[Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Hétf. Szept. 05, 2016 5:16 pm

Sayát megvárjuk :3

Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 771
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Saya on Hétf. Szept. 05, 2016 7:58 pm

Köszi :3

Szóval ott tartottam, hogy én voltam az, aki az erdő szélén fent állva a magaslaton az íjammal próbáltam sakkban tartani a banditának állt céhtársaimat meg többieket, főleg a Rogant, akiről ugye már monológoltam egyet magamban, hogy utálom, a sárkánykát nem, ő cuki, de mivel mellette áll, mert hát az Övé, így azért kicsit őt is, mégis. Aztán kábé ennyi, mert nagyon nem tudok mást csinálni, meg mondani, sem, elhúzom a szám, mert semmi kedvem válaszolni annak a hülyének, hiába kacsintgat ám rám, rám csakis az Anatole kacsinthatott, de ha megtette, jaj Istenem, hát nekem olvadt a szívem >.>
~Kérlek, ne is emlékeztess. Nekem már a gondolatától is olvad...~ -a Hugit most úgy kell elképzelni, mint az animékben a tsunderéket, akik a szobájuk magányában bevallják az érzelmeiket maguknak és elolvad a szájuk, ahogy nyáladzanak a fantáziálgatások miatt. Nagyon cuki :3
-Nem fogok elfáradni, nem kell aggódni. -na tessék, végül csak megszólaltam neki, olyan fellengzősen, szigorúan, még el is mosolyodtam, és szerintem a Hugi is így szokott mosolyogni, mikor gonoszka, olyan féloldalasan és sok rosszat sejtetően. Amúgy hagyom a Charitont beszélni, sokkal jobban megy neki, én túl ideges vagyok amiatt, hogy itt van ez a hülye mellettem, Kayaba, kérlek-kérlek, soha többet ne kerítsd az utamba, nem bírnám elviselni, hosszú távon biztosan nem >.>
Kéne még beszélnem valami másról is... A Kiwi! Kezd már érdekelni, mi lehet velük, főleg, hogy azóta a bácsi hangja is elhalt.
~Hamarosan ideje lesz visszatérniük.~ -jegyzi meg a Hugi félredöntött fejjel, ettől egy picit még én is félredöntöm, észre se veszem, csak utólag, akkor gyorsan visszazökkenek és mivel eddig a Ritsura céloztam úgy fél perce, visszatér a nyilam hegye a Rogan felé és ott is marad Razz

Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 685
Join date : 2013. May. 17.
Age : 13
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 28
Exp:
3014/3100  (3014/3100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Kedd. Szept. 06, 2016 7:28 am

-Azt mondta, hogy szeretne velem beszélgetni. Csak velem. A szívem a torkomban kalimpált, hiszen mi olyat mondhat egy lány, amit csak egy másik fiú hallhat? Úgy véltem még akkor, hogy a lányok mindig csak uncsi dolgokról beszélnek hangosan, mint a babák meg a fésülködés, és a titkuk csak az lehet, ha tetszem nekik. Még le is hunytam a szemem, de sajnos nem puszilt meg, csak egy nagyon szomorú történetbe kezdett. Már akkor tudtam, hogy mit kell tennem. Felpattantam, megragadtam a kosarat, és magamhoz szorítottam, majd mélyen a szemébe néztem.
-Nem kell megváltoznod, én úgy szeretlek téged, ahogy vagy! A bandád nagyon buta, és teljesen értem, hogy el akarod őket hagyni, és alakítok veled én egy bandát, én is bandita leszek, hogy ne legyél egyedül! És akkor játszhatunk együtt!
-A világ legjobb ötletének tűnt akkor. Lelki szemeim előtt kirajzolódott a kép, ahogyan együtt játszunk banditásat a gyönyörű lánnyal, és mindenki irigykedni fog rám, és én is elmesélhetem a történetemet, hogy hogyan kerültem össze vele. Persze a képessége nem tarthatott a végtelenségig, és ez nemsokára megszakította az együttlétünket, de ekkor ezt még egyikünk sem tudta.

Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 771
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Ritsu on Csüt. Szept. 08, 2016 5:13 pm

Fú ha.. Lehet nem kellett volna ennyit.
Az Isten verje meg, hát ilyen lassú ez az emésztés? Rosszabbul alakulnak a dolgok, mint hittem. Nem baj, kihívás. Igen, adtam előnyt az ellenségnek. Rogannal úgyis leverjük őket ha úgy alakul. Megnéztem Rogant, fejtől lefele. Erősnek tűnik. A banánt elfogadtam, de a narancs kell a kutyának. Nem szeretem.
- Felét meghagyom! - Leszedtem a héját, és még azt is megettem, persze csak felét. A másik felét szépen félreraktam, majd kicsit foglalkoztam a többivel.
Rogan úgy hazudott, mint a csapfolyás, persze bólogattam, mintha igazat mondana, bár ahogy elnézem Chariton rájött hogy amit mondott az mind hazugság.
- Ne hülyézz le, te. - Kis gondolkozás után arra jutottam hogy én is lehülyézem őt, ugyanúgy ahogy ő engem.
- Te eszetlen. - Hiába akartam felnőttes lenni, attól még gyerekesen viselkedtem, nem mintha érdekelt volna, de akkor is.. Ez van.
Elsőnek elgondolkoztam azon, amit Chariton mondott, de nem nagyon értettem hogy hova akar kilyukadni, szóval. Megpróbáltam értelmezni másodszorra, és.. Nem mond hülyeséget. Igazából, tényleg csak a mese miatt akartuk, legalábbis én az miatt akartam kirabolni. Meg a kaja miatt, viszont kaptam ennit, szóval már nincs mire fognom. Egyszerűen azt mondom neki hogy nem értem amit mond.
Elsőnek mutogatom, majd utána mondom is.
- Nem értem hogy mit akarsz ezzel mondani. -
Okos ez a Chariton, ha letudja rendezni harc nélkül, akkor istenítem is.
Viszont kíváncsi vagyok Kiwire. Hogy alakulhatnak a dolgok stb. Lehet hogy Kiwi az a mi oldalunkon áll, és átakarja verni a fiút, de az is lehet hogy ellenünk van. Érdekes.

_________________
í  Í

Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 14

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
59/1500  (59/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Kiwi on Vas. Szept. 11, 2016 5:36 pm

A kis srác gondolatai, először aranyosak voltak, majd úgy lettek egyre idegesítőbbek, persze csak azért mert tehetetlen voltam velük szemben. A mesém sem változtatta meg, pedig komplexre igyekeztem építeni, főleg, hogy míg elhadartam az egyik részt, kitaláltam, és felépítettem a következőt. Nem, egy nagy szám, a klisék az egeket súrolták, de ez a törpike ilyenekkel még nem foglalkozik, hisz nem sok hasonlóval találkozott, vélhetőleg. Amint a mesém végére értem, már határozottan kezdett bele a mondataiba.
- Félre értettél. Először is, nem leszel bandita. Téged várnak otthon a szeretteid, valamint feladatod van, gondolom…- Pillantottama kosárkára.
- Én bandita maradok… de… egy egyszemélyes bandita. Nem lesznek társaim, én egyedül harcolok, és én döntöm el melyik oldalra állok. Így nem lehetsz a társam sem, de… - Hangsúlyoztam ki a „de”-t.
- De, most én szegődök melléd és segítelek. Első feladatom a hirnevem megváltoztatása, látod az indikátoromat ugye? – Pillantok a fiúra, igyekezve némi szigort magamra erőltetve…
- A vörös szín azt jelenti, hogy már öltem embert. Szóval ez… nem holmi játszadozás… és nem olyan kisfiúknak való mint te. – Hajoltam le hozzá, és pöccintettem meg az orrát gyengéden. Már látom előre mit fogok belőle kiváltani, de nem kell kolonc még egy küli erejéig sem. Önálló vagyok és az is maradok. Az, hogy ki csatlakozik ahhoz, amihez én, az már más kérdés… Mint, ahogy az is, hogy mi fog ebből kiteljesedni a dolgok végére. Rejtély, csupán annyit tudok, hogy mit szeretnék elérni. Ahhoz, viszont ő fog kelleni, lehettem volna nyájas, kedves lányka aki kihasználja, de nem fogom. Az nem én lennék, hiába csak egy npc… nem tudom, hogy vannak-e érzelmei, de az olyan szinten nem is érdekel, hisz ha nagyobb sebet ejtenék rajta, ha érzi… ha nem, a reakciója miatt rosszul érezném magam, így ezt megpróbálom elkerülni.
- Segíteni fogok a feladatodban, ennyi. – Jelentettem ki határozottan, de arra vélhetőleg már nem maradt idő, hogy elmondja mi is a feladata… Viszont, meglepett hogy ilyen hamar véget ért a képim. Nem én kapcsoltam ki… le sem járt, mert sokkal több időt bír, mégis a meglévő helyünkön találtuk magunkat, mind a ketten. Egy pillanatig csak pislogtam, hogy mi válthatta ki ezt, a szokatlan reakciót. A képességem végét, de amint kapcsoltam, mindenki felé fordultam.
- A fiúval megbeszéltem mindent! – Jelentettem ki határozottan a „fiúim”-ra pillantva, értve itt a banditák táborát.
- Ti, szépen kimaradtok ebből, és én segítek a feladatában. Ti… - Fordultam, a megmentők tábora felé.
- Remélem tudunk majd együtt dolgozni. – Húztam ki magam, és remélem felfogták az árulásom a banditák felé. Volt egy elképzelésem, mi fog történni, de remélem nem a legrosszabb eshetőség fog megvalósulni. Viszont számítottam, Sayara, Charitonra. Valamint Ritsutól sem vártam nagyobb ellenállást, egyedül Rogan lehet, az akit meglephet majd, és hisztizik egy sort. Vagy, egyedül talán fülét farkát behúzva vonul vissza.
- Ketten vagytok, négyünk ellen. Hárman ha a fiút nem számoljuk, és ő inkább maradjon is ki belőle. – Jelentem ki. Majd egy pillanat alatt villan a szemem, ha valami nem tetszőset tapasztalok. Amint, megtörténik a baj, ha megtörténik, adom ki az utasítást a következők szerint.
- Saya kérlek fedezz engem, Chariton, kísérd a fiút. Én maradok és feltartóztatom őket! – Hadarom el, a stratégiát, bár… én buta vagyok az ilyenekhez, de el kell engedjem a fiút Charitonnal, ha bizalmat szeretnék tőlük. Ha, meg megadják magukat, akkor vélhetőleg a mese véget ér… Viszont… én és a harc?... Ezt nem gondoltam komolyan én sem… Nem, akarok itt maradni...

