterén voltunk.
- Még csak az kéne – nevettem el magam, azért belecsapva a tenyerébe, majd pár elköszönő szó után elindultam hazafelé. Azok a szemek még mindig zavartak, s valószínű el is fogom majd mesélni ezt Alexnak… de utánajárni egyelőre nem akartam. Az előző ilyesminek sem lett jó a vége.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3361
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
11796/10100  (11796/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Klein on Kedd Május 31, 2016 8:03 pm

Lezárom a kazamatát \o/

Jutalmatok 87 exp, 20 arany és két bronzláda. A ládákban 300 aranyat, egy Perfekt Frissítő Potiont és egy Harag Potiont, Hinari pedig további három Kristálykövet is talál.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3038
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Klein on Hétf. Aug. 08, 2016 10:21 pm

Cearso (33) - HP:250 | F:60 | E:2 | I:76 | K:33 | GY:105 | S:15 | P:65
--- Artemis
Chancery (34) - HP:180 | F:54 | E:7 | I:87 | K:42 | GY:48 | S:34 | P:60
--- Gyémánt Kesztyű, Káosz Mellvért
Kiwi (21) - HP:185 | F:28 | E:56 | I:27 | K:22 | GY:36 | S:31 | P:80
--- Kaszás Rettegett Cipője és Köpenye, Agni Rúna
Rogan Hartnett (35) - HP:150 | F:69 | E:14 | I:64 | K:43 | GY:53 | S:10 | P:40
--- Gyémánt Kesztyű


Naplemente, gyönyörű fények, és egy csodacsapat. Érkezzetek meg, és jelezzétek, használtok-e észlelést.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3038
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Chancery on Hétf. Aug. 08, 2016 11:47 pm

Egy kicsit még ültem és néztem a táncoló fényeket a völgy szélénél, mielőtt felkészültem volna tüzetesebben ahhoz, hogy lemerészkedjek. Mikor legutóbb egyáltalán arra vetemedtem, hogy kazamata-szintű területre tévedjek, sikeresen összeakadtam egy olyannal, akivel nem kellett volna, és aki az önbizalmam széttört maradékát alaposan tovább cincálta. Valahogy nem volt eddig szerencsém abban, hogy mostanság normális csapattal hozzon össze a sors, akiket pedig ismerek és hívnék, azok már vagy eleve túl magas szintűek, vagy túl alacsonyak... rossz ilyenkor úgy nagyjából középen lenni a ranglétrán.
Álomkelő viszont amennyire nyúzta eddig a fülem, most úgy üldögél nyugodtan mellettem és a mancsát nyalogatja, amit időnként a fejéhez is odadörgöl.
-Lassan induljunk...? -kérdezem egy sóhaj kíséretében, mire a macska meg sem áll, úgy válaszol.
~Várjunk még.~
Végül lerakja mancsát a fűbe és sárga tekintete mereven a völgyre vetül.
~Kell egy csapat. Egyedül nem tudom, fogjuk-e bírni.~
-Hát, igen... most, hogy itt vagyunk, már én is kételkednék benne...
Így, hogy ezt megbeszéltük, bólintottunk egyet és tovább nézve a hely szépségét vártunk még egy darabig. Álomkelő megérzése viszont helyesnek bizonyult. Hamarosan érkeztek emberkék erre, talán együtt, magam sem tudom. Látásból már mindegyikük ismerős volt; Cearso-t név szerint is ismertem, aztán megérkezett a Kesztyű előző tulajdonosa és az a zöld hajú lány is, akit azon a furcsa, játékról-játékra stílusú küldetésről ismertem meg. Mi is a neve...? Bemutatkozott egyáltalán? Suspect
Akárki is kérdi, én persze megteszem; illetlenség lenne, ha nem tenném. Ezen kívül felajánlom nekik segítségemet a portyázáshoz... remélem... nem fogják bánni Embarassed


Használok Észlelést, 3-as szintű :3

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2535
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5219/5300  (5219/5300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Rogan Hartnett on Hétf. Aug. 15, 2016 7:10 pm

Amióta újra találkoztunk a lila lánnyal, annak reményében, hogy segítségünkre lehet, eltökéltem, hogy igenis megpróbálkozom azzal amit javasolt, és igen küldök is egy üzenetet valakinek. A lány adott neveket, én pedig kiválasztottam egy számomra szimpatikusnak tűnőt a listából, és elkezdtem bepötyögni neki az üzenetemet.


Rogan Hartnett írta:Kedves Kiwi!

