Kezdetek Erdeje

3 / 31 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31  Next

Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tomoyama Tsubaki on Vas. Nov. 25, 2012 11:48 am

- Én... azt hiszem? - válaszolta bizonytalanul
Mert hogy nem csak megjátszotta tényleg az is volt, Rita pedig ugyancsak kíváncsi valamire. Ez Tsubaki fejébe is szöget ütött, mikor először a homlokát kezdte el vizsgálgatni de végül a szemébe nézett. A kicsike lány eddig persze nem igazán tette ugyanezt, ugyanis ha valaki szemébe kellett nézni akkor előbb illedelmesen megvárta hogy a másik fél tegye meg előbb, elvégre csak úgy nem illett más szemébe nézni beszélgetés közben. Most azonban csend volt közöttük, így a pillantást viszonozva pupillái egyre tágabbá váltak ahogy Rita is közelebb hajolt hozzá. Tsubaki őszintén szólva megijedt és ezt az is elárulta hogy végül félre kapta szemeit, nagyjából ugyanakkor mikor nővérkéje is elfordult. Pislogva meredt a hátára, egészen biztosnak érezte hogy ez az iménti dolog nem lehetett a véletlen műve és óvatosnak kellene lennie, például elkerülni hogy csapatba kerüljön vele... mert hát a neve elég egyértelmű lett volna onnan. Rita mosolyogva fordult vissza hozzá a gyanakvás jelei nélkül, Tsubaki nem tudhatta milyen gondolatok forogtak imént fejében és hogyan sikerült elhessegetnie őket, így kissé most ő is felderült. Ha látta volna magát furcsállotta volna, hogy ez a különös avatar mennyire felerősíti egy apró mosolyát is. Mármint ez az arc minden bizonnyal jobban kiemelte a pozitív érzelmek mimikáját, valahogy az összhatás is kevésbé volt formálisabb Tsubakinál. A szemek azonban más ügy volt, veszélyes és elővigyázatosságra intő. Rita eközben már el is indult, ő pedig kapkodta a lábait hogy utol is érhesse a fele akkora gyorsaságával
- Ne tessék annyira sietni, Rita-san! - kiáltott utána a kényelmetlen szájízt hagyó megszólítással, de a Senpai eléggé árulkodó lett volna - Én is szeretnék jönni, hasznos tudok lenni majd meglátja!
Ebben természetesen kételkedett teljes szívéből, az utóbbi időben kevés volt sikereinek száma és ez meglátszott azon hogy kevés küldetést vállalt és így még Rita is lehagyta, pedig régen még ő volt fejlettebb. Ezért is érezte magát most is inkább koloncnak mintsem esélyes támogatónak
- Négy szem több mint kettő? - próbált zavarosan érvelni saját magának is

_________________
avatar
Tomoyama Tsubaki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 190
Join date : 2012. Jul. 31.
Tartózkodási hely : Nyanföld

Karakterlap
Szint: 8
Exp:
135/400  (135/400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Taidana on Vas. Nov. 25, 2012 12:18 pm

//Kagami//

Hát a pofám leszakadt! Nem tudom, hogy hova tűnt az állam, de az tuti, hogy leesett, és valahol az aljnövényzetben kell keresnem. Jelképes értelemben persze. Mert ez az egész, amit most itt előttem a srác, meg Susaya előadott, az több volt, mint én valaha képes voltam befogadni és feldolgozni.
Érted, nekem Susaya soha nem engedelmeskedett. Voltak trükkjeim, szépen lassan szaporodott a lehetőségeim sora, de az is biztos volt, hogy még messze vagyunk egy igazi csapatmunkától. Azért elképzeléseim még lettek volna, de most csak megrökönyödve álltam a srác előtt, szólni nem tudtam, pislogni elfelejtettem, még szerencse, hogy a levegővétel vagy a szívdobogás nem igényelt különösebb koncentrációt, mert ellenkező esetben már rég halálos veszélyben lettem volna, ahogy csak bámulni voltam képes, Susaya milyen tündéri aranymajom módjára viselkedik Kagaminak. Amit csak kér tőle, azt teljesíti, de ha nem kér tőle semmit, csak utal rá, akkor is ugrik. Korábbi arroganciájának nyoma sincs már, sőt még a határozottan sértő dolgokon sem húzza fel magát, pedig a srác olyanokat hozzávág, hogy ha éppen nem lennék elfoglalva azzal, hogy nem győzök csodálkozni, akkor én kevernék le neki egy jobb egyenest, mert az én állatommal nem beszélhet így. De most tökre úgy tűnt, hogy Susaya már marhára nem az én állatom. És ezzel őszintén szólva alig tudtam mit kezdeni.
Ez a majom Susaya, és tudtommal az én majmom, nem másé. Susaya, azonnal gyere ide! – csattantam fel, és próbáltam menteni, amit menthető. Önbizalmam romjaiba azonban Susaya teljes rombolást hajtott végre, amikor Kagami mellett maradt, és egyébként is a füle botját sem mozdította. – Jó, akkor maradj csak mellette! – próbálkoztam a régi ellentétes technikával, hogy direkt mást parancsoltam neki, mint amit én akartam, és így értem el azt, amit én akartam, de ezúttal ez sem működött. Csak hápogni tudtam, de hang nem jött ki a torkomon.

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Taiga Kagami on Vas. Nov. 25, 2012 6:41 pm

/Saru/
Rögtön megtudtam, hogy az az aranyszínű állat ennek a srácnak a tulajdona vagyis az volt. Hiába kiabált nem fogadott neki szót inkább velem maradt. Erre a ficsúr bedobta a durcit és azt mondta maradjon velem ha akar. Semmit nem tudtam az itteni állatokról sem arról, hogy egy idomárnak hány állata lehet összesen. Eléggé érdekesnek tartottam a tökmagot és úgy véltem az előbbi durva viselkedésem után kissé emberibbre vehetném a figurát.
-Nem kell félned öcskös nem akarom elvenni az állatkádat bár nagyon érdekes. Te maki egy egy ötöst.-
Egy ideig hatalmas tágra nyílt szemekkel bámulta a nyitott tenyeremet majd lehajolt és őt apró valamit tett bele a kezemben. Mivel nem tudtam miket kaptam ajándékba rögtön elejtettem őket és kissé bosszankodva fordultam hozzá.
-Te nem tudod, hogyan kell ötöst adni? Látszik, hogy nem foglalkoztak veled. Ne idefigyelj nyisd ki az ujjaidat és csapd bele a tenyerembe. Akkor kell ezt csinálni ha köszönsz egy havernak. -
Mire kimondtam apró mancsát bele is csapta a tenyerembe erre féltékeny morgást halottam a lábaim mellől. Lenéztem és a kis gekó csikorgatta a fogait. Azok után amit vele műveltem még mindig táplált irántam bizonyos érzelmeket hisz másképp nem lett volna féltékeny. Lábam orrával enyhén megböktem a gyíkot és próbáltam megnyugtatni.
-Ne morogj te bőrcsizmának való. Nem marad velünk örökre csak kicsit kíváncsi ez a szőrmók.-
Abban a pillanatban a majom minden figyelmeztetés nélkül otthagyott engem a fekete hajú srác elé lépett és úgy tartotta oda neki csöppnyi tenyerét, ahogyan tőlem látta nemrég.
-Látod? Igazam volt vagy igazam volt?- mondtam teljesen elégedett arcot vágva.
avatar
Taiga Kagami
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 59
Join date : 2012. Aug. 29.

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
215/250  (215/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by RenAi on Hétf. Nov. 26, 2012 7:42 pm

Kusumi Ayanival játszok ^^

- Hogy minden várost és falut erdő köt össze... ez az Akihiko lehetett volna fantáziadúsabb is. Zsörtölődtem magamban, bosszantott szerettem az erdőket de csakis nappal mikor fény világit meg mindent. Este félhomályban olyan sejtelmesnek ijesztőnek hat minden. Még a hideg is kirázott, a fák lobjai és ágaival a szél játszadozott, azok pedig az én idegeimmel. Ilyenkor az ember hajlamosabb kissé paranoiásabb lenni, és miden bokor mögött egy szörny alakját látja kirajzolódni, mi persze pár másodperc múlva kiderül hogy csak a szemünk lett megcsalva. Igyekeztem az ösvényen maradni, de már fáradtam is, tudtam hogy legalább a legközelebbi fogadóig el kéne értem. De a sok séta és után már tényleg kezdtem fáradni, így úgy döntöttem megállok pihenni egy tisztásosabb területen. Nem is kellett hozzá túl sokat sétálnom, az út kiszélesedett és ketté vált volt egy rövidebb ösvény melynek a végét már az elején is lehetett látni. Kiszélesedett majd egy ovális tér tárult a szemem elé, a látvány gyönyörű volt nem csak azért mert a ritkás fák miatt volt némi fény amit a hold és néhány csillag biztosítót nekünk, előrébb mentem és kissé az oldalán gy gőzölgő melegforrást véltem megpillantani. Szemeim elkerekedtek, valahogy nem gondoltam hogy ilyesmivel is össze futhatok egy erdőben. Közel mentem hozzá majd bele lógattam a lábam, nem éreztem melegnek inkább kicsit csiklandozott. Nagyon jól éreztem magam és úgy döntöttem még időzök itt egy kicsit. Nyugalmam a tőlem nem messze lévő erdőből eredő nesz zavarta meg. Nem szálltam ki de kardom elő vettem, sosem lehet tudni. Így nem tettem mást mint csendben figyeltem. Nem kellett sok hogy a kirajzolódó körvonalakban egy ismerős alakot véljek felfedezni, sőt kettőt is mikor jobban odafókuszáltam. Egy pillanatra nem is tudtam hogy mit csináljak, elvégre ezzel a lánnyal volt egy lezáratlan ügyem, melyet mindenképp szeretnék tisztázni. Bocsánatot akartam tőle kérni, egy olyan tettért amire lehet nincs is bocsánat. Így eléggé bátortalanul szólítottam meg.
- Aya..ni-chan. Majd kiszálltam a vízből és oda siettem hozzá, lépéseim eleinte lassúak voltak, majd úgy döntöttem történjen bármi, megteszem. Oda léptem a lányhoz majd egyenesen rá néztem.
- Bocsánatot szeretnék kérni a múltkori viselkedésemért, nem tudom hogy történhetett ez meg, nagyon nem rám vall az ilyesmi. Remélem azóta mindketten jobban vagytok. Mondtam miközben mélyen meghajoltam. Felegyenesedni csak akkor egyenesedtem fel ha a lány mondott valamit.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok✿ Képességeim, jártasságaim✿ Felszerelésem ✿ Inventorym |✿ Előtöri ✿ Érdekességek✿ Ozi féle Karakterlap✿ Ozi-féle Leltár✿ SAO Hivatalos karakterlap


Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Háttér/Kyubei(dőlt) színe:ffeec0
avatar
RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1872
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6858/6900  (6858/6900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Taidana on Szomb. Dec. 01, 2012 11:33 pm

