[Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Kedd Dec. 20, 2016 7:35 am

-A hősök rendületlenül haladtak előre, nem is sejtvén, hogy a végzetükbe futnak. A következő fordulónál egy hatalmas fém ajtó várta őket, melyet vízköpők őriztek két oldalról, és melynek kopogtatóit is hatalmas sárkányfejek tartották a szájukban. Ha kopogtatással próbálkoztak, belülről csak halk moraj szűrődött ki, mintha egy monumentális szörny hördült volna fel, amikor valaki megzavarta az álmát. A hősök elszántak és bátrak voltak, felkészültek minden veszedelemre, a vezetőjük pedig a legbátrabbnak hitte magát az egész föld kerekén. Barátai civakodását, a széthúzást, mely gyengítette a csapatát észre sem vette, hiszen csak a cél lebegett a szeme előtt, így ő volt az, aki az ajtóhoz lépett, a következő szavakkal buzdítva társait.
Narrál újra nektek az öreg favágó, fiatal változata pedig ismét végrehajt minden lépést, majd szavalásba is kezd.
-Na fiúk-lányok! Itt a kincs! Megérkeztünk! Ki akarja rárúgni az ajtót az életünk végéig tartó gazdagságra?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Ritsu on Szer. Dec. 21, 2016 7:20 pm

Nyomasztó. Mármint nem csak a zene, hanem úgy az egész. A kardom a kezemben van, szóval nem kell mitől félnem. Amúgy sem egyedül vagyok.


Mindeközben figyelek arra, amit Kiwi mond. 
-Értem. Igyekezem odafigyelni.
Nem mondtam mást, mivel nem volt rá szükség, vagy.. Talán azért mert megijedtem Kiwitől.
Megfordulok, majd a lehető legnagyobb odafigyeléssel nézem a hátunkat. Egyébként, elég félelmetes így menni, a tempót tartom, de a csapdákra nem nagyon tudok figyelni. Nem vagyok én lány hogy több dologra is figyeljek..
Chariton figyelmeztetett a csapdákra.
Mint már mondtam nem tudok több dologra gondolni. Arra próbáltam rájönni, hogy kinek a hangja lehetett. Pár másodperc után rájöttem hogy Charitoné, de valami bezavart, megbotlottam egy kiálló kőben. A kardom centikkel a fejem mellett landolt. A másik oldalt egy piros masni hevert. A bizonyos R betű. Így kezdődnek a diszkóbalesetek. Mindenesetre gyorsan az inventorymba helyezem.
-Hülye csapda! - morogtam magamban.
Nem csapda volt, csak egy kődarab. Gyorsan fölkapkodtam magamat és a kardomat, nehogy valaki észre vegye, a végén még azt hiszik béna vagyok.
-Figyelek majd azokra is.
Hallottam valami ismeretlen hangot, (Ruby hangját) megfordultam, de nem tudtam foglalkozni vele, az óriási ajtó jobban felkeltette a figyelmemet. 
Berúgni azt a nagy ajtót? Megőrült ez? Még atombombával sem tudnánk továbbjutni.
-Jó, elég lesz. Szerintem hagyjuk az egészet, nem éri meg. A filmekben is ez volt. Volt egy nagy ajtó, bementek majd meghaltak. Én még nem akarok meghalni. Mi van ha nem egy sárkány van ott? Mi van ha nem is átlagos sárkányok, hanem óriássárkányok vannak odabent? Kevesen vagyunk oda. Ide kellene még több ember. Menjünk már ki.


A félelem eluralkodott rajtam. Jó. Legyünk optimisták. Lehet hogy az ajtó mögött nincs is semmi, csak sok-sok arany. Viszont én továbbra is nézem a hátunkat. Hányingerem lesz attól az óriás cucctól.


Amikor megbotlasz és elesel, a látóteredbe kerülő kard mellett valami másra is felfigyelhetsz a földön: egy Piros Masni hever az orrod előtt, rajta egy alig látható R betűvel. Leírás persze nincs hozzá, de úgy tűnik nagyon ragaszkodó, mert ha nélküle állnál fel, észreveszed, hogy bizony beleakadt a kardod markolatába, és egy kis ideig még nem is akar lejönni onnét.
By Strea


A hozzászólást Ritsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 04, 2017 3:34 pm-kor.

