Mézeskalács házikó

Go down

default Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yuuki Asuna on Csüt. Márc. 31, 2016 7:44 pm

S miért nevezik ezt a helyet így? Nos... Mert... Tényleg mézeskalácsból van. Ha a helyszín nem lenne védett terület, akkor valószínűleg maga a házikó is ehető lenne.
Odabent kellemes légkör, finom tea, és rengeteg sütemény vár. Akár a házikó helyben megehető, vagy elvihető, kicsinyített mását is meg lehet venni. De a cukrászok bármilyen új kihívást szívesen vesznek.
Baráti árak, barátságos helyen - ígérjük, boszorkányok nincsenek!


_________________
avatar
Yuuki Asuna
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 267
Join date : 2015. Aug. 24.

Felhasználó profiljának megtekintése http://suwun.deviantart.com

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Csüt. Márc. 31, 2016 7:54 pm

//Blue-Eyes//

Kezdtem unatkozni. Sétáltam, ettem, aludtam és kicsit beszélgettem Yua-val, de ezen kívül semmi. Nem mentem küldetésre, nem mentem kirándulni vagy cukrászdába. Eldöntöttem, hogy kimozdulok ha törik ha szakad. Nos, pont szakadt, de brutálisan, azt is kezdtem hinni lassan, hogy vízesés lesz ebből, de mivel egy "csak" egy gyilkos játék amiből nem lehet kilépni így gondoltam, csaknem. Voltam oly' okos, hogy vettem nagyjából a játék elején egy szürke esernyőt, amit végre tudok hasznosítani. *.*
Kinyitottam az esernyőmet és elindultam a Sweet Dreams cukrászdába, ott még nem jártam, így gondoltam kipróbálom. A térkép funkció segítségével nagyon hamar odaértem. Yua nem rajongott a cukrászdáért, pontosabban a sok cuki, rózsaszín, habos-babos dolgokért amik valószínűleg benne vannak.
Nem mondta, hogy nem akar odamenni, de ismertem már annyira, hogy tudjam nagyrészt mit szeret és mit nem.
Részemről nagyon tetszett kívülről a cukrászda. Leráztam az esernyőmről az esőcseppeket, utána megnyitottam a menümet és visszaraktam az esernyőt.
Rengetegen voltak, szinte minden asztalt és széket elfoglaltak, kivéve egyet, a jobb oldali sarokban lévő asztalt, gyorsan oda is mentem és leültem, nehogy valaki más kaparintsa meg.
~Tiszta őrültek háza.
~Igen. Nekem tetszik, hangulatos kis hely.
~Kinek mi, nekem nem tetszik de áldásom a helyre amíg neked tetszik.
Jött egy pincér aki felvette a rendelésemet.
Rendeltem egy forrócsokit és egy epres sütit.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Csüt. Márc. 31, 2016 7:56 pm

//Yue//

Egészen kellemes napnak indult a mai, nem túl korai, mégis időben megtörténő ébredésemmel, majd az ezt követő kis vadászattal, mi jobbára csak abból állt, hogy a védetten kívüli területeken bóklásztam, nem túl távol a várostól. Nem volt kedvem messzire menni, miként most küldetésezni sem, holott minden bizonnyal találtam volna egyet-kettőt, amit el lehetne vállalni. Igazság szerint, nemrég jöttem vissza egyről, így jobbnak láttam lazítani egy keveset. Néhány hetente egyszer belefér. Már a városban jártam, mikor szakadni kezdett az eső, most pedig nincs jobb dolgom, minthogy olyan helyet keressek, hol lehetőleg lesz időm megszárítkozni kicsit. Sietős léptekkel járom végig egyik utcát a másik után, mire utamba akad az ideálisnak tűnő cukrászda. Gondolkodás nélkül belépek, odabent azonban megtorpanok a temérdek ember láttán. Számíthattam volna rá, elvégre odakint irdatlanul szakad, mégis, valahogy reméltem, hogy kevesebben lesznek. Vagy legalább egy üres asztalt. A társaságot most már biztosan nem úszom meg, hacsak nem óhajtok tovább ázni az esőben, másik helyet kutatva. Egyelőre nem óhajtok ilyesfajta merényletet elkövetni saját magam ellen. Tudomásom szerint itt nem betegedhetünk le, ám azt sem mondanám, hogy kellemes odakint. Az esőt többnyire csak nézni szeretem.
Az egyik sarkot választom, mit sem törődve azzal, hány ember tekintete téved rám, miközben odáig elmegyek. Az asztal mellett megállva igyekszem barátságosan festeni, magamra öltve lágyabb mosolyaim egyikét, miközben az előttem ülőre nézek.
- Elnézést! Megengeded, hogy ide üljek? - mutatok a vele szemben lévő, még üres székre.
Mivel nem ismerek itt senkit, nincs kihez csapódnom. Ez persze javarészt az én hibám, ugyebár. Mindezek mellett, ha megengedi, úgy kényelmesen elhelyezkedem. Csupán egy kávét kérek magamnak, semmi többet, majd míg arra várok, egyszerűen igyekszem az ablak felé figyelve nézni az azon túl lehulló esőcseppeket.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Csüt. Márc. 31, 2016 8:00 pm

Vártam, hogy kihozza valaki a rendelésemet. Kicsit kiborító volt látni, hogy minden asztalnál ülnek, egy asztalnál többen is, én vagyok az egyedüli aki egyedül ül, na nem mintha ez a valóságban máshogy lett volna, de azért akkor is kicsit idegesítő. :S
~Nem vagy egyedül.
Nem mondtam semmit, Yua mégis tudta mi bánt, hogy min jár az agyam.
~Tudom, és köszönöm.
Egy örökkévalóságnak éreztem 'míg kihozzák a rendelésemet, oké, tele van a hely, de akkor is.
~Reklamálhatsz, ha szeretnél.
~Nem, várok.
~Ha az egész kínálatot kérted volna, de csak egy italt és egy süteményt kértél, szóval elég lassúak.
~Nem baj, várok és kész.
~Ahogy szeretnéd.
POnt az ajtóra pillantottam amikor bejött egy hosszú szőke hajú és kék szemű nő. Nézte, hogy hol van még hely, de hát ugye én foglaltam el az utolsót. Az asztalomhoz közeledett. Kedvesen megkérdezte, hogy leülhet-e.
-Persze, foglalj helyet! ^^
Válaszoltam kedves mosollyal az idegennek.
~Biztos?
~Biztos.
Közben kihozták a rendelésemet, a forrócsokit és az epres sütit.
Látszott a nőn, hogy eső elől keresett valami kellemes helyet.
Elővettem egy  szépen összehajtogatott, világos rózsaszín zsebkendőt a zsebemből és kicsit bizonytalanul a nő felé nyújtottam.
-Eléggé megázott, ha elfogadja, törölje meg magát.
Mondtam egy kicsit határozatlan de őszinte mosollyal. 4x áztam meg életemben, de az nem volt valami kellemes.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Csüt. Márc. 31, 2016 8:19 pm