//Kagami//

Nem mondom, be voltam sértődve rendesen. Itt álltam előttem a kis mitugrász majmom, az ARANYMAJOM, úristen, komolyan?! Hát nem dobtam egy hátast tőle! Eddig nagyon nulla kis majom volt, OK, volt egy kafa kis ugrálós képessége, no és aztán? Én meg itt álltam előtte, tök önfeláldozóan, minden pontomat direkt rá osztottam, magamnak sebzést se hagyva, mert úgy láttam jónak, ha már ő a petem, ő az én fegyverem, akkor legyen neki valami belevaló odacsapókája, erre tessék! Semmi értelme! Simán otthagy! Simán rámászik másra. Még jó, hogy a farkát nem tekerte a nyaka közé, akkor aztán már tényleg vége lenne mindennek. Ugyanis a farkát csakis az én nyakam köré tekerheti. Az enyém köré! Csakis az enyém köré!
Na mi van, kis hazaáruló?! – A derekamnak szorítottam a kezem, szétvetett terpesszel álltam előtte, fölé magasodtam, fölé hajoltam. – Mégis hazajárnál?! – fröcsögtem rá. Iszonyatosan dühös voltam! Komolyan úgy éreztem magam, mint valami kidobott szerető. És tudjátok, hogy mitől indult meg bennem a vezérhangya még ennél is jobban?! Attól, hogy ez csak egy vacak játék! Hogy egy virtuális majom viselkedése miatt éreztem így magam! Szánalmas voltam… egy utolsó embermaradvány…
Nem kellesz… – mondtam elcsukló hangon, már-már a könnyeimmel küszködve. Magányosnak és megcsalatottnak éreztem magam, akit hagyján, hogy most épp, perpillanat nem szeretnek, de igazából soha senki nem is fogja. Örökre egyedül leszek!
Na, gyere ide, te! – öleltem fel végül bőgve magamhoz az én kis drága Susayámat, megropogtattam a csontjait is, olyan alapossággal végigölelgettem minden kicsi sárgabundás részét.
És te… te! Bájoló! – mutogattam Taigára, miközben másik kezemmel továbbra is óvva ölelgettem Susayát. – Tartsd magad távol az én aranymajmomtól és… És! És vigyázz sokkal jobban a te grillezett gekkódra! – Igazából az történt, hogy nem jutott eszembe, milyen állata is van. – Lelépünk! – közöltem határozottan Susayával, majd a nyakamhoz segítve őt, örök trónjára, hátra sem nézve, köszönés nélkül megiramodtam az ellentétes irányba.
A tudtomon kívül Susaya még egyszer hátrafordult, és pápá-t intett külön a másik petnek és külön az idomárjának.

(off)Iszonyatosan hálás vagyok, Kagami, köszi, hogy partner voltál az ördögben és nagyon-nagyon köszönöm ezt a játékot is! Ne haragudj, amiért ilyen kurta-furcsa befejezése lett!(/off)

_________________
A D A T L A P

Second Life Kristálybolt - "Kristállyal kereskedek, de életet adok el."

pontozás:
Élet: 20+2 -> 110HP
Fegyverkezelés - Taidana sebzése: 5 +5 -> 10
Irányítás - Susaya sebzése: 20 +9 -> 29
Kitartás: 5+2 -> 7
Gyorsaság: 22+3 -> 25
Speciális képesség: 11
Páncél: 24

Susaya:
Élet: 53HP +10HP -> 65HP
Kitartás: 7
Gyorsaság: 25
Speciális képesség: 11

Felszerelve:
Gólem Vért (+20 páncél)
A Kovács Irányítópálcája (+3 irányítás, +1 élet, +10 állandó pet életpont)
Kapcsolat Gyűrű (+6 irányítás)
A bajnok köpenye (+2 fegyverkezelés, +2 kitartás, + 1 gyorsaság)
Mokaszin (+3 fegyverkezelés +2 gyorsaság)
Bronz Sisak (+4 páncél)
Természetgyűrű (+1 élet)
avatar
Taidana
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 495
Join date : 2012. Aug. 27.
Tartózkodási hely : Aincrad?

Karakterlap
Szint: 15
Exp:
115/900  (115/900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Mirika on Kedd Dec. 11, 2012 4:44 pm

<< Hokushin >>


Azt hiszem bohócot csináltam magamból. Jól megérdemeltem, az tuti. Kész arcul csapás volt azt látni, hogy Kota előreszökken, és mire észbe kapunk, a csiga szilánkokra hullik. Iszonyatosan kiakadtam, azután a sok tervezés, meg a rengeteg ötlet és az 1. szint halálos főnöke után most kaptunk egy minősíthetetlenül könnyű ellenfelet. Még csak nem is az, hogy sokan voltunk és ezért könnyű dolgunk volt. A csiga gyenge volt, és kész. Én mondjuk nem bántam, hogy nem kellett harcolni, de a többieket azért sajnálom. Főleg azt a csajszit, aki még csapatba szervezésekkel is törődött, látszott rajta, hogy van tapasztalata. Tiszta ciki, hogy én meg a hülyeségeket löktem csak. Ezért is döntöttem úgy, illetve döntöttünk úgy Tatsukival, hogy a 3. szintre én fogom megszervezni a boss kivégzését, ha letudtuk a kazamatáját. Muszáj lesz valahogy kiküszöbölnöm a csorbát, ami a büszkeségemen esett, és azt hiszem sikerült kitakarítanom a fejem azóta.
Egy dolog viszont nagyon bántott, méghozzá Hokushin viselkedése. Mindig is furcsálltam a srácot, de most még arra is rátett egy lapáttal, vagy kettővel. Még az események hatása alatt voltam, mikor megütötte Kotát és elviharzott, így esélyem se volt megállítani, azóta pedig egyetlen üzenetemre sem reagált. Kapni fog még azért, hogy kiráncigált a Kezdetek Erdejébe, de én bizony nem fogom békén hagyni, amíg felelősségre nem vonom :/ Céhvezér vagyok, ráadásul nem is akármilyen guild működik a kezeim alatt. Egy nagy családot akarok létrehozni, és törődni akarok minden tagjával. A minimapot követve tapostam az avart, és lévén mobokkal teli hely ez, hátamon is ott volt a tegezem, vállamra pedig fel volt akasztva az íjam. Időnként összeakadtam néhány kobolddal és farkassal, no de hát 1. szint, ezek a bigyók már nem jelentenek kihívást nekem egy ideje.
Az éjjellátásommal hamar kiszúrtam a fiút a félhomályban, miután a map szerint a közelébe értem. Kár, hogy lopakodásom nincs, így bizonyára ő is észrevett, miközben céltudatosan sétáltam felé. Mondjuk meg se próbáltam meglepni.
- Hokushin! - szólítottam meg, hangom kissé morcosan pattogott - Te mi a fészkes fenét csinálsz? Miért nem válaszoltál az üzeneteimre? - vontam kérdőre rögtön, és nagyjából másfél méterre megállva tőle keresztbe fontam a karjaimat jó szokásom szerint a melleim alatt. Szigorú tekintettel pillantottam rá, sok hülyeséget csinált, de ez már minden határon túlment. Magyarázatot vártam tőle.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hokushin on Kedd Dec. 11, 2012 5:24 pm

Kana
Csodálatosan festett az éjszakai ég melyen apró tűhegynyi foltokként ragyogtak a csillagok. Sokkal szebbek és jobban láthatók voltak mint odahaza a valódi világban. A sok felhő és a városok fénye mindig megakadályozott abban, hogy a szépségükben gyönyörködhessek. Sajnos azonban azok a fényes foltok valóban csak fényes foltok voltak nem pedig olyan helyek amiket meg lehetett látogatni pusztán díszletek egy hatalmas vásznon. Ez a tény azonban nem lombozott le ugyanis én az égen nem pusztán világító égitesteket láttam. Amit az én szemeim láttak az nem volt más mint maga a sárga gyönyör arany. Millió és millió aranyérme mely csak arra várt, hogy megszerezzem és minden az enyém lehessen. Elismerés, hírnév, vagyon úgy tűnt idővel mind az enyém lehet mivel többet nem engedtem, hogy korlátozzanak vagy becsapjanak. Vágyakozó tekintettel bámultam az eget miközben elterültem a földön és fejemet egy vaskos fának támasztottam mivel az erdőben nehezen lehet párnát találni. Az ostoba szörnyektől nem tartottam ugyanis egyike voltam a legtöbb tapasztalati ponttal rendelkező játékosoknak és nemrég magamnak is bebizonyítottam a farkasok kivégzésével egyedül is boldogulok. Arcomon gonosz mondhatni sátáni vigyor díszelgett miközben szörnyűbbnél szörnyűbb dolgokat képzeltem el. Képzelgésemet azonban egy lépés zöreje szakította félbe. Lustán oldalra néztem és szemem sarkából megpillantottam Kanát a céhem vezérét. Kicsit meglepett ugyanis nem számítottam rá, hogy ilyen hamar utánam jönnek. Az viszont zavart, hogy egyetlen egy ember jött csak még ha az maga a céh feje is. Elkezdett kiabálni velem holmi üzenetekről meg arról mi a fenét művelek.
-Hogy mi a fenét művelek?-
Mondtam egyhangúan miközben még mindig az eget bámultam nem is törődve azzal milyen közzel lehet hozzám.
-Nagy bátorságra vall, hogy egyedül merészkedett utánam a farkasokkal teli erdőbe fenséges céhfőnök kisasszony-
Igaz, hogy normális hangomon szóltam de finoman érezni lehetett benne a megvetés és a szánalom ízét. Gyorsan térdelő állásba helyezkedtem onnan pedig felálltam és szemtől szembe néztem azzal a nővel aki egymaga jött utánam. Az arcomon gonoszul vigyorgott mely jobban hasonlított egy maszkra.
-Hogy ki mit csinált arról beszélhetnénk ítélet napig. Nem én vettem fel egy zöldfülűt csupán a csili vili surranója miatt. Nem hagytam magányban és rettegésben. Nem én parancsoltam annak a gyalog kakukknak, hogy végezzen egy csapással azzal a nyamvadékkal.-
Mindegy egyes szavam élesebbek voltak még a legtökéletesebb katanáknál is.
-Meguntam, hogy mások árnyékában kell éljem ezentúl a magam ura leszek és azt csinálom amit jónk látok.-
Élvezettel hallgattam minden egyes szavamat ahogyan azt a nőszemélyt sértegettem és valósággal kéjmámorban fürödtem volna ha ettől elsírta volna magát. Látni akartam előttem a porban és megaláztatásban fetrengeni ahol jómagam is dagonyáztam eleget.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Mirika on Kedd Dec. 11, 2012 6:32 pm

<< Hokushin >>


Különös srác volt, egyedi gondolkodásmóddal, de amit most csinált, abban volt valami, amitől kirázott a hideg. Valami szokatlanul hátborzongató. Talán őt ismertem a legkevésbé a tagok közül, de az látszott rajta eddig is, hogy nagyon megviseli az ittlét. Viszont most... nem tudom, de valahogy nagyon furcsán viselkedett a szokásoshoz képest is, mintha nem is ő maga lett volna. Ahogy megszólított, ahogy beszélt hozzám... Hová tűnt az udvariassága, miért érzek megvetést és gúnyt a hangjában?
- Úgy van, én nem futok el a problémák elől, hanem szembenézek velük egyesekkel ellentétben! - feleltem megjegyzésére. Grandiózus és öntelt szavaknak tűnhettek, de volt bennük igazság. Féltem, rettegtem már megannyiszor ez alatt a pár hónap alatt, szembenézni bizonyos kihívásokkal, mégis minden egyes alkalommal ott voltam, mert ott kellett lennem. Túltettem magam azon, hogy egy élet-halál harcot kell megvívnom nap, mint nap, meg azon is, kis híján megöltem Kotáékat a határozatlanságomnak köszönhetően a Pókkirálynő első meglátogatásakor, és azon is, hogy szemtanúja voltam több játékoshalálnak is. Ezek mind-mind megviseltek, de most mégis itt voltam, tiszta fejjel, erősebben mint valaha. Az újabb szavakra azonban kezem ökölbe szorult. Feldühített. Nem mintha eddig nem lettem volna kiakadva miatta, de most először éreztem úgy, hogy tényleg felhúzott. Két lépést tettem előre, és olyan istenesen pofon vágtam a srácot, mint még senki mást... asszem.
- Ezt most fejezd be! Hogy lehetsz ennyire önző?! Nem veszed észre, hogy része vagy valaminek? Egy csapatnak, amire folyton köpsz, csak hogy villoghass azzal, amit te talán önzetlenségnek hiszel! - vonásaim szokatlanul kemények voltak, minden cukiság és kedvesség eltűnt az arcomról, a tekintetemből, a hangomból. Nem tűröm, ha zöldségeket beszélnek körülöttem, márpedig Hokushin minden szava akkora baromság volt, hogy már nekem fájt. Sorba jutottak eszembe az esetek, mikor az első bossnál próbált hősködni, vagy mikor a Pókkirálynőnél tűnt el szó nélkül, és most ez. Komolyan mondom, felkötöm Kotát, ha legközelebb találkozok vele :S
- Mi bajod van, ember? Te vagy az egyik legerősebb játékos Aincradban, rohadtul nem vagy ám árnyékban... - sóhajtottam fel, szavaim ezúttal valamivel lágyabban hangoztak. Ötletem sem volt, mi az istenért viselkedik ilyen borzasztó hülyén most, ezek az elmebeteg vigyorok is vazz... Valami pszichopata gyilkosnak képzeli magát vagy wut?

