Mirika vs Stingray

Go down

default Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Pént. Feb. 12, 2016 1:19 pm

Tegnap, amikor tisztogattam az inventory-mat, két dologra jöttem rá. Az egyik az volt, hogy baromira nincs nálam semmi jó kristály vagy poti. Mondjuk amit használok, azt bosson használom, és ott meg nem saját készletből, szóval mindegy. Viszont az már súlyosabb volt, hogy beszereztem egy csomó cuccot a képességemhez, és szinte egyáltalán nem tudom őket használni. Mondjuk tény, a repkedő szintfőnököket leszámítva maximum Ren-chan ellen tudtam elképzelni, hogy jól jöhet ez a harci stílus, márpedig mi időnként összeakasztottuk a bajszunkat, mert ugye két perc alatt fel tud cseszni a baromságaival. De ez így nem jó, mert ha nem gyakorlok normális ellenfél ellen, akkor bossharcon fogok rontani, ott meg nagyon nem kellett volna. Szóval vettem egy nagy levegőt, és bármennyire is nem szeretem, elindultam valami arénaszerű hely felé. Én az a típus vagyok, aki ok nélkül nem párbajozik, mert tök értelmetlen és uncsi, és az agyatlan állatok sportja, szóval csak akkor szoktak előkerülni a késeim, ha valaki felidegesít. Emiatt éppen tapasztalt sem vagyok, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni a párbajaimat... vagy maximum kettőn, és hát ugye kinek van kedve elveretni magát az erre specializált tulkokkal? Nem, nem szerettem és kész, nem is élveztem eddig egyet sem, még akkor sem, ha valami izgit kitaláltam mellé. Mondjuk talán egyszer igen, de az nem is igazi párbaj volt, fegyverekkel, meg ilyesmi.
Szóval mindennek ellenére is most rávettem magam, hogy szétnézzek ezen a délutánon. Relatíve jó idő volt, csak ugye kicsit hűvös az évszaknak megfelelően, esőre vagy hóra nem volt esély, ideálisnak nem mondanám, de a körülményekhez képest megfelelő idő volt egy kis ugrabugrálásra. Mondjuk a fegyverek csattogása majdnem vissza is fordított, a számat húzogatva ültem le egy kicsit nézni, mit művelnek odalenn. Semmi kreativitás, csak csapkodnak a kardokkal és üvöltenek. Valami shounenbe képzelik magukat, vagy wut? Felsóhajtottam, és lebotorkáltam igényelni egy harcteret, majd kivártam a soromat - nem volt hosszú, és besétáltam a porond közepére. Gondolkoztam rajta, hogy dobjam fel, mert az ugye mégse oké, hogy csak kihívok valami random embert és csépeljük egymást. És hát nem sok ötletem volt, csak egy olyan hamisítatlanul mirikás húzás, amiről hát... híres-hírhedt vagyok Rolling Eyes Vettem egy nagy levegőt, majd elkiáltottam magam.
- Ellenfelet keresek, uraim! Aki legyőz, megkapja egy szabadon választott ruhadarabomat, legyen az bármi! - emeltem magasba ezzel az egyik késemet. És akkor most vártam, hogy hány bugyivadász ugrik egyből talpra. Bíztam benne, hogy lesz köztük valami jóképű fazon is Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Szomb. Feb. 13, 2016 9:16 pm

Jó szokásomhoz híven, ma is az aréna tájékán ütöttem el az időmet. Eddig két gyengébb játékost sikerült legyőzni a nap folyamán, de az alacsony szintjük miatt, semmi kihívást nem jelentettek. Többet akartam. Legalább egy olyan ellenfelet mára, aki képes megizzasztani, így a legegyszerűbb módszernél maradva, a közeli játékosok felszereléseit vizslattam, és próbáltam besaccolni az erejüket. Sajnos még mindig azok vannak többségben, akik tízes szint alatt vergődnek, vagy kiképzővel érték csak el a húszas szintet, ami nekem szintén nem jelent túl nagy kihívást. Vagy fél órába telt mire megpillantottam egy sokak számára ismerős arcot. Mirikát sem látni errefelé túl gyakran, és úgy tűnik épp párbajra keres ellenfelet, ráadásul elég sajátos módszerrel. Elmosolyodtam, ahogy láttam, hogy többen is odasereglenek köré, a merész kijelentés után. Persze tudtam, hogy semmi esélyük ellene, ahogy valószínűleg nekem se, és ahogy körbenéztem ezzel a gondolattal többen is egyetérthettek, mert minden merész bolondra jutott egy hozzám hasonló, aki tökéletesen tisztában volt az esélyeivel. Viszont ahogy körbenéztem, továbbra sem találtam olyan ellenfelet akivel kedvem lett volna megküzdeni, és ahogy tovább gondolkodtam, ismét Mirikára pillantottam. Ugyan mikor volt utoljára, hogy elutasítottam egy kihívást? Még ha nem is feltétlenül nekem szólt, attól még nem érezném jól magam. Arról nem is beszélve, hogy ő biztos jobban megdolgoztatna, mint azok, akik körülötte tömörülnek, mint egy éhes zombifalka az utolsó túlélő körül. Bekapcsoltam a lopakodásom és sunyin a háta mögé lopóztam, majd közel hajolva, halkan megjegyeztem.
– Merész kijelentés ez még, ha csak egy csapat gyenge zombiról is van szó. Vagy tán azt szeretnéd, hogy valami érdemtelen alak szerencséjén múljon a ruhadarab sorsa?
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Vas. Feb. 14, 2016 1:59 pm

Uhh, na kábé erre számítottam. És ez bizony éppenséggel nem volt valami pozitív dolog Rolling Eyes Egyből feltűntek az úgynevezett menők, akik akár tier 1-es felszerelésekben pózolva is képesek voltak bizonygatni, hogy mennyire erősek és egészen hülye dumákkal próbáltak levenni a lábamról, meg rávenni engem, hogy őket válasszam. Csak azt felejtik el ilyenkor, hogy mindegyikük pont ugyanazt csinálja, és ezért lesznek mindannyian baromi nagy lúzerek a szememben. Ők voltak azok, akiket kapásból ignoráltam is, átnéztem rajtuk. Ők voltak a műmacsók, azok, akikkel már csak azért sem kellett törődnöm, mert perceken belül már egymással lökdösődtek, és engem el is felejtettek. Egy nagy masszáról volt szó, ahogy egybeolvadtak, vélt és valós sérelmeikkel együtt. Számukra már megvan a mai program, nem létező büszkeségüket fogják megvédeni egymás ellen Rolling Eyes
Aztán ugye voltak azok a srácok, akik az ellenkező oldalt képviselték. Ők nem műmájerek voltak, hanem túl félénkek ahhoz, hogy kiálljanak. Pedig a szemükön láttam, hogy megfordul a fejükben a kihívás gondolata, csakhogy nem mertek lépni, mert féltek. Egyrészt tőlem, másrészt az úgynevezett menőktől, akik a nagy hangjukkal ár le is nyomták őket meg az önbizalmukat. Eskü, ha lett volna köztük egy tökös legény, akkor őt választom, de nem volt nyilván. Mert akkor nem ez a kategória lett volna Razz
Aztán voltak azok a fiúk, akiket el is veszítettem kapásból, mert a kihívásom jellege nem tetszett nekik. Ők érdektelenek is maradtak, egy legyintéssel elintéztek engem. Az "erkölcsösök" persze engem sem érdekeltek, mert olyasvalakit kerestem, aki ellen kihívást jelentett volna a párbaj, márpedig ez csak akkor valósulhatott meg, ha komolyan veszik a tétet.
És hát volt a negyedik kategória, azok, akiket ténylegesen kerestem. Nekik kisugárzásuk volt, egyetlen pillantásuk, egyetlen szavuk képes lehetett volna megnyerni. Nem voltak ripacsok, mint a műmájerek, és bátran kiálltak elém, nem úgy, mint a félénk otakuk. A valódi ragadozók :3 És a számuk ebben az arénában pontosan nulla volt Rolling Eyes Már majdnem fel is adtam, amikor egyszer csak valaki mögülem a fülembe súgott, de úgy, hogy észre se vettem a jelenlétét. Ijedten sikkantottam fel, és pattantam odébb, és azzal a lendülettel pofon is vágtam. Persze védte az erőtér, de a lökéshullámot megérezhette, főleg tőlem, akinek elég nagy nyers ereje volt. Gyakorlatilag csak néhány harcos körözött le ebből a szempontból, amire büszke voltam :3
- Hű, de magas lovon ül valaki - szakadt ki belőlem, még mindig az ijedtségem hatása alatt voltam, ami a kicsit remegő hangomon is hallatszott. Vetettem egy pillantást erre a srácra is... láttam már, bár ismerni nem ismertem. Ha jól rémlik jó feje volt... mindenféle tekintetben, de ez a sunyiság ez kicsapta nálam a biztosítékot. Körbenéztem, de nála jobb parti nemigen volt a sok zombi között.
- Miért hiszed azt, hogy te nem vagy ugyanolyan, mint ezek? - legyintettem a söpredék felé - Ez nagyon aljas húzás volt tőled... - tettem hozzá morcosan. Legalább most már nem ugrott ki a helyéről a szívem.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Vas. Feb. 14, 2016 4:24 pm