//Yue//

Megkönnyebbülten hallom, hogy leülhetek és nem kell másik szék után kutatnom, ami most nem is lenne túl egyszerű feladat. Talán könnyebb lenne levadászni egy mobot, mint egy üres helyet találni. Kissé szokatlan számomra, hogy egy kalácsházban töltsem el az időmet, ennek ellenére egészen kellemes hely. Legalább itt meleg van és szárazság, a külvilággal ellentétben. Még mindig kitartok a kávé mellett. Akkor vagyok csak hajlandó változtatni ezen, ha nem tudnak adni, bár biztos vagyok benne, hogy megoldják. Nem vagyok én angol, hogy délutáni teázgatásra szánjak időt, minden nap, pontban ugyanakkor.
Bámészkodásom meg sem szakítanám, ha a velem szemben ülő nem szólalna meg. Kékségeim rá vezetve nézek végig rajta, míg meg nem állapodok szemein, rövid memorizálásom után. Ajkaimon az előbbihez hasonló mosoly jelenik meg. Karjaim helyzetén igazítok egy keveset, abbahagyva az asztalon való könyöklést, na meg állam támasztását, mi valójában egész kényelmes testtartás, főleg a kávémra való várakozás közben.
- Köszönöm, de jó így! - szögezem le, tartva magam az udvariasabb formulákhoz - Ha pedig az imént tudtál tegezni, maradhatnál annál is. Aligha lehetek sokkal idősebb nálad - teszem hozzá.
Lehet, hogy észre sem vette, nekem azonban feltűnt. Már csak azért is, mert amióta itt vagyok, még nem láttam olyat, aki nekiállt volna magázni a másikat, hacsak nem volt egészen nyilvánvaló a korkülönbség. Vagy tényleg ennyire öregnek nézek ki? Tény, hogy ázsiai vonásokból hiányos ábrázatom idősebbnek festhet a valósnál, ez azonban az európai népekkel egészen másként van. Mi nem nézünk ki harminc évesen is húsznak, tisztelet a kivételnek. Vagy mégsem, elvégre ki tudja, hogy ki mivel éri el azt az állapotot? Én nem. Hamarosan megérkezik a kávém. Nem tudom, honnan hozták, de sokáig tartott, bár nem annyira, hogy türelmem vége felé közelítsek miatta. Lassan kortyolok bele bögrémbe, hiszen egy csészényivel aligha érném be. A meleg folyadék egészen megmelenget. Érzem, ahogy lassan végigjárja testem, s már csak az ebben a világban nem létező bizsergés hiányzik, mit nagyon is el tudok képzelni. A kávét bámulva merengek el kissé. Egyik vizes tincsem fülem mögé tűröm, felszabadítva arcom azon felét, hogy ne nyomjam bőrömbe hajamat, miközben újra megtámasztom fejem az asztalon könyökölve.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Csüt. Márc. 31, 2016 9:25 pm

A szőke hajú és egyben kék szemű nő leült. Mivel már átéltem párszor azt, hogy eláztam, egy zsebkendőt nyújtottam a nő felé, hogy törölje meg magát. Udvariasan visszautasította, utána eltettem, ha ugye nem kell. Egyúttal ráébresztett arra, hogy tegeztem és nem magáztam amikor mondtam, hogy nyugodtan leülhet.
-Hupsz! -elpirultam egy kicsit mert kínos volt- Elnézést, csak otthon szóltak ha tegeztem egy nálam idősebbet, még ha 2 vagy 3 évvel idősebb is az illető. Maximum 2 vagy 3 évvel lehetsz idősebb, szóval figyelek erre. ^^'
~Kicsinálom ezt a nőt!!! Ha nem tetszik neki akkor viselje el, az egy másik dolog, hogy nem néz ki egyáltalán öregnek, de akkor is... :S
~Ne duzzogj! Én nem figyeltem, és semmi rosszat nem mondott, szóval ha megkérhetlek, ne öld meg.
~Ch! Rendben...
Óvatosan megfogtam a forrócsokim poharát és a szám elé tettem, hogy megfújhassam, majd óvatosan ittam egy kortyot és visszatettem az asztalra a poharat. Belül ültem, az ismeretlen nő pedig kívül, szóval nem látta, láthatta mi zajlik mögötte, ki jön és ki megy.
~Amúgy, ha megittad az italodat és megetted a süteményedet, megyünk, ugye?
~Csigavér, Yua! Nem szeretnék sietni, nagyon tetszik ez a hely, és amúgy is ritkán mozdulok ki a laskából.
~Rendben, ha így megvan a boldogságod.
Sajnálatosan betévedt egy részeg középkorú pasas a házikóba. Nagyjából normálisan tudott menni, de közel nem tökéletesen. Először a pulthoz, utána a mi asztalunkra nézett, pontosabban az előttem ülő nőre, másodlagosan rám. Elkezdett az asztalunk felé jönni.
~Perverz középkorú 12 óránál.
~Perverz...
Ideges és dühös voltam egyben, eszembe jutottak azok a férgek akikkel akkor találkoztam amikor Yua-t "kaptam".
Ideges voltam ezekre emlékezve.  
Halkan de egyre közelebb jött.
~Franc! Csere!
Amint kimondta a fejemben, helyet cseréltünk, én voltam a fejemben, Yua meg kint élesben.
Az indikátor csere sem maradhatott el, a zöld indikátor átváltott vörösre.
A perverz fickó az ismeretlen nőhöz akart nyúlni hátulról, de én gyorsabb voltam, mondhatni, hogy 1 szempillantás alatt megfogtam az alacsony szintű perverz fickó kezét még mielőtt hozzáérhetett volna.
*ráztam lassan a fejemet* -Takarodj innen te vén f*sz még mielőtt megöllek! -mondta halkan de nekünk jól hallhatóan a perverznek, aki annyira megijedt, hogy "elszaladt", párszor közben elesve. Az emberek többsége nem is figyelt ránk, inkább csak azt nézték, hogy egy ittas ember úgy rohan ki a zuhogó esőbe mint egy 3 éves.
~Ne menjek utána?
~Ne! Elég ennyi, köszönöm Yua.
-Akkor ez is elintézve! -Yua visszaült a helyére és  körbenézett- Egek, förtelmesen cuki... -.- Na elég is volt ennyi, csere!
Yua tekintet Yue-val ellentétben határozott és kicsit ijesztő, tekintélyt parancsoló. Mikor Yua kimondta a csere szót, Yue visszatért élesbe, Yua meg vissza a kis világukba, egyúttal a vörös indikátorból megint zöld lett, a tekintélyt parancsoló tekintetből ismét ártalmatlan, kis ártatlan bárányka lett.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Pént. Ápr. 01, 2016 6:25 am

