[Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Chariton on Szomb. Nov. 19, 2016 2:23 am

Tehetted volna azt amit Kiwi, hogy ott hagyod Rogant. Mindegy, nem mondom ezt így ki neki, nem kioktatni akarom, így is azt mondja szomorú volt miatta.
- Lett volna választásod. - próbálom diplomatikusra zárni a dolgot. Pápaszem? Nem hinném, hogy olyan kapcsolatban lennénk, hogy így becézzen. Mondjuk szerintem nem is leszünk, de az részletkérdés. Azt sem értem miért volt jó szegény Sayara ráuszítani Rogant. Legalább volt egy kis nyugta szegénynek tőle, nem hinném, hogy annyira élvezte volna korábban is a "produkcióját". - Nem értem ez mire volt jó... - válaszolok miután visszajön.

Aztán elindulunk lefelé. Jártam már néhány "dungeonben", nem okoz túlságosan meglepetést ami fogad. Azonban itt mintha a szokásosnál is szebb lenne a falakon a díszítés és a domborművek. Lehet valamilyen mitológiai lények, de nem vagyok otthon benne, nem ismerem fel őket. Azonban lehet Kiwi igen. És ha megkérdezem tőle, akkor már kezdeményeztem is vele egy beszélgetést. Akkor pedig nem kell némán bandukolnom. Természetesen csak akkor, ha épp nem beszélget. Ha igen, akkor se adom fel oly könnyen. Amikor kisebb szünet áll be, vagy hallgatnak, odaférkőzöm és kérdezek:
- Nem ismersz fel semmit a falról? Lehet valamilyen mitológiai lények, én nem vagyok otthon bennük, de mintha a szokásosnál is jobban kidolgozott lenne a díszítés.- próbálkozom.

A kis sárkány bölcsen szól, valóban óvatosnak kell lennünk, mert megüthetjük a bokánkat.
- Egyetértek. Sőt, valaki jöhetne úgy is, hogy folyamatosan hátrafelé néz és őrködik nem e lopakodik valami a hátunk mögé valahonnan. Ritsu, vállalod? - kérdezem meg tőle, hogy legyen esélye fontosnak éreznie magát...ezúttal a jó oldalon.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
266/500  (266/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Saya on Hétf. Nov. 21, 2016 11:35 am

Én elvagyok hátul, mintha összekucorodnék egy sarokba rakott aprócska matracon, olyan érzés, és tévén keresztül lesem az eseményeket. Mindig különös, mikor nem én mozgatom a tagjaimat, és egy idő után szinte elzsibbad a tudatom, mikor a Hugi hosszú ideje van elől, ez még akkor volt főleg, mikor éjszakánként a várost járta és embereket ijesztgetett, de ugye ezt már nem csináljuk az Anat... szóval Anat óta. Jobban meggondolva biztosan hiányzik neki a móka, igazán megérdemli már, hogy kicsit ő is kalandozzon, az meg, hogy lebukunk... hát, fura ezt mondani, de már nem is nagyon érdekel. Anat is tudta, a Shukaku is tudja, a Kiwi is, akkor már teljesen mindegy szerintem ._.;
Ez már rég nem titok.

Azt már rögtön tudta, hogy a Rogan hozzá fog csapódni, mikor még csak a Ritsu beszélt vele, valamiféle hatodik érzéknek is lehet mondani, mint mikor az ember úgy érzi, hogy most nyerni fog a lottón, vagy ezt a kaparóst kell kijátszani és jó lesz. Szinte mosolygott sandán, mikor a férfi tényleg elindult felénk, és karba tett kézzel állt tovább a helyén meg se moccanva, aztán "felém fordult".
~Eljátszadoznék vele, ha már ennyire kitartó :3~
Hát, amíg nem akarod bántani, addig rendben >.>;  Meg nekem se legyen gondom belőle ._.
~Ez az egész egy szerepjáték most. Csak felveszek egy szerepet. Ne aggódj.~ -dobta hátra a haját egy nagy mozdulattal, de nem pillantott Roganra. Végighallgatta, a közepe táján már egy kis csengő kuncogást is hallatva, és mikor befejezte, akkor szólalt meg.
-Igazán kedves tőled. -nem is leplezi, hogy a hangja sem pont ugyanolyan, mint az enyém, nem olyan magas és kislányos. -Kevés manapság az ilyen úriember. Ámbár ki kell ábrándítsalak. A nevem Ruby. Megeshet, hogy valóban hasonlítok a te Eponinodra, de sajnos nem vagyok azonos vele. Viszont nagyon szívesen betöltöm az űrt, amit okozott a szívedben :]
Hugiii, arról volt szó, hogy nem lesz baj!  Embarassed
~Nyugi, csak játszom :]  Ő a hülye, ha komolyan veszi.~