Tehát magasabb a lopakodásom, mint az esetleges észlelése. Vontam le az első következtetést, miután különösebb gond nélkül kerültem a háta mögé, és bár fel voltam készülve rá, hogy esetleg kicsit hevesebben reagál, de az a pofon akkor is erős volt. Kis híján le is ültem tőle, ami azért elég ciki lett volna. Annyi biztos, hogy a valóságban ennek komoly nyoma maradna. Esetleg egy állkapocstörés. Pislogtam kettőt, aztán elvigyorodtam a szerencsére még ép arcommal.
– Egy ilyen pofon után lehet át kéne gondolnom még egyszer ezt a kihívást, de nem sok érdekes ellenfelet látok itt mostanában, akikkel még nem próbálkoztam meg. - aztán válaszoltam a kérdésre is. - Ó! Én egy szóval se mondtam, hogy nem egy hentaion nevelkedett perverz zombi vagyok, de velük ellentétben én tisztában vagyok az erőmmel, és mégis itt állok. A lopakodásért pedig bocsánatot kérek, de valahogy a közeledbe kellett jutnom, hogy kitűnjek a tömegből és elhalásszam a lehetőséget az orruk elől. - böktem bocsánatkérő mosollyal a tömeg felé. - Tudom, hogy nincs sok esélyem, de régóta szeretnék már megküzdeni a méltán híres Mirikával. Végső soron pedig mindketten megkapnánk az áhított párbajunkat, és velem még a ruhadarab sorsa sincs nagy veszélyben. Nyert ügy mindenkinek, nem igaz? Legfeljebb ők próbálnak majd szétszedni, de legalább lesz pár könnyű párbajom nekem is, ha végeztünk, és imádnám a dühös arcukat nézegetni. Ígérem a kedvedért nem fogom vissza magam. Mit szólsz? - adtam elő egy személyben a magabiztos bizonytalant, és bíztam benne, hogy elég lesz a párbajhoz. Időközben persze a tömeg sem akart szétoszlani, és már meg is indultak az első villongások egymás közt, és valaki visszaparancsolt volna a sor végére.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Hétf. Feb. 15, 2016 4:11 pm

Legalább megy neki a bocsánatkérés... Azért ezt értékeltem, mert bár nem annak a típusnak tűnök, akit nagyon bántana, ha valaki elfeledkezik róla, és való igaz, hogy sok mindent nem igényelek ebből a gavallér viselkedésből, amit egyesek mutatni próbálnak - Yuichi egy-két megmozdulásától a gyomrom fordul fel, csak hogy konkrét példát hozzak -, de a bocsánatkérés az számomra is fontos. Szóval ott egy jó pont, amivel egy picikét egyensúlyozta ezt az aljas húzást, de még így is szkeptikusan méregettem a srácot. Azt is levontam következtetésként, hogy imádja a saját hangját hallani, meg az is bebizonyosodott újfent, hogy van egy kis esze. Egy pöppet jobb partinak tűnt, mint bármelyik félkegyelmű a környéken, és talán egy kicsit erősebb is náluk, bár kötve hiszem, hogy képes lesz bármi újat mutatni nekem.
- Hát, nem tudom, mi lenne a ruhám sorsa, ha hozzád kerülne... Örülnöm kéne neki, ha féltve őrzött kincs lenne belőle? Rolling Eyes - forgattam meg a szemeimet, miközben mellkasom előtt keresztbe fontam a karjaimat. Még egy kis ideig bámultam a srácot, majd az egyik kezemet felemeltem, és megtámasztottam a mutatóujjammal az államat.
- Azt tudjuk, mi lesz, ha nyersz, de mi van akkor, ha én nyerek? - szegeztem neki a kérdést. Nem árt letisztázni, mielőtt elküldöm neki a felhívást a párbajra, hátha lesz valami izgalmas ötlete, amiért megéri esetleg komolyan vennem Rolling Eyes Egyelőre a ló és a szamár esete forgott fenn, de vannak ezek a mesék, ahol a szamárból paripa lesz. Mondjuk fehér, rajta egy hercegnővel ;P

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Hétf. Feb. 15, 2016 6:05 pm

– Valószínűleg kitűzöm a falamra a többi trófeám közé, és ahányszor elmegyek mellette, mélyen beleszippantok a levegőbe, és felidézem majd az együtt töltött pillanatokat. - festettem le egy igencsak komolytalan képet. Hogy őszinte legyek ebben a párbajban pont a ruhadarab érdekelt a legkevésbé, de ezt talán a válaszomból is kitalálhatta, vagy egyszerűen csak egy perverznek néz. Amíg a párbajt megkapom, nem izgat túlzottan, hogy melyik következtetésre jut.
– Á, már vártam ezt a kérdést! - kezdtem perverz mosollyal, de hamar visszafogtam. - Nos, az eddigi tétet elnézve azt mondanám, hogy méltányos lenne, ha én is betenném a közösbe egy ruhadarabomat, de van egy olyan érzésem, hogy téged ez kevéssé hozna lázba. Az erőviszonyokat nézve pedig komolyan meg kell fontolni ezt a lehetőséget is. Hmm... - gondolkodtam el mélyen, de hamar hangosan is folytattam. - Pénzt és felszerelést nem tudok annyit ajánlani amiért érdemes lenne bepiszkítanod a kezeidet. Vacsorameghívásokkal is valószínűleg már a plafonig tele vagy, ráadásul nehéz megállapítani, hogy egy ilyen lehetőség kinek is lenne jutalom. Mégis mit ajánlhat egy magamfajta egyszerű szólós. Hmm-hmm. Tudom már! Khm. - köszörültem meg a torkom komoly képpel, majd a hátamat kihúzva, szememet becsukva, és kezemet a mellkasomra téve, mély hangon megszólaltam. - Amennyiben sikeresen legyőznél a harcban. Teljesítem két kívánságodat, se többet, se kevesebbet! Bármi is legyen az, és bármikor kérd is, minden tudásommal azon leszek, hogy a lehető leggyorsabban teljesítsem azt, dzsinn becsületszavamra! - hajoltam meg színpadiasan, majd egy ravasz mosollyal felegyenesedtem. - Így megfelel? - álltam meg válaszra várva. Időközben elkezdett csökkenni a körülöttünk lévő játékosok száma. Nyilván már kezdik belátni, hogy ma már valószínűleg nem lesz esélyük felhívni magukra a figyelmet.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Hétf. Feb. 15, 2016 8:10 pm

