Yue/Yua

Go down

default Yue/Yua

Témanyitás by Yue on Vas. Márc. 27, 2016 7:56 pm

Képesség pályázat:

Egyedül töltött napjaim kicsit félelemmel töltöttek el. Egyedül, senkit nem ismerve a Sword Art Online-ban, vagyis ez egyenlő azzal, hogy még a legártatlanabb ember is lehet gonosz, aki meg akar ölni, mondjuk, nem nehéz engem átverni, és senki nem szól vagy tesz valamit, ha tudja. A valóságban mindig a nővérem, Yori segített és védett meg, olykor még el is kapott, vagy próbált amikor megbotlottam. Nem tudom, mennyi ideje is, talán már az elejétől kezdve szerettem volna egy társat, valakit, bárkit, aki mindig mellettem van, aki meg akar védeni, akivel tudok beszélgetni, aki tanácsokkal tudna ellátni. Néhány kisebb dologgal szereztem némi aranyat, amit eldöntöttem, hogy a Sweet Dreams cukrászdában fogok elkölteni. Mondhatni, szomorúság evést tartottam, persze ezt nem ismertem be.
Térképnek köszönhetően gyorsan odataláltam. Szerencsém volt, 2 asztalt leszámítva mindenhol ültek, gyorsan el is foglaltam az egyik helyet. Nagyjából 1 órát lehettem ott, aztán hazafelé vettem az irányt.
Egyszer csak, hirtelen a semmiből 3 játékos ugrott elő, kisebb és közepes nagyságú állatokkal, akik szemmel láthatóan nem jókedvükből voltak velük, próbáltak menekülni, de szegény szerencsétlenek nem tudtak.
Mivel nem bújtam el és majdnem az orruk előtt voltam, így még jó, hogy megláttak, pechjemre, vagy szerencsémre. Nem tetszettek a szenvedő állatok tekinteteik. Nem tudom miért, de nem mertem megmozdulni, pedig legszívesebben elfutottam volna. Az egyik fiú a társainak súgott valamit, majd átadta az egyik társának az elfogott állatait. Egyre közelebb és közelebb jött, míg végül odaszorított az egyik fához, nem bírtam megmozdulni a félelemtől. Szólt a két társának, hogy intézzék el az állatokat, hogy aztán mulathassanak egyet. Először az egyik megölt egy nyuszit. Könnyes szemekkel kértem, könyörögtem, hogy hagyják abba. Ezt látva, folytatták és mondták, hogy ne aggódjak, mindjárt én következek, és hogy egy ilyen gyenge és tehetetlen kislány semmit nem tud tenni, szóval fogjam be.
~Tehetetlen és gyenge, ez jellemző rám... és ezt utálom. Bárcsak... bárcsak tehetnék valamit... bárcsak... meghalnának ezek a férgek!
~Ez a kívánságod? Tehetetlen kis nyuszi vagy, még az árnyékodtól is félsz. Azt akarod, hogy meghaljanak, erőt akarsz, életben akarsz maradni?  
~Mi ez?!
~Válaszolj, vagy teljes szégyenben meghalsz!
~A válaszom...
Egy állat maradt, és utána én következek.
~Élni akarok, de nem akarok megölni senkit!
~Értettem. Ha ez a kívánságod, akkor teljesítem!
Hirtelen úgy éreztem, a saját akaratom, az egész belső lényem háttérbe szorul, és helyette egy másik kerül előtérbe. De nem ez volt az egyetlen furcsaság. Mintha egy másik világba kerültem volna, egy nagyon sötét, de egyben alattam kicsit világos helyre. Úgy éreztem az a magányosság ami belül felemésztett, eltűnt.
A három fiú közeledett felém. Egyszer csak félelmetesen vigyorogni kezdtem.
A fiúk is megálltak 1 pillanatra, aztán csak azért is folytatták, hogy érezték, valami nem normális.  
-Fiúk, fiúk. *lassan megrázza a fejét*  
Ismét megálltak a fiúk, érezték az idióták, hogy nincs valami rendben, de későn jutott el az agyukig a futás, túlontúl későn, eme hülyeségükért az életükkel fizettek.
-Azért amit Yue-val tettetek, most meghaltok!
~M-mi-MI EZ?!
Az akkor még ismeretlen Yua kigáncsolta azt a fickót aki lefogott, elővette a konyhakésemet és nemes egyszerűséggel leszúrta a földön fekvő fiút. A másik kettő futni kezdett, de mint írtam, túlontúl későn. Utánuk eredt és egyesével leszúrta, kivégezte őket.
