[Küldetés] Napocska

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Sinon on Szomb. Szept. 24, 2016 6:11 pm

Roviizmusnak sikerül mindkét napocskát egy kis szenvedés árán megragadnia, és a két kis fekete trutymó ugyan hevesen kapálóznak sikerülhet egészen addig a kezeid között tartani őket amíg az ajtó ki nem nyílt. Amikor Shukakuék berobbantak a szobába a bácsi nem esett el, csak megpördült a tengelye körül és a lépcső rozoga korlátjába kapaszkodott. Ki gondolta, hogy van olyanja is a lépcsőnek? Rolling Eyes Ula aki ezidáig rejtőzködött a semmiből ugrott elő, fegyverrel a kezeiben, azonban Timidus belépője olyan lendületes és gyorsra sikeredett, hogy mire a lány lecsapott, addigra ő már rég a ketrec tetején csücsülhetett. Kaylin ketrece fölött pontosabban aki csendben megbújva figyeli az eseményeket. Ula fegyvere a földbe ágyazódik.
- Hogy az a... - szitkozódik, miközben próbálja kirángatni a két kést, azonban nem jár sikerrel és hamar feladja. A napocskák ez idő alatt kiszabadultak Robiizmus szorításából és szélsebesen kimásztak az ajtón túlra. - Add meg magad ostoba csatlós vagy különben késünk hegyére szúrunk! - fenyegető mozdulatokat tesz felétek(Shukaku & Timidus) Ula, elvégre ti még ismeretlenek vagytok számára.
- Gyertek ide drágáim. Hiányoztam ugye? Nem szabad így elkóborolni. Tudom, hogy szerettek a pincében játszani, de azok a csúnya kis dögök nem a ti súlycsoportotok. - szűrődik be az öreg bácsi hangja odakintről. Kiwi és Robiizmus is láthatja az öreget, aki néhány lépésnyire az ajtótól ácsorog. Ula eközben összerezzen ijedtében, hátrébb ugrik, és egy félig összetört deszkát kap a kezei közé, fegyver gyanánt.
- Fegyverbe katonák! Lányok tartsátok fel a szárnyas gyíkot. Mi majd elintézzük a vezetőt! - parancsol a lány, majd egy egyszerű mozdulattal kinyitja Kaylin és Kiwi ajtaját. Kaylin értetlenül áll a helyzet előtt, és nem úgy tűnik mintha ki akarna jönni az eddig biztonságot jelentő ketrecéből, de azért az íja után nyúl..
- Véged mocsok. Többé nem tarthatod rettegésben a környéket. Nem rabolsz több embert, és újra békében élhetünk! - hősi beszédéhez végül az öreg is hozzászól.
- Ugyan, ugyan. Tedd le azt a deszkát. Még a végén valakinek baja esik. - válaszol neki az öreg aki belép hozzátok a szobába, kezében az egyik napocskát simogatva, miközben a másik a lábának dörgölőzik akár egy macska.

_________________
Színem: #79BAEC (Denim Blue)
In Sanity
Napocska
Legendák Taft csatornáiból
Frud a Kobold

Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 236
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Shukaku on Vas. Szept. 25, 2016 6:38 am