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1701/1900  (1701/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Rogan Hartnett on Hétf. Szept. 12, 2016 6:59 pm

A helyzet kilátástalannak tűnt, Nachum látszólag unja a semmittevést, én viszont vígan folytatnám a sztorit, időnként új elemekkel megfűszerezve, és apró darabokat elszórok a háttértörténetemből. Elégedett vagyok, és ha lenne nálam egy diktafon fel is venném az ötleteim későbbi felhasználásra.
- Hé!
- Egész nap állhatunk itt az út mellett és vitatkozhatunk arról, hogy mi is történjen a fiúval, de nekünk alakítanunk kell az élettörténetét. Bizonyára nem véletlen, hogy egy idős öregemberként kezdett neki a mesének egy leégett faházban ücsörögve. - Persze Nachum végig Saya-t nézte a beszéde közben, egy pillanatra sem fordult Chariton felé, holott neki intézte a szavait. Ez talán idegesítőnek hatott, de a sárkány inkább elővigyázatos mintsem udvarias fajta. Én még mindig zsörtölődtem, még, hogy kitalált.. az én kitalált nagymamám igenis különleges volt. Kis kontyba fogott ősz haját egy kendővel fedte, kerekded arcát pedig ráncok borították. Mindig kötényt viselt holott utált főzni... De legalább az én Eponine-om itt van velem, és védelmez. Még ha ez nem is egyértelmű, és bevallom néha tényleg fenyegetve érzem magam miközben rám szegezi azt a hegyes izét. De tudom, hogy a szíve mélyén csak, féltékeny Cosette-re. Ő már csak ilyen. Szívem szerint fel is ajánlanám neki, hogy ha elfárad a keze akkor majd én tartom helyette az íjat, de nem akarom, hogy azt higyje, hogy egy gyenge lánynak tartom, ezért inkább csak csendben rámosolygok a tőlem telhető legbarátságosabb arcommal. Kiwi közben visszatért a fiúval, aminek láttán egy lépést hátráltam, majd Ritsu-ra pillantok értetlenül a lány szavainak hallatán.
- Áruló! Néhány petákért elhagysz bennünket, ennyi év után? Családtagként szerettünk, az asztalunknál etettünk, még néhai húgom szobáját is megkaptad mert annyira szerettünk és ez a hála? - Nachum fejét csóválja a kiselőadásomra, én viszont hevesen mutogatok az áruló nőszemélyre. Tudtam, hogy, ha egy nő is van a csapatban az csakis problémát okozhat. A nők hajlamosak túldramatizálni a helyzetet, és ha elégedettlenek valamivel rögtön a jobb ajánlatra ugranak...
- Ha Saya megmozdul ráugrok, és mindent el fogok követni, hogy kivegyem az íjat a kezéből. - szól közbe Nachum aki ugyan nem tűnik fenyegetőnek, sőt inkább erős unalom sugárzik az arcáról. Egyszerűen nem komolyan vehető. Én közben utolsó megmaradt embertársamra pillantok, utolsó reményemként.
- Mit gondolsz? Le tudod foglalni őket amíg elviszem a rejtekhelyre a kölyköt? Gyors vagyok, nem fognak utolérni.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC

Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 181
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4798/5000  (4798/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Chariton on Szer. Szept. 14, 2016 12:30 am

Nem értem kihez beszél Ritsu. Senkitől nem tűnt fel hogy lehülyézte volna, sem semmi olyasmi, amire így kellene reagálnia. Gondolkozik rajta, de aztán azt mondja érti amit mondok. Ennyit arról, hogy majd jól hagyjuk az ellenségeskedést mindenkivel. Bár ha Roga megértené a dolgot, Ritsu se lenne akadály, nagy valószínűséggel egyszerűen követné. De ne adjuk fel ilyen könnyen! Újra elmagyarázom neki mit akartam mondani. A többieket kicsit mellőzve már nyitnám is a számat, amikor megjelenik Kiwi a gyerekkel. Teljesült amiben bíztam, nem rabolta el, s ahogy nézem kárt sem okozott benne. Mi több, ahogy elnézem elég boldog a gyerek. Nem tudom hol voltak és mit csináltak, de nem lett belőle gond.  Sőt, Kiwi közölte, hogy mellénk áll, s már osztogatta is a parancsokat a "csatához". Pont most kerül harcra a sor, amikor annyira próbálkoztam azzal, hogy lezárjuk az ügyet anélkül? Ha a maradék banditacsapat feladja a tervét, akkor így is sikerülhet összecsapás nélkül a dolog. Ha meg nem... most már biztos, hogy vagy ugyanannyian, vagy túlerőben vagyunk.
Kiwi akar itt maradni harcolni, én meg hagyjam őket magukra? Nem. Az "ex-bandita" lány már bizonyította, hogy nem akar ártani a fiúnak, hisz eddig számtalan alkalma lett volna rá, bízhatok benne. Azt meg valahogy nem tudom elképzelni, hogy kitervelték volna ezt a banditákkal, s ezután fordulna vissza hozzájuk. Tehát végül úgy döntök, hogy részemről nyugodtan rábízhatjuk a gyereket - újra.
- Nem, én maradok Sayaval, te pedig elkíséred. - Ez most nem a megbeszélem rész részemről. Ha eddig valamiért a háta mögött lettem volna elé állok, s várom hogy elmenjen a kisfiúval. Ha nem akar, akkor unszolom még kicsit, de semmiképpen sem kísérem el én. Azzal meg amit a sárkány mondott, csak egyetérteni tudok. A történetnek haladnia kell valahogy, ha nem akarunk még órákat itt állni. Viszont a történet akkor is halad, ha nem harcolunk. Eszerint intézem hozzájuk szavaim.
- Két lehetőség van. Vagy feladjátok a terveteket, s megvárjuk míg a gyerek elér az úticéljához, vagy harcolunk, s közben teszi ezt meg. Nem, nem tud minket lefoglalni. - válaszolok az egyértelműen nem nekem címzett kérdésre. Kezemmel megszorítom a kardomat, s várom, hogy döntenek. A taktika egyértelmű, Saya nem hiszem hogy nem bírna el a sárkánnyal, vagy legalábbis nem tartana neki eléggé sok időbe, hogy kivegye kezéből az íjat. Így csak én maradok túlerőben, de mivel a "főkolompos" nagy valószínűséggel idomár, így a kis késével nem hiszem, hogy a közelembe tudna egyáltalán kerülni. Ritsu meg...Ritsut csak egyszerűen legyőzöm valahogy, ha nekem jönne.

Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
123/500  (123/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Kedd. Szept. 20, 2016 4:06 pm

Mivel lejár a képesség, a gyerek pedig értetlenül forgatva a fejét és szemeit hallgatja végig a mondandódat, úgy tűnik gondolatok nélkül, így már csak akkor szólal meg újra a hang, amikor ismét egymásra találtok, azaz már mindenki hallhatja.
-Végignéztem a csapaton, akik most már úgy tűnik többen is engem védelmeztek. Valamit azonban észre kellett vennem. A szövegelésükből ugyan nem sokat értettem, azt azonban láttam, hogy két lány is van közöttük, és akkor még úgy hittem, hogy a lányok gyengék, nem tudják magukat sem megvédeni, nemhogy engem. Valaki meghúzza a hajukat, és rögtön sírva fakadnak. Ráadásul nagyon égő lett volna, ha egy lány véd meg. Úgy döntöttem, hogy nekem kell megvédenem az újdonsült barátnőmet, hiszen nyilván azért nem akar velem járni, mert nyápicnak hisz. Be akartam neki bizonyítani, hogy nem vagyok az, így ökölbe szorítottam a kezeimet, és a maradék egy bandita felé fordultam.
-Megküzdök veled gonosz sárkányos bácsi, hogy megvédjem a lányokat! Nem félek tőled!
-Nekimenni még ugyan nem mertem, de igyekeztem olyan elszántnak tűnni, amilyen elszántnak csak tűnhettem. Természetesen nagyon féltem, hiszen egy erős felnőtt volt, de Kiwit mindenképpen meg kellett védenem, és le kellett nyűgöznöm, hogy eljöjjön velem haza.Saya 500 szóval pótolhat.

Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 771
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Ritsu on Szer. Szept. 21, 2016 6:18 pm

Mi.
Várj mi. Elvesztettem a fonalat. Nem is tudom hogy miről beszél ez a Rogan, de nem is izgat. A gyerekkel együtt visszatért Kiwi is, reménykedtem benne, hogy legalább a kosarat elvette tőle, majd szépen távozunk, de nem így történt. Kiwi elárult minket. Nem tudom hogy ez volt-e a szándéka az elejétől fogva, de ez most meglepett. Inkább nem szóltam semmit. Ha már egyszer a történet banditának dobott be, akkor már az is maradok. Illetve, igen.
-J.. Ja. Megleszek. Ha csak a Charitont kell meg a Kiwit akkor megleszek. Az íjas barátnőddel pedig csinálj valamit.
Végre. Egy kis izgalom. Lehet kikapok, de segíthetek Roganon, és ez már bőven elég indok a harcra.
-Na menj! Meg se állj, ha készen vagy, majd azért gyere vissza ide.
Remélem Kiwivel nem kell harcolnom, hisz mégis csak adott ennivalót, de az ígéret szép szó..
-Szóval, akkor most lerendezzük a párbajt? Kard a kard ellen.
A kisfiú menőzni akart, ezért nem volt más választásom, és előhúztam a kardomat. Ha a fiú megijedt, akkor elértem a célomat. Most végre, olyan lehetek, akire fel lehet nézni. Persze csak azután, miután elverem Charitont.
Ha Rogan elment a fiú után, akkor elhelyezkedek, kisebb terpesz és a gigamenő beállás amiket számtalan filmekben láttam. Vártam a támadásra, nem akartam én elsőnek támadni, viszont ha a Chariton megmozdult egyből támadtam.
-Jah Kiwi, hagytam neked a banánból, majd odaadom ha végeztünk. És most beleraktam az inventorymba. Szóval nem is romlott meg.
Nem támadtam meg egyből őt, mivel még elő se húzta a kardját ha jól látom.