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hokushin on Kedd Dec. 11, 2012 7:36 pm

Kana

Jobb csuklómat a levegőbe emeltem majd mutató ujjamat az égnek szegeztem és jobbra-balra rángatni kezdtem mint egy ingát miközben idegesítő hangot adtam ki magamból.
-Cö cö cö.Nem figyeltél főnök asszonyka. Én nem szöktem meg sehonnan éppen ellenkezőleg. Elegem volt abból, hogy rátok pazaroltam az erőmet. De fel nem tudom fogni, hogy miért rohansz az egyik kudarcod meg hamisíthatattlan bizonyítéka után. Engem nem tudtál úgy az újaid közé csavarni mint azokat ott a kapunál. Nálam nem működik a csábos bűverőd-
Mikor azt vágta a fejemhez, hogy önző vagyok teljesen elképelt arcot vágtam. Szemem és a szám elkerekedett a tisztán látható színpadias meglepődött égtől és jobb kezemet a szívemre szorítottam. Fel nem bírtam fogni, hogy mondhatott ilyesmit nekem, hisz mióta csak be lettünk zárva annyi mindent tettem másokért. Majd a nőszemély előre lépett és olyan keményen arcon vágott, hogy jobb lábammal lépnem kellet egyet, hogy meg tudjam őrizni az egyensúlyomat. Az a szemét képes volt megütni. Utánam jött zaklatni mindenféle sértéseket vágott a fejemhez ráadásul meg is ütött.
~Nem kell félned ez a pofon azt bizonygatja, hogy féltékeny az erődre és azt hiszi el akarod venni a céhét. Azonban egy olyan szedett vetett társaságra nincs szükséged. Önteltség és irigység beszél belőle.~
Mondta a fejemben egy bársonyos hang ki egész idáig mellettem volt és tanácsokkal látott el. Mióta Zaraki meghalt halottam a hangját, de én ostoba nem figyeltem rá eléggé mit mondott csak képzelgésnek gondoltam. Viszont ott a csiga barlangjában rá kellet jönnöm egész végig a javamat akarta ezért elhatároztam hallgatni fogok a tanácsára.
-Ez szép mondhatom. Ide jössz azzal a mesével, hogy vissza akarsz csalogatni erre képen törölsz és mindenféle sértegetéseket vágsz hozzám. Akkor is önző voltam amikor odaadtam Kotának a legértékesebb kincsemet a gyorstalpalót? Ami nélkül biztosan nem vettél volna fel mert arra fájt a fogad. Nem igaz? Céh főnök asszony. Nem vártam másra mint egy kis elismerésre és, hogy segíthessek másokat és helyette mit kapok? Koholt vádakat.-
Ezzel megdörzsöltem az arcomat ahol Kana megütött. Az újabb szavai viszont lángra lobbantották a lelkemben fortyogó poklot. Minden egyes mondatnál egyre hangosabban és indulatosabban beszéltem vele habár ott állt közvetlenül az orrom előtt.
-Szóval most meg hízelegni próbálsz? Ha olyan erős vagyok mint állítod, hogy lehet nem nyertem meg egy párbajt sem?! Hogy lehet, hogy Zaraki aki egy tapló állat volt feláldozta magát értem. Miért nem voltam képes azzal a fene nagy erőmmel megvédeni őt és másokat!? Áruld el nekem!-
Azt utolsó szavakat könnyben ázott arccal kiabáltam méghozzá teli torokból bele adva minden érzelmemet. Kana talán nem is sejtette, hogy azok voltak társalgásunk kezdete óta az első őszinte szavaim. A bennem lakozó furcsa hang végül megnyugtatott és sikerült lecsillapodnom. Majd megtöröltem az arcomat és újra azt a groteszk mosolyt öltöttem magamra majd tekintetemet az égre szegeztem és következő szavaimat a soha meg nem haló csillagoknak intéztem.
-De annak az időnek vége. Soha többet ne hal meg senki mert én nem adok rá engedélyt. Ezentúl az lesz amit én mondok. A képemre formálom ezt a világot csak várjátok ki.-
Ezután újra a hepciáskodó kisasszonyra fordítottam tekintetemet.
-Vége az egyeduralmatoknak nem parancsolgathattok másoknak többé. Az ilyen csitrik főleg nem akik egy pofont sem érdemelnek meg. Gyenge vagy és szánalmas senki se lenne hajlandó követni téged.-

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Mirika on Csüt. Dec. 13, 2012 12:40 am

<< Hokushin >>


Lehet nem szóltam hülyeséget, és tényleg megzakkant a srác a nyomástól. Hallottam már olyan játékosokról, akiknek elment az eszük, aztán mindenféle hülyeséget csinálva megölették magukat. Basszus, de miért? Eddig semmi jele nem volt, vagy csak én voltam vak? Vagy tényleg képes volt azon begyöpösödni, hogy Kota lenyomta a csigát még azelőtt, hogy bárki más odaérhetett volna? Totál nonszensz lenne :S Jó, én is kiakadtam, de a franc se akarja veszélybe sodorni magát, én tökre örültem végül is, hogy megoldottuk, hogy a boss ne is csaphasson vissza. Ráadásul Kota is elégtételt vehetett azért, hogy nem láthatta Illfang végét.
- Mi az istenért hajtogatod te azt, hogy az én kudarcom vagy, hm? - tettem csípőre a kezeimet és dőltem kissé előre, kérdőre vonva a fiút. Igyekeztem lenyelni a sértéseit és a lekezelő hangnemét, de baromira nehezemre esett a dolog, pláne hogy a céhről is lekicsinylő hangnemben beszélt. Engem sértegessen nyugodtan, legfeljebb visszacsapok, de azért nehogy már olyanokon köszörülje a nyelvét, akik itt sincsenek. És mi az, hogy pazarolta ránk az erejét? Szálljál le a magas lóról, öcsi! Fú, de örülök, hogy ezt nem mondtam ki, épp elég volt neki az a pofon...
- Ki a faszt érdekel az a kibaszott cipő? Tudod miért ajánlottam fel a csatlakozást? Mert Kota ódákat zengett rólad, nekem pedig számítottak az ELISMERŐ szavai, amiket rólad mondott! Örülj, hogy én adtam az ébresztő pofont, és nem ő, kicsit nagyobb ereje van, mint nekem! Nekünk kellesz, nekem kellesz, még a hálátlan pofád ellenére is! Nem elég elismerés az neked, hogy Aincrad legerősebb céhében leledzel? Mi kell még, terítsünk elég piros szőnyeget?! Fogadni mernék, hogy azt a cipőt is csak azért adtad oda, hogy utána megkapd azt a rühes elismerésed! Hogy te milyen önzetlen vagy! Na ezért vagy önző! - fakadtam ki. Nem, nem volt elég a pofon, kész. Végre kitölthettem valakin az összes dühömet, minden felhalmozódott feszültségemet! Szikrázott a szemem, piroslott az arcom, zengett az erdő a hangomtól és repkedtek a falevelek, ahogy toppantottam hisztim végén. Fú, de gyűlöltem, mikor valaki folyamatosan nyomatta a baromságokat, mint most ez a srác... Még hogy a cipője miatt, persze! Belegondolt már ez az idióta vajon abba, hogy azt sem tudom, milyen cipőről beszél? Váááááh, miért vannak ilyen gyógyegerek, akik folyton felhúznak? Tiszta mázli, hogy mióta itt vagyok, ő az első, akin úgy istenigazából kiakadtam, vagyis inkább csoda...
- Szóval innen fúj a szél... - konstatáltam immár nyugodtabb hangon, mikor végre kinyögte, hogy mi bántja igazából. Nagyot sóhajtottam, elfordultam és odébb mentem néhány lépést. Egy fa mellett álltam meg, rátettem a kezem és lehajtottam a fejem.
- Szerinted Rin hogy érezte magát, mikor az ő mérgének köszönhetően esett el Illfang, és zúzta össze Kizashit? És Kota, aki mindent megtett azért, hogy senkinek se essen baja? Vagy Ranmaru, akit az a Mizuki mentett meg, és ha egy perccel tovább tart a csata, talán ő sem jön vissza? Vagy akár én, aki még csak a páncélját sem vesztette el egy nyomorult számérték miatt, aminek az égvilágon semmi értéke nincs? Mindannyiunknak lenne oka nyavalyogni, mégsem menekültünk el magunk elől! De tessék, ha ezt akarod hallani: gyenge vagy... itt vagy gyenge! - fordultam feléje indulatosan, és böktem a kobakomra, miután enervált, kedvet vesztett hangon soroltam a dolgokat. Mindannyiunkat megviselt az a csata, én napokig képtelen voltam szembe nézni magammal a tükörben, de végül megtettem, sőt, odamentem a 2. bosshoz is, nem futottam el. Mert számítottak rám amiatt az értéktelen szám miatt, ami addigra már nem is volt kétszer magasabb, mint a többieké. Újabb szavaira aztán ismét lehajtottam a fejem, és oldalra néztem, kerülve a látványát. Tulajdonképpen nem is lenne jogom itt lehordani, ha nem lenne Kota, talán pont ugyanazt tenném most, mint Hoku. Vagy azt, amit a legelső éjszakámon. Azonban pont ezért... pont ezért kell visszahoznom őt, a francba is!
- Igen... gyenge és szánalmas csitri vagyok, igazad van... Semmit sem érek, mindig is egy senki voltam, akinek csak a pofája nagy... Sose voltak barátaim, olyanok, akikkel megoszthattam volna a bajaimat, mert folyton beteg voltam, vagy anyumat ápoltam otthon. Feláldoztam érte az eddigi életem - mondtam letörten, de aztán felkaptam a fejem és Hokushin szemébe néztem, dacosan - Mégis követnek engem, mert veled ellentétben én oda merek állni és ki merem nyitni a szám, hogy utat mutassak nekik! Egyedül nem fogod megváltani a világot, tök mindegy milyen erős vagy! Csak egy játékos vagy, akárcsak én, vagy bárki más! - fejeztem be, majd ismét odacsörtettem hozzá, csak most nem azért, hogy felpofozzam, hanem hogy átöleljem. Passzolom mi ütött belém, még senkinek sem nyíltam meg ennyire. Kotának sem, alig tud rólam valamit. Az érzelmeimet engedtem láttatni,de hogy mögötte mi van, arról még senkinek sem beszéltem. Talán azért, mert félek, hogy ha megtudják mennyire szánalmas vagyok, nem fog senkim sem maradni. Nekem is kellett az elismerés, akárcsak ennek a srácnak.
- Szükségünk van rád, Hoku... Egyesítsük az erőinket, és töröljük le a vigyort a 100. boss arcáról is. Ha nem lennél fontos, szerinted eljöttem volna érted idáig? Vagy hozzam ide neked az egész céhet, hogy felfogd? - kérdezgettem, fejemet a mellkasába temetve. Vettem egy mély levegőt, gyengéden megütöttem a mellkasát és felnéztem rá, zaklatott arcommal, de határozott tekintettel.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hokushin on Csüt. Dec. 13, 2012 5:16 pm

