Ritsu gyakorol

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Ritsu gyakorol

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jan. 11, 2016 7:34 am

Nem értette, és Timi is tudta jól, hogy nem értetted. Az viszont egy nagyon jó pont volt, hogy vissza tudtad mondani a pontozásod, és ezt el is könyvelte magában a sárkány, ezúttal pedig ő is elismerően és biztatóan bólintott. Már amennyire egy sárkány pofájáról le tudod olvasni ezeket a kifejezéseket. Az viszont már kevésbé tetszett Timinek, hogy nem ellenőrizted le magadat a menüből, csak végig arról beszéltél, hogy talán, meg tippeled. Utána azonban szépítettél azzal, hogy konkrét tervvel álltál elő, szóval a mérleged eddig pozitív. Már a felkészülési időben látszott, hogy újra heveskedni fogsz, és megint csak csapkodsz majd össze-vissza. Persze szépen csapkodtál, volt benne valami taktika, ám ahogy előre és helyesen gondoltad, nem tudtad eltalálni a sárkányt. Egy ideig fárasztott, hagyta, hogy ugrálj körülötte, ám egy idő után úgy tűnik megunta, mert egyszerűen megállt, és hagyta, hogy találj. Ám nem az történt, amire számítottál. Nem nyerted meg a csatát. Az a lila fal ugrott fel Timi előtt, ami a játékosokat is védi néha, és akárhányszor vittél volna be sikeres találatot, a fal újra és újra megjelent. Kihasználva a csodálkozásodat Timi is indított egyetlen ütést, méghozzá a farkával, ami a szintkülönbség miatt valószínűleg talált, és a győzelméhez vezetett. A sárkány csak ezután szólalt meg.
-A Küzdőtéren belül a peteket nem tudod támadni. Nekünk csak fele annyi életünk van, mint az idomároknak, és páncélt sem hordhatunk. Nem lenne fair, ha minket leütve nyerné meg valaki a csatát. Most, hogy ezt is megtanultad, már nekiállhatunk komolyan venni a küzdelmet. A pontozásodból ítélve kiképzőtisztes húszas szintű vagy. Shu, kérlek állítsd be nekünk a tizenhetes szintet.
Shu pedig be is lépett a menübe, és állítgatott meg felszerelést váltott.
-Ez egy speciális képesség, a saját menüdben ne keresd ezt a lehetőséget. Így, hogy közel egy szinten vagyunk, már fair módon állhatsz ki ellenünk.
És a meghívó is megérkezett, teljes életes, nem halálos küzdelemre, majd elindult a visszaszámláló.
-Átadjuk neked a kezdés lehetőségét.
Ezúttal pedig már Shu is Timi mellé állt, persze látszott rajta, hogy a sárkánnyal ellentétben ő csak játszik, nem veszi annyira komolyan ezt az egészet.

Akkor most lássuk a kockázós harcot!

Ehhez itt találsz segítséget, kezdésnek most kiszámolom neked a dolgokat, hogy lásd, hogy hogyan megy :3

Először is összehasonlítjuk a két kari pontozását:

Shu
Ritsu
Élet
16+2
12
Fegyverkezelés
16+3
12
Erő
3+3
20+1
Irányítás
16+11
0
Kitartás
16+3
18
Gyorsaság
15+2
20
Speciális Képesség
15+5
9
Páncél
34
2

Az életpontokat úgy kapod meg, hogy öttel szorzol: (16+2)X5=90
E mellé kapod a páncélpontokat, és ennek a kettőnek az összege a HP-d, ennyit lehet rólad leütni.

Fegyverkezelést összehasonlítod. Shunak 19 neked 12, tehát Shué a nagyobb, de nem kétszer akkora.
Tehát Shu kettőtől talál, te pedig háromtól találsz a hatos kockán.

Te erőpontokból támadsz, Shu is, Timi pedig irányításpontokból.

A kitartáspontokat szintén öttel szorzod: (16+3)X5=95
Egy támadás szintnyi pontba kerül, egy mellékcselekvés szint/2 pontba.

Gyorsaságot is összehasonlítod.
Te vagy a gyorsabb, te kezdhetsz, de mivel nem vagy kétszer gyorsabb, egyszer támadhatsz.

Speciális képességnél Shunak több mint kétszer annyi pontja van, tehát neki háromtól talál, neked pedig öttől.
Erre római stílusos hatos kockával dobhatsz.