Az is ilyenkor érdekes, mikor két különböző dolog érdekel minket, és az egyikünk erre, a másikunk arra figyel. Most perpill Rogan lesz talán a főszerep, ahogy a Hugi várja a reakciót, miközben lépdelünk be a barlangba, én viszont a sárkányos díszeket nézegetem tátott szájjal a fejében, már persze azokat, amikre egyáltalán ránéz és néha azért a kedvemért megvizslatja közelebbről is. Ajj, a Cicafül imádna itt lenni, mert ő elég nagy sárkánybolond, és biztos egy csomót felismerne >< Én csak a Haku-t ismerem fel, meg van még egy-kettő, ami ismerős, de nem vagyok biztos semmiben. Mondjuk aztán a Hugi elkezd mesélni egy-két alakról, hogy kik-mik, szóval... ő okosabb, noh .-.
Csak aztán remélem, még nem lesz baj, mert az nem jut eszünkbe, hogy a fegyvert elől kéne tartani.
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 699
Join date : 2013. May. 17.
Age : 14
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 28
Exp:
3076/3100  (3076/3100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Kedd. Nov. 22, 2016 9:44 am

Ismeritek azt az érzést, amikor az izgalom egyre csak fokozódik? Érzitek, hogy a veszély közeleg, hogy bármelyik pillanatban lecsaphat rátok. Az öreg favágó hangja helyett ezúttal háttérzenét kaptok. Nem hiányzott még soha egy animés világból a boss-fight music? Hát most ezt is megkaptátok, csak éppen az idegőrlős részét, legalább is annak, akit érdekel. Ha egy kicsit is keresitek a csapdákat, egy idő után találtok is, ám nem kell sok ész ahhoz, hogy elkerüljétek őket... ha el akarjátok kerülni. A pressure plate egyértelműen kiemelkedik a padlólap többi része közül, a kifeszített damil pedig megcsillan a fáklyák fényében, és ha esetleg valamit ti nem vesztek észre, arra az elől haladó fiú hívja fel a figyelmeteket. Feltételezem, hogy kikerülitek, ám ha és amennyiben van valaki olyan bohó, hogy az egyértelműen csapdának kinéző csapda ellenére is belesétál, akkor hirtelen... semmi. Nem történik semmi. A kő lenyomódik, a damil elszakad, de nem történik semmi, a zene és a környezet viszont folyamatosan azon dolgozik, hogy fenntartsa a feszültséget, és vezetőtök is olyan óvatosan lépdel, akkora beleéléssel, mintha már nyolc csapda elől elugrott volna. Talán csak altatni kívánja a játék a figyelmeteket?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 828
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Ritsu on Kedd. Nov. 22, 2016 7:14 pm

Pislogtam, aztán körül néztem hogy biztos nekem mondja -e. Nekem mondta, aztán rájöttem, hogy lehet hallotta amit mondtam Charitonnak. Viszont nem gondoltam komolyan, csak valamivel azért kellett védenem magamat. Ha nem hallatszott volna, irónikusan mondtam, meg ilyenek -mert mondjuk távolabb volt és nem értette teljesen- mert nem sértett meg, csak csupán meglepődtem azon, amit mondott.
-Hát. Igazából nem sértettél meg. Csak. - folytatom, ha engedi hogy a fülébe súgjam.
-Csak, valamivel akartam védeni magam, és ezt mondtam, bocsánat. Mert tényleg nem akartam bántani azt a fiút, csak.. Az a hülye szerep összezavart, és már én magam sem tudtam hogy mi a jó megoldás.
Így visszaemlékezve tényleg úgy hangzik, mintha megsértődtem volna, de igazából nem.
-Vettem! Madár úr!
A mondat a lehető legnagyobb tisztességgel hangzott el.
Nemár. Saya megváltozott vagy mi van? Vagy, lehet ő is úgy érez, mint Rogan? Vagy csak beletörődött? Azt hittem megveri Rogant vagy ilyesmi. Na mindegy.
"Nem értem ez mire volt jó." Hát végül is nem történt semmi, szóval tényleg nem volt semmi értelme. Vagy még is? Kiderül a következő részben!
Elég nyomasztó egy folyosón? Vagy nem is tudom min sétálni. Ráadásul hideg is van. Tiszta rossz.
-Nem értem hogy ez mire volt jó..
Gúnyolódom picit, de igazából szívesen nézem a hátunkat. Meg amúgy is, okos ötlet.
-Majd ha jönnek ilyen sárkányebek akkor levágom őket. Aztán majd szóljatok ha elöl is le kell vágni egy-kettőt.
Menőzök egy kicsit, bár tök fölösleges, mert nem leszek tőle vagány. Ugyanúgy félek meg minden. Most meg ez a zene..