_________________
í  Í

Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 14

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
59/1500  (59/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Kiwi on Pént. Szept. 23, 2016 8:12 pm

Nos, míg a többieknek sikerül valamennyire megemészteni, a szerepfelosztást, és ez által az árulásomat, addig készülök a legrosszabbra. Persze, nem akarok harcba keveredni, és nem is fogok, ezt már eldöntöttem, na jó… úgy gondolom, hogy eldöntöttem. Viszont most volt a Rogannak az első húzása ami igazán tetszett. Végre tudtam vele mit kezdeni, valamint az én malmomra hajtotta a vizet a szavaival is, pedig vélhetőleg pont az ellenkezőjét akarta elérni, rossz színben feltüntetni, valamint bűntudatot kelteni. Na jó, az utóbbi, még úgy is sikerült, hogy nincs valós alapja, és figyelmeztetnem kell magam arra, hogy ez csupán egy játék, és kitalálhatom, alakíthatom a szerepemet, a helyzetet valamint a történéseket. Hatással vagyok másokra! És ez… megrémít, nem tudom, hogy az ilyen asszociációs játékokban hol a határ, mit mondhatok, mit nem… Így egy pillanatra belém is fagyott a szó. Voltaképp ez nem a „show” része volt, hanem valódi blokk. De, még ezt is a hasznomra tudnám fordítani, méghozzá valós alappal… méghozzá egy olyan kiindulóponttal, ami tényleg… szíven ütne, tehát a valóságot próbálom felhasználni.
- Pontosan ez az… amit nem vagyok hajlandó többé elviselni. – Kezdem hűvös, kissé fáradt, de érezhetően feszült hangon.
- Nem vagyok hajlandó többé tartozni! Nem vagyok hajlandó többé hagyni, hogy a lelkiismeretemmel zsarolj! És nem vagyok többé hajlandó… semmit sem megtenni nektek! És annyi… évnyi nyomort elviselni, hallgatni hogy, ti karoltatok fel, és hogy nélkületek sehol sem lennék?! Nem! – Az utolsó mondatom, szinte üvöltöttem.
- Nem, és nem! Én visszafizettem a tartozásaim, szó nélkül, kérdés nélkül megtettem amire kértetek… de ennek most már vége! Én egy szabad bandita leszek! Egy független nő! Akit nem fogtok kihasználni, csak mert ti karoltátok fel, amennyit adtatok, annyit el is vettetek, mert a ti elnyomásotok alatt kellett, hogy éljek, és hallgassak, hogy… emlékeztess hogy, nem lehetek jobb és nem juthatok előre… a saját erőmből..- Hallgattam el végül, az utóbbi mondatomnál, visszább vettem az indulataimat, és kihúzva magam folytattam.
- De, igen hogy igen… Nem, miattatok vagyok az aki! is értetek… magamért élek, csakis magamért. És neked az a szeretet, hogy… elnyomod a másikat, nehogy véletlenül is feléd kerekedhessen… Nem. Én képes vagyok megélni egyedül is! -
- Valamint… a mondatoddal is elárultad mennyire sugárzik belőled a gőg, a pökhendiség, és hogy… megveted a nőket! – Igen, az utóbbi duplán igaz, mert már volt egy hasonló megmozdulása, bár nem tudom hogy a szerep miatt-e, vagy csak szimplán hülye, remélem hogy, a második, mert akkor viszont utálhatom, csak mert férfi… és az én sztereotip gondolkodásomat erősíti vele…
- Mi… nem, soha nem is voltunk egy csapat, az asztalotoknál is csak azért ehettem, mert én főztem rátok… és a te kegyelmed volt, hogy még utána helyet is foglalhatok… valamint a húgod szobáját? Aki elmenekült… amikor meg tudta ki is vagy valójában? Aki a hírneved áldozata lett? – Az utóbbiaknál éreztem hogy, erős vádak ezek, és hogy hergelem… de, érezhetően csak neki szántam minden szót, próbáltam úgy játszani, hogy a tér kiszoruljon a többekkel együtt, és csak mi létezzünk ezalatt a pár mondat alatt. Persze nem így volt… Amikor Ritsu érezhetően kihívást küldött Chariton felé, megrezzentem, és féltem hogy… baj lesz… Talán túlzásokba esnénk?
- Ne, tedd! – Szóltam oda Charitonnak, ha esetleg meg akarna indulni felé. Most kezdtem el érezni, hogy ebből baj is lehet, ugye… ez csupán egy küldetés egy játék, de… mi van akkor ha tényleg sebeződünk, és ha tényleg… bántjuk a másikat?... Azt nem szeretném megtudni… sem látni, sem tapasztalni… Még, a szócsata… talán elmegy, de… harcolni nem akarok. Egyszerűen ledermedtem… Még pár pillanattal ezelőtt, viszonylag jól éreztem magam és könnyen vettem mindent... most, viszont pont az ellenkezőjét érzem, főleg... hogy, a pontozásunk is lecsökkent, az első osztásunkra... Én félek... és... belegondolva, tettem azért... hogy, a dolgok így alakuljanak. De... abban reménykedtem, hogy ketten.. hármunkat nem fognak megtámadni...