Bármi kérdés merül fel, írj PM-et :3


_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Ritsu on Pént. Jan. 15, 2016 10:12 pm

-Ezt mondhattad volna egy picikét hamarabb is.. 
Mi? Most komolyan harcolni fogunk ? Utálok veszteni, de tudom hogy nem fogok nyerni. Mindegy, egy próbát megér, sőt mi több, nyertesen fogok kijönni a csatából, ezt garantálom.
-Jól van, kezdjük!
Miközben számolt vissza, közben gyorsan körülnéztem, felderítettem a környéket. Egy csomó ötletem volt, de ezekből szinte az összes lehetetlen volt számomra. Közben elindult a párbaj és Timiék azt mondták hogy kezdhetek, szóval nem lazsáltam.
Ez a felszerelés.. Elég menő volt benne mozogni, sőt mi több, egyszerűen fenomenális volt benne lenni. Na de nem azért jöttem ide, hogy felszerelést próbáljak fel, hanem azért, mert meg akarok tanulni túlélni.
-Sok sikert!

Jól van, nem hibázhatom el az első ütésemet. Jól kell csinálnom! Amiket hirtelen elterveztem taktikákat, mind hirtelen is megvalósíthatatlanná vált számomra. Így inkább csak mentem előre és kész. Rögtön [Swords Master] képességemet használtam először és egyből két karddal próbáltam támadni.Elsőnek csak suhintottam egyet, majd elkezdtem gondolkozni a taktikán mivel csak úgy hogy nekirohanok abból nem lesz semmi. Talán a fáról.. Nem.. Talán megpróbálhatnám.. Nem.. Nem.
-Jól van! Mindegy, hisz ez nem is az életünkön múlik, sőt most azonnal támadok.
Újra suhintottam egyet a kardommal, majd a jobb kezemben lévő karddal próbáltam a feje felé célozni, a bal kezemben lévő kardommal viszont a lábát célozni Shunak. Elég nehéz volt kettő felé koncentrálni, egy részt Shura, más részt Timire, de valahogy talán sikerült megoldani. Mellesleg ha talált az ütés, valószínűleg nagyot üthetett.


A hozzászólást Ritsu összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 15, 2016 10:21 pm-kor.

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 15, 2016 10:12 pm

The member 'Ritsu' has done the following action : Kockadobás

#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 'Római stílusos 6-os' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Shukaku on Szomb. Jan. 16, 2016 8:29 am

-Az okos más kárán tanul, Ritsu, a tapasztalat azonban eddigi tapasztalataim alapján jobban rögzül a te fajod tudatában. Ezért választottam ezt a módot arra, hogy megismertessem veled világunk ezen szabályát.
Shu is készülődött, de ő inkább saját magára és Timire koncentrált, mint az ellenfelére. A sárkánytól várta az utasításokat, ő pedig mindössze vakon követte ezeket, szóval csak arra kellett figyelnie, hogy helyesen mozdítsa a lábát, meg a kezét, meg ilyenek. Mint amikor tornaórán azt csinálod, amit a tesitanár mond. Ezzel ellentétben Timidus figyelme sokkal tágabb körben mozgott, és rajtad összpontosult. Legfőképpen a tekintetedet és a fegyvert tartó kezedet figyelte. Azt már megtanulta, hogy a kezdők többsége arra néz, amerre csinálni akar valamit, mert nincsenek begyakorolt mozdulataik, így hát sokkal könnyebb kikövetkeztetni a lépéseiket. Jó pontként könyvelte el, hogy a terep adottságait is figyelembe veszed, ahogyan azt is, hogy azonnal képességet használsz. Persze ezt a képességet már elárultad nekik az előző harc során, szóval a meglepetés erejét elveszítetted. Persze a tipikus kezdő hibákat te is elvétetted, ám a sárkány jobbnak talált, mint az átlag kezdőket. Figyelte, hogy miként markolod meg a fegyvert, és a kezed tartásából kikövetkeztetve, hogy miként fogsz suhintani, azonnal hangos, rövid csipogással jelzett Shu felé. A lány először a fejét kapta el, majd akrobatika jártasságát kihasználva szökkent egyet, hogy a lába felé meginduló kard elől is kitérhessen. Timidus ekkor már elé ugrott, és elismerően bólintva hozzáfűzte a harchoz a megjegyzéseit.
-Ne jelentsd be, hogy támadni fogsz. Sokan azt hiszik, hogy ez egy játék, vagy egy anime, és kiabálni kell a támadás közben. Páran még képesek azt is bejelenteni, hogy hogyan támadnak. Soha nem fogsz találni, ha elmondod az ellenfelednek, hogy mit használsz ellene, hiszen akkor tudja, hogy hogyan védekezzen.
Na persze Timi egyetlen animét sem látott még, de gamert és rajongókat ebben a világban annál többet, a maradék infót pedig Shutól kapta meg a végkövetkeztetéshez. És ha már Shu, akkor a lány is támadásba lendült. Gyűlölte a fegyvereket, így hát a legkevésbé fegyver alakú fegyver volt nála most is, egy Rubin Síp, csinos lila madzagra felfűzve. Lekapta a nyakából, megpörgette picit, majd egy gyengéd suhintással próbált meg Ritsu fejére koppintani vele. Egyáltalán nem keltette egy harcos látszatát sem, sőt, direkt óvatosan járt el, hogy csak akkora ütést vigyen be, hogy a rendszer még pont támadásnak értékelje. Akár talált, akár nem, visszaszökkent a barátja mellé, a kezére hurkolta a sípot, és úgy várta a következő támadást, továbbra is biztató mosollyal. És ha már az úgyis az arcán volt, már meg is szólalt.
-Az is dicséretes, hogy azonnal meg mertél ütni egy kislányt. Néhány fiúnak ez nem megy, de nem kell félned, tudod, nincs fájdalom, és csak játszunk. Hajrá Ritsu!

