[Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Go down

default [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Noxy on Kedd Márc. 01, 2016 3:40 pm



Please let us get in!
Don't lock us away!
We're not like what you're thinking

We're poor little souls
Before we've lost all control
And we're forced here to take that role

We've been all alone
Stuck in our little zone
Since 1987

Join us, be our friend
Or just be stuck and defend
After all you only got

Five nights at Fred's
Is this where you want to be?
I just don't get it
Why do you want to stay?

Five nights at Fred's

1. kör

Határidő: 1 hét
Szavak száma: 250
Játékos: Joey


Joey, békésen töltöd az átlagos hétköznapjaidat. A városokban, erdőkben, arénában, céhházakban jelenleg minden a legnagyobb rendben van. Semmi frontharc, semmi küldetés, semmi üzleti ügyek, semmi vörös indikátoros veszély. Tehát semmi sincs, a sz legszorosabb értelmében, egyedül csak a nyugalom.
Viszont éppen ez a baj!
Míg te is az átlagos hétköznapjaidat töltöd egyedül, vagy társaságban, lassan úgy érzed, szeretnél csinálni valamit, mert ez nem mehet így tovább. Például némi kis anyagiakhoz jutni bármilyen forrásból, amit erkölcsileg még megengedhetsz magadnak. Akár a legkisebb küldetés is megfelelne a számodra. Azonban hiába minden, semmi érdekeset nem találsz ez ügyben, ami érdekelne. Már lassan-lassan feladod, és indulnál vissza csalódottságodban oda, ahonnan jöttél, mikor egyszer csak jelezni kezd a postaládád. Üzenetet kaptál.
Valaki, aki a barátod? Vagy egy titkos imádód? Vagy Judy Noxia visszatért és neked írt elsőnek? Ja nem... Judy már nem térhet vissza... akkor ki küldött neked üzenetet?
Senki. Ez csak egy átlagosnak tűnő hirdetés, amiket általában privátban szoktak küldeni.

Fred Funbear's Pizza
Egy családias, vidám pizzéria csapata keres sürgősen egy biztonsági őrt részmunkaidős éjszakai munkára azonnali kezdéssel és gyors útmutatással. Fizetés 120 arany/hét. Kissé elavult, de biztonságos generátor, infra kamerák és érintőképernyős komputer áll rendelkezésre.
Feltételeink:
- Gyors gondolkodás és tapasztalat a kamerák használatának terén
- Éberség
- Jó szórakozás!
Ha érdekli az állás, keresse fel a pizzériánkat és jelentkezzen be az igazgatónál.

Ha jobban megnézed, ez mégsem olyan átlagos, mint amilyennek látszik. Ez egy szimpla küldetés, amit viszont csak egyetlen egy játékos tud elvállalni, mint éjjeli őr. Ha érdekel téged ez a munka, a hirdetés legalján található címre (Kezdetek Városába) indulj el. De siess, mert talán egy ilyen lappangási idő miatt nem biztos, hogy egyedül leszel, aki jelentkezne erre az egyszerű munkára!

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Márc. 04, 2016 3:25 pm

Városokban rend, erdőkben rend, arénában rend, céhházban rend, boltban rend, WC-ben rend… Se küldetés, se párbaj, se frontharcos botrány, se üzleti cucc, se veszély… Miden rendben van… CSAK UNATKOZOK! DX Már hetek óta semmi, csak az unalom még a cimbikkel is, ami nagyon veszélyes ám! Hogy miért? Elmondom! Mert ha az ember unatkozik, megindul minden egyes agytekervénye, még az is, aminek létezéséről nem is tudott, s akkor ki jön a nagyon unatkozó ember szájából a lehető legveszélyesebb mondat: „na, kit szívassunk meg?”. S jön az, hogy valakit úgy megszívatnak, hogy hetekig azon röhögnek. De most még az se volt, mert a jó Isten se így tervezte el. Kellett némi zs-ét keresnem, amit nem az Ábécébe lévő betűt jelképezte a z után, hanem a pénzt, s ebben az esetben a legkisebb küldi is megfelelt volna, ami még belefér az erkölcseimben. De semmi! Máskor meg fullig van! Szabadságra mentek ezek is, vagy mi?? Már morogva indultam volna meg, mikor CSIP-CSIP, SMS! Vagyis nem, csak a postaládám jelzett, hogy üzenetem jött? Ki ír nekem így hirtelen? O.o Egy haverom? Judy?? Very Happy Ja igen, ő halott…  Crying or Very sad  Vagy egy titkos imádóm? O.o A meztelen lány a pókos küldiből talán? O.o Óóóh, ez csak egy spam, a barnamedve inna rá vizet! Várjunk, ez egy álláshirdetés… egy Freddy-s pizzéria csapata sürgősen keres egy részmunkaidős éjjeli őrt éjszakára azonnali kezdéssel, gyors útmutatóval… feltételek gyors gondolkodás, kamera ismerete, el ne aludj, jó szórakozás, öreg, de megbízható generátor, infrás kamera és értős komputer adnak eszközül… fizetés 120 arany?? Az nem sok így elősre, de tudjátok, ez egy hónap alatt mennyi?? Na jó, úgy se sok, de állandó! Very Happy Szaladtam is a címre, nehogy elvegyék tőlem, ugyanis ez egy egyszemélyes küldi!

