Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Hétf. Jún. 20, 2016 7:57 pm

Nem kereste a bajt. A baj viszont mindig megtalálta őt. Ezt nem mindig vette észre. Volt ami szándékosan kerülte el a figyelmét, hisz nem éri meg a macerát az hogy kikezdjen valakivel egy kevés látszólagos tiszteletért, de az esetek többségében fel se tünik neki, hogy itt baj lesz.
Persze szinte mindig sikerül a figyelem középpontjába kerülnie valahogy. Múltkor is ahogy sétált az utcán, szinte minden tekintet utána fordult, mintha soha nem láttak egy vigyori embert öltönyben cilinderrel. Vagy talán csak az tűnt nekik furának, hogy bárki mellett elmentem annak a következő pillantban elkezdett nevetni valamelyik ruhadarabja. Nem tudták értékelni a vidámságot.
Ez pár nappal ezelőtt történt. Azóta kezdte megtanulni kezelni a dolgot, és próbálta csak akkor használni a képességét, mikor egyedül van. Vagy olyanok társaságában, akikről tudja, hogy nem veszik ezt az apróságot rossz néven. Ez nem sikerült neki mindig olyan egyszerűen mint ahogy azt eredetileg gondolta volna.
Valami ilyesmi történhetett a most ezzel a lánnyal is.
Akárhogy próbált visszaemlékezni biztos volt benne, hogy ezzel a lánnyal még nem találkozott annak előtte. Abban is biztos volt, hogy az elöző néhány percben nem àllt szándékában semmit se megnevetetnie. Azért úgy nem jó beülni semelyik étkezdébe enni, akármennyire lerobbant is a hely, hogy folyton nevet az evőeszköz, amit a szájához emel, vagy a tányér, amiből eszik. Eszébe jutott egyszer, hogy be fog szerezni egy kesztyűt, vagy a fegyverét, mint kesztyű fogja viselni. Mindkét ötletett elvetette. Ha fegyvere kesztyű lenne, az olyan mintha nem volna fegyvere, amúgy meg biztos túl hivalkodó lenne, ha az eddigi ruhájához még kesztyűt is viselne. Ráadásul az sem biztositék a képessége ellen, mert a végén a kesztyű fog folyamatosan nevetni.

avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Jún. 20, 2016 8:36 pm

Van az úgy, hogy valaki csak kajálni akar, és semmi rosszat nem csinálni. A mobokkal és az elemekkel folytatott sokszor élet-halál harcban végződő küzdelmek még a legkitartóbb harcosokból is szinte kiszipolyozzák az életet. Rájuk csimpaszkodnak, mint az élniakarás folytogató vágya, és csak követelik maguknak a figyelmet és az erőt a létedért cserébe. Egy ilyen szörnyű nap után, amikor a vad fekete indikátoros rém a kezeddel együtt veszi el tőled a Hazatérés Kristályodat, amely az utolsó mentsvárad volt a menekülésre, és utána még is életben hagy csak azért, hogy örökre rettegj attól, hogy mikor csap le újra. Csak azért, hogy egy étterembe se merj úgy belépni, hogy előtte ne nézz körül elég alaposan, minden arcot átvizsgálva, hogy vajon ki lehet az, aki rád pályázik. A magasból lesnek rád, figyelik ahogy rettegsz, figyelik ahogyan minden érintésre összerezdülsz, és minden ajtócsapódásra megfordulsz. Ha ennyire nehéz a sorsod, akkor bizony jól esik egy kiadós ebéd. Persze ekkor is vigyázni kell, mert a körülötted ülők nem csak azért bámulnak, mert hölgy létedre termetes menüt rendeltél magadnak, és nem is csak azért, mert nem éppen veszed figyelembe az asztali etikett minden szabályát. Azért lesnek, mert el akarják venni a vérrel és verejtékkel szerzett megérdemelt élelmedet, mely talán az utolsó falat lehet, ami keserű életed során lemegy a torkodon. Vannak olyan napok, amikor a legapróbb nesz, a legapróbb félreértés miatt is elönti az agyadat a lila köd, és nekitámadsz bárkinek, aki csak egy kicsit is ellenségesen viselkedik veled szemben, vagy a szerencsétlen sorsodon szórakozik oly harsányan, hogy nevetése bezengi az egész kócerájt. De van olyan nap is, amikor az ember lánya éppen csak unatkozik, nem akarja állni a cehhet, és ha már lehet találni egy balekot, aki rajta röhög, mert ki máson röhögne, akkor kapva kap az alkalmon, hogy unalmas mindennapjait felüdítse kissé. Ez a nap, most pont ilyen volt. Katja dühösen vágta az irányodba a félig megrágott csirkecomb maradékát, majd a következő pillanatban már dőlt is hátra a szék, ő pedig öles léptekkel indult meg feléd, hogy kesztyűjét levetve –mert ő bizony viselt kesztyűt, pont ilyen alkalmakra-, megpróbálkozzék azzal arcon törölni téged, majd sértett ábrázattal a magasba emelni orrát.
-Ez uram, kérem gyalázat, és azon nyomban megtorlandó! Mivel sehol a világon egy férfi, ki megvédené becsületemet, én magam teszek pontot az ügy végére. Párbajra hívom, Mister, mivel megsértett. Ebben a minutumban méltóztasson utánam fáradni az épület mögé!
Majd pedig elfordítva orcáját összekulcsolja a kezét mellei alatt, csizmájával pedig türelmetlen topogásba kezd, hergelve a már így is jócskán felucsódó, és párbajra éhező vendégsereget.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Szer. Jún. 22, 2016 7:12 am

Nem kapta fel a vízet. Nem adja meg ezt az örömöt az idegennek. Ezzel szemben megpróbált visszavágni a lánynak. Nem nézett utána, ahogy az továbbállt. Maga elé kezdett el beszélni, de elég hangosan ahhoz, hogy biztos legyen a távolodó is meghallja, amit mondani kíván.
-Hah. Büszkeségről beszélni egy hamis világban? Főleg mikor ön dobálozik étellel, kesztyűvel és meggondolatlan szavakkal. Tudja mennyi időbe telik egy újabb adagot elkésziteni. Bizonyára tudja, mert nem olyannak tűnik, aki túl sokat várna a dolgokra. Egy szempillantás, nem több, gondolom. Amúgy is, csak pár gombnyomás, és máris tiszta ruha van rajtam. Ezzel elég nehéz lenne kihoznia a sodromból, ha ez volt a célja. A kesztyű, mint a párbajra hívás jelképe lehet, hogy az ön idejében divatban volt, de ma már modern időket élünk. Találjon ki valami újat, ha a figyelmemet akarja felhívni. A szó, nos, a szó elszáll. Mért is izgatnám fel magam egy illékony dolgon. Az pont olyan lenne, mintha azért lennék dühös a napra, mert most süt, az esőre, mert az épp esik, vagy a szélre, mert pont ebben a pillanatban fúj.
Az érvelésében rengeteg hibát lehetett volna találni. Nem foglalkozott vele. Ahogy a lánnyal sem ennél többet. Nem volt kedve most az erejét fitogtatni, és biztos volt benne, hogy a lány csak egy felfújt szenzációvadász. Ebben az esetben nagy eséllyel nem fog a lány sem foglalkozni azzal, hogy miről is hadovál itt össze, és fel se fog neki tünni, hogy a kis monológjába sikerült több kisebb keresetlen sértést is a másik fejéhez vágnia.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Jún. 22, 2016 8:54 am