Bizonyára furcsának tűnhet, hogy egy számodra idegen személytől kapsz egy üzenetet, de biztosíthatlak, hogy nem szándékozlak bántani, sem gonosz küldetésre kényszeríteni, vagy bármi olyasmit csinálni amit a vicces kedvű játékmesterek előszeretettel tesznek a gyanútlan játékosokkal. Shukaku-tól hallottam rólad, és szeretnélek kicsit jobban megismerni. Ami azt illeti Timidus és Shukaku szeretne minket is a céhbe betoborozni, viszont makacsul ragaszkodnak ahhoz, hogy előbb ismerkedjünk meg mindenkivel a céhből, éppen ezért amennyiben ráérsz, és legalább fele annyira szeretnél megismerni mint amennyire én vágyom a társaságodra, akkor kérlek gyere el az Ametiszt Völgyre( Ez egy kazamata) 3 kor találkozunk.
Üdvözlettel: Rogan Hartnett és Nachum a Sárkány


Nem vártam a válaszára, máris felkerekedtem, és elindultam a helyszínre. Persze nem siettem, hiszen bőven volt időm. Nachummal a kezeim között vártam a lányt, nem messze az Ametiszt völgytől. Majd, ha megjelent, messziről integettem neki. Ugyan sejtelmem sincs, hogy ki is ő, de mivel ismerősen csengett a név, ezért ha meglátom biztos felismerem.. Átkozott névmemóriám. Rolling Eyes

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Kiwi on Kedd Aug. 16, 2016 11:53 am

Enyhén és szépen szólva meglepett az üzenet. Először a név, amit nekem is csatolnom kellett valamihez, de a sárkány nevéből, biztosra vettem kiről is van szó. Nem sok idő telt el ugyan  közös küldetésünk óta, de amit ott produkált azt nem tudtam pontosan hová is tenni. Érdekes alaknak tűnt, de amolyan ketrec valamelyik végéből szívesen nézem, tehát válasszon el minket valami egymástól. Mondom ezt pont én... pont Katja után... Na mindegy. Kétszer is fennakadtam a levélen és vissza kellett olvasnom bizonyos pontokat, nehogy félreértsem. Az egyik... hogy, Shukakutól hallott rólam, a másik... hogy, ismerkedni akar a céhtagokkal, nos... itt volt a a pont, amit visszaolvastam, hisz nem ő, hanem Shu szeretné hogy, ismerkedjen. Helyes! Azt hiszem. Viszont a lánynak akartam pötyögni először, de... végül nem tettem. Kicsit toporogtam hogy, mi tévő is legyek. A kazamata nagyon is jól jön, az hogy, nem lennék egyedül még jobban. De az elmúlt két alkalommal... igencsak lebőgtem Kurama előtt is... Egy leendő céhtag előtt nem kéne. Főleg nem előtte. Bár... hazudhatom azt, hogy tapasztalatlan vagyok, és eljátszhatom a segítségre szoruló lánykát. Nem is áll messze tőlem ez a szerep. Szóval, eldöntöttem mit csinálok. Első üzenetem nem Rogannk szólt.


Kiwi írta:
Szia, Cear. :3
Rég találkoztunk és kaptam meghívást egy kazamatára. Érdekelne hogy, volna-e kedved csatlakozni hozzánk? Ha igen, akkor háromra találkozzunk az Ametiszt Völgyben. Remélem érdekel.^^ Egy srác hívott meg, akit nem igazán ismerek, csak volt egy közös küldetésünk.


Átolvastam, és jó lesz. Nincs benne túl sok infó, sem túl kevés, nem hazudok, csupán sarkítok. Nem gondolhatja hogy, fejetlenül ugrok egy ilyen eseménybe, vagyis remélem, valamint nem is utasítok el lehetőségeket. Nevet nem írtam, fogalmam sincs hogy mondana-e neki bármit is, így majd ott szépen... megismerik egymást. Amint kaptam válasz levelet, vagyis pm-et, úgy írtam Rogannak is vissza. Tehát pár perc eltelhetett, az üzenetküldése óta.


Kiwi írta:
Hali.
Rendben. Viszont hoznék még valakit. Volt céhes tag, vagyis most is az, csak nem hivatalosan. Nem árt, ha őt is megismered.
Időre ott leszünk, a bejárat előtt.