Kana
Nem tudtam mi ütött ebbe a lányba azonban hiába mondtam neki akármit nem volt képes felfogni miről is beszélek. Egyfolytában csak azt hajtogatta, hogy önző vagyok meg szemétláda és csak magammal törődök a többiekkel nem is foglalkozom. Ő sem foglalkozott velem sokat hisz alig beszélgetünk idáig pár szónál többet. Nem érdekelte ki vagyok honnan jöttem nem kérdezett a múltamról semmit mit csinálok odakint a való világban. A helyett mindenféle szitkokat zúdított a fejemre amitől néztem mint a sült hal. Sose találkoztam lánnyal kinek ilyen mocskos szája lett volna mint ennek az íjásznak előttem. A férfiakat tartják a káromkodósabbnak azonban még a legrosszabb pillanatomban sem beszéltem így mint az állítólagos vezetőm. Arról próbált meggyőzni, hogy olyan játékos vagyok mint a többi játékos semmi különös nincs bennem. Sértőnek találta amiért egy kicsi egy morzsányi törődésre vágytam az állítólagos társaimtól. Utána abba kötött bele, hogy kinyilvánítottam a véleményemet meg többieknek sokkal több oka lehetne a nyavalygásra mégsem teszik. Azért mert én egy hisztis kis senkiházi vagyok és mégsem érdemlem, hogy visszamenjek hozzájuk azonban ők kegyesek lesznek és visszafogadják az én hálátlan pofámat. Utána önmagáról kezdett áradozni mennyit áldozott fel a beteg szüleiért és most a játékosok miatt amiért elvállalta a céh vezetői posztot. Azt vártam, hogy egy újabb pofon kisgazdája leszek ám ehelyett a legváratlanabb dolog történt megölelt. Nem emlékszem mikor volt utoljára, hogy egy lány megölelt volna engem rövid életem során. Furcsa bizsergető melegség kezdett lángra gyúlni a mellkasomban és terjedt szépen az egész testemben mint kolera. A fejemben megint megszólalt az én segítő jótevőm hangja.
~Ne hallgass erre a némberre át kar verni téged. E alkarja lopni az erődet, hogy minden az övé lehessen, és, hogy ne láthasd soha többé a szüleidet. Légy erős és állj ellen a csábításának különben mind itt pusztultok.~
E hallatán rögtön ellöktem magamtól a leányt riadt arckifejezéssel. A szívem olyan hevesen dobogott mint gőzmozdony. Hangomon tisztán érződött a kétségbe esés.
-Ne közelíts ez ez csak trükk. Nem hagyom, hogy hátba támadj.-
Pár pillanatra rá sikerült lenyugodnom.
-Nem tudom mi bajod ám nem csekélység. Egyszer mindennek elhordasz máskor meg úgy dorombolsz mint egy kiscica. Teljességgel igaza volt neki nem bízhatok senkiben csak benne akkor élhetem csak túl ezt a világot. Van még mondani valód mert még dolgom van.-

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hitodama on Pént. Dec. 14, 2012 11:50 am

Civakodó Páros

A közelgő éjszaka kint a vadonban mindig megnyugtató volt Mizuki számára, megnyugtató eléggé ahhoz hogy mélyebben is elgondolkodhasson. A szomjazott magány és civilizációhiány, legalábbis részleges hiánya hordozott valami furcsát magában, amit eddig mindig hiányolt és csak azután ébredt rá hogy itt megtalálta. Nem is bízott meg akárkiben, ez volt az oka annak is hogy elsősorban inkább választotta alvóhelyéül az olyan helyeket, ahol mobok is tanyáztak. Régebben a kihívásért és persze az előbbiért, Kizashi aztán a báty és sok mindenki más: nem bízhatott meg csak úgy valakiben, inkább bízott a mobok kiszámíthatóságában
Mostanában azonban sok minden megváltozott. Mizuki lehiggadt, nem keresett tovább kihívásokat és nem ugrabugrált a tetteiről áradozva, sokkal inkább meghúzódott az árnyak között és a maga egyszerű módján meditált. Ismét többet gondolkodott akár csak a kinti világban, tudta hogy nem lehet a legjobb és... meg kellett volna halnia, miért nem halhatott meg harc közben ha éppen az volt a játék egyik lehetősége? Bezzeg más...

Felkapta a fejét, ugyancsak közelről szavakat hozott felé az esti szellő, s csupán fejét fordította arra ahogy egy fa tövében állt, szinte szoborként egészen addig. Ahogy pedig figyelni kezdett az indulatokkal teli beszédre, úgy vált az egyre érthetőbbé és tisztábbá és egyben felismerhetőbbé is. Felesleges átfutni mindazt ami evvel párhuzamosan végig futott a fején, néhány név elhangzása elég volt ahhoz hogy lassú léptekkel meginduljon a hang irányába, s megálljon az egyre zajosabban civakodó páros férfi tagja mögött. Ki tudja, talán éppen olyan hatást kelthetett arcába lógó hajával és kardját lóbálva, mint valami kísértet. S éppen akkor ült meg a csend, hogy hideg suttogása hallható legyen
- Mi dolga egy vesztesnek? Talán a háta mögé figyelni, ha az imént éppen attól félt hogy megtámadják?
Elfordította tekintetét, hogy egy pillanatnyi csend után megvetően folytassa
- Miért félsz kimondani hogy önző vagy és egy vesztes? Én is az vagyok, mégsem titkolom el vagy tagadom le, azt sem hogy mindenki más elrobogott mellem. Még tehozzád képest is utolsó vagyok, de talán nem abban hogy mekkora vesztes módjára beszélsz. A legnagyobb az aki nem ismeri el, gratulálok ez vagy te. És ez nem minden, a köszönet ritka dolog és vannak olyanok akik egy mukkot sem kaptak hozzád képest, velük mi lesz?
Korábban úgy érezte hogy ő is közéjük tartozott, köszönetet érdemelt tettekért és miegymásért, aztán ráébredt hogy egy vesztesnek nem jár köszönet, sem a koboldfőnök elleni harcért sem másért
- De hogy Kizashi megmentsen valakit... csak kreálmány. Egy gyáva vesztes volt aki nem dolgozott meg semmiért és csak olyan apróságok ígéretére mozdult meg mint a pénz vagy egy főnökösödésre való csapat alakítása. Mások harcoltak helyette míg ő a fűben pihent és mégis... ő halhatott meg és neki nem kell vesztesként járnia, őt isteníti most mindenki. Aki semmit sem csinált és mégis megkapott mindent, az gyáva és mihaszna! Ellenpélda...
Hangja elakadt és kardját hirtelen maga elé szegezte, a fiú mögött (vagy éppen előtt) állóra szegezve de továbbra is félrenézve
- Dirigál és neki áll feljebb minden de csinált is érte valamit, kiérdemelte! Kizashival ellentétben nem gyávaságból harcol hátul, mégsem fél attól hogy páncél nélkül a puszta kezével harcoljon! Egy győztes, akinek a szavai és tettei mögött ledolgozott munka és teljesített kihívások állnak! Megizzadt a szavaiért, azt mond amit akar és annak akinek akar, igaza van! A te szavaid viszont üresek, szinte úgy beszélsz mint Kizashi az utolsó csatája előtt. Egy gyáva fickó aki vezérként és győztesként viselkedett, és éppen ezért csak nevetségessé tette magát azok előtt akik ismerték! Te úgy beszélsz mint aki erős és hatalmas, egy körülmények áldozata miatti vesztes... olyan nincs, azért vagy vesztes mert sem erős sem pedig hatalmas nem vagy. Ezért vagyok én is vesztes, mert nem vagyok jó és nem azért mert mások azok...
Egy mozdulattal eltette a kardját és a füvet bámulta. Nem érdekelte ha rátámadott és belé mártotta a kardját, elvégre ki akart élni?
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Fuun Kotarou on Pént. Dec. 14, 2012 11:15 pm

>>A vörös lovag<<
A nap már a végét járta, én meg az utamat hazafelé. Nem volt valami izgalmas, az egész kóborlásból állt. Nyitott füllel járkálok, mert néha elkapok innen-onnen egy kis érdekességet. Sajna felfedezni való hely egyre kevesebb van. Egy érdekes téma üti meg hirtelen a fülemet, minek hatására befordulok a legközelebbi kanyarban, és nekidőlök a falnak. Hiába nincs hallgatózásom, ennek ellenére is jól hallani a beszélgetést. Arról szólt az egész, hogy vajon meddig merészkednek el, meg kik azok akik főképp veszélyben vannak a portyázó játékosok miatt. Meg, hogy egyelőre nem gyakori az ilyen, de mi lesz, ha egyre több játékos kattan be. Ekkor jutott eszembe egy aprócska emlékfoszlány. Az informátor mintha legutóbb említett volna egy feltörekvő félben lévő lovagot. Bár elég érdekesnek találtam a kasztot egy piros játékosnak, de hát van ez így. Erről jut eszembe, hogy a legutóbbi boss droppja totál feledésbe merült. Ráadás pont egy lovagoknak hasznos pajzs az. Egész brutális egy darab, biztos szép árat kapok érte, de lehet, hogy nem ártana egy kis apróság is mellé, mondjuk lekötelezni egy illetőt, aki még hasznos lehet a későbbiekben. Az irányt azonnal az informátorom felé vettem, érdekel, hogy merre is lehet most ez az egyén, no meg nem ártana megtudni a nevét, mert elfelejtettem. Út közben beszereztem egy jó kis csuklyás köpenyt, csak a miheztartás végett. Az a köpenyes pojáca meg már megint jól rászedett, nem kért keveset egy ilyen kis pitiáner indormációért, hogy mi a név, meg hol találom. Ráadás még csak pontosan meg sem mondta, csak valami olyasmi, hogy a kezdetek erdeje fele kellene eltekintenem, hátha ott van. Szép mondhatom, de nem tudok vele mit kezdeni, így hát csak bízom benne, hogy valóban megtalálom és a tippelése csak szivatás volt, és valójában tudta, hogy ott van. De legalább kipróbálhatom az újdonsült lopakodásomat. A Városból kiérve felveszem a csuklyás köpenyt, hogy ne ismerjen fel mindenki aki szembe jön, és annak a Tachinak sem muszáj. Mire odaértem az erdőhöz már sötét volt, bár annyira talán nem, hogy ne lássak semmit, de egy éjjel látás tutkóra jól jönne. Na de majd a pénzből $.$ Néhány óra barangolás után végre látok egy indikátort, ami biza piros is. Szerencsére nem tudott a kelleténél jobban átverni a bróker, és egy félvállról vett külső leírást is kaptam, ami nagyjából stimmel. Ha meg mellé fogok, akkor meg lesz ami lesz, csak nem kap szét az illető. Szépen mögé lopózom, ahogy azt illik, majd óvatosan a kardomra fonom ujjaimat. Aztán és kellően hangos torok köszörülést eszközlök. Gondolom megfordul, vagyis ez lenne az ésszerű reakció. Amint Megfordul a pengém kirepül tokjából és torka előtt áll meg drágaságom hegye. Kicsit talán fölényes, de igencsak kimért hangon szólalok meg.
- Szép estét Tachi. Lenne pár dolog amiről elbeszélgetnék veled, mi a véleméyed róla?