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Noxy on Szomb. Márc. 05, 2016 12:14 pm

2. kör

Határidő: 1 hét
Szavak száma: 250
Játékos: Joey


Nos, ahogy szaladtál, majdnem úgy is ütköztél bele majdnem Chancerybe és Asukába, akik az imént léptek ki a megadott cím épületéből. Mindkettőjükben csak a szomorú csalódást láttad, Asuka még majdnem el is írta magát. Talán valaki megbántotta őket, vagy ők is jelentkeztek a küldetésre, de nem kapták meg, mert nem feleltek meg az elvárásoknak.
Majd kiderül.
Egy egyszerű szögletes alakú épület előtt állsz. Ha nem lenne ráírva, hogy Fred Funbear's Pizzeria, akkor egy pillanatra se hitted volna el, hogy ez az a jó helyszín. Sötét, ódon és csendes. Van benne valami eléggé hátborzongató, de magad sem tudod, mi ez. Egyébként is miért kéne félni ettől a helytől? Hiszen ez csak egy pizzéria!
Belülről ugyanolyan, mint kívülről. Szürke, sötét, egyszerű étterem. Hosszában álltak az asztalok, sok-sok szék közrefogásával. Vendégek voltak, de nem éppenséggel tolongtak ide napi ezrével a játékosok, inkább a nagyon fiatal, kisgyerekek jártak ide pizzát enni.
Ha nem is a pizza miatt, akkor a pizzéria kabalái miatt járnak ide. A hosszában állított asztalokkal szemben egy színpad áll, rajta pedig majdnem két méter magas robotállatok. Bal szélen egy gitáros lila nyúl, jobbon meg egy kacsaszerű sárga csirke nyakán etetőkével ("Let's eat!" felirattal), egyik kezében meg egy aranyos muffinnal, aminek szemei és szája van. Középen a pizzéria legnagyobb büszkesége, a logóról már korábban megismert barna medve cilinderrel és csokornyakkendővel. Robotkezében fogta mikrofonját.
A színpadtól balra, közel az elő-folyosóhoz egy kisebb színpad is foglalta helyét. Ez azonban sötétlila pavilonnal be húzva, előtte meg egy tábla jelezte: használaton kívül. Itt bizonyára egy újabb robot lehet, csak elromlott.
A főszínpadi robotállatok most be voltak üzemelve. Daloltak és táncoltak, így szórakoztatták a hálásabb fiatal közönséget. A kevéske idősebb oda se hederített, ők inkább a pizza miatt jöttek, mintsem hogy hallgassa ezeket az "élettelen ostoba gépeket", amelyek amúgy sem lennének valóságosak - egyértelmű, mivel a virtuális valóság foglyai vagytok mind.
Tán a gyermekek szemében az éneklő, táncoló robotállatok aranyosak, de te benned feléledt egy furcsa rossz érzés ezekkel kapcsolatban. Valami nagyon nem stimmel velük, de hogy mi, nem tudod. Csak találgathatsz.
Egy tipikus öreg főnökforma fogad téged.

Meglepődésedre ő nem NJK, száz százalékosan játékos, de persze mindenki tudja, hogy a játékban több, mint harminc éves hölgyek és urak is tartózkodnak. Ez a pocakos, szivaros, szakállas úriember legalább elmúlt hatvan éves.
Egy ideig méreget téged szivarát szopogatva és füstölgetvel.
- Szóval te lennél a harmadik - szólt orrhangon. - Kövess.
Bevezet téged az irodába, és int a fejével, hogy foglalj helyet az íróasztala előtt, egy kis puffon. Őmaga pedig az íróasztal mögötti kényelmes fotelébe beül. Mint előbb, most is alaposan végigméreget téged. Majd várni kezd.
Mire is? Csodára?
Semmi sem történik.
- Hmmm - mormogta az öreg főnök. - Remek. Jó. Nagyszerű. Gratulálok, fiam, megkaptad az állást. Kiálltad a próbát. Előtted két lány is jelentkezett, de ők azonnal elsírták magukat. Nekem meg nincs szükségem sírós gyenge alakokra. Gyáva, vagy nem gyáva, az mindegy, a pizzéria csak is olyan embereket akar alkalmazni, akiknek elég erős a lelke és a kitartása. És remélem tényleg tudsz szórakozni.
Nemcsak a viselkedése, még a szavai is furcsák ahhoz képest, hogy egy kemény főnök benyomását kelti, aki első ránézésre tudja, hogy ki a jó neki és ki nem. Már az is furcsa volt, hogy azt várta, hogy elsírod-e magad vagy sem. De te nem sírtad úgy el magad, mint Chancery és Asuka...
- Biztos vagyok benne, hogy lennének kérdéseid a munkával kapcsolatban, mielőtt megmutatom neked azt a szobát, ahol dolgozni fogsz. Csak tessék, ne kímélj!