Shu életpontja -> 90 / 34 <- A páncél értéke
Shu sebzése -> 6 - 27 <- Timi sebzése
90-(17)= 73 pont

Összesen kitartás X 5 kitartáspontunk van, egy támadás szintnyi pontba kerül, így 73 pontunk maradt.

Mivel mi találtunk, a tiéd most így néz ki:

Élet és páncél: 56 / 0
Sebzés: 21
90-(20+10)= 60 pont

60 életed volt, és 2 páncélod, ebből levontam a 6 sebzést.
Volt egy támadás és egy képi próbád, a támadás az szintnyi (20), a speciális képesség szint/2 pontba kerül (10).
Ha elfogy a kitartáspontod, egy körig pihenned kell, akkor visszatöltődik maximumra.


A hozzászólást Shukaku összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 17, 2016 8:00 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 16, 2016 8:29 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Ritsu on Szomb. Jan. 16, 2016 9:07 pm

Nem talált, mindegy sebaj, majd megoldom. Úgyis nyerni fogok. Mintha.. Mintha tudná hogy mit hogyan csinálok. Ezt a sárkányt lebecsültem, nem gondoltam volna hogy ilyen okos. Szóval valahogyan rájött arra, hogy miként akarok ütést mérni rá.
-Bocsánat, csak.. Hangosan gondolkoztam.
Ezután jött az ő körük ami eléggé meglepett hogy ők mennyire összedolgoznak és eszüket használják. Kezdett az önbizalmam leengedni hisz ők ketten olyannyira összedolgoznak, hogy az hihetetlen. Kaptam is a fejemre egy ütést ami miatt földre is kerültem. Shu egyből vissza ugrott Timihez amit egy utalásnak fogtam fel: Shu sokkal erősebb, de mivel kezdő vagyok ezért valószínűleg visszafogta magát. Felálltam, kardomat kezembe vettem, és a támadást is megkezdtem.
-Jól van! Ez nem volt rossz Shu! De vigyázz, mert most én jövök nem sokára!
Rendben van, én jövök, sikerülni fog.. Remélem. Próbáltam még több önbizalmat adni magamnak, hátha jobban fognak elsülni a dolgok. Ránéztem a kardjaimra, majd eszembe jutott valami. Mivel régen nagyon sok ilyesfajta játékban játszottam, ezért volt egy-két ismertségem a képességekkel kapcsolatban amivel csak egy gond volt, hogy ez most én vagyok aki csinálja, és egyrészt még nem is tanultam ki más képességet, csak ez az egyetlen képességem van. Hát jó, legyen próbálkozok újra sima, egyszerű támadásokkal. Megszorítottam a kezeimben lévő kardokat, majd előre futottam. Egyértelműen Shut támadtam, ami kissé nehézkes volt, mivel annyi páncél volt rajta mint a bűn. Miután a lány közelébe is értem a kardjaimmal egy "x" formában próbáltam ütést mérni rá. Ezután bármi történt is, kicsit meghátráltam tőlük, hogy azért a távolságot tartsuk.

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Jan. 16, 2016 9:07 pm

The member 'Ritsu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Shukaku on Vas. Jan. 17, 2016 8:21 am

