Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Szomb. Feb. 06, 2016 1:34 pm

A nap viszonylag alacsonyan járt, pedig még alig múlt dél. Csak néha takarta el egy-egy kisebb felhő, ami nem fenyegetett esővel, vagy hóval, csak a fényviszonyokat változtatta meg időnként. Kicsit megigazítottam a sálamat, hogy távol tartsam magamtól a kellemetlen hideget, amit a szél csak tovább rontott. A tél sosem tartozott a kedvenceim közé, de ezen a szinten még egészen elviselhető. Hamarosan pedig az úti célomhoz is megérkeztem.
Ismét itt voltam az arénában, mint gyakorlatilag minden második nap. Szokásomhoz híven pedig megfelelő ellenfelet kerestem magamnak. Leültem a hátsó sorban és egy ideig csak figyeltem, válogattam, miközben fél szemmel a lent zajló párbajokat is szemmel tartottam. Úgy lestem a játékosokat, mint vadász a vadcsordát. Úgy két tucatnyian lehettek most itt, ami miatt elég üresnek tűnt a hely, de általában máskor sincsenek sokkal többen, hacsak nem valami komolyabb harc, vagy esemény zajlik éppen. A legtöbbjük nem volt egyedül, és nem eggyel már harcoltam is közülük. Néhány hozzám hasonló párbajozóval már nem is egyszer. Végül kiszúrtam valamit, vagy pontosabban valakit. Nem most először látom itt, de két dolog mindenképp szemet szúrt vele kapcsolatban. Az egyik, ami már először is kiemelte a többiek közül, hogy nem japán. A másik, hogy mindig csak a nézőtéren látom. Ez bizony nagy hiba.
Elindultam a hátsó sorban, hogy a lehető legészrevétlenebb módon közelítsem meg, bár a lopakodásomat nem kapcsoltam be hozzá. Végül mikor a háta mögé értem, egy lendülettel lehuppantam mellé.
– Üdv az arénában. - köszöntöttem egy ravasz mosollyal. - Elárulod nekem a neved? - toldottam meg rögtön egy kérdéssel, mielőtt még esélye lett volna válaszolni.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szomb. Feb. 06, 2016 1:51 pm

A bevásárlást már tegnap megejtette, hiszen ez a mostani murihoz elengedhetetlen kellék volt. Sajnos ebben az idióta rendszerben még az olyan természetes dolgok sem működnek, mint a rothadás, szóval a lent ugráló idiótáknak be kell érniük az érett gyümölcsökkel és zöldségekkel. Ebből is látszik, hogy mennyire idegen, mennyire természetellenes ez az átkozott világ. A programozók még ahhoz is bénák voltak, hogy az élet egyik legtermészetesebb velejáróit, a halált és a szenvedést lemodellezzék, ehelyett idióta pixelcsíkok meg elpixeleződés van. Még nem vette elő az eszköztárából a kosarat, amikor feltűnt neki, hogy az egyik Robin Hood őt bámulja. Nem először látta itt az alakot, és úgy tűnt, hogy most nincs partnere. Na persze neki sem volt, de ő történetesen nem is keresett magának senkit, vagy nem arra keresett, hogy óvodások módjára egymásnak essenek. Mivel Sting nem használt jártasságot, így azonnal kiszúrta, hogy felé közelít. Szerencsére a rendszer nélkül még mindig ügyesebb volt, mint egy átlag ember, ha ilyesmiről volt szó, hiszen az odakint szerzett tapasztalatai nagyban a segítségére voltak. Megvárta amíg a vendége a közelébe ér, majd azt is, hogy mellé huppanjon. Most több ruha volt rajta, mint általában, de azért a kabátot még mindig kigombolva hordta, hogy mutasson valamit. Őt ez a hideg, amit a japók hidegnek neveznek, egyáltalán nem zavarta. Amikor a fiúcska már kérdezett is, elővarázsolta az eszköztárából a kosár paradicsomot, és átnyújtott neki egyet.
-Te íjász vagy, tudsz célozni. Látod azt a vöröskét ott? A haját kell eltalálni, arra allergiásak. Egy dobás egy válasz, de most kapsz kedvezményt. Katja. A többibe úgyis beletörne a nyelved.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Szomb. Feb. 06, 2016 2:43 pm

Alig ültem le már felfigyeltem rá, hogy a menüjében kutat. Ettől függetlenül nem zavartattam magam, még akkor sem, amikor a semmiből megjelent előttünk egy kosár paradicsom. A felém nyújtott darabot átvettem, és rögtön bele is haraptam, bár őszintén szólva ritkán szoktam csak így magában enni, de ha ilyen szépen kínál, akkor már csak nem utasítom vissza. Mellesleg elég szép, friss volt. Nem úgy, mint amiket a valóságban lehet kapni. Na persze hamar kiderült, hogy nem csupán szívjóságból adta nekem ezt a darabot. Úgy tűnik eléggé unatkozhat, ha már ezzel szórakoztatja magát. Mondjuk az tény, hogy én is unaloműzésként járok ide. Mielőtt válaszoltam volna, ismét beleharaptam.
– Nem túl eredeti. Vörössel vöröset... nincs más? - pillantottam a kosárra, hátha megpillantok benne valamit a paradicsomokon kívül. Őszintén szólva nem éreztem rá különösebben késztetést, hogy paradicsommal dobálózzak, de valahogy meg kell találni a közös hangot, különben nem jutunk egyről a kettőre. Feldobtam a megrágott paradicsomot, de csak hogy jobban érezzem a súlyát.
– Mit szólnál ahhoz a kékhez? - mutattam kicsivel messzebb, egy vállig érő hajkoronával rendelkező, nyeszlett srácra. Ha őszinte akarok lenni, akkor nem puszta véletlen miatt választottam őt. A kirívó hajszín egy dolog. A valódi ok azonban, hogy az első napokban csúnyán elvert, és azóta nem hajlandó velem harcolni. Mindenkivel csak egyszer hajlandó párbajozni, és nem is jár ide olyan sűrűn mint én, de azért rendszeresen megfordul itt. Ezért pedig még mindig eléggé neheztelek rá. Így jobban szórakoznék, és az sem utolsó szempont, hogy a dús kék hajban jobban mutatna a paradicsom. Ha pedig Katja rábólint, akkor már repül is az érett gyümölcs, az első áldozata felé.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szomb. Feb. 06, 2016 2:59 pm

-Sajna csak ez van. Minden más elpixeleződik, egyedül a paradicsom meg a habos torta marad meg, és még ezt is a cirkuszból kellett beszereznem. Persze jó pénzért biztos lehet kapni normálisabb cuccokat is, de hát kinek van arra ideje, hogy ilyenek után kutasson? Csak az idő menne el vele, és annyi szórakozást meg nem nyújt, hogy meg is érje. Nem mintha ez a vacak nem pixeleződne el pár másodperc múlva, de azért legalább egy csöppnyi élvezeti értéke van.
Amikor rámutattál a kék hajúra, ő is az irányába fordította a fejét, majd vigyorogva bólintott.
-Mit ártott neked az az ipse? Nem néz ki olyannak, akit ne tudnál megverni. A pasidat sem szedhette el, annál te sármosabb vagy, bár a frizudat azért belőhetnéd rendesebben. Melyik animéből nézted ki ezt az idióta szembe lógó tincset? Mindegy, ne válaszolj, még a végén azt fogod hinni, hogy tényleg érdekel, pedig csak udvariasságból kérdeztem meg.
Várta a dobást, majd a sikítást, hiszen teljesen biztos volt abban, hogy az a nyeszlett srác tuti sikítani fog, akár egy kislány. Nem nagyon találkozott még ebben a világban igazi férfival. Aki egyáltalán férfinak nézett ki, arról is hamar kiderült, hogy a párnájával volt a leghosszabb kapcsolata, azzal is csak azért, mert nem mosta ki minden alkalom után, és így nagyon ragaszkodó természetű lett. Ha megtörtént a dobás, megvonta a vállát, majd az egész kosarat hozzávágta a legközelebb álló vagy ülő alakhoz, majd egyértelműen a rád kezdett el mutogatni, amikor a sértett hátrafordult.
-Nem olyan izgalmas, mint hittem. Egyébként meg elég, hogy én udvariaskodom, neked nem kell. Nyögd ki, hogy mit akarsz, és haladjunk.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Szomb. Feb. 06, 2016 4:21 pm