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szomb. Dec. 15, 2012 12:14 am

>> A köpenyes árny <<


Tulajdonképpen magam sem értem, mit csinálok még mindig Aincrad legalsó szintjén. Elértem a 2. szintet, miközben abban a barlanglabirintusban kalandoztam még a bosszantó kislány szabotázsakciói ellenére is, a frontharcosok pedig épp megtisztították a 2. szint kazamatáját, így a logikus lépés az lenne, hogy az érdemes játékosok átteszik a telephelyüket a mobokkal teli, ritkábban lakott felsőbb szintekre. Nekem is ott lenne a helyem, ám mégsem követtem a trendet jó szokásom szerint. Igazából hazugság, hogy nem értem, mert pontosan tudom, miért maradtam. Információim szerint a második szintboss által elejtett zsákmány tulajdonosa ugyanis még mindig ezen a szinten lakik, nekem pedig feltett szándékom volt felkutatni ezt a bizonyos Kotarout. Persze nem én lennék, ha nem valami különösen körmönfont módon vinném véghez a tervemet, a megoldást pedig annak az ismerete adta, hogy bizony mindketten rendszeres vendégei vagyunk a Besúgónak. Azt nem mondanám, hogy csapdát állítottam, mivel nem volt miért lépre csalnom a férfit. Minden bizonnyal nem sokáig húznám az egyik legerősebb frontharcos ellen, és nem tartottam valószínűnek, hogy a trükkjeim többsége működne rajta, így csupán egy kutyaközönséges találkozásba kívántam belecsalogatni az illetőt. Meghagytam az informátornál, hogy szórjon el rólam némi infót, és... és itt jött a tervem legbizonytalanabb pontja. Kotarou figyelmét vajon felkeltem-e, vagy sem?
Nos, mint kiderült az üzenetből amit kaptam ma este, végre meghozta a gyümölcsét lájtos ármánykodásom, és a frontharcos lépett. Egészen pontosan úgy táncolt, ahogy én fütyültem, ami felettébb nagy elégedettséggel töltött el :] A Besúgóval megbeszélt koordináták felé vettem az irányt, és ott vártam be hősöm megjelenését, noha ehhez a vártnál több türelemre volt szükségem. Nem mintha nem lenne tengernyi időm, ám mégis halvány félmosollyal díjaztam a mögöttem felhangzó torokköszörülést. Kényelmesen fordultam meg, látóterembe pedig egy köpenyes alak került, méghozzá igencsak kényelmetlen közelségben. Nyitószavai után közönyös arccal bámultam a csuklya sötét rejtekébe, majd pillantásomat levezettem a torkomnál csillogó kard pengéjére.
- Igencsak modortalan vagy. Te ismersz, a saját kilétedet viszont elrejted. És még én vagyok a piros indikátoros, nahát... - méltatlankodtam némileg gúnyos felhanggal. Nyugodtan szemléltem a helyzetet, tartásomban egy cseppnyi feszültség se volt. Akart valamit tőlem nyilvánvalóan, ha azért jött volna, hogy megöljön, nem hívja fel magára a figyelmet. Habár... ki tudja, hány bomlott elméjűnek vannak a fejében olyan rég letűnt eszmék, mint a tisztességes harc vagy a lovagiasság. Felemeltem a kezemet, és nemes egyszerűséggel eltoltam a pengét a nyakam közeléből.
- Nem hallottalak közeledni. Mondtam már, hogy gyűlölöm a lopakodás jártasságot? Oh, pardon, alig fél perc ismeretség alatt ilyen apróságokat nem oszthattam meg veled... - kuncogtam fel, majd hátat fordítottam a köpenyes árnynak. Hosszú hajam csak úgy lobogott utánam, ahogy odébb mentem néhány lépést.
- Részemről nincs akadálya a társalgásnak, bár a köszöntésed hagyott némi kívánnivalót maga után. Nem vagyok olyan veszélyes, hogy ilyen bánásmódot érdemeljek... vagy mégis? Annyira bolond viszont semmiképp, hogy egy frontharcossal összeakasszam a nem létező bajszomat... Kotarou-kun - pillantottam hátra a vállam felett, majd féloldalasan meg is fordultam, miközben felfedtem ismeretemet érkezésével kapcsolatban. Mondhatnám, hogy micsoda véletlen, de ezt a szófordulatot megtartottam későbbre. Úgy éreztem, lesz még alkalmam használni.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Fuun Kotarou on Szomb. Dec. 15, 2012 6:19 am

>>A vörös lovag<<
Nagyon úgy tűnik, hogy nem leptem meg, sőt mi több ő nagyon is meglepett engem. Természetesen az ujjai bánják, ha az élénél próbálja meg eltolni a kardot, ha nem akkor szimplán nem jön be amit akar, ugyanis szilárdan tartom, nem szándékozom félvállról venni a dolgot, ha már belekezdtem. Az első néhány szava után nem adtam semmiféle reakciót. A nem várt véleménye ecsetelése után, ami természetesen felettébb jogos, hisz ki ne utálna egy ilyen képességet, ha ellene van használva. Hátat fordít, majd odébb baktat. Csak ekkor eresztem le a kardomat, bár el nem teszem egyelőre. Ismét nyomott egy parádés szöveget, valami hihetetlen ez a fickó. Meglehetősen magabiztos és őrült az ipse, ha nem fogja fel, hogy piros játékost semmi következménnyel megölhetek, és még csak rá se jönnének. Vagy tud valamit, s ez utóbbi rövid úton beigazolódik. Mikor „felfedi” kilétemet face-palmolok, s elkezd rázkódni a vállam. Kisvártatva már hallatszik is valami hang, először kuncogás, majd egyre hangosabb nevetés a végére egész hangos röhögésbe vág át, már majdnem hisztérikus mire leállok. Fél perc kellett, mire abbahagyom ezt a felettébb sok mindent eláruló, kissé bizarr reakciót. Majd teljesen nyugodtan válaszolok neki.
- Az meg se nyikkanjon a köszönésemmel kapcsolatban, aki még csak arra sem képes. Nem is beszélve arról, hogy eltaláltad a lényegét a dolognak. Te egy piros játékos vagy, aki kissé más bánásmódot érdemel, mint egy átlagos játékos. De térjünk is rá az egyik dologra, amiért jöttem.
Mondom, s néhány laza gyors mozdulattal eltávolítom a köpenyem. Közben kettőt lépek feléje, hogy elég közel legyek, kicsit odahajolok, s egyenesen a szemébe tekintek. Az iménti nevetésemnek halvány árnya nem maradt a tekintetemben, hanem inkább az őrültség egy igencsak jól észrevehető derengése lakozott. Hangom is az első cinikus, majd a borús, avagy kétes nevetésemtől teljesen eltért, hisz rátértem egy olyan témára, amit száz százalékig komolyan gondolok. Rideg és komoly fenyegetés, ez az amit tükrözött.
-Az angyalok többsége nem hajlik a te utad felé, de kissé aggódom az egyik társam miatt. Remélem megérted, hogy kicsit sem örülnék, ha egy magad fajta erkölcstelen szemét útjára sodródnának, vagy bele vinnék valamelyiküket. Ez az első fele, a másik, hogy ha csak egy haja szála is görbül a barátaimnak esküszöm a legjobb esetben is lekaszállak, mint a csigát. Ami viszont valószínűbb, hogy megtalálom a módját a fene kötél idegzeted utolsó cseppjének is a felőrlésére és gondoskodom róla, hogy mire végzek sírva könyörögj a nyomorult életed végéért.- Kicsit hátrébb húzódom, veszek egy nagy levegőt, s lehunyom a szememet egy pillanatra. Megköszörülöm a torkomat, s amikor ismét felnézek rá egy vidám tekintettel találja szemben magát. A hangom is megváltozik, s már felettébb barátságosnak mondható.-Nah, de említettem, hogy több okból kifolyólag is szándékoztam felkeresni feltörekvőben lévő démonpalántámat, csak had gondoljam át mi is folyik itt. Ha tudtad, hogy én vagyok, akkor valaki értesített az érkezésemről. Ha csak nem hazudsz úgy, mint a vízfolyás tényleg nem vetted észre jövetelemet, ez csak az előbbit erősíti. Az egyetlen, aki tud róla, hogy felkeltetted a kíváncsiságomat az egy felettébb gonosz ember, és szeret kizsákmányolni mindenkit, akit csak ér. Ergó most én nagyon becsapottnak érzem magam, ami közel sem tartozik a jó dolgok közé. Nagyon rühellem, ha meglopnak.- Az elmélkedésre a hangom kissé komor lett, de hamar észbe kapok, s visszaállok a barátságosra.-Hoppá, kicsit eltértem a célomtól. Nos, Elég értelmesnek tűnsz, és sok lehetőséget sejtet az a néhány információmorzsa amit kedves barátunk elárult rólad súlyos pénzekért. Szóval a kölcsönös haszon elve szerintem perfekt működni fog köztünk. Mivel a front harcosok nagy részét ismerem és jó néhányukkal jóban is vagyok kötve hiszem, hogy bárki is kiállna ellenem érted. Viszont egy parti összedobása, ami képes lenne kiszedni engem közel sem éri meg a kockázatot ugyebár. Valamint ott vannak azok az emberek, akik elsöpörnék a maradékot akit magam után hagyok. Ezért ugyebár nem ártana jóban lenni velem, hogy esetlegesen kisegítsük egymást a kellemetlenebb avagy kényes helyzetekből.-Itt megállok egy kicsit, ha szólni akarna feltartom a kezem, hogy még nem végeztem. Megvakarom a fejem, s a gyors befejezés mellett döntök. -Nah szóval had tegyek még pontot az i-re. Mivel a jelenlegi helyzetet tekintve jóval informálódottabbnak tűnsz, mint én ezért átadom a szót, hogy kifejtsd ez utóbbi lehetőség, mármint a kölcsönös haszonszerzés miként is kezdődhetne.
Még egy gonosz vigyort megejtek, ami inkább hat pajkosnak, mintsem veszélyt sejtetőnek. Hirtelen rájövök, hogy a kardom még mindig a kezemben van, viszont már rátértem a tárgyalásra, így azt rövid úton elküldöm aludni a házikójába. Nem kívánkozom félbeszakítani, így megvárom, míg teljesen elmondja amit akar, s majd csak utána mérlegelek.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Mirika on Szomb. Dec. 15, 2012 6:08 pm