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1701/1900  (1701/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Hétf. Okt. 10, 2016 4:34 pm

Egy hét, utána kezdődnek a kiesések.

Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 771
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Rogan Hartnett on Vas. Okt. 16, 2016 12:03 pm

Vádaskodtam egy sort, de ami ezután következett az engem is meglepett. Kiwi válaszát hallva egy pillanatra elállt a lélegzetem, és a szemeim is kikerekedtek. Micsoda színész, micsoda játék! Csak erre tudtam gondolni. Hihetetlen, hogy mennyire jól belecsöppent abba a karakterbe akit az előbb nagy vonalakban említettem, és láss csodát, egy egész jó kis háttértörténetet kerekített hozzá. Tetszik ahogyan improvizál, ezt megjegyzem. Akarom..
- Túl sokan vagyunk, lehetetlen nem nyomorban élni. Kicsi a föld, nincs elég élelmünk, az állatokat pedig egyre olcsóbban tudjuk eladni a piacokon. Arról nem is beszélve, hogy tavaly a termés bogaras volt.. Pontosan tudod miért olyan nehéz ez nekünk. - ordibáltam vissza.
- Tartoztál nekünk. De nem pénzzel, hanem a szereteteddel, és odaadásoddal. Családtag lettél már akkor amikor rád találtunk. Te is otthon érezted magad, valld be. Családtag lettél. Vagy voltál.. Credence pedig azért menekült el, mert nem bírta tovább és besokallt! Nem én üldöztem el! Lehet, hogy most még nem érted, de én mindent a TI jólétetek érdekében tettem és teszek is meg! Nézd meg Ritsu milyen ügyesen forgatja a kardot, nézz magadra, profi tolvaj lettél, holott évekkel ezelőtt még egy krumplit sem tudtál úgy megpucolni, hogy ne vágd meg vele magad! Ezt mind nekünk, a testvéreidnek köszönheted! Semmit sem érsz azzal, ha az első jött ment csapathoz csapódsz az önállóság reményében. - dühöngtem, majd jött a kölyök, persze nem mozdult meg annyira ténylegesen, hiszen elég fenyegetőnek tűnhettem tőrrel a kezemben, főleg hogy még hadonászok is vele. De a szavai bátrak voltak, és kicsit bolondosak is. Amikor felajánlotta, hogy megküzd a nőkért, elmosolyodtam. Két tök idegen nőről volt szó, az egyik ráadásul az emberrablója. A srác nem is sejti, hogy valójában nem is a kosarára, hanem rá fájt a fogunk. A terv az volt, hogy lenyúljuk a kosarat ő pedig annyira megijed, hogy elloptok, hogy utánunk jön, hogy visszaszerezze, azonban mi elkapjuk és váltságdíjat követelünk a szüleitől. Csak ezek a kotnyeles kölykök meghiúsították a csodás tervem, na meg Kiwi árulása sem volt bekalkulálva..
- Ne légy bolond. - intéztem utolsó szavaim a lánynak, majd elrugaszkodtam, és nekirontok a fiúnak. Ha sikerül akkor akár rá is ugrok, ha tudok akkor fegyvert fogok a hátához, a hasához, vagy amijéhez érek.
- Micsoda dráma..
Reméljük sikerül is ez a csodás terv.. Főleg úgy, hogy Kiwi ott áll közel mellette..

Ha sikerül elkapnom a kölyköt akkor megparancsolom a többieknek, hogy ne mozduljanak vagy megölöm a srácot.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC

Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 181
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4798/5000  (4798/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Chariton on Csüt. Okt. 20, 2016 12:41 am