A magyarázat alapján úgy tűnik, hogy nem egy átlagos paradicsommal van dolgom. Nem fog szétpixeleződni amint eléri a célpontját. Ízre ettől függetlenül nem különbözik a normál játékbeli paradicsomoktól.
– Ahogy én látom a dolgot. Az egyetlen ami miatt kár aggódni idebent, az az idő. Bár az tény, hogy ez annyira nem szórakoztató, hogy megérje a fáradtságot. - végül miután rámutattam az alkalmasabb célpontra, hamar levonta a következtetést, bár a pasielszedős szövegre felnevettem.
– Ejnye, hát olyannak nézek ki? - tettem fel a kérdést, bár az eddigiekből ítélve úgy éreztem, hogy nem fogja kihagyni a választ. Végül hátrasimítottam az említett tincset, bár éreztem, hogy az első komolyabb mozdulatnál úgyis visszahullik az arcomba. - Ami azt illeti ezt a kérdést én is feltehetném neked, Katja. - simítottam félre a homlokán lévő magányos tincset, hacsak nem állított meg. Végül ismét a srác felé fordítottam a tekintetem. Leengedtem a vállamról az íjat és a tegezt, majd az egyik szememet becsukva, és a kezemet a hátam mögé emelve becéloztam a srácot. Esélye sem volt. A gyümölcs szétfröccsent a gyanútlan kölyök fején, nem csak a haját, de még a ruháját is összekenve. Bár nem sikított, de meglepetten kiáltott fel ahogy kicsit előrebukott. Talpra ugrott és harsányan követelte, hogy a támadója mutassa meg magát, amivel csak még jobban magára vonta a figyelmet, és többen is vigyorogva összesúgtak. Kuncogva fordultam a lány felé.
– Azért el kell ismerned, hogy ez nem volt olyan rossz. - közben a hátul, és a dühtől már elöl is vöröslő srác sértett arccal indult el a kijárat felé. Úgy tűnik nem vette észre a kis kosarunkat. A következő azonban, ha akarta se tudta volna nem észrevenni, ugyanis az egészet megkapta, és miközben Katja felém mutogatott, én felhúztam a kezeimet, és a vállaimat, egy amolyan „bocs haver” stílusban. Végül hamarosan ő is csak morogva állt odébb a közelünkből.
– Nos... ha ennél is udvariasabb lennél, valószínűleg téged talált volna el a paradicsom. - vallottam be szenvtelen mosollyal. - Ha ennyire sietős, akkor legyen. Most viszont jogom van egy kérdésre a megállapodás szerint. - elküldtem a párbajfelkérést. - Leszel az ellenfelem, Katja-chan?
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szomb. Feb. 06, 2016 4:41 pm

-Már miért lenne kár aggódni az idő miatt? Vagy te azt hiszed, hogy neked olyan rengeteg jutott belőle? Jó, persze te biztos nem vagy olyan béna, mint akik elmennek meghalni az ilyen izékre, de azért mégis csak elég bátor vagy ahhoz, hogy velem barátkozz. Nem tudtad, hogy én egy vörös céhnek vagyok a tagja? Azzal szórakozunk, hogy embereket ölünk, és közben nem vörösödünk. Látod, legjobb bizonyíték erre az indikátorom. Te is láthatod, hogy egyáltalán nem vörös. Na persze a céhem nevét nem árulhatom el, mert Asu megölne, ha megtudná, hogy kiadtam a céhet, meg ugye azért Tacchan is kemény dió. Mármint a nacijában nem, de amúgy meg igen. Szerintem tuti nem tudnám leverni, szóval nem tőlem hallottad ezeket a dolgokat. Nem mintha bárkit is érdekelne, de tudod ők ilyen nagyon félősek, meg aggódnak attól, hogy valaki megorrolna rájuk emiatt, pedig közben tökre nem. Látod? Egy rakat izgi dolog történik velem, nincs nekem időm vásárolgatni.
A kérdésre egyelőre nem válaszolt, ám amikor az ő homlokáról seperted el a tincset, lassan a kezedért nyúlt, és ha engedted neki, akkor egyszerűen bedugta a mancsodat a ruhája alá, a melltartóhoz. Az, hogy hogyan reagálsz, csak a következő postban derül ki, de mindenképpen a saját malmára fogja hajtani a vizet, azt elhiheted. Akár benntartottad a kezedet, akár nem, a felkérésre felhúzta a szemöldökét.
-Az ilyet minimum gyűrűvel meg térden állva szokták kérni, de egye fene, most eltekintek ettől. Viszont van egy feltételem. Rendes harcot játszunk, halállal végződőt, és ha te győzöl, akkor meg kell ölnöd. Nem kell aggódnod, nem vörösödsz, ezeket a nyaflaty kölyköket meg úgyis le tudod mészárolni, hogy ne legyenek szemtanúk. Ne aggódj, ha én győzök, én elengedlek. Mehet?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Vas. Feb. 07, 2016 12:12 am

Hirtelen elég beszédes lett, én pedig mosolyogva hallgattam a gyilkosokról szóló abszurd történetet, míg valahol mélyen meg nem mozdult bennem valami. Egy meglehetősen kellemetlen megérzés talán. Hallottam már ilyesmiről. Már csak Ayatonak köszönhetően is nyitott szemmel jártam, ha vörösekről volt szó. Valahogy abszurd volt, és nem igazán akartam elhinni, még ha láttam is milyen különc. Végül, ha a mosolyom ugyan nem is volt olyan magabiztos mint korábban, de azért megmaradt.
– Ügyes trükk. Ezek szerint kezdhetek félni, hogy én is az unaloműző szórakozásod áldozata leszek? - kérdeztem kedélyesen. Azonban itt még nem értünk a meglepetések végéhez, ugyanis mikor félresöpörtem a haját, elkapta a kezemet. Idáig még nem jelentett problémát, fel voltam rá készülve, és hagytam, hogy eltolja a kezemet. Pontosabban csak hittem, hogy ez következik, mert mire feleszméltem, a kezem már a melltartóján pihent. Kissé megrökönyödve szólaltam meg.
– Ejnye Katja-chan, nem gyors ez egy kicsit? - kérdeztem rá, de nem húztam el rögtön a kezem, inkább a mutatóujjammal tettem egy kis kört melltartója egyik felén. - Elvégre még be sem mutatkoztam igazán. - és hacsak nem jött semmi furcsa meglepetés akkor ezek után el is húztam a kezem. Úgy tűnik, hogy akár gyilkos akár nem, az biztos, hogy valami nem egészen úgy működik nála, mint másoknál akikkel eddig találkoztam. Hogy erős akaratú, és öntörvényű, az már biztos. Végül megejtettem a tíz pontos dobást is, és egy kicsit kevésbé zavartak a korábban történtek is. Aztán a párbajfelkérésre ismét megkaptam a magamét.
– Neked aztán tényleg nem egyszerű a kedvedre tenni. Az egyik pillanatban még ne udvariaskodjak, a másikban meg már gyűrűvel térdeljek? Mellesleg a feltételek is elég furcsák. Például ezek a kölykök lehet, hogy gyengébbek nálam, de védett területen vagyunk, és ők sokan vannak. Előbb szalad szét a hír, mint ahogy az utolsó lövésem elér. Azt pedig talán megérted, hogy egy lány megölése nem feltétlenül javítana a jó híremen. Harmadszor pedig mi abban a szórakozás, ha az első találkozásunkkor egyszerűen megöllek? - fejtettem ki a válaszomat, továbbra is megmaradva a könnyed csevegés szintjén, de már nem éreztem magam olyan jól, mint korábban. Idegen pályán játszom és ez már nem tetszik.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Vas. Feb. 07, 2016 8:20 am