Vannak akik szeretik a kihívásokat. Szeretik, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezik, és tenni is kell valamit azért, hogy elérhessék a céljaikat, nem csak picit meglökni a szerkezetet, hogy az működésbe lépvén már az általuk kijelölt síneken haladjon tovább. Katja szélesen elvigyorodott a szavaidra, majd egy perdülettel már vissza is fordult, odasétált az asztalodhoz, a lábával közelebb lökött magának egy széket, megfordította, és úgy ült rá, hogy ő is, és a szék támlája is feléd nézzen. Széles terpeszben és rákönyökölve a háttámlára, és természetesen mindvégig féltéglás vigyort meresztve rád.
-Tetszel nekem öcsi. Rendesen fel van vágva a nyelved, és nem félsz felvenni a játék ritmusát. Sajna az van, hogy ha ezzel akartál kihátrálni, akkor az neked szívás, mert így csak még jobban felkeltetted az érdeklődésemet. Ja, és köszi a meghívást.
Nyúlt az ételed felé, belemarkolt, akármit is ettél, és ismételten hangos falatozásba kezdett, majd teli szájjal folytatta.
-Na meg az van, hogy asszem elég nagy szemétség a részedről, hogy idetolod a képedet a küzdőteres fogadóba, a rendeléseddel leadod a jelszót, hogy ellenfélre vársz, osztán meg amikor kihívlak, akkor még képes vagy játszani az agyadat, mintha te erről nem is tudnál. Jóvan öreg, belemegyek a játékodba.
Ezzel megköszörülte a torkát, újra felvette a sértődött dáma arckifejezését, és folytatta a csevejt.
-A kesztyű még ma is a párbajra hívás jelképe, Uram, és azt hiszem ezt nem pont egy pingvinkalapos ürgének kell elmagyaráznom.
Felvihogott, megpróbálta lelökni a fejedről a kalapot, majd bocsánatkérően felemelte a kezeit.
-Bocsika, kiestem a szerepből. De tényleg, te valami varázsló vagy, vagy mi a szösz? A Harry Potter VRMMO egy polccal arrébb volt, te szerintem nagyon összekeverté’ valamit. Szóval az van, hogy most már jelentkeztél a párbajra, én meg kihívtalak, szóval vagy gyüvöl, vagy elkotródsz innen, mert többé neked itt helyed nincsen, te megtévesztős csalóbetyár! Tökre ideg vagyok, hogy aszittem majd lesz harcikálás, aztán meg képes vagy kidobni. Há' férfi az ilyen, mondca'?!
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Szer. Jún. 22, 2016 4:06 pm

Szótlanul nézi, hogy a lány kényelembe helyezi magát szemközt. Ugyanígy türi, ahogy a lány belemarkol az ételébe.
-Szolgálja ki magát csak nyugodtan.
Továbbra is csak mosolygot és folytatta az evést. Mielőtt a szájához emelte a következő falatot, úgy döntött ő is belemegy a játékba. Bár biztos volt benne, a másik csak provokálni akarja.
-Sajnálom, de én erről a küzdőteres dologról most hallottam először. Elnézést kérek, ha a tudatlanságommal a lelkébe gázoltam. Valamit nem értek. Akkor most azért akar velem küzdeni, mert a becsületébe gázoltam, vagy mert úgy gondolja, hogy ellenfélre vártam ezen a helyen?
Nem szentelt sok figyelmet a rossz szinjátékra. Biztos volt benne, hogy nem fogja sokáig bírni a másik. Nem is tévedett.
A lány a kalap félrelökésével csak annyit ért el, hogy a fejfedő leesett a földre, és a feltáruló helyen, megvillant egy szabályos kerek foltban a másik árnyalatra festett hajszín.
Lehajolt a cilinderért, egy kicsit megpaskolta, hogy lerázza róla a képzeletbeli port, majd leteszi a tányérja mellé.
-Talán előbb tájékozodjon, mielőtt ilyen sértésekkel próbálkozna. Azok a varázslók talárt és süveget hordanak. Ráadásul az a játék egy merő unalom volt. Nincs meg az a jó kis atmoszféra, ami itt betölti a levegőt. És ha pár polccal arrébb nyúlkáltam volna, akkor valószinüleg most nem csak játékból használnék fegyvereket.

Egy pillanatra elhallgat. Senkinek sem kell tudnia, hogy a fekete piacról szerezte be a maga kis szórakozását.
-Rendben. Küzdjünk meg, de szeretném, ha tétre játszanánk. Előtte viszont, nem kér még egy adagot? Biztos jó érzés lehet végre mások szivélyes társaságában étkezni.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Pént. Jún. 24, 2016 4:24 am

Kat felnéz egy pillanatra a zabálásból, rád vigyorodik teli szájjal, majd megvonva a vállát folytatja.
-Mé’? Idegesnek tűntem eddig? Biztos csak az teszi, hogy ilyen jóképű pasival ülhetek egy asztalnál. Mindig is bejöttek az ötvenes évek, meg a cilinderes taták. Képzeld, az a Hitler csákó a kedvencem! Hogy is hívták? Ja, Chaplin! Az! Vagy te ilyen lakáj vagy inkább a batman filmből? Ez az idióta pajesz inkább arra hajaz. Érted, hajaz! Jó volt, nem? De ugye nem vagy zsityesz? Nem mintha zavarna, csak tudod azokkal mindig nehezebb. De te zabálsz mindent ahogy látom, szóval csak a pajeszt loptad tőlük. Kis sunyi!
Mivel már kezdett belefáradni abba, hogy folyamatosan átnyúlkáljon az asztal felett, ami mellesleg ugye udvariatlanság is volt, inkább maga elé húzta a tányérodat, és úgy folytatta.
-Mindkettő! Eleve arra vártál, és rá is szolgáltál rendesen, szóval duplaplusz párbajoznod kell velem, mert ez a szabály.
Hangos röhögésben tört ki amikor meglátta a kalap alatti hajszínt, még a száját is meg kellett törölnie a távozó ételdarabkák okán, amiket sikeresen köpött ki a prüszkölő vihogás következtében.
-Nebassz! Te olyan monk voltál, nem? Azok nyírják ilyen középen kopaszra a frizkójukat! Azért vagy ilyen begyepesedett, nem? Hóó, akkor te cölibátusos is vagy, mi? Nem gondoltam volna, hogy ilyen faszival fogok találkozni miután visszatértem az időgépemmel a középkorból! Basszus, ez tök menő! És hogy a bánatba kerültél ide a kolostorból ebbe a csúnya modern játékba? Vagy... vagy megvan! Say no more! Neked már megsütötte a sisak az agyadat, és ez a folt maradt, de mivel azelőtt se volt szükséged az agyadra, ezért bent maradhattál. igazam van, vagy igazam van?!
Egyértelműen nem rád figyelt, és tett magasról a szavaidra, elég volt csak a rendben szót kiejtened, azonnal megpróbálta elkapni a kezedet, és ha sikerült, akkor elkezdett rángatni kifelé.
-Jajj gyere máááá! Nem illik egy hölgyet megvárakoztatni! És oké’, mondjál tétet, de pénzem az nincs. Jössz má’? Ezt a lassúságot, cseszdmeg! Így tuti nem leszel soha jó harcos.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Pént. Jún. 24, 2016 6:15 am