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Joey Chrome on Pént. Márc. 11, 2016 2:42 pm

Megérkeztem! S Két ismerős arc! \o/
- Sziasztok lányok! ^^ - köszöntem nekik vidáman, aztán láttam, hogy ők annyira nem vidámak. Asuka majdnem el is sírta magát. De mitől lehetnek ilyen csalódottak és szomorúak? Csak nem…? KI VOLT AZ, AKI BÁNTOTTA ŐKET, MINDJÁRT CAFATOKRA TÉPEM! Ja várjunk, arra nem vagyok képes, mert pixelekre bomlik… O.o Na mindegy, ha megtudom, ki az, megtépem! De biztosan jó helyen járok? Ja, rá van írva. Pedig a kinézete alapján inkább egy elhagyatott raktárhoz hasonlít. Meg valami miatt borzong tőle a hátam, pedig ez csak egy pizzéria! Na de mikor bementem, azt tapasztaltam, hogy belül se sokkal jobb. Szürke, sötét, s egyszerű. Komolyan, raktárból csinálták meg a helyet? Ja nem, mert látom folyosó is van. Na, megvannak a kabalák! Ezek most komolyan le vannak másolva a Freddy Fazbear-ról? O.o Mert csapnivalóan próbálták álcázni akkor, mert tök ugyanazok! De ezek legalább rendesen működnek… >.> Bár valamiért bennem rossz érzésem támadt miattuk, de miért, mikor ezek csak virtuálisan élettelen vackok? O.o Meg tutkó, valami nem stimmel velük, ahogy elnézem őket! Óh, megjött a főnök! S JÁTÉKOS??? O.O Legalább hatvan éves elmúlt kb, mi miatt fogta meg ez a játék??? O.O S csak annyit mondd, hogy én vagyok a harmadik, kövessem. Semmi szervusz fiam, vagy cső haver, semmi, csak ez. Bementünk az irodába, ahol egy puffal leültem a puffra az irodai asztal s a főnök elé. De nem tett fel semmi kérdést, ahogy egy állásra jelentkezésnél kéne, hanem csak alaposan végigméreget, mint korábban. Majd várni kezd. De mire, hogy táncoljak, vagy énekeljek vagy valami? Már mondtam magamban, hpgy na jó, felállok, s kimegyek innen, hogy mégse kell a meló, mikor hallom, hogy mormog. S bejelentette, hogy megkaptam az állást! \o/ ÉLJEEEEEN! \o/ Állj, milyen próbát álltam ki? O.o Mi?? Annyi lett volna csak, hogy el ne sírjam magam?? O.O Akkor Chan és Asuka is jelentkezett, s nekik nem sikerült??? O.O Oh My God! Mit láttak ebben az öregemberben, aki ugyanolyan furcsa beszéd és viselkedés szempontjából, mint az egész kóceráj, hogy kapásból sírás lett a vége? Bár nézhetem a jó oldalát, legalább senki nem bántotta őket... Majd mondta, hogy kérdezzek nyugodtan, ne kíméljem, mert biztos benne, hogy vannak kérdéseim. Vannak hát bőven! Na jó, olyan sok nem, csak jelenleg kettő:
- Öhm, miért fontos, hogy elég erős legyen a lelkem s kitartásom, meg hogy tudjak szórakozni, főleg éjjel, mikor gondolom nem járnak vendégek? O.o A riválisok miatt, vagy valami titkos csoport találkozó van éjjelente? - próbáltam kicsit viccesebbre venni, hátha kicsit mosolyogni fog ezen a komor helyen. S közben reménykedem, ezért nem rúg ki, illetve hogy nem az derül ki, hogy titokban itt találkoznak Aincrad maffiái, s nekem kell azért felelni, hogy senki ne támadja meg őket. X.X