Kat elégedetten szemlélte, ahogy lassan lehervadt a mosoly a fiúcska arcáról. Úgy sem fog neki hinni, hiszen senki nem hiszi el az ilyesmit. Nem mernek belegondolni abba, hogy a szavai igazak is lehetnek, vagy elképzelhetetlennek tartják azt, hogy ha igazak, akkor csak úgy elmondaná nekik. Sajnos az őszinteséget senki nem értékeli, és ebben a világban sem kifizetődő. Olyan szomorú! Ám a srác azért igyekezett játszani a nagyfiút, és bátornak mutatkozni, ám az, hogy elvicceli a helyzetet, csak még jobban mutatja, hogy valami elindult a pici lelkében, amit valódi félelemnek hívnak, vagy legalább is megrökönyödésnek. Jó, nagyon jó, csak így tovább!
-Te? Dehogy! Annyira még én sem vagyok ügyes, hogy belőled valami szórakoztatót tudjak faragni. Az uncsi embereknek, mint te vagy, akiknek a megölése semmilyen kihívást nem jelentene, egyáltalán nem kell félniük. Őket még szórakozásból sem lehet megölni, és még arra is kevés esélyük van, hogy a random gyilkolóheteinken legyenek áldozatok. Tudod, van egy sorskerekünk, amin betűk meg számok vannak, és néha megpörgetjük, majd megkeressük a falon azt a betűt, meg leszámoljuk onnantól, hogy hányadik lesz az áldozat. Aki először megtalálja és megöli, az nyer, és az kap jutalmat a vezértől. De még sorskerék sem szokott olyanokat kipörgetni, akikben legalább egy kis kihívás ne lenne.
Ezután jött a megrökönyödés, Kat pedig horkantásokkal teli hangos röhögéssel engedte, hogy a srác elhúzza a kezét.
-Ha csak nem a becenevekre gerjedsz, akkor a flörthöz semmi szükség arra, hogy tudjam a nevedet. Egyébként meg innen lehet tudni, hogy ki a langyi, és ki az igazi férfi. Egy igazi férfi kihasználta volna a helyzetet. Na jó, kedves leszek, lehet, hogy nem vagy olyan, csak még kölök vagy, és azért pironkodsz itt nekem, de mindegy, ilyenekkel úgy sem kezdek. Az a részed is tuti ugyanolyan unalmas, mint te magad. Ahogyan a kifogásaid is unalmasak. Én most mondtam el neked egy csomó mindent, és még mindig nem rohantál feljelenteni. Azt hiszed érdekel itt bárkit is, ha ölsz? Ha a másik volt olyan hülye, hogy elfogadta a halálozós párbajt, akkor meg is érdemli. Senki le se tojja, hogy kit kaszabolsz le. Ez egy ilyen játék. Vagy csak viccből hordasz fegyvert?
Lassú léptekkel elindult a küzdőtér felé, és ha a fiú nem jött, megpróbálta fülön ragadni, és úgy levezetni.
-A katonaságban az elsők között tanuljuk meg azt, hogy a fegyverünk emberölésre van, nem azért, hogy indiánosat játszunk vele. Ha lősz, akkor azért lősz, hogy megöld az ellenfeledet. Ha nem ölöd meg, akkor lehet, hogy visszalő, és akkor konyec. Akarsz te egyáltalán játszani, vagy csak az időmet fecsérlem rád?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Vas. Feb. 07, 2016 2:13 pm

Csendben követtem a küzdőtérre. Már semmi kedvem nem maradt párbajozni, de szinte vakon követtem. Azt hiszem tényleg féltem. Féltem, hogy igazat mond, és eddig semmi megnyugtatót nem találtam. Ez már tényleg nem vicc. Mégis mit kéne most tennem? Fogadjam el a párbajt? És aztán? Öljem meg? Van egyáltalán esélyem? Nem sokszor láttam itt, de én rendszeresen járok ide harcolni. Ismerhet. Láthatott. Tudja mire számítson. Én mit tudok? Gyakorlatilag semmit. Végig ő irányította a beszélgetést. A lelátón szétszóródott játékosokra siklott a pillantásom. Eddig is tudtam, de valahogy csak most kezdett igazán realizálódni előttem, hogy az indikátor mennyire jelentéktelen. Azonban még mindig ott a lehetőség, hogy ez is csak egy taktika. Az ellenfél összezavarása, megfélemlítése. Méghozzá a lehető legalattomosabb módon. Én is folyamodtam már ilyesmihez, de ennyire mélyre én se süllyedtem még. Ugyanakkor eszembe jutott még egy apróság. A hangfelvétel, amit Kazuma cuccai között találtam. Tacchan... Tachibana? Leértünk. A gondolkodási idő lejárt, és bár nem szoktam ilyen lassú lenni, ezúttal nem jutottam vele semmire. Nyugodt hangon szólaltam meg, de már alig mosolyogtam hozzá.
– Megfogtál Katja. Ügyesebben bánsz a szavakkal, mint bárki, akivel eddig találkoztam. Ha valóban gyilkos vagy, akkor sejtem, hogy eddig miért is nem kaptak el. Tegyük fel, hogy amit mondasz valóban igaz, és azt hiszem komolyan hajlok is rá, hogy elhiggyem. - komolyan néztem rá. - Ez egy játék volt Katja, még ha már nem is látszik annak. Egyszerű szórakozásként vágtak neki az emberek. A többségük gyerek. Nem meghalni jöttek. Úgy beszélsz a katonaságról, mintha közéjük tartoznál, de hadd kérdezzek valamit. Lehet, hogy én vagyok túl naiv, hogy felfogjam, de azt akarod mondani nekem, hogy a katonaságnál ártatlan gyerekek legyilkolására tanítanak titeket!? Ugyanis az itt lévők kilencvenkilenc százaléka az életében nem tett semmit amivel ezt érdemli! - magamat hergeltem minden egyes szóval, és már el akartam fogadni a párbajt. Holtan akartam látni ezt az őrültet. Ugyanakkor mégis képtelen voltam meghozni a végső döntést. Egyedül maradtam és nem csak tőle, de saját magamtól is féltem. Könnyebb volt becsukni a szemem. Mind tudjuk, hogy léteznek gyilkosok, akár kint vagyunk, akár bent, és mind szeretnénk azt hinni, hogy ilyen csak mással történhet. Ez a vékony fal azonban repedezni kezdett, és a határozottságom is vele együtt. Végül a kezemben lévő íjat nézve, halkan megkérdeztem.
– Hány játékost öltél meg?
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Vas. Feb. 07, 2016 2:47 pm

Már nem is foglalkozott az arcoddal, csak azzal volt elfoglalva, hogy leérjetek. Abból, hogy egyáltalán nem tanúsítottál semmilyen ellenállást, már érezte, hogy a kezében vagy. Sikerült megtörnie, és elbizonytalanítania. Nem önmagéban, hiszen ő végig nyílt lapokkal játszott, még akkor is, ha nem tudhattad, hogy kinek a lapjaival. Saját magadban bizonytalanított el, és végig ez is volt a célja.  
-Hajlasz rá, hogy elhiggyed? Szóval akkor hazugnak nevezel? Vagy eddig hittél hazugnak? Na szép! Kiöntöm itt neked a lelkemet, és azután lehazugozol. Na most akkor akár meg is sértődhetnék, sarkon fordulhatnék, és itt hagyhatnálak. Na akkor mi lenne? Se harc, se csaj, se dicsőség, se semmi, és még egy gyilkost is engedtél elmenekülni. Jó ember vagy te egyáltalán? Lényegtelen, hogy hogyan játszom a szavakkal. Az erősebb kutya ba... mindegy, neked úgyis kisípolja a rendszer. Ugye igazam van? Még az etikai módot sem kapcsoltad ki soha, ugye kölök? Deee... játszunk máshogy. közelítsük meg a témát másképpen.
Elengedett, és lassan elkezdett körbe járkálni körülötted.
-Mi van, ha hazudok? Mi van, ha van egy képességem, amivel kiütöm azt, hogy a párbajban ne vörösödhess, és a képesség még engem is megment? Na? Mi van ha erre játszom? Vagy mi van akkor, ha igazából teljesen ártatlan vagyok, csak meguntam az életemet, meg egyébként is unatkozom? Akkor te lennél a gyilkos, én pedig az áldozat, nemde?
Ismét elvigyorodott, feléd köpött, majd megtörölte a száját a kabátjába.
-Szánalmas. Aggódsz a gyerekekért? Itt bent mindenki megérdemli a halált. Életképtelen nyomorultak, akik egy játékba menekültek a valóság elől, most meg sírnak, hogy itt ragadtak anyuci nélkül. Ugye szívecském? A gyerekek a legrosszabbak. Elmész békefenntartani Sztepnogorszkba, odajön hozzád, hogy csokit kunyeráljon, és a másik kezében ott a gánát a háta mögött. Hidd el, nem lehet megbízni a kölkökben. És mi vagyok én, képregény főgonosz, hogy strigulázzam az áldozataimat? Ez nem egy anime, japókám, ébredj fel! Te sem számolod a mobokat, amiket kinyírsz, én sem számolom az embereket. Meg aztán ki tudja, hogy melyik az NPC, meg melyik az igazi? Némelyik olyan hülye és sablonos, hogy simán lehetne NPC is, aztán meg nézhetek ha respawnol, és számolhatnám újra az egészet. Hidd el, nem érdemes, csak a vesződés van vele.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Vas. Feb. 07, 2016 3:51 pm