Volt néhány szó, ami nehézséget okozott neki a párbeszédben, vagyis inkább a lány beszédében. Párbeszédrőlről elég nehezen beszélhettünk, ha csak az egyik fél hallgat arra, amit a másik mond. Nem is foglalkozik a lány ki nem dolgozott poénjaival, amit akár sértésnek is fel lehetne fogni. Nem zavartatja az elvett étel miatt sem. Egyszerűen csak rendel egy újabb adagot. Nem is foglalkozik vele, hogy ez úgy tünhet, mintha egy újabb ellenfelet keresne úgy, hogy még az elözővel sem állt ki. Amúgy is kételkedik ebben a kihívásos rendszerben. Biztos volt, hogy a lány csak szórakozni akar vele. Abban is biztos volt, bármit is mond ezek után a lány nagy eséllyel nem fog foglalkozni vele. Amíg nem fogadja el a kihívást.
-Nem értem mért lenne nehezebb az egyik népcsoporttal kijönni, mint a többivel.

Elégedetten nézett a lány felé, mikor meghallotta a nevetést. Legalább van egy reakció, amiben nem kell csalódnia. A nevetés mindig jó kedvvel töltötte el. Nem véletlen választotta ezt a viseletet.
-Egyik sem. Bár kétlem, hogy hinne nekem az eddigiek után. Bizonyítani meg nem most fogom. Ha egyáltalán fogom.

Nem kell rángatni. Megy a lány után, ahogy az hozza kifelé a teremből. Még eközben elmondja a maga gondolatait a küzdelem előtt.
-Nem is pénzre gondoltam. Ha én gyözök, kérem a fegyverét amivel megküzd ellenem. Abban kételkedem, hogy akármelyik felszerelésem érhet annyit, mint a fegyvere, vagy lenne elég pénzem az egyenlő téthez, mit szólna, ha...

Itt elhallgat. Nem jut eszébe semmi, amit fel tudna ajánlani a lánynak, és érne is annyit, mint a fegyver.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szomb. Jún. 25, 2016 6:14 am

Egyszerűen csak rendel egy újabb adagot. Ezidáig inkább szópárbajoztunk, minthogy tényleges párbajt játszottunk volna, és bár Katja ezt is élvezi, az azért kevésbé tetszik neki, hogy így húzod az időt. Amikor a pincérnő kihozza az ételt, azt egy mozdulattal söpri le az asztalról, így válik a rendelésed apró kis pixeldarabokká.
-Na mivel úgyis olyan sok pénzed van, hogy csak így tonnaszámra rendeled a kaját, gondolom ez sem fog neked megártani. Utálom, ha húzzák az időmet olyan balgaságokkal, mint például az evés. Itt nem is kell enni, sőt még fogyózni sem, szóval semmi okod nincsen arra, hogy ne rám figyelj. Rám! Egyedül rám! Tetszik érteni?
Hajolt most már teljesen a képedbe az asztalon át, mélyen megvillantva dekoltázsát, és folyamatosan a reakcióidat fürkészve. A népcsoportos fecsegésre csak megforgatta a szemét, és a bizonyítási eljárást se nagyon erőltette.
-Ahha, biztosan, ja, persze. Ki kérte, hogy bizonyíts bármit is? Ebben a világban nincsen se múltad, se jövőd, azt hazudsz össze amit akarsz, és senki nem tud semmit bizonyítani. Ne tudd meg, hogy milyen barom történeteket hallottam utolsó szavakként. És képzeld el, egyiket sem fogom elmondani se a feleségüknek, se a férjüknek. Eleve honnan gondolták, hogy én ennyi nevet meg tudok jegyezni? Vagy van egy halállistám? Eszméletlen!
Mire végre kiértetek az épület mögé, meg is lett a nézőseregetek, tipikus utcai verekedős körben állós visszalökdösős, ahogy annak lennie kellett. A felvetésedre újabb vihogás érkezett, és egy hatalmas bólintás.
-Oké drágám, megkapod, bár így még soha egyetlen pasi sem kérte meg a kezemet. Az összes cuccomat lenyúlta egy idióta fruska, aki utána öngyi lett, szóval így jártam. De ha már neked a kezem kell, a fegyver, amivel harcolni fogok, akkor én is valami hasonlót kérek. Ha én győzök, akkor te leszel az enyém. Én nem vagyok olyan telhetetlen, mint te, nem kell esküvő, meg míg a halál el nem választ, nekem csak elég leszel egy estére. De küldd a meghívást, mert halálra fogom unni magamat.
Sürgető hangja mellé még toporzékolt is kissé, és ha te fel is készültél a harcra, ő továbbra sem vett elő se fegyvert, és páncélt sem öltött magára.

Pontok:

Élet: 3 -> 15 Életpont
Fegyverkezelés: 14
Erő: 9
Kitartás: 3
Gyorsaság: 3
Speciális képesség: 3

avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Szomb. Jún. 25, 2016 8:53 am

Nem is izgatja fel magát, hogy a következő adag sem jut el hozzá. Tudomásul veszi, hogy a küzdelem előtt már nem fog enni. Így a lány megkapja, amit annyira akart. Azért most kap egy visszavágást. Mèg mindig azon a lassan már idegesítően boldog hangján.
-Ahogy aludni és szeretkezni sincs értelme ebben a világban. Ahogy elnézem, egyiket sem kerüli túlzottan.

A dekoltázs villantása nem igazán izgatta fel, nem vette el az eszét, és nem is hozta zavarba. Bár az érdekes, hogy egy ilyen ruhában, hogy tudja valaki magát mutogatni. Természetesen odapillantott, mint akármelyik egészséges férfi az ő korában. Nem egy rövidke pillanat volt ugyan, de azért nem is nevezném még stirölésnek. Ezek után az az érzése támadt, hogy ez már nem ugyanaz a küzdelem, ami eddig folyt kettejük közt. Ebben a csatában egy férfi sosem kerekedhet felül egy lányon. Vagyis jelen esetben egy nőn. Ezek után nem is lepödött meg a furcsa ajánlaton. A mérleget nem érezte egyensúlyban.
-Meg van elégedve ezzel? Egy éjszaka felérne a kezével? Én biztos többet kérnék. Mondjuk hármat legalább. És azt se kötném ki, hogy a most következő hármon kéne letöltenem a büntetést. Az még is csak izgalmasabb, ha nem tudom mikor éri el megint a szeszély.