Végül elküldtem, majd átnéztem az itemeimet. Felszerelkeztem, a jártasságaim aktívak. Még a szint előtt bekapcsoltam őket. Reméltem hogy előbb Cearral fogok találkozni, talán kevésbé érezném magam feszengve. De a srác már ott volt. Messziről integetett, én pedig szolidan vissza neki. Azért ennyire jóban még nem vagyunk. Bár cuki ahogy, így próbálkozik, jól is esik, hogy, így köszönt. Csak nem tudom miként is fogadjam.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 722
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2428/2500  (2428/2500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Cearso on Pént. Aug. 19, 2016 7:40 pm

Egy üzenet zavart meg a semmittevésben. Kiwi hívott el egy kazamata küldetésre. Jobb dolgom nem lévén nem utasítottam el a meghívást. Bár kíváncsi vagyok, hogy megint védenem kéne esetleg.

Ott leszek

Nem kapkodok, és nem sietek. Nélkülem is biztosan elvannak. Igazából az sem zavarna, ha nélkülem kezdenék el az egész kalamajkát.
Időben ott vagyok persze, és köszöntöm is azokat, akiket felismerek.
Gyakorlatilag mind a hármójukat ismerem, de még nem láttam őket így egy helyen.
Megpróbálom megfelelően köszönteni mindegyiküket. Rogan-nak kézfogás, Chan-nak pedig egy mosoly és egy visszaintegetés jár.
Kiwivel viszont bajban vagyok... A biztonság kedvéért ő is csak egy integetést kap.
Hogy a zavartságomat leplezem megpróbáltam egy viccel elütni az időt.
-A testőröd megérkezett.
Majd meg is hajoltam Kiwi előtt.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/0
Irányítás:30/47
Kitartás:28/7
Gyorsaság:36/79
spec:19/0
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1887
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 20

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5184/5300  (5184/5300)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Rogan Hartnett on Pént. Aug. 19, 2016 8:47 pm

Nos ami azt illeti elég hamar odaértem, várakoztam, sétáltam, és igyekeztem kitalálni, hogy hogyan is köszöntsem a lányt, úgy, hogy biztosan emlékezetes maradjon az első találkozónk, de közben mégis jó benyomást tegyek nála. Különféle meséket találtam ki, de végül arra jutottam, hogy nem használom fel őket, helyette inkább Nachummal a kezeim között vártam. A sárkány nem bánta, hogy fogdosom, hozzászokott, hogy néha cipelem, elvégre nem egy nehéz jószágról van szó, így nekem sem okoz gondot.
- Üdv. - amikor már megérkezett ez a bizonyos Kiwi már tudtam is, hogy ki ő. De ennek ellenére, csak mosolyogtam, és úgy tettem mintha már nem bénáztam volna el korábban az első találkozásunkat. - Elmondhatatlanul boldoggá tettél, hogy eljössz velem kazamatázni. De mindenek előtt szeretnék tőled elnézést kérni, a múltkori faragatlan viselkedésemért...
- Üdv. - dugja ki a fejét karjaim szorításából a pöttöm sárkány, és unott kis arcocskáját rád emeli.
- Szóval remélem nincsenek előítéleteid miattam, és a kissé bohókás viselkedésem miatt.. Ami azt illeti kicsit szórakozott kedvemben voltam, és azok a fránya iglicek mindig összezavarnak, ha a nyomunkban vannak, de biztos tudod, hogy van ez, szóval nem is részletezném. - közben pedig, ha tehettem elindultam a kazamata irányába a lánnyal.
- A barátodat megvárhatjuk a kazamatánál. - nem akartam tolakodó lenni, ezért nem kérdeztem rá, hogy ki is az, elvégre előbb utóbb úgyis meg fogom tudni.
A kazamatánál viszont egy újabb ismerős arcot pillantok meg, mosolyogva lépek a szépséges cicafül mellé.
- Szia, micsoda meglepetés! Hogy ityeg a.. Hogy vagy? Shukaku mondta, hogy te vagy a kesztyű másik gazdája, ezért szinte olyanok vagytok mintha a lányaim lennétek.
- Ne is figyelj rá. Nagyon fel van pörögve. - ismét megszólal a sárkány, majd mocorogni kezd és kimenekül karjaim közül, és a levegőben talál menedéket előlem. - Gondolom a társaidat várod te is, a ametiszt völgyre ugye? Vagy esetleg te lennél Kiwi titokzatos barátja?
- Nachum!
- Ha van kedvetek, velünk tarthattok. Érdekel gyakorlat közben a kesztyű..