A hozzászólást Ritsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Nov. 27, 2016 9:53 pm-kor.

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 14

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Kiwi on Vas. Nov. 27, 2016 7:06 pm

A fiú viselkedése, egyre inkább elárulta nekem, hogy még kisfiú, gyerek… és pontosan ezért dupla figyelem lesz szükséges hozzá, nehogy még magát is bajba keverje. Amikor felém akart hajolni, hogy suttogjon, rá szóltam.
- Társaságban nem illik. – Na nem, mintha társaságon kívül… meg volna értelme a suttogásnak, de mindegy. Nos, ha ezek után is elmondta amit szeretne, arra volt válaszom.
- Tudom hogy, összezavart, és ezért kértem bocsánatot. Viszont, azt tartsd szem előtt, hogy itt tényleg bánthatjuk a másikat, akkor is, ha nincs fájdalomérzet. – Jegyeztem meg, és intettem picit nagyobb óvatosságra.
- Ne ártsunk se játékosnak, se… álatoknak feleslegesen. Szeretném, ha erre megkérhetnélek. – Nem megszidni akartam, és nem is érezhetett ilyesmit, teljesen egyszerűen és természetesen közöltem a kérésem, amikor kicsit felé hajoltam.
- Valamint… vannak esetek, amikor elkerülhetetlen a harc, akkor viszont számítunk rád. – Mosolyogtam, és bár nem biztatni akartam, de tényleg fontos volt, hogy érezhesse, hogy, számít a csapatnak. És biztos voltam abban, hogy lesz harc… bár, annyira szívesen elkerülném, ha lehet… Folytak az események, Rogan, Ritsu uszítására szinte rögtön ugrott, majd még mielőtt aggódhattam volna, csupán szélesre húztam a mosolyom. Kicsit szégyelltem is magam, mert tudtam, mi… vagyis ki következik. És Rogannak itt vége. Mohh, gonci kárörvendés. Na jó, nem volt olyan igazi, bár nagyon is vártam mi sül ki belőle. Az biztos hogy hugi, helyben fogja hagyni a fiút, mert az ő szive, másért dobog. Ezt tudom jól. Saya kis édes, őt lehet nyúzni, de a vörös szemű, ő más. Amikor Ruby-ként mutatkozott be, el sem tudta képzelni talán mennyire megmelengette a szívemet, és mennyire tudtam neki örülni. Ruby kicsit kiszámíthatatlannak tűnt, és hiába ajánlottam fel neki ezt a nevet, tetszett neki úgy tűnt, de most már tudom, hogy tényleg, és ennek nagyon, de nagyon örültem. A háttérzene, nyomasztó volt…. és biztos voltam abban, hogy sejtet valamit… de, inkább nem akartam tudni hogy mit. Most Rogan, és a petje volt résen, és hívta fel a figyelmünket, a csapdák lehetőségére… Valamikor ekkor érhetett oda, hozzám Chariton is. És meglepett, hogy őt is pont az foglalkoztatja ami… engem.
- Ahogy, nézem… az alkotónak, mindegy volt… csak sárkány legyen. A kínai, és japán mitológia lényei… egyaránt jelen vannak… sőt, inkább mese szereplők, mint… valós, mitológiai lények… Mármint vagy, azért hogy ismerjük őket… mint a mi korosztályunkat érintően, vagy…. fogalmam sincs. Nem hiszem, hogy nagy jelentősége volna… vagyis, remélem, nem. – Osztom meg Charitonnal a gondolataim… de, tény, hogy én sem adok neki nagy hitelt, szóval, mindenféleképpen csak mint vélemény akartam kezelni, sajnos sok okosságot nem tudhatott meg tőlem… Majd egy csapda… kikerültem, a talapzattól elváló dolgok, igencsak egyértelműek… és látványosak… valamint, a legkevésbé sem szeretném megtudni… miként is működnek. Ritsu, kitartóan jött mögöttünk, és ugyan talán nem is tudta, de fél szememet azért rajta tartottam, vigyáztam rá.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 578
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1884/1900  (1884/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Hétf. Dec. 05, 2016 7:25 am

reagkorbács
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 828
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Rogan Hartnett on Csüt. Dec. 08, 2016 5:54 pm