<< Hoku & Mizuki >>


Eh, és megint csak eh... Itt van ez a srác, előhúzza belőlem a dolgaival a legféltettebb titkaimat, amiket legszívesebben meg se osztanék senkivel, és látja két olyan oldalamat is, amit nem szívesen mutogatok. Jól felcseszett, ha így reagálok, de basszus, franc sem akar megválni egy olyan harcostól, mint Hokushin :S Lehet, hogy nem beszéltünk sokat, sőt inkább Kota az, aki ismeri, nem én, de akkor is... Áh, nem tudom, én voltam a vak, hogy nem vettem észre, gond van? Vagy kenjem rá Kotára? Mondjuk az egyszerűbb, mint az önmarcangolás Neutral Így is kezdtem úgy érezni, hogy lassan begolyózok a sok stressztől, mégse tudtam rávenni magam, hogy hagyjam a fenébe, és ne menjek utána. Igenis, aggódtam érte, mert még önmagához képest is furán viselkedett a második bossteremben. Meg még most is, nincs olyan józan, épeszű ember, aki engem ellök mikor ölelgetem ._.
- Látod, van bennünk közös. Én se tudom, mi bajod, Hokushin. De egyvalamit hadd mondjak, és elhiheted nekem, tapasztalatból beszélek. Ne próbálj meg minden terhet a saját hátadon elcipelni. Oszd meg, és meglátod, könnyebb lesz boldogulni :3 - sikerült annyira lehiggadnom, hogy ezt el tudjam neki mondani viszonylag nyugodtan, bunkó stílus és egyebek nélkül. Mondjuk nem vágom miért mondta, hogy bajom van, tök normálisan viselkedtem. Mindig ilyen vagyok, mikor kiakadok Neutral Viszont a beálló csendben megérkező halvány hangtól kis híján frászt kaptam. Nem láttam hirtelen senkit, de észlelésemnek hála hamar rájöttem, hogy a fiú mögött rejtőzik valaki... egy ismerős hang tulajdonosa. És amint Hitodama szavainak értelme is eljutott hozzám, heveny fészpalmolásba fogtam. Miért kellett pont neki megjelennie és miért pont most kell nekiállnia zöldségeket beszélni?
- Anyám, borogass... - nyúztam arcomat a tenyereim között, miközben megfordultam és odébb sétáltam néhány lépést. Ugyan látszólag nem segítettem Hokun, de azt hiszem sikerült elültetnem benne a csíráját a bizalomnak, és pont készen álltam arra, hogy egy hatásos búcsút intsek neki ideiglenesen, erre Mizuki megjelenik és mindent elcsesz. Hű, de boldog voltam! Nekidőltem egy fának, összefontam a karjaimat a mellkasom előtt és figyeltem. Már a 2. boss előtt nekem intézett szavait sem értettem, de ez most abszolúte meghaladta a képességeimet. Viszont ettől függetlenül meg kellett próbálnom kezdeni valamit a szituval, pláne ha már rólam is nekiállt zagyvaságokat beszélni.
- Mattaku... nem érdemlem meg a szavaidat, ahogy Hoku sem. Nem beszélhetsz így olyasvalakiről, aki minden tőle telhetőt megtett és mindent beleadott a céljai eléréséért... Mindegy, hogy azok fals célok voltak, vagy sem :/ Ha hiszel ebben a sok zöldségben, amit összehordtál, akkor igazat fogsz adni nekem azért, amit most fogok mondani: neked, nincsen jogod ilyen bélyegeket sütni másokra, De nekem sincs, nehogy azt hidd... - kommentáltam a mondanivalóját. Győztes, vesztes. Persze. Sokra megyek vele igazából, hogy össze tudok tartani pár embert, bár már ebben is kételkedem Hokut látva. Tényleg, mire megyek vele? Mit itt csak mind adathalmazok vagyunk, nem hús-vér emberek. Most ugyan megpróbálok nekik támaszt nyújtani cserébe azért, hogy ők az én támaszaim lesznek, de majd ha visszatérünk a valós világba, fog bármi is változni? Kizárt dolog.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tachibana Makoto on Vas. Dec. 16, 2012 6:22 pm

>> A köpenyes árny <<


Nahát, csipkelődő megjegyzéseimet ritkán reagálják le így, azaz konkrétan sehogy. Igazán kár, bár megvan a maga szépsége ennek is, én is előszeretettel alkalmazom mások bosszantására. Ha az lett volna vele a célja, hogy megpróbáljon hülyét csinálni belőlem, nos, akkor kudarcot vallott. De igazából lényegtelen, puszta véleményemet fejtettem ki néhány jelenséggel kapcsolatban, illetve lévén nem volt sok kedvem szórakozni, némileg felgyorsítottam a tárgyalásunk sebességét. Nevetése teljesen hidegen hagyott, nem különösebben zaklatott fel, hogy kattant játékoshoz van szerencsém. Tulajdonképpen nem is csoda, hogy elment az esze, el tudom képzelni mekkora nyomással szembesülnek a frontharcosok.
- Ebben a világban ugyanúgy bitekké transzformált emberi lény vagyok, mint bárki más. Rasszista disznó Neutral - szólaltam meg, majd felkuncogtam jómagam is, jelezvén hogy puszta tréfálkozás volt részemről ez a pikírt megjegyzés.
Ahogy az iménti kardos fenyegetésre, úgy a verbálisra is unott, közönyös vonásokkal válaszoltam, már amennyiben válasznak lehet nevezni, hogy valami cseppet sem érdekel. Semmi értelme nem volt ennek a mutatványnak, pedig az előbb még említettem is, hogy nem szívesen keverednék konfliktusba egy top játékossal, és most mégis emiatt aggódva próbál megfélemlíteni. Ezeknek az Angyaloknak szokásuk lehet a bohóckodás, az a harcművész is csak egy ripacs volt, akivel valamelyik héten összefutottam. Ugyanis monológját legfeljebb egy vicc szintjén tudtam kezelni, annyi fals feltételezés volt benne.
- Oh tényleg, hadd gratuláljak a második szintboss legyőzéséhez, úgy hallottam egyedülálló tettet hajtottál végre - említettem meg, szavaitól persze teljesen függetlenül, de ha már ahhoz a bosshoz hasonlított, akkor nem lehetett kihagyni az őszinte dicséret lehetőségét. Úgyis ezzel kapcsolatban volt vele beszédem, így hát nem ártott a témát felhozni. Egyébként hangulatingadozásai kifejezetten unalmasak voltak, mennyivel másabb lett volna, ha barátságos hangon fenyeget meg például. Így viszont, hát... meglehetősen olcsó megoldást választott a manipulálásomra eltúlzott érzelmei jelzésével.
- Az információ nagy kincs, viszont csak azt lehet kizsákmányolni, aki hagyja is magát. Ha szabad egy megjegyzést tennem, szerintem rossz stratégiát alkalmazol. Ugyanakkor túl bölcsnek sem tűnsz, nem biztos hogy érdemes pont előttem arról beszélni, hogy könnyen át lehet téged verni :] - feddtem meg atyaian. Ha már démonpalántának hívott, inkább megfordítottam a szerepeinket, elvégre én jóval tapasztaltabb vagyok az efféle üzelmekben, ez a fickó pedig valószínűleg csak tapogatózik, kóstolgatja az árnyvilág aspektusait. Azért magamban jót kuncogtam a Besúgón, kellően szemét és gátlástalan ahhoz, hogy megtiszteljem a figyelmemmel és alkalmanként a pénzemmel is.
- Ohó, szóval valamiféle kapcsolatot kívánsz kiépíteni az alvilággal? Nem kevés rizikót vállalsz ezzel, kíváncsi volnék milyen indíttatás vezetett arra, hogy megtedd ezt a lépést. Nem szeretnéd bemocskolni a kezedet, ezért felbérelsz valakit, aki hajlandó alkut kötni veled. A kérdés a miért? Találkoztam már hozzád hasonlókkal, nem mindegyikük volt elég okos - szavaim ezúttal mindössze kevés gúnyt rejtettek magukban, annál inkább érdeklődést. Nem számítottam rá, hogy egykönnyen elárulja, mit is szeretne pontosan, és talán nem is azonnali és sürgős az ügye. Kicsit amatőrnek tűnt, de olyasvalakinek, aki gondosan megtervez mindent, így nem tartottam elképzelhetetlennek, hogy valamiféle előkészület része a velem kötött egyezség.
- Szükséged van egy piros játékosra, nálad pedig van valami, ami engem érdekel. Elnézve téged számos különleges felszerelést birtokolsz, ám az egyiknek nem veszed hasznát se te, sem bármelyik bajtársad. Úgy gondolom ez a bizonyos tárgy megfelelő lenne alkunk alapjaként. Amit kínálni tudok cserébe az bőséges mennyiségű arany, számomra is értéktelen felszerelés, bizonyos ércek, köztük néhány ezen a szinten ritkábban előforduló darab is, valamint szolgálataim. Természetesen nem mind, ám ezeknek egy bizonyos kombinációjával talán egyensúlyt hozhatunk a mérleg két nyelvére, Kotarou-kun - gondosan megválogatott szavakat hangoztattam, és bár tőlem szokatlan módon én fejeztem ki először az igényemet, ezúttal úgy éreztem, hogy túl értékes számomra az a pajzs, hogy megkockáztassam a férfi elsétálását. Yare-yare... Mit meg nem teszek azért, hogy a felsőbb szinteken se kelljen aggódnom.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hokushin on Vas. Dec. 16, 2012 10:20 pm

Mizu, Kana
Hirtelen a semmiből egy gyenge női hang szólalt meg a hátam mögött. Kissé megrémülve oldalra fordultam így egyszerre láthattam mindkettőjüket ha netalántán valami rosszban sántikáltak volna. A Kanával való beszélgetésbe annyira beleemlegettem, hogy észre sem vettem a mögém osonó egyént. Egy kardot szegezett nekem is úgy kezdett kioktatni engem. Arról beszélt, hogy gyenge vagyok akárcsak ő és ő nem panaszkodik mint egy csecsemő. Majd ezután elkezdte Zaraki nevét ócsárolni ami már túl soknak bizonyult. Van egy régi mondás miszerint halottakról jót vagy semmit de úgy tűnt a lány se a mondást se az árnyharcost nem ismerte.
-Idefigyelj kis hölgy nagyon félre vagy tájékozódva vele kapcsolatban. Életemben először ő vele párbajoztam és legyőzött. Rendkívüli harcos volt sokat tanultam tőle. Ráadásul mikor legyőzött felajánlott nekem egy kérdést mely döntött életemről és halálomról. Nyugodtan megölhetett volna, de nem tette mert felébresztett bennem valamit amiért mindketten élveztük a harcot. Az alatt a rövid idő alatt míg harcoltunk vagy küldetésre mentünk soha nem játszotta meg magát mindig a valódi arcát mutatta nekem. És visszatérve rád az ember olyan amilyen lenni akar. Azért vagy gyenge mert az akarsz lenni különben nem itt tartanál.-
Igaz fölösleges volt bármit is mondanom mert Kana már leteremtette az újonnan érkezőt azonban úgy éreztem muszáj elmondani azt mi a lelkemet nyomja. Ezután visszafordultam Kanához és igyekeztem felidézni hol is tartott a mi kis eszmecserénk.
-Hálás vagyok asszonyka, de már nincs szükségem mások védelmére. Észrevetted hála neki kicserélődtem ujj ember lett belőlem. Végre olyan leszek amilyennek mindig is kellene lennem. Elveszem azt ami jog szerint engem illet nem várok segítséget és nem is adok. Lenézem a nálam gyengébbeket mert másra nem valók. Megismertettem magamat ezzel a világgal úgy, hogy minden kincset megszerzek és minden szörnyet a földel teszek egyenlővé-
Befejezve a nagy monológomat egy széles ördögi vigyor jelent meg a képemen mely egyáltalán nem volt szépnek nevezhető.
-Csak várjatok és minden meg lesz amit ő megjósolt nekem és akkor hinni fogtok nekem és nem merészeltek többé rám támadni.-