Hallgattam a mondanivalóját. Nem mozdultam. Továbbra is a kezemben tartott íjat figyeltem. Hallottam a lépteit, ahogy köröz körülöttem, és a szemem sarkából láttam a mozgást. Nem követtem. Nem tud nekem ártani. Mégis minden mondata betegebbnek hangzott, mint az előző. Felfordult a gyomrom attól, ahogy beszélt. Lassan minden porcikám a halálát kívánta. Aztán mikor végzett, újra megszólaltam.
– Meg akartam kérdezni, hogy miért akarsz ennyire meghalni, hogy miért provokálsz... - undorodva pillantottam fel rá. - de már tudom a választ... Ha olyan elmebeteg lennék mint te, valószínűleg képtelen lennék a tükörbe nézni. Nyugodtan tehetnél ennek a világnak egy szívességet azzal, hogy elmész a szint szélére. Nem akarlak megölni. - jelentettem ki, de már kételkedtem az őszinteségemben. - Nem akarom bemocskolni veled a kezeimet. Tudom, hogy igazat beszélsz ami a céhedet illeti, és tudom, hogy egy gyilkos vagy. Sajnállak amiért annyira hülye vagy, hogy még te sem látod mitől fosztod meg magad. Nem fogok veled vitatkozni. Ha maradt még egy cseppnyi józan eszed, akkor most rögtön eltakarodsz innen. - vártam. Továbbra sem mozdultam semerre. Tehetetlen voltam. A saját vívódásom kötötte meg a kezeimet, de abban biztos voltam, hogyha most elküldi a párbajfelkérést akkor nem fordulok meg, és ha elmegy sem megyek utána. Gyűlöltem ezt a tehetetlenséget, de magamtól egyik irányba sem tudtam belőle kitörni. Büszkeség, harag, félelem egyszerre örvénylett bennem, és egyelőre egyik sem volt képes a többi fölé kerekedni. Csak undorodva követtem tovább a szemeimmel a mozdulatait, és csak az járt a fejemben, hogy vajon hányan haltak meg miatta, és a hozzá hasonlók miatt.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Vas. Feb. 07, 2016 4:17 pm

-Most minek nézed azt a vackot? Amíg nem vagy hajlandó kihívni, addig akár egy rózsaszín sípolós plüssnyuszit is tarthatnál a kezedben. Te mondtad, védett területen vagyunk, ahogy a szemtanúknak nem árthatsz, úgy nekem sem. De ne aggódj, ha nem akarsz kihívni, akkor tudok én harcolni kihívás nélkül is. Figyizd!
Meglendítette a lábát, és feléd rúgott, ha pedig továbbra is mozdulatlan maradtál, akkor el is talált. Egy jó küzdelemhez még kihívás sem kell, és ha már KT topikban vagyunk, valami kis csetepaté legyen benne.
-Én nem merek tükörbe nézni, miközben te nem vagy képes a szemembe nézni? Mitől félsz kölök? Attól, hogy sok olyan van még mint én? Mi van ha egyszer a pasid szemében látod majd meg ugyanazt az őrületet, amit az enyémben látnád? Attól, hogy ha még eltelik három év, akkor egyre többen és többen leszünk? Talán te is ilyen leszel. Mennyi ideig kell még bezárva lenned ahhoz, hogy bekattanj? Gondolkodtál már azon, hogy az ilyenek, mint én, miért vannak életben? Ne válaszolj, elmondom neked. Az olyanok miatt, mint te, akik nem képesek cselekedni. Ja, és egyébként ne fáradj a tükröddel. Nekem nincs olyan tükröcském, mint amit nektek adott Kayabá a babaházatokba. Utólag léptem be, sokkal később. Talán pont azért, hogy az ilyen nyaflaty fiúkákat szapuljam, mint amilyen te vagy. Amíg te a tükrödbe nézegeted magad, addig én még lemészárlok pár gyerkőcöt. És minél tovább húzod az időt szépítkezéssel, Hófehérke, annál többen fognak meghalni. Miattad. Miattad, és azok miatt, akik nem tesznek ellenünk semmit, mert nem akarják bemocskolni a kezüket. Téged komolyan valami képregényből szalasztottak. Vannak egyáltalán igazi ismerőseid? Barátokra nem is gondolok, hiszen ha lennének, már hívtad volna őket, hogy megmentsenek.
Újra megemelte a lábát, ám ezúttal, ha engedted, csak neked támasztotta, majd lökött rajtad egyet. Ha nem, akkor nem erősködött.
-És csak úgy megsúgom, hogy még mindig nem mutatkoztál be, az én nevemet viszont megjegyezted, ugye? Jól megjegyezted. Most elmegyek, és ezentúl mindig elküldöm neked annak a nevét, akivel végzek. Minden_egyes_alkalommal tudni fogod, hogy ki halt meg azért, mert te gyáva voltál kiállni ellenem. Remélem sokáig életben maradsz, és végignézed, ahogy sorra húzom ki a neveket azon a falon. Légy jó fiú, vigyázz magadra, és viselkedj rendesen. Minél tovább élsz, annál tovább szenvedsz miattam, és én annál elégedettebb leszek. Vagy talán holnapra el is felejtelek. Majd meglátjuk. Na pussz!
Ezzel sarkon fordult, a cipőjével kapart párat feléd az aréna homokján, mint ahogyan a kutya kapar a dolga után, és elindult kifelé.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Vas. Feb. 07, 2016 5:27 pm

Megrúgott, de nem tettem semmit, csupán hátraléptem párat a lila villanás erejétől. Tovább nyeltem a sértéseket, tovább szítva a haragomat. Még ha csak egyszerű sértések, provokálások lennének, vissza is vágnék valamivel, de itt nem használna semmi. Szavakkal képtelen vagyok megfogni egy őrültet. Nem tudom megváltoztatni, és talán ha tudnám se akarnám. Nem érdemel semmit. Mikor ismét felemelte a lábát, egyszerűen elkaptam és a saját lábaimat megvetve dühösen löktem odébb, de mást nem tettem, és ő sem próbálkozott tovább, csak a szavaival támadott tovább, egyre kegyetlenebbül rombolva le az illúziót amit magam elé állítottam. Az illúziót, hogy helyesen cselekszem. És mikor elfordult Chiaki jutott eszembe. Az ő megtört arca. A gyilkos aki egymás után vadászta le a társait. Az áthúzott nevek a falon. Megismétlődhet. Mindez egyetlen ember miatt, aki a megfelelő pillanatban képtelen volt cselekedni. Kazuma is így élhetett eddig. Tachibanát a fronton számtalanszor elkaphatták volna. Mégis egyre többen halnak meg. Katja... Megvolt az esélye... Képes lettem volna elengedni, de az utolsó mondatai átlépték a határt. A gondolat, hogy miattam még többen járnak így... Szinte gondolkodás nélkül cselekedtem.
– KATJA! - üvöltöttem utána dühösen mielőtt elhagyhatta volna az arénát, és abban a pillanatban eleresztettem egy nyílvesszőt, ami hacsak a haragtól remegő kezem nem tévesztett célt, egyenesen a füle mellett süvített el.
– A NEVEM STINGRAY! - és a mondattal együtt felugrott előtte a kis ablak is. A párbaj módjának kiválasztása a kihívott fél joga, de bíztam benne, hogy idáig nem csak a szája volt nagy. Félelmetes volt beismerni, de...
soha senkit nem akartam még ennyire megölni.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Feb. 08, 2016 7:18 am