Nem hatotta meg a nő szomorú története az elvesztett felszerelésről. Aki béna az így jár. A nézők megitélés sem nagyon esett számításba nála.
-Ebben az esetben az lenne a tisztességes, ha én is felszerelés nélkül küzdenék, vagy felajánlanék önnek egy tartalék felszerelést. Sajnos ezen kivül csak a kezdő cuccom van nálam, azt odaadhatom, ha szeretné. Így is a keze maradna a tét. A saját fegyveremért csak nem fogok küzdeni.

Nem törödött a sürgetéssel. Továbbra is mosolyogva válaszolt a nőnek.
-Én már rég megejtettem volna a kihívást. Van itt egy bökkenő. Mielőtt tényleg ki tudnám hívni, szükségem lesz a jövendőbelim tisztes nevére.

http://swordartonline.lifeme.net/u1176rpg
Pontok:
Élet 20 (100 életpont? )
Fegyverkezelés18+6
Erő 3+7
Kitartás 8 
Gyorsaság 40+5
Speciális képesség 2 
Páncél +9


A hozzászólást Wardowar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 25, 2016 1:11 pm-kor. (Reason for editing : Wardowar)
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Vas. Jún. 26, 2016 11:13 am

Kat felhorkant erre a buta feltételezésre, majd ugyanazokkal a horkantásokkal röhög ki, amivel a csodálkozását és a nemtetszését is kifejezte, csak a rend kedvéért.
-Baromság. Meg mi az, hogy szeretkezni? Te tényleg a középkorban élsz, öcsi. Szeretkezni. Meg méhecskék és bibe meg porzó, ugye? Szeretkezni, az eszem megáll! Na a te szeretkezésednek...
Emeli ki gúnyosan a szót többedszerre is, „mintha” csak arra utalna, hogy nem vagy képes nevén nevezni a dolgokat.
-...akkor nincs értelme, ha még nem találtad meg azt a bizonyos beállítást a menüdben, és jelenleg lévén pisikélned sem kell, most a...
Itt megtorpan egy pillanatra, és a szájához emeli a mutatóujját, majd elgondolkodik egy picit.
-Hú, mi az a szó, amit ovisok előtt is használhatok? Valami olyan kell, mint a szeretkezni. Wee-wee? Mindegy, a lényeget talán érted, ha meg nem, akkor majd felvilágosítalak a nászéjszakán. Aludni meg azért kell, mert sokszor még nálad is unalmasabb a világ, és azt csak alvással lehet túlélni. Komolyan azon csodálkozom, hogy a szavaid még nem kezdték el lesebezni a pontjaimat, annyira dögunalmas vagy.
Először azt hiszi, hogy visszatáncolnál, ám a szavaid láthatóan meglepik, sőt, tetszésre találnak, mert újra végigmér, bár a gúny mit sem változik, se az arcáról, se a hangjából nem tűnik el.
-Belőled három? Szerintem még azt az egyet sem tudod végigcsinálni, és háromszor ugyanazt lejátszani meg még annál is unalmasabb, mint hallgatni téged. Még szerencse, hogy az én követelésemet én szabom meg, nem te. Három éjszaka veled! Na neee! Meg akarsz ölni?
A történet egyáltalán nem volt szomorú, legalább is meg sem próbálta szomorúan előadni, és ő is az így jártam kifejezést használta. Nem mintha valaha érdekelték volna a fegyverek vagy a pontok ebben a játékban, így csak megvonta a vállát.
-Nekem aztán édes mindegy, hogy mit adsz oda, de azt nem garantálom, hogy vissza is kerül hozzád. Na persze nagyon szépen meg fogom köszönni, mert én olyan udvarias vagyok. A nevem pedig Jekatyerina Natashenka.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Vas. Jún. 26, 2016 12:43 pm

A nevetés. Az emberi nevetés. A legszebb hang a világon. Az már lényegtelen, hogy sértő, kárörvendő vagy éppen boldog a nevetés. A nevetés az nevetés.
Mikor meghallotta örömmel konstatálta, hogy azért olyan dolgokkal is nevetésre tud bírni másokat, amik eredetileg nem ezt a célt szolgálták.
Hogy dögunalmas lenne? Nos ez is egy fajta felfogás. Nem fogja megváltoztatni magát a nő kedvéért. Miért tenné? Az kereste az ő közelségét, nem pedig ő a másikét. Másrészt pont emiatt az unalmas léte miatt kapott ettől a nőtől rengeteg nevetést. A kéz megkérése váratlan dolog volt, de nem fog ellenkezni. Amúgy se teljesen ezt a kifejezést használta.
-Tényleg attól fél, hogy nem fog belőlem egynél többet bírni? Mit fogok én csinálni...?

Nem fejezi be a kérdését. Eleve egy hasonló tétre gondolt a nőtől.
-Rendben, ha győz, akkor a mai éjszakám az öné. Bármit megteszek, amire kér.
-Mindegy. Úgy sem állt szándékomban megtartani.

Egy pillanatig elgondolkozik az inventory előtt állva. Végül nem a küldés opciót választja, hanem elővesz, majd a nő kezébe nyom egy fogkefét. Ha esetleg jobban megnézné, akkor kideritheti, hogy ez egy harcművész kezdő fegyvere.
-Önnek biztosan jobban fog jönni, mint nekem.

Arra azért kiváncsi, hogy az igérethez híven meg is köszöni az ajándékot, de igazából csak fél szemmel nézi, hogy mit csinál vele. Abban azért reménykedik, hogy a közönség legalább egy részéből ki tud csalni ezzel egy kis hahotát. A megalázás a közemberek közt vicces szokott lenni.
Eközben elküldi a kihívást az előbb megkapott névre, és a visszaszámlálás alatt felszereli a dolgait. A fegyverét egészen addig a pillanatig nem is veszi elő, míg a számláló a nullához nem ér.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Hétf. Jún. 27, 2016 6:17 pm