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hitodama on Hétf. Dec. 17, 2012 5:37 pm

/Elnézést a rövidségért, de nem akartam az időt húzni/

Nem lepődött meg a lány reakcióján, pedig Mizuki nem is éppen őt szólította meg. Vagyis, az igazat megvallva várható volt hogy viselkedését figyelembe véve nem fogja szó nélkül hagyni a dolgot
- A véleményem szabad - jelentette ki talán végre az első kézzel fogható igazságot, így most a fiúra koncentrálhatott - Akkor tehát olyan akarsz lenni, mint amilyen az az alak volt? Nagy és bátor harcos, előttetek talán így rázta magát. És a gyengéket eltiporni... nagy és bátor tett, mellesleg segíteni másokon lusta lennél?
Nem volt kedve nevetni, inkább a lány felé fordult és haja takarásából tűnődve mérlegelte, hogy vajon melyikük lenne képes megérteni az álláspontját. Hagyhatta volna őket békében, azonban Kizashi emléke számára nem volt éppen az általuk ismert emberé
- Elfogult vélemény - vonta le a következtetést, választása pedig a már bizonyított lányra esett - én kicsi vagyok, nincsen igazam? Képzelj akkor el egy nálam is kisebb lányt akitől az a fickó elcsalt valamit, megvédeni a rátámadó szörnyektől pedig onnan kezdve nem volt hajlandó! Bátor egy ilyen ember, aki átver egy gyereket akit a saját bátyja is ki akart használni? Igaz is, nem az én dolgom eldönteni
Nem tudta hogy mit tegyen hozzá, a fiút már most nem kedvelte és ha ennyire bálványozta Kizashit, akkor ő megpróbálta. Inkább megfordult és visszament a fák közé, távolabbról azonban kivárta hogy a páros találkozója véget érjen. Volt valami, amit mindenképpen meg akart kérdezni az íjászlánytól
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Fuun Kotarou on Kedd Dec. 18, 2012 2:03 am

>>A vörös lovag<<
Csendben figyelek, és megvárom míg teljesen végez. Egyrészt nem akarom félbeszakítani, másfelől viszont idő kell, hogy átgondoljak mindent ami itt történt, valamint próbáljak jó szokásomhoz híven előállni végre a rutinosabb énemmel.
Stratégia. A tökéletes fegyver mind a harcban, mind az életben. Naivan azt gondoltam, hogy tényleg egy kezdővel állok szemben, azonban rá kell jönnöm, hogy lehet olyan jó, mint én. Csak a sötét témákat én már nem vágom, sosem voltam benne túl érdekelt. Ez viszont egy másik helyzet, itt az életünk a tét, és nagyon aggódom, hogy az emberek többsége itt még mindig reménykednek a netes anonimitásban, és gátlásukat sokkal jobban levedlik. Valamint a félelem sok mindenre késztetheti az embereket. Vegyük sorra a fickót. Nem egy szívbajos az fix, a szavakat jól forgatja, a sötétben otthon van, és hülyének sem tűnik. Azt hallottam róla, hogy nincs az élen tartozók között. Bár erre több magyarázat is lehet, meghúzta magát, és kiépített valamit, vagy szimplán nem akart feltűnő lenni és inkább a háttérben elúszkálni, míg nem jön el a kitörés ideje. Aztán a tények. Szépen átlát mindenen, amivel próbálkoztam, s nem lusta maga javára fordítani, még ha csak morálisan is. Aztán a felszereléseimet hozza szóba. Valamit nagyon tud, és én hülye meg számos védtelen pontot hagytam neki a próbálkozásaimmal. Jobb lesz, ha mindent elvarrok amit lehet.
Amikor végzett még várok egy percet, majd már megszokott rutinos énemet veszem elő. Szemembe halvány láng költözik, mely biza elrejthetetlen örömöm és lényem őszinte jelképe, hogy végre hazai pályán vagyok. A duma, és a stratégia környéke.
- Köszönöm, a mesterien forgatott bókot. Egy szóval nem mondtam, hogy túl egyszerű lenne átverni. Amúgy meg kezdesz ellent mondani magadnak. Felhívod a figyelmem, hogy nem előtted kellene ilyet mondanom, mikor nem akarsz velem ujjat húzni. Bár nem vall rám, való igaz rossz stratégiával próbálkoztam. Úgy tűnik sokkal jobban benne vagy a világ sötét részében, mint azt hallani. A rizikót pedig vállalni kell, anélkül sosem lehet nagyot kaszálni, de ezt gondolom te is jól tudod. Valamint a felvetésed téves. Egy szemernyi okom nincs felvenni a kapcsolatot az alvilággal, és szükségem sincs egyetlen piros, vagy sárga banditára. Viszont én nem szeretek a mélybe ugrani megfelelő felszerelés nélkül. Mint frontharcos és gamer jól tudom, hogy jelenleg hogy áll a játék. Hamarosan feleszmélnek az eddig szunnyadó érzések, indulatok, bevadulhatnak a dolgok. Természetesen nem fogok többet elárulni a kelleténél csak úgy, de tisztában vagyok vele, hogy Aincrad sötét része hamarosan feléled. Ezt pedig nem lehet figyelmen kívül hagyni, különben hatalmas árat fizethetek érte. A kapcsolatok kiépítésére egy ilyen instabil téren nem jó az egyik napról a másikra módszer, könnyedén a hátában találja a saját kardját az ember. Ha meg túl sokat figyel hátra az ember megfelelő kapcsolatok híján, akkor meg szemből szúrják le. Úgy is mondhatjuk, hogy te vagy a hálózatom első célpontja, és majd meglátjuk alapon talán az alapköve. Az gondolom világos, hogy több hasznot húznál az egész dologból az egyik alapkőként. Nem kívánok senkinek sem túl sok esélyt adni arra, hogy kiüssön a játszmából, de te kapásból kihúztad az egyik aduászt, az anonimitást. Remélem tiszta lap, hogy nem kívánom megtörténtnek tekinteni azt, hogy mi milyen kapcsolatban is vagyunk, és hogy mit is tervezek. Egyelőre semerre, a leendő hálózat csak leendő, nem kell, hogy sok fül összerakja azt ami közte található, és megpróbáljanak felénk kerekedni. Nos egyelőre legyen ennyi. Az viszont nagyon is fúrja az oldalam, hogy miként szereztél a holmiról információt. Még nekem sem sikerült megtudni, hogy mit is fog dobni a második boss. Valamint ezután jöhet is az üzlet, hogy te mégis miképp gondolkodsz erről a leendő tervről, még sok lyuk van rajta, de ezt az idő megfelelő gondozás mellett betölti. Ami a tárgyat ellenző értéket illeti, felettébb kíváncsi vagyok az erre az üzletre rendelkezésre álló arany és tárgyak felől. Ércekben nem utazom egyelőre, mert még nem álltam neki komolyabban figyelni a témát. Én egy roppant kerek értékre gondoltam 325 arany. Természetesen össz érték, de valamiben csak megegyezzünk.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Mirika on Kedd Dec. 18, 2012 2:50 pm

<< Hokushin & Mizuki >>


Oké, ketten együtt már kicsit soknak bizonyultak számomra. Remekül elvitatkoztak valakiről, akit összesen egyszer láttam életemben és egyedül mások véleményére támaszkodva alakíthattam ki róla az álláspontom, szóval inkább kussban maradtam, hadd meccseljék le egymás között, kinek van igaza. De eh, azért komolyan, egyikük rosszabbul festett mint a másik. Tök nyilvánvaló, hogy ráment az idegeikre a játék, nem volt nekik való. Jó, mondjuk kinek való egy olyan MMO, ahol folyton a Kaszás lebeg feletted? Nyilván senkinek, engem is baromira megvisel, de valahogy még tartom magam, és ezt tényleg csak a céhnek köszönhettem. Anatnak, Rinnek... de leginkább Kotának, aki mindenben, de tényleg mindenben ott állt mellettem, és nem hagyta, hogy elveszítsem a fejem. Ehhez képest én semmit sem tudok tenni érte és folyton cseszegetem... Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy viszonozni tudom az érzelmeit. Hát ja, és én vagyok a győztes, persze. Egy nagy francokat, ha a kardforgató fiú nem lenne, valószínűleg hozzájuk hasonló állapotban zombulnék valahol a Kezdetek Városában. Már csak azért sem adhatom fel Hokushint. Szótlanul maradtam inkább, és mikor a kislány továbbállt, felsóhajtottam. Nem ment messzire, jártasságaim segítségével láttam, hogy nem sokkal odébb megállt.
- Jól van, Hokushin, akkor engedd meg, hogy sok szerencsét kívánjak neked az önmegvalósítási projektedhez. Ha minden kincs kell és minden szörnyet le akarsz gyalulni, akkor feltételezem ott leszel a harmadik szint bossharcánál is, ugye? Küldök egy üzenetet, ha ellene indulunk, már tart a kazamata feltérképezése - hangsúlyom az értelmetlen győzködés feladásáról tanúskodott, de nem igazán tudtam komolyan venni a srácot. Annyi sületlenséget hordott össze, hogy az már nekem fájt. Biztos front van és megfájdult a feje, vagy nem tudom. Esetleg leesett egy fáról és beverte.
- Bízom benne, hogy ott leszel, Hoku! Számítok... nem, számítunk rád! :3 - mosolyogtam rá a legédesebb és legőszintébb mosolyommal, ami csak létezik. Még ha cserben is hagy minket, amiben kételkedek, puszta önzőségből is oda kéne tolnia a képét, már ha hisz a saját szavaiban. Vidáman intettem neki búcsúzóul, aztán elindultam abba az irányba, amerre Hitodama ment. Még nem végeztem Hokushinnal, de amit mondani akartam neki, azt hallhatta. Hátha több szerencsém lesz, mikor lenyugszik kicsit. És ha újra meglátogatom, akkor mindenképp magammal rángatom legalább Kotát, ha nem az egész guildet.