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Noxy on Kedd Márc. 15, 2016 7:25 pm

3. kör

Határidő: 1 hét
Szavak száma: 250
Játékos: Joey



A kérdésed elhangzásakor a főnök elnyúlt arcot vágott, majd füstölt egyet szivarjával.
- Ha nem elég erős a lelked, akkor nem fogod tudni olyan jól végezni a munkád. Ha jól szórakozol, van esélyed túléli. Most pedig kövess, megmutatom az őrszobát.
Azzal a főnök kivezet téged az irodából és elkísér a folyosó végére, ahol meg is mutatja neked a bizonyos őrszobát. Falon néhány poszter, asztalon telefon, plüssök és egy szék egy képernyővel. A szoba mindkét oldala az oldalsó folyosókra vezetnek, melyek összekötésben állnak az éttermi részleggel. Még mindig hallani innen is a vidám robotállatok előadását.
- Szóval itt a helyed. Innen fogod figyelni éjjel az egész épületet. Most pedig menj és pihend ki magad, mert hosszú éjszakád lesz. A további tájékoztatást később megkapod - így ereszt utadra a főnököd.
Munkába állás előttig még van időd, hogy tevékenykedjél Aincradban, de ne feledd, hogy a munka éjjeli 12 órakor kezdődik, és már korábban ott kell lenned.

1. éjszaka - 23.45

Időben megérkeztél, hogy elfoglald a helyed az őrszobában. A főnök megvár téged, hogy átvedd a kulcsot tőle, aztán szó nélkül elmegy. De azon kívül, hogy utasít arra, hogy menj a pozíciódba, nem ad további utasítást, ahogy ígérte. De éjfél előtt negyed órával már kezdheted is az első éjszakádat az őrszobában.

//Bocsi, hogy kicsit összekuszálódva dobtam össze ezt a kört//

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Márc. 16, 2016 3:41 pm

Válaszok: Ha nem elég erős a lelkem, nem tudok dolgozni. Naaaa, ez egy gyerekeknek való étterem, csak nem járnak ide gyilkosok gyilkolászni! Ha jól szórakozom akkor meg… esélyem van túlélni?? OH MY GOD! Itt agyonlövik a kritikusokat?? O.O Aztán megmutatta az őrszobát, ami nem valami bizalomgerjesztő volt. Két folyosó kötötte össze az étterem további részeivel, asztalon teló (jééé, ez hogy??), szék, képernyő (ez is hogy??), poszterek, plüssök, s kb ennyi is volt. Innen kell figyelnem magyarul az egész helyet. De még mindig nem értem, minek ide biztonsági őr. Vagy a találkozó miatt, vagy hogy el ne vigyék a fém evőeszközöket a buckalakók. XD Na, de ha már mondta, hogy pihenjek, megyek, s alszok egy kicsit, utána bevásárlok mindent, amit kell. Nézzük, kávé megvan, párna megvan, rágcsa megvan, s kb ennyi \o/ Meg ami az invertory-mban van alapból, hátha valamelyikre kellene valami végett. Na, megyek még aludni. Hát ez nagyon kjól sikerült, mert majdnem el is aludtam, de Grifi felrázott, hogy menjek már dolgozni, mert közben elmondtam haveroknak, hol leszek éjjel. Na, időbe beértem, a főnök várt, átvettem a kulcsokat, és… elment. Szó nélkül. Mikor ígérte, hogy majd elmondja a további utasításokat! Hát milyen dolog ez?? Most honnét fogjam tudni, mit kell csinálnom??? Mindjárt rondát mondok, de inkább beülök, mert lassan kezdődik majd a meló. Plusz, hátha fürdéskor eszébe jutok, s akkor felhív a telón, ha már van, hogy mit is kéne még csinálnom azon kívül, hogy üljek és nézzem, minden rendben van-e. De van még egy valami, ami nagyon zavar: ingyen pizza nincs??

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Noxy on Hétf. Ápr. 04, 2016 8:22 pm