Az idomár hol a sárkány nyergébe, hol pedig a ketrecet tartó láncokba kapaszkodva próbál kapaszkodót találni, bár az nem az egyensúly, inkább a gondolkodás képességének megtartásához jelent számára stabil pontot. A helyzet feldolgozásának mértéke még mindkettejük számára hagy kivetni valót maga után, amit Timi is gyorsan belát, és az egyértelmű válasz megadása után nyugodtan ingatja meg a fejét Kiwi irányába.
-Nem téged kérdeztelek.
És valóban, miért is kérdezte volna őt, ha vele lényegében folyamatos kapcsolatot tartott, és úgy vélte, hogy amit tudott, azt már elmondta. A semmiből előkerülő támadóra is vet egy pillantást, mialatt az idomár inkább a fogvatartottakra figyel. Sajnálatos módon az ezután elhangzottak sem teszik egyikőjük számára sem nyilvánvalóvá a helyzetet, bár a lány fejében valami háttértörténet már kezd kirajzolódni, kicsit még össze kell szedje magát ahhoz, hogy ezt társai tudtára adja, így Timidus szólal meg.
-Felhívom a figyelmedet arra, idegen, hogy a deszka nem minősül fegyvernek, én magam pedig tollas sárkány vagyok. A nevem Timidus. Javaslom, hogy mielőtt utasítást adsz a megtámadásunkra, adj lehetőséget arra, hogy oldalt válasszunk a harcban. Jelenleg nem vagyok benne biztos, hogy miért is akarnál minket megtámadni, és nem lenne jó, ha utólag derülne ki, hogy egy elkerülhető félreértés miatt kellett végeznem veled.
Shu ekkor már azt kezdte el szemlélni, hogy mennyire hasonlít rá a késes, illetve most már deszkás lány. Volt egy sejtése, és akár alátámasztani látszott a hasonlóság, akár nem, bepróbálkozott vele.
-Ti nem vagytok véletlenül rokonok? Tényleg nem szeretnénk harcolni, ha nem elkerülhetetlen.
És igencsak elkerülhetőnek érezte, legalább is Kaylinra és Robiizmusra pislantva. Mindkettejüket látta már, és a szintjük és a tartózkodási szint ismeretében besorolhatta a küldetés nehézségét is, ami miatt úgy vélte, hogy ha harcra kerül a sor, akkor még akár véletlenül is végezhetnek vagy a lánnyal, vagy az öreggel. Hisame és Timi esete óta, ezzel rendkívüli módon igyekezett vigyázni, még akkor is, ha önjelölt necromancerek tűnnek fel ilyenkor, akikkel szívesen találkozott volna megint.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája

Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5796
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
11876/10100  (11876/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Robiizmus on Vas. Szept. 25, 2016 2:25 pm

- Megpróbáltak elrabolni engem is a napocskák, de én ki tudtam szabadulni és Ula jelent meg a segítségemre sietve - Mutattam Ula felé, miközben előjöttem a sarokból. - És egyből jöttünk ide, segíteni a napocska által elrabolt embereken és legyőzni mind a napocskákat -emeltem fel a kezeiben mutatva a napocskákat, amiket sikeresen "foglyul" ejtettem- és a vezetőjüket, aki nem más mint az az öregember, akinek feltételezem mindannyian vissza hoztuk, és ezért lettünk vagy próbáltak meg elrabolni illetve csapdába ejteni minket.
Mindent amit tudtam, illetve letudtam vonni azt el is mondtam Shukakunak és Timudusnak, miután levontam azt a következtetést, hogy egy kisebb részleten megint csak átsiklottam, miszerint Shukaku sárkánya Timudus megkérdezte, hogy mi is történt. Igazából, azt vettem észre, hogy hajlamos vagyok nem meghallani dolgokat, mivel nagyon elmerülten gondolkozok, és így kicsit zavaros lesznek a dolgok, mivel elég fontos dolgokat vagyok hajlandó figyelmen kívül hagyni, mert épp elvagyok a saját világomban.
- Bár én sem igazán szeretem, ha utasítanak, viszont muszáj lenne minél előbb lerendezni a dolgokat. Szerintem elég egyértelmű, hogy jelen állás szerint, mindenki aki nem az öreg és vagy napocska az velünk van, és hogy muszáj lesz valahogy innen kijutnunk, mivel hogy egy pincéről beszélünk, és még a nagyobb fajta pincék is akadályozzák az embert a mozgásban, így nem lenne előnyös ennyi embernek illetve sárkánynak, fekete kis izék ellen itt lenn. És ha lehet, a rokonság kérdését egy másik pillanatban tárgyaljuk le, egyenlőre szeretnék épp bőrrel kijutni még ha ez nem is annyira egyértelmű... szóval, ha leintéztük a napocskákat és a vénséget, akkor ölhet bárki bárkit, az már kevésbé izgat. Persze, ha valaki átállna napocskák és a molyrágta vénember pártjára, az most mondja, ne a harc közbe keljen rájönni!
~Kicsit már többet téptem a számat mint akartam, de így legalább mindent kimondtam ami épp eszembe jutott és fontos lehet. De most már csak a harcra kell összpontosítani, ha mindenki kibeszélte magát.
A jobb kezemből az öreghez vágtam az egyik napocskát a lehető legerősebben, és előrántottam a katanámat, bal kezemben a másik napocskával szépen kiegyenesedtem, és vártam mit lépnek a többiek.