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hokushin on Szer. Dec. 19, 2012 5:30 pm

Mizu, Kana
Az újonnan jött hölgyemény nem bánta meg szavait melyet az elhunytról mondott és ragaszkodott a saját vélemény jogához. Azt mondta csak akkor segített Zaraki bárkinek is ha haszna származott belőle utána rá se hederített. Miután kimondta ami a begyét nyomta elhagyott minket így újra kettesben maradtam az én nyafogó céh főnökömmel. Kana várt egy ideig majd jelentőségteljesen megszólalt azon a lágy könnyed hangján. Megtengette, hogy elmenjek ami elég furcsa volt ugyanis nem kértem semmiféle engedélyt. Majd arról kezdet beszélni, hogy számít rám a harmadik nagyfőnök elleni csatánál és küld nekem egy üzenetet ha indul a haddelhadd. Arról is beszélt ha hírnevet és vagyont akarok szerezni mindenképpen ott van a helyem köztük. Hiába magyaráztam ennek a nőnek úgy tűnt egyáltalán nem figyelt arra amit mondtam. Csak nézett azokkal a nagy csillogó szemeivel de semmit nem fogott fel. Egyik fülén bement majd a másikon ki. Ha azt akartam volna, hogy továbbra is parancsoknak engedelmeskedjek akkor ottmaradtam volna velük.
~Ne hagyd, hogy folytassa a kisded játékát. Ne feled szabad vagy és oda mész ahova akarsz.~
Mikor elkezdett a lány távolodni tőlem magabiztos hangon megszólaltam.
-Nem.-
Majd vártam egy kicsit hátha felém fordul és folytattam a mondandómat.
-Megmondtuk mostantól nem vagyok a bábod. Oda megyek ha úgy gondolom. Különben sem látnának szívesen a többiek a viharos távozásom után. Ne aggódj nemsokára hallani fogsz rólam. Nemsokára mindenki hallani fog rólam.-
Majd hátat fordítottam és elindultam az ellenkező irányban. A beszélgetés után kissé furcsálltam, hogy nem tagadott ki a céhből azonban arra gondoltam ez pusztán idő kérdése.

_________________
Most
Spoiler:

8 szint
Élet: 9 (+2)(+1)(+5)=(45)
Fegyverkezelés: 15 (+2)(+2)(+5)(+1)(+5)
Erő: 9 (+2)(+5)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 9(+1)(+5)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


párbaj Kimiko vs Incubus vs Ayani vs Hokushin
Spoiler:

Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 3 (+1)(+2)
Gyorsaság: 11 (gyorstalpaló+8,)
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)


Ragnarök,
Spoiler:
Élet: 4 (+2)(+1)=(20)
Fegyverkezelés: 9 (+2)(+2)(+5)
Erő: 4 (+2)
Kitartás: 8 (+1)(+2)(+5)
Gyorsaság: 4(+1)(+ 8 )
Speciális képesség: 2 (+2)
Felszerelés:
Selyem Köpeny (+1 fegyverkezelés, +1 speciális képesség)
"Hálóvágó" (+3 erő) //kard//
Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
avatar
Hokushin
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 200
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 12
Exp:
610/700  (610/700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Hitodama on Szer. Dec. 19, 2012 7:58 pm

Mizuki furcsa véletlennek találta, hogy a vitára hajazó eszmecserét követően az íjászlány éppen feléje indult el. Nem értett az emberekhez, sőt valójában éppen ez volt várakozásának oka. Még csak rá gondolni is arra a néhány sorra kis híján remegésre kényszerítette. Miért csinálta, miért? Miért csinálnak ilyesmit igazából az emberek, félretéve minden regényírás elemet! Lassan lépett elő egy kicsiny fácska törzse mögül, ám az is lehet hogy addigra már a lány is megállt. Ha esetleg nem figyelt fel rá vagy csak úgy tett, oldalba bökte majd kiállta az ezt követő esetleges szórohamot. Igyekezett közömbös arcot vágni, sőt inkább továbbra is arca előtt hagyta hajtincseit, hangja viszont kissé nyugtalan volt
- Miért - mondta mint inkább kérdezte, majd erre ráébredve megismételte, korrekt tónussal - Miért? Úgy értem, hogy miért segítettél valakinek? Azt mondtad nem voltak barátaid. Miért segítettél akkor valakinek, az anyádnak miért segítettél ha nem volt a barátod?
Zöldségre sikeredett, feltette a kérdést de még ő is jól tudta hogy zöldség lett a sok összekevert szótól és kifejezéstől. Ezt az íjászlány biztosan elismerte viszont, elvégre tudtán kívül elég sok mondatát zöldségnek vette már ezelőtt is, csak hogy ez most tényleg zöldség volt. Javítani kényszerült volna, előbb vagy utóbb, megköszörülte hát a torkát
- Anyád nem volt a barátod? Ha nem, akkor miért foglalkoztál vele?
Nem volt biztos hogy örömmel vette a kérdést, mert egyrészt nem neki szánta az elhangzottakat másrészt a hallgatózás nem tartozott a társadalom közkedvelt dolgai közé. Mizuki tekintete azonban, még ha kicsit izgatottan is de megmerevedett, választ akart
- Miért?
avatar
Hitodama
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 198
Join date : 2012. Aug. 02.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
135/500  (135/500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Dec. 20, 2012 12:57 am

>> A köpenyes árny <<


Sok beszédnek sok az alja, ez a fickó pedig rengeteget dumált, sokszor olyan dolgokról, amik teljességgel hidegen hagytak. Jómagam is szeretek élni a verbalitás erejével, de a hatékonyságunk között ég és föld volt a különbség. Míg én könnyedén el tudtam érni bármilyen hatást a megfelelő stílus használatával (vagy nem, de ez már más tészta), addig a frontharcos szövegelésében elveszett a mondanivaló rengeteg felesleges részlet között. Felmerültek bennem olyan válaszok, miszerint egy igazi tökkelütött vakegér észre sem veszi, ha átverik, sőt még ő érzi úgy, hogy jól jött ki az üzletből, vagy kommentálhattam volna azt is, hogy afféle biztonsági hálóként szeretne engem használni, ha véletlenül netalántán szüksége lesz az alvilágra egyszer, de mire a mondandója végére jutott, már rég elfelejtettem ezeket az apróságokat. Amit viszont szándékosan hagytam válasz nélkül, az a rizikóra vonatkozó rész. Talán még neki sem esett le, de olyasmit adott egy vörös játékos kezébe, ami könnyedén tönkreteheti a magasan ívelő csillagát és a mélybe taszíthatja, üldözött játékossá teheti. Ehhez csupán annyi kell, hogy felfedezzék a köztünk jelenleg kialakuló félben lévő kapcsolatot, nekem pedig, nos nem volt érdekemben azt sem elrejteni, sem titokban tartani. Ha úgy hozza az érdekem, ez az információ könnyen napvilágra kerülhet, és ami azt illeti, cseppet sem tartok a bosszújától. Ha meg akar találni, csak egy tűt keres a szénakazalban, és jó esély van rá, hogy a magasabb szintje semmit sem fog érni, ha a céhe ellene fordul és kisemmizi Rolling Eyes
- Attól tartok a boss dropokról való információszerzés módja már olyasmi, amit nem szívesen árulnék el... ingyen. Habár pofonegyszerű - kuncogtam fel, leginkább azon, hogy az informátora hiányos infókkal látja el ki tudja mennyi pénzért. Lassan kezdtem megsajnálni, de annyira lassan, hogy a sajnálat, amit érezhettem volna iránta, sosem fog utolérni :] Hihetetlen, hogy Aincrad legjelentősebb céhét ilyen szánalmas bohócok alkotják, mint ő, vagy az a harcművész. Hmm... mondjuk a vezetőjükre kíváncsi lennék, állítólag nem csúnya lány, bár ha ilyenekkel veszi körül magát, akkor nem lehet valami éles eszű.
- Merem remélni, hogy csupán az alku kedvéért szabtál meg ilyen magas árat Rolling Eyes Drágábban kívánod adni, mint a legtöbb ritka felszerelés értéke, pedig azoknál jóval kevesebbet tud, kevesebb pontot ad. Szépen néz ki a magas páncélérték, de ha átszámolod életbe, már nem is néz ki olyan jól :] Legyen 150 arany és a mostani pajzsom. Egyedi darab az egyik miniboss kazamatájából, 64 aranyért jutottam hozzá. Így is jól jársz, hiszen az életed egy pillanatig sem forgott veszélyben a szintboss ellen, szinte ingyen jutottál hozzá - tettem meg az én ajánlatomat, miközben elővettem a derekamra akasztott Pókháló pajzsot. Ha meg akarja nézni, nem akadályozom meg benne. Kíváncsi voltam, mit reagál, a keret amit az üzletre szántam, ennél valamivel magasabb volt, valahol a két ajánlat között állt félúton. Volt manipuláció bőven a szavaimban, több szinten is, hiszen egyrészt sugallni kívántam, hogy már ez az ár is igen nagylelkű a részemről, ha meg nem megy bele, akkor az alkudozás során minden bizonnyal az általam kívánt érték környékén fogunk megállapodni. Azt pedig ő nem tudhatja, hogy számomra ez a pajzs, sokkal-sokkal többet ér a puszta bónuszpontjainál, köszönhetően képességemnek :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Fuun Kotarou on Csüt. Dec. 20, 2012 3:19 am

>>A vörös lovag<<
Ahogy sejtettem, elég szűkszavú a kliens, de annál inkább lényegre törő és nyers. Valamint teljesen hülyének néz, és ez most felbosszantott. Bár mit is várhatnék egy ilyen lénytől. Még itt is, ahol az ő érdeke, hogy mások kivigyék a játékot, ha már ő maga le se szarja. Játssza a sötét gengsztert. No, nem mintha én nem adnék a magam szerepére, de vannak különbségek. Még szép, hogy azért mondtam abszurd árat, mert tudtam, hogy alkudni fog, de volt pofája kipróbálni amivel sértegetett. Eddigi jó pofizásom ebben a pillanatban ért véget. Komor arccal hallgattam az ajánlatának további részeit. Aztán felvázolom az én álláspontomat az ő ajánlatára.
- Te tényleg hülyének nézel. Nehogy azt hidd, hogy a front akár egy pillanatig is gyerekjáték. Lehet ezúttal szerencsénk volt a bossal, de ez elég egy ritka alkalom lesz, ha jól sejtem. Az első bossnál sokan életüket vesztették, csak egy apró ballépésnek köszönhetően, mikor nem lett követve a stratégiám. Nem hibáztatom az illetőt, az a harc abszurd volt, és még lesznek ilyenek. Te csak itt a sötét is üzletekben, honnan is tudhatnád, hogy milyen a halál pengéjén egyensúlyozni. Nem a véletlenek miatt tartok itt, hogy az élen járó játékosok között is a legerősebbek közé tartozom. Még egy utolsó megjegyzés, az az egyedülálló tett, amit említettél, távolról sem tartozik a meglepetések közé, alaposan ki volt számolva minden egyes részlete. Az üzlet pedig nem gyereknap. Ahogy haladunk egyre kevesebbet ér egy holmi ráadás újbóli eladás esetén sem nő az ára. Maximum 30-50 aranyat ér, attól függően mennyire hiszékeny egy illető. Kétszáz arany és a pajzs, ez alá nem adok. Valamint természetesen e mellé a jóindulatod, valamint későbbiekben majd pontosan megegyezünk a hálózatunkkal kapcsolatban is.
Ahogy végeztem mondandómmal nyitottam egy trade-ablakot, s beraktam a csigapajzsot. Amint megjött a megfelelő ellenérték leokozom. Csekkolom az inventorymat, és még egy utolsó megjegyzést teszek félig gonosz mosollyal.
-Nem szeretnéd kipróbálni?
Egy ilyen fickónak mint ő ez többet is mond, mint ha elkezdek itt célozni meg körülírni, vagy kijelenteni a párbajra hívást.

_________________
Bolt:
Lélek Kristály Iroda
Küldetések:
Álmatlan
[url=] [/url]
Ragnarök
Eventek:
Cupido
Húsvéti
Küzdőterek:
Peter vs Kota
[url=][/url]
Adatlap:
Spoiler:
avatar
Fuun Kotarou
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2012. Aug. 05.
Age : 25
Tartózkodási hely : Mosonmagyaróvár

Karakterlap
Szint: 17
Exp:
10/1200  (10/1200)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Kezdetek Erdeje

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 31 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 17 ... 31  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.