//Yue//

Nem állt szándékomban kínos helyzetbe hozni a lányt. Ki hitte volna, hogy ennyitől elpirul és magyarázkodásba kezd? Én nem, ezen azonban már képtelenség változtatni. Elnéző mosollyal hallgatom végig, tekintetemben némi együttérzéssel. Felderengenek az emlékek. A valóságban szerzettek, arról az időszakról, mikor elvittek Japánba. Kellemetlen volt, akárhányszor találkoztam valakivel. Az a sok magázás, meg hasonlók. A tiszteletnyilvánítások azok felé, akik irányába szemernyi tiszteletet sem tanúsít az ember, pusztán azért, mert idősebb és így kell lennie. Ostobaság!
- Semmi gond! Köszönöm, hogy figyelsz erre - mondom, s valahogy nem is esik nehezemre kimondani a szavakat.
Ennyit tesz jó néhány évnyi asszimilációs törekvés, na meg egyébként sem vagyok egy agresszív jellem, aki ilyesmin felháborodna. Csupán megjegyeztem, ennyi az egész. A továbbiakban inkább a kávémmal foglalkozom, mintsem asztaltársaságommal. Hallom a betévedő csörtetését. Érzékelem útvonalának irányát, így számítok érkezésére. Ujjaim még mindig bögrémet fogják közre, támaszkodó kezem azonban idővel eldől az asztallapra simulva, ahogy közeledik a hallomásból beszámíthatatlannak tűnő idegen, magára hagyva államat, kényszerítve nyakamat fejem tartására. Hátam valamennyire kiegyenesedik. Valahol már zavart is állandó görbülete, mi magabiztos tartássá alakul, valahányszor lábaimra pattanok. Olykor ültemben is meglátszik ezen vonásom, de többnyire... teszek ellene, hogy ne így legyen.
A léptek lassulnak, én pedig várom az elkövetkezendő pillanatokat, bármily formában is mutatkozzanak meg. A végén még kiderül, hogy ismerem, bár azt azért kétlem. Ha tehetem, inkább egyedül megyek még küldetésekre is. Meglepetésként ér társaságom felszökkenése. Enyhén nagyobbra nyílt szemekkel nézek a lányra, valamint egyúttal az elkapott ismeretlenre is. A részeggel nem törődök sokat. Sokkal jobban leköti figyelmem az, amit észreveszek és az, amit hallok. Pillantásom megrezzen a vörös indikátort látva. Az imént még zöld volt. Tisztán emlékszem rá, hogy az volt, miként a lány is másként viselkedett. Ennek sok oka lehet. Nem szerette volna, hogy ismét megzavarják, utálja a részegeket, vagy azt hitte, védelemre szorulok, amit megláthatott volna, mennyire nem így van, amennyiben vár még egy keveset. Én csak arra vártam, hogy tegyen valamit a fickó. Úgy tűnik, neki már a szándék elegendőnek bizonyult a cselekvéshez. Az egész jelenet hamar és egészen halkan lezárul. Én továbbra is ideiglenes partneremet figyelem, ki mond valamit, ami számomra nem túl érthető, főleg az utolsó szó. Akár egy varázsszó, ami tudni jól, hogy ebben a világban nem létezik, mégis, ennek hatására egyik pillanatról a másikra változik minden. Az indikátor ismét zöld, a lány viselkedése pedig újra... Normális? Fogalmam sincs, melyik fele a normális.
- Köszönöm a közbeavatkozást! - mondom, megpróbálva türtőztetni magam, nem hozzátéve, hogy valójában felesleges volt.
Újra ellenőrzöm az indikátorát, na meg a szeméből sütő érzelmeket. Ezt követően visszafordulok a bögrémben gőzölgő feketeség felé, miközben gondolkodóra fogom. Sok minden lehetett ez az előbbi. Képzelődtem, képesség, rendszerhiba, akármi.
- Minden rendben? Az imént kicsit más voltál. Mintha átváltoztál volna egy vörös indikátoros terminátorrá - elmélkedem hangosan, hátha így megtudhatom ennek okát.
Legegyszerűbben így lehetne körülírni az egészet. Szóhasználatom ellenére most nem mosolyodom el, közel sem. Továbbra is rendelésem nézem elkomolyodva, mégis nyugodtan. Nem minden nap találkozik ilyesmivel az ember, az tény. Vörös indikátoros terminátorokat azonban gyerekkorom óta ismerek. Többek közt a nagyapámat is, így meg sem lepődöm azon, hogy léteznek ilyen kirohanások. Vannak ilyenek, de még hányan... Ahogy mondani szokás, "Alamuszi nyuszi nagyot ugrik". Csak az nem mindegy, hogy mi miatt.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Pént. Ápr. 01, 2016 12:42 pm

Lassan, de biztosan hozzá kéne szoknom, hogy tegeződjek az idősebbekkel, öregekkel természetesen nem, de úgy tényleg igazi öreg néni vagy bácsi nincsen szerintem a játékban, emelem kalapomat azelőtt aki megéli az öregkort. Na persze, az öreg njk-k-nak is megadom a kellő tiszteletet. Előre félek mi lenne ha kijutnék és nem magázódnék, jól elképednének a szüleim és a nővérem!
Örülök, hogy nem veszi annyira komolyan ezt a dolgot a nő, lehet adok neki nevet, nem lehet örökké, szőke és kék szemű nő, egyrészt nagyon bénán hangzana, másrészt ez elég udvariatlan lenne, legalább is nekem nem tetszene ha Pinky-nek neveznének mert nem tudják a nevemet. Belépett a perverz a házikóba, közeledett felénk. Gyorsan helyet cseréltünk Yua-val, aki kivételesen tényleg szépen intézte el a dolgot, anélkül, hogy megölte volna, bár az igazat megvallva túlzottan nem ütött volna szíven ha meghalt volna. Nem szeretem a perverzeket, undorítóak, a középkorú-öreg perverzeket utálom a legjobban!
A nő, na jó ebből elegem van, most akkor Onna-san lesz, így is meg úgy is nő, de azért még is jobban hangzik, szóval Onna-san megköszönte a beavatkozást, bár nem hinném, hogy őszintén mondta, mivel igazából én is tudom, hogy magától is megoldotta volna, de ha egyszer Yua is utálja a perverzeket azóta, nem bírta ki, hogy ne üldözze el.
-Nem is tettem semmit. -mondtam kicsit előredöntött fejjel- ~legalább is én nem.
~Köszöni egy nagy lótúrót!
~Tényleg nem úgy néz ki mint akinek szüksége lett volna segítségre.
~Ch! Nem bírom ezt a nőt!
~Javíts ki ha tévednék, de te aligha szeretsz bárkit is, maximum kedvelsz.
~Ez így van, nem is tagadtam soha!
Onna-san kérdezte, hogy minden rendben-e, mert az előbb más voltam. Na ez érdekes lesz.
-Igen, minden rendben. Mivel más is volt az előbb "élesben", így ezen nem csodálkozom. ~terminátorrá? ^^'
~Kérlek, könyörgök cseréljünk!!!! Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kééérlek!!!!!
*sóhajt* -Azt hiszem nincs más választásom... előre is őszintén sajnálom! -hajoltam egy meg egy kicsit, amennyire tudtam és ameddig nem nézett ki hülyén Onna-san előtt- Yua, csere.
~Köszi!!! ^^
Megint cseréltünk, zöldből vörös indikátor lett, aranyos, ártatlan tekintetből pedig tekintélyt parancsoló, gyilkos és komoly.
-Először is, leszögezném, hogy nem miattad csináltam, hidegen hagy, hogy mi történik egy idegennel, csak Yue lelki állapota miatt csináltam! Amúgy is tudom, hogy meg tudod magadat védeni. Oh, és Yua vagyok, Yue képessége és egyben társa. Még valami, nem tudom bírod-e vagy sem a vörös indikátorosokat, de jobb ha tudod, hogy addig nem ölök meg senkit míg nem akarja bántani Yue-t, szóval nem kell félned attól, hogy próbálkozok, bár azt hiszem ha így lenne sem félnél túlzottam...
~Mit vétettem?!?!

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Pént. Ápr. 01, 2016 2:26 pm

//Yue//

Akármennyire is felesleges volt, azért igenis tett valamit. Úgy tűnik, az, aki most velem társalog, közel sincs olyan bátor, mint a korábban megmutatkozó énje. Még mindig azon gondolkodom, hogy mi váltotta ki azt, vagy hogy egyáltalán volt-e változás, vagy csak én képzeltem. Választ azonban egészen hamar kapok, még ha kicsit ködöset is. Nem értem, hogy lehetett más az, aki az imént elkergette az idegent. Jó, ötleteim vannak ugyan, mégis, az azonnal egy betegségre utalna, ez pedig nem lehet az. Az nem magyarázná az indikátor színének változását. Vagy csak azt a részét képeztem? Az értelmetlen hadoválás tovább folytatódik. Enyhén feltolódik egyik szemöldököm, kíváncsian várva, hogy mi sül ki ebből, főleg, mikor újra meghallom az imént elhangzó varázsszót. "Csere". Egészen eddig nem értettem, hogy mire fel ez az egész, most már azonban ideje megvilágosodnom, ami meg is történik, amint előtérbe kerül az új személyiség, vagyis Yua. Ahogy hallgatom mondandóját, úgy váltanak vissza vonásaim nyugodt ábrázattá, engedve visszaereszkedni szemöldököm szokásos ívére. Tehát képesség. Egy olyan képesség, ami nyilvánvalóan egész hasznos.
- Igazad van, meg tudom védeni magam - jelentem ki, megerősítve állítását.
Erre nyilvánvalóan semmi szükség, mégis kikívánkozott, már csak azért is, hogy igazat adhassak. Arról nem is beszélve, hogy felesleges tovább titkolni a nyilvánvalót.
- Ennek ellenére, köszönöm, még ha nem is miattam tetted! Én alighanem kivártam volna a legutolsó pillanatot. Megvártam volna, míg hozzám ér, megadva neki mindaddig a lehetőséget, hogy visszavonuljon, bár tény, ami tény, nem láttam, mennyire tűnt elszántnak. Nektek hála hozzám sem ért - folytatom, teljes nyugalommal.
Kortyolok egyet kávémból. Lassan felénél járok a fekete folyadéknak, mi még mindig kellemesen langyos számomra. Pillantásom a velem ülőre siklik. A változásokat keresem, bármit, ami még hozzáadódhat a szokatlan páros megkülönböztetéséhez.
- Valóban nem ijednék meg, ha az életemre törnél, ugyanakkor ezek szerint nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem is fogsz. Indikátor zöld, vagy vörös, mit sem számít, amíg elfogadható az ok. Nektek pedig elfogadható az okotok. Vagyis neked, Yua, hiszen ahogy észrevettem, Yue indikátora még mindig zöld. Ezek szerint ő még nem ölt, már ha jól sejtem - fordulok vissza egyre fogyó kotyvalékom felé - Köszönöm szépen, hogy megmagyaráztátok ezt a számomra szokatlan jelenséget! Egyébként... Most, hogy tudom a neveteket, illendő lenne bemutatkoznom. A nevem Blue-Eyes.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Pént. Ápr. 01, 2016 3:58 pm

