..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Kedd Jan. 26, 2016 11:58 am

¤ Az emeleti szobák közül választott magának egyet, ami kifejezetten jó fekvése miatt, szépen megvilágítva, de nem túl vakítóan süt be a reggeli fény, és viszonylag sokáig világos is marad.
¤ Hatalmas ablak, kedves festmények a falon, némi plüs, az ágynemű már saját. De az ágyat, és a szekrényeket a szobában találta, így azokat ki is használta.
¤ Pár könyv és jegyzet az asztalon hever, néhány kristály a fiókban, pár ruhadarab is, de közvetlen az ágy mellet egy pet ágyacska van letéve, amiben hol a tojás pihen, hol pedig egy bele rakott plüss kutya.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Kedd Jan. 26, 2016 12:33 pm

Első nap itt, de nem az első hogy itt tartózkodom. Bár meglepett hogy csak így... Mármint gyorsan történt minden. Alig egy hónapot, vagy nagyjából annyit tölthettem a dojóba, mire eljutottam idáig. Igen én, és itt a döntésemre fektetem a hangsúlyt hisz fontos tény ez a dologban. Én döntöttem így. Mondogatom magamnak, mert picit erőltetve éreztem ugyan a csatlakozásomat, de Shu megadta a választási lehetőséget. Vagyis mindenki megadta, épp... Épp csak én lihegem túl, és ezt tudom. Mint ahogy azt is hogy mindez azért van, hogy ha meggondolom magam, vagy ha valami balul üt ki, akkor rájuk tudom fogni. Miattuk döntöttem így, nem pedig magam miatt. Ez pedig már a szánalom legalja...

De elhessegetem a gondolatokat, és ezzel együtt a gondokat is. Shukaku elkísért a lépcsőkig, végül felküldött hogy válasszak szobát kedvemre. Elhaladtam pár mellett, benyitottam pár szobába mire megtaláltam az ideálisat. Azt amire ránéztem azt mondtam: "Ez kell nekem!". Vagy ha mondani nem is, de a gondolataim erőteljesen ezt sugározták. Végül első cselekedetem az volt hogy kipróbáltam az ágyat. Persze. Ki kell azt próbálni? Rugózik-e eléggé, vagy netátán nem-e rugózik túlzottan meg ilyenek. A fekvését, azt hogy meg kell-e fordítani, kényelmes-e, van-e "idegen" szaga. Igen, körülményes egy ágyat megörökölni, hisz két év alatt nem tudhatom hogy alud-e bárki is rajta, rajtam kívül. Viszont egy halott ember szobájába nem tudnék beköltözni. Kizárt! Ezért leszaladtam amint megfogant a fejemben a kérdés, elmondtam neki melyikről beszélek, de mire megfogalmazhattam volna, megnyugtatott hogy ettől nem kell tartanom. Visszatérve végül, nyugodtabb állapotban, vagyis még mindig izgatott voltam, de eljutottam odáig hogy kipakolhassak. Nem hoztam magammal túl sok mindent, hisz a dojóban sem halmoztam fel magammal semmit, pont így néhány ruhadarab, némi plüsh, pár könyv, szóval semmi kacat. Igen, ez rám nem jellemző, így biztos is voltam hogy ki fogom nőni a szekrényeket ha elég ideig maradok itt. Szóval pakolászgattam, mire lépteket hallotta. Azt hittem Shukaku az, és jött ellenőrizni hogy minden rendben ment-e, de a kopogás után rájöhettem hogy nem az ő lépteit hallhattam.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Kedd Jan. 26, 2016 3:58 pm

Ez gyorsan történt. Shu elkísért a céhházig, bemutatott a céh vezérének (érdekes alaknak néz ki, később mindenképp meg akarom ismerni), én pedig felmentem, kiválasztottam egy szobát véletlenszerűen, amiről láttam, hogy nem foglalt és lefeküdtem aludni, hisz már este volt. Gondolkoztam ameddig nem tudtam elaludni. Nem igazán azzal kapcsolatban, hogy most beléptem a céhbe, azt már rég megfontoltam magamban. Barátkozás, ismerkedés, egy hely ahol lehetek. Ráadásul még ugyanúgy is gondolkodunk nagyjából. Szóval túl van tárgyalva. Inkább azon járt az agyam, hogy hogyan rendezzem be a szobámat. Nagyjából összeraktam a fejemben, hogy mi lesz benne. Felébredésem után körbenézek, de nem találom elég nagynak a terveimhez. Akarok bele legalább egy 2-3 méter hosszú pástot. Végre lesz hova kirakni a kardokat is, amiket eddig gyűjtöttem és amiket még fogok. Ha valahonnan szerzek könyvet, azoknak is kell egy könyvespolc. Ehhez pedig elég nagy szoba kell, remélem találok ilyet. Kikelek az ágyból és elkezdem körbejárni, felfedezni az épületet. Több oka is van. Először is megfelelő szobát keresek. Másodszor megismerkedhetek a többi céhtaggal is, ha épp bent vannak. Az egyik szobából hangokat hallok. Jól tippeltem, mégiscsak van itthon valaki. Alkalom arra, hogy megismerkedjek valakivel. Vagy ha Shu az és Timi, akkor beszélgethetek velük, ha ráérnek. Bekopogok, és ha azt hallom hogy bemehetek, akkor be is nyitok...

avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Kedd Jan. 26, 2016 6:33 pm

Szóval megesett az első éjszaka. Meglepően jót aludtam, bár ez az izgalmaktól való kifáradásnak tudható be leginkább. Szóval nem is ébredtem korán mint szerettem volna. Szóval kora délelőtt ébredtem, és be is fejeztem a kipakolást. Rendezgettem picit az asztalt, átpakoltam a polcokat, újrarendeztem a ruhákat egy hasznosabb szusztematika szerint. Tehát kényelmesebbé és otthonosabbá igyekeztem tenni a szobát. Pár képet ki is függesztettem. Persze a festmények azt a rémes éjszakának az emlékeit idézték fel bennem a molesztáló Warren tett vele. Teljesen abnormális az a fickó, be kéne zárni... De lényegtelen, igyekszem nem megutálni a festményeket és a művészetet, egy flúgos "művész" miatt... Szóval amikor az eszembe jutott, egy sóhajjal elodáztam az egészet. Hozzá kell szoknom, megtörtént és kész... Arra kell törekedjek még egyszer ne kerülhessek hasonló szituációba. Épp a szoba közepén ültem és a pólókat hajtogattam amikor azt hittem Shukaku fog járőrözést tartani, és leellenőrizni hogy minden rendben-e, de nem. A kopogásra automatikusan válaszoltam. És míg a ruhák szerte széjjel, de összehajtogatva... Egy idegen fiú lépett be rajta.
- Szi-szia. - Habogtam, könnyen levágható volt hogy nem rá számítottam. Persze hisz a létezését sem tudtam eddig. Ugyanakkor új arc. *-* És nem csak én volnék újonc? *-* Kizárt hogy ő legyen a szőke srác, ahhoz képes hmm férfias? Igen, hozzá képest férfinek tűnik, ugyanakkor még nem láttam. Végül letettem az ölemből a ruhákat, felálltam hogy fogadjam a vendégemet.
- Szia. - Hagyta el a számat a köszönés szinte rögtön, kicsit összeszedettebben.
- Még nem láttalak itt, új srác vagy? - És még Shu sem említette, csakis új fiú lehet.
- Szóval.. izéé... én még csak most költöztem be... Foglalj csak helyett...
- Vagy várj... tiszta kupi minden... -
Szabadkoztam, végül az ágy mellett lévő széket szabadítottam meg a melegebb garbók stócától és egy mozdulattal az ágyra tettem őket.
- Ne haragudj, nem számítottam vendégre... ha tudom akkor biztos nem most.. - Szabadkoztam, majd úr isten!!!! Embarassed Embarassed Embarassed Lábammal belöktem a kihúzós fiók legalsó fiókját. Okkal. facepalm Tényleg váratlanul ért, főleg egy fiú. Cearsora nem számítottam, ő nincs itt minden nap, rajta kívül pedig csak lányokat ismerek.
- Nah, szóval! - Ez inkább magamnak szólt mintsem másnak.
- Szóval, a nevem Kiwi, idomár vagyok, és ma költöztem be. Örvendek a találkozásnak. - Hajoltam meg illemtudóan, még a kezeimet is a combjaimhoz szorítottam ahogyan azt kell. Ennek köszönhetően szörnyen merevnek tűntem, na nem mintha nem szorongtam volna. Vagyis idő kellett mire úgy érezhettem hogy a hirtelen kialakult helyzetet irányításom alá tudom vonni. Végül eljutottam odáig, hogy leültem az ágyam szélére, kicsit összeszedettebb állapotban. A kupit meg... hát azt letojtam, hisz vendégem van. *-*