Amint Cearso megérkezik kezet rázok vele ahogyan illik, Nachum pedig kicsit a lányok felé reppen inkább.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Chancery on Szomb. Aug. 20, 2016 2:07 pm

Már kapásból elkezdtem a fejemet rázni, de hagytam, had mondja végig a mondandóját ő is, és a sárkány is. Míg a kis állat mocorog, én elkuncogom magam, majd utána válaszolok.
-Hát, ez nem teljesen igaz. A rendszer szerint Shukaku a gazdája, szóval... én nem tartom magam annak. -félrenézek, inkább egy fűcsomót kezdek el bambulni, aztán a lábammal piszkálni zavaromban. Az a kesztyű sosem lesz az enyém, mert nem igazán vagyok az a típus, aki megérdemelné az ilyesmit. Nem tudok eléggé küzdeni ehhez, a Sors pedig ezt nagyon jól tudja.
Aztán a sárkány, miután kiszabadult fogságából, két olyan dolgot is mondott, ami még inkább elbizonytalanított. A fekete kígyók a lelkemben úgy martak bele ezekbe a szavakba, mintha ínycsiklandó falatok lennének, és egyre nagyobbra híztak tőle. Egy kicsit csak tátogni tudtam csupán, és éreztem, ahogy arcomba szökik a vér. Hisz az imént kérdeztem még érkezésük előtt, hogy csatlakozhatnék-e... akkor miért várnék még meghívott társakat?
-Igazából, én... -kezdtem hebegni, majd inkább elfordultam az egész társaságtól és gyorsan megnyitottam a menümet. -Én egyedül vagyok. Mint mindig. De ha ide már nem férek be, sebaj, megértem. Úgyis csak hátráltatnék. És a kesztyű sincs nálam, szóval csalódnátok bennem. Jobb akkor, ha most megyek, bocsánat. Sok szerencsét!
Remélve, hogy a macska nem szól közbe, gyorsan elszelelek abba az irányba, amerről ők jöttek az imént. Álom egy kicsit még marad a helyén, aztán mintha a szemét forgatná, úgy követ.
Nem vagyok én idevaló. Pláne a kesztyű nélkül.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.
avatar
Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2535
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 26
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5219/5300  (5219/5300)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Kiwi on Vas. Aug. 21, 2016 11:07 pm

Elmosolyodtam a válaszra. Reméltem, hogy számíthatok rá. Vagyis eddig úgy ismertem meg, és ahogy elnézem ez a szerep is kifejezetten tetszik neki, így szívesen bízom meg vele. Azzal is picit.. magunkhoz tudom kötni. Ugyanakkor eszem ágában sincs a tehetetlen majmot játszani mellette, félek hogy vannak ügyetlen húzásaim, de igyekszem nem igazi noobnak tűnni, pedig  a sao, eltér a többi játéktól amivel játszottam, sok dolog más benne, vagyis inkább... úgy az egész más.