Az én édes kis Eponine-om mintha másabb lenne, valami nem stimmel. Miért mutatkozott be újra, amikor ismerem? Értetlenül nézek rá, látszik rajtam, hogy összezavarodtam.
- Jobban szeretnéd, ha ezentúl az én kis Ruby-m lennél Eponine? - érdeklődve, ámbár kissé zavartan pillantok le a lányra, közben kikerülök egy csapdát, ami meglepően nyilvánvaló volt.
- Forduljunk vissza, rossz előérzetem van. - szólal meg a sárkány a furcsa háttérzenére reagálva, és kissé bosszúsan pillantva Ritsu-ra is aki sárkányok lekaszabolásáról beszél.
- Figyelj, azon gondolkodtam, hogy ha szeretnéd a nyakamba kapnálak szívesen. Biztos fáradtak a lábaid, és nehéz lépést is tartani velem. Majd mi leszünk a felderítők. Közösen elől vezetjük a csapatot. Na mit szólsz Epo..Ruby? - nehéz megszokni ezt a nevet, mindenesetre igyekeztem barátságos lenni, szerettem volna, ha ismét azzal a boldog  arccal nézne rám, ahogyan az Iglictől való meneküléskor is tette.
- Lehet, hogy a sárkány nem is a fő veszélyforrás, sokkal inkább a folyosóhálózat lesz a veszélyes. Nem lepne meg, ha az lett volna az építész célja, hogy a templomba tévedők elvesszenek és örökre a folyosókon bolyongjanak.. Van térképünk? - érdeklődik a sárkány, elvégre nem lenne meglepő, ha a gonosz játékmester elvette volna a küldetés miatt.
- Támogatom az ötletet. Ritsu menjen hátra, és védjen minket hátulról. Bármikor kinyílhat egy titkos járat, ahonnan bárki kijöhet.. - paranoia felsőfoka Nachum, azonban lehet jogos a félelme, Rogan továbbra is felelőtlenül igyekszik elől menni, mit sem törődve az NPC-vel.
- Oh, nicsak! Lehet láttam egy gyíkot! - mutatok a falra, persze biztosan nem volt ott semmi. - Szereted az állatokat Pöttöm Panna? - viccelődök picit, hogy oldjam a feszültséget kettőnk között.  

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4798/5000  (4798/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Chariton on Pént. Dec. 09, 2016 11:07 am

Fokozódik bennem az izgalom. A háttérzenének és a környezetnek is sikerült olyan atmoszférát teremtenie, amiben nem tudom megakadályozni, hogy ne uralkodjon el bennem az előzőleg említett érzés. Mikor éreztem ilyet legutóbb? Párbajoknál mindig. Szörnyek ellen pedig csak az elején, amikor még nem ismertem se a játékot se az ellenfeleket. Azóta unalmasak lettek, tekintve hogy nem harcolok olyan területen ahol nagy esély van arra, hogy veszélyben legyek. Igen, unalmas ez az óvatos hozzáállás, de ez a legbiztonságosabb. Tehát üdítően hatott rám a dolog, és el is merengtem. Őszintén bevallva annyira, hogy kicsit le is maradtam abban amit Kiwi mondd, de a végét sikerült összeraknom, így reagálnom is rá.
- Pedig izgalmas lenne sárkány vagy valami izmosabb szörny ellen harcolni, a kihívás miatt. Nem találkoztam még ugyan sárkányokkal, de a képzeletem alapján nem a legkönnyebben farmolható lények. Úgyhogy inkább a mi érdekünkben nem szurkolok egyik oldalnak se, lesz ahogy lesz.
Aztán meglátok egy csapdát. Nem is egyet, egy rakat van kirakva elénk. Bár vagy vak kalandorokra számítottak vagy nagyon amatőrök voltak. Tökéletesen észrelehet őket venni, és ahogy elnézem másoknak se okoz olyan nagy gondot. Emiatt nem is figyelmeztetem őket, felesleges buzgóságnak tűnne. Kivéve Ritsut. No, nem kell rögtön arra gondolni hogy lenézem, ő csak simán hátra figyel nem a csapdákra.
- Figyelj majd a csapdákra, Ritsu. Háttal elég nehéz lehet észrevenni őket.