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Kedd Jan. 26, 2016 7:29 pm

Hallván az engedélyét, beléptem. Hogy is fogalmazzak. Nem igazán volt szerencsém még lányok vagy nők szobájába betekintést nyerni, viszont erről azonnal lesütött, hogy „nagyon lány”. Plüssállatok, és egy kis...fogalmazzunk inkább közepes kupinak. Azonban a szoba helyett inkább a lánnyal foglalkoztam, aki előtte ült, majd állt fel. Kinézetre átlagos, leszámítva a haját, ami zöld. Nem túl magas, és vékony. Edzéssel ügyes vívó lehetne belőle. Lány, szóval pluszponttal indul. Legalábbis nálam. Most pedig, ideje ismerkedni.
- Szia. Igen, én is nem rég csatlakoztam, és jöttem a céhházba. De ezekszerint nem csak én érkeztem most. - figyelem ahogy pakolgat – nem kell elpakolnod, ismerkedni jöttem. Egyébként sem zavar, hisz ezekszerint te is csak most jöttél. Viszont…- pillantok a lábához, de már későn, hogy lássam mi van a fiókban. Ahogy látom, hogy még mindig pakol, elismétlem amit mondtam. - Csak ismételni tudom magam. Tényleg nem kell fáradnod a pakolászással, ismerkedni és beszélgetni jöttem. -mosolygok rá.
Végignézem ahogy meghajol. Japán lehet? Európában legalábbis nem igazán hallottam ilyesmi szokásról. Én tartom magam a saját stílusomhoz. Megvárom míg újra kiegyenesedik és kézcsók kíséretében mutatkozom be (természetesen, csak ha engedi), pontosabban folytatom az előző „viszont” megszólalásomat.
- Chariton, kardforgató, örülök hogy találkoztunk. - Most jön a nehezebbik része, ami már kicsit zavarba ejt. Valahogyan el is kell kezdeni a beszélgetést. Kérdezek valamit, az egy biztos módszer a kezdéshez. - Te hogy csatlakoztál a céhbe? Én Shu-val és Timi-vel találkoztam. Ők hívtak meg.
Azt, hogy vajon ő is azért van e ebben a céhben, mert nem szeretne kijutni, kicsit későbbre hagyom.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Pént. Jan. 29, 2016 10:34 pm

Kiderült hogy lesz egy fiú tagunk. Örültem neki, különben olyanok lennénk mint valami pom-pom csapat. Ugyanakkor a fiú meglehetősen közvetlen volt, ami egyáltalán nem baj, sőt. De amikor helyet készítettem neki hogy elférjen, le tudjon ülni és másodjára is rám szól hogy csak önmagát tudja ismételgetni hmm...>.>" De végül beláthatta hogy miért kerítettem neki egy széknyi helyet. Első pillantásra a fiú az a tipikus kocka, vagy nem is... inkább képzeltem el könyvmoly típusnak, látva a haját szemüvegét, öltönyét. Persze ez csupán első benyomás, amit rögtön törlök is. Sokan ilyenkor játsszák meg magukat, de idővel kiderül miden a másikról, főleg ha együtt fogunk dolgozni és lakni. Ezek a gondolatok suhantak át a fejemen.
- Rendben, csak csináltam egy kis helyet hogy le tudjunk ülni kényelmesen. - Magyaráztam meg a tetteim okát, miközben szemem sarkából láttam hogy még ép bele akart lesni a fiókba. Szerencsém hogy gyorsan kapcsolok... önmagamhoz mérten, bár azt nem tudom megállapítani mit látott mit nem. Ha látta, akkor felnőttesen kezeli, mert nem tett megjegyzéseket, pedig a korosztályom ilyen. Szóval íme egy plusz pont az új tagnak.
- Szívesen beszélgetek. - Szögezem le, hogy nem vagyok az ismerkedés ellen, sőt.
- Lényegében engem is. Mármint felszerelkeztem a Szabad Rablás boltocskából, ott ismertem meg őket, majd beszélgettünk picit. És a petem miatt már eleve hozzá küldtek, szóval volt témánk és előkerült a céhek szerepe, és mondta hogy gondolkozzak el rajta, szívesen várnak. - Vettem egy kis levegőt azért a mondatok között.
- Majd találkoztam egy volt taggal, akit Cearsonak hívnak. Még mindig tiszteletbeli céhtag, és hetente el is jár ide. - Jegyeztem meg, hogy valószínűleg hamar meg is fog vele ismerkedni.
- Szóval beszélgettem vele, majd meg lettem hívva az egyik Teaparty-jukra, ami vicces volt és csatlakoztam. - Íme a rövidke történetem. Én azért megkerültem párszor a kását, mire elhatároztam magam, míg társam egyszerűbb története arra enged következtetni hogy neki sima ügy volt.
- Amúgy azt hiszem épp vérfrissítést tartanak. - Mosolyodtam el. Vagyis az ő jelenlétéből is, így hirtelen az enyém után erre tudok következtetni. Mint ahogy a két kilépő után. Vagyis az "űrt" már meg is töltötték.
- Gondolom neked is említették már a személyi sablont. Én még nem csináltam meg, de ha meg lesz az enyémet is kitűzöm a többiek mellé. - Gondolkodok mivel is tudnék segíteni neki, bár Shukakuból nem nézném ki hogy kifelejtene ilyen fontos dolgot.
- Körbe néztél már az épületben? - Kérdeztem rá a másik fontos dologra. Hisz én mondhatni csak keresztül szaladtam az épületen, de nem néztem még szét igazán.
- Amúgy, régóta ébredtél? - Szinte lesüt róla hogy ő is olyan mint én... sajnos. A gondolataim pedig kavarognak, és a kérdéseim is pont ezért csapongnak és ezért kuszák, első ránézésre talán még logikátlannak is tűnhet a sorrend, pedig nem az. Minden magamhoz mérten van feltéve, így az én sorrendem a logikám.
- Tényleg te a beavatáson sem vettél még részt ugye? - Pillantok rá elgondolkozva, pedig itt már valami viccen törtem a fejem.
- Azt mondják mindenkinek más, és hogy személyre szabottan állítják elő. Tudod, megfigyelnek, majd egyszer csak a kígyókamra elé vetnek. - Pillantok rá komolyan.
- Én már régebb óta csatlakoztam, pár hete, de csak most költöztem be... Viszont a kihívások napja az... épp csak szerencsém volt. - Adtam elő drámaian magam. Miközben már ott tombolt bennem a kisördög, és nevetni kívántam, de egyelőre csak fokozom újdonsült céhtársam idegeit. Persze úgy hogy ne vigyem túlzásba. Megviccelni szeretném csak, nem elijeszteni. Még a végén hogy számolnék el Jun-ak. QQ

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Szomb. Jan. 30, 2016 9:57 pm

Leülök mellé az ágyra, ha jól látom nekem is van még ott hely. Így kényelmesebb beszélgetni.
- Az én sztorimat is ellehet hosszabban mesélni. Az első szinten van az egy félbevágott kastély. Nem tudom jártál e ott, vagy emlékszel rá. Ott akartam díszkardokat keresni. Shu és Timi is ott volt. Kiderült rólam, hogy nem szeretnék kijutni. Ez is az egyik oka volt gondolom hogy meghívott, ha nem a fő. - körbenézek, de sehol nem látom a petét.
- Hol van most a társad? Nem láttam még. Rajtunk kívül is vannak még újak? -kérdezek rá a vérfrissítésre - És nem hallottam még a személyi sablonról. Az épületben sem érkeztem igazán szétnézni, épp most indultam volna, csak hangokat hallottam a szobádból, gondoltam bekopogom ismerkedni. Nem bántam meg eddig. Nem...talán lehet másfél hete a dolognak. Nem igazán volt nehéz feldolgoznom, sikerült összeraknom, hogy mit akarok magamtól, vagy ettől a világtól. Mondjuk ebben nagy szerepe van annak, hogy nincs ami a kinti világhoz kössön. Te mikor keltél fel? Milyen volt eddig itt bent az életed? Mivel szereted tölteni a szabadidőd? -érdeklődöm - Milyen beavatás? -ezen most elcsodálkoztam, nem is hallottam róla sem a céhvezértől sem Shu-tól. Timidustól sem, pedig ő biztos említette volna. Elfelejtették volna? Fura. - Mesélj még a beavatásodról kérlek.
Azt mondja csak a szerencsém múlt? Ugyan...biztos nem lehet olyan szörnyű...Nem állítanak olyan feladat elé amit képtelen teljesíteni a delikvens. Vajon mi alapján állítják össze? Szeretem a kihívásokat. Lehet vívnom kell majd? Szinte felcsillannak lelki szemeim. A végén még vívnom kell majd? A lányra visszatérve pedig remélem, hogy nem viselte meg túlságosan, kedvesnek néz ki, sajnálnám.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Vas. Jan. 31, 2016 5:19 pm

