[Küldetés] Ninja

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Kedd Aug. 09, 2016 12:37 am

~Hehh?...
Meglepődve vettem észre, ahogy mindenki átváltozott. Wardowar valami hatalmas volt, ahogy abban a matróz egyenruhába feszített! Takara-nak, meg nagyon király szamuráj fegyverzete lett! Sai... hát igen... ő az akinek eléggé nevetséges ruhája lett!
-Vajon mi legyen Robiizmussal? Mi szabjuk meg, hogy mi legyen az ő szerepe? Hát... akkor, legyen mondjuk egy középkori lovag!- Mondta Takara.
~Hogy mi!? Én középkori lovag!? Nem egyértelmű, hogy én alapjáraton szamuráj vagyok!? Mármint, a viselkedés forma alapján nem, de úgy amúgy...
Gondoltam, ahogy Takara kimondta, és én át is változtam középkori lovaggá.
-Háhh! Én veszem a poént! Viszont, a középkori lovagi cuccot, ki nem állhatom. De lényegtelen, gyorsan leveszem, és mehetünk is akár.
Megpróbáltam levenni a páncélom, de nem hagyta a rendszer.
-TAAKAARAA! LEVÁGOM KEZED-LÁBAD!
Mérgemben ahogy csak képes voltam üvöltöttem Takarára, mert maradnom kellet a páncélban. És a dühtől elborult kicsit az agyam.
~Nyugalom! -próbáltam csitítani magam- Nem kell szétcsapnod! Senki sem gondolta, hogy ez lesz!
Ilyenkor az értelem kicsit halkabb mint a düh, és felemeltem a kardom és támadni akartam. Neki akartam állni futni, de a lábanbele akadt, egy kiálló gyökérbe, ami a közeli fához tartozhatót ahol álltam, és hasra estem, és elkezdtem röhögni.
-Takara! Neked aztán nagy szerencséd van! Ha nem esem el, akkor most megtámadtalak volna. Viszont, így megmenekültél egy kalapálás elöl.
Nagy nehezen feltápászkodtam, majd és átgondoltam, amit a kavics mondott.
~Ezzel a páncéllal én, hogy fogok beosonni? Ebből harc lesz! Végre valami! Már egy jó ideje semmi se volt!
-Sai! Tetszik az ötleted, ami a berontást illeti! Nekem jobban tetszik, mint az osonás!

(U.I.: köszönöm, hogy megvártatok, és elnézést a kellemetlenségért! És itt jelezném is, hogy tegnap elött, valamikor délelőtt kaptam egy emailt, hogy holnap lesz az egyik tábor, ahova megyek! De esténként, ha jól sejtem majd tudok írni! A minőségért előre is elnézést kérek!)

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Wardowar on Hétf. Aug. 15, 2016 5:37 am

Nem kellett kétszer mondania, meg is kapta a matrózokhoz illő felszerelést. Legközelebb majd kétszer át kell gondolnia, mennyire legyen vicces, ha ilyen kérdést kap egy mozgó szobron ülő beszélő szobortól. Egy cseppet sem bánta meg a dolgot, nincs baja a matróz ruhával, vagy akár a többiek ruhájával. Nem az ő ízlése, az egy dolog, de eddig sem foglalkozott sokat a divattal, ezután se fogja nagyon érdekelni, amíg felveheti a kalapját ezeken felülre. amivel azonnal meg is próbálkozott. A matrózkötést persze nem sikerült eltakarnia, de mivel eddig is úgy próbálta hordani, mintha valódi ruhadarab lenne, a viselése sem okozhat majd neki több gondot.
Azzal nem is foglalkozott mennyire röhejesen néz ki. Tudta jól magáról, hogy nem fog ezzel szépségversenyt nyerni, de nem is akart ilyen eredményeket elérni.
Persze a meghajlással bajlódni fog majd, mert a rendszer nem köti szorosan a fejének illőhöz, de egy ilyen rövid kis csetepaté erejéig biztosan ki fogja majd bírni meghajlás nélkül. Ha nem, akkor majd vigyázz a kalapra, nehogy leessen.
Nem csak ő volt tréfás kedvében.
Az egyik például azzal szórakozott, hogy a szobor kérésére megfelelő ruházatot talált ki a nem éppen legaktívabb emberkének. Ennek persze az illető egyáltalán nem örült. Sőt, nagy eséllyel még mérges is lehetett ahogy a ruhát neki ajándékozó srác felé próbált indulni. Nem is tudja melyiknek van nagyobb szerencséje: Amelyik elesett, vagy amelyikhez megpróbált az odamenni, és nagy eséllyel rátámadni. Nem tudta melyiknek lenne nagyobb esélye egy párbajban. A szamurájok köztudottan fürgébbek a lovagoknál mivel rajtuk nincs páncél, ami terhére válna a mozgásban, és elvileg a kardjuk van olyan jó, hogy átvágják a legerősebb páncélt, ezért nagy eséllyel a szamurájra fogadott volna, de ez nem fogadóbizottság volt, tehát nem tett semmi ilyesmit. Ha egész végig ilyen szerencsétlenekkel kell majd együttműködnie, akkor még az is lehet, hogy sepukku-t vagy harakiri-t vagy valamilyen kukut fog itt előadni. Bár az nem illik a matrózruhához. Tényleg csak ez az apróság akadályozta meg ebben a tettében. Na meg az, hogy ezeknek a többségéhez kardra lenne szüksége, a matrózok többsége általában nem hord ilyesmit magánál. Ő nem tudott eddig erről. Egy matrózhoz inkább a vízbefulladás vagy hajótörés illene, de mivel se közel, se távol nem látott erre megfelelő vízet vagy járművet, erről a tervéről is lemondott
Aztán a szoborka végre elmondta nekik, hogy mi is lenne az ő feladatuk ebben a seregben. Bár egy ilyen apróságot, bárki meg tudhat szerezni akár egyedül is. Nem tudta mi van a képen, de nem voltak hatalmas elképzelései. Ha tényleg valami értékes kellett volna, akkor profikat bérel fel, nem ilyen... ilyeneket.
A többiek döntésével már csak azért is nem értett egyet, hogy legyen valaki, aki nem ért egyet a többiekkel.
-Mit kell ezen annyit teketóriázni? Teljesen fel lettünk világosítva, hogy teljesen figyelmetlenek. Ilyen őrség mellett akár az orruk előtt is be lehetne sétálni, és fel se tűnne nekik a véleményem szerint. Ha meg nem, akkor félre lettünk tájékoztatva, és panaszt fogok tenni a küldetésbíróságon. Már ha létezik olyan.