Erejétől? Na Katja erre már igazán elcsodálkozott. Látott már harcolni téged, nem is egyszer, de akkor valahogy erősebbnek képzelt. A SAO rendszere védett területen belül úgy működött, hogy minél erősebb ütést kaptál, annál messzebbre taszított a lila fal. Érezted az erőt az ütésben, akkor is, ha nem fájt, és nem is okozott sebzést. Tipikus klisés animés izé volt, ami undorral töltötte el Katot, de abból a szempontból legalább hasznos volt, hogy láthatta, hogy nagyjából ki mit tud. És te, ha az ő ütésének az erejétől hátratántorodtál, akkor bizony keveset tudtál. Na persze nem vont le ebből végleges következtetést. Túlságosan nagy megrázkódtatás érte a pici lelkedet ahhoz, hogy erős légy, és mivel az előtt sem mutattad túlságosan olyasvalaki képét, aki meg tud állni a lábán, így ennek a kettőnek a hatása is okozhatta azt, hogy mindössze egy kilences erejű támadás így megrendített. Na persze ez csak egy kis infó volt, és nem is túlságosan érdekelte. Sokkal jobban foglalkoztatta az, hogy mit fogsz cselekedni akkor, ha egyszerűen faképnél hagy. Ahogy várta, hisztizni kezdtél, és felesleges erőfitogtatást mutattál be, ahogy ez általában a férfiasságukban megsértett kisgyerekekre jellemző volt. Lassan megfordult, széles vigyorral az arcán visszasétált hozzád, fél térdre ereszkedett és kedves, gügyögős hangon folytatta.
-Jajj de kis okos a pici, pici íjászka! Meg tudta jegyezni anyuci nevét! Ráadásul még csúnya fiúknak való becenevet is talált magának a picike!
Újra felröhögött, és lecsüccsent a földre, majd ismételten a szokásos lenéző hangnemben folytatta.
-Komolyan? Rája? Oké, hogy olyan lapos a veled való csevej, mint egy rája, de akkor is. Nem nagyzolás egy picit, hogy már rögtön a gerincesekhez sorolod magad? Az előbb még itt remegtél a dühtől, és féltetted a saját kis életedet ahelyett, hogy megpróbáltad volna megmenteni azokat a szegény ártatlan pici gyerekeket a gonosz Katja nénitől. Hol vagy te gerinces? Szerintem gerinctelen vagy. Kell neked valami új név.
Egy gombnyomással elutasította a felkérést, ám nem mozdult ültéből.
-Mit szólnál a Grubhoz? Grubby? Szépen lehet becézni, szerintem cuki is. Egyébként meg nem akarsz velem harcolni. Tizenöt életpontom van, egy lövésből leszednéd, és emiatt nem lenne időd végiggondolni, hogy mit csinálj, kétségbeesnél, és még a végén nem ölnél meg. Tiszta idő meg nyílpazarlás. Inkább szórakozom veled még egy picit. Oké Grubby?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Kedd Feb. 09, 2016 12:41 am

Megfordult és abban a pillanatban új nyílvesszőt illesztettem a húrra, és szinte vicsorogva húztam az arcomig. A kihívást függőben hagyta, és csak beszélt, tovább táncolva az idegeimen. Szuggeráltam, hogy fogadja el, de végül egyszerűen elutasította, amitől még idegesebb lettem. Direkt provokál. Élvezi, hogy nem tehetek ellene semmit. Végül lassan lazítottam a húrt, ahogy leeresztettem.
– Gondolhattam volna. - kezdtem el undorral köpve felé minden egyes szót. - Csak egy nagyszájú ri... vagy. Egy kis senki. Még a gyors halál is túl kegyes lenne egy hozzád hasonló féregnek. Most először sajnálom igazán, hogy nincs fájdalom ebben a játékban, de tudod mit? Nem számít, hogy elfogadod-e a párbajt. Amint elhagyod a védett területet halott vagy. - léptem egyet fenyegetően. - Rossz emberrel húztál ujjat. A nyomodban leszek, és ne hidd, hogy könnyedén eltűnhetsz a szemem elől. Követlek míg nem hibázol egyszer, és akkor már semmi sem fog megmenteni. Azután a céhed következik. Egytől egyig levadászlak titeket, bárhogy is próbálkoztok. Én nem leszek olyan elnéző, mint a frontosok. Elegem van az ostoba fajtátokból. Pusztuljatok mind! - fejeztem be gyűlölettel telve, és ezúttal már valóban nem egy üres fenyegetés volt a részemről. A beszédnek tovább nem láttam értelmét, csak vártam, hogy mit tesz legközelebb, és készültem. Aktiváltam a jártasságaimat. A nyomkövetést, hogyha menekülni próbál nem veszíthetem el. A hallgatózást, hogyha el akar teleportálni véletlenül se tévesszem el milyen nevet mond. Az észlelést, hogy esélye se legyen elbújni. Végül pedig a lopakodást, hogy akkor csapjak le rá, mikor már azt hitte, hogy lerázott. Neki volt igaza. Nem várhatom tovább, hogy majd más megteszi helyettem a nehéz döntéseket. Nem csukhatom be a szemem, amikor mások sorra halnak meg körülöttem. Nem csak a gyengékért, de saját magamért is, mielőtt túl erőssé válnak ahhoz, hogy küzdjek ellenük, és egyszer majd velem fognak úgy végezni, mint most a kicsikkel. Meg kell tennem, amíg képes vagyok rá.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Feb. 09, 2016 11:23 am

Az arcodig? Na ezt nem kellett volna mondanod, főleg nem a vicsorgást, mert azzal még a kedvében is jártál és tovább hergelted. Kezdte élvezni a dolgot, pedig nem hitte volna, hogy valami érdekeset is kihozhat belőled, de persze néha ő is tévedhet abban az esetekben, amikor alábecsüli önmagát.
-Ha ennyire vigyorogsz lövés közben, még a végén elviszi az ideg azt a szép pofidat. Egyébként tudom én, hogy mi a bajod. Az ilyen kis forrófejű fiúkák mindig idegesek, ha egy sikeres és magabiztos nővel találják szembe magukat. Amúgy sem tudtok mit kezdeni a lányokkal, de egy erős nőtől aztán úgy féltek, mint a tűztől. Igazam van, Romeo? Az íjat meg nyugodtan tartsd feszesen. közel engedtél magadhoz, és ha megint megkérsz a KT-ra, akkor talán el is fogadom, viszont akkor jobb, ha készenlétben tartod a játékszeredet. Tudom, hogy még nem fáradt el a kezed, a csuklód biztos eléggé megedzetted ahhoz, hogy meg tudd tartani az íjat.
Felröhögött, amikor te is sípolni kezdtél, és cüppögve, lassan megrázta a fejét.
-Ejnye, ejnye Grubby baba, hát szabad neked ilyen csúnyán beszélni? Mi lesz a gyerekekkel, akikkel tele van egész Aincrad? Mi van, ha eltanulják tőled? Hiszen te vagy a hős megmentő. A példakép. Nincs igazam? Egyébként meg a nagy száj meg a mély torok munkahelyi követelmény nálunk, ha már ennyire ismered a szakmámat. A fenyegetéseid pedig ugyanolyan üresek mint a buksid.
Megkocogtatja a saját homlokát, és lecsüccsen a porba.
-Az van, hogy nem tudsz elkapni. Talán hazudtam, és nem ölnél meg egy lövéssel. Talán kettővel meg hárommal sem. Mi van, ha annyi idő alatt sem tudsz megölni, amennyi bénító itemet össze tudsz magadnak harácsolni? Mi van, ha az utolsó csapás előtt mindig elteleportálok védett övezetbe? Mi van, ha ismerek egy olyan helyet, ahol elszeparált kis fülkékben lehetünk, és ha én nem akarom, a rendszer nem engedi, hogy utánam gyere. Ismerős a hely? Ja neeem, te bizti nem jársz ilyen mocskos környéken. És ott aztán hallgatózhatnál, nem tudnád, hogy merre teleportáltam onnan. Igazam van, Grubby? Ez a világ ugyanolyan mint a kinti. Nem nektek kedvez, hanem nekünk. Érted már, hogy miért reménytelen a küzdelmetek? Ráadásul én továbbra is zöldike vagyok, ha pedig megölsz, te leszel a gonosz gyilkoska. Vesztettél, fogadd el.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Kedd Feb. 09, 2016 12:23 pm