Hát, ezt lehet, hogy viccesnek szánta, de nem volt az. Inkább hátborzongató, de ugyebár azért is kihívás számomra ez a párbaj, hogy a fent vázolt eshetőséget elkerüljem. Sőt, igazából a magabiztosságomat jelzi, hogy be merek ilyesmit vállalni, még akkor is, ha a felhozatal éppenséggel nem a tápos csibék melegágya, hanem csupa lúzer sorakozott fel, akiket fél kézzel is lecsapnék. Leszámítva talán őt. Bár nem sugárzott belőle az erő, azt már levágtam eddig is, hogy eszes fazon volt, én meg nem vagyok az, úgyhogy ha gyengébb is nálam, amire azért nagy esély van, azért oda kell figyelnem. Mindenesetre kapott tőlem egy rosszalló pillantást most, hogy lássa, nem igazán értékelem ezt a fajta poént.
A fejemet kissé oldalra és hátra billentve mustráltam a srácot, miközben félhangosan gondolkodott, mit is tehetne fel tétnek. Most ezzel bizonyította, hogy nincs elszállva magától, tök józanul látta, hogy engem mi nem érdekelt, bár azért a vacsorameghívásra még éppenséggel lehet, hogy nem mondanék nemet, de ahhoz azért szimpatikusnak kéne találnom. Egyelőre inkább volt pozitív, mint negatív az alakítása, de hiányzott valami, valami, ami átütő lehetett volna. A humora nem volt a toppon, úgyhogy még egy erőltetett kuncogást se kapott, de azért ki lehetett belőle indulni.
- Két kívánság? Hát, fantáziából most buktál meg Rolling Eyes - csipkelődtem lesajnáló hangnemben, majd úgy döntöttem, hogy ideje kicsit felpezsdíteni a hangulatot, úgyhogy közelebb léptem hozzá, és a mutatóujjam elhelyeztem a mellkasán.
- Legyen három, és megígérem, hogy a harmadikkal felszabadítalak, Dzsinn-san... Addigra úgyis magamhoz láncolom a szíved :3 - hajoltam közelebb az arcához, és suttogtam csábos hangon, majd huncut mosolyra húztam az ajkaimat. Aztán az ujjam, ami eddig rajta pihent, tett egy mozdulatot lefelé a levegőben, amivel megnyitottam a menümet, és vakon mozgatva a kezemet megejtettem a kihívást. Nem kellett odanéznem hozzá, most fontosabb volt, hogy a fiú szemébe és az ajkára nézzek.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Hétf. Feb. 15, 2016 10:05 pm

Megadta a választ, és a ravasz mosoly még szélesebb lett az arcomon. Pont ahogy vártam. Az egyet sokan elfogadnák, a hármat még többen, de a szegény kettes túl messze van minden megszokott számtól. Túl kevés, hogy a mesékből ismert három legyen, és túl sok, hogy egy egyszerű unalmas egyes. Igazából még kicsit jobban is reagált, mint gondoltam. Közvetlen közelről néztem vele farkasszemet. Megvártam míg felugrik előttem az ablak, majd én is megszólaltam.
– Milyen kis telhetetlen. Egy apró ruhadarabot állítanál szembe három kívánsággal és a szívemmel? Már a kettővel is túllicitáltalak, de három már elég sok. Ha az egyikünk növeli a tétet, akkor úgy igazságos, hogy a másik is megtoldja kicsit az ajánlatát. Mit szólnál mondjuk ahhoz, - tettem az orra hegyére a mutatóujjam. - ha cserébe én is kapnék egy aprócska kívánságot, amennyiben mégis nyernék, és akkor én kapom meg a te szívedet? - kacsintottam pajkosan. - Persze tudom én, hogy erre vajmi kevés az esély, de tegyük fel, hogy talán valami véletlen folytán mégis szerencsém lesz. Akkor bizony sajnálnám, hogy csak egy kis ruhadarabot kapok, amit valószínűleg még hordani sem tudnék. - csóváltam a fejem rosszallóan. - Így is áll az alku? - kérdeztem finoman megpöckölve az orrát, és remélve, hogy az emelt tét nem fogja elriasztani, bár őszintén szólva kétlem. Ha csupán a szinteket vesszük alapul, akkor még mindig bőven több esélye van, de bízom benne, hogy menet közben némileg le tudom majd dolgozni az előnyét. Az például már szinte biztos, hogy a lopakodással nálam lesz az első lövés lehetősége, hacsak nem sikerül valamivel csúnyán meglepnie. Végső soron a front egyik vezetőjével készülök összecsapni, így bármi megtörténhet.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Kedd Feb. 16, 2016 3:17 pm

Nihhihii, tudtam én, hogy csak kicsit provokálni kell, és előbújik belőle valami szórakoztatóbb. Hiába, a varázslatos kisugárzásom nem csak egyedülállóan cukivá tesz, de még ragadós is, ha azt akarom, márpedig ahhoz, hogy izgi legyen ez a párbaj, nem ártott, ha egy kicsit ő is megnyerőbbé válik számomra. Úgy fest, nem kellett félteni, ha licitálásról van szó, és így ki is csalt belőlem egy halk kuncogást.
- Ugyan, nekem a zoknim is többet ér, mint te magad szőröstül-bőröstül :3 - válaszoltam egy hamiskás mosollyal, majd úgy tettem, mint aki elgondolkodik az ajánlatán. Egyébként imponálóak voltak a szavai, de persze nem tudhattam, hogy mennyire gondolja komolyan, és mennyi belőle a játék. Szerintem érdekeltem, mert akkor nem említette volna a vacsorát... mondjuk mutass egy pasit, akit nem érdeklek Rolling Eyes De vajon ő érdekel engem? Meglátjuk, mit kezd a szívemmel :3
- Mmm, mivel úgyis ki van zárva, hogy nyersz, ezért nem bánom, lehet akármilyen kívánságod Rolling Eyes - feleltem tétován kezdve, de aztán teljes bizonyossággal befejezve a mondatot, és még bólintva is mellé. Nem volt ellenemre ez a játék, főleg ha a párbaj is hasonló hangulatban fog folytatódni. Megvártam, amíg elfogadja a kihívást, aztán viszont ahogy megjelent a számláló, nem távolodtam el tőle, ahogy ez kvázi szokás, hanem megragadtam a karját, és átöleltem azt, hozzányomva a kebleimet is.
- Fogadok már azon gondolkodtál, hogy használd ki a lopakodásod, de van egy rossz hírem Razz - öltöttem nyelvet a fiúra. Két legyet egy csapásra, így megtámadni se nagyon fog tudni. Kemény dió lesz ám elnyerni a bugyimat, Dzsinn-san, legyek bármilyen tapasztalatlan, azért nem vagyok teljesen reménytelen, ha párbajokról van szó Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Csüt. Feb. 18, 2016 3:14 pm

– Egy híres-neves frontharcossal talán nem vetekedhetek, de azért vagyok olyan nagyképű, hogy azt mondjam, két zokniddal is felérek szőröstül-bőröstül. - védtem meg magam nyelvöltögető stílusban. Ha ő így szeret játszani rajtam aztán ne múljon. A válasza pedig pont olyan volt, mint vártam.
– Helyes! - vigyorodtam el elégedetten, és rányomtam a párbaj elfogadására. Talán csak ekkor lepett meg először. Ahelyett, hogy felvett volna egy kis távolságot, ahogy azt ilyenkor szokás, egyszerűen belém kapaszkodott.
– Szóval szereted a piszkos módszereket. Már értem, miért te vagy az egyik legjobb frontharcos. - a ravasz mosoly azonban ott bujkált az arcomon, elvégre nem ilyen egyszerű túljárni az eszemen. - Viszont akkor ne csodálkozz, ha te is piszkos leszel. - ezzel a végszóval pedig kiválasztottam a küzdőterünket is, és a szabad kezemmel elkaptam a karját. A pálya pedig nem más lett, mint egy kisebb sivatag, egy-két méretesebb homokdűnével, és mi épp az egyiknek a tetejére kerültünk. A talaj szilárdságának, és lejtésének hirtelen megváltozása persze nem volt túl jó hatással az egyensúlyomra, és még ha Mirika akrobatikája elegendő is lenne, hogy időben alkalmazkodjon, egymásba kapaszkodva már sokkal nehezebb a dolga, így valószínűleg, ha egy kis rásegítéssel is, de hamarosan mindketten lefelé bucskázunk a dűne aljáig. Kis szerencsével, sikerülhet gurulás közben kiszabadulnom a kezei közül, és ha nem elég gyors, akkor miután leérkeztünk, rögtön felpattanok, és megpróbálok egy páncéltörő nyilat elereszteni felé. Talán nem a legkiforrottabb terv, azt el kell ismernem, főleg hogy még gyorsabb is nálam, de a meglepetés erejével még akár sikerrel is járhatok, és jelenleg csak ez számít.