-Nem kell bocsánatot kérned. A hibáid felfedése része a tanulási folyamatnak. Ha minden egyes hiba kielemzése után bocsánatot kérsz, nem lesz időnk arra, hogy kijavítsuk a hibáidat.
Erre külön fel kellett hívni az emberek figyelmét, hiszen azok a fajták, akik nem voltak szótlanok, tehát a sárkány eddigi tapasztalatai alapján a kisebb, azaz Shu szerint fiatalabb, illetve a nőnemű egyedek hajlamosak voltak arra, hogy többet fecsegjenek, mint amennyit ténylegesen cselekszenek, és a tanítás során vagy állandóan bocsánatot kérjenek, vagy állandóan megköszönjék a segítséget, amikor egyikre sincsen semmi szükség. Az, hogy ez a gyengéd suhintás is a földre küldte a fiút, igazán meglepte az idomárt, és a szája el is kapta a kezeit ijedtében. Nagyon nem akart erőset ütni. Mármint tudta, hogy a rendszer úgyis csak a sebzést fogja sebezni, akármennyire meglendíti a sípot, szóval direkt vigyázott, de úgy tűnik még ez is kevés volt.
-Izé... bocsi... ugye nem fájt?
Ugyan tudta, hogy ebben a világban elvileg nincs fájdalom, de már találkozott olyannal, aki mégis érzett fájdalmat, szóval ezt feltétlenül meg kellett kérdeznie. Szerencsére azonban nem volt semmi baj, és még meg is lett dicsérve, szóval csak mosolyogva biccentett köszönetképpen, és felkészült a támadásra. Hiába készült azonban, hiszen arra számított, hogy a fiú vágni fog a karddal, Ritsu azonban másképpen döntött, ráadásul most még Timi sem szólalt meg. Amikor a kardlap koppant Shu fején, már ő is értette, hogy Timi valószínűleg azt akarta, hogy találjon a fiú, hogy meglegyen a sikerélménye, és mivel ugye így csak Shun múlott az, hogy Ritsu talál-e, a fiú talált is. Shu viszont nem került a földre, hiszen a magas akrobatika jártassága még mindig megvolt. Most azonban már ő is kapott sebzést, így hát összevonta a szemöldökét, és amint lehetősége volt rá, ő is megindult az ellenfele irányába. A sípot most is pörgette, ám most teljesen más terve volt. Igyekezett az ütést a kard markolata felé irányítani, és a sípot madzagostul rátekerni vagy Ritsu kezére, vagy a kard keresztvasára, ha volt olyanja, de a lényeg az volt, hogy össze legyenek kötözve egy picit. A madzag egyik fele Shu kezére tekerve, a másik fele a síppal pedig Ritsura.

90 / 10
6 - 27
73-(17)= 56 pont


A saját adataidat neked kell vezetni a post végén, a kövinél próbálkozz meg vele :3
A te sebzésedhez hozzáadtam a 12%-ot, Shu pedig most ismét hatot sebzett.


A hozzászólást Shukaku összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 17, 2016 8:21 am-kor.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 17, 2016 8:21 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Ritsu on Vas. Jan. 17, 2016 5:39 pm

-Ahj, fogd már be, épp koncentrálni akarok!
Mindig, mindig bele kell szólnia. Tudom segíteni akar, de csak felhúz idegileg. Amúgy is én az a fajta vagyok, aki egy kis baj után is bocsánatot kér
-Persze, jó vagyok. Amúgy is Timi az előbb mondta hogy ne kérjünk bocsánatot. És azt mondtad, hogy nincs is itt fájdalom, szóval minden rendben van.
Csak mosolyogni tudtam a lányra, még azt is zavarodva. Most komolyan valaki aggódik értem ? A biztonság kedvéért azért a hátam mögé néztem hogy biztos legyek abban hogy tényleg hozzám szólt -e. Valaki emberszámba venne ? Valaki aggódna miattam ? Alig hiszem el, lehet szereztem egy barátot? Sőt, kettőt ? Ha valaki is rám nézett csak annyit láthatott hogy egy helyben állok és nézem a földet magam előtt bamba arccal. Viszont nagyon mérges voltam Timire, lehet csak fel akart húzni hogy könnyebben megnyerjék a párbajt vagy nem tudom, mindegy is, nem lényeg, hisz ő sokkal tanultabb, mint én, valószínűleg igaza van. Újra Shu támadott, és újra talált, és újra egy kicsit koppintott a fejemre, ugyan akkor még sosem sebződtem a játékban ezért valószínűleg ezért estem el folyton. Felálltam, mintha semmi sem történt volna, újra. Mire észhez tértem, addigra az egyik kardom és az ő keze össze volt kötözve. Gyorsan kellett cselekednem, és így arra a döntésre jutottam, hogy a bal kezemben lévő kardomat közvetlenül magam mellé a földbe szúrom és segítek a jobb kezemben lévő kardom feloldásához, mivel erősebb voltam Shunál, így könnyebb volt vissza venni a kardomat. Miután sikerült elvágnom a madzagot egyből a bal kezem melletti kardomhoz nyúltam, kihúztam a földből és kezembe vettem. Ezúttal próbáltam forgásból ütni, elsőnek az egyik karddal, majd a másikkal.


                                                     50 / 0
                                                     21


                                          Ez így jó lesz ? A pontozást nem igazán értem, és most egy kicsit össze
                                                    kavarodtam szóval az életemet is jól csináltam ?