Persze ezeket még ő sem gondolta komolyan, de mi lehet rosszabb a határtalan hülyeségnél?
Ezzel elindult a megadott koordináták felé (ismét), és egy cseppet sem törődött azzal, hogy neki most lopakodnia kellene. Aztán meg, ki gondolná, hogy éppen egy matróz akarnak a ninjáktól lopni, ráadásul a szárazföld kellös közepén.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 22, 2016 5:57 pm

Van aki elindul, van aki nem, ez teljesen rátok van bízva. Aki viszont úgy dönt, hogy felkeresi a térképen szereplő helyet, az valóban egy barlang bejáratával találhatja szemben magát, az egyik domb aljában. Előtte három táblát láthat, amely földbe szúrt karókra van felszegelve, mindkettőn felirat, veres festékkel felpingálva. Az első: MEGTELT A második: FOGLALT A harmadik: TILOS AZ Á. Emellett egyéb különlegességet is tartogat, ugyanis az egész bejárat, ami igen nagy, úgy öt méter magas és tíz méter széles, színes párnákkal van eltorlaszolva az aljától a tetejéig.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Takara Kazutoshi on Csüt. Aug. 25, 2016 11:35 am

- Hé, Robiizmus! Nyugodj le! Honnan tudtam volna, hogy ez lesz? Taktikai szempontból lehet, hogy nem olyan rossz, hogy te egy lovag lettél. Neked van itt a legjobb páncélzatod.
Hu-hú, ember! Ez kicsit meglepett. Így rám rontani azért, mert egy kiválóan felszerelt lovag lett belőle. Milyen hálátlan! De most nem ezzel kell törődnöm. Határozott léptekkel indulok a barlang felé, ha már ez a küldetés fő helyszíne. Mikor a kijelölt helyszínre érek, nem a vörös festékkel írt, furcsa szavak tűnnek föl a táblákon, hanem a párnák, amikkel el van torlaszolva a bejárat.
- Mégis mi a fene ez? - kérdezem magamban. A koordináták pontosan ide vezettek, ezért kizárt, hogy ne ez legyen az a barlang. Talán már más is volt itt, aki nem akarja, hogy bejussunk? Mit jelentenek a táblákon lévő feliratok?
- Nos, mi legyen? - kérdezem a többiek felé fordulva. - Vágjuk át magunkat a párnákon, vagy várjunk további utasításokra?
Talán a többiek között van, aki logikus magyarázattal is tudna szolgálni. Határozatlanul körbenézek, de nem találok semmit, ami közelebb juttatna a célhoz. Csak a hatalmas bejáratot látom előttem, színes párnákkal eltorlaszolva. Nevetséges! Olyan végeláthatatlan ez a bejárat. Biztos nem tudunk átvágni rajta. De majd most... most fognak elénk ugrani, és széjjelkaszabolni minket. A párnákra dőlök, úgy gondolkodom. Hmm... egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy ez annyira áthatolhatatlan lenne. Talán, ha a katanámmal próbálnék magamnak utat törni... Elkezdem vagdosni az előttem lévő párnákat, hátha ez valamennyire előrébb visz. Csak remélni tudom, hogy az, aki eltorlaszolta a bejáratot, nem azért tette, hogy valamit bent tartson.
avatar
Takara Kazutoshi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2016. May. 15.
Age : 18
Tartózkodási hely : Verőce

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Hétf. Aug. 29, 2016 3:42 am

Úgy tűnik csak Takara kezdi meg a munkálkodást. A vagdalkozás választása egy érdekes ötlet volt, ami azt eredményezi, hogy a Holle anyó mesében találhatod magadat. A párnákból irdatlan mennyiségben kezd szállingózni a toll, ami megragad a felszereléseden, és akárhogy próbálod, nem tudod lesöpörni. Ha sokáig ügyködsz, akkor nemsokára nehezen leszel megkülönböztethető a hárpiáktól.