//Ha sikerül Sting terve, akkor Miri 36 életet és 36 páncélt veszít.//


A hozzászólást Stingray összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 19, 2016 7:11 pm-kor.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Csüt. Feb. 18, 2016 4:54 pm

Oké, ezzel a hangsúllyal most megfogott. Felnevettem a visszavágást hallva, ezek szerint tud ő, ha akar... vagy hát ha én kipréselem belőle, mert ugye önmagától elég béna poénjai voltak, de az én arany kezem erre is jó hatással van :3
- Igen? Hát akkor, majd ha fázik a lábam, azonnal szólok neked. Mondjuk nem muszáj zokninak lenned, lehetsz papucs is :3 - feleltem még mindig kuncogva kicsit. Kezdtem reménykedni benne, hogy többet kapok ettől a párbajtól, mint vártam, és ha nem is lépett fel az ideális eset, amikor egy jóképű, karizmatikus srác levesz a lábamról, azért nem is az lesz, hogy egy perverz nyomorékot verek meg, csak mert az is jobb a semminél. Inkább valami mérsékelten szórakoztató dolog kezdett kialakulni Rolling Eyes Már csak azért is, mert rögtön meg is leptem, és kíváncsi voltam a reakciójára. Hát, zavarba nem jött, magabiztos maradt és gyorsan reagált. Hm, nem sokan lennének képesek ilyen higgadtak maradni ennyire közel hozzám Rolling Eyes Lényeg, hogy ő is megragadt engem, és miközben átalakult a küzdőtér helyszíne, magával rántott a homokbucka tetejéről. Mivel esni nem tudtam olyan jól, így gyorsan elváltak útjaink, én ott maradtam valahol félúton a dűne teteje és alja között, és nagyban köpködhettem ki a homokot a számból >.>
- Ez aljas volt! Legalább egy tengerpartra hozhattál volna, ha már ennyire homokozni akarsz Rolling Eyes Ide nem veszem ám fel a bikinimet~ - kiáltottam le, miközben azt néztem, hogy mennyit kaptam a nyíltól, ami belém fúródott. Alacsony sebzése volt, de a páncélom alá jutott így is. Trükkös, de tuti arra számít, hogy majd megpróbálok közel jutni hozzá és fogócskázni fogunk. Hát nem :3 Megásta a saját vermét ezzel a mély talajjal, majdnem biztos voltam benne, hogy ő nem fog tudni olyan könnyen mozogni, mint én.
- De mutatok valami mást :3 - tettem hozzá végül, majd én is aktiváltam a képességemet, ami új öltözetet is adott nekem. Meg egy szemüveget Rolling Eyes Leghülyébb sisak, amit el tudtam képzelni ._. Mindegy, amíg csodálja tökéletes alakomat, addig egy-egy laza mozdulattal feléje hajítottam a késeimet, először azt a kettőt, ami nálam volt, aztán azokat, amik ezután termettek a kezembe. Sorban, követve a mozgását, már ha nem áll bele az összesbe, mert azt hiszi, hogy sima dobott pengének számít, pedig nem, hihi :3

Sebzések sorban 68, 61, 64, 64, 62, 62, 62, 62, a képesség, a fegyverkezelésed és a kaszt speced miatt vacak találati arányom van.
HP: 127/150
Páncél: 77/100

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Pént. Feb. 19, 2016 8:53 pm

– Papucs? - vontam fel a szemöldököm. - Nem épp az én stílusom. - csóváltam fejem. - Ha valóban egy papucsot szeretnél, akkor velük lehet jobban járnál. - böktem a lelátó felé. A szabadulási tervem ezek után tökéletesen sikerült. Gurulás közben, félúton sikerült elszakadnom tőle, és talpra ugorva rögtön el is lőttem felé egy páncéltörőt, és figyeltem, hogy mennyit csökken az élete. A harminchatos sebzés körülbelül a negyedét szedhette le a csíknak, szóval biztos kétszáz alatt van. A páncélját is csak tippelni tudom, de a sajátomból, és a szintkülönbségből kiindulva, nem csodálkoznék, ha valamivel száz felett lenne az is. Ez után a harc után ne felejtsek el utánanézni, a T4-es páncéloknak. Jegyeztem fel fejben. Alacsonyabb tierekben már a legtöbb felszerelés kinézetét, és statjait nagyjából betanultam, de a T4 még viszonylag ismeretlen terep, annak ellenére, hogy egyre sűrűbben találkozom vele.
– Ha bikiniben akarlak látni, nem párbajozni hívlak ki! - kiáltottam fel neki. Közben elővettem egy újabb nyílvesszőt. Úgy becsültem, hogy elég nagy távolságot sikerült szereznem ahhoz, hogy legyen esélyem újra meglőni, mielőtt elérne hozzám. Azonban látszólag esze ágában sem volt elindulni felém, hanem helyette valami sokkal érdekesebbet mutatott. Látványra eddig sem volt épp elhanyagolható, de most sikerült egy új szintet elérnie.
– Szép mutatvány. - állt meg a kezemben egy pillanatra a nyílvessző, ahogy elismerő mosollyal adtam hangot a gondolataimnak. Volt egy sejtésem, hogy nem csak a látvány az „átváltozás” célja, de a köztünk lévő távolság miatt kellően magabiztos voltam, hogy megengedjek magamnak egy kis tétlenséget. Nem tartom magam olyasvalakinek, aki könnyen bedől a tipikus női trükköknek, de azt hiszem ezúttal mégis túl magabiztos voltam. Váratlanul ért, hogy hirtelen megszabadult a késeitől, és bár az első elől elugrottam, de egyenesen a másik útjába. Meglepően nagyot sebzett. Ezt a képességet eddig még nem láttam.
– Ügyes, bár kések nélkül... - kezdtem volna kifejteni a véleményem, mikor megéreztem, ahogy a harmadik kés is belém állt, és bizony nem akartak elfogyni. A francba! Egy részeges balett táncos kecsességével kerülgettem mindig csak egy hajszálnyival a felém záporozó késeket, míg végül az utolsót a levegőben sikerült félreütni az íjammal. Végül egy kicsit lihegve, pillantottam fel rá.
– Hé! Ez csalás! - mondtam sértetten. - A távolsági harc az én reszortom! - és azzal a lendülettel küldtem felé egy magányos nyílvesszőt, csak hogy én se hagyjak neki nyugtot. Gyorsan le kéne nulláznom a páncélját. Ideje volt valami jó trükköt bevetni. Előkaptam a hullám kristályomat, majd eldobtam felé. Azt ugyan jól tudtam, hogy a lökés amit generál, valószínűleg nem fogja túlzottan lelassítani a jó akrobatikával rendelkező árnyharcost, de az elsődleges cél nem is ez volt. Ha a tervem beválik, akkor elég jól sikerül felkavarnom körülötte a finom homokot, és ezzel remélhetőleg sikerül annyira megvakítanom, hogy a lopakodásomat aktiválva elrejtőzhessek a dűnék között azzal a céllal, hogy majd lesből egy kis meglepetést eresszek el felé. Többet már nem hibázhatok, ugyanis még egy ilyen sebzés, és nekem végem.