Néha szeretnék olyan lenni mint Yua, mármint nem őrült(!), hanem bátor, komoly, makacs, határozottabb és egyenesebb. De nem valószínű, hogy valaha is kicsit is olyan legyek mint ő. Mindenek ellenére, vagyis annak ellenére, hogy Yua szokott gyilkolni, igaz, miattam szóval egy rossz szavam nem lehet. Kicsit, eléggé, na igen, ennek így sok értelme volt, hülyén festhettem. Sajnálatosan nem tudom, hogy lehet beszélgetni JÓL más emberi lénnyel, ez alól kivétel Yua, de ha ténylegesen létezne, akkor is egy külön faj lenne. Elmondtam ami tőlem telt, így is csoda, hogy ennyit tudtam eddig beszélni egy idegen emberrel, szóval haladás.
Ahogy láttam a szemem sarkából 1 pillanatra, kicsit vagy nagyon idegesítő volt a szövegelésem.
Amint kimondta, hogy csere, Yua került élesbe, én meg mentem a sötét kis világunkba ahol érdekes mód van egy alattam mindig egy kis világítás.
Onna-san-nak már nem volt felhúzva a szemöldöke, aminek én örültem, mert ez azt jelenti, hogy abbamaradt az idegesítő szövegem.
Yua-é volt a szó. Szokás szerint szófosáshoz hasonló mennyiségű mondatokat mondott, mondjuk ez engem sosem idegesített. :3
Onna-san megerősítette, hogy meg tudja védeni magát.
Jobb lábamat a balra tettem, vagyis keresztbe, persze ezt nem lehetett látni, ha csak valaki nem lát át az asztalon.
-Semmiség. Többet érdemelt volna z a perverz állat mint egy kis fenyegetést, de mindegy. Én úgy vagyok vele, hogy egyszerűbb egyből megállítani vagy egyből eltüntetni. -szemrebbenés nélkül mondta a véleményét.
Onna-san kortyolt egyet a kávéjából. Nekem valamiért sosem jött be a kávé, maximum néha a jegeskávé, de az is max. 1 évben 1x vagy 2x.
-Hm. Látom keresed a hasonlóságokat és a különbséget Yue és köztem. Elárulom, ha érdekel, de csak ha cserébe elárulod, mi az a sötét valami amit iszol, jó illata van. *-* -minimálisan elpirult, mivel hozzá elég távol álló helyzet volt.
~Ha szeretnél, rendelhetsz egyet.
Mivel ritka egy pillanat volt, így nem mondtam meg, hogy az ital amit Onna-san fogyasztott, az kávé.
-Jó tudni. Ahhoz túl ártatlan, hogy öljön, de amíg én élek, még véletlenül sem fog. Nincs mit. Üdv.
~Konichiwa, Blue-san.
-Yue üdvözöl.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Pént. Ápr. 01, 2016 4:33 pm

//Yue//

Bevallom, mikor ma elindultam otthonról, nem hittem volna, hogy bármi érdekesbe botlom a nap folyamán. Bolyongtam, elkezdett szakadni az eső, besiettem egy mézeskalácsházba és lám, most itt ülök, egy asztalnál egy igencsak érdekes képességgel megáldott lánnyal. Vagyis kettővel, ha úgy vesszük. Yua álláspontjával nem tudok teljesen azonosulni. Szerintem éppen elég volt ennyi annak az ittas alaknak, nem volt szükség többre, még akkor sem, ha valószínűleg én másként rendeztem volna az ügyet.
- Az is lehet, hogy józanul egész normális. Vagy olyan, aki küzd is a kijutásért. Akkor is eltüntetnéd? - kérdem, csak a bizonyosság kedvéért, elvégre szerintem minden egyes harcképes, vagy sokkal inkább harcolni vágyó egyént meg kellene becsülni, legyen az akármilyen.
Ha zaklatnak is másokat, akkor sem kell azonnal eltüntetni őket. Lehetnek más megoldások is. Ez persze az én véleményem. A kettő közti különbség nagyon is érdekel, külsőben azonban nem látni nagyobb elváltozást. Úgy vélem, akár még Yue is lehet hasonlóan határozott, amennyiben az élet ilyen irányba formálja. Remélhetőleg nem esik majd át a ló túlsó oldalára, túlreagálva minden apróságot. A fel nem tett kérdésre bögrémre nézek. Ajkaim apró mosolyt formálnak, miközben a gőzölgő löttyöt a másik elé tolom, hogy mélyebbet is szippanthasson annak illatából.
- Ha gondolod, megkóstolhatod - biztatom, eleresztve a kerámiát, szabaddá téve azt társaságom számára, amennyiben igényli.
Ha nem, akkor sem erősködöm, viszont ha mégis, úgy a fekete folyadék nevének megismertetésével várok a kóstoló végéig. Minden bizonnyal kesernyés ízt fog érezni, már csak azért is, mert feketén iszom. Se cukor, se tej, csak egy bögrényi tiszta sötétség. Véleményem szerint, úgy a legjobb. Főleg, ha meleg, vagy inkább forró. Ez ugyan megsütni már nem fogja, hiszen jó ideje előttem van, de azért még így sem lesz túl hideg.
- Kávénak hívják. Kérheted tejjel és cukorral is. Úgy valamivel édesebb lesz és nem lesz ilyen erős. Meg akkor már ennyire fekete sem - magyarázom - Persze létezik sok más fajtája is, akárcsak a teának, bár azt nem tudom, hogy ebben a világban mégis mennyi az a sok más - teszem még hozzá, hiszen a kávék tárháza rendkívül széleskörű.
Jómagam szívesen kipróbálom a különlegességeket, ám valahogy mindig visszatérek a szokásoshoz. Amennyiben a kis tájékoztatóm után elárulja azt, amit megígért, úgy a későbbiekben tovább hallgatom őt, olykor bólintva egyet, jelezve, hogy felfogtam. Azt azért jó tudni, hogy nem hagyja, hogy másik fele gyilkoljon, mégis...
- Ki hitte volna, hogy létezik olyan képesség, ami ennyire ki bírja játszani a rendszert? - elmélkedem, megosztva gondolataimat a párossal is.
Persze, tudom, pont én beszélek, a saját képességemmel, mégis, ez azért más. Ha belegondolunk, itt van előttünk a tökéletes bérgyilkos. Yue képében senki nem hinné el, hogy ölt valaha is, főleg, hogy az indikátora még mindig zöld. Yua viszont mindeközben szabadon ölhet, amikor csak úgy látja szükségét, mindezt tökéletes álcába bújtatva mindaddig, amíg meg nem látják ölés közben. Az üdvözlésre csak biccentek. Amennyiben Yua nem igényli már a kávémat, újra magamhoz veszem, hogy megigyam maradékát, még mielőtt menthetetlenül élvezhetetlenre hűl.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Pént. Ápr. 01, 2016 5:35 pm