-Mily' gyönyörűek eme vörös pixelek! *nevet*  
~Mi volt ez?!
Közben, az indikátorom ártatlan zöld színe vörösre váltott.
~Kívánságod szerint, meghaltak, egyúttal Te életben maradtál. T'án nem így akartad?  
~Igen... de... nem... nem tudom! Mi ez az egész, ki vagy te, és én most... megöltem Őket?!
A sötét világban melyben voltam, hirtelen megjelent Yua. Mintha a tükörképemet láttam volna.
~Fenyegették az életedet, egyszerűen csak megszabadultam "azoktól". Hogy ki vagyok én? A nevem nem más, mint Yua, mostantól én vagyok a társad! 
~Hogy kerülsz te ide, és mi ez a hely, egyáltalán mi ez az egész? Na várj! Azt mondtad... a társam?  
~Ez itt a Mi kis külön világunk a fejedben, vagy ha pontosítani akarok, a játékban. Én vagyok a te a képességed.
~Még egy kérdés...
~Mi az? Csak nyugodtan, kérdezz bármit.
~Ha megsértenélek, vagy bármi rosszat mondanék tennék, akkor engem is megölnél?
Yua kedvesen elmosolyodott.
~Butus vagy, naaagy butus! *megpöckölte a homlokomat* Egyet jegyezz meg! Sosem árullak el! Az, hogy én meghalok, nem érdekel akkor, ha te életben maradsz, de tőlem sajnálatodra vagy örömödre, de nem tudsz megszabadulni, 'míg ebben a világban vagy.
Némán néztem magamra, azaz Yua-ra.
*elfordítja a fejét* ~Ez esetben... számítok rád...   -mondtam halkan.
~Egyébként... kérdezhetek valamit?
~Természetesen, kérdezz csak!
~Bővebben kifejtve, hogyan és miért kerültél hozzám, akarom mondani a fejembe... vagy mibe?
~Öhm... persze, ha érthetően és jól tudom elmondani. ^^'
Kíváncsi voltam, miért és hogyan került hozzám Yua.
~Mint mondtam, én vagyok a képességed, amit a SAO adott neked....
~Igen, ezt tudom... de... miért? Nem tartom átlagosnak, hogy ugyan mázlival(?) de ilyen képességet kapjak. Láttam és hallottam olyat aki nem örült a képességének, olyat is aki örült vagy aki örült és egyben mázlija volt, viszont olyat, hogy tökéletes időzítéssel egy ilyen életmentő képességet kapjak... furcsa.
~Ekhh... igazad van, csak hát... nagyon mást nem tudok mondani mint azt, hogy a SAO adta neked pont a legjobb pillanatban.
~Esetleg nincs valami ötleted, hogy mi történhetett? Hiba, nem jó emberhez kerültél, rendszerhiba... vagy valami ilyesmi nem történhetett?
~Tudod, ahhoz képest, hogy nem értesz a játékokhoz, ezek nem is rossz ötletek! Lássuk csak... nem hiszem, hogy rossz emberhez kerültem, viszont a rendszerhibának lenne értelme.
~Tényleg? O.O
Nem hittem, hogy valami értelmeset tudok mondani, főleg nem hasznosat.
~Igen, igazából a véletlent leszámítva csak ennek van értelme és ilyen véletlenekben nem hiszek! Hmmm... nem éreztél vagy láttál valami, bármi furcsát mielőtt megjelentem?  
~Hááát....
Furcsaság mielőtt megjelent Yua. Nehéz egy könnyű eset. Furcsaság...
Hirtelen eszembe jutott valami.
~Talán, nem biztos, de lehet, hogy eszembe jutott valami hasznos.
~Micsoda?
~Nos, amikor az a fiú-
~Szóval amikor "az"?
~lefogott, mintha furcsa lett volna a kép, a grafika vagy mi is a neve. A lényeg, hogy mintha egy nagyon picit elcsúszott volna, és mintha még akadozott volna is egy kicsit... pont mielőtt megjelentél.
~Akkor ez lesz az! Azt hittem véletlenek nincsenek, de úgy tűnik mégis. Mielőtt megkérdeznéd miért, máris mondom. Azért mert mikor az előbb az a három "izé" meg akart ölni és khm... akkor lehetett rendszerhiba, és volt szerencséd szerény személyemet megkapni, a miértre talán a válasz, hogy életben akartál maradni és lehet először, de gyűlöltél valakiket, az erős gondolataid vagy valami ilyesmi, amiből születtem én, a te teljes ellentéted.
~Ez elég értelmesnek hangzik.
~Maradjunk ennyiben, mert ennél jobb magyarázatot nem tudok kitalálni. ^^'