Meglepődtem amikor az ágyra ül le amikor a széket készítettem elő neki. Végül nem szólok, csak picit megszeppenve húztam össze magam hogy elférjen, és hogy ne legyünk hmm... tudod, úgy illetlenül közel egymáshoz.
- Még nem voltam. De uhhh *-* Díszkardok? - Csillan fel a szemem.
- Szeretem a fegyvereket... - Mosolyodok el, és bár Cearso íját is méregettem picit, talán majd egyszer megkérem hogy kipróbálhassam. Majd a következő kijelentésére megdöbbenek picit. Már tudja hogy maradni szeretne... Majd mindehhez kijelentette hogy ez lehetett a fő oka Shukakunak arra hogy meghívta. Idő kellett hogy megemésszem. Mármint ezt a nem kijutásos dolgot. Nem mondom hogy rossz itt, sőt... Tény hogy jobb mint odakint, azt hiszem... Mégis valahogy rossz előérzetem volt a dologtól. Én még nem tudtam dönteni, de ennek a ténynek a kiderülése sürgettetést éreztetett velem... Féltem.
- Értem. - Eme rövid válasz fogadta a fiú által közölt tényt. Végül a pet-emre terelődött a téma.
- Ott. - Mutattam a pet ágyikóra és a benne lévő tojásra, ami épp csipkerózsikai álmát alussza még mindig.
- Még nem kelt ki. - Magyarázom meg gyorsan.
~ Nincs ami a kinti világhoz kösse?...~ Ezt olyan nehéz elhinni, hisz én is... nekem is csupán az öcséim azok akik... miatt, de ők vannak... meg mert két évet átaludtam, sőt több mint kettőt. Ezért haragszom erre a világra, bár tény hogy másabb mint a kinti, sokkal másabb és jó értelemben azt hiszem... Gondolataimat nem mertem neki feltenni még, majd késöbb, úgy is kizökkentett azzal a halom kérdéssel, aminek amúgy örültem.
- Fogalmam sincs... nem szóltak. - Jegyzem meg.
- Rólad is most tudtam meg, hogy vagy. - Öltöttem ki a nyelvem, bár tény hogy örültem a fiú társnak.
- Úgy egy hónapja ébredtem, és azóta küldizgetek, és jutottam el addig hogy céhtag legyek. - Fejtettem ki.
- Idebent... hogy is mondjam. Minden olyan fura, vagy túl kedvesek és közvetlenek az emberek... vagy túl mogorvák és nemtörődömek. De eddig jó volt, a küldetéseim nagy részét élveztem, vagy legalábbis utólag visszagondolva, de a legtöbb ismerősömet ott szereztem. Sőt Sayaval a zöld hajú lánykával a céhben, már az előtt találkoztam két küldin mielőtt bekerültem volna ide. - Mosolyodtam el.
- És a szabadidőm?... - Meglepődtem a kérdése miatt, valahogy nem számítottam rá.
- Hát... küldizgetek, vagy, vagy dekorálgatok... azt hiszem. - Jegyeztem meg, hisz igen küldetésekkel foglalom le magam, és a nap végére sokszor vagyok olyan fáradt hogy csak bedőlök az ágyba...
- Vagy találkozgatok az ismerőseimmel. Többnyire... - És tényleg, szinte nincs is hobbim. Vagy csak úgy vagyogatok, vagy a küldetésekkel foglalom le magam. Végül picit elszórakozgattam a fiúval.
- Jajj! Bocsánat! Azt hittem már megvoltál és azért költözhettél be! -Egy rémült pillantás. Élveztem a saját színjátékom. ^^
- Lehet nem szabadott volna megemlítenem! Remélem nem csináltam nagy  bajt vele...- Felpattantam az ágyról, és járkálgatni kezdtem, idegességet színlelve. A kezemmel végig húztam a számat, idegesen. Miközben magamban kuncogtam a dolgon.
- Figyelj! - Fordultam végül hozzá.
- Segítek neked, de cserébe hallgatnod kell arról hogy megemlítettem ezt neked jó? - Léptem oda mellé és megfogtam a két vállát miközben mélyen a szemébe néztem. Nagyon, de nagyon nehéz volt megállni hogy ne röhögjem el magam, de hála a színjátszó szakkörnek, elég ügyesen be tudtam mesélni magamnak is a helyzet komolyságát, és átélni azt. Innentől, nem is lenne olyan vicces ha valós esemény volna nem? Szóval a fiú válaszát vártam, és ha úgy ítéltem hogy helyesen döntött akkor még kitalálom a folytatást. :3

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Hétf. Feb. 01, 2016 7:41 pm

Ezt nevezem úgy, hogy fail. Leültem az ágyra a lány mellé, pedig ott volt az elkészített szék. Mindez akkor tünt fel, miután már ott voltamm mellette. Most már nem állok fel, még kényelmetlenebb lenne tőle a szituáció. Inkább szimplán megmondom neki, hogy nem vettem észre, még mielőtt mást hinne.
- Bocsi, túlságosan belemerültem a körbenézésbe és beszédbe, nem vettem észre, hogy hellyel kínáltál. Még egyszer, elnézést. Igen, díszkardok. Jelenleg kettő van nálam, bár azok inkább gyakorlófegyverek, de ha szeretnéd átjöhetsz megnézni a gyűjteményemet. Persze amikor időd és kedved engedi. Szívesen vívhatunk is.  -mosolygom rá. Szereti a fegyvereket...rossz ember nem lehet. Ja de...nem baj, innen már csak egy lépés, hogy a vívást is megszeresse és akkor lesz kivel edzenem itt, a céhházban is. Vagy megtanítani neki az alapokat. Ha egyszer mégis odajutnék, hogy el kell hagynom ezt a világot, meg kell kint élnem valamiből. Az ugye a tanítás lesz, ebből következik, hogy nem árt ha már bent elkezdtem a gyakorlását. Nem akarok és nem fogok erre gondolni. Jelenleg nagyon jó nekem itt. Maradjunk annál a pozitív oldalnál, hogy jólérzeném magam közben. Arra hogy bent szeretnék maradni, csak egy kurta választ adott. Lehet nem tetszik neki a téma? Mindenesetre nem hozom fel többé.
- Oh, értem. Nem láttam még tojást...bár petet sem sokat, szóval nincs viszonyítási alapom ez egyedi eset e. Egyszer majd összeülhetnénk mind, hogy jobban megismerjük egymást, Shu-n kívül én még csak Junnal találkoztam néhány szó erejéig és most veled. Hasznos lenne és szerintem jól is szórakoznánk.
- Értem. Sajnos még nem találkoztam olyan sok emberrel, de eddig ti valóban közvetlenebbek vagytok mint a kinti világban. Mogorvával egyáltalán nem találkoztam még. Rég játszottam kint néhány MMO-val, ott is az volt a helyzet, hogy sokkal inkább megszólították egymást a játékosok. Vagy kedvesen, vagy durván. Jogos, hogy itt kicsit más a helyzet, te bizonyos fokig itt is érvényes lehet ez. Saya? Vele még nem találkoztam, de remélem mihamarabb sor kerül arra is.
Picit mintha gondolkodott volna azon, hogy mit mondjon a szabadidős kérdésre. Meglepődött volna rajta? Nem tudom mi oka van rá. Mindenesetre válaszol.
- Akkor tudom kihez kell fordulni, ha ötlet kell valaminek a feldíszítéséhez vagy berendezéséhez.
Áttértünk a beavatásos témára. Megrémült azon, hogy én még nem vagyok túl rajta és mégis ide jutottam.
- Ha nem beszélhetsz róla akkor ne tedd. Ha nekem van kitalálva akkor nekem kell megcsinálni. Egyedül. De nagyra értékelem a segítséged. Persze azért a te beavatásodat szívesen meghallgatom, ha azzal nem lövöd le a poént az enyémről.
Nem lehet olyan szörnyű. Félelem vagy aggódás helyett inkább kíváncsiságot éreztem magamban. Mindenestre megjegyzem, hogy szeretett volna segíteni.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Pént. Feb. 12, 2016 10:50 am

A fiú közvetlensége kissé megzavarta, ugyanakkor nem volt benne annyi bátorság hogy arrébb üljön a székre, amit neki készített ki, csúnya lenne megsérteni ilyen aprósággal a vendégét, így kissé zavarban ültek mindketten az ágyon. Persze Kiwi igyekezett leplezni ezt, ami sikerült is a beszélgetésükkel.
- Nem kell bocsánatot kérned. - Kezdte Kiwi cikisnek érezni a helyzetet, pont azzal hogy a fiú is észrevette a széket, majd magyarázkodásba kezdett.
- Szeretem a fegyvereket, érdekelnek a díszkardok, bár nem vagyok jártas bennük, de a harc az távol áll tőlem, szóval szerintem kihagyom. Bár az idomároknak is lehet kardjuk, vagyis van egy kard, ami talán érdekes lehet, de gyorsan kinőném. De azért majd a díszkardokat szívesen megnézném. :3 - A mondat utóbbi része inkább saját magának szólt mintsem a fiúnak, de tény hogy hamar kinőné ha a fejlődést ilyen iramban folytatja amit eddig elért. Végül a kis drága petemre került a téma. Vagyis az én kis hétalvómra...
- Igen, sokan a csodájára járnak, már ki kellett volna kelnie. Ébredés után pár nappal kiszoktak, de Lunácska úgy döntött hogy még bent marad egy picit. - Kuncogta el magát, bár zavarban is volt. Félt hogy degradáltnak fogja megítélni, hisz a petje több mint egy hónapja nem kelt ki, ami már gáz... sőt, aggasztó...
- Igen a közös bulik jók szoktak lenni. Vagyis Jun szervezett egy teaparty-t azon voltam, és jó volt.- Mesélek egy picikét.
- De ha kint a faliújságra kiírjuk hogy mit szeretnénk, akkor megoldjuk, találunk egy olyan időpontot ami mindenkinek, vagy legalább a legtöbbünknek jó, és szervezhetünk nyársalást, vagy túrát vagy valamit. - Gondolkodok el én is a dolgon, hisz tényleg tök jó volna.
- Kedves lány, nekem szimpi, kicsit furcsa néha, de hát tini. Mi is biztos furcsák voltunk amikor a helyünket kerestük a világban. - Mosolyodok el, és megpróbálok visszaemlékezni. Velem sem volt könnyű ez tény...
- Amúgy igen. Valahogy itt mivel egymásra vagyunk utalva, könnyebben lesznek az emberek közvetlenebbek, azt hiszem... De nem mindenki kedves, találkoztam már rossz szándékú emberekkel... szóval nem sokban különbözik a kinti világtól. Nem történt csoda, az emberek, emberek maradtak. - Nyújtom ki a nyelvem a fiúra, jelezvén hogy ne vegye túl komolyan, de mindenben van igazság, így ezekben a szavakban is. Végül a hobbikra került sor.
- Igen, segítek szívesen ha arról van szó. - Ajánlottam fel a segítségem. Végül megpróbáltam megviccelni a fiút, de nekem nem megy úgy mint Cearnak.. hisz minden szavam komolyan vette, és ahelyett hogy megijedt volna, inkább csak érdeklődőbb lett, hiába a nagy alakításom. Leplezetlenül értetlen képpel néztem rá pár másodpercig, amíg eldöntöttem hogy bevallom... vagy esetleg nem adom fel és tovább viszem a játékot. A második mellett döntöttem. :3 Tehát folytattam drámaian az előadásomat.
- Nem... tényleg nem tehetném... de mint mondtam, a beavatás rémes, és kiderítik a legnagyobb félelmeid, és az elé vetnek téged... Engem... én... én félek a mélységtől, a sötétségtől és utálom a hideget... Hátul a szafari erdő alatt ástak egy nagyon mély gödröt, csak mert tudták hogy nem szeretem. Kedvesen odacsaltak, hogy majd gyűjtünk szafari jelvényeket, megmutatják hogy kell... végül... végül este belelöktek a gödörbe, galádul fénylő szemekkel hagytak ott magamra. - Mindezeket illusztrálva, a kezeimmel hadonászva és mutogatva, miközben járkáltam-fel s alá...
- Szóval magamra hagytak, a sötétben, a nyirkos hideg földben, és... és volt ott még valami. - Folytattam. Ha ettől nem parázik be semmitől. ><"
- Csótányok!De nem kicsik.... majdnem akkora mint a tenyerem, undorítóak voltak!! - Hangomon hallatszott az undor. Hideg volt, egyedül voltam féltem és éhes voltam... Az állatok hangjai is rémisztő volt, és ha oda jött volna egy medve és beesik hozzám?! Vagy valami, bármi... most képzeld magad a helyemben. Ugye milyen parás? - Ezért már oszkár járna, a nevetőizmaim egy részlete sem mozdult meg, pedig a hasam néha össze-összeszorult és féltem hogy kitör belőlem, de nem. Megembereltem magam, és átéreztem a helyzetet. Éljen a dráma szakkör! :3 Ha ezek után sem parázik be, én kivágom innen. ><"

