[VM] Unikornis vadászat

Go down

default [VM] Unikornis vadászat

Témanyitás by Yuuki Asuna on Kedd Feb. 09, 2016 11:34 am

Résztvevő: Kazura


Mesélj csak. Hallottál már a huszadik szint boszorkányáról? Tudod, arról az öreg banyáról, aki minden játékosnak könnyű küldetéseket, és finom, friss virágokat ad...
Talán hallottad már hírét, talán már láttál is olyanokat, akik direkt őt keresik. De az is lehet, hogy életedben először látod. Mert bizony, te most jól látod a boszorkányt, hiszen valamiért, talán épp néhány növényért, de a huszadik szintre keveredtél.
A boszorka felett a már bizonyára ismert Új Quest! ikon lebeg, valamint az NJK jelző indikátora. Óbégatását már messziről hallod, ahogyan a hatalmas, kristályfehér fák előtt ácsorog, és segítségedre vár.
- Ó, jaj, szegény fejemnek! Öreg csontjaim már nem bírják! Ki fog nekem segíteni, hogy ne hozzak szégyent szegény kisunokámnak? - jajveszékel, hogy felhívja magára a figyelmet. Igen, igen, talán itt az ideje felkeresned. Kosárkája alapján van miből növényeket adnia neked.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Unikornis vadászat

Témanyitás by Kazura on Kedd Feb. 09, 2016 3:29 pm

Mit ne mondjak, eléggé feléltem a céh növénykészletét-fut át az agyamon, miközben a bankban tárolt készleteinket nézegetem.
Amivel még nem is lenne gond, de mindjárt itt a tierlépés és előtte be kéne spájzolni az ütősebb tier egyes potikból, meg mérgekből, ha már bármit el tudok készíteni. Viszont ahhoz semmi kedvem, hogy megvárjam a jövőhavi szállítmányunkat, szóval ideje lesz meglátogatnom azt a bizonyos Virágmezőt. Úgysem jártam eddig a húszas szinten ezelőtt. Nem árt egy kis kikapcsolódás a küldizgetések mellett.
Ezen felbuzdulva meg is indulok a teleportkapu felé, hogy ezúttal saját munkám gyümölcseiből, illetve ez esetben növényeiből gazdálkodhassak a nap végén.
Hatalmas. Nyugodt. Gyönyörű.
Ezen gondolatok közepette igyekszem magamhoz térni az idilli táj nyújtotta meglepetésből. Persze Aincrad részletgazdag világa már többször is lenyűgözött, de a mostani látvány valahogy mégis felülmúlja a korábbiakat. Álmélkodva bandukolok a virágtengert keresztülölelő számtalan kitaposott ösvény egyikén, teljesen el is feledkezve jövetelem céljáról. Mígnem meg hallom az oda nem illő hangot.

Hát ez meg mi lehet? Nem kifejezetten van összhangban az idilli környezettel, úgyhogy talán utána kellene nézni.
Rövid séta után meg is találom a nyugalmam megzavaró Npc-t.
Hmm..küldi? Hát, nem éppen ezért jöttem ide, de amúgy sem valószínű, hogy ekkora választékból megtalálnám a nekem szükséges növényeket, így meg hátha lesz a jutalomban.
Meghallgatom hát az öregasszony baját.
-Egyet se félj anyó, épp a legjobb embert sodorta feléd a szél. Mondd csak miben lehetek segítségedre?-kérdezem, miközben megpróbálok a kosarába sandítani, felmérve az esetleges viszont szolgáltatást.

Csak nem lehet olyan bonyolult egy feladat, ha gyorsan végzek vele talán lesz időm némi délutáni sziesztára is.

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Unikornis vadászat

Témanyitás by Yuuki Asuna on Pént. Feb. 12, 2016 1:07 am

Az öreganyót úgy döntesz, megszólítod. Hiszen miért ne akarnál egy gyors és könnyen teljesíthető Questet azért cseréb,, hogy kaphass érte némi friss virágot? Lehet, hogy fagyottak, de egészen biztosan friss. Úgy bizony, hiszen a tél még ide, Aincradba is beköszöntött. Legalábbis némelyik szintjére. Ha már az odakint lévőek úgyis elfelejtették mára, hogy télen bizony hó esik.
- Nagyon köszönöm, mucikám! Én már öreg vagyok, tudod, öreg a hosszú sétákhoz, és nincs az a gyógyszerreklám, ami igazat mond, és tényleg futkothatok és ugralhatok miattuk az unokámmal! - kezdi el a küldetés ismertetőjét. Háta görnyedt kicsit, a bibircsók az orrán innen közelről nézve pedig hihetetlenül nagy.
- A.fák kötött láttam ám egy csodálatos lényt. Egy valódi unikornist. Le akartam fényképezni a kisunokámnak. De öreg vagyok már, az unikornis pedig jó fürge. Itt egy fotókristály. Leszel olyan kedves, és megkeresed és lefotózod nekem? Csak egy fénykép az egész, semmi több. - nyújt neked egy, azaz egy darab fotókristályt. Azzal aztán a küldi célja is nyilvánvaló lesz. Hess be a havas.erdőbe, és keresd meg az unikornist! Az öreganyó kedvéért.


