Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Go down

default Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szomb. Dec. 26, 2015 6:52 pm

Tekintve, hogy most már lassan vége az ünnepeknek na meg azt, hogy hosszú ideje óta nem voltam még csak a küzdőtér közelében sem, talán épp itt az ideje kicsit visszarázódnom az 1v1 párbajokba. Persze ellenfelet nem csak itt, hanem szinte bárhol találhatnék ha nagyon akarok jobb szeretem ezt a hagyományos módot már csak az esetleges nézőközönség miatt is. Ez viszont most elmaradt, talán a karácsony miatt vagy a kifejezetten csípős szeles idő miatt, de szokatlanul kevesen voltak a lelátón és a csarnokban egyaránt. Kevés néző, kevés kihívó ami egyszerre jó és rossz. A beregisztrálást követően hamar sorra is kerültem és pillanatok alatt sorra is kerültem az ellenfél azonban váratott magára aminek nem örültem. Elkövettem azt hibát, hogy rögtön kirohantam a küzdőtérre, hogy ott várakozzak ahol viszont mint ha zordabb is lett volna az idő. Talán direkt, hisz a terep tudtommal egészen testre szabható hála egy különleges varázslatnak (amit köznyelven beállításoknak hívnak Razz) és nem csak, hogy erősebben süvített az arcomba a szél de ehhez még erős havazás is párosult ami így igencsak gyorsan juttatta eszembe a felsőbb havas szinteket amiket mostanában igen gyakran látogattam. Főleg, hogy korall városba még be is költöztem. Viszont emiatt igen felkészült is voltam az efféle időjáráshoz. Egy bár nem túl vastag de azért kellően meleg kabát, egy vaskos sál amit egész a szememig magamra húztam és a szél és hó át fúvások ellen pedig egy széles és durva anyagú hosszú, homokszínű köpennyel védekeztem amit most teljesen magam köré csavartam, hogy ne fújja szét szél. Így álltam egy helyben, összehúzva magam, kézfejeimet  összekulcsolva és a kabát ujjába rejtve csakis a hatásvadászat kedvéért.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Témanyitás by Noxy on Kedd Dec. 29, 2015 7:18 pm

Jajj ne! A titánok megtámadták Aincradot, és a játékosoknak szüksége van rám, mert ha jól tudom egyedül nekem van ManouverGearem, és én tudom megállítani ezeket az otromba bestiákat!
Akrobatika készen áll, a ManouverGear meg tökéletesen működik. Induljon hát a titánvadászat a Kezdetek Városában, ahogy el is döntöttem hát. Kiléptem a kocsmából, teljesen hősies pózban, és majdnem hasonló rajtoló tartással kilőttem a zsinórokat, és felreppentem vele a levegőbe. Ahogy a zsinórokat visszahúztam és egy kicsit fellendültem csak úgy a levegőbe, úgy lőttem ki megint azokat a következő épületekre, és így tovább, és így tovább.
- Spiderman, Spiderman, Does whatever a spider can. Spins a web, any size, Catches thieves just like flies. Look Out! Here comes the Spiderman - énekeltem elszántan, ahogy Pókember módjára száguldottam az épületek között, és kerestem a titánokat.
Legalább öt óra eltelt, de titánokat még mindig nem találtam, s ugyanúgy keresem őket elszántan. "Légitáncolás" közben meg kérdeztem néhány játékost, hogy nem-e láttak egyet. Némelyikük meglepődött, némelyikük meg elküldött a francba. De volt egy játékos, akinél igencsak el kellett időznöm, amilyen ostoba is volt.
- Bocsánat! Te ott! Elnézést, kéne a segítséged.
- Én?
Eh?
- Nem, hanem a fogtündér, édes fiam... igen, te! Nem láttál errefelé titánokat?
- Mi az a titán?
Tudatlan.
- Óriás, groteszk képű... amolyan izék, hamar fel lehet őket ismerni.
- Értem... Óriás és ronda? Akkor te Hagridot keresed, ugye?
Mi?
- Nem, nem Hagridot keresem, és mondtam már, hogy hogy néznek ki a titánok.
- Várj, ha nem Hagridot keresed... akko te bizonyára Megatront keresed!
Wut???
- Haver, semmi köze a Transformereknek a titánokhoz!
- Dehogyisnem, hiszen titánból vannak, ahogyan a titánok is!
Facepalm.
- Aranyvirágszálam... ennyire ne legyél ostoba, jó? A Transformerek Transformium nevű fémanyagból készültek, a titánok meg nem robotok. A Transformerek ráadásul nem is léteznek. És amúgy is a "titán" szó egy jelentés és egy név is egy igen érdekes óriás termetű fajnak. A titánok lehetnek istenek és óriásira nőtt démonok vagy szellemek. De titánok lehetnek azok is, akiknek hatalmas isteni erejük van.
- Mint a godmodderek? A godmodderek csalók ám! Akkor te godmoddereket keresel!
- ... - Hol egy pisztoly, hogy főbe lőjem magam???
- Mi van?
- Mindegy, hagyjuk. Akkor inkább megyek és megkérdezek másvalakit, akinek legalább van fogalma arról, hogy mi az a titán.
- Tuti, hogy a titánok robotok, hiszen a titán az egy érc, nem egy jelentés vagy név.
Otthagytam a francba.
Sokkal, de sokkal később feladtam, mármint a kutatást a Kezdetek Városában. Talán valahol máshol lehetnek azok a titánok... vagy nincsenek is, csak megint halucináltam attól a bizonyos sörtől, amit korábban rendeltem. Csalódtam, egyrészt ebben az átverésben, másrészt meg magamban, hogy ilyen ostobaként játszottam a szuperhőst, aki nem létező szörnyeket keresett.
Leszálltam a magas lóról, azaz az égből, és gyalog elindultam útnak ebben a szörnyű időben. Csak most fogtam fel, hogy ezalatt megváltozott az időjárás, csak ezt eddig nem vettem észre, mert mással voltam elfoglalva. De ahogy mentem és mendegéltem magamban mormológva, egyszer csak ott találom szembe magam egy másik játékossal, egy lánnyal, aki csak ott ácsorog, mintha várna valamire.
- Hát te meg, nagylány? Mit vársz ilyen pocsék időben? Csodára?