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Kedd Feb. 23, 2016 2:20 am

Enyhe bólintással nyugtázom, hogy szerinte nem kell bocsánatot kérnem. Akkor nagy valószínűséggel a helyzet sem zavarja, vagy már nem érzi magát feszélyezettnek benne.
-Rendben, csak szólj, és megmutatom őket. Minél többet alszik, annál nagyobb lesz mikor felkel. Legalábbis mindig ezt mondják. Kíváncsi leszek rá, amikor majd kikel. - őszintén mondom ezt. Először is mert örülni fog neki Kiwi és kíváncsi vagyok olyankor milyen, másrészt a társa is érdekel, hogy milyen lesz.
- Sajnálom, hogy lemaradtam róla. Viszont...mi is szervezhetünk valamit. Úgyis nem rég csatlakoztunk, és közösség építő lenne a többi céhtag számára is. Nem kell nagy dologra gondolni. Egyszerű teázás vagy valami...de a te ötleteidre is kíváncsi vagyok, együtt könnyebben találunk ki valami jó programot.
Huh. Honnan jött most ez? Hisz soha nem csináltam még ilyet. De már kimondtam mire ebbe belegondoltam. De ha végiggondolom, és nem csak belegondolok akkor látom, hogy hasznos lehet ez. Nem nehéz, ahogy Kiwi mondta, csak ki kell írni a faliújságra. Meg szerezni teát, sütit. És beszélgetünk. Shu, Timi és Kiwi is elég beszédesnek tűnik ahhoz, hogy ne fulladjon kínos csöndbe az egész. És hogy mire jó mindez? Barátkozás. Így kell valahogy csinálni. Kíváncsi vagyok, Kiwi támogat e az ötletben, vagy segít e.
- Hogy derítették ki, mitől félsz a legjobban? Nem volt feltűnő, amikor kérdezték?
Galád fénylő szemek? Biztos csak azért kellettek, hogy igazinak érezze a feladatot. Őszinte tisztelettel nézek a lányra, hogy képes volt legyőzni legnagyobb félelmeit. Kezemet a vállára teszem, mélyen a szemébe nézek, és ezt tudtára is adom.
- Tisztellek azért, hogy képes voltál szembenézni a félelmeiddel, s ha jól sejtem le is győzted őket. Mindenesetre nagyon jó feladat ez, nekem tetszik, hogy így tegyenek próbára, sőt, fejlesszék a személyiségemet. Most már még annyira sem szeretnék semmilyen kibúvót vagy kiskaput a feladattal kapcsolatban.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Vas. Május 08, 2016 4:20 pm

Az igazat megvallva elindította a fantáziám amikor Chariton azt mondta hogy hogy minél többet alszik annál nagyobb lesz. *-* Én szeretem a nagy és a kis és mindenféle állatkát. De lehet akkor valami jegesmedve, vagy jeti esetleg valami nagy panda vagy hasonló lesz?*-* Nem! Nem akarok előre fantáziálgatni, mert félek hogy csalódok ha mégsem olyan lenne... az meg nem igazságos, így le is állítottam magam mielőtt elkalandoztam volna. Majd amikor a szervezkedést említette meg, ismét csak felcsillant a szemem.
- Szerintem is jó volna. Valami nyársalás, vagy közös grillezés, sütögetés a szabadban. - Mosolyodtam el. A tábortüzes dolgokat mindig is szerettem és nem is kell hozzá sok minden. ^^


Bár nem feledkezhettem meg a kitalált játékomról sem. Én
most meg vagyok rémülve! Felvilágosítottam és azzal is rosszat tettem! A hattyú halálkeringőjét kéne eljátszanom, de őt immúnis rá, sőt... >.> Még élvezné is ha a legnagyobb félelmével szembesítenék! Én csupán azt mondtam ami először jött, a félelmeim nem ilyesmikből indulnak... bár az tény hogy nem lenne kellemes egy ilyen éjszaka. És hogy most azt mondom nem a legnagyobb félelmem, de tuti be lennék rosálva...><"
- Nem tudom, sokat beszélgettünk, olyan sok mindenről, és nem is számítottam ilyesmire... szóval nem gondoltam hogy figyelnem kéne bármire is.. - Magyarázkodtam... Végül a kezeit a vállamra tette és őszinte tiszteletét fejezte ki. Na én ekkor bummm! Pár pillanat kellett hogy helyre tegyem magamban hogy most mit is kéne éreznem, egyszerűen el akartam nevetni magam, bevallani hogy csak vicceltem ő meg elhitte... de ahogy mondta. Valahogy nem tűnt olyan viccesnek a helyzet sőt... kínosnak éreztem mert annyira őszinte volt, annyira beleélte magát ő is. És fogalmam sem volt miként is folytassam. Két választásom volt... Az egyik hogy bevallom neki az igazat, és szétrombolom a jelenlegi gondolatait és véleményét... A másik pedig: hogy valósággá teszem mindazt amit mondtam. Gyáva ember vagyok, aki szereti a kihívásokat, főleg ha eszement dolgokról van szó... Bár Shukaku felelősségteljesnek hihet, Cearso is, talán... Nem szeretném ezt a képet rombolni. Ha kiderül mit hazudtam róluk, akkor onnantól gyerekes leszek... Ha kiderül mire készülök Charitonnal... csak akkor leszek az ha félresikerül a dolog. Ilyenkor őrültnek érzem magam, de fordítsuk meg a dolgot. A fiú szinte maga kért egy ilyen feladatot. Nem leszek gonosz hogy megvonjam a fejlődési lehetőségét, viszont nagyon óvatosnak kell hogy legyek vele kapcsolatban... Nem eshetek át a ló túloldalára, és sok feladatom lesz a kivitelezés előtt.
- Köszönöm, de igazán nincs miért tisztelni ezért. Leginkább azt tanulja meg az ember, hogy a korlátaink előtt is korlátokat építünk, és ez jó dolog is, de veszély helyzetben ki tudunk törni belőle. - Mosolyogtam biztatóan, hisz így is gondolom. Amúgy szétnéztél már? Tudod merre van a konyha, a nappali, fürdők, és az onsen? - Kérdezgettem tőle, hátha van valami amivel még itt tudom tartani, a társaságomban.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Kedd Május 17, 2016 12:31 am

-Nem túl nehéz megvalósítani, és szerintem sokba se kerülne.
Ezután csak magamban jegyzem meg, hogy az ilyenekkel az a baj, hogy ilyenkor elkönyveljük milyen könnyű lenne megcsinálni és milyen jó lenne, azonban valahogy mégsem szervezzük. Nagy valószínűséggel most is ez fog történni. Persze ez nyilván az én hibám is, mint most, amikor félreteszem ezt a gondolatot, hogy a beszélgetésre koncentráljak.
- Valóban rossz lehetett először, de hiszem hogy megerősödtél benne és ma már akár egy hetet is eltöltenél ott minden további nélkül. - mosolygok rá biztatóan. Büszke vagyok arra, hogy ilyen céhtársaim vannak. Sajnos nem tudom meghatározni magamról, mi a legnagyobb félelmem, de remélem ha odakerül a sor én is képes leszek majd legyőzni önmagam. - Nem igazán volt még alkalmam. A szobámat se rendeztem be, sőt nem is választottam igazából ki. Most hogy reggel elindultam körbenézni, ide érkeztem meg elsőnek.
Várok néhány pillanatot, hogy lereagálja amit mondtam, majd felteszem az első kérdést ami az eszembe jutott és vállalhatónak éreztem, sőt, érdekelt is.
- Egyébként mik a terveid a jövőre nézve?
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Szer. Május 18, 2016 10:21 am

- Szerintem se! - Lelkesült fel, ami látszódott is rajta és Kiwinek gyakran más sem kell, csak egy társ, egy ötletgazda, vagy bárki akit maga mellé állíthat hogy, fel merje vállalni magát és ha baj üt ki, ne legyen egyedül. Gyáva de emberi. Szóval már el is döntötte hogy ez a fiú lesz a szárnysegédje.
- Én nem tudom... az kizárt hogy magam vállalkozzak hasonlóra! - Jegyzi meg, miközben biztos abban hogy hasonló esetben nemhogy erősödne, de még inkább irtózna az ilyen helyzetektől. Majd a szoba kiválasztására terelődött a téma.
- Hát, ez már lefoglalva! - Jegyezem meg neki incselkedve. Miközben tényleg örült a szoba fekvésének és méretének. Mintha neki találták volna ki. Majd egy olyan kérdés amit leginkább interjúkon hallani, meglepett hisz konkrét elképzelése nem volt, de válasz nélkül nem hagyta.
- Terveim? - Ízlelgette a szót, és próbált előrelátható és helyes választ adni.
- Nem tudom, azt szeretném elérni hogy kikeljen Luna, valamint fejlődni, és ha elérhetem azt a szintet... meg szeretném nézni milyen is a front. - Magyarázom, de még nem vagyok benne teljesen biztos. A frontos dolog még távolinak tűnt számára, talán nem is lehetséges de sok kérdése van amire csak akkor kaphat választ, ha az ő oldalukat is ismeri.
- Neked? - Kérdezett vissza szinte rögtön.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Pént. Május 20, 2016 11:59 am