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 15

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
167/1500  (167/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Kiwi on Vas. Jan. 15, 2017 5:17 pm

Amikor Chariton kijelenti, hogy milyen vagány lenne sárkányokkal küzdeni, láthatta az arcomon a döbbent meghűlést… és talán ez is vezette el oda, hogy a mondata végére finomítson. Épp szóra nyitottam volna a szám, mire Ritsut figyelmeztette, így nem szólaltam meg.
- Nem tartom kizártnak, hogy nem-e egy sárkány fogad majd minket… A küldetések, segíteni vagy figyelmeztetni szoktak minket, és szerintem a falrajzok is ezt teszik… De, ha egy megoldás van… szeretném elkerülni a sárkányokat… - Szögeztem le, és persze hazudtoltam meg önmagam, hisz az utam ugyanúgy folytattam ahogy eddig. A csapatnak volt egy húzóereje, és a kíváncsiság is, ami szembefut azzal a paranoid és félős énemmel, aki a legszívesebben belekapaszkodott volna Rogan sárkányának a mondatába, és támogattam volna a visszafordulást. A csapdák túl nyilvánvalóak voltak… mi, pedig talán nevetségesen… óvatosak. Valami nem stimmelt. A küldetés nem akar minket megállítani, vagy épp előre lökdösni… valamiért úgy éreztem mintha minden… csupán díszlet volna… és ha neki támaszkodnék a falnak, eldőlne csupán… mint egy vacakul rögzített látványfal. Persze… azért nem támaszkodtam neki, viszont volt egy enyhe gyomorgörcsöm, amit nem tudnék megmagyarázni. Féltem… féltettem a többieket… de mitől? És talán pontosan ez volt az… amit nem értettem. Alaptalannak éreztem, hisz csupán a férfi illúziója, és mi vagyunk a statiszták… hozzá… Gondolatomból Chariton zökkentett ki, és hálás is voltam neki ezért, hisz képes vagyok túlgondolni dolgokat, vagy épp a legborzasztóbb csapásokat előrevetíteni. A mondata utolsó részéért picit megorroltam a fiúra, de úgy… igazi választ nem tudtam volna rá adni.
- Nem tudom… sok filmet és rajzfilmet néztem, könyveket olvastam… valamint ne felejtsük el hogy, ez egy középkorra épülő játék… ahol a hitvilág és a babonák erősen befolyásolták az embereket. – Pillantottam rá.
- És max azért vagy buta, mert ilyennel próbálsz viccelődni. – Nem bírtam megállni, szólnom kellett érte.
- Amúgy meg… szerintem ez olyan, hogy kit mi érdekel… miben van otthon. Ez nem butaság és okosság kérdése, ez érdeklődés kérdése. Például a történelemben, és a logikához kapcsolódó dolgokban, nagyon gyenge vagyok, viszont kreatívnak gondolom magam. – Kezdtem… talán picit túlmagyarázni, és csak utólag jutott az eszébe, hogy talán túl komolyan vettem, amit mondott. Lehet, csak egy sima viccnek szánta. Na ez az… ez is az egyik gyengém. Nem mindig tudom mit és miért csinál a másik. Ekkor figyeltem fel arra, hogy Saya, vagyis Ruby elhagyja Rogant, és éreztem…. ahogy megváltozott kettőjük között a levegő. Nem tudtam mi történt hisz Charitonra figyeltem… de aggodalommal töltött el ez az egész. Azt sem tudtam… melyikükhöz menjek… vagy menjek-e egyáltalán… Jobb lenne-e Sayat nyugodni hagyni? És… ha most oda lépnék Roganhoz, Sayaék… képmutatónak tartanának-e…. De érdekel…. mit tudott elcseszni már megint az a balfék. ><” Nem ért a nők nyelvén, de a kislányokhoz még kevésbé. Vicces gondolat, lehet inkább egy fiúkával kéne… dumcsiznia. Amúgy, ha nem is tudtam, de úgy éreztem… Rogan is el van veszve a maga módján, csak épp nem a legjobb módszerekkel próbál, megtalálódni. Felsóhajtottam. De… ismételten megszólalt a narrátor hangja. És… most éreztem azt, hogy na jó… ennyi. És akaratomtól független nevettem fel Ritsu mondatán, hisz nagyjából szívemből szólt.
- Hát…. asszem én is, elkezdtem parázni. – Hitetlennek tűnhettek a szavak hisz, ha kínomban is, de nevetve hagyta el a mondat a számat. És lehet… most bolondultam meg, hisz hiába próbáltam abba hagyni a nevetést, nem sikerült. Ami tök gáz, mert még szégyelltem is magam miatta. A szemöldököm rángatózott, a mellkasom a hasam pedig a nevetéstől… az arcom pedig már vörös volt. Nem tudom mi történik velem… ez nagyjából olyan mint amikor egyszerre sír és nevet az ember… csak épp nem sírtam. És ugye nem hangosan, hahotázva nevettem, de azért látható és érezhető volt a lélegzetem, és némi kényelmetlen dünnyögő hang miatt.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 777
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 30
Exp:
3303/3500  (3303/3500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Rogan Hartnett on Hétf. Jan. 16, 2017 6:00 pm