Érdekes volt látni, bár inkább hallani, hogy Yua így elbeszélget valakivel akit nem akar(?) már megölni, nála sosem lehet tudni, de ha jól ismerem, akkor kezdi kicsit megkedvelni Blue-san-t. Őszintén mondom, ez meglepőbb mintha megjelenne Kayaba Akihiko, hogy bejelentse, hogy mindenki kijuthat a játékból. Hmm... belegondolva ebbe, lehet, hogy egyáltalán nem is örülnék, szép jövő elé néztem a valóságban, ugyan még nem döntöttem el mi szeretnék lenni, de idebent valami megváltozott, vagy megváltoztatott, talán pont Yua változtatta meg az életemet, na meg a SAO de az "mellékes".
Blue-san jó kérdést tett fel, mondjuk Yua-nak ezen nem kell gondolkodnia.
-Erős-gyenge, zöld-vörös, nekem édesmindegy addig amíg nem akar ártani Yue-nak. Lehet, hogy józanul remek ember vagy harcos, de mindennek van egy következménye, ha ivott és ezáltal egy perverz állat lesz, akkor fogadja el annak következményeit amik ezzel együtt járhatnak.
Mondta Yua a véleményét kifejtve. Nem rajongok az erőszakért, de abban igaza van Yua-nak, hogy mindennek van egy következménye.
Yua "felajánlotta", hogy ha megmondja Blue-san, hogy mi az amit iszik, akkor elmondja mi(k) a különbségek közöttünk.
Lehet, hogy elromlott a szemem, vagy képzelődtem, de azt láttam, hogy Blue-san elmosolyodott egy kicsit a kérdésre.
Yua elé tolta a kávéját, pontosabban a forrócsokim elé. Aztán mondta, hogy ha akarja, megkóstolhatja.
Erre azt hittem nemet fog mondani, de meglepő választ adott, és így született meg a világ 8. csodája!
Yua kicsit meglepődött, nem hitte, hogy felajánlja neki a kávéját egy kóstolóra.
-N-nos ha felajánlottad... akkor köszönöm, elfogadom.
Erre kicsit elpirult, tényleg nem szokott hozzá ehhez. Rajtam kívül nem tudott eddig elbeszélgetni senkivel.
Megfogtam a poharat és a számhoz emeltem, és ittam egy kortyot majd visszatettem az asztalra.
-Meglepően finom. *.*
~Ha szeretnél, rendelj egyet, meghívlak, ha pontosan olyat szeretnél inni mint amilyet Blue-san, akkor ne kérj bele semmit, mármint tejet, cukrot.
~Imádlak Yue! <3
Yua érdeklődve hallgatta amit Blue-san mondott a kávéról.
-Szóval kávé. Finom egy találmány. *-*
Rendelt is egy erős kávét.
-Mi arra tippeltünk, hogy a rendszer meghibásodott, viszont Yue szerencséjére pont a legjobbkor, mivel ha nem történt volna meg, akkor bizony egyikünk sem lenne itt mert Yue már halott lenne.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Pént. Ápr. 01, 2016 6:02 pm

Van abban valami, amit mond. Mindenkinek viselnie kell a következményeket, legalábbis így lenne rendjén, ha már képes ökörségeket csinálni. Az iménti fickó pedig határozottan képes, legalábbis ittasan mindenképp. Az pedig már elég arra, hogy baja essen, ha felelőtlenül cselekszik. Azt sem mondhatom, hogy az ilyenekkel szemben nem kell megvédenie magát az embernek, mert meg kell. Akár részeg, akár józan a támadó, vagy valamiféleképp ellene cselekvő, meg kell magát védenie. Kivéve ha olyasféle szócsatákba kellene belegabalyodnia, aminek vélhetően sosem lesz egyértelmű vége. Én  pedig mennyi ilyenben kikötöttem már... Gondolatban megrázom fejem, majd felajánlom a kávé megkóstolásának lehetőségét. Mondhattam volna azt is, hogy rendeljen egyet magának, de ha már itt van ez, jobb, ha előtte megkóstolja, nekem pedig nincs ellenemre az, ha az enyémet kortyolgatja. Ha kell, úgy kérek még másikat, ennyi az egész. Az enyhe zavar azonban sokkal emberibbé varázsolja Yua arcát. Most tisztázódik csak bennem, hogy akármennyire bátor és elszánt, mégiscsak egy gyerek, ha úgy vesszük.
- Örülök, hogy ízlik! - mosolygok tovább, a későbbiekben azonban abbahagyom, amint belekezdek a kávé ismertetésébe.
Figyelem, miként rendel magának is egyet, úgy, ahogyan én is iszom. Eközben sajátom visszahúzom magam elé, hiszen már nincs rá szüksége, így itt is az ideje, hogy elfogyasszam maradékát. Közben most én vagyok az, aki figyelmesen hallgat.
- Ez megmagyarázza a dolgokat - jegyzem meg.
Ha valóban rendszerhiba történt, akkor esetleg születhetett is efféle képesség. Az én esetemben vélhetően más volt a helyzet. Annyi volt az egész, hogy amíg nem tettem szert egy íjra, addig nem tudtam használni a képességemet, aminek mint tudjuk, siralmas megjelenése lett. Miria azóta is állandóan az eszembe jut. Elmerengve a vele töltött időkön merülök el ismét a csendben, immáron csak az üres bögrét nézegetve, két kezem közé fogva, ide-oda fordítgatva ujjaimmal.
- Már akkor is vörös volt az indikátorod, vagy akkor vált vörössé, amikor találkoztatok? - kérdem inkább, elterelve saját gondolataimat.
Ez a kérdés pont találó. Meg is magyarázná a hirtelen rám törő csendet, mi bár rövid volt, mégis odaékelődött az addig folytonosabbnak mondható beszélgetésbe. Valahol kíváncsi is vagyok a válaszra. Tényleg érdekel a páros története, bár tudom, hogy túlzottan nem merülhetek el benne. A végén még túlságosan megismerném őket, ami nem lenne szerencsés, amikor szembe találom magam a szilánkjaikkal. Remélem nem így lesz, de ebben a világban sosem tudni, éppen ezért jobb nem túlzottan belebonyolódni az emberi kapcsolatokba.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Pént. Ápr. 01, 2016 6:50 pm

Belegondolva, az embereken is múlik a következmény, mármint, hogy egy másik ember okozhatja azt a bizonyos következményt. Hiszen ha Yua nem "kegyelmez" meg rajta, akkor már halott lenne, viszont ha másokhoz megy oda, lehet, hogy segítenek neki vagy elküldik melegebb éghajlatra.
Blue-san felajánlotta, hogy kóstolja meg Yua a kávéját, amit meglepő, de Yua elfogadott. Nagyon ízlett neki. Lehet, hogy még a végén nem fog annyira irtózni a cukrászdáktól, vagy talán ő maga fogja kérni, hogy jöjjünk. Nem bánnám, csak akkor "elfelejtem" megemlíteni, hogy létezik kávézó nevű hely. Most jut erről eszembe. Aincrad-ban van egyáltalán kávézó? Cukrászda van, még bár(ok?) is, szóval valószínűleg kávézó is. Ha nem látna és hallana mindent az ég világon arról amit éppen csinálok, lehet megnézném. Na de mivel a társam, és tudom, hogy örülne, lehet mégsem felejtem el megemlíteni. Blue-san mondta, hogy örül, hogy ízlik Yua-nak. Mondtam neki, hogy nyugodtan rendeljen egyet, meghívom. Jól áll Blue-san-nak a mosolygás. Miután rendelt magának egy erős kávét minden nélkül, Blue-san visszatolta magához a poharát.
Blue-san jó, vagy legalább is érdekes kérdést tett fel. Amire Yua azonnal válaszolt is.
Lehet, hogy csak ily' furcsa módon akart megmutatkozni a képességem, de nagyobb esély van arra, hogy meghibásodott a rendszer.
~Valószínűleg.
~Valószínűleg.
Gondolatban mondtuk egyszerre.
Blue-san kérdezte, hogy Yua indikátora akkor is vörös volt-e amikor megjelent.
-Nem, ártatlan zöld volt. Akkor változott meg amikor megöltem azt a három perverz fiút akik erőszakoskodtak Yue-val, és tovább akartak menni a játékukban, de pechjükre megjelentem és későn kezdtek futni a barmok.
~Dióhéjában.


Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Pént. Ápr. 01, 2016 7:27 pm

Kissé szokatlan, hogy ilyen nyíltan felel a kérdéseimre, holott vörös indikátoros. Jó, nem sűrűn beszélgetek hozzá hasonlókkal, az tény, arról nem is beszélve, hogy a vörösök is emberek, vagy ez esetben valami mások, talán. Talán nem. Nem is tudom pontosan, hogy mi. Ezt majd még meg kell kérdeznem, azt hiszem. Akárhogy is, jót cselekedett azzal, hogy közbeavatkozott annak idején, már ha igaz, amit állítanak, márpedig miért ne hihetnék nekik? Semmi okuk nem lenne hazudni, főleg azok után, hogy nyíltan kijelentettem, nem érdekel az indikátor színe, amíg jó oka van a vörösnek, vagy akár a sárgának is. Az utóbbi akár egy véletlen folyamán is sikerülhet, ugyebár.
- Azt hiszem, összességében te egy kedves ember vagy, Yua - állapítom meg.
Először nem annak tűnt, vagyis nem voltam benne annyira biztos, idő közben azonban azzá váltam. Az, ahogyan a kávéhoz viszonyult, még aranyos is volt. Arról nem is beszélve, hogy látszik, határozottan védeni akarja másik személyét, tehát Yuet.
- Lényegében mi is vagy pontosan? Egy másik játékos? Elnézést, ha sokat kérdezek! Nem muszáj válaszolnod, ha nem akarsz - teszem hozzá, elvégre nem akarok kellemetlenséget okozni, csupán nem bírtam magammal, figyelembe véve, milyen nyíltan felelt eddig is a kérdéseimre.
Jobban belegondolva, még semmi nem volt ebben a világban, ami ennyire érdekelt volna. Igaz, Miria is  sokat elmondott magáról, őt azonban nem kellett kérdezni. Csak úgy öntötte magából a szavakat, elvárva, hogy meg is jegyezzek mindent, amit elmond magáról. Fárasztó volt. Aztán azonban jött a még fárasztóbb, az állandó faggatózás, míg meg nem tudta, amit akart. Rettentően akaratos volt. Néha hiányzik. Ennek ellenére, kezdek rájönni, mennyire fárasztó lehet ez a sok kérdés.
- Sajnálom, ez az egész lassan olyan lehet, mint egy kihallgatás! Nem lehet számotokra valami kellemes.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Kedd Ápr. 12, 2016 8:51 pm

Yua elmesélte Blue-san-nak dióhéjában a történetet, hogy hogyan "kaptam" meg Yua-t. Őszintén szólva, akkor éreztem életemben először azt, hogy bántani akarok valakiket, még csak nem is valakit hanem valakiket, és nem csak azért mert meg akartak erőszakolni majd megölni mint szegény, szerencsétlen állatokat, hanem mert életekkel játszottak. Igaz, Yua is szokott ölni, de az én érdekemben, de ha szeret is ölni, akkor sem szokott, igaz, ezt is miattam teszi mert tudja, hogy nem szeretem az öldöklést. Nagy szerencsém volt, ha nincs Yua, egyrészt halott lennék, másrészt még mindig magányos és tanácstalan minden téren.
Bólogattam legbelül arra, hogy Yua egy kedves ember, összességében. Igaz, hogy eddig csak velem volt kedves, és engem kedvelt, szeretett, mások meg hidegen hagyták, de akkor is kedves. ^^'
Velem ellentétben nem kicsit lepődött meg látványosan ezen a kijelentésen.
Pont kortyolt egyet a kávéjából, amire ugye sokat kellett várnia, szépen félrenyelte a kávét amikor meghallotta.
-Öhm... köszönöm.(?) O.O Ezt eddig csak Yue mondta, szóval... kicsit meglepett.  Embarassed  
~Valld be, tudom, hogy jólesik, hogy kedvesnek tart!  Smile
~N-Nem is! Csak meglepett...  Embarassed
~Kis hazug. Smile
Blue-san kérdezte, hogy Yua mit is pontosan.
-Válaszolok, csak érthetően kellene mondanom. Hát... igen és nem. Képesség vagyok, így ténylegesen igazi játékos nem lehetek mert nem vagyok hús-vér ember, csak amikor cserélünk, de azt nem mondám 'igazinak', viszont a többi képességgel ellentétben, képes vagyok gondolkodni, érezni és cselekedni. Oh, és ezek mellett Yue "másik fele" is vagyok. Yue olyan ártatlan mint a ma született bárány, senkinek és semminek nem akar és nem is fog ártani, ölni meg pláne nem, ezek mellett túl hiszékeny is, ezek szép meg jó tulajdonságok, de így hamar meghalna, amit én nem engedek, ezért, és egyben egy számára szerencsés rendszerhiba miatt "kerültem hozzá".  De ha nagyon hülyén magyaráztam, akkor egy pillanat, megkérdezem megmutassam vagy sem.  ~Yue, mit gondolsz, meg mutassam neki a képesség leírást vagy ezt inkább jegeljem?    
~Ha te megbízol benne akkor mutasd meg, amúgy nincsen ellene kifogásom.
Kb 8 mp-ig tartott a megbeszélés, ami alatt kívül néma voltam.
-Engedélyezte, szóval megmutatom.
Yua előkereste a képességeim listáját amin egyenlőre csak Yua szerepelt, és megmutatta Blue-san-nak, pontosabban megjelenítette és Blue-san elé tette, de úgy, hogy csak ő lássa, mert nem lenne jó ha valaki(k) kíváncsiskodni akarnának.


képesség leírás írta: 1) Yua: Félénk kis nyuszi vagy aki még a saját árnyékától is megijed, harcoktól elfutnál, idegenek megölnének tehetetlenséged és félénkséged miatt? Ekkor jön elő a másik feled, Yua, aki a teljes ellentéted. Neki köszönhetően nem kell félned attól, hogy egyből meghalsz, mert "helyetted" harcol,"megvéd" és tanácsokkal is ellát, míg tart a játék. Viszont nem kell félned, indikátorod ártatlan zöld színe megmarad, ha Yua meg is öl valakit, indikátorodra nincs hatással, mikor helyet cseréltek, egyben indikátort is. Ha képessége(i)det nem használhatod, hangját akkor is hallod.