A hozzászólást Ritsu összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 17, 2016 6:07 pm-kor.

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Jan. 17, 2016 5:39 pm

The member 'Ritsu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Shukaku on Hétf. Jan. 18, 2016 8:11 am

A sárkány csak bólintott volna, hiszen ő csak a szavaid információtartalmát vizsgálta, a hangsúly, vagy azt, hogy éppen milyen erősségű szavakat használsz, kevéssé érdekelte. Timi úgy volt vele, hogy ha nincs szükséged a segítségére, akkor ő ezután igazán csöndben tud maradni. Maximum majd lassabban tanulsz, és kizárólag tapasztalati úton... de hát ha ez a kérésed, akkor ez a kérésed. Vele ellentétben Shu, akire mosolyogsz, már sokkal szúrósabb szemekkel néz rád, és úgy tűnik valamivel szörnyen megsértetted. Nem is válaszol neked, és most már úgy tűnik, hogy ő is a harccal van elfoglalva. Ahogy sikerül elvágnod a síp tartókötelét, ő is megpróbál elugrani, ám a forgás elől már nem tud, és mindkét kardod megsebzi az oldalát, vörös pixelcsíkokat hagyva rajta. És már nem is csak a páncélját vagdosod, de ugye ahogy mondtad is, nincs fájdalom, így nem érzi meg komolyabban a suhintást. Egy gyors mozdulattal megcsomózza a sípot, újra a nyakába akasztja, és eléggé feldúlt arcocskával indul meg feléd. Ha láttál már morcos, megsértett duzzogó kislányt, hát akkor képzeld magad lé.
-Hééé! Ez nagyon nem volt szép tőled! Timi csak segíteni akar, te meg ilyen csúnyán beszélsz vele! Tanuld meg, hogy a barátaival szépen viselkedik az ember, és nekem csak úgy lehetsz a barátom, ha Timivel is rendes vagy, mert ő meg az én barátom!
Igen, látta azt az elmélázó mosolyt rajtad, és mire elér, már ő is kifújja egy picit a gőzt, de azért a kijáró büntetést megpróbálja kiosztani egy pofon keretében. Olyan jó nagyot csattanós teli tenyeres pofon. Akár sikerül, akár nem, mire visszaszökken a sárkány mellé, már kevésbé morcos, de azért egy nyelvöltést kapsz a részéről. Játékos lecseszés, miszerint viselkedj rendesen.

76 / 0
6 - 27
56-(17)= 39 pont


Igen, teljesen jó írtad fel :3
A játék elején megnéztük a kitartás pontodat, ami tizennyolc.
Ezt a pontot szorozzuk be öttel, ami kilencven.
Egy támadás szintnyi pontba kerül, ami a te esetedben húsz.
Egy mellékcselekvés szint/2 pontba, ami ugye tíz.
Eddig háromszor támadtál, ami 3X20=60 pont.
Egy mellékcselekvést használtál a képi bekapcsolására, az 10 pont.
90-(60+10)= 20 pontod maradt, azaz egyszer még támadhatsz, utána pihenned kell.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 18, 2016 8:11 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Ritsu on Hétf. Jan. 18, 2016 6:54 pm

Hűha, ez nem volt rossz támadás, végre sikerült rendesen megsebeznem. Talán még nyerhetek is. Egy kislány nem tud legyőzni csak úgy.
Ritsu az a fajta ember volt, akit egy kicsit is leszidnak bármi miatt, egyből kimondja a véleményét és/vagy elég mogorva tud lenni a "barátjával". Múltja miatt alakult ki ez a szokás.
-Barát?
Barát, értem, ha tudnám is hogy mit jelent az a szó. Tisztában voltam vele hogy mit jelent, de egy kezemen meg tudtam volna számolni a barátaim számát, akiket valószínűleg már évekkel ezelőtt elvesztettem. Akkor sem fog ki rajtam egy kislány és egy sárkány, nem hagyhatom hogy veszítsek, nyernem kell, msu. Ezután Shu támadott és akkora csicska lángost adott, hogy legszívesebben feladtam volna egyből a játékot. Halkan kinyögtem magamból a fájdalmat majd támadni kezdtem. Mivel már most elfáradtam ezért kissé nehezemre esett támadni, de próbálkozni lehet. Ezúttal mással próbálkoztam. Alapból Timi felé kezdtem menni, és így Shu figyelmetlenségét kihasználva, hirtelen irányt váltottam, majd Shut céloztam meg. Akár sikerült az arcát megvágnom, akár nem vissza is mentem a helyemre.
-Barát, rendben. Nem kérek bocsánatot, hisz fölösleges. Egyszerűen megmondom miért van nekem igazam. Barátokat szerezni könnyű, megbecsülni viszont annál nehezebb.
Még mondtam pár bölcsességet majd a pofon helyére raktam a kezemet, hátat fordítottam és leültem az egyik fa mellé pihenni és vártam arra, hogy megtámadjon.