Visszafordulok Kiwihez. Ha már elkezdtem vele beszélgetni, nem szeretném félbehagyni, tovább érdeklődöm. Most róla:
- Te hogy-hogy ennyire otthon vagy ezekben? Vagy ez csak általános műveltség és én vagyok buta? - húzom mosolyra a számat. A mondat második fele vicc volt...egy szomorúan valóságközeli vicc.
avatar
Chariton
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 185
Join date : 2016. Jan. 18.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
266/500  (266/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Saya on Szomb. Dec. 10, 2016 4:37 pm

Hugi mosolya még szélesebbé válik, mikor meghallja a Rogan reakcióját. Én hallom ám a gondolatait, miszerint "hát ez tényleg egy vadbarom", meg "nem tudom, hogy ez most komolyan hülye-e vagy tetteti", de nem mondja ki őket hangosan, viszont teljes beleéléssel néz fel a férfira, mintha nem is érdekelnék a csapdák. Mondjuk azután, hogy rálépett egy kőre, és az lejjebb csúszott, de nem történt semmi, nem is igazán foglalkozik velük, sőt, mikor a Rogan felajánlja a hátát, akkor is kicsit lehunyja a szemeit és kecsesen meglegyinti a kezét a levegőben.
-Nem szükséges. Az előző testem még a plafonon is képes volt mászni. Egy kis séta semmiség ahhoz képest. -vigyorog, én pedig elgondolkodón hümmögök egyet, de csak a fejében. De jó is lenne tényleg mászni a plafonon :3
Minket mondjuk végül a sárkányos dolgok már le sem foglalnak. Én nézegetem őket, amennyire látom, a Hugi pedig elvan magában, nagyon halkan dúdolgat valamit, meg a többiek is szépen elbeszélgetnek egymás között. Esemény akkor történik, mikor a Rogan meglát egy gyíkot, és nem tudom, hogy most amúgy nekünk mondta-e, mert mi alapvetően Eponine vagyunk neki, bár mivel mi vagyunk a legkisebbek, lehetünk a Pöttöm Panna is... de a lényeg, hogy mikor ezt kimondja, ezt a nevet, a Hugi megtorpan, elsápad és mereven, szinte kétkedően néz a Roganra kerekre tágult szemekkel. Még én is megrémülök, és a szám elé kapnám a kezem, ha külön lennék tőle, vagy én lennék elől.
A Hugi szemeibe könnyek gyűlnek, és ökölbe szorítja a kezeit.
-Ki ne ejtsd... ezt a nevet... még egyszer!
Nyomatékosan ejt ki minden egyes szót, mintha direkt arra menne, hogy a másik fél felfogja az értelmét, majd elindul... de már tartja a távolságot a férfitól.
Közben érzem, hogy gondolatban visszapörgött az időben.

Anatole is így hívott minket még leges-legelőször.
~És ez marad is az ő kiváltsága.~

Lezárásképp, csak egy pillanatra, de előre nyújtottam képzeletben a kezem és megragadtam a kart.
-Kérlek.
Tettem hozzá nagyon utólag a mondathoz, majd hagytam, hogy a Hugi menjen tovább a többieket követve, lehajtott fejjel, egyszerre dühtől fortyogva és szomorúan. Most már egyikünket sem érdeklik a sárkányok, még.


Valahonnan a kezedbe akad egy Piros Masni. Lehet érintett a kezed valami tereptárgyat, vagy csakúgy, a levegőből került oda? Mindenesetre ott van, nem is jön le róla könnyen, ragad. Ha pedig le is szeded, az inventorydban landol. Egy alig látható S betűvel az egyik oldalán.
By Strea
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 699
Join date : 2013. May. 17.
Age : 14
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 28
Exp:
3076/3100  (3076/3100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Kedd. Dec. 20, 2016 7:35 am

-A hősök rendületlenül haladtak előre, nem is sejtvén, hogy a végzetükbe futnak. A következő fordulónál egy hatalmas fém ajtó várta őket, melyet vízköpők őriztek két oldalról, és melynek kopogtatóit is hatalmas sárkányfejek tartották a szájukban. Ha kopogtatással próbálkoztak, belülről csak halk moraj szűrődött ki, mintha egy monumentális szörny hördült volna fel, amikor valaki megzavarta az álmát. A hősök elszántak és bátrak voltak, felkészültek minden veszedelemre, a vezetőjük pedig a legbátrabbnak hitte magát az egész föld kerekén. Barátai civakodását, a széthúzást, mely gyengítette a csapatát észre sem vette, hiszen csak a cél lebegett a szeme előtt, így ő volt az, aki az ajtóhoz lépett, a következő szavakkal buzdítva társait.
Narrál újra nektek az öreg favágó, fiatal változata pedig ismét végrehajt minden lépést, majd szavalásba is kezd.
-Na fiúk-lányok! Itt a kincs! Megérkeztünk! Ki akarja rárúgni az ajtót az életünk végéig tartó gazdagságra?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 828
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Ritsu on Szer. Dec. 21, 2016 7:20 pm

Nyomasztó. Mármint nem csak a zene, hanem úgy az egész. A kardom a kezemben van, szóval nem kell mitől félnem. Amúgy sem egyedül vagyok.