HP: 25/80

//Egy nyíl repült. Ha talál, akkor 60-as sebzés.
1 Hullám Kristály elhasználva//
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Szomb. Feb. 20, 2016 7:42 pm

Ja, mert a menőcsávókból papucsok lesznek, nyilván. A műmájer az műmájer marad, bármit csinálsz vele, különösen mivel ezek el se juthatnának odáig, hogy felvegyék a papucs szerepkört, az azt is feltételezi, hogy tartósan a párjuk mellett maradnak. Közben ezeknél az egy hónap is már nagy szó volt... nem mintha én dúskálnék tartós kapcsolatokban, igazából az a kettő, ami itt volt, messze a leghosszabbnak bizonyult.
-Eeh, akkor nem is akarsz bikiniben látni? Sad - tettettem a meglepett csalódottságot teátrális hangnemben. Hát ez igen szomorú lenne, pedig nagyon szexi fürdőruháim vannak, ráadásul még sose nem is vettem fel őket, mert Nacchan sokkal jobban szerette azt az egyszerű pirosat, ami már nincs meg. Na de kifogtam én ezen a srácon csak azért is, a képességem által adott öltözékem láthatóan elnyerte a tetszését Cool
- Ez bezzeg bejön, mi? Látom, hogy vetkőztetsz a szemeddel, sukebe! - jegyeztem meg kicsit játszva a sértődöttet, miközben nekiálltam hajigálni a késeimet. Kitört belőlem a röhögés, ahogy rájött, mivel is áll szemben, nagyon cuki volt, ahogy egy sánta vaddisznó kecsességével szökdécselt a tőrök elől :3 Meg kell mondjam, eléggé csalódottan ért a találati arányom. Oké hogy íjász, és nagy a távolság is köztünk, de ennél nekem pontosabbnak kéne lennem. Aztán ahogy kicsit elült a porfelhő, amit kavart, megláttam az életcsíkját is.
- Oh wow, mondtad, hogy gyengének tartod magad, de ennyire...? - csodálkoztam el. Alig maradt élete, és csigalassú is volt, pedig talán kétszer vagy háromszor, ha eltaláltam. Hát így nem fogok tudni sokat gyakorolni rajta :/
- Mellesleg nem is csalás! Ha nem tudnád rólam, az első szintek alatt híres íjász voltam :3 - kértem ki magamnak, a távolsági harc igenis az én reszortom is volt. Nem véletlenül dolgoztam ki ezt a képességet magamnak :3 Lassan visszatértek hozzám a késeim is, viszont én magam kimerültem kicsit, úgyhogy csak arra próbáltam koncentrálni, hogy a nyilat elkerüljem. Csak hát a mély homokhoz nem voltam hozzászokva, túlságosan besüppedt a lábam alatt, és nem tudtam elég gyorsan mozogni. Puff, majdnem vége is lett a páncélomnak. Mondjuk igazából tényleg csak annyi dolgom volt, hogy még egyszer megsorozzam.
-Hallod, dupla vagy semmi, ha legyőztelek? Vagy valami izgalmasabb program? :3 - kérdeztem, miközben ő tovább ügyködött. Nem zavartattam magam, egészen addig, amíg a hátamra nem döntött a kristály, amit felém hajított. Gyenge volt az a lökés, amit okozott, igazából csak annak köszönhettem, hogy a bizonytalan talaj kicsúszott a talpam alól, viszont jól felkavarta a homokot, úgyhogy gyorsan az orrom elé kaptam az egyik kezem, hogy ne nyeljek megint ebből a vacakból. Még most is ropogott a szám az előző miatt >.>
- Oh... hát, egynek jó trükk... - döbbentem rá, hogy úgy nagyjából szem elől vesztettem, de addig is próbáltam élénken figyelni. Amint rám támad, én tudni fogom honnan lőtt, és azonnal vissza is támadhatok rá :3

Pihenek.
HP: 114/150
Páncél: 4/100

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Vas. Feb. 21, 2016 1:57 pm

– Ugyaan. Ha elég ruhadarabodat nyerem el, akkor úgysem lesz más választásod, mint bikiniben flangálni. - kacsintottam rá kihívóan, bár ezt még én se gondoltam komolyan. Ha nagyon akarom úgyis lesz még alkalom, hogy lássam. A következő csipkelődő mondatokra viszont már nem tudtam reagálni, ugyanis megkaptam a késáradatot, mielőtt esélyem lett volna bármit is mondani. Egy hajszállal úsztam csak meg, de legközelebb már felkészültebb leszek.
– Nem számítottam rá, hogy bármit is megőriztél belőle. - válaszoltam őszintén. Természetesen már akkor is volt híre, mikor íjász volt, és az íjászok tornáján még küzdeni is láttam.
– Te aztán tényleg nem éred be kevéssel, de még szégyent hoznék a fejemre, ha szerencsejátékos létemre megfutamodnék a nagyobb tét elől. - ezek után már valószínűleg nem maradt sok ideje a válaszra, ugyanis repült felé a kristályom, aminek a hatása még jobb volt, mint azt vártam. Épp elkaptam még a pillanatot, mikor szó szerint kicsúszik a lába alól a talaj, majd teljesen eltűnt a homokfelhőben. Ezalatt persze én sem időztem egy pillanatig se, hanem amíg láthatatlan voltam a számára, aktiváltam a lopakodásom, és elrejtőztem az egyik nagyobb dűne mögött. Sajnáltam, hogy nem látom az arcát, mikor rájön, hogy mi is történt, de a hangja így is eljutott hozzám, amitől elmosolyodtam. A kérdés azonban megmaradt. Eddig rendben van, de még mindig előnyösebb helyzetben van. Jól jött ez a kis kényszerű szünet, ugyanis míg a látóterén kívül maradva próbáltam megtalálni, és elérni a megfelelő helyet a következő támadáshoz, addig volt egy kis időm alaposabban is átértékelni a helyzetem.
Amit biztosan tudok, hogy még mindig maradt páncélja. 96-os sebzés után valószínűleg nem sok, de nehéz behatárolni. Ha csak az életerejét nézem, akkor minimum két találat kell, de a páncél miatt akár három is lehet. A késdobáló képesség aggasztó, de feltűnt, hogy különböző késeket dobált, és a sebzésük sem volt egyforma. Úgy tűnik inventoryból működhet, különben miért használna ennyi különbözőt, amit a boltokból lehet beszerezni? Mondjuk ha így van, akkor sem vagyok előrébb, mert ki tudja mennyi lapulhat még nála. Az egyetlen esélyem, ha teljesen elkerülöm a képességet. Kíváncsi lennék, milyen sűrűn tudja újra aktiválni, de az lesz a legjobb, ha a legrosszabb eshetőségre készülök, vagyis a távolság önmagában ellene nem elég. Az mindenesetre kiderült, hogy a mennyiség, illetve minőség harca ez. Én pontosabb vagyok, de a gyorsaságával könnyen tudja kompenzálni. A baj az, hogy ő nekem még minimum két-három lövés, míg nekem már egy találattól is végem. Potizhatnék, mielőtt támadok, de legerősebbel is maximum egy találatot élek túl. A legjobb esélyem az, ha esélyt sem hagyok neki a támadásra. Az előbb sikerült, de nincs több hullám kristályom, és másodszor már valószínűleg úgysem aratna akkora sikert. A lökés kristály talán megzavarná, de még mindig kevés. A bénító méreg viszont biztos siker, ha betalál.
Le is hívtam a mérget és rákentem a nyílvesszőm végére, miközben az egyik nagyobb dűne teteje felé másztam. A terv nem volt bonyolult. Egy olyan dűnét kerestem, amire ha felmászok, akkor a nap amennyire csak lehetséges a hátam mögött lesz. Ha feljutottam, akkor egyrészt lesz egy kis magaslati előnyöm a magasabb fegyverkezelésem mellé, a lopakodásom miatt jó eséllyel észre sem vesz a lövésem előtt, és ha még felém is fordulna, a nap fénye akkor is nekem fog kedvezni. Hamarosan fel is értem, és bucka oldalán térdelve, épp csak a fejemet, és az íjamat dugtam ki, majd egyetlen pisszenés nélkül eleresztettem a mérgezett nyilat. Jó esetben már csak akkor vette észre mikor nyíl már el is érte. Ebben az esetben fel is készültem a következő támadáshoz, de ha valamiért mégsem találtam volna el, akkor azonnal lebuktam a kis domb mögött, hogy biztos fedezékem legyen, ha újra késdobálót játszana.