-Félni? Én ugyan nem félek semmitől, ne nevettesd ki magadat öcsi. Egy harcos amazon vagyok, aki nem retten meg a legveszélyesebb mulatságtól sem, szóval pofa befog mert már megint uncsi vagy. Komolyan úgy csinálsz, mintha vicces akarnál lenni, pedig még csak próbálkozásnak is halovány a teljesítésed. Tudom, hogy a stand up comedy az nagyon menő most a harmadik világban, mert mostanra ért el oda, de azért itt már el kéne kezdeni hanyagolni. Ez japán. Jó, rá se ránts, hogy eddig több nemjapóval taliztam mint japóval, de ez akkor is a nagy csilivili szupcsi modern japán. Itt már virtuális valóság van, meg robotok akik visszapofáznak, és jobb vicceik vannak, mint neked. Szóval szerintem találj már melót, mert ezzel elkéstél.
Kat elveszi a fogkefét, nézegeti egy darabig, majd az orra elé tartja, és párszor megszaglássza, ezután pedig undorodva tartja el magától.
-Fúj! Mire használtad te ezt te perverz? Vagy a szád ennyire büdös?
Újabb röhögésbe kezd, majd természetesen elegáns és tökéletesen bemutatott meghajlással köszöni meg a szívélyes ajándékot.
-Megtisztel ezzel a becses ajándékkal, nemes úr. Hálám örökké üldözni fogja, és az este gondoskodom majd arról, hogy ez a fogkefe visszakerüljön oda, ahonnan a szaga alapján valaki kirángatta.
Ezután már csak az volt hátra, hogy az elküldött felkérés láttán úgy tegyen, mint aki nagyon meglepődik, nagyon nem látott még ilyet, és nagyon nem tudja, hogy mit kéne vele kezdenie. Találomra véletlenül rábökött a teljes életes, halállal végződő játékstílusra.
-Húúú! Na most az van, hogy ha véletlenségből túl sokat sebeznél, akkor tökre megölnél, és tökre meghalnék, és te tökre vöri lennél ennyi ember szeme láttára. Na most mi lesz, fiatalember?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Hétf. Jún. 27, 2016 8:56 pm

-A poén egy olyan változó világ, amivel egy beszélő robot nem tud versenyre kelni. Nem akarok vicces lenni. Mindent komolyan mondtam.
A procedúrát totál eröltetettnek találta.
-Te is tudod, hogy sokkal kevesebb dologgal kell foglalkoznunk, mint odaát, szerencsére a szájszag nem tartozik közéjük. Hát, én ezt nem tudtam.

Zavartan vakarta meg a fülét.
-Azóta sok dolog történt.

A nő tényleg megköszönte. Legalább megtartotta az igéretét.
-Akkor mégis úgy döntesz, hogy vissza fogod adni? Reméltem, hogy megtartod majd emlékbe. Na mindegy..

Egy pillanatra sem állt meg a nő bénázása után.
-Nos. Akkor az fog történni, ha esetleg túl nagyot ütnék, hogy vörös leszek ennyi ember szeme láttára. Nekem pedig lesz egy halott mennyasszonyom. Legközelebb majd jobban fogja kezelni azt a vackot, amit most sikeresen félrenyomott.

Még egy utolsót lök a dolgon, hogya küzdelem kezdete elötti utolsó pillanatban még előveszi a saját fegyverét, ami egy lufikard nézetét vette fel.
Nem érdekelte túlzottan, hogy a másik a saját életét is felteszi. Ez egy olyan húzás, ami csak azok ellen vállhat be, akik átérzik az élet, vagy a bűn súlyát. Egy csúnyán végzödő kockáztatás volt ez a lány részéről.
-Csak azt sajnálom, hogy nem hallhatom többször a gyönyörű nevetését.

Nem volt benne semmi gyilkos ösztön, vagy bármi, ami ehhez hasonlított volna.
Meg se várta a választ, máris indította az első suhintást vizszintesen, egyenesen a másik nyakára célozva.Egy életlen lufikarddal.
Végiggondolta a dolgokat. Nem véletlen választotta ezt a kombinációt. Nem is igaz.... Egyszerűen csak ez tetszett meg neki, és kész. Semmi komoly megfontolás nem volt a dolog mögött.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Kedd Jún. 28, 2016 7:49 am

Kat csak a szemét forgatta, na meg persze a mutatóujját az arca előtt, jelezvén, hogy léccike haladjunk már, mert nagyon nem cseverészni akar, hanem végre harcikálni. Az előbb mondta el, hogy harcos amazon, és te még mindig dumálsz, pedig nem is tudsz amazonaszul. szóval nem is érti azt amit mondasz. Az a szerencséd, hogy annyira udvarias, hogy még ennek ellenére is válaszol.
-Hát az gáz, mert ezek szerint a te szájszagodat kintről is érezni lehet. Tuti rendesen mosdatnak a nővérkék odakint? Tudod, a zöldségeket forgatni kell, különben tiszta tályogos lesz az egész valaguk, meg ha megtelik a pelus, az is szépen ki tudja marni a babapopsidat. Hát basszus, így belegondolva elég szarul nézhetsz ki odakint. Nem azért mondom, mintha most olyan szép lennél, csak azért na. Eleve mit keres egy ilyen öregember gyerekjátékokban? Én még eladom a pofikámat húszévesnek, hála anyu génjeinek, de neked aztán nem volt szerencséd az evolúcióval, babám.
Végre valami kis izgalom. Úgy tűnik te tényleg nagyon nem voltál képben arról, hogy mi is van ebben a világban, de most nem ez volt az, ami Katja figyelmét felkeltette, hanem az, hogy a halál gondolatával sem törődve valóban nekiestél. Az lehetséges, hogy valaki ne ismerje a küzdőtér szabályait, és tényleg beszopja, hogy simán meghalhat valaki választás nélkül, az azonban lehetetlen, hogy valaki ne tudjon arról, amit a pizsamás vöröske elmondott a főtéren. A lufikard már meg sem lepte, és szinte belehajolt a támadásba, felemelt fejjel, felajánlva a nyakát, az életpontjai pedig jócskán meg is csappantak, amire hangosan felröhögött.
-Nebasz! Semmi one hit kill? Azt hittem ennél táposabb vagy, öcsi. Hol a bánatban jársz, első szinten? Másodikon?
Felemelte a fogkefét, mintha csak egy kést tartana a kezében, majd megpróbált az arcod felé bökni, ha sikerült, akkor a szemedbe állítani a tárgyat, ha nem, akkor legalább a torkodon lenyomni, ha már fogkefe.

Életpont: 15-10=5

A harcnak van rendszere, amikor kockával dobálunk. Nekem is jobban tetszik a kocka nélküli, ilyenkor mindent feltételesben írsz, és az ellenfél dönti el, hogy találtál-e Smile
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Kedd Jún. 28, 2016 9:37 pm

Oké, hagyjuk a halandzsát, ha azt akarja. Ez már amúgy se más, mint egymás sértegetése.
Örült, hogy nem sikerült komolyabb sebzést okoznia. Akkor túl gyorsan véget ért volna a mókája.
-Valahogy akörül.
Nem mondja meg a nőnek, hogy gyakorlatilag egy kezdővel van dolga. Ő sem reménykedett abban, hogy az első küzdelme így fog alakulni. Ilyen minimális sebzéssel is sikerült komoly veszteséget okoznia. Na volt one hit knock out, de remélte, hogy nem is lesz. Ha egy csapással elintézne az ellenfelet, akkor hol maradna a szórakozás? Nem is támadott többször, hiába is lett volna lehetősége rá.
Első reakciójaként odanyúl, megpróbálja megfogni a "fegyvert", ami elvette a fél látását, másik kezével a lány kezét próbálja megfogni, amivel a fegyvert tartja, és majdnem elkezd sikítani. Aki tisztában az emberi test anatómiájával, elég gyorsan rájön, hogy ezekhez el kellett ejtenie minimum a fegyverét. Az embernek csak két keze van.
Észreveszi, hogy nem is fáj annyira, mint kellene. A fájdalmas kifejezést  az arcán mosoly váltja fel. Még nagyobb az öröme mikor meglátja az életcsíkját. A másik nem sebzett túl sokat. Még az élete is csak egy kicsit csappant meg. A páncélja gyorsan elfogyott. Ezt megállapítani az egyik szeme elég volt. Sokáig játszhadozhat még, ha nem történik valami váratlan.
-Tetszel te nekem. Nem akarsz mégis inkább a feleségem lenni, mint egy halott mennyasszony?