_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Unikornis vadászat

Témanyitás by Kazura on Szomb. Feb. 13, 2016 4:52 pm

Türelmesen végighallgatom az anyó mondandóját, majd bólintva átveszem a kristályt.
-Bízd csak ide, mire megpihenteted fáradt csontjaidat már vissza is érek a képpel-nyugtatom meg az öreget, majd nekiindulok a havas rengetegnek.

Szóval unikornis. Ilyen mobbal még nem találkoztam ittlétem során. Ha jól emlékszem még a pár hónappal ezelőtti állatoknak szentelt ünnepségen sem, pedig ott sok furcsa lény megfordult. Szóval valószínűleg elég ritka az előfordulása, vagy valamilyen eseményhez kötött. Ami azt illeti, most már kissé kíváncsi is vagyok rá, úgyhogy lássunk neki a feladatnak. Remélem valamennyire segítségemre lesz ez a sűrű hó, mert nyomkövetésem nincs.
Túlzottan nem sietek, kiélvezem a hóval borított erdő üdítő frissességét.
Odakint nem voltam valami nagy természetbúvár, sőt sem is tudom volt-e olyan, hogy csak úgy nekiindultam volna kikapcsolódásképp egy parknak, de ez valami lélegzetelállító. Persze ilyen hó is legfeljebb a szüleink gyermekkorában eshetett. Ami azért szomorú. Na de ha megint elmélázok a végén még elmegyek az unikornis mellett úgy hogy észre sem veszem.
Lelassítom hát lépteim és jobb híján a hallgatózás képességemre támaszkodva folytatom utam egy jégpáncél borította kis folyó mentén.Figyelem a környezetem hangjai, így hamarosan több irányból is különböző motoszkálások foszlányaira leszek figyelmes. Igyekszem kiszűrni ezek közül az apróbb állatok okozta zajokat, elvégre amire én vadászok az legalább szarvas méretű. Egy idő után letérek a kitaposott ösvényről és beljebb merészkedek a sűrűbe.
Ha sikerül a nyomára bukkannom sem árt az óvatosság, elvégre csak egy fotó kristályt kaptam. Ráadásul nálam sincs több és a céhbankra sem számíthatok ez ügyben. Pedig jó lett volna saját használatra is egy kép. Na sebaj.
Hirtelen ágroppanásra leszek figyelmes. Gyorsan megbizonyosodom, hogy nem egy általam elvétett lépés okozta a csend megtörését, majd megmerevedem. Ugyanis jó húszlépésnyire tőlem előlép az egyik fa mögül az egyszarvú. Az egész erdőt sűrűn hulló hó fedi, tündöklően fehér bundája mégis kirí környezetéből.
Várjunk csak, eddig is esett a hó?
Valóban, mintha csak a mitikus lény okozná, a hópelyhek sűrű egymásutánban kezdenek aláhullani. Az unikornis megáll egy pillanatra és idegesen szagol bele a levegőbe.
Most vagy soha.
Mintha lassított felvételként peregnének a percek előveszem a kristályt, ami villanva örökíti meg a pillanatot.
Tekintetem egy pillanatra találkozik az egyszarvúéval, ami felnyerít, majd megiramodva pillanatok alatt belevész az erdő sűrűjébe. Pár pillanatig még némán állok, majd megtekintem a remekművem.


/nem tudom meddig is haladjak a feladatban, remélem így még belefér egy kör Smile /