Mindeközben figyelek arra, amit Kiwi mond. 
-Értem. Igyekezem odafigyelni.
Nem mondtam mást, mivel nem volt rá szükség, vagy.. Talán azért mert megijedtem Kiwitől.
Megfordulok, majd a lehető legnagyobb odafigyeléssel nézem a hátunkat. Egyébként, elég félelmetes így menni, a tempót tartom, de a csapdákra nem nagyon tudok figyelni. Nem vagyok én lány hogy több dologra is figyeljek..
Chariton figyelmeztetett a csapdákra.
Mint már mondtam nem tudok több dologra gondolni. Arra próbáltam rájönni, hogy kinek a hangja lehetett. Pár másodperc után rájöttem hogy Charitoné, de valami bezavart, megbotlottam egy kiálló kőben. A kardom centikkel a fejem mellett landolt. A másik oldalt egy piros masni hevert. A bizonyos R betű. Így kezdődnek a diszkóbalesetek. Mindenesetre gyorsan az inventorymba helyezem.
-Hülye csapda! - morogtam magamban.
Nem csapda volt, csak egy kődarab. Gyorsan fölkapkodtam magamat és a kardomat, nehogy valaki észre vegye, a végén még azt hiszik béna vagyok.
-Figyelek majd azokra is.
Hallottam valami ismeretlen hangot, (Ruby hangját) megfordultam, de nem tudtam foglalkozni vele, az óriási ajtó jobban felkeltette a figyelmemet. 
Berúgni azt a nagy ajtót? Megőrült ez? Még atombombával sem tudnánk továbbjutni.
-Jó, elég lesz. Szerintem hagyjuk az egészet, nem éri meg. A filmekben is ez volt. Volt egy nagy ajtó, bementek majd meghaltak. Én még nem akarok meghalni. Mi van ha nem egy sárkány van ott? Mi van ha nem is átlagos sárkányok, hanem óriássárkányok vannak odabent? Kevesen vagyunk oda. Ide kellene még több ember. Menjünk már ki.


A félelem eluralkodott rajtam. Jó. Legyünk optimisták. Lehet hogy az ajtó mögött nincs is semmi, csak sok-sok arany. Viszont én továbbra is nézem a hátunkat. Hányingerem lesz attól az óriás cucctól.


Amikor megbotlasz és elesel, a látóteredbe kerülő kard mellett valami másra is felfigyelhetsz a földön: egy Piros Masni hever az orrod előtt, rajta egy alig látható R betűvel. Leírás persze nincs hozzá, de úgy tűnik nagyon ragaszkodó, mert ha nélküle állnál fel, észreveszed, hogy bizony beleakadt a kardod markolatába, és egy kis ideig még nem is akar lejönni onnét.
By Strea


A hozzászólást Ritsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 04, 2017 3:34 pm-kor.

_________________
í  Í
avatar
Ritsu
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 92
Join date : 2015. Dec. 13.
Age : 14

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Szer. Jan. 04, 2017 1:21 pm

kanosnyuszi
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 828
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Kiwi on Vas. Jan. 15, 2017 5:17 pm