/Ha ez sem jó, akkor ki fogok akadni!!!! Több ötletem nincsen. >-<'


A hozzászólást Yue összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 31, 2016 3:29 pm-kor.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yue/Yua

Témanyitás by Klein on Kedd Márc. 29, 2016 10:53 am

Osu!

Szép és jó, hogy kifejtetted a megismerkedésük történetét, de én azt is szeretném tudni, hogy Yua micsoda. Ezért kértem magyarázatot rá, ha már nem mentális betegségről van szó. Nem baj, ha Yue nem tudja, de én viszont szeretném tudni ;P
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yue/Yua

Témanyitás by Klein on Pént. Ápr. 01, 2016 11:24 am

Akadj ki \o/

Na jó, ne, elfogadom inkább, nem húzom az idegeidet vele Very Happy
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yue/Yua

Témanyitás by Yue on Szer. Júl. 13, 2016 4:04 pm

            //NJK pályázat: Prize//


Név: Rias Prize / Igazi neve: Nem mondja meg, Prize és kész. ˘^˘
Nem: lány
Kor: 10 (szül.nap.: Dec. 24.)
Kaszt: Harcművész
Szint: 10 (Kiképzőtissztel)
Elsődleges jártassága(i): I. szintű Észlelés és Látás
Indikátor: Zöld

Kinézet: Barnás vörös szemek, fekete haj amit mindig 2 copfba fog össze, 145 cm magas, karcsú, elöl nincs mivel dicsekednie, más szóval még "deszka", világos bőrű.
Jellem: Makacs, butus, kedves, jószívű, más szavakkal egy nagyon gyerekes jószívű gyerek. Szereti, sőt imádja a sütiket és az aranyos dolgokat, utálja a rovarokat. Ami érdekli azt utálja feladni. Hűséges, semmipénzért nem árulná el azt akit megszeretett, legfőképp Yue-t. Amikor csak tud mindig Yue/Yua mellett van. Segít neki, bár inkább feltartja szinte mindig mert figyelni kell rá, sokszor megmenteni, segíteni neki, ennek ellenére Yue, sőt, még Yua is nem csak, hogy "elviselik", de társuknak tartják. Annak ellenére, hogy Yua tudja, hogy sosem árulná el Yue-t, előre is megmondta, hogy megöli ha megtenné, amit szívesen el is fogadott, mert elárulni egy a szívének fontos valakit nagy bűn ami megbocsáthatatlan, max akkor ha világmegváltó oka van rá. Mellékes, de oda-vissza van a lila színért.