-Egyáltalán nem. Ha kellemetlennek tartanám nem válaszolnék.
Mondta Yua teljesen őszintén, kertelés nélkül. Én biztos még valami + nyugtatószerűséget hozzátettem volna ami igazából talán pont, hogy idegesítő lett volna, ellentétben Yua kertelés nélkül, egyenesen kimondja a véleményét.
-Jut is eszembe! Még tartozok egy válasszal arra, hogy hogyan lehet megkülönböztetni minket, Yue-val.
~Tényleg, el is felejtettem.
-A legszembetűnőbb dolog az indikátorunk, az övé zöld az enyém vörös. Aztán ott van még a teljes személyiségünk, beszédünk, tekintetünk, mozdulataink, gondolkodásunk. Ezeket kifejtve: a személyiségünket gondolom nem kell magyaráznom, bár való igaz, hogy ha akarnám akkor el tudnám játszani Yue-t, de nem hiszem, hogy túl jól tudnám előadni a ma született bárányt. A beszédünk, én egyenesen, kertelés nélkül megmondom a véleményemet, mondanivalómat, Yue meg leegyszerűsítve nem meri, félénk és sokkal... aranyosabban, ártalmatlanabban, határozatlanabbul beszél. A tekintetünket szerintem mondanom sem kell. ~Ártalmatlan, félénk, aranyos, kicsit butus stb. -Mint mondtam, Yue-val ellentétben határozott vagyok, ami a mozdulataimban is látszik, mint amikor például a nemrégiben itt járt perverz dög is volt, mivel Yue megijedt tőle de tenni akart valamit, csak nem mert, így jöttem gyorsan kérdezés nélkül és oldottam meg, illetve, nem vagyok annyira esetlen. Gondolkodásmódunk pedig, Yue állat és emberszerető, szóval senkinek és semminek nem akar fájdalmat okozni, ölni, akár egy állatot, vagy legfőképp állatot, én pedig simán ölök, és túlzottan nem érint ha például egy idegennek fájdalmat okozok, igaz, nem is nagyon szokott előfordulni. Lényegében ennyi. Azt hiszem, túl is magyaráztam.
~Te most magyarázatot adtál vagy megsérteni szerettél volna? :S
~Legközelebb próbáljam kevésbé az igazat mondani?
~Megköszönném... :S

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Pént. Ápr. 15, 2016 2:26 pm

Bevallom, egy kicsit megijedek, mikor félrenyeli a kávét. Ennyire rosszat mondtam volna? Később ugyan kiderül, hogy nem, én pedig meg is nyugszom, amint beszélni hallom az imént kis híján megfulladót. Igazság szerint abban nem vagyok biztos, hogy ebben a világban meg lehet fulladni ilyesmi miatt, kizárni azonban nem lehet. Végül még egyfajta magyarázatot is kapok a korábbi incidensre, ez által megtudva a fuldoklás okát. Nem is értem, miért nem mondták még neki korábban. Talán ő sem az a társaságimádó típus? Meglehet. Nem úgy vettem észre, hogy túl sűrűn előjönne, hacsak nem azért, hogy olyan szépen bemutatkozzon, mint ahogyan velem kezdte. Most elhanyagolom az érdeklődést hogyléte felől, hiszen látom, hogy nincs semmi gond. Helyette elmerülök a lassan elém tárt válaszba, Yua kilétét illetően. Olykor bólintok, jelezve, felfogom, amit mond. Néha nekem sem ártana egy efféle őrzővédő képesség. Egyik tájékoztató jön a másik után. Figyelmesen elolvasom a képesség leírását is, ha már veszik a fáradtságot és megmutatják nekem. Szinte már hihetetlen számomra, mennyire közlékenyek. Én képtelen lennék ennyi mindent egy idegennel megosztani.
A jellembeli eltéréseket magam is tapasztaltam, legalábbis nagyját. Azt azért nem tudnám megmondani, hogy Yua csupán bátor-e, vagy egyaránt a vakmerőséget is magának tudhatja, de ha tippelnem kellene, mellé sorolnám azt a tulajdonságot is. Vele ellentétben Yue minden bizonnyal vagy elszelelne, vagy moccanni sem tudna a sokktól, melyek közül egyik sem túl jó opció. Még szerencse, hogy csatában nagy valószínűséggel a harciasabb fél jelenne meg, ezzel hozzásegítve esetleges csapatát a győzelemhez, legalább addig, míg saját magát biztonságban nem tudja. Akárhogy is, nem lehet egyszerű velük párosba, vagy inkább hármasba vergődni, akármit is vállaljon így az ember. Nem mintha ilyesmiben gondolkodnék. Az esetek többségében magam megyek, ahova megyek.
- Köszönöm! Azt hiszem, elég széleskörű magyarázatot kaptam - fejezem ki érte hálám.
Felajánlhatnám hogy kérdezzen ő is nyugodtan, vagy kérdezzenek, de nem élek ezzel a lehetőséggel. Ha kérdezni akarnak, véleményem szerint úgyis megteszik, ha más nem is, hát Yua, akinek még bátorsága is lenne hozzá. Egyéb esetben nem vágom magam alatt a fát azzal, hogy önmagam kínálom a lehetőséget, mellyel azok után biztosan élnének. Vagy nem. Annyira nem ismerem őket, hogy biztosat állíthassak. Több kérdést sem teszek fel, elvégre így is kérdeztem eleget. Szívesebben hallgatom ugyan az ő hangjukat, mint a sajátomat, és az idő is minden bizonnyal gyorsabban telik így, mint csendben, nekem azonban a csenddel sincs bajom. Újra az ablak felé sandítok, hogy megnézzem, hogy áll odakint az idő. Az eső csendesedett ugyan, de még mindig nem állt el. Talán kellene még egy kávé, hátha mehetek, mire azzal végzek. Meg is rendelem magamnak még időben, remélve, hogy ezúttal hamarabb kihozzák, mint az előzőt.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Kedd Május 03, 2016 10:16 am

Kicsit sokat beszélt Yua, de részletes magyarázatot akart adni, ha már kérdezték és megadtam rá a beleegyezésemet. Lenyűgöző, hogy így tud beszélgetni Blue-san-nal. Remélem, mielőtt meghalok, lesz valaki, Yua-n kívül akivel így tudok beszélgetni. Erre gondolva, eszembe jutott egy kérdés... Vajon ha én meghalnék, Yua is eltűnne vagy átvenné egészben a helyemet? Lehet túl sokat és túl könnyen osztok meg információkat, de velem ellentétben Yua tudja, hogy kikben lehetne megbíznia, megbíznom. Másrészről, független attól, hogy szimpatikusnak találja e vagy sem, nem mutogatja mindenkinek a képesség leírásunkat, meg amúgy sem sokat számít, hogy tudják e vagy sem, de jobb az óvatosság.
Blue-san megköszönte a széleskörű magyarázatot.
-Szóra sem érdemes, talán, még túl is magyaráztam...
Nem túl, csak hosszan és részletesen.
-Egyébként, ha jól érzem, neked sem hétköznapi képességed van? Ha nem akarsz válaszolni, nem kell. Amúgy is, csak megérzés.
Yue valahogy megérzi, azt nem tudja pontosan mi, de azt igen, hogy erős vagy gyenge, "hétköznapi" vagy "nem mindennapi".
Yua kortyolt egyet a kávéjából. Kicsit kihűlt, de kellemesen meleg volt.
Blue-san rendelt magának még egy kávét.
Rápillantott Yua az ablakra, még mindig esett. Yua szeret esőben sétálni, futni, viszont elázni már kevésbé szeret, én nézni szeretem otthon az esőt.
Szeretem az esőt, elmos mindent, felfrissíti a földet, és kellemes, az illatról nem is beszélve, a legjobb ha nyáron esik nagy melegben. Lehet, megkérem Yua-t, nézzünk valami küldetést a közeljövőben, de lehet, előbb kéri meg, hogy harcolhasson valakivel, küzdőterezzen.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Blue-Eyes on Szer. Május 04, 2016 12:14 pm

- Nem hétköznapi? Ebben a világban mi számít nem hétköznapinak? - kérdezem, mert erre még nem találtam meg a választ.
Jó, most, hogy megismertem őket egy kicsit, arra már rájöttem, hogy ők nem tartoznak éppen a hétköznapi kategóriába. Ezen felül azonban teljesen normálisnak számít, hogy az embereknek vannak különleges képességeik, hogy az állatok beszélnek és hogy minden nap azzal telik, hogy tömegesen mészárolnak állatokat és egyéb szörnyeket, a játékosokról már nem is beszélve. Ezek mellett nem valószínű, hogy az én képességem bármiben is különbözne a többitől. Persze, szokatlan lehet másoknak, hogy egy lovag képes íjat használni, ezen felül azonban nem hiszem, hogy sokban eltérne a többitől.
- Nem szívesen használom a képességem és nem is beszélek róla éppen ezért - tájékoztatom végül.
Ebből rájöhet arra, hogy nem nevezném szokványosnak az adottságomat, ugyanakkor azzal is tisztában lehet, hogy nem fűznek hozzá túl kellemes emlékek. Néhányszor jól jött már, de mégis... Túl sok vele kapcsolatban a rossz emlék. Vagy jobban mondva az az egy, ami a megjelenésével járt. Úgy érzem, az én hibám volt. Azért, mert nem voltam tisztában a képesség feltételeivel, pedig ha lett volna nálam íj, a halott lány még mindig élhetne. Kávém megérkezik, én pedig máris kortyolgatni kezdem. Ha úgy látom, hogy még ennek ellenére is szeretné tudni a képesség mibenlétét, úgy átküldöm neki a leírás egy aprócska részét.
képesség leírás írta:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni...
Ennyi bőven elég lesz belőle, hogy megérthessék, miről van szó. Már csak azt remélem, hogy nem fognak felkiáltani emiatt, vagy valami hasonló, az esetleges meglepettségnek hála. Volt már rá példa és nem volt egyszerű kimagyarázni.