Amikor Chariton kijelenti, hogy milyen vagány lenne sárkányokkal küzdeni, láthatta az arcomon a döbbent meghűlést… és talán ez is vezette el oda, hogy a mondata végére finomítson. Épp szóra nyitottam volna a szám, mire Ritsut figyelmeztette, így nem szólaltam meg.
- Nem tartom kizártnak, hogy nem-e egy sárkány fogad majd minket… A küldetések, segíteni vagy figyelmeztetni szoktak minket, és szerintem a falrajzok is ezt teszik… De, ha egy megoldás van… szeretném elkerülni a sárkányokat… - Szögeztem le, és persze hazudtoltam meg önmagam, hisz az utam ugyanúgy folytattam ahogy eddig. A csapatnak volt egy húzóereje, és a kíváncsiság is, ami szembefut azzal a paranoid és félős énemmel, aki a legszívesebben belekapaszkodott volna Rogan sárkányának a mondatába, és támogattam volna a visszafordulást. A csapdák túl nyilvánvalóak voltak… mi, pedig talán nevetségesen… óvatosak. Valami nem stimmelt. A küldetés nem akar minket megállítani, vagy épp előre lökdösni… valamiért úgy éreztem mintha minden… csupán díszlet volna… és ha neki támaszkodnék a falnak, eldőlne csupán… mint egy vacakul rögzített látványfal. Persze… azért nem támaszkodtam neki, viszont volt egy enyhe gyomorgörcsöm, amit nem tudnék megmagyarázni. Féltem… féltettem a többieket… de mitől? És talán pontosan ez volt az… amit nem értettem. Alaptalannak éreztem, hisz csupán a férfi illúziója, és mi vagyunk a statiszták… hozzá… Gondolatomból Chariton zökkentett ki, és hálás is voltam neki ezért, hisz képes vagyok túlgondolni dolgokat, vagy épp a legborzasztóbb csapásokat előrevetíteni. A mondata utolsó részéért picit megorroltam a fiúra, de úgy… igazi választ nem tudtam volna rá adni.
- Nem tudom… sok filmet és rajzfilmet néztem, könyveket olvastam… valamint ne felejtsük el hogy, ez egy középkorra épülő játék… ahol a hitvilág és a babonák erősen befolyásolták az embereket. – Pillantottam rá.
- És max azért vagy buta, mert ilyennel próbálsz viccelődni. – Nem bírtam megállni, szólnom kellett érte.
- Amúgy meg… szerintem ez olyan, hogy kit mi érdekel… miben van otthon. Ez nem butaság és okosság kérdése, ez érdeklődés kérdése. Például a történelemben, és a logikához kapcsolódó dolgokban, nagyon gyenge vagyok, viszont kreatívnak gondolom magam. – Kezdtem… talán picit túlmagyarázni, és csak utólag jutott az eszébe, hogy talán túl komolyan vettem, amit mondott. Lehet, csak egy sima viccnek szánta. Na ez az… ez is az egyik gyengém. Nem mindig tudom mit és miért csinál a másik. Ekkor figyeltem fel arra, hogy Saya, vagyis Ruby elhagyja Rogant, és éreztem…. ahogy megváltozott kettőjük között a levegő. Nem tudtam mi történt hisz Charitonra figyeltem… de aggodalommal töltött el ez az egész. Azt sem tudtam… melyikükhöz menjek… vagy menjek-e egyáltalán… Jobb lenne-e Sayat nyugodni hagyni? És… ha most oda lépnék Roganhoz, Sayaék… képmutatónak tartanának-e…. De érdekel…. mit tudott elcseszni már megint az a balfék. ><” Nem ért a nők nyelvén, de a kislányokhoz még kevésbé. Vicces gondolat, lehet inkább egy fiúkával kéne… dumcsiznia. Amúgy, ha nem is tudtam, de úgy éreztem… Rogan is el van veszve a maga módján, csak épp nem a legjobb módszerekkel próbál, megtalálódni. Felsóhajtottam. De… ismételten megszólalt a narrátor hangja. És… most éreztem azt, hogy na jó… ennyi. És akaratomtól független nevettem fel Ritsu mondatán, hisz nagyjából szívemből szólt.
- Hát…. asszem én is, elkezdtem parázni. – Hitetlennek tűnhettek a szavak hisz, ha kínomban is, de nevetve hagyta el a mondat a számat. És lehet… most bolondultam meg, hisz hiába próbáltam abba hagyni a nevetést, nem sikerült. Ami tök gáz, mert még szégyelltem is magam miatta. A szemöldököm rángatózott, a mellkasom a hasam pedig a nevetéstől… az arcom pedig már vörös volt. Nem tudom mi történik velem… ez nagyjából olyan mint amikor egyszerre sír és nevet az ember… csak épp nem sírtam. És ugye nem hangosan, hahotázva nevettem, de azért látható és érezhető volt a lélegzetem, és némi kényelmetlen dünnyögő hang miatt.

_________________
avatar
Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 578
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1884/1900  (1884/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Silica on Hétf. Jan. 16, 2017 5:14 pm

reagkorbács
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 828
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Rogan Hartnett on Hétf. Jan. 16, 2017 6:00 pm