Takarán kívül mindenki 500 szóval pótolhat.
Határidő: Szeptember 5.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Vas. Szept. 04, 2016 8:23 pm

A koordinátákon tényleg volt egy barlang. Elötte táblákon ezek a szavak: -MEGTELT,  -FOGLALT és -TILOS AZ Á.
A barlang bejárata színes párnákkal van eltorlaszolva.
~Most mi a jóéghez kezdjek?... megtelt, foglal és tilos az á. Gondolom átjárás? Talán. Valószínű, hogy azt jelenti, hogy nincs itt keresni valónk. Ez egyértelmű volt, hogy lesz valami arról, hogy ne tovább. De torlaszként párnák? Chhh... minek nézik az embert ezek? Egyszerűen szétvágjuk mindet.
- Nos, mi legyen? -Kérdezte Taka.-  Vágjuk át magunkat a párnákon, vagy várjunk további utasításokra?
-Nem vagy te reménytelen, az biztos!
Mondtam Takára nézve, de ő már kezdte is szétvágni a párnákat. Egyszerűen ráragadtak a tollak, ahogy nyiszálta a párnákat. Én meg nem bírtam türtőztetni magam, és elkezdtem röhögni.
-Nagyon jól kiegészítí a ruhádat, az a sok toll. Ha-ha-ha. Persze, nem azt mondom, hogy a megjelenés nem fontos, de nem divatbemutatóra készülünk. Persze, csak ha te nem vagy külön informálódva valamiről!
Miután kicsit lecsillapodtam, odaléptem, és megpróbáltam leszedni Takárol a tollakat, de nem nagyon akartak lejönni.
~Hmm... most mi legyen?... nem értem. És, ha csak odébb dobálnánk a párnákat? Bár az elöbbit látva, nem nagyon akarom csak úgy belevetni magam. Mert hát ki tudja, lehet, hogy hozzám nem csak tollak, hanem maguk a párnák ragadnak. Vagy nem tudom...
-Őőő... aszem ez nem lesz túl egyszerű. Talán csak odébb kéne dobálni. De megvan rá az esély, hogy akkor a párnák ragadnak hozzánk, és nem csak tollak mint Takára. Talán a falba kéne utat törni magunknak. Szerintem mindenki gondolja át, és csak utánna cselekedjünk. Nem szívessen szívnám meg, a lovagipáncélnál jobban.  
~ Lehet, hogy leléptek az őrök, és ezt hagyták itt, gondolva, hogy úgysem jutnak át ezen? Ha megpróblunk a falba utat törni, akkor lehet, hogy beomlik az egész barlang. Jobban megkéne vizsgálni.
Közelebb mentem a barlang bejáratának a szélehez, és elkezdtem nézegetni az oldalait hátha találok valamit. Ha nem volt semmi, akkor vissza mentem a "kiscsapathoz" és leültem.
-Nem tudom mit kéne tenni. Talán mégis csak a falon keresztűl a legcélszerűbb de lehet, hogy beomlik. Azt meg nem akarjuk. Lehet, hogy várni kéne egy keveset. Szerintetek mit kéne tenni?
Kérdően néztem mindenkire, hátha valaki képes még gondolkozni. Mert van aki leblokkol, egy kisebb probléma miatt is.

(U.I.: Bocsánat, az esetleges kisebb-nagyobb hibákért, de kisebb technikai okok adódtak. És elnézest a késlekedésért. Ugyan csak technikai okok.)

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Takara Kazutoshi on Szer. Szept. 07, 2016 3:50 pm

- Nem vagyok én informálódva. Gondolnád, hogy én vagyok a csapat udvari bolondja?
Köhögtem, ficánkoltam, a lehető leghülyébb mozdulatokkal próbáltam magamról leszedni a tollakat, amik a nagy vagdalkozásban rám szálltak. Hallottam, hogy Robiizmus röhög mellettem, de nem sértődtem meg. Sőt, még magam is elmosolyodtam, bár ezt talán nem lehetett látni a sok toll miatt. Próbáltam magamról lesöpörni őket, de teljesen reménytelen. Hiába, egy szerencsétlen mindig kell. Jelenleg éppen próbálja leszedni rólam a kellemetlen, prüszkölést okozó tollakat, de max a szemem alól tudjuk csak leszedni őket. Eddig még annyit sem láttam, hogy tájékozódni tudjak.
- Köszönöm, de valószínű, hogy ez nem így kell, hogy menjen.
Kicsit sem nézhetünk ki hülyén. Egy szamuráj, akinek éppen csupa fehér toll árasztja el minden testrészét, és egy középkori lovag, aki éppen ezeket próbálja lekaparni róla.
- Sajnos bányász egyikünk sem lett. A falakat nem tudom, mennyire lehet megbontani. Az én katanámmal ez nem nagyon sikerülne.
Mi van? Senki? Én és Robiizmus? A többiek úgy gondolták, hogy az örök aktív küldetések listájára száműzik a küldetést?
- Hát, ha engem kérdezel, várjunk a csodára. Talán egy, az előbbi szoborhoz hasonló egyén fog itt megjelenni, és instrukciókat osztani.
Hogy bebizonyítsam, maradhatnékom van, mert a barlanggal és a hozzá tartozó párnákkal együtt nem hinném, hogy tovább tudnánk jutni, ledőlök egy fa árnyékába, onnan jelzem a testemen lévő tollakkal, hogy hivatalosan én lettem a küldetésünk "tollas játékosa". Je! Ennyit arról, hogy én nem vagyok feltűnősködő, hanem egy visszahúzódó, depressziós... túlélő. Ha a többiek hamarosan megérkeznek, azonnal felállok, és tőlük is megkérdezem, hogy mi legyen.
avatar
Takara Kazutoshi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2016. May. 15.
Age : 18
Tartózkodási hely : Verőce