4. kör

Határidő: 1 hét
Szavak száma: 250
Játékos: Joey


1. éjszaka - 00.00
Eddig nem nagyon történt semmi olyan dolog, ami annyira érdekes lenne. Csak lesed a kamerafelvételeket vagy árgus szemekkel, vagy unottan... vagy tökmindegy. Azt teszel éjfélig a te kis őrszobádban, amit akarsz.
Végül, ahogy éjfélt ütött az óra, másodpercre és halálpontosan váratlanul csörögni kezd a telefon. Ki kereshet ilyenkor? És mit keres a SAO-ban egy telefon? Az is bizarr, hogy van itt egy eme világhoz szokatlanul modernebb étterem... de hogy telefon.
Ha felveszed, valaki beleszól. Ha nem, akkor az üzenetrögzítőn keresztül fogsz hallani egy vadidegen férfi minden egyes szavát:
- Hello? Hello, hello? Uh.. csak küldeni akartam egy üzenetet hogy segítsek az első éjszakádon. Előtted dolgoztam az irodában, és épp ezen a héten fejezem be a munkám. Tudom, hogy elég stesszes a munka, de ne aggódj semmi miatt! Rendben leszel. Szóval koncentráljunk, hogy átvészeld a hetet, oké? Lássuk csak... itt egy bevezető üdvözlő a cégtől, amit fel kell olvasnom. Minden legális... Isten hozott a Fred Funbear's Pizzázónál! Egy varázslatos hely gyerekeknek és felnőtteknek, ahol a fantázia és szórakozás életre kel. A Funbear vállalat nem felelős semmiféle sérülésért, sem emberre, sem tárgyra. Ha sérülés vagy halál történik 90 napon belül, jelenteni kell, vagy amint az épület fertőtlenítve és takarítva lett, és a szőnyeg ki lett cserélve. Blah blah blah... tudom hogy ez rosszul hangzik, de tényleg nem kell aggódnod semmi miatt! Uh.. a masinák éjszaka egy kicsit bohókásak. De lehet őket hibáztatni? Nem! Mi lenne, ha nekem is 20 évig ugyanazt a dalt kellene énekelnem és még csak nem is fürödhetnék? Én is egy kicsit ideges lennék esténként. Szóval ne felejtsd, ezek a karakterek fontos szerepet töltenek be a gyerekek szívében, ezért tisztelettel kell velük bánnunk. Oké? Szóval ne felejts, szeretnek este mászkálni. Esténként szabadon mozognak. Uh... le áll a motorjuk ha sokáig ki vannak kapcsolva, vagy valami ilyesmi. Régebben napközben is mozoghattak, de akkor megtörtént az a régi harapás. Hát igen. Csodálatos, hogy az emberi test hogy képes élni frontális lebeny nélkül is, ugye? A biztonságodra vonatkozóan a tényleges veszély rád, mint éjjeli őr az, ha észrevesznek ezek a masinák, akkor nem fognak felismerni mint embert. Valószínűleg fém csontváznak látnak, amin nincs kosztüm. És mivel ez a Fred Funbear's Pizzázó szabályzatába ütközik, valószínűleg megpróbálnak... erőszakkal belekényszeríteni egy kosztümbe. Tudod, ez nem lenne olyan rossz dolog... ha a kosztüm nem lenne tele rakva keresztgerendákkal,vezetékekkel és szerkezetekkel, főleg az arc körül! Szóval képzelheted hogy ha bele tuszkolják az arcod, az milyen kényelmetlen... és halálos lenne! Az egyetlen testrészed, ami meg látná a felszínt, az a szemgolyód és a fogaid lennének, ahogy kidüllednének a maszkból, heh. Hát igen, ezeket a dolgokat nem mondják, amikor fel vesznek. De hát az első nap nem is kihívás! Holnap is beszélünk... Uh, figyeld a kamerákat, és ne felejtsd el csak akkor bezárni az ajtókat, HA muszáj! Spórolj az energiával! Oké, jó éjt!
Aztán a hívás félbemarad. Szerinted mit értett ezek alatt az előtted dolgozó krapek? Biztos ez csak valami újonc-beavatási tréfa csupán... vagy maga az utasítás egy viccesebb formában.
Miközben vagy miután elgondolkozol ezen a furcsa híváson, egy szempillantást veszel a CAM1A képernyőre, mely a színpadon ácsorgó gépekez láthatod. Ekkor veszed észre, hogy az egyik robot, a gitáros nyuszika eltűnt a színpadról...
Hová tűnhetett?? Ellopták volna, míg hallgattad a telefont?? Keresd meg gyorsan a képrenyőkön!