Nagyon fellelkesült a lány az ötletre. Talán meg is csinálnánk, ha összefognánk. Azonban nem akarok tolakodónak tűnni. Egyszerűen csak felajánlom a segítségem.
-Szívesen segítek amiben tudok, ha úgy döntesz belevágsz, csak szólj. - ha tényleg meg akarja csinálna, akkor így tudni fogja hogy van aki segítsen benne. Ha végül még se akarná megcsinálni, akkor majd elgondolkodom azon az opción, hogy én legyek a "főszervező".
-Az embernek nehéz szembenéznie a saját félelmeivel, főleg ha még önként is kell rábólintania. Ezért is jó, hogy nem szólnak róla, így nem izgul rá az ember, vagy hasonló. - mondom lelkesedéssel. Hisz ez valóban egy nagyon jó lehetőség az újaknak.
-Pedig már nekem is megtetszett, semmi úton-módon nem juthatok már ide? - kérdezem őszintének mímelt szomorúsággal az arcomon. És igen, ez egy olyan poén volt, amit nem gondoltam végig, csak kiböktem. Meglátjuk mennyire járok rosszul vele. Remélem nem veszi rossz néven, nem szeretném elásni magam.
Gondolkodik kicsit a válaszon, én pedig türelmesen várom.
-Én is fejlődni szeretnék. Főleg kardforgatás terén. Embereket megismerni, felfedezni, meg csak úgy szimplán boldognak lenni. A frontra én is kíváncsi vagyok, de csak szétnézni, megismerni azokat akik kiakarnak jutni. Én semmiképp sem segítenék nekik, nem szeretnék még én is hozzátenni ahhoz, hogy elkeljen hagynom azt, ahol boldog vagyok, vagy nagyobb eséllyel lehetek. Legalábbis az eddigi tapasztalatok ezt mutatják. Te miért vagy kíváncsi a frontra?
Valóban felkeltette az érdeklődésemet, vajon neki mi a célja ott. Ezzel gondolom elárul valamit magáról is. Arra pedig kíváncsi vagyok.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Kedd Május 31, 2016 11:46 am

Tetszett fiú hozzáállása és segített nekem is, hogy nagyobb magabiztossággal kezdhessek ilyen feladatokba. Fejben már szövögettem is mit találhatnánk ki, szóval remélem, hogy tényleg számíthatok majd rá. Majd kissé ellentmondásosnak éreztem azt a mondatát amivel már az avatásról beszéltem. Egy pillanatra értetlenül is pillantottam rá, majd amikor ezt észrevettem elmosolyodtam és bólogattam. Utólag úgy is összerakom mit is akart mondani, de a lényeget azért elcsíptem.
- Azt hiszem… de akkor is váratlanul ért!... – Vágok kissé sértett arcot, ugyanakkor igyekszem nem túljátszani magam. Az elrontana mindent. Bár így sem tudom hogy jövök ki majd jól a dolgokból. Nem akarok bajt senkinek, viszont miért ne teljesíthetném Chariton kívánságát, ha már így tetszik neki az ötlet. Sőt talán még azt is el tudom intézni hogy ne tudódjon ki, végül. Kezdenek kavarogni a gondolataim, így gyorsan lecsitítom magam, hogy az épp aktuális beszélgetésre tudjak koncentrálni. Szóba is került a szoba, amire el is sütött egy viccet. Nekem is megfordult egy szemtelen a fejemben, de mi van ha komolyan veszi… Nem tűnik olyannak… remélem.
- Háát, akkor csak úgy oldhatjuk meg ha hozzám költözöl. – Jelentem ki kissé pirongva, szerénykedve, de a szememben azért megtalálható a huncut csillanás. Kíváncsi vagyok mikor jön rá, hogy játszadozom vele. Majd egy kis várakozás után folytatom, ha nem reagált időközben olyat amivel ne tenném.
- De akkor közösen kell használni a szekrényt, közösen az asztalt, és ragaszkodom a rózsaszínhez is, meg persze neked marad a hálózsák a földön… - Kicsit összepréselem a számat, igyekszem nem elnevetni magam, hátha komolyan veszi, bár egyszerre vágyom hogy vegye és vágyom hogy ne… Furcsa, érdekes érzés, és majd kiderül mi történt ezután. Úgy véltem veszi a poént, vagy tovább is tudja kontrázni, de nem vártam tőle ilyesmit. Én csupán nyitott teret hagytam neki, ahogy Cearnak és Eldrienek is. Miért van az hogy a fiúkkal tényleg könnyebben kijövök mint a lányokkal?...

A front és a harc téma, majd egy olyan pillanat amiről tudtam hogy egyszer be fog következni. Rosszul érzem magam tőle, még Shukakunak sem vetettem fel a kételyeimet… Valamint magamban sem tudom, miként rendezzem azokat, ráadásul egyre csak elburjánzanak rajtam… Figyelmesen hallgattam végig, türelmes voltam. És ugyebár érdekelt miként is gondolja ezt a dolgot, de leginkább a miértje volt az amire kíváncsi voltam. Shukakunál tudom, az első találkozásunkkor megemlítette hogy árvaházban él… Azt nem mondom hogy megértem azt miért ragaszkodik ennyire a bent maradáshoz, ami ugye lesüt róla. Minden szavával, gesztusával… Én kicsit félek ettől a dologtól. De leginkább a döntésképtelenségem az ami miatt bosszankodok, valamint az hogy mi történik ha Shukaku csak olyan embereket akar a céhben akik támogatják ebben, lásd Chariton… Ha kiderül hogy nem, akkor elküld? Vagy megpróbál meggyőzni?... Nem szeretném ha megpróbálna hatással lenni rám, ezt az én feladatom eldönteni… Ha hatással lenne rám, félek hogy utána okolnám ha másképp döntök… Szóval részemről ez nem egy egyszerű, könnyen emészthető téma. Ezért is kerülöm, de ha így feljött, ilyen nyíltan, nem mondhatom azt hogy nem akarok róla beszélni… még. Nem merek nemet mondani, viszont igyekszem nyitott is maradni. Mindenre és mindenkire… így végül megadom magamat a témának. Kicsit hezitáltam emésztettem a hallottakat, és összeszedtem a gondolataim. A fiú szavaiból is a nyitottság áradt, ugyanakkor ő már tudatosabb mint én… Valamint volt még valami: „úgy szimplán boldognak lenni.” Ez visszhangzott a fejemben, miközben még a pillantásomat is eltereltem valamerre. Ami megmozdult bennem nem tudtam hová tenni… Én nem vagyok itt boldog. Viszont otthon sem lennék, csak ott már ismerek mindent… ott már tudom hogy alkalmazkodjak, itt pedig… Ha nem akarnék kijutni akkor áruló leszek a családommal szemben, ha maradni akarok akkor meg viselhetem egy életre a bűntudatott… amitől félek. Úgy érzem számomra nincs jó választás. És az hogy boldog lehessek itt, én nem is gondoltam erre. Hogy lehetek, hogy… merhetek. El is hessegettem a gondolatot. Hülyeség az egész… Inkább foglalkozok a vendégemmel.
- Ha… velük fogok egyetérteni én támogatom őket. – Jelentettem ki határozottan. Egy picit rá is erősítve. Nem tudtam miért gyűlt bennem dac, de így éreztem.
- Nem tudom hogy miért… csak kíváncsi vagyok. Én mindenre az vagyok. – Mosolyodtam el halványan, majd kissé zavartan. Nem voltam benne biztos hogy őszinte a válasz, de belegondolva nem is hazudtam akkor nem?... Nem tudom. Jelenleg sok mindent nem tudok… de nem akarom hogy Charitont terhelni a gondolataimmal, inkább csak rá koncentrálok. Én úgyis ráérek még filozofálni a dolgokon.
- Amúgy… nem rég ébredtél… miért gondolod, hogy ez annyival jobb hely, mint otthon? – Érdekelt, értetlenül álltam az ilyen dolog előtt, ezért minél több tapasztalatot és érveket hallani akartam.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Pént. Jún. 10, 2016 12:12 pm

Vette a lapot, az alapján amit mond. Vagy komolyan gondolta. Valahogy nehezen tudom elképzelni az utóbbit, szóval bízom abban, hogy van humorérzéke és az előbbi a helytálló. Mintha a szemében is láttam volna valami csillanást a válasza előtt, de nem vagyok biztos benne. Nem értek ehhez.
- Én is ebben az ötletben bíztam. Nincs problémám se a rózsaszínnel, se a közös használattal, viszont vagy behozunk még egy ágyat, vagy összehúzod magad a tiéden. - próbálok komolyan nézni rá miközben ezt mondom. Úgy érzem sikerült. - Továbbá ragaszkodom a díszkardjaimhoz, páncélokhoz és könyvekhez. Szükösen leszünk, de egy ilyen szoba megéri, nem? - teszem fel végül a költői kérdés, és mint az előbb, most is reménykedem abban, hogy nem mentem túl messzire.