_________________
Üdvözlettel: Robiizmus

Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Kiwi on Kedd. Szept. 27, 2016 10:03 am

Először le lettem hurrogva… ami nagyon nem volt kellemes érzés, és bár ki más tudna vagy nyújtana valós információt, két idegennek, mint aki már valamennyire ismeri a másikat. Valamint én csak a fejem kapkodtam, az események alatt. Legszívesebben elteleportáltam volna, bár tudjuk… az nem működik… Így, ameddig ők bájcsevejt folytattak, én meguntam a bezártságot… valamint elhüledeztem… a hallottak alapján. És Ula is betett a megmozdulásával, valamint ez az egész cirkusz, egy rakat baromságnak tűnt, így… inkább kiszabadítottam magam, másodjára, bár most a kulcsokkal, majd nyitott ketrecajtón, távoztam, és nyitva is hagytam, hogy a másik lányka is ki tudjon jönni, ha szeretne. Összevont szemöldökkel, figyeltem, és kezdtem el undorodni a szavaktól amit hallottam. Akár Timidus szájából, aki halállal fenyegetőzött, akár… Robizmus szájából, aki fél vállról vette, még ha indulattal is, ezt a dolgot… Elkerülhetőnek gondolnám a harcot… Valamint ezt az egészet is, viszont volt egy ötletem, hogy megtudjuk, ki is az igazi rossz fiú. Nem, adtam számot a tervemről, így egyszerűen csakis annyit láthattak rajtam, hogy mint aki meg sem hall semmit, indultam meg előre, majd fel a lépcsőn, láthatóan fegyvertelenül. A pet tojás a hátizsákba, az idomárkard az oldalamon, de a kezeim összekulcsolva magam előtt, indultam meg egyenesen kifelé, a férfit kikerültem, nem is akartam ránézni sem… és egyenesen a lépcső teteje felé tartottam szótlanul. Bíztam Shuban hogy tudja mit akarok, bár nem hiszem… nem vagyunk egy hullámhosszon, leginkább csakis magamban, és baj esetén a képességemben bízhattam. Az utamat igyekeztem természetes sebességgel megtenni, nem kapkodni, menekülni, pedig lábaim most tudták volna szedni az iramot, valamint elnyújtani sem akartam az időt… Reméltem hogy az akinek, vagy aminek célja van… megpróbál majd megállítani, hisz elhagyhatom az ajtót, már a kilincsen a kezem, ha nem lettem megakadályozva… Viszont ha ez sem vált, be, csak kinyitottam, majd becsuktam az ajtót. Ez, is bizonyított valamit. Legalábbis számomra.

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1701/1900  (1701/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Sinon on Vas. Okt. 16, 2016 12:20 pm

Kaylin értetlenül állt a helyzet előtt, látva a kialakuló komédiát leereszti a fegyverét és inkább csak nézi az eseményeket. Ula mit sem törődik Timidus szavaival, ő továbbra is úgy szorongatja a kezei között azt a deszkát mintha egy fegyver lenne, és Robiizmus által mutatott Napocska egyre csak ficánkol a fiú kezében. Talán a bácsi láttára kezdett el virgonckodni? Azonban Shukaku szavaira az öregúr beszédre nyitja a száját, hang is kijön a torkán, azonban azt, hogy mit is akar mondani úgy tűnik nem most tudjátok meg, hiszen Ula felkiált, és előrerohan. Robiizmus pedig könnyedén el tudja dobni a Napocskát, aki a bácsi kezében landol, szerencsére épségben. Édes doromboló hangot ad ki, azonban az egymásratalálás idilljét nem élvezhetik sokáig, hiszen nem egy, hanem két támadója akadt az úrnak. Kiwi könnyedén elindulhat a lépcső felé, azonban a nagy kavarodásban, a bácsival összeütköznek, és Kiwi háttal a falnak csapódik. Nem túl erősen azért, és a hátizsák is tompította az esést, azonban hallhatsz egy halk reccsenést.. Mintha valami eltörött volna?

A bácsi ijedtében a lépcső felé veszi az irányt, és kis előnyre tesz szert, ugyanis kivont karddal Robiizmus sem fog tudni felrohanni a lépcsőn egykönnyen, és Ula sem a deszkájával.

Ula eldobja a fegyverként használt deszkát, és ordítva rohan utána a pincéből a földszintre.

Napocska elkezdett felmászni Shukakuék ketrecének oldalán a rácson, majd ha Timidus hagyja akkor az ő lábain is.