//Ezzel még a fogadást is teljesítettem Razz

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Jan. 10, 2016 5:59 pm

Mit ne mondjak elég sokáig tartott hogy az ellenfelem megérkezzen, olyannyira, hogy már lassan behavazódni és azon gondolkodtam ideje inkább feladni és hazamenni, hogy egy finom forró csésze kakaót igyak meg a meleg kandalló előtt. Ebben a pillanatban azonban máris betoppant valaki az arénába és megszólít.
-Eh? – Pillantok rá elsőnek. – Hogy-hogy mit csinálok? Ellenfelet várok. – Mormogom a sál mögül és nem is kellet sok, hogy a harc hivatalossá is váljon. Elvégre belépett és így automatikusan kezdetét veheti a harc vagy mi. Íratlan szabály…. na mindegy. Első pillantásra a lány azt se tudta hol van és másodikra se de sebaj. Amúgy valamire emlékeztetett ez az egész, ott állok elbambulva a kis világomba és erre jön valaki aki tök bunkón viselkedik. Mennyi történetben is volt ez már, kövessük hát azoknak a példáját.
- Úgy tűnik te leszel az ellenfelem. – Húzom ki a kezeimet a ruhám ujjából , hogy egy elegáns mozdulattal hátra csapjam a köpenyemet amit a szél csak úgy lobogtat és egyben felfedem a három kardot az oldalamon. Hmmm… bele gondolva eléggé hatásvadász ez a beállás és ezen felül, tök badass vagyok.
- A nevem Yuuki, a karmazsin kardforgató… - Markolom meg a fegyverem és előrántom, hogy párszor megpörgetve a kezemben kitartsam oldalra. – A legendás kardforgató. – Teszem hozzá. Amúgy kicsit talán nagyképű de valamilyen szinten igaz. Még egyetlen emberrel sem találkoztam aki három kardot forgatna így mondhatni, hogy legendás vagyok.
Egyelőre kivárom az első lépést. Ha már úgyis menőzök akkor ez alapszabály, hogy neki kell először támadnia.

