Seiun

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

default Seiun

Témanyitás by Seiun on Hétf. Ápr. 18, 2016 8:28 am

Adatlap


Név: Komadori Seiun
Nem:
Kaszt: Harcos
Kor: 19

Szint: 20 (1)
Exp: 40/1500
Arany: 80

Kinézet:
Hosszú, gyönyörűen vöröslő hajjal rendelkezem, és ugyanilyen gyönyörű, vörösesbarna szemekkel. Ha ez nem lenne elég, hát ott van majdnem tökéletes, karcsú alkatom, minek egyetlen hibája a rajtam itt is éktelenkedő sebhely, mi egészen melleim alá szalad, keresztülhaladva köldökömön, nem sokkal alatta kezdődve. Másik hibám, ami szerintem egyáltalán nem az, hogy nem dicsekedhetem háznyi méretű tőgyekkel. Szerintem akkor is épp elég nagyok. Lábaim jól bírják a magas sarokkal megáldott lábbeliket, ezért többnyire olyasmit viselek, főként hosszú szárral, mi fölé már csak harisnyáim érnek combjaimon. A vörös, fekete és fehér árnyalatait kombinálom öltözködésem során, némi arannyal megspékelve, csak a stílus kedvéért. Mindemellett hajam egész változatosan hordom. A változatos kimerül néhány lehetőségben, de legalább nem mindig ugyanúgy.

Jellem:
Hiú vagyok, talán. És állítólag képes vagyok elárulni az embereket, amit… felesleges tagadnom. Az eszemet mindig rosszra használom, a játékom kezdete óta javában arra, hogy elemezzem a kapott piákat és megtaláljam a legjobb kocsmát, amit még nem sikerült. Szeretek hazudni, meg nem is, mikor mihez van kedvem. A motiváció hiánya jelentős probléma esetemben, ugyanis anélkül még a városból sem szándékozom kitenni formás lábaimat, nemhogy más, hozzá tartozó testrészeimet.  Azt hiszem, ha valaki áruló, akkor nem lehet kedvesnek mondani, sem bátornak, meg hasonlóknak, még ha előtte annak is tartottam magam. Persze akár meg is tagadhatnám azt a külvilágbéli jelzőt, elvégre itt új életet kezdhetnék, ez a démon viszont itt is kísért. Mi van, ha megint ott hagyok valakit és megsínyli? Ebben az esetben akár meg is halhat a játékban, aminek végkimenetele még mindig kétes. Hitetlenkedek Kayaba szavaiban, nem kicsit. Akárhogy is, tökmindegy, hogy itt vagyok, vagy a valódi világban. Itt legalább kedvemre ihatok és nincsenek a nyomomban málhás szamarak. Ez is valami. Ó, és most már eszemben sincs kockáztatni az életem bárki miatt is. Talán ennyi hazugság még belefér. Azért nem hiszem, hogy az ismerőseimet cserben tudnám hagyni, ha az orrom előtt érné őket valami. Még szerencse, hogy az időm legjavát védett területen töltöm.

Képességek:
Judas Blade
A használó szövetségesei és ő maga is négy-négy életpontot veszítenek, hogy ezen pontok összegének másfélszeresével növeljék a képesség birtokosának támadó erejét egy körre. Lehűlési idő: 4 kör.

Stat lvl.20 kiképző:
Élet: 20
Fegyverkezelés: 12 (+1)
Erő: 20 (+6)
Kitartás: 16 (-3)
Gyorsaság: 12
Speciális képesség: 11

HP:100, CSP:65, P:16

Felszerelés
Kemény Pallos (felszerelt, +6 erő, -3 kitartás)
Vas Cipő (felszerelt, +15 páncél)
Maszk (felszerelt, +1 fegyverkezelés)
Kezdő Ruha (felszerelt, +1 páncél)

Kezdő Pallos ( +2 erő, -1 kitartás)

Hazatérés Kristály
1x Mini Potion (+5hp)
3x szóló zseton

Küldetések
1. Várvédők (Kuradeel)
2. Napocska (Sinon)

Küzdőterek
1. Sei vs. Nia I. VÉGE lezárva

Ajándékok
-

Pénzügy
Előtörténet ( + 70 arany )
Pontgyűjtés 2016.04. ( - 60 arany )
Szabad Rablás Boltocskának utalás (-10 arany)
KT zárás //Sei vs. Nia// (+ 80 arany)
avatar
Seiun
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 88
Join date : 2016. Apr. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
125/1500  (125/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.