Ez rettentő unalmas. A sok színészkedést és drámát nem számítva nekem az egészből csak annyi jött le, hogy Ritsu képes lenne megtámadni a kisgyereket, válaszul annak a hősködésére. Nem értem, hogy hogy élhette ennyire bele magát a szerepébe, de ezt biztos megkérdezem még tőle, ha később beszélünk.
Ez rettentő unalmas...de komolyan. Még eddig csak érthető volt, hogy húztuk az időt szavakkal, de most már minek? Mindannyiuk ölre akar menni, Kiwi szépen elfuthatna, én meg túlélném ameddig be nem fejezzük a mesét vagy nem lépünk a következő fázisba (ha van ugyan olyan). Kiwi próbál figyelmeztetni, és visszafogni, nehogy ráharapjak Ritsu "fenyegetésére", de nincs rá szükség, nem fogok. Még mindig azt várom, hogy ők támadjanak. Addig is próbálok keresni valakit aki szintén úgy szenved mint én. A "sárkányra" pillantok, s mintha ő is unná a dolgot, de ez csak feltételezés. Saya? Sayanak semmit nem tudok leolvasni az arcáról. Kiwire meg a két fiúra meg rá se kell néznem, nagyon benne vannak. Azért megpróbálom kicsit kiszakítani belőle...
- Kiwi..ez nagyon megható történet, de szerintem nem igazán sok értelme van itt maradni és beszélgetni. Fogd kérlek a fiút és fussatok ameddig mi feltartjuk őket.

Kicsit korábban is szólhattam volna, csak nem akartam a szavába vágni. Most meg az a baj, hogy már ránk is ugrott a bandita. Remélem még mindig köztük állok, s előbb rajtam kell túljutnia. A mozdulatát látva kihúzom kardom, s vízszintesen, élével az általam elképzelt útvonalába célozom. Ha szerencsém van és jól időzítek akkor a kihúzás mozdulata még mindig benne lesz a vágásban, ha nem akkor csak egyszerűen annyi, hogy ott tartom. Nem hegyével előrefelé, átszúrni azért nem akarom, és így legalább a terület is nagyobb amit blokkolok. Ha meg elkerüli, vagy ez nem elég, hogy feltartsa? Megpróbálom oldalba kapni, úgy, hogy Ritsunak se fordítsak hátat, nehogy meglepjen...

Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 138
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
123/500  (123/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Ritsu Today at 6:48 pm

Kiwi hazudik? Vagy ez igaz? Én már nem tudom mi folyik itt, nagyon nem is érdekel, de legyen már valami. Ez a folyamatos szájhősködés már kezd unalmas lenni. Döntsük el, hogy akkor most mi legyen a gyerekkel/kosárral. Ha kell akkor legyen harc vagy valami. Nagyon nem érdekel amit mondott Kiwi, mert nem értem. Charitont nem szeretném bántani ezért csak óvatosan fogom legyőzni.
Nagyon sokat tudnak dumálni ott azok ketten. Nem fogok leállni én is itt pampongni.
-Na haladjunk előre. - Mondtam nyugodt, nem fenyegető hanggal.
Muszáj lesz legyőznünk a hős megmentőt, alias Charitont. Akár kettő az egy ellen akár nem. Itt most kötelező segítenem Roganon. Ismétlem, nem szeretném ha halálra menne ez a csata.
-Bocs, Chariton. Muszáj segítenem a csapattársamon, lehet hogy most egyedül maradsz kettőnkre.
Nem siettem el semmit, szépen lassan közelítettem felé, a kihúzott karddal, és megpróbáltam valahogy olyan helyen megvágni ahol tudom. Nyilván nem egyenesen futok neki, egy kicsit jobbra, egy kicsit balra és aztán Charitont célzom, nem a kard hegyével, a kard élével elsősorban megijeszteni, belevágni a ruhájába, másodszorra pedig megvágni ahol érem. Ha mindez sikerül, akkor nem fog tudni mit csinálni, és földre kényszerítem.
Ha viszont mindegyiket kivédi, amire elég nagy a lehetőség, még abban a pillanatban, amikor kivédi a támadásomat, hátrálok -ha sikerül- és magamon tartom a figyelmét, ezzel is időt nyerek Rogan támadására, hisz senki se tud kettő felé figyelni.
Ha az én vágásomat védi ki, akkor Rogannak szabad tér nyílik hátba döfnie, vagy valami, ha Rogan támadását védi, akkor nekem lesz lehetőségem a támadásra.

A kérdés hogy meg tudja -e oldani a védekezést. Ha nem tudunk mit kezdeni vele, akkor a gyerekre pályázom.

_________________
í  Í

Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 14

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
59/1500  (59/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Sponsored content Today at 11:37 pm


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.