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Kedd Szept. 27, 2016 5:24 pm

Ketten maradtak játékban: Robbizmus és Takara. A többiek vagy lemaradtak, vagy eltévedtek, vagy egyszerűen elunták magukat, ugyanis már jó ideje várakoztok, mégsem jelennek meg. A várakozás azonban úgy tűnik, hogy nem old meg semmit. Önmagatoknak kell megtalálni a módot, hogyan is juttok át a párnákon. Azt már tudjátok, hogy melyik megoldás nem kifizetődő, ugyanis akárhogy tapogatja Robiizmus a falat, az nem akar beomlani. Azonban a felfedezőtúra alatt, ahogy körbejár, egy elhagyatott tűzrakóhelyet vehet észre, a köveken pedig ott pihen egy item, "kovakő" megnevezéssel. Talán a játék vezetni akar valamerre titeket?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Kedd Szept. 27, 2016 6:10 pm

A kalandozáshoz össze gyűlt kisebb csapat, egészen lemorzsolódott már most. Ezt akár rossz ómennek is lehetne venni, viszont így könnyebb és gyorsabb lesz. Főleg, hogy mivel csak ketten vagyunk, így nem kell elviselnem a csapattagok idegesítő felesleges dumálásukat. Viszont, ahogy vizsgáltam a barlang falán, hátha találok valami rést, kart vagy nem tudom, hogy mit, a közelben egy tűzrakóhelyet. Az egyik kövön egy item hevert, odamentem megnézni mi is az. Egy kovakő volt.
~Hmm... egy kovakő... ez talán egy kicsit túl egyértelmű is. De hát, ha már megkaptam ezt a lehetőséget, akkor miért ne?
Visszamentem Takarához, fejem fölött lóbálva mutattam neki a kovakövet, kiabálva
-HÉÉ!! TAKARA!!! NÉZD MIT TALÁLTAM!!!!
Ahogy közeledtem, egyre vettem le a hangerőt.
-Nézd. Egy kovakövet találtam, a közelben egy elhagyott tűzrakóhelynél. Remélem, hogy nem lesz erre immúnis az a sok párna.
Meg se vártam, hogy nagyon megszólaljon, már léptem a párnákhoz, hogy begyújtsam. Egy-két másodpercig szenvedtem vele mivel, hogy egy lovagi páncélban nem túl kellemes mozogni. Ahogy kigyulladtak a párnák szépen hátrébb sétáltam egy kicsit.

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Takara Kazutoshi on Szer. Szept. 28, 2016 3:39 pm

Miközben már csak néhány, kényelmetlen csiklandozást okozó tollat próbálok levakarni magamról, a többiek csak nem akarnak jönni. Talán eltévedtek, vagy csak megjött az eszük? Esetleg a gonosz szamuráj feltámadt, és egyenként lekaszabolta volna őket? No, jól van! Ha senki nincs itt, akkor majd Robiizmussal csak elleszünk valahogy. Ahogy észreveszem, már el is ment keresni valami hasznosat. Hát, talán kettőnk közül ő a vezéregyéniség. Éppen felé akarok menni, hogy megnézzem, talált-e valami hasznosat, felkiált. Ahogy hangosan kiált felém, rögtön odafutok. Hmm... szóval, néhány kovakő, és tűzrakóhely? Nyilván nem arra akar rávenni a játék, hogy rögtönzött szalonnasütést tartsunk, mert a helyzet valószínűleg egyértelmű. Fel kell gyújtani a színes párnákat. Yeah!
- Ügyes vagy. Szerintem is a párnákat kéne velük felgyújtani - mondom, majd Robiizmust követve, vissza is megyünk. Szinte rögtön fel is gyújtja a színes torlaszt, a párnák csak úgy égnek. Kicsit nehezen ment neki a begyújtás, megkérhetett volna, hogy segítsek.
- Szerinted, ha előttünk csak egy sima alagút, vagy valami ilyesmi van, akkor rögtön menjünk be? - valamiért rossz érzésem támad, a kezembe veszem a katanát.
avatar
Takara Kazutoshi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2016. May. 15.
Age : 18
Tartózkodási hely : Verőce

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Csüt. Szept. 29, 2016 4:58 pm

Köszönet a gyors reagálású erőknek. Csak így tovább! Viszont a 250 szót igyekezzetek tartani :3