//Hogy tudatában legyél annak, melyik kamera melyik helyiséget mutatja ezen a térképen, itt mellékeltem neked egy gif képfájlt. Erre mostantól szükséged lesz! Very Happy


_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Joey Chrome on Szer. Ápr. 06, 2016 5:37 pm

Hát, kerestem az őrszobában pizzát, de nem találtam… Jó hogy hoztam rágcsát. Very Happy Majd a morzsákat meg az esetleges kávéfoltokat, amiket az asztalon hagyhatok letörlöm, nehogy morogjanak. Tényleg, a kamerákkal végig tudom nézni az éttermet! \O/ Na nézzük is meg, mi hol van! \o/ … Haljak meg, ha ez nem egy az egyben egy Freddy Fazbear koppintás! Még az alaprajzuk is egyezik! Hogyhogy az eredetinek a tulaja még nem pattogott? Főleg úgy, hogy még ezek az állatok is teljesen azok! Ez alatt eltelt az idő, s éjfél lett, mire megszólalt a telefon. Ki hív ilyenkor? O.o S hogyhogy működik a telefon? O.O Fel vettem óvatosan, s bele szóltam: Menj a pokolba! Nem ám, csak vicceltem XD Igazából ezt mondtam:
- Halló? - s egy férfi hang felelt vissza. Nem, nem a főnöké, hanem az elődömé. De mi ebben olyan nehéz, hogy csak egy hétig bírta? O.o HALÁL??? O.O Mit csinálnak, ha megtalálnak?? O_O Mit haraptak ki valakiből??? O_O Ennél a pontnál majdnem üvöltök egy olyan szót, hogy ak***af****a, így egyben! D8 Aztán eszembe jutott, hogy ááá, csak nem… Biztos csak ilyen újonc szívatás, vagy gondolta viccesebben mondja el az utasítást… Miért másolták volna úgy le, hogy még hibásak is legyenek? Rá kéne viszont néznem a robotokra, gondoltam magamban, s rájuk is néztem. Majd ekkor köptem ki a kávémat a monitorra, ami szerencsére nem ment tönkre, amit éppen ittam. Eltűnt a nyúl! Csak nem ellopta valaki, amíg a telefonnal voltam elfoglalva??? Mondjuk elég nehéz volt, talán még az ebédlőben lehet! Meg azért ránézek az egész baloldalra... S gyorsan, nehogy teljesen lemerüljön ez a vacak energia, ha már itt is spórolnak vele!


Alábbiakat nézem meg ebben a sorrendben:
CAM 1B (Dining Hall)
CAM 5 (Backstage)
CAM 1C (Pirate Cove)
CAM 3 (Supply Closet)
CAM 2A (West Hall)
CAM 2B (West Hall Corner)

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Noxy on Hétf. Ápr. 11, 2016 6:03 pm

4. kör

Határidő: 1 hét
Szavak száma: 250
Játékos: Joey


1. éjszaka: Hajnali 00.15
Ahogy kétségbeesetten keresed a nyulat, az alábbiakat látod az általad megnézett kameraképernyőkön.
Kameraképek:
CAM 1B (Dining Hall)


CAM 5 (Backstage)


CAM 1C (Pirate Cove)


CAM 03 (Supply Closet)


CAM 2A (West Hall)


CAM 2B (West Hall Corner)
Úgy tűnik, BonBon szívesen mutatkozik be elsőként neked, de nem biztos, hogy te is ugyanolyan jószívűséggel viszonozod ezt a furcsa jelenséget. De semmi pánik! Csak csinálj mindent úgy, ahogy kell, és érezd jól magad. Csak BobBon ennyire "kedves", vagy netán hamarosan a többiek is bemutatkoznának neked?

Tipp: ne feledkezz meg mindig pillantást venni a többi masinára Wink

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Noxy on Kedd Ápr. 19, 2016 4:34 pm

//Joey, lejárt az egy hét határidő, csipked magad! reagkorbács

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Ápr. 19, 2016 6:11 pm

//Utolsó kép nagyon kicsi XD//

Nézzük csak… Ebédlő üres, szerelőműhelyben a nyúl, Kalóz öböl üres, tárolószoba üres, Folyós üres, sarka szeméttel teli… Állj, szerelőműhelyben a nyúl?? O.O Visszanéztem, s tényleg ott volt. Egyből kijött belőlem egy férfiasan kislányos sikoly, ja meg a kávés poharam is repült a földre. Egyszerűen nem hittem el, ezek még a hibákat is úgy, ahogy van, lemásolták!! D8 Mindjárt keresni kezdtem valami után, ami arra utal, hogy a sztorija is ugyanaz, miszerint gyerekek voltak a robotokban, mert valaki megölte őket, s belegyömöszölte a testüket. A harapás már tuti megvan, csak azt nem tudom, melyikük volt a tettes. Lehet a negyedik robot volt, azért van üzemen kívül. Tényleg, rá kell néznem arra is! Meg is tettem gyorsan, meg akkor a többire is ránéztem, hogy ott vannak-e, vagy vissza kell rugdosnom majd őket oda. A k***a életbe, hogy szórakozzak, mikor ezek meg akarnak ölni??? Mi ebben a móka, valaki mondja már meg! Óh, közben még mindig keresem a nyomokat a kajálda történetét illetően, bár nem hiszem, hogy az íróasztalban találok valamit, plusz most már nem merek kimenni az irodából, s folyamatosan résen kell lennem, hogy időbe bezárjam az ajtókat. Óh bakker, legalább adhattak volna egy pár önvédelmi eszközt, hogy ne haljak meg túl gyorsan! S mit mondok majd a haveroknak, ha meghalok?? Hogy hali, bocsi, nem tudok jönni, mert begyömöszöltek a robotok a munkahelyemen egy Fred jelmezbe, ami széttrancsírozta a belső szerveimet, kinyomta a szemeimet s a fogaimat, s elvéreztem végül, s azóta ott rohad a hullám??? Bár mondjuk halloween estéjén eléggé durva csíny lenne ebből… O.o

