Kurama

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

default Kurama

Témanyitás by Kurama on Hétf. Dec. 28, 2015 8:08 pm


Név: Kurama
Nem: Nő
Kaszt: árnyharcos
Kor: 21 (24)

Szint: 20
Exp: 10/1500
Arany: 320
Pontok: HP:80 | F:13| E: 22|K:11 | GY:22 | S:7 | P: 2


Kinézet:
Kezdjük is rögtön az alapokkal. Középmagas, vékony testalkatú mindig mosolygós lány lennék akinek legnagyobb büszkesége a derékig érő fekete hajkoronája és meglehetősen szokatlan vörös szemeim. Na igen, nem csak a játékban de a való életben is eme szokatlan szempárocskáknak a gazdája vagyok. Van rá valami tudományos bla-bla de úgy se tudnám felidézni. Azt hiszem más említésre méltó külső jegyem nincs szóval haladjunk tovább.

Jellem:
Mondhatni azt, hogy két személyiséggel rendelkezem(nem nincs se tudathasadásom és skizofrén sem vagyok na meg egy színész zseni sem aki ezerarcúnak akar tűnni.) Alapvetően egy kedves, segítőkész és vidám személyiségnek gondolom magam aki mindig igyekszik felvidítani másokat ami sokszor sikerül is. Jó a mindenkit túlzás, azért nem vagyok az a aki vakon bízik és szeret mindenkit, sőt általában idegenekkel elég óvatos vagyok csak igyekszem ezt minél inkább leplezni. Állítólag van egyfajta pozitív kisugárzásom  amit mondjuk se cáfolni se megerősíteni nem tudok. Talán csak annak tudható be, hogy nincsenek különösebb gondjaim az életben. Viszont van egy másik oldalam is ami az én titkolt identitásom. A kleptománia kifejezése talán nem cseng ismeretlenül a legtöbbek számára. Nos nem állítom, hogy ebben szenvedek (mit szenvedek, imádom Razz) mert egyrészt sose vizsgáltattam ki magam, másrészt nem is maga a lopás izgalma az ami éltet na de erről később. Kell a szószám a továbbiakra.

Képességek:

Cloak- Nos egy jó tolvajnak nyilván nem árt ha ügyesen lopakodik és ezt talán a sao is felismerte. A képességem lényegében egy állandóan passzív képi ami a lopakodást módosítja. Először is maga a működése változik meg, ugyanis ha aktiválom akkor a testem átlátszóvá válik ennek köszönhetően pedig beleolvadok a környezetbe (A ragadozó után szabadon). Habár ez első sorban csak vizuális és az észlelés jártassággal a jelenlétem észrevehető de a pontos pozícióm és a kilétem már nem.

Felszerelés:

2x Kezdő Kés (felszerelt, +0.5 erő)

Kezdő Ruha (felszerelt, +1 páncél)


Küldetések:

-

Küzdőterek:

-

Ajándékok

-

Pénzügy

Előtörténet ( + 70 arany )

Könyvelés:
http://ozirisz.xyz/sao/lista.php?tipus=11
avatar
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.