Mint amiképpen Takara azt előre látta, a párnák valóban felrobbannak, és úgy ég az egész, mint a pelyva. Apró kis szikrákkal lobbanva, pár másodperc alatt pixelekké hullik az egész, és önmagába roskad, majd csak hamu marad belőle. Nyilvánvaló, hogy általában teljesen el kellene pixeleződnie, de most a nagyobb hatás kedvéért a bejárat, és a megszűnt akadály nyomát egy vonalnyi hamu jelzi. Lényeg a lényeg, hogy beléphettek, ha szeretnétek. Azt egyelőre nem tudjátok, hogy mi várhat rátok, ugyanis a barlang szinte azonnal két irányba ágazódik, mindkettő meredeken lefele vezet a sötétségbe, akárcsak egy csúszda. Őrséget, vagy bármi hasonlónak a nyomát egyelőre nem tudjátok felfedezni.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Szomb. Okt. 08, 2016 12:06 pm

A párnák ahogy elégtek, nem pixelezőtek el, hanem szépen átalakultak hamuvá. Igen látványos volt, nekem aki amúgy is imádja a tüzet! Miután kitisztult a bejárat, kicsit beljebb mentem és az út ketté vált.
~ Azt akarják, hogy szétváljunk. Ez túl nyilván való, hogy nincs más lehetőség, mintsem szétválni. De melyik lehet a jó út? Vagy lehet, hogy mind a kettő ugyan oda vezet? De az egyik biztos, hogy bajosabb lesz mint a másik. És ahogy magamat ismerem, úgy elfogok itt tévedni, hogy a végén megőrülök, és kiverem magam a föld alól. Nem baj. most kiderül, hogy a játékban mennyire tudok tájékozódni a föld alatt. Mert ha annyira mint a valóságban tudtam, akkor bajban leszek. Tényleg! Hol van ellenség!? - Itt kaptam észhez, és gyorsan körbe lestem, hogy van -e valaki, akivel harcolni kéne. - Tényleg laza őrök vannak itt. Bár, lehet az az oka ennek a hanyagságnak az őrök részéről, hogy nem nagyon bontották még fel a párnákból álló falat.  
- Te merre akarsz elindulni? Ugye elég nyilvánvaló, hogy ketté válunk. Persze, ha van valami elég nyomós érved, akkor mond csak. De ne húzzuk tovább az időt.
~ Kicsit sötét van. Hmmm... van egy olyan érzésem, hogy nem fogok valami sokat harcolni, inkább csapdákba fogok ragadni, ahogy magamat ismerem...
-Akkor? Hogy legyen?
Néztem Takára, hogy mit gondol.

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Takara Kazutoshi on Szomb. Okt. 08, 2016 4:17 pm

Yeah! A Super Mario korában biztos senkinek nem jutott volna eszébe, hogy egyszer élőben fogja látni, hogy egy barlangot torlaszoló párnafal égését virtuális valóságban nézze. Az effekt elég látványos volt, és hatásos? Ennyi? Minimum egy elénk ugró ninját tudtam volna elképzelni a fal mögül, nem két utat. Ez az, megint választanunk kell. Már alig várom. Őrök sincsenek, ez jó meglátás Robiizmus részéről.
- Ömm... oké. Ez nem volt olyan nehéz, mint gondoltam - mondtam elégedetten.
Szóval két út van előttünk. Egyiket sem tudjuk, hová vezet, tipikus japán horrorfilmes kinézetű az előttünk lévő két meredek lyuk. Hát, ha meg különválunk, akkor egyesével könnyű minket levadászni, akármi is van bent. A küldetés neve alapján pedig nem egy gésa fog minket tárt karokkal, és dús asztallal várni.
- Hát, nem tűnik túl biztatónak. Úgy gondolom, hogy együtt kéne maradnunk.
De most komolyan: kinek jut eszébe egy ilyen hely? Azt értem, hogy ez eredetileg videojátéknak készült, de nem túlzás ez az első szinten? A végén még kiderül, hogy ez tényleg egy horrorküldetés.
- Ha külön válunk, akkor lehet, hogy hamarabb találunk valami továbbjutáshoz szükséges tárgyat vagy NPC-t, de nem lehet tudni, nincsenek-e csapdák. Lehet, hogy olyan rejtvények vannak bent, amikhez több személy szükséges egyszerre. Hiszen emlékszel, öten kellett indulnunk a küldetésen. Az sem teljesen biztos, hogy ketten meg tudjuk csinálni, bár a rendszer elég rendesen működik.
Jaj, mondd, hogy sikerült meggyőznöm őt!
- Ha engem kérdezel, és együtt megyünk, akkor a bal oldalival kezdjük!
Ha beleegyezik, és utánam jön, akkor együtt megyünk a bal irány felé.
avatar
Takara Kazutoshi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2016. May. 15.
Age : 18
Tartózkodási hely : Verőce

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Hétf. Okt. 10, 2016 4:38 pm

Mivel választani még nem sikerült, így nyugodtan haladjatok tovább még egy posttal, és döntsenek a karik Smile
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Szomb. Okt. 22, 2016 2:48 pm