                                                      Történet:

Nemsokkal azután járunk mióta volt szerencsétlenségemre találkoztam Shukaku-val és Timidus-sal. Helyet cserélve Yua-val, vörös indikátorosként nindzsa jelmezben jártam, vagyis járta a környéket az erdőben.
-Szerintem sikerült leráznunk. -mondta Yua nekem.
~Ideje volt, lehet, hogy te vagy most "kint", de attól még az én testem, és nem szeretem hordani ezt a ruhát, olyan kínos. :S
-Inkább örülnél, hogy van alakod, ahogy észrevettem sok lány ölne azért ha lennének melleik, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy tedd ki amid van.
~Aha...
-Wow, ennyire azért nem kell élettel  teli választ adnod!
Yua nyújtózkodott egyet majd körülnézett.
~III. szintű Akrobatikát akarok! ><
~Nem lenne rossz. Na de most, csere!
Miután én, Yue voltam "kint", visszaöltöztem az eredeti iskolai ruhámba és elindultam hazafelé az erdőn át, gondoltam jót tesz egy kis séta. Út közben zajt hallottam. Kicsit félve, de kíváncsiságtól vezérelve, icipicit remegő térdekkel a zaj irányába kezdtem menni, majd miután odaértem, egy nagy fa mögé bújtam.
-Már mondtam, NEM, ÉN, VOLTAM!!! -mondta egy kislány majdnem sírva.
2 nő és 3 férfi, hozzátenném elég mérgesen bekerítette a lányt.
Csak azt hajtogatták, hogy ellopta, hazug, kis nyomoronc és olyanokat amiért a valóságban kaptam volna már pofont, szóval nem folytatom. Amennyire láttam a kislányt, nem nézett ki úgy mint aki lopna, sőt, teljesen ártatlannak néz ki.
Általában az ártatlanok védelmére kelek, de most is tegyem? Nem gonoszságból, de ha tényleg lopott, büntetést érdemel, de nem halált vagy fogságot, és nem úgy tűnnek mint akik szívesen beszélgetnének. Vártam, ha meg akarják ölni, Yua közbelép, ha nem akkor ahogy jöttem úgy megyek.
Ordibáltak, ahogy hallottam meg is pofozták szegényt, mondjuk ha tényleg lopott akkor megérdemelte. Egy ideje hallgattam a drámát, miután arra jutottam, hogy nem fogják megölni, csöndben odébb álltam, és tényleg, nem vettek észre. Nem voltam messze tőlük, mondhatni tisztes láthatatlan távolságban. Egyszer csak meghallottam a kislány sikolyát, megrezzenve hátrafordultam. Egy sebbel az arcán futott arra amerre én voltam, amikor meglátott nem segítséget kért, hanem azt, hogy bújjak el mert jönnek a rossz fiúk, de azért mögém bújt amikor meglátta őket.
Parancsolták, hogy adjam át a lányt, de azonnal. Nem tetszett a hangnem.
-Mit tett ez a kislány, hogy így rátámadtok? -kérdeztem kicsit félve.
A kislány erősen szorítottam a szoknyámat, nagyon félt.
Mondták, hogy semmi közöm hozzá és tegyem amit mondtak, vagy nem lesz jó vége.
~Egy dologban igazuk van. Tényleg nem lesz jó vége!
-Kislány, tettél bármi rosszat?
-Nem! Valaki csapdába csalt! -mondta szinte zokogva.
Hittem a kislánynak. Hogy miért? Azért majdnem ugyanez történt velem óvodában és iskolában. Csapdába csaltak. Megjátszhatja magát, de a tekintetét nem tudja előttem megjátszani, amiről azt olvastam le, hogy igazat mond.
Erre ugyanazt a szöveget elmondták, mivel látták, hogy nem szándékozom átadni nekik, támadásba kezdtek.
-Csere!
Miután kimondtam, Yua volt élesben. Az előbbi ártatlan lányból egy igazi amazon lett.
-Maradj itt. -mondta Yua a kislánynak, majd hirtelen a rossz arcúaknak rohant, előszedve a konyhakését.