Chariton kijelentésére, miszerint még nem találkozott sárkánnyal, Nachum mogorva pillantást vetett a fiúra.
- Mégis minek tűnök neked? Pillangónak? - kötött bele a fiúba a sértődött sárkány, majd fejét felhúzva előrébb reppent, jelezvén, hogy nem kíván több időt pazarolni a fiúval való eszmecserével.
Eközben Rogan egyre jobban összezavarodott.
- Az előző tested? - félve kérdezek vissza. Titkon persze reménykedem, hogy csak egy képességre céloz a lány, vagy csak valamilyen gyermeki játékot játszik velem, de be kell vallanom, megrémítenek a kijelentései néha. Nem véletlen, hogy a horrorfilmekben is kedvelt rémségek a gyerekek. Próbáltam a feszültséget kicsit oldani, ezért is mutattam rá a gyíkra. A gyerekek szeretik a gyíkokat, biztosan örülne neki, ha közösen fognánk meg. Azonban a reakciója megint váratlanul ért. Egyszerre elsápadt, lelassított, és még sírni is kezdett. Értetlenül a fejemhez kapom a kezem, és miközben azon dolgoznak a fogaskerekek, hogy kitalálják mit rontottam vajon el igyekszem megnyugtatni.
- Jaj ne haragudj, nem akartalak megsérteni. Csak poénnak szántam. Jóvá akarom tenni. Jóvá tudom tenni? - félve kérdezem meg, remélve, hogy ezzel nem ástam el magam. A nők nehéz esetek, főleg akkor, ha ennyire fiatalok.. Ami azt illeti sikerült zavarba hoznia mindenki előtt. Ha még kettesben lennénk könnyebb lenne kezelni a problémát..  A lány elviharzott, és végül Kiwi lépett oda hozzám. Lepillantok az egyébként magas lányra, kérdőn pillantok rá, majd sóhajtok és csak annyit mondok.
- Nem tudom mit ronthattam el. De tényleg.
Ahogyan haladtunk előre, igyekeztem kikerülni a csapdákat, hiszen azért mert az az egy nem aktiválódott, még nem jelenti azt, hogy a többi sem fog. Az ajtóhoz érve, a fiú bátorító beszédére nem figyelek. De amint úgy tűnt végzett, én is hozzászólok.
- Igen! Ez az! Előre emberek! Itt vagyunk a cél előtt! - Nachum nem volt olyan lelkes mint én, de nem volt időm az ő bajaival foglalkozni.
- Átlagos sárkányok? Kérlek áruld el nekem milyen az átlagos sárkány.. - dörmögi oda Nachum Ritsunak a kérdését, és én is rászállok a fiúra.
- Jaj nincs okod félni. Majd lekaszaboljuk őket együtt! Előre csapat! - és ha más nem akarja, akkor belököm én az ajtót.


//Imádlak titeket Very Happy Olyan jó olvasni a posztjaitokat. Very Happy //

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4798/5000  (4798/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Saya on Pént. Jan. 20, 2017 10:22 am

A Hugi már semmivel sem akart törődni azon kívül, hogy szíve szerint jó alaposat behúzott volna a Rogannak, de én nem hagytam, mármint próbáltam a lelkére beszélni itt fejben, hogy ugyan már, semmi baj, de erre meg az enyémet is úgy letépte szinte, hogy félek, majd csak holnap fogok merni újra megszólalni, ha nem később pale  Viszont mikor látja, hogy a Rogan kivételesen tényleg komolyan gondolja, hogy megbánta a dolgot, még pedig igazából még én is arra számítottam, hogy csak vigyorogni fog egyet, hogy jaj, hagyjuk már, hát neki van igaza.... aztán mégsenem. O.o
-Kimondott szavakat már nem lehet visszavonni. -jegyzi meg a Hugi, miközben egyik kezével kecsesen hátraveti az arcába lógó tincseket, majd innentől kezdve nem hajlandó a Roganra figyelni a továbbiakban, inkább ha kell, előre is szalad, még akár a fiút is megelőzve, de persze nem jutunk sok ideig, mert előttünk az ajtó, mögötte a félelmetes zaj, és mi karba tett kézzel állunk előtte és figyeljük. Meg persze engedelmesen félreállunk, mikor megint jön a Rogan és megpróbálkozik az ajtó nyitásával, miközben a Hugi előszedi az íját és ellenőrzi annak minden porcikáját, hogy megfelelő-e. Ezt amúgy is meg szokta tenni, pedig digitális világ, itt minden tökéletes, de ő úgy van vele, hogy sosem lehet tudni, érdemes mindent átvizslatni, nehogy aztán ebből legyen a baj a végén.
És akkor most harcolni fogunk? Nincs sok kedvem hozzá.
~Nekem van, főleg ezután a Pöttömpannázás után.~ -jegyzi meg a fejben morgósan Hugi, miközben piszkálgatja az egyik kézben tartott nyila hegyét. ~Aztán ajánlom a mesének, hogy ez tényleg sárkány legyen. Majd a Rogant képtelem a helyébe :] ~
Te mindig olyan gonosz vagy .-.
~Tudom, ez a dolgom :] ~
avatar
Saya
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 699
Join date : 2013. May. 17.
Age : 14
Tartózkodási hely : Limen o/

Karakterlap
Szint: 28
Exp:
3076/3100  (3076/3100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Klein on Kedd. Márc. 14, 2017 2:38 pm

Silica??
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 2913
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Az öreg favágó és az erdő

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.