Odafentről csörömpölés hallatszik..

_________________
Színem: #79BAEC (Denim Blue)
In Sanity
Napocska
Legendák Taft csatornáiból
Frud a Kobold

Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 236
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Shukaku on Vas. Okt. 16, 2016 6:36 pm

Shu és Timidus valahol a szerintem egyértelmű résznél néztek egymásra, és döntöttek úgy közös egyetértésben, hogy továbbra is a saját útjukat járják majd, bár igyekeznek segíteni a társaikon. A feltételezgetések mindig hibákhoz vezettek, és mindketten jól tudták, hogy itt a megosztás a cél. Azért is szeparálták el őket egymástól, hogy a részinformációk birtokában összezavarodjanak, és túl hirtelen lépéseket téve csak tovább növeljék a bajt. Erre egyikük sem szeretett volna vállalkozni, és miután úgy tűnt, hogy a kis csapat nem szeretné megbeszélni a helyzetet, kissé tehetetlenül szemlélték az előttük kibontakozó eseményeket. Timidus ugrásra készen figyelt, hogy beavatkozzon, ha valós küzdelemre kerülne sor, de ő maga nem intézett támadást senki ellen. Ebből a helyzetből Kiwi lépése szakította ki. Shu ugyan nem tudta biztosan, hogy mit akar a lány, ám ahogyan a sárkány a farkával elállta a társa útját, hogy ne menjen utána, már számára is körvonalazódott. Timi elismerően bólintott. Neki törekednie kell arra, hogy mindenkit megvédjen, a zöld hajú lánynak viszont nem, és ez egy okos lépés volt. Vajon ki támadja meg Kiwit, ha csak egyszerűen ki akar sétálni? Ki próbálja meg megállítani? Persze ez sem úgy alakult, mint ahogy eltervezték, így a kis csapat egy halk sóhaj, és egy Napocska kíséretében indult a randalírozók után, intve az esetlegesen lent maradtaknak is, hogy kövessék őket. Az idomár csak a fejét csóválta, lemondóan, félig-meddig beletörődően, a sárkány pedig szokásos nyugodtsággal követte.
-Miért nem lehet a dolgokat egyszerűen megbeszélni? Miért kell mindig verekedni? Azt sem tudjuk, hogy ki kivel van, és miért, de rögtön azt várják, hogy hadakozzunk. Nem szeretem az ilyesmit, Timidus. Remélem senki nem sérül meg.

_________________
ADATLAP

Statok:

Élet: 34
Fegyverkezelés: 50
Erő: 6
Irányítás: 60
Kitartás: 41
Gyorsaság: 43
Speciális képesség: 51
Páncél: 45

Keresés: 3
Észlelés: 3
Nyomkövetés: 2
Akrobatika: 2

Kristályírás: 100
Növénylátás: 100

Horgászat: Mester
Kertészet: Mester
Vadászat: Mester
Főzés: Mester
Italkészítés: Mester
Lovaglás: Mester


Shu és Timidus Kristályboltocskája

Shukaku
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 5796
Join date : 2013. Apr. 27.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
11876/10100  (11876/10100)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Kiwi on Pént. Okt. 21, 2016 7:53 pm

Hogy mit ne mondjak… kialakult egy kis kavalkád. Kezdtem úgy érezni mintha mindenki meghülyült volna. Timiék fenyegetőznek, Ula figyelmen kívül hagy mindent, Robizmus követi Ulát, bár… vele együtt érkezett, biztos többet tudhatnak mint mi, csak épp máshonnan és mást. Nem volt jobb ötletem, mintsem megpróbálni azt kideríteni, ki akar minket itt tartani. Nem tudtam hogy a többiek mit foghattak fel ebből, vagy egyáltalán láttak is-e, esetleg csakis a saját kobakjukban akarják-e megoldani a problémát… Végtére is én is ezt csinálom. Megyek a saját fejem után, miközben bízok a legjobban. A lépteim nem gyorsultak, egyenletesen, szó nélkül, mégis feltűnően indultam meg a kijárat felé. Ula… ordítozott valamit, nem értettem… pedig próbáltam kivenni, hátha akad valami szó, vagy mondat, amit érthettem és tovább juthattam volna a dolgok megértésében. De lefoglalt az, hogy arra ügyeljek mikor kell „eltűnjek”… de.. nem is ez volt a gond. Nem akartam hogy bárki megüthessen, viszont… ha… nem teszi meg, nem biztos hogy egértelmű lesz, a támadó… Nem gondoltam én ezt át…