4 támadta Yua-t, a maradék egy inkább a kislányt, bízva társaiban, hogy elbánnak vele. De tévedett, nem is kicsit. Gyorsabban intézte el Yua azt a 4-et mint azt bárki gondolta volna, a maradék egy miközben a késével lecsapott volna a kislányra, aki kikerekedett szemekkel várta a halálát. Egy ideig még várnia kell rá, ugyanis Yua mielőtt hozzáérhetett volna, megölte.
A kislány csillogó szemekkel nézte, és közben jött rá, hogy Ő az a nindzsa aki a legutóbb az öreg NPC nénit megmentette.  
~Csere.
Hátrafordultam a kislányhoz.
-Menj szépen haza Kislány. -mondtam nyugodtan, majd hátrafordultam és tovább mentem.
Mintha hallottam volna valami olyat, hogy köszönöm, és követni foglak, de nem hallottam tisztán.
Másnap, amikor felkelek, kit látok az ablakomból az ajtó előtt? Hát a tegnapi lányt.
Lementem megkérdezni mit szeretne. Erre azt mondta.
-A társad, a tanítványod lenni!!! -mondta csillogó szemekkel.
Ettől a kijelentéstől komolyan kirázott a hideg. Már a tanítvány szótól is.
Visszautasítottam. Erre azt mondta, addig vár a ház előtt míg meg nem gondolom magam. 3 nap és este elteltével is ott ült és várt, mutatva, hogy halálosan komolyan gondolja. Nem adtam be a derekam, ezért kitalált Yua valamit.
Ki kell állnia egy próbát, ha sikerül, velem maradhat.
Meglepő, de az első kettő próbát majdnem tökéletesen megcsinálta, viszont a harmadikat nem tudta teljesíteni, sőt, ha nem segítek, meghal. Magyarán "ügyesebb" mint én a szerencsétlenségben, vagy egyenlő. Nem sírt, hanem zokogott. Megkérdeztem miért akar annyira mellettem maradni. Erre azt mondta, azért mert ez a sors. Szóval sors...
Rögtön ki is fejtette.
Azért, mert csodálja egy igazi ok miatt, és még valamiért, másrészt azért ha nem kerül ahhoz a gonosz csapathoz, akkor nem találkozik velem, és valószínűleg halott lenne mert rossz arcokba fut bele. Elmondtam neki mindent, Yua-t is, de akkor sem gondolta meg magát. Kérdeztem arról, hogy hol volt és mit csinált, ellenőriztem, igazat mondott, gondoltam ez csak valami fellángolás, majd kinövi és megunja, ezért a számat húzva ugyan, de beleegyeztem.
-A nevem Rias Prize! -mondta fülig érő mosollyal.
-Yoroshiku, Rias-chan... ^^'
-Csak Prize! És nem kell mellé a -chan! ˘^˘
-Wakatta... ^^' Én Shiba Yue vagyok.
-Yoroshiku desu!
Yua megfenyegette Prize-t, mielőtt nagyon örülni kezdett volna, de Yua is frászt kapott tőle, de valamennyire megnyugodott, nem látta rajta, hogy hazudik, és valamiért rám emlékeztette, csak gyerekesebb kiadásban, meg aztán, mondhatott volna akármit nekem, nem használt volna mert csak akkor jönnék rá, hogy baromi nagy hülyeség volt, ha elárulna.
X nappal később, reggel 7:07-kor:
-De szép! -szaladt oda a vázához majd vette le és nézegette.
-Te jó ég, tedd vissza Ri- akarom mondani Prize! -idegesen csápolva kértem, Prize kezéből kiesett a váza, és széttört, majd ahogy lenni szokott, eltűnt.
~GHÁÁÁ!!! >o<
-Ehhh~ bocsánat.... -nézett oldalra-  Az is milyen aranyos! -mutatott a kedvenc bögrémre.
-NEEEE~!!!!! -szaladtam a bögréhez villámmanót megszégyenítő gyorsasággal és emeltem fel. -Prize, megyünk a játék boltba, szóval hagyd békén a törékeny, és a nem törékeny cuccaimat. Oké? ^^'
-Jól hallottam, játékbolt?!
-kérdezte csillogó szemekkel.
-Igen, játékbolt.
-Jééé~j! -felvette a cipőjét és rohant is az ajtóhoz.
~Csak annyit kérek Istentől, Kayaba Akihiko-tól, Mikulástó, Húsvéti nyuszitól, Bárkitől, hogy legyen egy nyavalyás játékbolt, EGY nyamvadt játékbolt az egész, ki*aszottt Aincrad-ban!!!  vampire
~Kellett neked befogadnod, én mondtam, hogy hagyd az utcán, de neeem, Te akkor is hazahoztad, szóval viseld következményét a tettednek és gondoskodj Róla! ˘o˘
~Ne kezd, Yua!
~A felnőtté válás része, hogy kisebb, vagy esetedben nagyobb hibákat elkövetsz. ˘.˘
~Nagyon vicces... -.-
Prize várakozás közben kiment inni egy kis vizet, véletlenül elejtette az üveget, amit meghallva kimentem megnézni mi történt, már megint.
-Hupsz!
Értem ki a konyhába.
-Mi történt? -kérdeztem összefont karokkal.
-Semmi! -vágta rá.
Az üveg elé állt, de még kb 15 centit kéne minimum nőnie, hogy ne lássam a pixeleket amik felfelé mendegélnek majd tűnnek el.
Sóhajtottam egyet.
~Vettem volna inkább egy kutyát... -Gyere Prize, indulunk.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yue/Yua