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Unikornis vadászat

Témanyitás by Yuuki Asuna on Kedd Feb. 16, 2016 2:12 pm

Unikornis. Még nem nagyon láttál ilyet Aincradban, pedig elég sok szörnyike lézeng az erdőkben és a mezőkön. A kazamatákról már nem is beszélve... Ha fellapozod a Bestiáriumot, ott se találsz említést egyetlen unikornisról sem, sőt, a szafari vadjai és halai között se találsz egy szót se róluk. Mégis léteznie kell, hiszen ez Aincrad. Mégis miért ne létezhetne? Talán épp te leszel az első, aki megtalálja.
Ügyesen kihasználod nem csak adottságaidat, de előzetes ismereteidet is. Jól gondolod, hogy mi alapján érdemes elindulnod az erdőben. Óvatosan közelítesz egyre inkább az erdő sűrűje felé, és még azt a folyót is megtalálod, ahol gyakorlatilag kristálytiszta jéggé fagyott minden. Érdekes, mert a faunáját még mindig látod a jégtükör alatt mozogni... Aztán ésszel, odafigyeléssel, meg némi szerencsével sikerül elkészítened a képet. Egyetlen kristályod volt csupán, tehát a tét hatalmas. De te kockáztattál, így végül sikerrel jársz.
Egy dolgod marad csupán: visszatalálni a nénihez, és leadni neki a képet. Persze már messziről hallod hangját, amint látótávolságba kerülsz. Hihetetlenül éles a látása ahhoz képest, hogy milyen öreg. Hisz csak egy nyanya. De másképpen honnan tudná, kik keresnek éppen virágmezős küldetést?
- Jaj, aranyoskám, édes tündérbogaram, mondd, hogy sikerrel jártál! - hallod, ahogyan hozzád beszél, sopánkozik, és a többi. Nem éppen az a személy, aki a társaság vidító embere lehet. De hiszen ez csak egy NJK...
Már csak egy a kérdés. Ha odaadod neki a képet, azzal jársz jobban, vagy akkor, ha megtartod magadnak, és azt mondod, nem jár sikerrel? Valami furcsa sugallat révén, de az jut eszedbe, hogy talán kaszálhatnál vele egy kis pénzt. Elsőként láttál unikornist. Az emberek pedig imádják az újdonságokat. Azt mondják, a rendszer is jutalmaz, ha új, eddig ismeretlen fajt láttál. Segítesz az anyónak, vagy inkább megtartod a dicsőséget magadnak? Ez itt a kérdés.

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Unikornis vadászat

Témanyitás by Kazura on Szer. Feb. 24, 2016 7:05 pm

Örömittasan bokszolok bele a levegőbe, miközben a képet nézegetem.
Csak összejött ez. Könnyűnek mondjuk nem mondanám, de hát szerencse is kell a játékhoz. Na, akkor irány vissza a jutalomért.
Kissé botladozok az egyre sűrűbben hulló hó alatt megbúvó ágak miatt, de szerencsére sikerül visszatalálnom a kitaposott ösvényre, onnantól pedig újra könnyűszerrel trappolhatok a hófedte erdőből kifelé. A táj továbbra is lenyűgöző és gondolataim is újfent elkalandoznak.
Várjunk csak egy kicsit! Mintha olvastam volna valami olyasmit, hogy az újdonságok felfedezésért jutalom jár. Persze a recepteknél egyelőre ilyesmire még esélyem sincs, mert az alacsonyabb tierűeket már mind megtalálták, és mobokkal is hasonló lehet a helyzet. Hacsak nem valami ultra ritka eddig még nem felfedezett szörnyikéről van szó. Például egy pegazusról. Mondjuk ebben az esetben a rendszer már jelzett volna, elvégre az előbb láttam. Vagy meg is kellett volna érinteni, esetleg legyőzni, hogy ténylegesen számítson? Mindegy, a kép megvan, ennek is érnie kellene valamennyit. No nem mintha tudnám, hol is lehet az ilyesmit elpasszolni. Persze akár kirakhatnám a céhházban is, mint trófeát. Vagy esetleg…
Egy pillanatra megtorpanok és megrázom a fejem.
Igazság szerint miért is ne adnám oda, elvégre az NPC fedezte fel? Vagyis hát valószínűleg a rendszer sorsolta így, akkor meg lehet, hogy pont az volt a cél, hogy bekerüljön az adatbázisba. Mondjuk, ha most ezt elszalasztom gondolom úgyis lesz másik alkalom egy másik játékos számára a megtalálására. Ááá, hihetetlen, de mindig is utáltam befejezetlenül hagyni egy küldit. Na, majd legközelebb.
Mire felocsúdok már hallom is az öregasszony rikácsolását, így pár pillanat múlva vissza is érek hozzá.
-Mondtam, hogy én vagyok a megfelelő ember a feladatra, hát itt is van a kristály ami a képet tartalmazza-válok meg a szerzeményemtől, majd türelmesen megvárom az anyó hálálkodásával egybekötött jutalmát. Végül pedig még egyszer utoljára körbetekintek a tájon, emlékezetembe vésve a panorámát, majd aktiválom a Hazatérés Kristályom ami visszavisz a Kezdetek Városába.


/Köszi a mesélést./

_________________
A karakter mondatai.
A karakter gondolatai.
avatar
Kazura
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 356
Join date : 2015. May. 28.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
1095/1500  (1095/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Unikornis vadászat

Témanyitás by Yuuki Asuna on Pént. Feb. 26, 2016 7:48 pm

Nehéz döntés állt előtted, de végül megtetted, amire a néni megkért. Hiszen mégis csak a kisunokájáról van szó! Mégis mit csinál, ha hazamegy kép nélkül?
Így aztán az anyó hálálkodva nyújtja oda neked a jutalmad - némi virágot, meg harminc aranyat. Nem sok, de az ő tárcája csak ennyit bír. Az unikornis pedig ugyan nem jutott be a felfedezett Bestiák közé, de ez kit érdekel, ha az.unoka cserébe örülhet a képnek?

Gratulálok, a.küldetést teljesítetted. :3
Jutalmad :
30 Arany + 1 növénytasak ^^

És szívesen máskor is :3

_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Unikornis vadászat

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.