Talán észre se vette, hogy most tegezte elöször a másikat.
Ez nem sokáig maradt így.
-Jobban járna, ha feladná a küzdelmet, mielőtt késő lesz.

Nem fogja feladni. Nem olyan. Egy próbát megér a dolog.
10 sebzés: (9alap+1 harcművész kezdő fegyvere)
9 páncél leesik. 1 élet minusz ->99 életpont.


A hozzászólást Wardowar összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 29, 2016 8:14 am-kor.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Jún. 29, 2016 5:48 am

A támadás után sajna az életpontjaid fogyásán már nem az első szint mutatkozott meg, amiből könnyen ki lehetett következtetni, hogy vagy kasztot tévesztettél, és lovagnak képzeled magadat, rettenetesen kevés páncélponttal, mert azt még talán nem sikerült összeszedni; vagy rettenetesen elcseszted a pontozást, vagy egyszerűen csak idióta vagy. Olyan idióta, mint az a lány, aki ismeretlen őrültekkel kezd neki halálos kimenetelű harcoknak, és aki nem pontozott már szintek óta. Gondolom nem kell megemlítenem, hogy ez a fajta őrület rendkívüli módon imponált az ellenfelednek, és most egy pöppet még sajnálta is, hogy olyan hamar véget fog érni ez az izgi küzdelem. A nézők soraiból páran eloldalogtak, amikor észrevették, hogy ez nem csak amolyan suhintok ide, suhintok oda, és jéé néhány pixelcsík, de durva harcikálás lesz, de azért azok közül, akik nem most ettek, vagy erősebb volt a gyomruk, esetleg pont ilyen volt az ízlésük, még maradtak jócskán. Az bejött, hogy az ellenfél is játszani akart, ugyanis nem támadtál. Vagy beengedted a sebzést, vagy kevés a fegyverkezelés pontod. Vagy elfáradtál hamar, a kevés kitartáspont miatt, vagy mindössze ennyire volt elegendő a gyorsaságod. Ebből a harcstílusból nem lehetett semmire következtetni, kivéve egy dologra, ami egy boldog sikkantást, és egy magasba tartott fogkefét eredményezett.
-Jupíí! Máris levertem az összes páncidat! Mondtam én, hogy mekkora király vagyok! Na király vagyok, vagy nem vagyok király? Azt meg már mondtam, hogy a popkultur ócska vicceidet hanyagold. Tudom, hogy zavar, hogy nincs fájdalom, és ezzel akarod kompenzálni, de ez már túl nagy kínzás, nem gondolod?
A feladásra felvonta az egyik szemöldökét, majd a másik kezét is a felemelt egyik keze mellé emelte, és megszeppent arccal hebegte el a következőket.
-Rendben... igazad van... nem akarok meghalni... térdelj le, és kérd meg a kezemet... a tiéd vagyok...
És amennyiben megtetted, úgy ha már megfelelő pozícióba kerültél, igyekezett állon vagy torkon rúgni. Ez sem fájt jobban, vagy sebzett többet, mint egy más támadás, csak éppen szebb volt. Ha bunkó módra le sem térdeltél a lánykéréshez, akkor látványosan megsértődött, két kézbe fogta a fogkefét, és úgy próbált meg lesújtani vele a fejedre, mintha csak egy harci kalapács lenne, még a hangos csatakiáltást sem mellőzve.
-Pusztulj te férfiak szégyene!
Bármi is történt, mindkét támadás kifulladt félúton, ő pedig tüdejét kiköpve, kissé lihegve rogyott térdre. Ismerte ő a kitartáspontokat, csak éppen ez is a show része volt.

Katnak 3X5=15 kitartáspontja van, és 11. szintű, így minden támadás után pihiznie kell :3
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Szer. Jún. 29, 2016 2:32 pm

A páncélja nagyon gyorsan elfogyott. Nem is gondolta másképp.
A magasba tartott fogkefe, mintha egy jogae lett volna, azért mégis csak túlzás erre, mint reakció. Egyébként is legfeljebb csak királynő lehetne, nem pedig király, de ezt a kéréshez híven nem hozta fel.
Mégis változtatott a véleményén. Nem nézte ki belőle.  Nem olyannak látja, aki sokra becsülné az életét. Inkább magát vélte felfedezni az ellenfelében. Egy olyan embert, aki semmivel se foglalkozik, még magával se. Aki számára nem létezik a megbánás, vagy a sajnálat. Egyszerűen csak szórakozni szeret.
Meg is teszi amire megkérték. Előtte végigkutatta az összes zsebét, de nem talált semmi olyat, amit keresett. Kénytelen volt  az egyik kezén lévő gyűrűt levenni, és azt felajánlani. Letérdel. Amúgy is fel kell majd valahogy vennie a fegyverét. A gyűrűt maga elé felfele tartva felteszi  a nagy kérdést.
-Jekatyerina Natashenka. Megtisztelnél azzal, hogy hozzám jössz feleségül?

A tenyerébe kell tartania az ékszert. Nem volt nála gyűrűt tartó doboz. Nem számított arra, hogy ilyen hamar eljegyzést fognak kicsikarni belőle. Arra sem, hogy ilyen hamar feltesz egy komoly kérdést.
Nem zavarta a támadás egy kicsit sem. Amíg nem a megmaradt szeme felé irányul a támadás, addig mozdulatlanul térdel, míg meg nem kapja a választ. A támadás el sem éri. Valami megakadályozta a másikat a támadásban. Talán direkt csinálja, vagy esetleg van valami, amiről nem tud még. Teljesen mindegy. Ez csak még több időt ad neki. Ami sokkal több szórakozást jelent a számára.
-Tudja, ilyenkor elég csak a férfinak térdelnie. Nem kéne gúnyt üznie legalább egy ilyen szép hagyományból.
Levette a trükkmester gyűrűt (-3gyorsaság, +1erő)
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Jún. 29, 2016 5:09 pm