Témanyitás by Klein on Pént. Júl. 15, 2016 11:19 am

Osu!

Még egy olyan NJK, akinek igazából semmi szerepe nincs, csak kitöltheted vele a reagod ahelyett, hogy a játékostársakkal foglalkoznál. Ebbe a hibába már az előző karidnál is belefutottál, és hidd el, a játékostársaidnak eszméletlenül nehéz reagálni rád, ha nem is velük foglalkozol, csak három-négy különböző karakter beszél egymással a posztodban. Ha már NJK-t csinálsz, akkor próbálj meg valami olyan szerepet találni neki, ami több, mint hogy ott lóg a nyakadon, és beszélhetsz vele.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yue/Yua

Témanyitás by Yue on Hétf. Aug. 15, 2016 7:33 am

                            NJK pályázat:


Név: Ibuki Sakuya (Játékosneve: Ibuki)

Kor: 18

Nem: fiú

Kaszt: lovag

Kinézet: 182 cm magas. Nagyon világos a bőre. Ezüstös szőke haja van. Egyik szeme kék, másik aranysárga színű. Általában öltönyben lehet látni. A valóságban szemüveges, de a SAO-ban haszontalan számára így nem hordja.

Amikor Yue-val beszél/van: https://lh3.googleusercontent.com/-I8foRBD3De0/Vq2O_mgt9ZI/AAAAAAAAAKM/Z3B0hAzYZ7s/w800-h800/Soushi-soushi-miketsukami-35182763-1280-720.jpg

Amikor külön van Yue-től, vagyis mikor teljes önmagát adja: http://4.bp.blogspot.com/-6oqPo2BOKRk/UQUhqfJbKAI/AAAAAAAAAa8/KtIDJu0NGfM/s1600/soushi+miketsukami.jpg

Jelleme: Kedves és figyelmes, igazi úriember...
Na persze! Hiszi ezt minden nő aki megtetszik neki. Igazából egy megfontolt, öntelt és perverz ember aki sokszor előbb gondol magára vészhelyzetben mint másokra, kivétel ha ahhoz nincs kedve.
Yue-val ugyan (életében először) nem szórakozik, de akkor sem adja teljes önmagát, vele nem tud az átlagos bunkó gyökér lenni, nyálas, kedves, segítségre szoruló kiskutyának nézi először inkább valaki mint egy perverz, önző és bunkó embernek.
Mikor Yue-val van, "átváltozik" egy figyelmes, udvarias, olykor inkább kutyához hasonlító valamivé, egyszóval teljesen kifordul önmagából, de végül is valamelyest önmagát adja.
Yua még letagadni sem próbálja, hogy egyenesen utálja, egyben borsódzik tőle a háta, mert Yue-val ellentétben tudja milyen igazából, de azt is (végül), hogy ha kellene akkor az életét adná Yue-ért, megtudja védeni, persze Yua szerint amíg Ő ott van addig Sakuya-ra nincs szükség. Mellesleg a(z) enyhe perverzségével is ki tudja akasztani Yua-t, amit Yue olykor nem ért, hogy mit is mond  a fiú.