Meglettek nézve:
CAM 1C (Pirate Cove)
CAM 1A (Show Stage)

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Noxy on Szer. Ápr. 20, 2016 3:20 pm

5. kör

Határidő: 1 hét
Szavak száma: 250
Játékos: Joey


1. éjszaka: Hajnali 01.30
Az alábbiakat látod az általad megnézett kameraképernyőkön.
Kameraképek:
CAM 1C (Pirate Cove)


CAM 1A (Show Stage)
A nyuszikán kívül semmi változás nem történt, a többiek mind a helyükön vannak. Még a nyúl is ott áll azon a helyen, ahol megtaláltad őt. Azonban elkövettél egy igen nagy hibát: keresed az étterem történetét, pedig tudtad jól, hogy semmi lényegre törő információ nincs az asztalon... habár feltűnik neked egy igazán érdekes dolog:
Hogy ha megnyomod a fal oldalára felaggatott poszteren Fred orrát, csipog! Very Happy
BonBon, miközben rá se pillantottál az őrszobában való kutatás közben, elhagyta eddigi helyét.


A hozzászólást Noxy összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 26, 2016 4:59 pm-kor.

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Joey Chrome on Kedd Ápr. 26, 2016 4:51 pm

//öhm, nem BonBon Bonnie helyett? XD//

Hát, és tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot, de hát nem találtam semmit azon kívül, hogy a poszteren lévő Fred orra csipog... Meg hogy a nyúl közben elment onnan, ahol volt! D8
- BAKKER, BAKKER, BAKKER, BAKKER!! - keresni kezdtem a bal oldali folyóson, mert tutkó, hogy most ott van, hogy egyre közelebb jöjjön hozzám, s mikor elér, megöljön! D8 Órára meg csak azért se nézek, nehogy lassabban haladjon az idő! Meg ezúttal nappal keresek erről a sz*r helyről infókat, vagy már reggel felmondok a jó büdös p****ba, ha egyáltalán életben maradok reggelig! Tényleg, lehet szerzek valahonnan egy jelmezt, hátha elhiszik majd, hogy anizié vagyok, s békénhagynak! Very Happy Vaaaaagy belém akarnak tömni majd egy olyan vázat, ami nem tette jót az egészségemnek. ._. Még jó, hogy nincsen itt kígyó anizié, mert akkor egész éjjel ordítanék a fóbiám miatt, mint akit erőszakolnak! Meg az asztal alatt reszketnék, mint a betojt nyárfalevél. Meg a haverok is részegre innák magukat bánatukban, mert fizetni kell a temetést... Dehogyis, nehogy bevegyétek, megsiratnának persze, ahogy illik egy holtat! Meg akkor lehet agyonvernék a főnököt, hogy miért nem csinált az anizéken valami javítást, hogy ne így viselkedjenek. Jut eszembe, tényleg azért viselkednek így, mert már unják a banánt? Mondjuk én is 20 év után bedurcáskodnék, hogy miért kell mindig ugyan azt énekelnem meg ugyanúgy táncolnom minden egyes áldott nap. S miért nem mosnak le ráadásul, hogy minimum illatos legyek, mint egy frissen nyílott virágos mező. Vajon már kaptam figyelmeztetést az ellenőröktől a higiénia végett? Mert azt hiszem most léptem bele egy kiköpött kávéra, fúj! Ja várjunk, ez az enyém...


Megnézve:
CAM 2A (West Hall)
CAM 2B (West Hall Corner)

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Noxy on Vas. Május 01, 2016 7:13 pm

6. kör

Határidő: 1 hét
Szavak száma: 250
Játékos: Joey


//Egy kis megjegyzés: nem tudhatod, hogy elment onnan a nyúl, mert nem nézted meg előző körben azt a kamerát, így persze, hogy nagy esélye volt neki elmenni onnan Very Happy Erre figyelj oda, mert legközelebb ezt a hibát nem fogom elfogadni.