//Találat esetén lopakodás bónusszal 73-as sebzés + bénító méreg.//
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Vas. Feb. 21, 2016 3:14 pm

Még mindig rettenetesen magabiztos voltam, eszembe se jutott, hogy esetleg kikaphatok egy ilyen papír ellenféltől az én sebességemmel és sebzésemmel. Én se voltam feltétlenül izmos, ha életről volt szó, de egy sebzőversenyben egy, legfeljebb két játékos vehette fel velem a versenyt az általam ismert játékosok közül. Persze így, hogy szem elől vesztettem, óvatosabb lettem egy fokkal, de alapvetően azon túl, hogy árgus szemekkel figyeltem, kerestem, hogy honnan bukkanhat fel, nem tettem mást. Megpróbáltam elképzelni, mit tennék a helyében. Egyrészt megtartanám az előnyömet valamivel, az tuti, és persze az is triviális, hogy olyan helyről lövök, ami jól rejtve és védve van. Aztán keress ilyen helyet egy sivatagban :3 Fák, meg ilyesmik nem voltak, úgyhogy a dűnék tetejét pásztáztam a szememmel, hátha elcsípem. Az volt a baj, hogy a homokban rohadt könnyű halkan közlekedni, szóval hiába füleltem, egyedül a látásomra támaszkodhattam. Eszembe jutott, hogy én is olyan helyre vonulok, ahová csak korlátoltan lehet belőni, viszont az azt jelentené, hogy nem feltétlenül tudok visszatámadni, így ezt a gondolatot inkább hagytam is.
- Eh, ez így uncsi - sóhajtottam fel. Amíg ő átkúszott valahová, nekem csak a figyelés maradt, és hogy őszinte legyek, ezt el is untam miután egyszer-kétszer végigsiklottam a horizonton. Úgyhogy végül az egyik késemet a kezemben pörgetve, unottan nézelődtem csak, készen arra, hogy egy gyors mozdulattal a fiú homlokába állítsam a kezemben lévő fegyvert. Ennyi kellett volna, hogy megnyerjem a párbajt, baromi közel voltam. Tulajdonképpen már most is szerencsés, hogy valahogy elugrált a tőrök elől, miközben nem is vette komolyan. Bár válaszolt volna, akkor tök könnyű dolgom lenne...
- Figyu, ha bújócskát játszol, akkor a következő dobásommal eldöntöm a párbajunkat! A saját szórakozásod rontod el azzal, ha untatsz! - kiáltottam figyelmeztetésképpen. Volt hozzá eszközöm, hogy azonnal véget vessek a küzdelemnek, és tekintve, hogy vacak volt a találati arányom, és most untam is magam, tényleg fontolgattam, hogy bevetem. Feltéve, ha meglátom Neutral És persze abban a pillanatban, hogy erre gondoltam, beütött a megérzésem. Ez a hetedik érzékes dolog, amikor például tudod, hogy figyelnek, vagy amikor nem látsz egy épület sarka mögé, de tudod, hogy jönnek egy bringával mögötte. Na én is így éreztem meg, hogy felém repül a nyílvessző. Tudtam, hogy nem fordulhatok meg és kereshetem meg a szemmel, helyette azonnal mozdultam, hogy a földre vessem magam, de így is megkarcolt a nyíl a vállamon. Éppen csak nem sikerült kitérnem. Egyből mozdult is a kezem, hogy azzal a lendülettel még esés közben visszahajítok abba az irányba, amerről a vessző jött, de mozdulat közben lefagyott a kezem, és tehetetlenül estem a porba. A szemem sarkában megjelent az apró villám státuszjelző. Paralízis, mi? Óóó, a francba, ha még egyszer eltalál, akkor kikapok >.> De legalább most már tudom, hol van.
- Csak annyi ruhadarabomat akarod elnyerni, hogy bikiniben láthass, hm? Csalódás vagy, nagy csalódás :3 - provokáltam jobb híján, még arra reflektálva, amit a bújócska előtt mondott. Igazából el kell ismerni, hogy ügyesen taktikázott, bár ha komolyan venném a párbajt, esélye se lenne. Így is egyre szimpibb volt a srác.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Vas. Feb. 21, 2016 8:02 pm

Az egyszerű provokálást természetesen figyelmen kívül hagytam. Sajnáltam ugyan, hogy ennyire unja magát, de ez az üresjárat a szükséges rossz volt, ha esélyt akarok adni magamnak. Ha már idáig eljutottam, akkor nem szívesen buknám most el azzal, hogy beleesek az ő hibájába, és védtelenül hagyom magam. Főleg nem egy ilyen kritikus pillanatban.
Felértem a dűne tetejére, és pont háttal volt nekem. Ennek ellenére nem akartam időt hagyni neki, hogy aztán észre is vegyen úgyhogy sietve megfeszítettem a húrt, és egy nagy levegőt véve eleresztettem. Egy fél pillanatig abban sem voltam biztos, hogy eltaláltam-e, vagy sikerült félrevetődnie, mert mellette fúródott a homokba a vessző. Az életcsíkja viszont rögtön elárulta, ugyanis egy jókora darab eltűnt belőle, erősen a sárga zónába terelve a kis csíkot. Tehát tényleg nem lehetett már túl sok páncélja. Ezek szerint úgy néz ki, hogy már egyetlen lövésnek elégnek kell lennie. Végre sikerült többé-kevésbé kiegyenlíteni az esélyeket.
– Bocsáss meg, hogy megvárakoztattalak, de nem állíthattam be ajándék nélkül! -  kiáltottam le igencsak szemtelenül.A méreg hatása azonban nem tart soká, és én nem akartam neki túl sok esélyt hagyni a kitérésre. A helyemen maradtam, az egyetlen változás, hogy már fel is álltam, elvégre még mindig tökéletes fedezéket nyújthat a dűne, és így a nap is ott marad, ahol a legtöbb hasznát veszem vész esetén. Egy gyors célzás után ismét megfeszítettem a húrt egy szépen belefektetett vesszővel. Közben visszatért egy korábbi témánkra, és a feszülő húrral a szám mellett elmosolyodtam.
– Olyannak tűnök neked, mint aki feladja félúton? - repült a költői kérdés az eleresztett húr dallamos pendülésével együtt. Reméltem, hogy ezzel sikerült lezárnom a kis harcunkat, de ha mégis ki tudna térni a nyílvessző elől, akkor gyorsan ledöntök még egy nagy potiont, azzal legalább egy találatot túlélhetek, és csak a többi hetet kell elkerülnöm, ha ismét megsorozna.

//Ha betalál, akkor Sting nyert, ha nem, akkor -1 nagy poti -> Sting HP: 65//
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Vas. Feb. 21, 2016 9:13 pm