                                                      Történet:

~Megint... KIRÚGTAK MINKET!!!! T^T
~Igen... De nézd a jó oldalát!
~Van olyan is?
~Pe-Persze! Most először nem az Én hibámból! ^-^"
~Tudod, ez szép és jó, de akkor sem nyugtat meg...
Hogy mi is történt? Megint kirúgtak Minket, vagyis pontosabban Engem, mert Yua jól el van a fejemben, kirúgtak a szálláshelyemről, a  szálláshelyünkről.
Valahol nem messze egy bárban...
-Nos, mit gondolsz? Ráérsz vagy ráérsz később?

-Persze! Szívesen, de Én fizetek!
-Ha ennyire ragaszkodsz hozzá Édes, akkor nem tudom visszautasítani. Wink
Egy ezüstös szőke hajú fiú sikeresen elcsábította aznapi "áldozatát", akkori esetében meghívatta magát, ezzel spórolva a pénzével de mégis finomat és bőségeset vacsorázni.
-Akkor majd később. -kacsintott a nőre majd ment ki a bár ajtaján.
Sóhajtott egyet majd gondolta magában.
~Felszínes kúrva, de a teste egész jó, de csak ezért nem élek Vele egy házban, perverz vagyok, nem hülye.
Egy padon ültem és gondolkoztam, hogy hol töltsük az éjszakát.
Hátradőlve, már amennyire tudtam a padon, elmélkedtem, eközben nem is vettem észre, hogy rám pillantott majd nézett elképedt és csodálkozott arccal.  
-Ez... nem lehet... pont olyan mint a régi álmomban.  
Még kisebb korában álmodott egy hosszú rózsaszín hajú és rózsaszín szemű lányról. Egyszer álmodta csak, sőt, már vagy 10 éve, de akkor sem feledte el, az arcát sajnos nem egészen látta, vagy elfelejtette, de nem sok embert látott a világon természetes rózsaszín hajjal és szemmel.
~Áááá, mindegy! Alszok egy fán. Jobbat nem tudok tenni. De azért még egyszer megnézem, hátha van olyan fogadó vagy hely ahonnan még nem rúgtak ki minket.  
Fel álltam a padról, sóhajtottam egyet majd  Aincrad közepe felé vettem az irányt.  
~Várj!
Gyors léptekkel majd futva közeledett felém az ismeretlen fiú és ragadta meg a csuklómat, szinte már kétségbeesetten.
-E-elnézést kérek! -mondta magát is meglepve aranyosan és ártatlanul, pedig nem így tervezte, csak úgy jött.
-I-Igen? -kérdeztem meglepődötten az előttem álló fiútól.
~Cseréljünk! Ez nekem túl gyanús!
~Nem, Yua! Ha bármi gyanúsat csinálna, akkor, de amíg nem addig szépen kérlek ne.
~Grr!!! Rendben. De...!
~"Elég egy rossz mozdulat és "Csere"!".
~Ez így van!
-Tudnál Nekem segíteni? -kérdezte kölyökkutya szemekkel.
-Miben?
-Hát... őőő... keresem! Igen! Keresem aaa...
-Aaaa... mit?
~Bakker! Aranyosabb mint álmomban, asszem! -pirult el.
-Ha nem Mondja el mit keres, nem tudok segíteni... ^^'
~Kííínos.
-Aaaa.... A Sweet Dreams Cukrászdát! ~Most komolyan egy rohadt cukrászdát mondtam?! XO
-Értem. Engedje meg akkor, hogy odavezessem. ^^
-Köszönöm! ~Játékboltba is inkább megyek mint cukrászdába. Idióta! -ostorozta saját magát a fiú. -Mellesleg, a nevem Ibuki Sakuya.
-Örvendek Sakuya-san. Én Shiba Yue vagyok. -kicsit félénken, de bemutatkoztam.
Erre Sakuya kicsit elvörösödött.
~Aranyos... -miközben ezt gondolta, elpirulva oldalra fordította fejét zavarában.
Hamar megérkeztünk a cukrászdába. Sakuya a lehető legkisebb torta szeletet rendelte magának. Beszélgettünk, ami nagyjából abból állt, hogy elmondtuk a véleményünket a helyről.