Türelmesen megvárta amíg megtalálod a valamit a zsebedben, amit keresel. Na jó, a várakozás volt türelmes, az, hogy nem kezdett el aközben rugdalni, vagy bármilyen támadást indítani. Az arckifejezése, és a lábával való dobogás, meg a csípőre tett kezek mindenről árulkodtak, csak a türelemről nem. Még ásítani is ásított, és ha már úgyis nyitva volt a szája, unottan húzott párat a fogsorán a fogkefével. Nem mintha számítana, de legalább ezzel is kifejezheti, hogy mennyi mindenre van ideje az idő alatt, amíg te halálra untatod. Amikor már mindketten fél térdre ereszkedtetek, és megvolt a leánykérés, na meg a rá adott válasz is, teljesen átszellemült, meghatódott, és csak a gyűrűt bámulta, majd hebegve válaszolt.
-Én... én... ez annyira váratlanul ért... és itt mindenki előtt...
Na persze ez is csak színjáték volt, amikor érezte, hogy feltöltődtek a pontjai elvigyorodott, és körbefuttatta a szemét a tömegen.
-Te egy hímsoviniszta disznó vagy, ugye tudod, babám? Ennyi ember előtt megkérni egy lány kezét csak azért jó, mert tudod, hogy magamat ásnám el, ha most itt nemet mondanék és megaláználak. Erre megy ki az összes ilyen televíziós meg sporteseményes kivetítős barom csávó is, hogy kihasználja a nők jó szívét. És még én leszek a szemét ribi ha visszautasítalak. Na tudod mit, acca azt a gyűrűt, meg a csókot is. Vele jár! Ha már annyira hagyománykodni akarsz a régi baromságaiddal.
Ezzel feléd is kapott, megpróbálva kikapni a gyűrűt a kezedből, és el is süllyeszteni az eszköztárában, ha pedig már csókról volt szó, ő pedig úgy is támadhatott, hát megpróbálta rád vetni magát, és megcsókolni. Ja igen, támadás, szóval a csók végén, ha sikerült, igyekezett egy darabot kiharapni vagy a nyelvedből, vagy az ajkadból, vagy onnan, ahol ért. Az a plusz-mínusz egy pont, hogy nem fegyverrel támadott nem számított semmit, a móka volt a lényeg.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Kedd Júl. 05, 2016 8:09 am

Nem zavartatja magát a látványos unalom, és a lenéző szent beszéd miatt sem. Az sem túlságosan izgatja, hogy a gyűrű elvevödik tőle. Azért is ajánlotta fel, hogy a másik azt elfogadja. Egy dolog nem kerülte el a figyelmét. A gyűrű nem oda került, ahova kellett volna. Ahelyett, hogy a másik ujjára került volna, elsüllyedt az inventoryjában. Nem tette szóvá.
A csók nagyon meglepte. Nem az, hogy az ellenfele kihasználta az alkalmat egy támadásra. A csók ténye lepte meg. Nem gondolta, hogy ennyire élethűen fognak majd játszani. Úgy tett, mint aki visszonyozza a csókot. Nem törödött sokat a harapással abban a pillanatban, mikor az megtörtént. Az életpontja nem változott sokat. A hozzáállása igen.
Nevetett. Nagyon harsányan nevetett. Tipikusan úgy, mint azok az őrültek, akik tudják, hogy a következő döntésük sorsfordító lesz.
-Ezt a csatát megnyelted. A küzdelemnek még nincs vége.

Felveszi a földről a fegyverét, és a másik, a "mennyasszonnya" felé fordult.
-A komédia szabálya: a legnagyobb poént, hagyd a legvégéle.

Ahogy lassan közelebb lépdelt hozzá, nem érzett se bánatot, se örömöt. Se sajnálatot, se bűntudatot. Egyszerűen nem érzett semmit.
Mielőtt elért volna hozzá, még pár szóval kifejezte, hogy mit akar elérni.
-Nyugodj békében, dlágám.
Felemelte a fegyverét, és annyi támadást intézett, amennyit csak tudott.
Nem volt szüksége az egy támadásos nagy sebzésre. Az túl hamar véget vetne a mókájának. Ha elég sebességet és támadási esélyt össze tud szedni, akkor kisebb sebzéssel is sikerül komoly veszteséget okoznia. Így abban a pillanatban be tudja fejezni a küzdelmet, amelyikben már elvesztette az érdeklödését a harc iránt.
A gyűrű levétele után 14szer gyorsabb, és 40 kitartáspontja van.
-ha karakterlapot nézzük, mind a 14 támadást be tudná vinni egy huzamban.
-ha azt, hogy kiképzős, akkor minden két támadás után pihennie kell, tehát 10 támadást tud bevinni.
99-9=90 hpja maradt.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Júl. 06, 2016 6:09 am

Nem tetted szóvá ugyan, de észrevetted, ami persze nem volt nagy teljesítmény, lévén Kat az orrod előtt csinálta az egészet, de az észrevétel most pont elegendő volt. Nem kellett, hogy ez meglepjen, bár a csók sem kellett volna. Mi az már, hogy a friss házasok nem pecsételik meg frigyüket csókkal? Igencsak felháborító lenne, nem? Pár perce még te voltál az, aki serényen vinnyogott a hagyományok, a szép hagyományok megtartása miatt, erre most csók nélkül akarsz házasodni. Szépen vagyunk, újabb képmutató valakit talált Kat maga mellé. Az pedig pláne problematikus, hogy csak most szökött szárba bimbódzó kapcsolatotok, és te máris viszonyozol. Hát hova süllyedt ez a világ?! Ha ilyen „szépen” tudtál beszélni a harapás után, akkor vélhetően csak megharapni sikerült, nem pedig egy nagyobb darabot kiharapni belőled, amit szomorúan ugyan, de elfogadott. Semmi nem lehet tökéletes. A nevetésed viszont az volt, zene a lány füleinek, és ki is élvezte minden pillanatát, szinte a szemét is lehunyta, és csak akkor nyitotta ki, amikor újra megszólaltál.
-Megnyeltem? Ejnye, de kis huncut vagy! Ennyire várod a nászéjszakát? Azt honnan tudod, hogy én mindent benyelek?
A következőre újra megforgatta a szemeit. A legvégére is a legvacakabb beszólásaidat tartottad, ami tönkretette az előbbi szép teljesítményedet.
-Csattanónak hívják, te barom. De ha már egy csóktól elcsattansz, nem leszünk jóban, viszont akkor csattanj már!
Széttárta a karjait, hiszen természetesnek vette, hogy az lesz a nagy csattanód, hogy majd megtámadod. Egyáltalán nem védekezett, de az álmaidat azért tönkretetette a rendszerrel, ugyanis az csak egy támadást, tíz sebzést engedélyezett, hiszen Kat élete azzal el is fogyott. Utána már csak a lila védőmezőt ütötted. Persze az üzenet neked is felugrott, hogy meg akarod-e valóban ölni, ám annak megnyomása nélkül tehetetlen voltál. A közönség persze tapsolt, és csak néhányan kérdezték meg halkan, hogy ugye tényleg nem lesznek gyilkosság szemtanúi, a legtöbb nem hitte többnek ezt a szokásos shownál. Kat meg is hajolt feléjük, majd feléd is.
-Örvendtem, Cica! Jó kis bunyó volt, de én most lépek. Majd kereslek, puszi!
Ezzel el is indult, a tömeg pedig szétnyílt előtte... na persze csak ha hagytad, hiszen a lehetőség panele még ott villogott előtted.
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Szer. Júl. 06, 2016 9:43 am


