Caldera tó

Go down

default Caldera tó

Témanyitás by Klein on Kedd Ápr. 12, 2016 6:44 pm

A negyedik szint központi szigetének egyik csücskén található egy öböl, melyet minden oldalról meredek sziklafalak vesznek körbe, így a megközelítése minimum kockázatos, hiszen nem tanácsos a több tucat méteres magasságból lezuhanni. A kalózok szerint azonban van egy rejtett ösvény, amellyel a sziklák megmászása nélkül is le lehet jutni, és egy küldetés keretein belül meg is lehet szerezni tőlük az ösvény helyét. Tekintve, hogy semmi mást nem ad a quest, csupán egy maroknyi ember vette a fáradságot a teljesítésére, ők viszont háborítatlanul élvezhetik az öböl adottságait, hiszen jóformán senki sem merészkedik ide.


A hozzászólást Klein összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 16, 2016 11:13 am-kor.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Caldera tó

Témanyitás by Silence on Kedd Okt. 31, 2017 5:02 pm

//Quad//


Nos… hogy került Fuwa a negyedik szintre a Caldera tóhoz… ehm… Őszintén szólva… fogalmam sincs.  Azt tudom, hogy mostanában kicsit elfáradt szegény, úgyhogy a mai napot szerette volna a 4. szinten pihenéssel tölteni. Úgyhogy elindult… Aztán valószínűleg szokásához híven eltévedt, és most itt ácsorog és bámulja a tavat. Márhogy, nem közvetlen közelről, hanem a sziklák mögül, fölülről. Neki ugyanis eszébe sem jutna, hogy keressen valami lejárót.
Ha most látod, akkor észreveheted a nagy, elkerekedett szemeit, ahogy szinte megbabonázva nézi a gyönyörű öblöt. Na meg azt is, hogy egyre közelebb lépked a sziklafal pereméhez. Lassacskán veszélyesen közel.
Nem tudom mennyire jó a szemed, de ha az, akkor azt is feltűnhet, hogy annyira nem áll stabilan a lábán, úgyhogy a csúszós köveken nagy eséllyel fogja elveszíteni az egyensúlyát, és lebucskázni a sziklafalról. Ami ugye… határozottan nem lenne egészséges.
Ha nem tűnik fel, akkor már veszélyesnek mondható közelségben megáll, előveszi a füzetét, és rajzolni kezdi a gyönyörű látványt.
Teszem hozzá: éppen kezd lemenni a nap, úgyhogy ez a látvány mégszebb. Sokáig, nagyon sokáig tart neki, majdnem minden vonást kétszer kell meghúznia hogy elégedett legyen. Tökéletesen szeretné megörökíteni a fák lobját, a víz tükröződését, a napfény csillanását az öbölben, a homokos part vonalait… Egyszóval a legapróbb részletekig mindent. Ha elég jól látna, még az öbölben úszkáló halakat is lerajzolná. Befejezve a rajzot egy darabig elégedetten nézegeti a rajzot, aztán összecsukja a füzetét, és feláll, hogy induljon valamerre. Csak túl hirtelen, úgyhogy megbillen és elveszíti az egyensúlyát...

_________________


| Színek: #3399cc(narráció) /Beszéd /Gondolatok Adatlap Ozirisz féle karakterlap|

avatar
Silence
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2017. Aug. 23.
Age : 10

Karakterlap
Szint: 19
Exp:
1345/1400  (1345/1400)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.