Chariton kijelentésére, miszerint még nem találkozott sárkánnyal, Nachum mogorva pillantást vetett a fiúra.
- Mégis minek tűnök neked? Pillangónak? - kötött bele a fiúba a sértődött sárkány, majd fejét felhúzva előrébb reppent, jelezvén, hogy nem kíván több időt pazarolni a fiúval való eszmecserével.
Eközben Rogan egyre jobban összezavarodott.
- Az előző tested? - félve kérdezek vissza. Titkon persze reménykedem, hogy csak egy képességre céloz a lány, vagy csak valamilyen gyermeki játékot játszik velem, de be kell vallanom, megrémítenek a kijelentései néha. Nem véletlen, hogy a horrorfilmekben is kedvelt rémségek a gyerekek. Próbáltam a feszültséget kicsit oldani, ezért is mutattam rá a gyíkra. A gyerekek szeretik a gyíkokat, biztosan örülne neki, ha közösen fognánk meg. Azonban a reakciója megint váratlanul ért. Egyszerre elsápadt, lelassított, és még sírni is kezdett. Értetlenül a fejemhez kapom a kezem, és miközben azon dolgoznak a fogaskerekek, hogy kitalálják mit rontottam vajon el igyekszem megnyugtatni.
- Jaj ne haragudj, nem akartalak megsérteni. Csak poénnak szántam. Jóvá akarom tenni. Jóvá tudom tenni? - félve kérdezem meg, remélve, hogy ezzel nem ástam el magam. A nők nehéz esetek, főleg akkor, ha ennyire fiatalok.. Ami azt illeti sikerült zavarba hoznia mindenki előtt. Ha még kettesben lennénk könnyebb lenne kezelni a problémát..  A lány elviharzott, és végül Kiwi lépett oda hozzám. Lepillantok az egyébként magas lányra, kérdőn pillantok rá, majd sóhajtok és csak annyit mondok.
- Nem tudom mit ronthattam el. De tényleg.
Ahogyan haladtunk előre, igyekeztem kikerülni a csapdákat, hiszen azért mert az az egy nem aktiválódott, még nem jelenti azt, hogy a többi sem fog. Az ajtóhoz érve, a fiú bátorító beszédére nem figyelek. De amint úgy tűnt végzett, én is hozzászólok.
- Igen! Ez az! Előre emberek! Itt vagyunk a cél előtt! - Nachum nem volt olyan lelkes mint én, de nem volt időm az ő bajaival foglalkozni.
- Átlagos sárkányok? Kérlek áruld el nekem milyen az átlagos sárkány.. - dörmögi oda Nachum Ritsunak a kérdését, és én is rászállok a fiúra.
- Jaj nincs okod félni. Majd lekaszaboljuk őket együtt! Előre csapat! - és ha más nem akarja, akkor belököm én az ajtót.


//Imádlak titeket Very Happy Olyan jó olvasni a posztjaitokat. Very Happy //

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Saya on Pént. Jan. 20, 2017 10:22 am