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Témanyitás by Noxy on Csüt. Jan. 14, 2016 7:20 pm

- Ellenfelet? Akkor miért nem mész az Arénába, vagy kocsmába, vagy valahova, ahol emberek  bújnak el ilyen kemény időben? - A hó olyan erősen kezdhetett esni, hogy már meglátszott ezen a szerencsétlen csajon, hogy lassan hóemberré válik. Már csak cilinder kell rá a fejire, meg répaorr az orrára, és kész van a tökéletes külső a csajszi jelenlegi kinézetéhez.
Most a titános eset után nem nagyon akartam foglalkozni semmivel, csak szépen lelépni valamerre. Erre meg ez az újdonsült csajszi, ez a Yuuki, aki valamilyen legendás kardforgatónak hívja magát, kijelentette, hogy én leszek az ellenfele. Csak mert megkérdeztem tőle, hogy mit ácsorog itt? Pff... ezek a nagyobb szintűek (legalábbis pont azért gondoltam, hogy nagyobb nálam, mert legendásnak vallotta magát) kicsit sem nagyképűek. De persze egy enyhe pokerface arckifejezéssel ránéztem és ezt nem hagytam ki szó nélkül, ahogy ilyenkor szokás - persze cinikus félvigyorral, ölbe tett kézzel.
- Nos, Yuuki, a Karmazsin lány... legalább ha valakit ki akarsz hívni sima kt-ra ilyen időben, legközelebb kérdezd meg, ne kijelentsd. Amúgy én meg Noxy vagyok, a Sötétség Legendája, a Fagyasztás Mestere, a Kocsmák Királynője, a Vadászmester, de gyakori köznéven halálmadár. Legalább titulusban és kasztban egy cipőben járunk - Aki így áll hozzám, én is így állok hozzá, ha valaki idióta titulusokkal dobálózik, akkor én is, ha ügyes cinizmussal csinálom. Habár nem találkoztam olyan karakterrel eddig, aki ne tudna sötétség és a jég elemével bírni, mint én, akár egy World of Warcraftos Death Knight. Ugyanolyan státuszban vergődöm, mint az a kaszt annyi különbséggel, hogy nem vagyok halott, nem vagyok agresszív típus a harcban és nem vergődöm páncélban.
- Na jó, csak Szólíts Noxynak, de attól még egyszerűen Karmazsinnak szólítalak, mert az jut elsőnek az eszembe rólad sokkal hamarabb, mint a neved - Igazából tényleg. Ha ránézek, vagy rágondolnék, már rögtön a haja színe ugrik be a fejembe, és nem a neve.
A csaj csak állt ott, és várt. Mintha azt akarná, hogy támadjam. Ez ugye csak valami vicc... miért támadnék hirtelen meg valakit anélkül, hogy küldene egy KT kihívást? Gondolkodóan pislogok felé.
- Hmm... te figyi már. Az egy dolog, hogy nem kérdezed meg, hogy KT-zunk-e, de hogy kihívás nélkül harc legyen, azt azért már nem vagyok hajlandó megcsinálni. A fair harc embere vagyok. És ha már itt tartunk... nézd, én 24-es szintű kardforgató vagyok, te meg látszólag is nagyobb szintű valamennyivel. Legalább, mielőtt kezdjük a KT-t, előbb szerelkezz le annyira, hogy legalább fifty-fifty eséllyel harcoljunk. Csak úgy mondom. De mit szólnál hozzá, hogy ha egyszerűen képességek nélkül, fegyverek nélkül egy sima bunyóban rendezzük le a dolgot?
Ha a harcra szomjazó emberünk gyávának nézne érte, csak abban az esetben nézek rá félig felvont szemekkel, és gúnyos félvigyorral és mondom: - Talán számodra gyáván hangzik, hogy egy tisztességes fair csata kedvéért vetkőzz le valamennyire, de te vagy annyira bátor, hogy egy egyszerű képesség nélküli ökölpárbajban mutasd meg a tehetséged?