                                                                        44 / 0
                                                                                           
  21


A hozzászólást Ritsu összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 20, 2016 7:57 pm-kor.

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Jan. 18, 2016 6:54 pm

The member 'Ritsu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Shukaku on Kedd Jan. 19, 2016 9:16 am

-Jajj már, ne játszd meg az értetlent!
~Komolyan! Az egyik fiú gonosznak meg a világ urának képzeli magát, aki tényleg a világ ura, az lelép mert a világot kell irányítania, a harmadik meg emózik! Miért nincs egyetlen normális fiú sem egész Aincradban? Vagy... vagy miért nem mertem megkérdezni Atorut, mielőtt... de... de legyenek boldogok! Atoru gonosz, mert neki kellett volna engem megkérdeznie, már azonnal amikor találkoztunk! Igen! Tuti, hogy szimpi voltam neki, de persze Kokoro jobb. Meg... a fiúkkal úgysem lehet mit kezdeni, mert örökké csak a harc meg a harc. Kivéve persze Atoru. Ő az egyetlen normális fiú itt. Hihetetlen!~

Shu is morcogott, persze csak magában, hiszen nagyon unta már, hogy itt ez a tökéletes világ körülöttük, és mindenki a hattyú halálát játssza, és Ritsu is meglepődik azon, hogy a barátja akar lenni. A támadást egyszerűen kikerülte, és ez egyfajta dicséret volt a fiúnak. Még Shu is tudta, hogy a kardforgató nem felejtette el, hogy Timi támadhatatlan, hiszen nem nézte ennyire butának, és ez a csel már nagyon régi volt, szóval számított a támadásra. Timi persze végig nyugodtan üldögélt, hiszen őt védte a rendszer. Amikor Ritsu úgy döntött, hogy ledől egy picit pihenni, Shu is az egyik fa törzsének támasztotta a hátát, és sóhajtott egyet.
-Pár másodperc alatt feltöltődnek a pontjaid, nem kell leülni. És... szerintem szerezni sem könnyű. Meg... ha így beszélsz Timivel, akkor miért pont te beszélsz a megbecsülésről? Ha én megbecsülök egy barátot, akkor nem mondom neki azt, hogy fogd be. Egyébként nem haragszom, tudom, hogy az első harc az izgalmas, és akkor mond olyanokat az ember, amit nem szeretne. Szóval... most én sem támadok, pihend ki magad nyugodtan, és nyugodj meg egy picit.

76 / 0
6 - 27
90 pont

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Ritsu on Kedd Jan. 26, 2016 7:07 pm

Úgy látszik ismerte már Shu ezt az "ősi" trükköt. Szokásosan megkaptam a lecseszést stb..Stb..Stb.
-Ch, kis izé.. Attól hogy új vagyok attól nem kell úgy kezelni mint egy kisgyereket! Így is idősebb vagyok nálad..
Shu továbbra is nyugodt maradt, legalábbis kinézetre. Végig néztem őt, ő csak beszélgetett a sárkányával és tökre nyugodtnak tűnt ellenszemben velem, aki ideges volt, és folyamatosan azon parázott hogy meg fog halni és ennyi volt az élete. Miközben láttam Shu mosolyát és azt is hogy milyen vidám, kezdtem elfelejteni ezt a bizonyos "meghalunk itt is, ott is" dolgot. Kifújtam a fáradt levegőt, ezúttal nem hátul hanem elől, és felálltam. Én csak egy igazi, rendes barátra vágytam aki megért engem. Shu mindenhez ért, próbál segíteni, ki is oktat ha szükséges. Teljesen új hozzáállással indítottam majd megszólaltam.
-Rendben, játszunk, hisz ez csak egy sima, egyszerű játék.
Megragattam a kardjaimat majd támadni kezdtem. Egyébként meg, Shu miért nem támadott ? Ennyire lebecsülne, vagy mi? Hisz ő csak egy kislány. Nehogy már a nyúl vigye a puskát. Beálltam a magam féle béna, állásba, és gyorsaságomat kihasználva előrefutottam, mint egy elmebeteg. Shu mögé akartam menni, mivel ott szinte biztos a találat. Akár sikerült megkerülnöm Shut, és megszúrni hátulról akár nem, visszamentem a kiindulópontra majd rákacsintottam Shura majd Timire jeléül, hogy most ők jönnek.