Messziről integetett nekem a fiú, mármint Rogan, visszaintettem neki bár kicsit bizonytalanul. Végül, ahogy még közelebb értem, a fiú nagy hanggal köszöntött, vagy legalábbis annak éreztem. Végül picit leteremtve érzem magam, de zavartan igyekszem mosolyogni, és ugyan nem sikerült ennyivel meggyőznie, elvégre egy felnőtt férfiről van szó, vagy legalábbis volna… De, a második esélyt meg akartam adni, valamint engem még nem bántott. Lehet az a fülcibálás hasznos volt… Végül még a magyarázkodásába is bevonja az „iglic”eket, amolyan felelősség kikerülésként, ami már egy kisebb fekete pont, de majd meglátjuk…
- Rendben, semmi gond. – Feleltem kicsit zavartan mosolyogva.  De volt, de azt majd később, ha tényleg nem sikerül jobb formáját hoznia. Majd a kazamata bejárata felé elindulva felfedeztünk még valakit. A macska hajráfos lánykát, a petjével. Igen tudom, hogy tartozom nekik is. Meg kellene látogatnom az egyik ismerősük petjét a céhházukban, nem felejtettem el, csak picit… úgy éreztem az akkori küldetés után, valahogy… nem találtam rá indokot, hogy ne érezzem magam tolakodónak, vagy épp bunkónk. Nem ismerem őt, de az a küld „kicsinált” minket… pedig én még csak nem is ismerhettem azt a fiút… Mosolyogva köszönök neki én is. Végül a cserfes szájúak kezdenek beszélgetésbe, én csupán figyelem őket. Hol ide hol oda kapom a fejem. A beszélgetés több mint felét nem is értem szinte, pedig nem zajlik olyan régóta a csevej. És csak pislogok a lány reakciójára, bár tény hogy zavartan figyeltem fel amikor a kis sárkány, rákérdez-e, hogy  ő e a titkos barátom. Végül, amikor már visszakozik a lány, próbálok valamit kihozni. Hamarabb kellett volna kapcsolnom…
- Ő az egyik. Az egyik titkos barátom, és jön velünk. – Húztam ki magam és álltam a lány mellé, magabiztosnak akartam tűnni, miközben mosolyogtam, úgy mint aki semmi problémát nem vesz észre, remélve hogy Chan is talán ezt szeretné és így el tudnánk intézni, bár buta elgondolás... Nem értettem a Rogannal való beszélgetését, a legendásról, de belekeveredett Shukaku is. Valamint két dolgot levágtam. Az egyik, a kisebbségi komplexusa ami meg van nekem is, és időről időre erőteljesen elő tud jönni, szóval ismerem. A túlérzékenység, amit szintén közelről ismerek, és sajnos egyre többen  a környezetemből. Shukaku… Cear, valamiféle kifakadásomat már mindketten látták. Valamint egyfajta félreértés, vagy nem tudom… nem tudok sokat a erről a Shukakus dologról… de úgy érzem rendbe kéne tenni… Viszont rosszul jöttek ki ezek a mondatok. Reméltem, hogy valamiféle hatással lehettem a lányra, és nem akar mégiscsak elillanni… Ha igen, utána megyek… Ha itt marad, akkor megérkezik Cearso, én pedig nagy hanggal köszöntöm őt is. Ha közel ér hozzánk, Chan kap egy integetést egy mosolyt, én mosolyt nem, de egy intést, valamint egy testőri lovaghoz méltó köszöntés igen. Ha Chanon is láttam hogy rendbe jön valamennyire, akkor szélesen tudtam mosolyogni a fiú viselkedésén, viszont ha, nem, akkor kinézem a fiúból hogy, rájön hogy valami nem stimmel és másképp fogad minket. Valamint még mielőtt bárki is azt gondolhatná, hogy a helyzet hős megmentője kívánok lenni, nem. Én olyat nem tudok, és most is csak kapálózásnak érzem azt amit csinálok, esztelen buta viselkedésnek, aki enyhíteni akarja a kialakult problémát. Ha Chan mégis elszalad, akkor utána megyek, és talán Cear láthat is minket.


Igyekeztem követni a lányt, bár féltem, hogy inkább elijesztem...de, igyekeztem vele érzékeltetni hogy, meg tudnánk beszélni és hasonlókkal a dolgot... Az erdő közepén, hamar nyomát vesztetem, még lihegve megálltam remélve, hogy hallhatok valamit, merre is tarthatott, de az erdő elcsendesedett... elvesztettem a nyomait, és csupán a szívem kalimpálásán kívül, aligha hallottam más hangot... Végül visszafordultam, és visszatértem a fiúkhoz...
- Eltűnt... - Jelentettem ki, kicsit zihálva.
- Mi volt ez az egész? - Kérdeztem értetlenkedve a szőrösebbik fiúra.


A hozzászólást Kiwi összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 05, 2016 8:42 pm-kor.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 722
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2428/2500  (2428/2500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Klein on Hétf. Szept. 05, 2016 2:03 pm

Pénteken jönnek a mobok, akár ír Cear, akár nem.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3038
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Klein on Pént. Okt. 07, 2016 1:52 pm

Nem mondtam, melyik péntek, mi? Na, ez az a péntek, amikor egyszer csak kilenc hiányos intelligenciájú és testű kutya vesz titeket körbe. És bizony harapós kedvükben vannak!

Kiwi 5x6 sebzést szenved el.
Rogan 2x6 sebzést szenved el.
Chancery 2x6 sebzést szenved el.


Cearso (Közelharci sebzés: 1, Távolsági sebzés: 77, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Cearso
Cearso
Rogan Hartnett (Sebzés: 14, Pet sebzés 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat.)
Chancery (Sebzés: 7, Pet sebzés 87, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Kiwi (Sebzés: 56, Pet sebzés 27, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
9x Zombikutya


Cearso (33. szint): 250/250 HP, 65 páncél, 165/165 CSP
Rogan Hartnett (35. szint): 150/150 HP, 28 páncél, 215/215 CSP
Chancery (34. szint): 180/180 HP, 48 páncél, 210/210 CSP
Kiwi (21. szint): 185/185 HP, 50 páncél, 110/110 CSP
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3038
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Kiwi on Pént. Okt. 21, 2016 9:52 pm

Sad Közös megegyezéssel, süllyesztős lett a kazamata.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 722
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2428/2500  (2428/2500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ametiszt Völgy

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.