_________________
Előtörténet     Adatlap     Pályázat
Statpontok lvl. 10:
Élet: 24
Fegyverkezelés: 7
Erő: 7 +3
Kitartás: 10 +2
Gyorsaság: 7 +8
Speciális képesség: 5

Hp: 120
Csp: 60
Páncél: 44

Képesség:
Hidden Arrow
A karakter képes íjat használni, 3 körön át, lehűlés 5 kör
Jelenlegi sebzés: 5
Cemetery of shields
A játékos pajzsokat idéz meg az eszköztárából, amik az elpusztításuk esetén teljesen eltűnnek, ugyanakkor teljesen elnyelik a beléjük csapódó támadásokat (tier*1/pajzs által adott páncél). Elnyelésenként tier*2 sebzés a használónak. Pajzsok száma: SK/2 vagy inventoryban lévő különböző pajzsok száma.
Lehűlési idő: 4 kör
avatar
Blue-Eyes
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 130
Join date : 2016. Mar. 29.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
590/600  (590/600)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Yue on Csüt. Május 26, 2016 7:38 pm

Jogos kérdés. Csak egy megérzés alapján mondta Yua, de általában nem szokott tévedni.
-Jogos, plusz, hogy pont én mondom, de nem tudom megmagyarázni, nevezzük női megérzésnek.
Yua maga a képesség, és ő mondja, hogy nem hétköznapi, érdekes felállás.
Blue-san azt mondta nem szívesen használja és nem is szeret beszélni róla, na nem mintha mások szívesen elmondanák a képességeiket. Megérkezett Blue-san kávéja. Yua komoly tekintettettel állapította meg, hogy a képességéhez egy nem kellemes emlék kapcsolódik.
-Nem kíváncsiskodok, ha nem szeretsz róla beszélni, nem firtatom a témát. Valószínűleg hosszú még az élet, szóval ki tudja, lehet lesz lehetőségem látni.
Yua gyakran szívtelen, de általam megérti ha valaki nem szeret beszélni bizonyos dolgokról.

Yue
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 360
Join date : 2014. Jan. 06.
Age : 17
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
425/1500  (425/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Feb. 20, 2017 5:24 pm

//Rad-ley//

Az a nagy helyzet, hogy mindig is meg akarta kukkantani ezt a helyet. A céh ház bár nincs messze, ~egyazon szinten vannak ~ mégse volt olyan alkalom, hogy csak úgy idelátogasson. Mindig talált valami mást, ami épp fontos volt, és nem mehetett csak úgy elkószálódni bármerre. Annyira ismerte a helyet, hogy olyasmi lehet, mint azok a finom cukrászdák a Kezdetek Városában. A játék kezdetén egy sem volt, viszont ahogy magukra találtak a játékosok, egyre másra nyíltak a luxus helyek, amik kint az alapot jelentették. Sokan potifőzőkként kitapasztalták, hogy milyen összetevőkkel érhetnek el hasonló ízeket, mint amit megszoktunk, a "skin" meg már harmadlagos volt. Úgy hogy nagyjából tudta mit várhat, s noha inkább Hinarival jött volna el ide vendégeskedni, a lány éppen valami máson ügyködött Hoorával, így elindult első szintet bejárni. Just for fun. Még nem lépett be az épületbe, éppen csak hogy odaért, elnézegette kintről. Egy ideig egyedül volt, de más is foglalkoztatta. Tudni akarta, hogy kik járnak ide, meg talán azt is, hogy vannak e még kis szintűek. Mindig is lesznek. Gondolkozott magában. Amikor kiderült, hogy nem minden játékost engedett be elsőre a rendszer, egyértelmű volt, hogy Kayaba nehezített a játékon. Aztán voltak hírek olyanokról is, akik "lecsúsztak" alsóbb szintekre. Színes a paletta a miértekről, és talán a fele sem igaz, de nem lehet semmibe venni. Túl sok a pletyka róla. Nem volt rajta páncél. Ahogy belépett a védett övezetbe, leszerelkezett egy sima ingre és háromnegyedes nacira. Meg valami bakancs félére. Ezek a hétköznapi ruhák is bár hangulatukban adják a középkoriasságot, nem adnak semmiféle statot. Rengeteg félére lehet bukkanni szerte Aincradban. Kicsit olyan mint a Skyrim. Nah tehát Alex mosolyogva közelítette meg az ominózus mézeskalácsnak kinéző épületet, ahol belül talán tele tömheti magát mindenféle édessel, minden nemű megbánás nélkül....

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Radley on Hétf. Feb. 20, 2017 6:29 pm

A futásom közben neki mentem valaminek. Elájultam és amikor fel ébredtem egyedül voltam. Egy ajtó volt elöttem kiléptem és ott voltam ahol az Admin elmondta hogy itt ragadunk. De most senkise volt itt. Azon gondolkodtam hogy vajon mi történhetett. Nem hittem volna hogy el lehet itt ájulni attól hogy neki megyek egy falnak. Furtsa volt az is hogy senki sincs itt. Meg hogy egy házban ébredtem.. Hiba. Csak ez lehet. Itt is egy hiba vagyok semmi más.. Na mindegy lehet pár óra eltelt és már mindenki kiment a városból -gondoltam magamban. -

Az első dolgom az kellett volna legyen hogy siessek a kijutásomért mégis azt válaszottam hogy szét nézek a városban. Még mindig elképesztő volt minden eggyes szél fuvallat és részlet és még azt is éreztem hogy éhes vagyok elképesztö.. Kicsit furtsa volt hisz félig meddig elfeledtem hogy egy játékban vagyok de azért hogy ezt is érezzem...
Szóval az elsö feladatomnak azt helyeztem hogy találjak egy vendéglőt. Miközben bolyongtam a város falai között azért csak csak furtsa volt hogy egyedül voltam. Biztos sokan össze omlottak... Talán én maradtam egyedül? -Gondoltam megrémülve -
Az nem lehet. Egyedül biztos nem jutok ki élve. Kétségbe esetten a félig meddig nyugodt állapotomból kizökkenkve elkezdtem futni. Könnyek is szinte a szemembe ugrottak de akkor megláttam egy embert aki nem egy NJK volt. Ordítottam neki hátha tudok beszélgetni vele. Bár az orditás közben megbicsaklott a hangom mert elszégyeltem magam. Bár mégis csak ha valami különleges történt velem akkor meg kell tudnom hogy mi is az pontosan és hogy mitörtént másokkal.- Gondoltam magamba.-
A gondolat menetem után megláttam hogy a másik emberke egy mézeskalácsházba tart nagyon kellemes illatok áradoztak a házból . Gondoltam ha ott ismerkedünk meg akkor az nem lesz annyira furtsa mintha rá üvöltenék az utcán. Ígyhát én is a mézes kalács házikót vettem célba. Reménykedtem abban is hogy majd ott eggyuttal csillapíthatom az étvágyamat is.
avatar
Radley
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2017. Feb. 19.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Mézeskalács házikó

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.