Aztán a komolyabb dolgokra terelődött a téma. Személyszerint kicsit szűkszavúnak éreztem a válaszát a kérdésre. Mármint kíváncsi lettem volna a gondolatmenetére. Azonban ezzel jelenleg nem tisztelt meg, helyette kérdezett. Nem egyszerű dolgot, én is sokat gondolkoztam rajta, mire rájöttem. Megpróbálom neki értelmesen megfogalmazni, és nem is úgy, hogy hosszú monológot kelljen hallgatnia.
- Röviden összefoglalva...Kint sportoló voltam. A testemet már teljesen tönkretette a bent eltöltött idő, hogy azt folytatni tudjam. Edzőnek még fiatal vagyok, kevés tapasztalattal. Itt bent ugyanúgy tudom csinálni mint kint. Megélni is könnyebb belőle, ami azt illeti -nevetem el magam - Igaz, a harcrendszer kicsit más. Hülye swordskillek...Visszatérve. Nem tudom miért, de itt bent nyitottabnak tűnnek nekem az emberek. Kint 19 év alatt nem sikerült olyan mély kapcsolatokat építenem, mint itt. Pedig itt sem olyan mélyek még azok...Itt bent találtam embereket, akiket kedvelek, s reménység szerint ők ezt viszonozzák is. Valamiért úgy érzem, ez kint nehezebben menne. Itt jobban egymásra vagyunk utalva. Meg egyébként is, nem szebb itt bent? Csak nézz rá. Gyönyörű tájak, érdekes kalandok, s még érdekesebb emberek, vagy NPC-k. Valamint végre izgalmasabbak az ellenfeleim is...tudod, a páston nem igazán volt ellenfelem. Egy idő után unalmas úgy küzdeni.
Kifújom a még megmaradt levegőmet. Visszagondolva...ez összevissza lett.
- Ez kicsit összevisszára sikerült, elnézést. Nem vagyok hozzászokva, hogy monológokat vagy beszédeket mondjak. Ha valamit nem volt érthető, kérdezz nyugodtan. Bár az is lehet kihagytam valamit. Mint például azt, hogy nincs kint senkim. Ez se köt arra, hogy kiakarjak jutni. Árvaházban nőttem fel, onnan történt a „felfedezésem”. Aztán az edző lett a gyámom, hogy több idő jusson az edzésre. Azonban gyereket nem akart, ezért bérelt nekem egy albérletet. Ott éltem egy ideig.
Remélem ezzel segítettem neki kicsit megérteni az indokaimat.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Szomb. Jún. 25, 2016 4:50 pm

Elmosolyodtam Chariton válaszán. Nyilvánvaló volt hogy mindketten blöffölünk, ugyanakkor szerintem bennünk volt a félsz hogy mi van ha mégsem. Legalábbis bennem meg volt, mégis folytattam a kis játékunkat. Bár abba azért erőteljesen belevörösödtem amikor kijelentette hogy vagy egy új ágy, vagy mellém bújik. Pislogtam párat a gondolatra, de igyekeztem hozni a már felvett formám. Anyácskám mi lesz itt…><”
- Hát az ágyam egyszemélyes, viszont új ágy nem fér be. – Néztem körbe tanácstalanul… miközben próbáltam kitalálni miként is folytassam.
- Viszont, terveztem oda egy baldachinos ágyacskát. – Mutattam egy érintetlenebb területre, az ágyamtól nem messze, megfelelő rálátásra.
- Ha kikel a pet, azt terveztem neki kis kuckónak, szóval egy ideig el tudsz majd aludni a helyén, de utána megint gondban leszünk. – Vigyorogtam, lassan már leplezetlenül. A fantáziámnak és a beállítottságomnak köszönhetően tökéletesen el tudtam képzelni a fiút egy petágyban, még ha kissé szűkösen is.
- A díszkarod, és könyvek jöhetnek. Azokat szeretem, de a páncél már túlzás. – Kötök bele ismét, mondjon csak le szépen, valamint ha körbenéz is láthatja hogy a legjobb szándék ellenére is, vagy mi vagyunk bent, vagy a vágyálmai. Ketten vagyis hárman, vagyis négyen… elég szűkösen lennénk. Nem néztem rá a fiúra, de vigyorogtam mint a vadalma, valamint zavaromban is próbáltam rejteni a pillantásaimat.
- Szerintem is megéri, de lemondásokkal és áldozatokkal, valamint erőteljes alkalmazkodással is jár. Jah, és remélem nem zavar a horkolás? Valamint, hogy néha máshol kelek mint ahol fekszem, és nem emlékszem semmire. – Igyekszem elvenni a kedvét, valamint lovat adni alá, ugyanakkor ezt már én is túlzásnak éreztem, de kíváncsi vagyok mit hoz ki belőle. Majd már úgy is mindegy alapon, még egyet huzatot húztam a dologra.
- Valamint… csak hogy tudd… én… én… én csak bugyiban alszok! Tehát egész este szemkötőt kell majd hordanod!! – Ezt amint kimondtam éreztem hogy kétélű penge volt, hisz úgy belevörösödtem, mint talán még semmibe, ugyanakkor röhögtem is, bár kicsit már kínomban is. Azért ilyet mondani így első találka alkalmával. ><” Nem vagyok normális. Persze azt nem is tudhatja, hogy ez még igaz is. De a szemkötős dolgot már ellentmondás nélküli, csípőre tett kézzel hangoztattam. Na drágám, ebből jöjj ki jól. ^^

Komolyabb dolgokkal is foglalkoztunk a végére, amihez nem nagyon volt kedvem… Picit le is csappantotta a hangulatomat, de erről is kell szót ejteni, főleg ha legalább az egyik felet érinti, ráadásul itt ha bevallani sem nagyon szeretném… engem is érint…
Végig hallgattam a monológját. A történetét, el komorult kissé az arcom, de igyekeztem hogy ne látszódjon túlzottan. A gondolataim általában rám vannak festve, egy ideje már nem is küzdök ellene… Viszont… Azt várta értsem meg… Logikusan átláttam, de nem tudtam elfogadni… Hallottam már borzasztóbb eseményekről, az övé még leány állom, de persze mindenkinek a maga keresztje a nehezebb… a fájóbb… Csendben voltam, majd a kiegészítést is meghallgattam. Hisz a történet első fele nem volt gáz, nem annyira… a második már talán, mégsem tudtam sajnálni őt…  Gáznak, igazságtalannak éreztem ezt az egészet, nem csak az övét, a legtöbbünkét… Viszont Shuval össze kell majd kötni, neki is hasonló, ők talán majd megértik egymást… Én nem fogom. Nem azért mert nekem vidámabb volna a történetem… Nem… De a valóságot senkinek sem fogom elárulni, felesleges… Nem változtat semmin. Ugyanakkor nem is a fiú, vagy nem is a többiek, nem is az hogy nem tudtam átérezni a problémájukat, látásmódjukat, pedig szerettem volna… A legnagyobb bajom, amit felfogtam az egészből hogy itt… ebben a kibaszott világban mindenki elcseszett! Egytől egyig, mindenki!! És ezt elfogadni, hogy a világ ilyen, hogy ez a világ is ilyen… az hogy ezek szerint tényleg közéjük tartozom… Valamint, hogy ez egy elcseszettek gyűjtőstégéje… Nem akartam elfogadni! Képtelen lettem volna rá, minden gondolatom dacolt ellene… És talán ő volt az utolsó csepp aki ezt kiváltotta nálam. Sírni tudtam volna, de nem miatta, nem rajta… úgy mindenen… De hirtelen felindulásból, ötlettől vezérelve, felpattantam, majd a fiúval szemben karba font kézzel kezdtem bele egy akkor még forratlan szövegbe…
- Szomorú történet… - Némi gőg hallató volt a hangomban, valamint talán az is hogy nem tudom úgy megérteni, mint várhatta… Nem akarom bántani, nem akarom… nem tudom mit akarok…
- Mondhatnám hogy megindító… - Folytattam.
- De nem nekem! Én nem látom át a problémádat, se neked sem másnak. Tudod, nekem jó életem volt odakint… - Kezdtem bele a hazugságomba, magam sem értettem miért…
- Én szerettem kint élni. – Három olyan személy volt akiért éltem, és akikről most nem tudok semmit sem…
- Nem fogom hagyni hogy bezárva tartsanak és elválasszanak a családomtól, mondhatod hogy jaaj de jó nekem, nekem van olyanom is, vagy hogy jó körülmények között én sem panaszkodnék… vagy hogy irígylésre méltó életed miatt nem értesz meg minket csak. Ez pedig így is van! – Köcsög voltam, bántam is, mégis elkezdtem… innen már nem láttam visszautat. Dac élt bennem, harag, düh, tehetetlenség… valamint a félem ami egyre inkább hülyét csinál belőlem… Nem akarok bántani senkit, tényleg nem…
- Odakint gazdag voltam. – Sosem volt ennyi pénzem mint most.
- Odakint voltak barátaim. – A szobámba a chetablakon keresztül, igen…
- Odakint szerettek… - Én magam sem tudom kifejezni ezt az érzést… honnan tanulhattam volna meg?
- Odakint… volt é.. élet..em. – A legnagyobb hazugság amit elhagyta a számat, itt el is bizonytalanodtam, nehezemre esett kimondani… Valamint végig azon kattogtam, miért csinálom ezt? Miért bántom? Miért csinálok komplett futóbolondot magamból?... Mire jó ez az egész… Azt akartam hogy távozzon, menjen el, hagyjon magamra… Csendet és nyugalmat akartam, értetlenül pislogtam a fiúra, nem küldtem el, nem küldtem ki, nem akartam hogy elmenjen… így… Hogy ami jót talán kiépítettem, most mindent leromboltam. Utáltam magam… féltem… De nem akartam tovább bántani, úgy éreztem, ha nem ő, akkor én megyek ki innen… Ismét űzött vadként éreztem magam, pedig senki sem bántott, sőt… én voltam az aki ocsmányul viselkedett… Miért, mire jó ez?…. Valamint a mindenki kedves illúziót is sikeresen lerombolhattam nála… pedig ez egy olyan dolog volt, ami nekem is tetszett, idebent…