Annyira ártatlannak és magatehetetlennek tűnt, mint egy kiskutya.
A városban sétálva meghallottuk, hogy valaki sikít, illetve kicsit közelebb érve láthattuk.
Egy kisfiút és egy kislányt akart pár rossz arcú vörös indikátoros pasas megölni, és talán kirabolni is.
~Ez bizony nem jó! -Talán jobb lenne- -fordult felém Sakuya aki szóhoz sem jutott az arckifejezésemtől. Nem értette, mit akarok vagy, hogy mit fogok tenni, de valamire készültem.   -Yue...?
-Ne haragudj, Sakuya-san, de most menni akarok, csak gyáva vagyok hozzá. Ezért...
~Mit tervez?
-Yua, csere!
A zöld indikátorból vörös lett. Az ártatlan és kedves tekintet komollyá és ijesztővé változott.
-Yue?
-Nem talált Kutyuli! Yua.
Szempillantás alatt a pasasokhoz ért és intézte el, kivételesen anélkül, hogy megölte volna Őket.
Ezután ismét cseréltünk.
Yua-t ugyan nem kedvelte, sőt... de Engem valamiért még jobban "sztárolt". Nem értettem miért, de hagytam.
Elbúcsúztunk egymástól, mindketten más irányba mentünk. "Véletlenek" folytán elég sokszor összefutottunk. Nekem tényleg csak véletlenek voltak, ellenben Yua a 3. "véletlennél" már értett mindent. Mondta nekem, hogy nem véletlenek, meg, hogy teljesen más ember, de nem hittem, így hagyta, majd megöli ha kell.
Pár hónap alatt egész jól összebarátkoztunk, annak ellenére, hogy túl sokat nem tudtunk a másikról. Nemrég pedig kikotyogtam, hogy egy kényelmetlen fán élek. Erre felajánlotta, hogy költözzek a házába, és ha nagyon nem akarok ingyen, akkor dolgozhatok is. Belementem, természetesen munkával. Azt adta feladatnak, hogy amikor mondja, akkor menjünk el a Sweet Dreams-ba, és akkor nem kell lakbért fizetnem. Gondolom mondanom sem kell, hogy nagyot néztem. Éppen vissza akartam mondani, de erősködött, hogy már belementem, az meg a másik, hogy csábító a gondolat, hogy nem egy kemény és kérges fán kell aludnom, hanem egy puha ágyon, takaróval és párnával. Már aznap, hála Sakuya segítségének, beköltöztem a szobámba. Ennyi lenne a története annak, hogy találkoztam illetve, hogy lett Sakuya a háziúram.  //Nem tervezem a nyakamon hordani, úgyhogy alig lenne benne az ismijeimben, vagy legalább is sokban nem és inkább a közepe vagy a vége felé jönne valameddig. Az meg a másik, hogy kellett egy háziúr.
Mellesleg éjjel passzolom mióta írom, úgyhogy kiakadok ha nyem rá a válasz. XD Xd //

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yue/Yua

Témanyitás by Klein on Szer. Aug. 17, 2016 12:23 pm

Hát, legalább van valami szerepe. Az a baj, hogy ő nagyjából ugyanaz, mint egy korábbi NJK-d, csak pepitában. A régi mindenkivel hűvös és zárkózott volt, a karaktereddel meg fordítva, ő meg egy perverz bájgúnár, kivéve Yuével. Ez még önmagában nem lenne gond, csakhogy se a régi, se ennek a mostani NJK-nál sincs rendesen megmagyarázva, hogy miért vesz 180 fokos fordulatot a személyisége. Meg azt se értem, Yua miért nem ölt.

Ettől függetlenül engedtem már át furcsább írásokat is, szóval elfogadom a pályázatod.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Yue/Yua

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.