~Hmm... Hát érdekes. De ha a bal oldal akkor legyen a bal oldal.
-Figyelj. Nekem megfelel, ha együtt maradunk, de ha olyan csapdába esünk, amiből kívülről kell segítség akkor enyhén megszívtuk... mert korántsem biztos, hogy én vagy te el tudnál ugrani időben, ha aktiválunk egy csapdát. De akkor menjünk a bal nyílás fele. De lehetőleg a fogunkat ne hagyjuk ott...
Takara elindult a bal nyíláshoz, én meg követtem.
-Végül is nincs mit vesztenünk. Csak az életünket...
Kicsit nevetve mondtam ki az aggályom.
-Te voltál már hasonló küldetésben? Mármint, hogy így a SAO-n belül. Mert különböző játékokban mégis más, mert respawn lehetőség van. Itt meg az életünkkel "játszunk". Szerinted a többiekkel mi lett? Berezeltek, vagy úgy gondolták időpazarlás?
Próbáltam kicsit elbeszélgetni Takarával, hogy ne csak unalmasan sétáljunk. Legalább valamivel el kéne ütni az időt. Kicsit meg is lepődtem magamon, mert alapból nem vagyok valami beszédes. Sőt! De hát ez van. Vannak az embernek pillanatai, amikor kicsit beszédesebb mint máskor.

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Takara Kazutoshi on Hétf. Okt. 24, 2016 2:57 pm

Oké, nem nagyon kellett őt győzködnöm. Mondjuk, egy irányba csak el kellett indulnunk.
- Hát, nem tudom. Gondolod, hogy már az első szinten vannak olyan küldetések, ahol meghal az ember? Ezek szerint, a természetes szelektálódás itt is jelen van - mondom, kicsit nevetve.
Hát, akkor bal oldal. Nem tudom, bent mi vár ránk, de lehet, hogy már rögtön az elején jön valami csapda. Lassan megyek, bár nem igazán tudom, hogy hova.
- Voltam már küldetésen, de az már régebben volt. A céhemmel, amíg fel nem oszlottunk, csináltunk néhányat. Aztán... - gondolom, hogy nem fog hinni nekem - mondjuk úgy, hogy csalók elvették a szintjeimet, a képességeimet, de még a felszerelésem is. Olyan, mintha sosem játszottam volna a játékkal. És mivel állandóan átalakul, még annyi előnyhöz sem tudok jutni, hogy másoknak elmagyarázzam, hogy mi történik egy küldetés során.
Mindig is kínos volt erről beszélni (mindig? Eddig Shu-val beszéltem erről egyedül), mert nem hisznek nekem.
- A többiekkel? Magam mögött még láttam azt a kalapos csávót jönni, de eléggé kétkedő fejet vágott. Gondolom, meglátta a helyet, és azt gondolta, inkább passzolja. Így megy ez: a játékosok megőrülnek itt. A többiek meg már a szamuráj megjelenése után elteleportáltak.
Gyáva dolog otthagyni egy küldetést, de nem csak ebben a játékban történtek ilyesmik. Én is volt, hogy azzal a World of Warcraft-tal játszottam, és egy küldetést túl nehéznek tartottam. Tényleg, vajon még léteznek annak a játéknak a szerverei?
- És, veled mi a helyzet? Csináltál már komolyabb küldetéseket? Esetleg vagy valamilyen céhnek tagja? - kérdeztem kíváncsian.
avatar
Takara Kazutoshi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 54
Join date : 2016. May. 15.
Age : 18
Tartózkodási hely : Verőce

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
10/1500  (10/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Hétf. Okt. 24, 2016 6:31 pm

Mindketten a bal oldal irányába indultok el. Mondtam már, hogy olyan, mint egy csúszda? Az első pár lépést ugyan sikerül biztonságban megtenni, ám azután egy halk csörömpölést hallotok, majd a padló a lábatok alatt tükörsima jéggé változik. Ha ismeritek a kristályokat a játékban, rájöhettek, hogy vélhetően egy csapdát aktiváltatok, ami egy Fagytér Kristály eltörését eredményezte. Lehet nyugodtan sikítani! Legalább egy percig csúsztok lefele, a legvégén pedig már szó szerint zuhantok, ám puhára estek. Úgy tűnik a bázis építői szeretik a párnákat. Látni ugyan semmit nem láttok, korom sötét van, de ha tapogatóztok egy picit, akkor gyorsan rájöhettek, hogy egy kis szobában vagytok, alattatok rengeteg párna, ami tompította az esést, de a szoba falai is ki vannak párnázva, kijárat pedig nincsen, se sok helyetek. A terem négy négyzetméter alapterületű, öt méter magas. Teljes csönd, csak saját magatokat hallhatjátok. Hogyan tovább?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Vas. Nov. 13, 2016 12:12 pm

Ahogy megindultunk lefelé, hirtelen jeges csúszda lett alattunk, én egyből elővettemakardom, hogy megpróbáljam lassítani a csúszást. De ez nem nagyon akart összejönni, és hirtelen elkezdtünk zuhanni. A végén párnákra estünk....
~Már megint párnák!? Mi a fészkes fenéért vannak itt is párnák!?
-Hallasz?
Mivel korom sötét van, és sötétben nincs képességem még látni, így bajban vagyok, és csak a hangokra próbálok koncentrálni, de magamon kívűl semmit se hallotam.
-Takara! Te is itt vagy?
Elkezdtem feltérképezni a kezemmel, hátha valamit találok, majd valami az eszembe jutott. Lenyitottam a menüt, hátha ad egy kis fényt, hogy lássak is valamit. Elővettem a kardom, és megpróbáltam egy párnát szétvágni a falon, hátha nem olyanok ezek a párnák mint a kintiek.
~Most még nállam van a kovakő... talán... de az egész terem párnákkal van tele.... mi is belegyulladnánk... de más megoldást, nem nagyon látok, hogy kijussunk...
-Mit szolnál, ha ezeket a párnákat is felgyujtanám?