       
                                                                 Élet: 44 / 0
                                                                                Sebzés: 20(+1)
                                                                                Pont: 70
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Shukaku on Csüt. Jan. 28, 2016 9:05 am

Shu azért nem támadott, mert pihent. A pihenőkör arról szól, hogy abban a körben nem támadhatsz, és ekkor a kitartáspontjaid visszaugranak a maximumra. Mivel úgyis elfelejtettél dobni a kockával, vegyük úgy, hogy a fáradtság miatt nem sikerült a támadás, és ezért vissza is töltődtek a pontjaid, de legközelebb tessék valóban pihenni.  És mivel nem támadtál, még mindig kilencven kitartáspontod van, a következő körben lesz csak hetven, de egyébként jól számoltad. Visszatérve Shura pedig... most tudatosult benne csak igazán, hogy mit is csinált. Kezében kissé megremegett a síp, lehajtotta a fejét, és látszott rajta, hogy nagyon de nagyon szégyenli magát. Ugyan nem fakadt sírva, meg ilyenek, és a lábán s stabilan állt, de amikor megszólalt, a hangjából is hallhattad, hogy nagyon restelli a dolgokat.
-Ne haragudj... tényleg nem akartalak kisgyereknek kezelni... csak...
Újra egy fának döntötte a hátát, és most már tényleg nem a harc volt a fejében.
-Tudod engem is mindig piszkáltak, és megfogadtam magamnak, hogy soha nem leszek olyan, mint ők. Tényleg csak segíteni szerettem volna, és amikor próbálok magyarázni... nem tudom... ne haragudj. Nem hiszem, hogy kisgyerek lennél, csak még egy csomó dolgot meg kell tanulnod, de akkor igyekszem úgy mondani, hogy ne tűnjön kioktatásnak... vagy ha annak tűnik, akkor akkor sem azt akarom... oké?
Soha nem volt húga vagy öccse, és amikor a kicsiket tanította, végre ő érezhette magát nagyobbnak, pedig eddig mindig ő volt a kisebb. Nem volt benne semmilyen lenézés, vagy ilyenek, egyszerűen imádott anyáskodni, de most már megértette, hogy ez a másiknak is rosszul eshet.
-Igen... most csak játszunk... de azért kérlek tényleg ne beszélj így Timivel... mindketten jót akarunk neked.
Majd jött a fáradt támadás, ami ugye sikertelennek bizonyult, ám mivel Shu már kipihente magát, és Ritsu is elégedettnek tűnt, újra támadásba lendült. Akrobatika jártasságát kihasználva most azt tervezte, hogy a fiú nyakába ugrik, és lábait a nyaka köré fonva, mintha csak Ritsu venné őt a hátára, a földre kényszeríti őt, hogy ott folytassák a harcot.

76 / 0
6 - 27
90-17= 73 pont

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 28, 2016 9:05 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Ritsu on Csüt. Jan. 28, 2016 3:30 pm

-Neeem, nem úgy gondoltam, csak, izé.. Na, mindegy nem kell itt érzelmeskedni, majd.. Majd később megbeszéljük ha akarod, de ezt ne a harc során kellene szerintem. És nagyon, de nagyon szépen köszönöm hogy segítetek nekem, és hogy a párbaj menetét is bemutatjátok és mindent köszönök.
-Izé.. Én sem tudtam hogy igen.. De szerintem felejtsük el az egészet jó ? Szerintem neked sem könnyű erről beszélni szóval, ne fárasszuk egymást.
-Ami azt illeti, én nem.. Nem úgy gondoltam és bocsánat Timi, de egyszerűen.. Csak.. Csak szerettem volna ha nem emlékeztet minden a múltamra. Szóval.. Ne haragudj.
Egyszerűen olyan fáradt voltam hogy nem bírtam rendesen a harcra koncentrálni és túlságosan elfelejtettem azt, hogy miért is küzdök. Szeretnék tovább fejlődni, és új dolgokat kipróbálni a játék során. Ehhez egy dolog szükséges. Erő, fegyelem és a legeslegfontosabb, a kitartás. Ha ezek mind megvannak, akkor akár lehetek én is frontharcos, és egy céhbe is beléphetek majd. Ugyan a játékot úgy kezdtem el hogy egyedül leszek végig, de ráeszméltem arra, hogy milyen jó Barátokkal lenni. Akár egy életen keresztül is. Elég fura egy játékban barátokat keresni, de Shu mást volt, Shu olyasfajta volt mint én. Illemtelen lenne kérdezősködni a múltjáról, hisz most, most van és ebben kell gondolkozni. Az érzelmességeknek véget vetve, Shu támadott, egy nagyon látványos mozdulattal, fájt is, látványos is volt, és menő is volt. Ezek után egy kissé nehezemre esett őt megütni, azonban valahogy megoldottam. Felálltam, majd újra a gyorsaságomat kihasználva, előre "ugrottam" és ha sikerült Shu közelébe férkőzni, akkor homlokán mindkét kardommal egy-egy vágást mértem rá.