Az egyszerű sértéseket elengedtem a fülem mellett. Ha már nem védi a rendszer akkor közel sem lesz ekkora a szája, és ha mégsem venne vissza, akkor se kéne sokáig elviselnem. Üres szavak voltak csak, hogy még jobban felbosszantson, de a határt már messze átlépte, úgyhogy mondhat bármit. Majd mintha rájött volna, hogy szorul a hurok, megpróbált elbizonytalanítani.
– Vesztettem, azt mondod? - horkantottam megvetően. - Az egyetlen aki vesztett, az te vagy. Csupán még annyi eszed sincs, hogy ezt az egyszerű tényt felfogd. - elküldtem újra a párbajfelkérést, aztán folytattam. - Fogadd csak el, legalább nem kell bepiszkítanom veled az indikátorom, de ha nagyon akarod, akkor vállalom, hogy vörös leszek miattad. Ha valóban erősebb lennél akkor talán el is fogadnád, de mivel gyenge vagy úgysem fogod. Csak táncolsz az idegeimen amíg lehet, aztán futni fogsz előlem. Mert valójában egy senki vagy. Csak egy ijedt kislány aki mások háta mögött bujkál, de képtelen megvédeni magát. Mondj amit akarsz. Dühíts tovább. Erőlködj. Ezt viszont elszúrtad. Túl sokat beszéltél, és ezzel túl sokat árultál el magadról. Te az én szememben nem vagy ember. Csak egy ostoba kis liba akinek a halála a legkevésbé sem fog megrendíteni. Úgyhogy higgy amit akarsz, de azt nem mondhatod, hogy én nem szóltam. Fogadni mernék, hogy ti még ennyit sem adtok azoknak, akiket megöltök. Tőrbe csaljátok őket. Eláruljátok. Hátba szúrjátok. Aztán jól szórakoztok magatokban. Azt hiszitek okosabbak vagytok, mert képesek vagytok a gyengékkel kikezdeni. Azonban elkövetted azt a hibát, hogy túl magabiztossá váltál. Azt hitted, ha eddig eltűrtek titeket akkor azt tehetsz amit akarsz, nem igaz? Mondd csak el, milyen érzés, hogy a saját hülyeséged miatt fogsz meghalni? - beszéltem olyan maró gúnnyal, mint még korábban soha. Gyakorlatilag biztos voltam benne, hogy ismét elutasítja a felkérést, de azért őszintén örültem volna, ha mégis elfogadja.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Feb. 09, 2016 1:39 pm

-Nem csak hülye vagy, hanem süket is? Na várj közelebb hajolok, hogy halld is.
És valóban az arcodba hajol, ha hagyod, majd jó hangosan elismétli, tagoltan, nehogy lemaradj akár csak egyetlen szótagról is.
-VESZ-TET-TÉL!
Majd újra kényelmesebb pozitúrát vesz fel, és halkan nevetgél magában, amíg végighallgatja a pufogásodat. A lehető legszánalmasabbnak tartja az ilyesmit. Ő azért folytat le hosszú monológokat, meg filmes klisés szövegeket, hogy az agyadra menjen vele, ami azonban sokkal gázabb, hogy sokan ezt észre sem veszik, mert ezt szokták meg a hülye kockáktól, sőt, mint ahogy te is szinte élő és legfőképpen pofázó példaként mutatod, nem is tudnak ettől elrugaszkodni. Ő maga határozza meg a beszélgetés stílusát, és ha klisésre veszi, akkor utánozó majomként te is klisékkel fogsz dobálózni. Ő egy senki, és túl sokat árult el magáról, és előre figyelmeztetve lett, és hibázott, és a vesztébe rohan, és blablabla. Kat még fel is emelte a kezét, hogy az unott szemforgatás mellett a kacsacsőrös hápogós mozdulatsorral imitálja, hogy mennyire hatástalan a szavakkal próbálkoznod.
-Neked áldozat, hogy vörös légy. Nem tudod elképzelni, hogy vörösödés nélkül végezz velem, mert tudod, hogy annál okosabb vagyok. Ha sikerül, az nem a te érdemed lesz, csak azt jelenti majd, hogy hibáztam. Hidd el, nem hibázok. Te viszont nem vagy képes ölni. Tegyük fel, hogy rányomok a gombra. Tíz másodperces felkészülési időd van. Tíz másodperc elgondolkodni azon, hogy lőj-e. Hogy tönkretedd-e az életedet miattam, és örökre azzal az emlékkel élj, hogy gyilkos vagy. Hmm... optimista leszek, és szerintem csak a hatodik másodpercnél fakadsz majd sírva. Próbáljuk ki.
Unottan feltápászkodott, tett pár lépést hátrébb, majd elfogadta a felkérést, majd az ujját végig a panelen tartotta. Szépen kivárta a nyolcadik másodpercet, majd kilépett a csatából. Ha előbb mozdultál felé, gondolva arra, hogy súlyemeléssel akár le is foghatod, hogy megakadályozd ebben, vagy valami hasonló huncutságra készülsz, akkor persze azonnal lenyomta a gombot.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Kedd Feb. 09, 2016 2:15 pm

Csendben hallgattam, és szuggeráltam, hogy nyomja már meg azt a rohadt gombot. Tovább járatta a száját, de hiába. Nem tudott megfogni. Észre sem vette, de úgy csúsztam ki a kezei közül, mint egy rája, és már csak a szúrás hiányzik. Mikor pedig elfogadta a felkérést elmosolyodtam, és az íjammal egyenesen a mellkasára célozva követtem minden mozdulatát. Szinte pattanásig feszült az összes idegszálam, ahogy vártam a pillanatot. Ez elől nem térhet ki.
Aztán mégis. Épp mielőtt lejárt volna az idő, feladta a párbajt. Továbbra is rá célozva egyszerűen elengedtem a húrt, és fölényes mosolyból gúnyos nevetésbe váltottam.
– TUDTAM! - engedtem le az íjat, és egy új nyílvesszőt illesztettem a húrra. - Mi a baj Katja-chan? Csak nem megijedtél, hogy mégis megteszem? - kérdeztem teljesen átcsapva az ő gügyögő stílusába. - Ejnye hát nem akarod bebizonyítani a szegény, bolond, gyenge Stingraynek, hogy ki itt az igazi nagy játékos? - nevettem fel ismét megakasztva magam. - Komolyan azt gondolod, hogy nem tenném meg? Nem meg mondtam Kicsi Katja? Az én szememben te nem vagy ember. Ugyan butuska. Miféle gyilkosságról beszélsz? Csupán kihajítom a szemetet. Mégis miért kéne ettől rosszul éreznem magam? - kuncogtam tovább. - Elszámítottad magad Katja-chan, és tudod mit? Míg rád vadászom minden percet ki fogok élvezni, egészen addig míg egy szép nyíl át nem üti azt a butácska fejedet. Tényleg! Mit gondolsz, melyikkel öljelek meg? - akasztottam le a vállamról a tegezem, és letettem magam elé a földre. - Van itt sokféle. Esetleg készítsek a kedvedért egy egyedi darabot? Naaa? Melyiket kéred? Ne legyél félénk. Mutass csak rá bátran Katja-chan!
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Feb. 09, 2016 2:37 pm

Katja pedig elvette tőled ezt a pillanatot. Viszont valami megváltozott, aminek nagyon de nagyon örült. Igaz nem számolta, hogy hányszor hallotta már ezt a dumát, és a tiédet sem értékelte többre az eddigi úgyis elkaplak szövegektől, a lényeg azonban nem is ez volt. Sóhajtott egy nagyot, majd a kérésedre újra lecsüccsent melléd, és sorban vizsgálgatni kezdte a vesszőket, nyugodt arccal, és már-már kedves mosollyal.
-Tudod, mindig is furcsállottam azokat az embereket, akiknek céljaik vannak. Vagy azokat, akiknek elveik vannak. Szánalmasak, mert amikor rájönnek arra, hogy az elveik nem érnek semmit, még akkor is ragaszkodniuk kell hozzájuk azért, mert az határozza meg az egész életüket és lényüket. Csak a saját maguk által emelt falak között képesek mozogni. Szerinted megijedtem? Szerinted terveztem valaha is azt, hogy engedem, hogy kiállj ellenem, ha van egy kicsi esélyed is arra, hogy megölj? Szerinted hogyan maradtam eddig életben? Nem hülye vagyok, hanem Katja. Azt ígérted, hogy megjegyzed a nevemet.
Lebiggyesztette az ajkát, majd eltörte az egyik vesszőt.
-Ez vacak, ezzel ne ölj meg.
Maga mögé dobta, miközben valószínűleg el is pixeleződött, majd folytatta.
-Szóval ott tartottunk, hogy falakat állítasz magadnak. Ki voltál akkor, amikor odajöttél hozzám, alig pár perce? És most ki vagy? Te csupán kihajítod a szemetet. Ezt dehumanizálásnak hívják. Tudod, amikor megkönnyítik a gyilkosoknak, hogy lelőjék a másik embertársukat, mert az nem is ember. Hogy is mondta Dolf bácsi? Untermensch. Tudod, mint amit ti japók csináltatok a többi csíkszeművel.
Egy újabb vesszőt tört el, majd megcsóválta a fejét.
-Ismered a cirill betűket? Igazán belevéshetnéd az enyémbe a nevemet. Le tudod írni, vagy felírjam neked? Az én nevem nem változik, Grubby, de gondold csak meg, hogy te ugyanaz vagy-e még mindig, mint aki előttem voltál. Gondolj bele, hogy mit tettem veled csak azért, mert én így akartam, és gondolj bele abba, hogy te mennyi változást idézhettél elő bennem. Ki számította el magát? Kinek van tulajdonképpen tartása? Tudod, a gerinc, amiről már meséltem. Nekem nincs mihez ragaszkodnom, így nem változom, te azonban kifordultál önmagadból és megtörtél. Én győztem. És ezt választom.
Fehér fából készült vesszőt nyújtott át, kék és vörös tollakkal, szakállas heggyel.
-A teljes nevemet majd elküldöm neked levélben, de lécci gyakorold majd egy picit előtte, hogy szép legyen. Most mehetek, vagy szeretnél még valamit?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Kedd Feb. 09, 2016 3:17 pm