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Kedd Nov. 22, 2016 9:02 am

(Nem várok tovább Takarára, úgy látom nem ír...)

A menü lenyitása remek ötlet volt, ugyanis a kis fénynél valóban körbenézhetsz, és megtapasztalhatod mindazt, ami az előző leírásban szerepelt. Takara után azonban hiába kiáltozol, ugyanis nem érkezik válasz. Talán a párnák mélyén lehet, amik maguk alá temették? Talán őt a csúszda másik irányba terelte, és dobta ki? Egyedül vagy, és a magány rémisztő csendje, hála a párnázott falaknak, amik még a hangot is jobban elnyelik, igencsak érezhető. Jó tölet magadra gyújtani a szobát, amiben te magad is tartózkodsz? Ezt neked kell eldönteni. Nem sürget semmi, nincs visszaszámlálás, nincs pittyegő óra, csak a néma csönd...

(Annyit kérek, hogy a 250 szót próbáld létszíves betartani, ezen kívül nagyon ügyes, csak így tovább. ^^ )
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Csüt. Nov. 24, 2016 5:33 pm

~Takara semerre... mi lehetett ezzel is? Igazából talán lényegtelen. Nincs is senki akire szükségem lenne magamon kívű! Csak... talán jobb lenne a saját felszerelésemben, és nem középkori lovagként. Mert nem igazán szeretem ezt a felszerelést. De most akkor mit tegyek? Semerre sincs kijárat. Ha esetleg begyújtanám az egyik sarokba a párnákat, és a szemben lévő sarokba mennék, a párnák gyorsan égnének, és ha gyorsan átfutok a lángokon elviekben nem lehet bajom, a páncél annyira gyorsan csak nem melegedne fel, hogy sérülést okozzon. De talán elötte megkéne próbálni valami mást is... csak mit? Ha megpróbálok egy darab párnát szétvágni az sem lehet nagy baj. Egy nagyon kevéske toll nem igazán árthat meg a kezemnél. Vagy megpróbálok benyulni a párnák közé, és keresni valami kijáratot, kart vagy gombot. Igen! Ez lesz az! Viszont... talán elötte pihenek egy nagyon picit, hisz párnákból van a szoba, kellemes csend, és sötét, pont alkalmas! Nem! Lehet, hogy ez is egy trükk, vagy csapda a csapdában? Érdekes... inkább csináljuk!
Odamentem az egyik falhoz és megpróbáltam benyulni a párnák közé, és ha sikerült akkkr elkezdtem kutatni, ha esetleg nem találtam semmit így, akkor egy párnán leteszteltem, hátha nem olyanok mint a kintiek, és nem ragadnak rám a tollak, és fogynak a párnák.

(Ahogy tudom tartom, csak nem tudtam már semmi igazán értelmeset alkotni oda, így rontani nem akartam rajta Very Happy köszönöm! Próbálkozom Very Happy )

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Szer. Nov. 30, 2016 5:54 am

A párnák közt talán tényleg könnyen elnyomna az álom, főleg ebben a nehéz páncélban, ám erős vagy, nem hagyod magadat, és tettre készen haladsz tovább, utat törve magadnak. Az egyik oldalfal szivacsát könnyedén sikerül felvágnod, és ezúttal a tollak sem ragadnak rád, viszont boldogan kezdenek szállingózni a kis szobában, megnehezítve ezzel a légzést. Takarhatod persze az arcodat, megfulladni nem fogsz, maximum köhécselni és prüszkölni, ahogyan csiklandozzák az orrodat. Szomorú hírt kell azonban közölnöm, az oldalfal párnázása úgy tűnik igen vastag, mert az egész kezedet bedughatod a rajta ejtett vágásban, még mindig csak tollak között fogsz matatni. Ha türelmesen vársz, akkor persze leszállnak a tollak, még a párnákat is rendezgetheted úgy, hogy ne kavard fel újra minden mozdulatoddal, ám úgy tűnik, hogy más megoldást kell találnod. Vagy csak rossz falnál próbálkoztál? Esetleg rossz irányba? Hogyan tovább?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Szomb. Dec. 03, 2016 12:34 pm

~Hmm... valyon most mihez kezdjek?... a tollak nem raganak rám, viszont el nem érek semmit a párnák kötött... vagy talán, ha másfele megnézném? Vagy szétvágnám az össze párnát? Akkor max kicsit tüsszögök, de elvileg bajom nem lesz. De most mihez kezdjek?
Miközben gondolkozok, azért folyamatossan próbálok, valamit találni a párnák között, körbejárom a szobát, miközben a kezem a párnák között van, random helyenként leszedek pár párnát, szétvágok hátha találok valamit. Ha nem találtam semmit, a párnák között vagy mögött, akkor kicsit tovább elmélkedek.
~Khmm... a falaknál semmi.... akkor mit tegyek? Hé! A padló! Vagy a plafon! Elösször megpróbálok a földön keresni valami lehetőséget!
Ha nem találtam a falakban semmit, ez az eszmefutatás után, neki estem a padlónak hatalmas lelkesedéssel, hátha találok valamit lehetőséget a kijutásra vagy a tovább jutásra, a párnák közé nyúltam itt is, és odébb dobáltam véletlenszerű helyeken pár párnát, hátha találok valamit.