                                                                      Élet: 38
                                                                                       Sebzés: 21
                                                                                       Pont: 70

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Jan. 28, 2016 3:30 pm

The member 'Ritsu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Shukaku on Pént. Jan. 29, 2016 9:13 am

-Oh... oké. Igazából most csak játszunk, gyakorolunk, szóval nyugodtan beszélgethetünk közben, mert némán püfölni egymást elég uncsi, de ahogy gondolod. És... igazán örülünk, hogy segíthetünk.
Újabb kedves mosoly, majd egy tipikus mátrixos kitérés a fejre mért ütések elől. Ha az ellenfél a gyorsaságát akarja kihasználni, akkor Shu is gyorsan fog cselekedni, tehát futva indultak el egymás felé. Amikor Ritsu már emelte a kardját, az idomár megbicsaklott a térdeinél, és úgy, ahogy a rock koncerteken látni lehet, végigcsúszott rajtuk, egyenesen Ritsu irányába. Mintha csak limbózna, hátrahajtotta a fejét, és derékból igyekezett kitérni az ütés elől, ami sikerült is neki. Megállni azonban már nem, és maga elé is tartotta a kezét, rajta a síppal, hogy ő is bevihessen egy ütést. Az, hogy ez az ütés hol fogja eltalálni az ellenfelet, már teljesen Ritsun múlott. Ha a fiú időben kapcsol, és felugrik, vagy legalább terpeszbe veti magát, akkor Shu átcsusszan a lábai között, és a kardforgató fenekére paskol egyet a síppal. Ha azonban Ritsu nem elé gyors, vagy nem elég figyelmes, akkor sajna összeütköznek. Nem kell aggódni, Shunak azért van akkora lélekjelenléte, na meg persze jó modora, hogy ne a legféltettebb helyen találja el az ellenfelét, így Ritsunak ez esetben csak a lábait kaszálja el, feltéve ha sikerül bevinnie az ütést. Az is lehet, hogy a srác talpon marad, és Shu megakad a lábainál, ami elég nagy előnyt jelentene a számára. A helyzet mindenesetre nagyon komikus volt, egyáltalán nem emlékeztetett profi harcra, inkább valami kapkodós verekedésre. Shunak fogalma sem volt arról, hogy mivel és mire emlékeztette Timi Ritsut, de azt akarta, hogy a srác felviduljon, szóval ő is nevetett, és igyekezett minél nevetségesebb, viccesebb módokat találni a támadásra.

76 / 0
6 - 27
73-17= 56 pont

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája
avatar
Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5959
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
12695/10100  (12695/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 29, 2016 9:13 am

The member 'Shukaku' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Ritsu on Pént. Jan. 29, 2016 9:04 pm

Tátott pofával néztem végig ahogyan Shu mozog, ám ezúttal nem perverzségből hanem a humoros támadását megfigyelve. Mivel nem volt elég gyors ez nem jött össze neki. Nagyon viccesen, csinálta a támadást, kaptam is egy csapást.. Na de most én jövök. Shu megakadt a lábamban, és hirtelen megijedtem, majd elvesztettem a figyelmemet és én is elestem vele együtt. Mivel ő előttem volt, így volt annyi időm, hogy felálljak és változtassak a helyzeten.
-Haha, ahhoz hogy eltalálj hamarabb kell felkelned. És nem ilyen ócska trükkökkel kell lenyűgöznöd.
Kiöltöttem rá a nyelvemet, persze csak viccből nem komolyan, majd próbáltam valami eszes trükköt összehozni. Mert ugye kölcsön kenyér visszajár, ha ő felvidít, akkor én is megpróbálom jobbá tenni a napját. Azon gondolkoztam, mivel ő elég pici hozzám képest, jó én sem vagyok egy magas, de azért Shunál nagyobb vagyok. Szóval, mivel kisebb nálam megpróbálom nyakamra venni majd kicsit megijeszteni és az orrára koppintani és végül ha kapucnis pulcsi volt a lányon, akkor annak a kapucniját fejére húztam és a kardommal is rákoppintottam egyet a fejére. Végül kinevettem, persze újra csak barátilag, nem haragból. Ha Timi nézett minket ő is nevetett, ha tudott, és így kialakult egy hangulatos és humoros harc. Ezek után elég nehéz lesz rendesen harcolni, de sebaj, majd csak megoldjuk valahogy.                                                                                           Élet: 44
                                                                                           Sebzés: 21
                                                                                           Pont: 50

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Jan. 29, 2016 9:04 pm

The member 'Ritsu' has done the following action : Kockadobás

'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Ritsu gyakorol

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.