Ennek a fele se volt tréfa így, hiába nagy az arcom, ha nincs is semmi alapja az önbizalmamnak. Egy sebzéspárbajt tuti megnyerek, persze... Hát, most nem úgy nézett ki. Papír vagyok, összehozott pár trükköt, és kiegyenlítette a köztünk lévő különbséget. Szívás. Máskor én csinálom ugyanezt, amikor erősebb az ellen, erre most beleestem ugyanabba a csapdába, amit én szoktam ásni. Tiszta megalázó volt, hogy egy nálam gyengébb srác ellen egytalálatos meccset kell vívnom. Persze az előny így is bőven nálam volt, amíg ő felhúz egy nyilat, addig én vagy féltucat kést tudok elereszteni az irányába, és csak egynek kellett találnia. De... de akkor is. Jó, PvP-ben béna vagyok, meg minden, de ekkora fölényből gáz éppen csak nyerni. És az a ciki, hogy ha akarnám, simán legyőzném pillanatok alatt, de nem tettem meg. Gyakorolni is akartam, de az nem volt benne a pakliban, hogy felveszi velem a kesztyűt és a győzelem kapujába kerül... Ehh... ennyire nem lehetek rossz, és az a legizébb most, hogy akkor se lettem volna boldog, ha végül én nyerek. Így mondhatta volna azt, hogy nem is vagyok túl erős, és a hírnevem is csak kamu. Nem, ezt nem akartam. Meg amúgy is igazságtalan lett volna, ha ennyi erőfeszítés után végül nem ő nyer, megérdemelte. Meg egyébként is, azt is megérdemelte volna, hogy az elejétől komolyan vegyem. Sehogy se jó ez így >.>
- Heh, majd meglátjuk, mennyire vagy kitartó :3 - szóltam vissza, miközben igyekeztem arra koncentrálni, hogy elkerüljem a nyílvesszőt. Az még cinkesebb lett volna, ha most hagyom nyerni, mert kedvemet vesztettem, akkor az ő sikerét is elrontottam volna, szóval amint éreztem, hogy elmúlik a paralízis hatása, magam alá húztam a lábam, és rugóként lőttem ki, miközben az ő nyílvesszeje is felém suhant közben. Vagyis hát rugóként lőttem volna, ha nem tréfál meg újra a képlékeny homok. Akrobatika ide vagy oda, az ugrálásnak nem kedvezett, és most ahelyett, hogy bármerre is megindította volna a testem a szökkenés, egy helyben maradtam, ahogy újfent nem kaptam elég kitámasztást, és a nyíl is beleállt a hátamba, miközben én konkrétan pofára estem. És úgy maradtam. Hosszú másodpercekig. Hát, nem tudtam, hogy kínomban sírjak vagy röhögjek. Végül magam alá húztam a kezeimet és feltoltam magam, majd lassan talpra álltam és alaposan leporoltam magam. Tiszta homok lettem, nyilván, szerintem a felét se sikerült lesöpörnöm magamról.
- Hát, ez gáz. Szép volt, jól nyomod :3 Kihasználtad, amit ki kellett, szóval van egy ruhadarabod, meg egy kívánságod. Viszont én még szeretnék gyakorolni kicsit, ritkán hazsnálhatom ezt a képességem, szóval... megengedsz egy visszavágót? Tét nélkül. Vagy ha akarod, lehet dupla vagy semmi, de nem ajánlom. Szeretnélek komolyabban venni :3 Vagy kérhetsz még valamit cserébe - csavargattam kínomban egy hajtincsem, miközben kicsit zavarodottan mosolyogtam.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Kedd Feb. 23, 2016 6:36 pm

Elrepült a nyílvessző a mozdulatlanul fekvő lány felé, aki abban a pillanatban megpróbált felugrani, de úgy tűnik túlságosan sietett ahhoz, hogy számításba vegye a finom homok gonosz tulajdonságait, így alig emelkedett el a földtől, a nyíl már a hátának csapódott, és lökéstől arccal előre terült el ismét. Ebben a pillanatban egy kicsit talán meg is szántam, de a felettem megjelenő „winner” felirat enyhítette a negatív érzéseket. Úgy tűnt, hogy nem nagyon akar felkelni, így az íjamat a vállamra akasztva lecsusszantam a dűne meredek oldalán, és elindultam felé, de mire odaértem már magától is feltápászkodott. Diadalittas mosollyal álltam meg előtte. Ez bizony szép eredmény volt a részemről. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a frontharcosok egyik legerősebb tagját legyőzték párbajban. Nem tudom, hogy pontosan mekkora is lehet a szintje, de a híre alapján biztos, hogy nem csak 1-2 lehet közöttünk. Hirtelen még a hangja is sokkal visszafogottabbá vált. Már nem tűnt olyan megközelíthetetlen, erős frontharcosnak, mint a harcunk előtt. Sőt, kifejezetten úgy látszott, hogy zavarban van.
– Ejnye milyen visszafogott lett valaki. - paskoltam meg puhán a haját csavargató lány feje búbját, széles vigyorral az arcomon.
– A nyereményemet már megtartanám, de ha szeretnéd, másodszor már visszafogom magam a kedvedért. Ha szeretnéd megvárom, míg aktiválod azt a képességet, úgyis felkeltette a kíváncsiságomat. Azt meg, hogy utána mi lesz, még meglátjuk. - kacsintottam rá kedélyesen. Közben kissé megkeményedett alattunk a talaj, és a dűnék is köddé váltak, ahogy az aréna visszaállt az alap állapotába. Én ezalatt lenyitottam a menümet, és elküldtem neki a párbajfelkérést, így a harc módját, és a pályát is ő választhatja meg. Talán másodszor már lesz alkalmam kicsit többet is megtapasztalni a harcstílusából, és a valódi képességeiből.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Kedd Feb. 23, 2016 7:31 pm

- Urusai! >.> - szóltam le morcosan az engem buksisimiző fiút. Ilyenkor utáltam, hogy a magasságom miatt pont kézre esek egy csomó pasinak, és az íjász sem volt kivétel. Mindenesetre azt megnézném, ő hogy mutatna, amikor egy nála nyilvánvalóan sokkal gyengébb játékos megalázó módon legyőzi. A férfiaknak ráadásul sokkal nagyobb a büszkeségük, szóval szerintem el is sírná magát Rolling Eyes Az animékben is mindig bőgnek a nagy, erős pasik, amikor kikapnak valami sportban, kosárban, röpiben... mondjuk az elég szánalmas, sose értettem, minek. Én aztán nem vonzódom hozzájuk ettől jobban Rolling Eyes Előbb megmutatják, mennyire menők, aztán lánnyá degradálják őket, pfff...
- Semmi szükség rá, hogy visszafogd magad. Vége lesz, mielőtt felemelhetnéd az íjadat Neutral - közöltem hűvösen a fiúval. Pfff, már csak az hiányzott, hogy ilyen lekezelő legyen velem, na de én majd most megmutatom, hol a helye! El is döntöttem, mit fogok csinálni, nem bíztam semmit a véletlenre. Mikor elküldte a kihívást, első találatos módot választottam, amivel kábé ignoráltam is a páncélomat, mert ugye van egy olyan képessége, amivel be tud ütni alá, és akkor ha eltalál vele, véget is érne a párbaj. Nekem meg, ha jól rémlik, nem ütötte át a páncélját az első késem, de ez persze mind, tök szándékos. Hadd érezze csak azt, hogy csupán nagyképűségből csinálom, mert annyira magabiztos vagyok. Ami pedig a harc helyszínét illeti, egy teljesen közönséges, teljesen lapos, betonnal borított variációt választottam. Nulla búvóhely volt, sehogy se használhatta a lopakodását. A füst kristály sem működött ellenem. Aztán hátat fordítottam neki, és húsz lépés távolságra álltam meg tőle. Gondolom jól felmérte a hátsómat, amíg távolabb sétáltam. Tegye csak.
- Most megtanulod, hogy tiszteld az erősebbet, még akkor is, ha legyőzted Rolling Eyes - jegyeztem meg, majd a számlálót kezdtem el bámulni. Tíz... kilenc... nyolc... Visszafordítottam a tekintetem a fiú felé, még egyszer jól megnéztem az arcát, majd ahogy a gong megszólalt, felemeltem az üres kezem. Merthogy nem voltak a kezemben a késeim. Viszont ahogy a mozdulattal végeztem, egy íj az materializálódott benne, a másik kezemben meg egy vékony, hosszú penge, amit aztán be is illesztettem a helyére, és felhúztam a fegyverem. Nem mondtam semmi pózőr dolgot, csak fújtam egy nagyot, hagytam, hadd beszéljenek a valódi képességeim. Az izzó "nyíl" szélsebesen robbant ki, és megállíthatatlanul becsapódott az íjász szíve magasságában a lila falba, ami megvédte a biztos haláltól. A ruhám ebben a pillanatban szertefoszlott, visszakaptam a párbaj kezdetén viselt göncöket, és az íj is pixelekre esett.
- Tessék, a szerelem nyila a szívedbe fúródott ;P - kommentáltam huncutul, most én kacsintottam rá, majd indultam el feléje - Szóval mi lesz a nyereményed? :3 - kérdeztem mosolyogva, és megálltam tőle egy fél karnyújtásnyi távolságra, majd rátettem a mutatóujjam a mellkasára.