A szívem a torkomban dobogott, és biztos kivert volna a víz, ha tudott volna. A lélegzetemet megtörte egy-egy sóhaj, a pillantásomal viszont nem tudtam szembe nézni senkivel. Mindenki tekintetét kerültem, ha valakire rá is emeltem a pillantásom, csak őt néztem, de úgy az egész alakot. Felsóhajtottam, ahogy a lépteimmel közeledek a bácsikához, de próbáltam elnyomni azt, majd Ula megint ordítozott valamit, ráadásul meg is indultak mindketten felém, vagyis felénk, Ula eldobta a deszkát amit eddig szorongatott, de ezt sem láttam, csupán hallottam a tompa puffanást. Ahogy közeledtek, berezeltem. A lábaim remegni kezdtek, én pedig megtorpantam, és próbáltam hátrébb hózódni hogy, elférjenek, vagy hogy neki simulva a falhoz, legalább hátulról védjem magam. Megbújjak, egy síkká váljak, eltűnjek…De megijedtem, még a képességemet is elfelejtettem, leblokkoltam, és felsikoltottam. De a mozdulatok amivel ők is haladtak, és ahogy én is meghúzódni akartam, a lábammal kicsit kitámasztva, valaki akarva vagy akaratlanul kigáncsolt, így ahogy próbáltam megtartani az egyensúlyom, neki estem a falnak… és valami repedést hallottam. Egy pillanatra fel sem fogtam, mi is lehetett az. Csupán próbáltam felegyenesedni, majd kapcsoltam… Egy pillanat alatt ugrott be, hogy mi is történhetett. Rémülten vettem le a hátamról a hátizsákot, majd nyitottam ki a tetejét. A tojásra rá terítettem egy kisebb plédet, a rosszabb idők miatt, és hogy ne legyen egyértelmű az idegeneknek hogy mit is tárolok benne. Majd egyszerűen lekaptam és mindenről és mindenkiről megfeledkezve vettem ki a tojásom, hogy leellenőrizzem mi is lehetett a hang forrása. Vélhetőleg már el is haladtak mellettem, a bácsit meg sem sikerült előznöm talán… De jelen pillanatban a legkevésbé sem érdekelt. Védett helyen vagyunk nem? Nem eshetett baja…

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 413
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1701/1900  (1701/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Robiizmus on Szomb. Okt. 22, 2016 2:34 pm

Hát... nagyon nem szeretem a bonyolult helyzeteket. Minden pörgött. Egy harc, amiben csak az ellenféllel kell törődni sokkal inkább illene hozzám... Minden olyan zavaros volt. Ula üvöltött eldobta a "fegyverét" és ment az öreg után. Kiwi valamit matatott a táskájában. Shukaku és Timudus meg elindultak Uláék után. Látszott Shukakun,hogy nem tetszik neki az, hogy mindenki megy harcolni, és ennek szót is adott. Már mindenki kivonult a pincéből, kivéve én, Kaylin aki nem tudom milyen megfontolásból, de a fegyverét letette... mi lehet vele?... és Kiwi aki a táskájában matatott valami után. Szépen leeresztettem a kardomat és megindultam Kiwi felé.
-Mit keresel ilyen rémülten?- Kérdeztem Kiwit - Te nem vagy egy nagy harcos alkat. Jobb lenne, ha lent maradnál, míg nem látsz lehetőséget elfutni, de ha eljött a megfelelő alkalom, akkor sprintelj ahogy csak tudsz! Viszont, mielőtt követném a többit, és mennék harcolni, elmondanád, hogy mi is történt? Csak lehetőleg tömören.
Próbáltam nyugtatóan rámosolyogni, bár inkább vicsorítás lett belőle, szóval gyorsan hanyagoltam is.
~Nem tudom, hogy pontosan mi is van itt, de gyorsan össze szedek mindent amit csak tudok, és levágom azt akit kell. Már kezd idegesíteni ez az egész! Tiszta harcokkal is meglehetne oldani. De már azt se tudom, hogy mi van... szörnyű...

_________________
Üdvözlettel: Robiizmus

Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 31
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Napocska

Témanyitás by Sponsored content Today at 1:07 am


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.