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Kedd Júl. 12, 2016 11:33 pm

- Ha más ágy nem fér be, ráadásul a tiéd is egyszemélyes, akkor majd nagyon összekell húzni magunkat. Viszlát intim zóna. - integetek nevetve a kezemmel. Akkor se hagyom magam. Látszik rajta hogy nagyon pirul, tehát csak elértem valamit. Nyerésre állok, húzom ki magam lélekben. Hiába dobálózik most már azzal, hogy pet ágy, meg ilyesmi. - Nem-nem. Nekem rendes ágyra van szükségem. Mondom, tökéletesen megoldhatjuk, ahogyan te is mondod, lemondásokkal. Nincs gondom a horkolással, sem azzal ha elmászkálsz. Ha rossz helyre mész, még meg is óvhatlak a veszélytől. - mosolygom rá bíztatóan. - Még ebbe is belemegyek! Nincs páncél. Megelékszem a karddal, de akkor legalább egy pajzsot is hozok mellé. Elférnek egymáson, nem foglalnak sok helyet.
A következő már nekem is sok volt kicsit. Nyelek kettőt arra, hogy meztelenül alszik, nagy valószínűséggel bele is pirulok, bár nem látom. Akkor sem vonulok vissza. Nevet. Biztos észrevette a pirulásomat, és azt hiszi győzött. Soha. Most felhúzom épp az orrom lélekben.
- Nem. - közlöm vele egyszerűen. - Nem viselek szemkötőt, zavar, és még véletlenül rossz helyre nyúlnék vakságomban. De megnyugtatlak, nem zavar a dolog. Alkalmazkodom. - viselkedem úgy, mintha nem érteném, hogy mi a problémája. Ráteszek egy lapáttal. - Én is aludhatok csak egy alsónadrágba, ha téged kényelmetlenül érint, ha rajtam több a ruha. Áldozatvállalás. - ismétlem direkt szavait. Remélem nem lövök túl a célon most sem. Bár azután amilyen messzire ő elment, nem hiszem hogy lehetne.

Miután elmondtam a történetem felpattant, s szinte gúnyosan mesél arról, hogy neki milyen jó volt kint, és hogy nem tud sajnálni, meg hogy ki akar jutni. Nem ilyen sorrendbe, de nagyjából ezt mondta. Látszik az arcomon is a megdöbbenés. Mi történt vele, miért változott ennyire meg a hangneme? Valami rosśzat mondtam? Nem sajnáltatni akartam magam, nem is úgy gondolok konkrétan az életemre mint ami sajnálatra méltó. Egyszerűen nem értem ezt...Biztos komolyan gondolja? Amikor arról beszélt, hogy volt kint élete, megakadt a hangja. Elbizonytalanodott. Miért? Túl sok kérdés. Nem gondolkodom addig ameddig nem tudok meg többet, mert még rossz következtetést vonnék le. Az pedig veszélyes. Akkor tudom megfejteni ezt, ha beszélgetek vele. Nem húzott fel amit csinált, csak egyszerűen nem értem, s ez zavar. Szeretném megérteni és megismerni. Nyugodt hangnemben válaszolok neki, ahogyan felnézek rá az ágyról:
- Örülök, hogy te boldog voltál kint. Ezesetben sajnálom, hogy bentragadtál. Nem azért meséltem el az életemet, hogy megindítson, vagy hogy megszánj, csak mert gondolom érdekel. Én szeretném meghallgatni a tiédet, ha elmeséled. Örülök, hogy ilyen sok öröm lesz benne. De ha visszaülsz, úgy kényelmesebb lesz. - mosolygom rá, s jelzem a kezemmel, hogy üljön mellém. Remélem kiderül valami a pálfordulásáról, abból amit erre válaszol...
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Kedd Júl. 26, 2016 9:55 am

A mondatait nem bírtam megállni pironkodás és vigyor nélkül. Teljesen zavarba hozott ezzel a kis játékkal, és nem gondoltam volna hogy, idáig fajul. Egyszerűen már nem tudtam mit kitalálni, és ezt kínosan éltem meg, pedig kattogtak azok a bizonyos fogaskerekek. Azzal amikor megjegyeztem hogy meztelenül alszok, láttam hogy, elértem valamit, bár nem volt gól, de, pirulgat és nagyokat nyel, az én ajkaim viszont a fülemig érnek. Egyrészt örültem hogy elértem ilyesmit és zavarba tudtam hozni, másrészt... saját kicsit kellemetlenségem is próbáltam ezzel leplezni.
- Elmész te a fenébe, maradsz a helyeden és kész! - Jegyeztem meg, de egyértelműen vicces és nem sértő stílusba. Ez leginkább a vereségem elismerésének számított, nem másnak. Jelentettem ki az „Áldozatvállalás”-ára. Persze, szinte röhögve.

Végül komolyabb dolgokra is sor került. Magam sem értem miért így...reagáltam. Vagyis tudom, értem... de akkor sem ezt kellett volna tennem. Viszont már nem volt visszaút. Ebből akartam a legtöbbet kihozni.
- Érdekel... - Jegyeztem meg, kissé megszeppent, bizonytalan hangon. Amikor kijelentette hogy, gondolta érdekel az élete. Valamint... az utóbbi mondata nem kellett volna. Gúnyt éreztem benne, holott tudom hogy nem volt. Nem lehetett... hacsak nem ismer... és nem tud rólam dolgokat, de... elvileg nem tudhat...Végül arra invitál hogy, üljek mellé az ágyra... Roppant hülyén érzem most magam. Ki kéne találni valami frappánsat, amitől nem látszódok akkora csődtömegnek, de mivel sietnem kéne, hogy ne húzzam sokáig... így semmi nem jut az eszembe... Leültem az ágyra, majd felhúzódzkodtam hogy a fal támaszthassa a hátam... végül magam alá a lábaim. El akartam küldeni a fiút, de egyszerűen nem mertem megmondani neki...
- Az én életem mint mondtam csodás volt. - Ragaszkodtam a hazugságomhoz.
- Van három öcsém, tele vagyunk pénzzel, népszerű és közkedvelt voltam a suliban... Valamint sok szabadidőm volt... Sok külön foglalkozásra jártam, mint például rajt, kézműveskefés, énekkar, talajtorna... - Említettem meg párat... Bár, egyik másik ütötte egymást, mint a sok szabadidő... és a rengeteg foglalkozás, de valamilyen szinten... mindegyik igaz volt, a maga módján. Kivétel pár dolog, de az jelenleg elenyésző... számunkra, idebent... Hangomat mégis leplezetlenül felváltotta a szomorúság, ha rám pillantott dacot látott a szemembe...de csak én tudtam magamról, hogy mégis félnék visszamenni. Olyan egy szerencsétlen csődtömeg vagyok...

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Vas. Aug. 28, 2016 12:24 am

Megérte még egyszer nyelni egy nagyot a végén, s kimondani azokat a szavakat. Amikor röhögve közölte velem, hogy mit szeretne, teljesen egyértelmű lett a győzelmem. Örülök neki, s jól szórakoztam egész idő alatt. Nem is erőltettem tovább a dolgot - hisz nem illik bántani azt aki már feladta - egy mondattal rövidre fejeztem be részemről a témát, ha nem akarja folytatni.
- Pedig már beleéltem magam...most feldolgozni ezt a vereséget és veszteséget...szörnyű.

Aztán a másik téma. Itt nem tudom mi van. Nem értem mi váltotta ki belőle ezt a pálfordulást. Talán az, hogy azt hitte sajnáltatni akarom magam? De most már tudja, hogy ez a helyzet, nem lehet ez a probléma. Esetleg rossz emlékek? De most mondja, hogy "tökéletes" élete volt kint. Azt nem hiszem, hogy ennyire zavarná a maradni akarásom. Azért örülök, hogy mégiscsak azt mondta, érdekli az életem. Jólesett hallani. Figyelem ahogy felül az ágyra, s nekitámaszkodik a falnak. Még mindig ugyanazt mondja, mint az előbb. Elég ránéznem, látom, hogy szomorú. Pedig nem értek az emberekhez. Nem lehet ennyi a történet, egyértelmű, hogy valamit titkol. Kicsit rosszul esik, hogy így válaszol az én nyitottságomra. De megtudom érteni. Biztos csak idő kell neki...Nem tudom nem észre venni a dacot se rajta. Nem értem mitől van. Mint mondtam... nem értek az emberekhez. Ez irritáló, hogy emiatt a jeleikből se értek. Kockáztatok, s kertelés nélkül, őszintén elmondom neki amit gondolok. Lehet bolond ötlet, hisz az előbb se viszonozta az őszinteséget és a nyíltságot, de én ilyen vagyok. Legalább megismer.
- Még mindig jó ennyi pozitív dolgot hallani. Nagyon ügyesen oszthattad be az idődet, hogy szabadidőt is volt mellé. Nekem ez nem jött össze, de ami azt illeti engem nem is érdekelt, hogy legyen szabadidőm. Most pedig őszinte leszek. Úgy érzem ez messze nem a teljes történet. Most beszélünk először, teljesen megértem, ha nem akarod velem megosztani. Nem baj, majd talán egyszer. Remélem tudod, hogy ahogyan téged is érdekelt az én életem, úgy engem is érdekel a tiéd. - mosolygok rá. Remélem látja rajtam, hogy nem sértődtem meg emiatt, vagy semmi ilyesmi. Esetleg a mosolyomban észrevehet egy picike szomorúságot. Erről se ő tehet, nem várhatom el minden embertől, hogy rögtön úgy viszonyuljanak hozzám, mint én hozzájuk. Aztán most jön az a rész, hogy Kiwi mit érez. Csak remélni tudom, hogy tényleg nem ennyi a történet, mert ha igen, akkor most nagy bakot lőttem, s a bizalmatlankodásommal nagy valószínűséggel elástam magam nála. De nem lehet ennyi. Érzem, hogy nem csak ennyi.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Vas. Aug. 28, 2016 10:32 pm

Én is jól szórakoztam, szeretem az efféle csatákat, mindig valami ökörség születik belőle, arról nem is beszélve hogy, megtudtam, hogy a fiú bizony tudja forgatni a szavakat, ami szintén egy pozitívum az oldalán.

