Miu vs Yachi

Go down

default Miu vs Yachi

Témanyitás by Yachi on Szomb. Jan. 30, 2016 4:18 pm

Úgy gondolom, kétféle játékos létezik. Az egyik becsületesen, minden nap gyakorol a fegyverével, mert tart tőle, hogy éles helyzetben hibázni fog, ha nem megy a fegyverforgatás az álmából felkelve. Ők képesek gondolkodás nélkül cselekedni, az izmaikba égett reflexek irányítják a mozdulataikat, ezáltal gyorsabbak. Valódi harcművészek, és a gyakorlat teszi a mestert alapelv követői. Aztán vannak azok, akik nem veszik véresen komolyan a játékot. Ők csak alkalmanként nyúlnak a fegyverükhöz, akkor tréningeznek, amikor akarnak, nem ritkán csak kimennek a szabadba, és a gyakorlást szörnyek ölésével intézik el. Összekötik a kellemest a hasznossal, élvezik, és jól szórakoznak. Én is az utóbbi típusba tartoztam. Évekkel ezelőtt még az elsőbe, az íjászattal keltem és feküdtem. Annak is voltak előnyei, de kimerítő volt, és amikor ebben a virtuális világban is kezembe vettem az íjat, úgy éreztem, hogy nincs rá szükségem még egyszer. Alkalmi játékos lettem, aki megpróbálja élvezni a bezártságot, és nem görcsöl rá semmire. Miért is, ha egyszer nem tudok mit kezdeni vele? Felesleges stressz lenne, nem?
Viszont még egy olyan alkalmi játékos, mint én is, érezheti úgy, hogy rozsdásodni kezd, ha egyszer vagy két hétig kezébe se veszi az íjat. Szóval ma úgy döntöttem, hogy visszavedlek egy kicsit az első kategóriába, és a mai napon levezetek magamnak egy edzést. Céltábla híján konzervdobozokat és flakonokat gyűjtöttem, majd kerestem egy nyitott placcot, ahol nyugodtan gyakorolhattam. Egy kerítés tetejére felpakolásztam a célpontjaimat, aztán 20-30 méter távolságból megpróbáltam lelövöldözni őket. Miután meggyőződtem róla, hogy melyik nem hullik pixelekre egy-egy találattól, még rajzoltam is rájuk kisebb köröket, hogy nehezítsem a dolgom.
avatar
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189
Join date : 2016. Jan. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
629/1500  (629/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Yachi

Témanyitás by Miu on Hétf. Feb. 08, 2016 8:02 pm

A mai nap egyszerűen nme tudtam mit kezdeni magammal. Bármibe is kezdtem bele nyűgös volt és fárasztó, még akkor is, ha épp nem is erőltette meg magam fizikailag. Erre lett volna az az orvosságom, hogy inkább visszamegyek aludni, aztán hátha néhány óra alvás után több kedvem lesz a mához. A gon ott kezdődött, hogy aludni sem tudtam, hisz nem voltam fáradt és még csak nem is esett jól a párnám érintése, egyszerűen csak forgolódtam és görcsösen igyekeztem pihenni. Ami félóra további szenvedéssel járt, aztán meguntam és inkább szereztem valahonnan egy kávét, hátha az segít, már ha iható lesz. Rolling Eyes Fejlesztenem kéne azt a fránya italkészítés jártasságot végre, hogy ne kelljen mindig kutakodnom valaki olyan után, aki tud nekem csinálni egy bögre kávét vagy teát, vagy ha nem találok senkit, akkor ne kelljen elvonszolnom magam egy kávézóba és hasonló helyekre, ahol lehet ilyesmiket inni. Rolling Eyes Most pedig az utóbbit sikerül kiviteleznem, bár semmi kedvem se volt kimozdulni, végül csak rávettem magam azzal a gondolattal, hogy hátha jobb lesz a hangulatom egy kis séta és környezetváltozás után. Bár a sétálástól nem lett jobb a kedvem, viszont a fogadóban elfogyasztott meleg kávé és némi süti után, kissé több életerőt éreztem magamban, mint eddig. Amint végeztem a desszertem elfogyasztásával és a fizetésen is túlestem, már következett is a céltalan bolyongás, annak reményében, hogy megtalálom a helyem hírtelen és végre tovaszállnak ezek a szürke felhők a fejem felől. A nagy elvesztésesem közben, egyszer csak észrevettem valakit, aki épp lövész gyakorlatot tart. Egy ideig csak néztem a távolból, ahogy az idegen íjász lődözi a dobozokat, majd bevillant a nagy ötlet a fejembe. Az invertorymból előketam egy almát, majd a lány elébe rohantam, pontosabban a dobozok elé, mikor épp nem lőtt ara felé. Aztán az almát a fejemre rakva, széles mosolya kihúzva magam álltam én be céltáblának. Ezt ki akartam már próbálni máskor is, hogy milyen mikor ott állsz teljesen kiszolgáltatottan valahol, míg valaki lelő egy almát a fejedről. Ugye ez kint rizikósabb, de itt bent nem igazán, hisz ha itt mellé lőnek, akkor csak egy nyílvessző fog kiállni belőlem egy darabig és abba nem fogok belehalni, remélhetőleg. Rolling Eyes   
-Bocsi, hogy csak így idemerészkedtem és megzavartalak. De gondoltam fokozom az izgalmakat azzal, hogy ide állok célpontnak. Pontosabban ezt az almát kéne eltalálnod a fejemen, nem engem. De ha engem szeretnél meglőni, akkor egy lövésben még benne vagyok, de utána csak az alma lehet a célpont. :3avatar
Miu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 658
Join date : 2014. May. 04.