A Hugi már semmivel sem akart törődni azon kívül, hogy szíve szerint jó alaposat behúzott volna a Rogannak, de én nem hagytam, mármint próbáltam a lelkére beszélni itt fejben, hogy ugyan már, semmi baj, de erre meg az enyémet is úgy letépte szinte, hogy félek, majd csak holnap fogok merni újra megszólalni, ha nem később pale  Viszont mikor látja, hogy a Rogan kivételesen tényleg komolyan gondolja, hogy megbánta a dolgot, még pedig igazából még én is arra számítottam, hogy csak vigyorogni fog egyet, hogy jaj, hagyjuk már, hát neki van igaza.... aztán mégsenem. O.o
-Kimondott szavakat már nem lehet visszavonni. -jegyzi meg a Hugi, miközben egyik kezével kecsesen hátraveti az arcába lógó tincseket, majd innentől kezdve nem hajlandó a Roganra figyelni a továbbiakban, inkább ha kell, előre is szalad, még akár a fiút is megelőzve, de persze nem jutunk sok ideig, mert előttünk az ajtó, mögötte a félelmetes zaj, és mi karba tett kézzel állunk előtte és figyeljük. Meg persze engedelmesen félreállunk, mikor megint jön a Rogan és megpróbálkozik az ajtó nyitásával, miközben a Hugi előszedi az íját és ellenőrzi annak minden porcikáját, hogy megfelelő-e. Ezt amúgy is meg szokta tenni, pedig digitális világ, itt minden tökéletes, de ő úgy van vele, hogy sosem lehet tudni, érdemes mindent átvizslatni, nehogy aztán ebből legyen a baj a végén.
És akkor most harcolni fogunk? Nincs sok kedvem hozzá.
~Nekem van, főleg ezután a Pöttömpannázás után.~ -jegyzi meg a fejben morgósan Hugi, miközben piszkálgatja az egyik kézben tartott nyila hegyét. ~Aztán ajánlom a mesének, hogy ez tényleg sárkány legyen. Majd a Rogant képtelem a helyébe :] ~
Te mindig olyan gonosz vagy .-.
~Tudom, ez a dolgom :] ~
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 729
Join date : 2013. May. 17.
Age : 15
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 31
Exp:
3761/3800  (3761/3800)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Klein on Kedd Márc. 14, 2017 2:38 pm

Silica??
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Klein on Hétf. Ápr. 03, 2017 2:19 pm

Második figyelmeztetés, ha szombatig nem érkezik mesélés, lezárom a küldetést.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Klein on Vas. Ápr. 09, 2017 5:13 pm

Rogan belöki az ajtót, mely nyikorogva adja meg magát a férfias maroknak. Olyan erős fény szűrődik ki, mi elvakítja az egész társaságot. Mikor látószervetek újra működőképessé válik, újra Wakana kunyhójában találjátok magatokat. Ha körbenéztek, megpillanthatjátok Wakana úr mozdulatlan testét. Na nem kell aggódni miatta, csak elaludt. Hiába, az idős szervezetnek sok pihenésre van szüksége...

Silica inaktivitása miatt lezárom a küldetést. Jutalmatok 155 exp és 170 arany. Keresés jártassággal Kiwi talált egy Futóíjat, Rogan pedig egy Törött Kardot.

Céhbónuszok akkor lesznek, ha nyilatkoztok, volt-e bazáros bónuszotok a küldetésen.

Ritsu:
[T1] Érclátás (1 -> 21): 9 Bronzérc 4 Munkálatlan Bőr 3 Sida Kő 1 Halvány Rubin 3 Vasérc
[T1] Fegyverkészítés: Éles Kés Recept, Futóíj Recept

Kiwi:
[T1] Érclátás (81 -> 100): 9 Bronzérc 6 Munkálatlan Bőr 5 Sida Kő 3 Halvány Rubin 1 Vasérc
[T2] Növénylátás (140 ->160): 6 Vastag Tövisgyökér 6 Faeno Ág 6 Vörös Gomba 4 Nihil Levél 2 Óriás Pitypang

Rogan:
[T1] Poti és méregfőzés: Pontosság Potion Recept, Gyenge Frissítő Potion Recept
[T3] Növénylátás (max): 7 Nihil Ág 5 Eknier Levél 3 Gyilkos Galóca 1 Ezüst Százszorszép 4 Gigantikus Pitypang

Saya:
[T3] Érclátás (210 -> 230): 4 Halvány Holdkő 5 Jeti Bőr 1 Topáz 6 Opál 4 Aranyérc
[T3] Növénylátás (210 ->230): 8 Nihil Ág 2 Gyilkos Galóca 4 Ezüst Százszorszép 6 Gigantikus Pitypang

Chariton:
[T1] Páncélkészítés: Trükkös Köpeny Recept, Szalmakalap Recept
[T1] Érclátás (47 -> 67): 6 Bronzérc 2 Munkálatlan Bőr 3 Sida Kő 5 Halvány Rubin 4 Vasérc
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.