1. éjszaka: Hajnali 02.12
Az alábbiakat látod az általad megnézett kameraképernyőkön.
Kameraképek:
CAM 2A (West Hall)


CAM 2B (West Hall Corner)
Érdekes, de elment a kép, ahogy rá akartál nézni, csak zizeg, mintha többmillió hangya vágna át rajta

Semmi nem történt amíg végignézted ezt a két kamerát, de néha hallod, hogy Fred dúdolgat.
BonBon sehol. Vagy Itt van?

//Tipp: Ha sokkal dolgot csinálsz egy posztban, annál több idő megy el, és ráadásul még több dolgot is találhatsz, emellett meg... jobban jobban tudsz vigyázni magadra Smile

_________________
Statok:
Élet: 23 (-2)
Fegyverkezelés: 28 (+37)
Erő: 25 (+37)
Kitartás: 15 (+3)
Gyorsaság: 34 (+7)
Speciális képesség: 15 (+9)
Páncél: +60
Jártasságok:
Elsődleges jártasságok:
Akrobatika (3. szint)
Keresés (2. szint)
Lopakodás (1. szint)
Észlelés (1. szint)
Spec: Céhbazár március [A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő. (Mesélőnek jelezni kell!) - Bújj-bújj szellem, Ai küldetése]
avatar
Noxy
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1050
Join date : 2013. Jan. 21.
Age : 28

Karakterlap
Szint: 25
Exp:
2457/2500  (2457/2500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Joey Chrome on Szomb. Május 07, 2016 10:39 am

Bakker, gondolatolvasó lettem, de csak egy posztra… Az viszont nagyon zavar, hogy az egyik kamerakép úgy ahogy van, becsődült, s a hangyacsatát mutatja nekem csak. Hát úgy döntöttem, hogy az ÖSSZES kamerát nézegetem majd, hátha sikerül túlélnem e szörnyű éjszakát. Meg azon gondolkodtam, hogy mekkora poén lenne telefonálni a haveroknak, ha lenne nekik telefonjuk ilyen késő este, s betyárkodni velük. Tényleg, hol mutatja, mennyi energiám van? Vagy ez nem olyan akkumulátor, hogy fogja magát, s lemerül? Hát remélem, különben perelek! Persze, mint olyan idegesítően sokszor mondtam, ha megmaradok. Bár lehet, addigra el is felejtem, hogy mit akartam. S esküszöm, hallom, hogy a medve dúdol! Félelmemben felkapcsoltam a két villanyt… Ha meglátom valamelyiküket is, azonnal a képébe zárom az ajtót, s várom, hogy elmenjenek azzal, hogy ismét megnézem a két kamerát, ami a folyósok sarkaira néznek. Megpróbálom azért próbacseresznye mondattal felhívni valakit a telefonnal, de semmi. Nem azért, mert nem működik, hanem azért, mert semmilyen számot nem tudok, ami a céghez köthető, s a haverjaimnak meg nincsen telefonja. P****ba. Hogy élte túl egyáltalán az elődöm ezt? Vagy lehet nem is ő volt az, hanem valaki más? Esetleg csak oda hallucináltam a hangot a telefonba? Mondjuk meg se lepődnék valamiért már, ha kiderülne, hogy az összes éjjeli őr valamiért megőrült, s most én jövök a sorba. Vagy lehet a kabalaállatokat is igazából csak hallucinálom, s valójában semmi sincsen ott? Esetleg a munkatársaim akarnak széjjel szívatni? Mondjuk ahhoz eléggé durva szívatás lenne… Közben persze iszom a kávémat, ami megmaradt, eszek egy kicsit a rágcsámból, közben figyelem a hangokat.

Amiket csinálok:
1. Minden kamerát megnézek.
2. Felkapcsolom a két villanyt, ha nincs ott semmi, nem történik meg a 3. pont.
3. Ha mégis van ott valami, azonnal bezárom az ajtókat, s addig nem nyitom ki, amíg ott vannak.
4. Kávézok, rágcsálok Very Happy

_________________


Adatlap|Bolt|NJK-k|Trófeák (Szafari)|Szoba

Színek:
Mesélés (olive), Joey (yellowgreen), Haru/Grifi (seablue), Ichiro/Ichi (peru), Eiji (slategray)

Gyűjtögetés aktiválva lesz: 2017. Február 15.
avatar
Joey Chrome
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 789
Join date : 2013. Feb. 11.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1849/1900  (1849/1900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Klein on Szomb. Júl. 02, 2016 7:31 pm

Lezárom a küldetést, Joey jutalma 35 exp és 50 arany.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Speciális játékos küldetés] Five Night at Fred's

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.