A következő téma… mondhatnám azt, hogy én sem tudom mi bajom, mert ha hirtelen erre kérdeznének rá, nehezen tudnám megfogalmazni… de, persze tudnám mi is az ami… ami miatt, ilyen értelmetlenül viselkedek. Szégyellem is magam miatta, ami szintén nem segít rajtunk, vagyis rajtam jelenleg… Nem várom el hogy a fiú értse, nem is szeretném hogy, értse… Végül a mondatai… Nevetni volna jó rajtuk, persze csak kínomban, hisz ez váltaná ki nálam ezt a reakciót. Végül, a kedvesnek vélt szavai olyan cinikusan… hangzanak, ismerve az én igazságomat. Végül… ugyanaz az ön sajnáltató majom leszek, mint itt mindenki… Valamint mindezt miét? Azért… mert pont az nem akartam lenni, de képtelen vagyok kilépni a testemből, a valómból és megtagadni saját magam… A mondatait végig hallgattam, felülve az ágyon, hátam a hideg falnak szegezve… Amikor kijelenti, hogy úgy gondolja hogy ez messze nem a teljes történet… éles pillantást vetek rá… talán csúnyán is nézhettem. Legbelül úgy, éreztem magam mint egy űzött vad, akinek felfedezték a rejtekhelyét… vagyis, kényszernek érzem azt az érzést hogy, őszintén válaszoljak neki… holott nem szeretnék. Kellemetlen egy érzés, főleg… hogy, talán nem is valós alapon fekszik. Valamint a véleménye is meg lehet rólam… biztos bolondnak tart már… ő is. Végül talán a pillantásomnak köszönhetően, talán nem, de visszakozott. „Majd talán egyszer.” Hangzott a szájából, és jobb híján nem csináltam semmit, nem szólaltam meg, nem védekeztem, nem támadtam… kicsit, hagytam hogy a maga sorjában haladjanak a dolgok, és lélegzetvisszafojtva igyekszem túlélni, a bizonytalan tényekből épített tutajon, egy háborgó tengeren. Viszont a nyitottsága és a kedvessége egyszerre imponált és taszított. Az efféle embereket már engedtem közel, és árulás vagy… rámunás lett belőle, de a lényeg hogy, csalódással kísértek végig… Mégis… úgy vágyik arra, hogy legyen valaki akivel meg lehet osztani, bármit. Akár női dolgokat is, de szerintem ez a fiú elszaladna, vagy legalábbis keresne valami „volume down” funkciót rajtam. Például ha pasikat akarnék kibeszélni, bár vicces lenne… megnézném a fejét, és hogy, meddig őrzi meg ezt a hidegvérét amit most is. De erre valami lányos fiút, vagy lányt kell keressek, mármint erre a feladatra, viszont… minél inkább meg akarok bízni valakiben, és szeretném megadni a kezdő… bizalmat, a vészjelzőm annál hangosabban kalapál a fejemben… Vicces hogy, azokat az embereket akikről köztudott hogy rosszindulatúak, számítóak, és ártalmasak… hamarabb… közel engedem magamhoz, és kevésbé feszengek mellettük, mint az ilyen jó emberek mellett, akikkel tele van a céh… Biztos valami gond van velem… Gondolkodok, hogy erre mit is mondhatnék, eltelhetett pár másodperc csönd, mire összekapartam a gondolataim annyira, hogy összehozzak valamit.
- Felesleges azzal foglalkozni, mi volt… - Jelentem ki végül, érezhetett rajtam némi gőgöt talán…
- Lényegesebb az, mi az amit itt van, és amit a jelenlegi helyzetünkből ki tudunk hozni! – Fejezem be a gondolatmenetem. Bár… kettőnk közül szerintem pont én vagyok az… aki, magával rángatja a múltat, vagy elkíséri, és mindenhol visszafigyel rá egy picit… Volt a fiúnak egy mondata. Kiwit megdöbbentette… így… azóta is forog az forog a fejében. Egyik fele megtagadja, másik pedig lenyűgözőnek tart miatta. Kíváncsi volnék, vajon tudod-e melyik az, de nem akarom felhozni, vagyis inkább nem merem... annyira ostobának tűnhetnék miatta, bár... úgy érzem én voltam az, aki lejárattam magam előtted, és méghozzá azért, mert előbb ítélem, és hagytam, hogy egy pillanat alatt elöntse az elmém a tehetetlen düh.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Kedd Aug. 30, 2016 12:07 pm

Amikor belépsz a szobádba, egy kis boríték fogad. Benne egy levél és egy melléklet részlettel.
Sok sikert hozzá!

Levél:Melléklet:_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Chariton on Csüt. Nov. 03, 2016 12:59 am

Chariton, Chariton, szegény Chariton. Honnan is tudhatná szegény, hogy mikor kell kicsit tovább kérdezni és mikor kell abbahagyni? Hisz talán még azt is kiszedhette volna újdonsült ismerőséből, amire igazán kíváncsi volt, vagyis a múltjára, amit a lány már első ránézésre is annyira őrzött. Szegény Chariton. Azt sem tudta mit mondjon most. Nem akart eltérni az előző témától annak ellenére sem, hogy ő zárta le, belenyugodva abba, hogy ma nem fog kielégülni kívánsága. Innen ahonnan én nézem eléggé úgy tűnik, mint aki már megbánta eme tettét. Persze a bánat előtt, annál a bizonyos csúnya nézésednél ott volt benne a félelem is, hogy túlfeszíti azt a bizonyos húrt. Nem csak ennek hatására mondta, hogy talán egyszer, de az biztos, hogy megkönnyebbült miután Te - nagy valószínűséggel ennek hatására - váltottál arról a bizonyos "éles pillantásról". Pedig milyen kíváncsi rád ez a szerencsétlen. Talán ez volt a mondat, ami annyira felkeltette a figyelmed?, hogy érdeklődik irántad? Szegény Chariton. Ezt sem fogja megtudni. Sem az érdeklődést, sem azt, hogy melyik mondat volt az. Legalábbis ha te nem árulod el neki. Nem hinném, hogy gondolkodott a válaszon, mielőtt rávágta:
- Nem. Igenis szükséges foglalkozni azzal ami volt. Tekintve, hogy ez is egy módja annak, hogy megismerjük a másikat, eléggé fontosnak érzem...De az is érdekel, hogy szerinted akkor mit tudunk kihozni a mostani helyzetünkből? - mosolyog rád, szerintem őszinte érdeklődéssel. Eléggé egyértelmű okokat tekintve, nem hinném, hogy tévednék az indokait illetően. Szóval könyveld csak el nyugodtan, nem gúnyból kérdezte és nem is cinizmusból, hanem őszintén, kíváncsiságból.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
681/700  (681/700)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 06, 2016 5:08 pm

Chariton nem sokat tudhatott rólam, nem is vártam el, bár a hangulatváltozásommal sikerült neki is bemutatkoznom. Ahogy ő úgy érezheti hogy nem tudja mikor mit hogy kezeljen pontosan, addig ez fordítva is igaz. Magam sem tudtam mit kérdezhetek, és a kialakult helyzetet miként kezeljem. Idegességem a zavarom csak fokozta. Chariton sokkal nyugodtabb személyiség volt mint Shukaku, vagy sokan akikkel idebent találkoztam. Viszont ez egy jó dolog volt a részéről, hisz nem hergelte a bennem a saját haragomat, és nem okozott különösebben szégyen. Pár pillanat után lenyugodva, folytathattam tovább a csevejt, remélve... nem érezte túl kínosnak, vagy furcsának a kirohanásomat... Viszont hazudtam neki, minden szavam szinte... fikció, és elhatározása annak, hogy én, igenis nem vagyok olyan elborult, szerencsétlen, begyöpi antiszoc... mint a többiek. Nekem igenis jó életem volt, ami most nem gátol semmiben. Semmiben!
- A lényeget elmondtam, viszonylag gazdag volt a családom, az öcséimnek éltem, hiányoznak a kinti barátok, és az iskola. Az hogy lehessek valaki! - Összegeztem, de fel sem tűnt hogy talán picit ferdítettem a hazugságokon. Bár, nem volt minden szavam fikció, de a többsége az...
- A mostani helyzetünkből... meg, azt hiszem, tudnánk közösen fejlődni, majd csatlakozni a fronthoz, hogy kijuthassunk. - Persze... miket is beszélek, évek óta toporgunk idebent, és még a huszas szint is csak nem rég lett megnyitva... Évekig tart, mire kijuthatnánk, ha addig a kinti testünk kibírja... Gyűlölöm Kayabát mindez miatt. Félek a haláltól, félek attól hogy... egyszer csak eltűnik minden, és a mindennel együtt mi is... Valamint... szeretném elhinni a hazugságom... hogy, ha kijutnánk... akkor a boldogság várna vissza...
- Amúgy... nem tudom megérteni... miért szeretnél annyira bent maradni? - Kíváncsian pillantottam a fiúra, hátha... ő tud magyarázatot adni az én kérdésemre is..
- Nehezen hiszem el... hogy tényleg nem vár odakint senki... - Szúrom azért még oda neki. Nem azt mondom, hogy hazudik, azt mondom... hogy én nem tudom elhinni, hisz.. helyes, okos, és normális. Talán normálisabb mint mi lányok a céhben...

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: ..: ~ Kiwi's Base ~ :..

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.