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Vas. Jan. 17, 2016 4:02 pm

Csak hatalmasakat pislogtam a lányra mert nagyon úgy néz ki, hogy fogalma sincs, merre keveredett ami mondjuk ebben a hóviharban nem annyira meglepő tekintve, hogy az égből pottyant ide. Lehet, hogy kicsit eltévedt.
- Ott vagyunk per pillanat, egy arénában ha körbenézel. Még nagyjából ki is vehetők a lelátók körvonalai. – Mutatok körbe. Igaz éppen csak de látható. – Ha pedig belépsz mikor már valaki regisztrálva van akkor az automata elfogadást jelent. – Legalábbis én eddig mindig így vettem, sose bonyolítottam külön a dolgokat még a formalitásokkal és épp ezért is szeretek itt harcolni mint ha csak valami random helyen. De ha nagyon szeretné hát kihívom őt rendesen is.
- Úgy gondolom a tapasztalat szerzés legjobb módja ha az ellenfél a teljes erejével küzd és egy kardforgató különben sem bocsátkozik puszta kezes harcba. – Az meggyalázná a választott utam így arra nem vagyok hajlandó erre vetemedni. – Ha tisztességes harcot szeretnél használd a kardod de ha úgy érzed nem tudsz engem semmi kép legyőzni akkor nem használom a speciális kardforgató technikáimat. – Mostanság amúgy is egyre ritkábban használom őket. Yuichi senpai sok mindent megtanított köztük néhány olyan mozdulatot is amik nem igényelnek nagy előkészületeket mint a saját technikáim. (értsd: Yuuki nem használ swordskilleket Razz ).
De kifejezetten örülök, hogy egy kardforgatót vetett elém a sors. Ellenük mindig is szívesen harcolok mert így egy csomót tanulhatok tőlük. Plusz titkolt célom a legjobb kardforgatóvá válni és ahhoz le kell győznöm mindenki mást is. Beleértve Hinari onee-chant.
- De a kezdés jogát megadom neked, én csak védekezni fogok egy ideig. – Ennyi engedmény jár neki ha már ennyire nem bízik magában.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Témanyitás by Noxy on Csüt. Jan. 28, 2016 3:55 pm

- ... - Úgy látszik ez a csaj igencsak a saját érdekeit akarja előre látni ebben a harcban, és azt gondolja, hogy mivel egy kasztban állunk, akkor joga van neki követelőzni, holott ő akart engem kihívni. Én csak megszabtam neki a feltételeket. Az arénával is hagyjanak már békén, könyörgöm... mindenkinek ez a mániája? Aréna, aréna, aréna... komolyan, mint az ovisok. Még a szintben erősebbek is jobban szeretik fitogtatni az erejüket.
- És ki nem tolja le, hogy merre van az aréna? - vontam össze a szemöldökömet és megforgattam a szememet. - Ami a tisztességet illeti, az nem tisztességes, hogy csak azért is állsz a nyakamon a kardos harccal, mert azt hiszed, hogy csak mert egy kasztban vagyunk, akkor már minden úgy legyen, ahogy szerinted a kardforgatók közt elvárható. Szerintem nem, nem vagy túl igazságos velem a kisebb szintűvel. Én egy amolyan csodabogár vagyok ezek szerint, habár láttam már nem egy másik kardforgatót, akik ennél is jobban tisztelték ellenfeleiket és kard nélkül is tudtak harcolni. Ez nem a kasztról szól, hanem arról, hogy egyáltalán mennyire vagy kemény. Talán gyávának nézel most, de én letojom. A szememben az se éppenséggel igazi harcos, aki csak a képességeivel és fegyverével képzeli magát erősebbnek. Na meg a másik helyzet meg az, hogy vannak helyzetek, amikor pont a puszta öklödre számíthatsz, mikor valami miatt nem tudnád használni a fegyveredet, legyen egy debuff, bug vagy egy ilyesmilyen küldetés. Ha megbocsátasz, megyek haza. Ilyen vöröskékre, akik még sajnálnak egy kihívás ablakot is küldeni, nem pazarlom az időmet. De ha meg tudsz még győzni, akkor hallgatlak. Ha nem, akkor örültem, hogy találkoztunk.
De én már csak ilyen vagyok egy ilyesmilyen szituációkban. Mindenkinek megvan a maga véleménye a maga kis fair harcáról, de én meg az esélyeket is nézem ám. Persze csakis akkor fogadtam volna el a kihívást, ha az én feltételeimet is elfogadja. Nekem nincs olyan képességem, amivel másokat velem egyszintűvé tehetem. Habár egy ilyen képesség már túl "godmodder" lenne, és nagyon nem fair dolog a játékosokkal szemben.
Szóval ha már valaki engem kihív, és az illető nagyobb ellenfél, akkor kötelessége mégis eleget tenni a kihívott feltételeinek. Vagy ha nem, akkor tőlem terjesztheti bárki, hogy gyáva vagyok, nem túl tisztességes KT-kat én nem fogadom el.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Témanyitás by Argo on Csüt. Ápr. 07, 2016 4:52 pm

Hai~
A küzdőteret kérésre lezárom, jutalmatok 30 xp és 90 arany

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 893
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jég(hó)varázs? :P Noxy vs Yuuki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.