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Hétf. Dec. 05, 2016 8:44 am

Hosszas és eredménytelen keresgélés után végre saját erőből ráleltél a megoldásra. Igaz több méter párnán kellett átfurakodnod magad lefele, ám a menüd szerencsére veled tart, így végig világít neked. A párnák alatt egy csapóajtót találsz, amit felnyitva egy fémlétra vezet lefele, alattad pedig egy csatornarendszer húzódik. Leérve kőfal vesz körül, a járat pedig mindkét irányba végtelenül hosszúnak tűnik. A szennyvíz egyelőre csak bokáig ér, ám ami talán a legérdekesebb, egy asztalka vár odalent egyetlen kristállyal, mellette pedig egy cetli.

Egyedi Alakváltó Kristály: A játékos percekig az általa kiválasztott állat alakját és képességeit nyeri el. Figyelem! Állat alakban nem használhatsz semmilyen felszerelést!

Magadhoz veheted a kristályt, semmi nem kötelez arra, hogy használd, elindulhatsz nélküle is, ám a turpisság hamar kiderül. A csatorna mindkét irányba mélyülni kezd, a nehéz páncéllal pedig lehetetlen úszni. Hogyan tovább?
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Robiizmus on Szomb. Dec. 17, 2016 1:54 pm

Amikor megtaláltam a lejáratot nagyon megörültem, hogy végre egy kiút! Lemásztam a létrán, és körbenéztem gyorsan. Amint azt asztalt és a kristályt megláttam, és megtudtam a hasznát, megfogtam és eltettem majd megnéztem a két utat. Kicsit vizsgálódta  a falak mentén. Mert nem igazán tetszet, hogy páncélban úszak.
~Most meg mihez kezdjek?... ha azok a bolondok, nem változtattak volna lovaggá, akkor most lazán átúszhatnám... az a kristály. Elég egyértelmű... de talán ez benne a csapda... ááá! Minek nekem gondolkozni!? Menjünk!
A kristály segítségével krokodillá változtam át, és random nekiindultam az egyik útnak, mint egy vérengző vadállat, a lehető leggyorsabban haladtam előre, és mindent ami esetlegessen velem szembe jött széthataptam.
~Semmi sem álíthat meg mostantól! Haladok! Egy szörny vagyok! GYERÜNK!
Nem csak a külsöm és erőm, képességeim voltak olyanok, mint egy fenevad krokodilnak, hanem a mentalitásom, a gondolkozásom is egy vérengző fenevadé, semmi józan ész, semmi emberiség vagy érzelem nem irányított. De hát kinek is kellenek azok a felesleges dolgok mint a józanész, vagy az érzelmek!? Csak felesleges hátráltató dolgok!


Nem akarom elrontani az összképet, biztosan rettentő vérszomjas és félelmetes vagy még annak ellenére is, hogy egy Piros masni került a fejed tetejére, amikor átváltoztál. Ha majd visszaváltozol, ez a masni a hajadban marad. Egy alig látható R betű díszíti - Klein

_________________
Pff:
Nem tudom, csak van. Minek azt nem tudom. De van. Beleszólás nincs. Add fel. Fogadd el a vereséget és görgess tovább.  bounce
avatar
Robiizmus
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 75
Join date : 2016. Jun. 15.
Tartózkodási hely : Otthon

Karakterlap
Szint: 9
Exp:
448/450  (448/450)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Silica on Kedd Dec. 20, 2016 7:53 am

A random irány igen sokáig csak vizet tartalmazott, és mindössze néhány béka, vagy kisebb hal zavarta meg az utadat, amiket ha akartál, akár el is kaphattál, hogy gyakorold az új formádat. A masniról nem biztos, hogy tudomásod lehet, hiszen nincs tükör errefelé, a rendszer pedig nem jelzi ki neked ebben a formában a rajtad lévő dolgokat. Egy idő után azonban egyre furcsább dolgok kerülnek az utadba. A víz felszínén úszva, és a meder alján is egyre többször bukkansz csillogó kincsekre, minden formában, amit csak el tudsz képzelni. Ékszerek, ékkövek, érmék, arany evőeszközök, és hasonló csodák. Nemsokára partot is érsz, ám hamar észreveszed, hogy nem szárazföld ez sem, hanem egy hatalmas domb, ami ezekből a kincsekből lett összehordva. Egyelőre senkit nem látsz rajta, ám a távolban mintha fény pislákolna egy barlangból a csatorna falában.
avatar
Silica
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 809
Join date : 2014. Apr. 20.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Ninja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.