Hagytam, hogy közel jöjjön és tegezemben matasson. Nagy volt a kísértés, hogy belerúgjak csak úgy, de visszafogtam magam, és csak hallgattam az ostoba elmélkedését az elveszett nyílvesszőkkel mit sem törődve. A rendszer miatt sosem fogytam ki, és ha véletlenül egy olyat törne el, amit én készítettem, azt is bármikor pótolhatom.
– Hát persze, hogy nem érted. Megragadtál odalent Katja. Lent az állatok szintjén. Hogyan is érthetnéd az elvek hasznát? Elvek nélkül mind olyanok lennénk, mint te odalent. Egymást gyilkolnánk puszta sportból, és az emberiség sosem lett volna képes elérni azt, amit elért. Te nem vagy más mint egy evolúciós zsákutca. A kisebbség ami sosem fog felülkerekedni. - vágtam vissza a válasszal bár magam se értettem minek. Úgysem foghatja fel amit mondok. - Akárhogyan is próbálod megfogalmazni, elvek nélkül nem vagy ember, csak egy állat ami képes eszközöket használni és beszélni. A győztes pedig az, aki életben marad. Nem vagyok más, mint korábban. Csupán kijelöltem egy új célt. Kár, hogy a te bőrödért nem jár jelvény, de azt hiszem pusztán a tudat is elég lesz. Egy apró szívesség az emberiségnek. - átvettem a felém nyújtott nyílvesszőt. Nem egy rendszer által generált egyszerű darab volt, hanem az egyik azok közül, amiket a képességemmel készítettem.
– Rendben. Nem érdemled meg, hogy egy ilyen szép darabot pazaroljak rád, de a kedvedért megteszem. Én ugyanis megtartom az ígéreteimet egyesekkel ellentétben. Menj csak. Azzal hogy itt üldögélsz, úgysem érek semmit. Adok öt másodperc előnyt. - kuncogtam megint. - Ne feledd Katja. A nyomodban leszek, és az első alkalommal amikor hibát követsz el. Ez a nyílvessző ott lesz. Az óra indul.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Feb. 10, 2016 4:34 am

A szövegelésedre újra csak a fejét ingatta, a mosolya pedig egyre szélesebb és szélesebb lett, végül pedig már lassú tapsikolásba is kezdett, amolyan flegma vigyorral, akárcsak Joker. Még volt egyetlen dobása a mai napra, amit ki akart játszani. Nem gondolta volna, hogy ilyen szépen összehoz titeket a sors, de ismételten csak szerencséje volt. Nem hazudott akkor, amikor azt mondta, hogy itt csak életképtelen egyedeket találni. Szerinte mindenki nyomorult volt, aki itt ragadt, vagy ha nem is, a három év alatt azzá vált, ha meg még a három éve sem volt meg, akkor abba őrült bele, hogy elloptak az életéből egy rakat időt. Egyik sem volt normális. Na de arra nem gondolt volna, hogy pont egy ilyen tipikus hülyét fog ki, mint te. Kuro legalább érdekesen volt hülye, te azonban csak a szokásos módon. Az azonban nem volt szokásos, ahogy meghülyültél, vagy az, hogy az Aréna közepén, jó pár ember füle hallatára jelentesz ki dolgokat, ami ugye megint azt támasztotta alá, hogy elvesztetted a kontrollt.
-Nocsak, nocsak? Most már nem csak, hogy nem vagyok ember, de állati szintre süllyedtem? Néhány állatbarát nagyon megorrolna arra, hogy egy ilyen főgonoszt a kedvenceikhez hasonlítasz. Szerintem még azt a szintet sem érem el. Bár az nagyon menő, hogy külön faj vagyok... belőled azonban süt a nácizmus drágica. Tudom, titeket japókat ez nem érdekel, Kayabán is látszik, hogy imádjátok magatokat magasabb rendű fajként kezelni. Nem gondoltam volna, hogy egyszer összefutok egy másik istenkomplexusos náci idiótával. Elég nekem Kayaba, de úgy tűnik nagyon hasonlítotok ti csíkszeműek. Egyébként meg van még egy meglepim. Küldök egy meghívósdit, fogadd el rendes teljes életesben, és akkor megláthatod, hogy milyen egyszerű lenne engem legyőznöd. Akkor csak még jobban fog zaklatni az, hogy milyen könnyű lenne ez az egész, és mégsem vagy rá képes.
Ezzel a kapuból még megdobott egy felkéréssel, és a bejárat boltívének támaszkodva várta, hogy mit lépsz.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Csüt. Feb. 11, 2016 11:01 pm

A válaszától csak egy megvető mosoly jelent meg az arcomon. Őrültekkel vitatkozni olyan, mint viccből a falnak rohanni. Ha tovább szövegel, akkor talán tényleg én veszítek, mert belepusztulok az unalomba. Még mindig ugyanazokat a köröket futja, és már szinte szóról szóra tudom mit fog mondani legközelebb. Hanyagul a vállamra akasztottam a tegezt, aztán egy unott sóhajtással úgy döntöttem válaszolok is neki, és nem csak kuka módon elutasítom a felkérést. Úgy tűnik rendkívüli módon igényli a társaságom, de ideje lenne lezárni az üres beszédet. A lehető leghamarabb le akarom zárni ezt az ügyet, hogy visszatérhessek a szürke hétköznapokhoz.
– Nos az első hiba, - kezdtem el az ujjaimon számolni. - hogy figyelmen kívül hagytad amit mondtam, tehát letelt az öt másodperc. A második pedig... Te nem tartod ironikusnak, hogy nácinak nevezel, miközben mindenkit lenézel magad körül és úgy öldösöl másokat, ahogy az neked tetszik? Kár folytatnunk ezt a beszélgetést, ugyanis minden egyes szavaddal csak a saját ostobaságodat bizonygatod tovább. - ezzel a mondattal pedig csuklóból elutasítottam a felkérést, és mutattam a hármast. - Ezt a lehetőséget már eljátszottad. Komolyan azt gondolod, hogy megszánlak csak mert gyengébb vagy? - a negyedik ujjamat is felmutattam. - Te eddig hány játékost is hagytál futni hasonló okból? Vagy lehet pontosabb képet adna, ha azt kérdezném, hogy hányat nem. Van egy olyan rendkívül bölcs meglátás, mely szerint pont annyit várj el másoktól, mint amennyit te megadsz nekik. Hiába próbálkozol Katja. A továbbiakban az egyetlen nyílvessző amit elpazarlok rád, az az lesz amit kiválasztottál, és még véletlenül sem szeretném, hogy túléld. - fejeztem be a lehető legfenyegetőbb mosollyal, de aztán visszaváltottam kissé kedélyesebb stílusba. - Mellesleg amit tudnom kellett azt már úgyis bőven felfedted előttem, szóval köszönöm. - kacsintottam egy ötöst mutatva. - Ja és még egy! Ha nem bosszantottál volna fel a beteges szórakozási módszereid ecsetelésével, akkor valószínűleg sosem akartalak volna kicsinálni. - az ujjaimra pillantottam, aztán rosszallóan csóváltam a fejem. - Ejnye Katja. Annyi hibát követsz el, hogy egy kezem nem is elég hozzá! Na mindegy. Elindulsz még ma, vagy esetleg mondanál magadról egy pár olyan hasznos infót mint eddig? Végső soron nem bánom, ha megkönnyíted, hogy célba jusson a kis drága, - böktem hüvelykujjal a tegezem felé. - de akkor ne húzd az időt, hanem térjünk a lényegre. - zártam le a témát ismét, és őszintén reméltem, hogy ezúttal megfogadja a jó tanácsot és szépen meg, illetve felfordul minél hamarabb. Ha így tett, akkor a jártasságaimat használva követtem úgy, hogy lehetőleg még véletlenül se tudjon észrevenni. Őszintén meglepődtem volna, ha ezek után rögtön elhagyja a védett területet, de őrültektől bármi kitelik, és nem én leszek az, aki először hibázni fog.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Feb. 15, 2016 5:00 am