Karakterlap
Szint: 23
Exp:
2082/2100  (2082/2100)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Yachi

Témanyitás by Yachi on Csüt. Feb. 11, 2016 3:15 pm

Ha volt időm célozni, és a tartásom is stabilan tudtam tartani, na és ha nem mozgott a célpont sem, akkor igazából már nem okozott nagy nehézséget egy néhány centis kört eltalálni. Öt évig gyakoroltam a kyuudout a középiskola alatt, és mivel felfrissítettem a tudásomat ebben a játékban, így végül is ez a gyakorlás csak annyira volt jó, hogy ne rozsdásodjak be, és ha hirtelen, vagy vészhelyzetben kell előhúzni a kalapból a tudásom, akkor ne mondjak csődöt, vagy éppen ne ijedjek meg tőle. Az alapokat gyakoroltam, hiszen ha azok rendben vannak, akkor azokra támaszkodva könnyen lehet improvizálni. Megtanultam az évek alatt, hogy sokszor a gyors helyzetfelismerés segít a legtöbbet.
Ám az izgalom egy lány képében besasszézott az elhatározásomba. Kérdőn néztem rá, ahogy közém és a célpontjaim közé szaladt, majd egy almát tett a fejére. Homlokomat ráncolva engedtem le az íjamat. Tényleg azt várja, hogy lőjem le a fejéről az almát? A senseitől hallottam Wilhelm Tell történetét, de azt nem gondoltam, hogy valaki önként állna be a fiú szerepébe.
- Ne haragudj, de ok nélkül nem szívesen fogom a fegyveremet másokra. Hacsak nem adsz rá jó indokot, az alma a fejeden fog maradni ^^ - feleltem, bocsánatkérésem pedig enyhe meghajlással jeleztem. Ezek a fegyverek nem arra valóak, hogy játszadozzunk velük, még ha nem is tudnék itt kárt okozni benne. Az elveket meg kell tartanom, hiszen ha most nem ragaszkodok hozzájuk, akkor bármikor felrúghatnám őket. Egyébként azt hiszem láttam már valahol a lányt, elég karakteres arca volt. Nem téveszteném el, csak a neve nem ugrott be így hirtelen.
avatar
Yachi
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 189
Join date : 2016. Jan. 19.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
629/1500  (629/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Yachi

Témanyitás by Argo on Szomb. Jún. 11, 2016 12:03 pm

Inaktivitás miatt a küzdőteret lezárom.
Miu jutalma 10 arany, Yachi jutalma 20 arany.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 893
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Miu vs Yachi

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.