Biztos találat, nagyjából 500 sebzés Razz

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Kedd Feb. 23, 2016 8:52 pm

Sikerült felbosszantani. Állapítottam meg elégedetten. Legalább már nem tűnik olyan letörtnek, így ezt is eredményként tüntettem fel.
– Ahogy óhajtod. - válaszoltam enyhén behízelgő stílusban. Hamar el is fogadta a kihívást, de az első találatos mód kiválasztásával igencsak meglepett. Rögtön eszembe jutott a páncéltörő nyilam. Azzal sok esetben könnyű győzelmet jelentett ez a mód. Vajon csak elfelejtette volna, vagy ez is egy terv része? Végül nem szóltam semmit. Ha elszúrja a képességét, akkor úgyis kihasználom majd ezt a kis hibát. Egyelőre úgy döntöttem, hogy csak csendes megfigyelő leszek, elvégre érdekel mit akar ebből kihozni. A végén majd ráérek még csevegni. A pályaválasztás már nagyjából stimmelt. A búvóhelyek hiánya távolról megkönnyítette a dolgomat, ha el akarom találni, de cserébe nem sok esélyem van bármiféle lopakodással járó taktikát használni. A kemény talaj viszont kedvez a gyorsaságának, ha hamar el akar érni. Végül hátat fordított, hogy egy kis távolságot vegyen fel. Nem siette el a dolgot, de a visszaszámlálás még úgysem ért véget. Alaposan figyeltem minden mozdulatát, és időközben kézbe vettem az íjamat is, de a nyílvesszővel még vártam.
– Ha úgy érzed tiszteletlen vagyok, akkor még nem ismersz eléggé. - jegyeztem meg kuncogva. Már nem sok időnk maradt hátra. Halvány mosollyal néztem a lány határozott szemeibe. A harc elkezdődött, és míg én hátranyúltam a tegezemhez, addig ő felemelte az üres kezeit. Megint késeket hív le vajon? Végül egy íj jelent meg a kezében, és egy érdekes tőr. Elengedtem a nyílvesszőt, még mielőtt kihúztam volna a tegezből, és leengedtem a kezem. Nocsak, ezt eddig tényleg nem láttam. Kényelmes tempóban húzta fel az íjat, majd egy kis célzás után elengedte. A hosszú tőr olyan sebességgel indult meg felém, hogy még akkor sem tudtam volna kitérni előle, ha kezdettől fogva erre készülök. Egyenesen a mellkasomnak csapódott, és a lila villanás ellenére is olyan erővel ütött meg, hogy a hátamon landoltam. Vesztettem, de a következő pillanatban felnevettem.
– És darabokra is törte! - válaszoltam a hátamon fekve, de gyorsan talpra ugrottam, és leporoltam magam. - Te vagy a második, aki képes volt ilyen gyorsan elintézni! - mondtam ki elégedetten vigyorogva. Egy híres frontharcostól nem is várnék kevesebbet. - Gratulálok! - közben elért hozzám, és a mellkasomra téve a mutatóujját, feltette a kérdést, amit vártam. Finoman, de határozottan megfogtam a kezét, és a mellkasomtól eltolva, a kinyújtott mutatóujjával a lábára mutattam.
– Először is azt ott. A fél pár zoknid megteszi... - majd ismét fordítottam a kezén, ezúttal a mellkasa felé. - és buta módon azt is nekem ígérted. - jegyeztem meg gonosz mosollyal a szívére célozva.
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Mirika on Szer. Feb. 24, 2016 6:31 pm

Hát, arra nem számítottam, hogy konkrétan leterítem a "nyilammal", de legalább tanultam valami újat. Éles harcban talán még nem is használtam ezt a végső támadást, nem is értem, miért. Nem hiszem, hogy van bárki olyan gyors, hogy ki tudjon térni előle :3 Jó, mondjuk nem volt egészen fair dolog, és valószínűleg csak az ilyen lassú ellenfelek ellen ilyen hatásos, de egy bosson tök jól lehetne használni. Jó, hogy néha rájövök arra, hogy vannak hasznos képességeim Rolling Eyes Mindegy, lényeg most az volt, hogy megmutattam, igenis én vagyok az erősebb, szóval ideje lenne, hogy a helyemen kezeljen >.> Szép trükkjei voltak, de csak egyszer működtek.
- Ahhoz képest, hogy a szívemet akarod, te vagy az, aki a lábaim előtt hevertél Rolling Eyes - jegyeztem meg, majd lenéztem, hogy milyen fél pár zokniról beszél. Mármint, azt tudom, de úgy emlékeztem, hogy ma egy deka zokni se volt rajtam, és ja, igazam volt.
- Az nem zokni, hanem harisnya :3 Persze odaadhatom azt is, de akkor neked kell lehúznod rólam :3 - oktattam ki, majd ajánlottam fel huncutul - Persze nem itt Rolling Eyes - tettem hozzá sietve, aztán rövid ideig elgondolkodtam - Viszont a szívemet nem adhatom csak úgy oda, előbb szeretném tudni, hogy mit akarsz vele tenni - mondtam, és az én fejemben ez volt a tökéletes időpont arra, hogy elhívjon valahova, ahol... megbeszélhetjük ezt az... alkut :3 Okos pasi volt, néhány jó pillanatot is sikerült felvillantania, és bár nem volt lehengerlő, ha akar egy esélyt, akkor úgy voltam vele, hogy megadom neki. A színtiszta menő pasikkal úgyis csak a bajom volt mostanában. Lehet öregszem, hogy már kezdek kiábrándulni belőlük... Ijesztő dolog ez, na Rolling Eyes

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Stingray on Kedd Ápr. 12, 2016 1:40 pm

Nem véletlenül lett híres frontharcos, az biztos. Valószínűleg esélyem se lett volna ellene, ha nem vakítja el a saját elbizakodottsága, és nem hagy elég támadási felületet. A megjegyzése nem tudott túlzottan megingatni, így rögtön meg is adtam rá a választ.
– Ha az emlékezetem nem csal, akkor pár perccel korábban te hevertél az én lábaim előtt, és mivel akkor még egy fogadást is kötöttünk, így a kérésem szerintem jogos. - magyaráztam meg ravasz mosollyal. Végül a tekintetét követve az én pillantásom is lejjebb vándorolt, és egyet kellett értenem. Kicsit hosszú volt ez zokninak, így nem ellenkeztem a kioktatás ellen, az ajánlat ellen pedig egyáltalán nem volt kifogásom.
– Zokni, vagy harisnya. A lényeg, hogy már az enyém. - legyintettem egyszerűen. Ennyi figyelmetlenség bárkivel megeshet.
– Mit szólnál mondjuk a negyedik szinthez? Úgy hallottam most elég kellemes ott az idő. Nem is lenne szükség egy meleg harisnyára. Ha az jobban tetszik, akkor akár ott is átadhatod a nyereményemet, és megmutathatod a korábban említett bikinidet. - a jól megérdemelt jutalom, egy jól sikerült párbaj után. Nem is kívánhatnék ennél többet. Vagy mégis?
– Ejnye, pedig a szívedet is feltetted, most meg csak így visszatáncolnál? Pedig tőlem aztán nem kell féltened. A nyereményeimre mindig vigyázni szoktam. - jelentettem ki, de kis gondolkodás után végül kiegészítettem. - Vagyis az értéküktől függ leginkább, de egy ilyen nyereménynek kiemelt helyet biztosítanék. - végül elővettem egy teleportkristályt, és a játékos mosolyt megőrizve tettem fel a következő kérdést.
– Szóval akkor indulhatunk, vagy szeretnél még valamit elintézni előtte?
avatar
Stingray
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 143
Join date : 2015. Sep. 16.

Karakterlap
Szint: 27
Exp:
2701/2900  (2701/2900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Argo on Kedd Ápr. 26, 2016 4:54 pm

Hai~
A szívek (és ruhadarabok) párbaját lezárom, jutalmatok 90 exp és 240 arany.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 892
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mirika vs Stingray

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.