-Hupszi! Bocsika, általában mindig figyelmen kívül hagyom, amit a másik mond, de te biztosan leszel majd rám olyan hatással, hogy a te bölcs szavaidra figyeljek, mester. Bár gáz, hogy nem tudod, hogy mi az az ironikus, és olyan szavakat használsz, amit nem ismersz. Én nem vagyok olyan, mint te, mindenkit egyformán utálok, és ha magammal találkoznék, magamat is megölném. És többet hagytam futni, mint hiszed. Valaki még azt sem érdemli meg, hogy megöljem.
Újra cüppögni kezdett, és lassan ingatta az orrod előtt a mutatóujját.
-Akkor mégsem azért teszed, hogy megvédd tőlem a szegény kicsi gyerekeket? Mégis csak önös érdek, hogy ne bosszantsalak? Ejnye-ejnye, akkor csak ugyanazért ölsz, amiért én is szoktam. Ééééés--- hasznos infót? Okika, akkor mondok azt, ha ennyire untatlak. Szóval először is, Katja vagyok, nem hülye. Nem fogok csak úgy elindulni a vakvilágba azért, hogy követhess. Szépen megvárom amíg halálra unod magad, és te lépsz, nekem amúgy sincsen dolgom. Akkor...
Elgondolkodott, majd megnyitotta a menüjét úgy, hogy te is láthasd.
-Mint láthatod, már kilences szintű vagyok, szóval nagy lány, akár még magázhatnál is, igazán sértő ez a chanozás. A pontok elosztásával nem szoktam szórakozni, teljesen feleslegesek. Van három pontocskám életen, tizennégy fegyverkezelésen, kilenc erőn, újabb három pedig kitartáson, gyorsaságon és specen. Páncélt nem hordok, mert nincs olyan, ami illene a szemem színéhez. Képességből egyedül egy hallgatózást vettem, már nem emlékszem, hogy miért, az összes ilyen izé haszontalan. Itemeket nem nagyon tartok, tudod nem szeretek cipekedni, meg ugye azok sem illenek a szemem színéhez. Ezen kívül...
Újabb kis gondolkodás, közben megnyitotta neked az eszköztárát, amiben rengeteg ruha volt, és jó néhány kellék olyan játékokhoz, amit itt nem szabad részletezni.
-Mint láthatod, szeretek élni, szóval elég gáz lenne, ha megölnél. Általában nem egyedül alszom, és a szobámat sem én fizetem. Mindig olyan fogadóban keresek hálótársat, ahol zárhatóak az ajtók, szóval azt rögtön felejtsd el, hogy alvás közben végeznél velem, bár nem hiszem, hogy ilyen gyáva lennél. Te egy hős megmentő vagy, vagy mifene. Asszem ennyi.
Nyújtózkodott egy kicsit, ásított is hozzá, majd az arénát a nézőtértől elválasztó falhoz sétált, és nekivetette a hátát.
-Ha mesélni akarsz valamit te is, akkor örömmel hallgatlak. De nekem az is jó, ha elküldöd a karileírásodat. Annyira sablonos vagy te is, bizti van ilyened.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Stingray on Hétf. Feb. 15, 2016 4:49 pm

Mondhatnám, hogy meglepett, de hazugság lenne. Már tovább bosszantani sem tudott. Azon a ponton is rég túlléptünk. Ez persze nem jelentette azt, hogy már nem is zavart a jelenléte. Az egész lénye jobban irritált, mint bármi, amivel eddigi életem során találkoztam. Már válaszolni sem volt kedvem a szövegelésére. Ugyan minek? Hat rá bármi is? A falat előbb győzöm meg arról, hogy zöld az ég, mint ezt az őrültet arról, hogy nem százas. Ránéztem, de az egyetlen érzés ami bennem tombolt, az a mindent elsöprő vágy volt, hogy egy nyilat eresszek a szemei közé. Az egészben tényleg csak azt sajnáltam, hogy csupán egyetlen lövéssel vége is lenne... de talán mégis van egy mód! Valószínűleg közel sem lehet olyan kielégítő, de jobb híján egy kis unaloműzésnek megteszi. Előhúztam egy nyílvesszőt.
– Az a baj veled, hogy képtelen vagy újat mutatni. Talán sablonos vagyok. A te szemedben bizonyára sokan azok... - megvontam a vállam, és egy nyílvesszőt illesztettem a húrra. - de hogy őszinte legyek, a te véleményed ebben a kérdésben pontosan annyira izgat, mint bármelyik négylábúé. Bizonyára eredetinek, és különlegesnek érzed magad, de valójában hamar kiszámítható, és rettenetesen unalmas vagy. Persze hiába beszélek, mert amit mondok lepattan a konok hülyeség lila pajzsáról, pont úgy mint ez a nyílvessző a játék által felhúzottról. - ezzel a végszóval megfeszítettem a húrt, és a homlokára célozva eleresztettem a nyilat. Vártam a lila villanást ami a kettőnk képességeiben fennálló különbségeket ismerve, igencsak nagy valószínűséggel be is következik, aztán már vettem is elő a következő nyílvesszőt, hacsak nem láttam úgy, hogy forgat valamit a fejében.

Viszont látszólag nem forgatott semmit, elvégre üres volt, ez nem vitás. Így pedig nyugodtan elszórakoztathattam magam, míg arra vártam, hogy továbbálljon. Sokáig elvoltam így. A második vessző a mellkasát érte, azt lőttem egyet-egyet a lábaira. Végül pár lépést távolodtam tőle, és egy vidám dallamot fütyülve lőttem meg egyesével a karjait, aztán a szemeit próbáltam meg eltalálni, és mindig újabb és újabb apró célpontokat jelöltem ki rajta magamnak, és néha sétálgattam is kicsit, változtatva a távolságot, és a szöget. Gyakorlásnak megteszi, és nem is túl nehéz célpont. Megszoktam már, hogy az ellenfeleim állandóan ide-oda pattognak, hogy elkerüljék a nyilaimat. Végül valaki bekiáltott, hogy tűnjünk már el a pályáról, mert használni szeretnék, de csak intettem neki egyet, és folytattam a rögtönzött céllövészetemet. Egy idő után azonban ez a szórakozás is eléggé ellaposodott. Bárcsak eltűnne egy pillanatra ez a hülye védőmező. Épp csak annyira hibásodna meg, hogy átcsusszanjon rajta a nyílvesszőm.
– Haa... - sóhajtottam unottan. - Még céltáblának is baromi unalmas vagy. A mihamarabbi viszontlátásra. - hajoltam meg, és elindultam a kijárat felé. A hallgatózásom persze addig is be volt kapcsolva. Teljesen azonban nem hagytam el az arénát, hanem amikor épp biztos voltam benne, hogy nem lát, akkor megpróbáltam még hallótávolságon belül aktiválni a lopakodásomat, és egy sötét sarokban megbújva vártam, hogy mit tesz. Ha elsétált, akkor megpróbáltam követni, és kellően közel maradni hozzá, ha pedig elteleportált valahol, és hallottam, akkor úgy egy perccel később követtem, és a nyomkövetésemmel próbáltam meg újra beérni. Ha volt olyan óvatos, hogy duplán teleportált, akkor sorban haladva teleportálgattam a nyitott szintekre lentről felfelé, és kerestem, hogy melyik helyen találom meg a nyomait. Semmiképp sem akartam elveszíteni.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina vs Stingray - A szürke hétköznapok

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.