Dilemma elé került. Az sosem zavarta volna, ha valaki az ügyetlensége, és a béna fogadása miatt belehal a küzdelmükbe. Viszont most az ő kezében van a döntés élet vagy halál között. Maga a felugró panel is meglepte. Az elején tisztán ki lett jelentve, hogy ha túl nagyot sebez, akkor az ellenfele halott lesz. Ennek ellenére most az ő döntése lesz a lényeg. Jobban belegondolva az sem igazán zavarná, ha az ő döntése okozna a véget. A másik tette meg az első rossz lépést, azzal hogy ezt a módszert választotta. Végiggondolta a dolgot. Tudna-e izgalmasat adni ennél a küzdelemnél? Talán. Átfogalmazta a kérdést magában még egyszer: Fog izgalmasabbat adni? Nem valószínű. A halál árnyékánál izgalmasabbat biztos nem fog adni. Ezzel a hozzáállással pedig nem sok eséllyel fogja bármikor is túl közel sodorni a halálhoz mellette a sors. Hiába akarna az ő kezétől meghalni, ilyen erő mellett sosem fog. Ráadásul az eskü sem igazán kötötte, mert a másikon nyoma sem volt a jegygyűrűnek.
-Wardowar, de töled a Cica vagy a Béna Bóhoc is megfelel. Nem mintha túl sokat használhatnád.
Döntésre jutott. 
-Sajnálom, de a csúcson kell abbahagyni. Nem foglak elfelejteni.
Megerősítette a döntését. A halál, a gyilkosság lehetősége megint ott lebegett kettejük közt. Eldobta a fegyverét az élével a nő irányába. Megadta neki azutolsó esélyt a kitérésre.
Bármi is történik ezután már nem is izgatja. Egyszerűen két térdre ereszkedik, és hatalmas robajjal tör ki belőle ismét a nevetés.

/részemről köszöntem a játékot/


avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Júl. 06, 2016 12:01 pm

És ez így is marad. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy ilyen könnyen megúszod ezt? A döntés az döntés, a lufikard pedig nem a legkönnyebben hajítható tárgyak közé tartozik, szóval egy köszöntem a játékot kevés lesz a lezáráshoz. Meg amúgy is, ha én döntenék, még a végén olyan vádak érhetnének, hogy kimentem a karit a szorult helyzetéből. Dobhatnék ugyan kockával is helyetted, de az a te reszortod, szóval marad a kitérés, és az, amit Kat amúgy is annyira akart. Felveszi a lufikardot a földről, amivel sikertelenül céloztad meg, és újra megfordulván visszasétál, majd feléd tartja úgy, hogy a markolata az irányodba legyen, és ő se a „pengénél” fogja.
-Wardowar, mi? Te aztán kiválasztottad a legbénább nevet, ami még csak nem is illik hozzád. Gyáva barom!
Ha elfogadod a kardot, akkor újra fél térdre ereszkedik, ha nem, akkor bökdösni kezd vele, de ez a szavain nem sokat változtat.
-A panel nem véletlenül neked ugrik fel, te férfiak szégyene. A végső támadás az végső támadás, és ha annyira tisztelnéd a hagyományokat, akkor nem dobálnád utánam a kardot, hanem megadnád a kegyelemdöfést, vagy elengednél. Ha már elvállaltad a párbajt, akkor nem fogom megadni azt a lehetőséget, hogy ilyen könnyen kihátrálj. Szégyene vagy a nemzetségednek, ha nem tudod vállalni a felelősséget a döntéseidért. Vagy szúrj rendesen, és győzz, vagy add fel, de akkor én győzök. Az alku pedig alku, szóval enyém az éjszaka is. Szóval? Dönteni is képes vagy, vállalni a felelősséget a szavaid és a tetteid következményét, vagy neked is csak a pofád nagy, mint az összes többinek?
avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Szer. Júl. 06, 2016 1:39 pm

Még mindig nevetett, mikor visszahozta a fegyverét. Egy darabig fel se fogta, hogy mi történt. Abban reménykedett, hogy nem kell neki elintéznie a döntést. Nem volt ilyen egyszerű dolga. Mikor rájött a dologra, visszavette a fegyvert, és továbbra is nevetett. Ez a nevetés már nem volt olyan harsány, de nem hagyta abba.
-Rendben, a te kedvedért elmondom a valódi nevem is.
Elgondolkozik egy darabig.
-Vagy inkább mégse. Túl nagy itt a közönség. Amúgy sem használhatnád sokáig.

A sértéseket továbbra sem veszi fel. Nem az ő baja, ha a másik bárminek is nézi.
-A provokáció eddig se müködött. Honnan veszed, hogy most fog?

Feláll a térdelésből, és a másik elé lép.
-Én megadtam az esélyt. Az utolsót.

Nem olyan, aki túl egyszerűen felvenné a kesztyűt. Sokkal jobban szereti, ha nincs beleszólása a dolgok folyásába. Most megfogja a másik állát a fegyvertelen kezével, és a saját arca felé irányítja a tekintetét.
-Ha annyira szeretnéd, megadom a kegyelemdöfést. Most már nincs másik lehetőséged.

Innentől kezdve már nem volt visszaút.  Felemelte a fegyvert és szúrt. Egyenesen a másik szívéba. Nem mintha számítana hova szúr, de a nő megkapta tőle a tiszteletet, hogy olyan helyen támad amitől odaát sem szenvedne sokat. Ez egy lufikarddal amúgy nem valami valószinű, hisz nincs olyan jó éle, mint egy kardnak, hisz gyakorlatilag nincs is éle, ezért ez nem lenne valami kiméletes halálnem, ha egyáltalán ki lehetne végezni így bárkit is. Ez nem izgatta őt. A lényeg az volt, hogy a támadás a szivet érte, és egész végig az áldozat szemébe nézett. A szemében bem tükrözödik semmilyen érzelem. Akkor sem pislogott, mikor a fegyver a másikhoz ért, és ezután némán nézte, ahogy a pixelek elszállnak a levegőben. Ezen a halálon nem nevetett. 
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Jekatyerina Natashenka on Szer. Júl. 06, 2016 6:15 pm


Az idióta nevetés már kezdte kicsit ingerelni. Itt kérem komoly dolgokról volt szó, életre-halálra menő küzdelemről, meg hasonló magasröptű baromkodásokról. Na persze egy dolgot nem tudtál, mégpedig azt nem, hogy csak olyasvalakitől lehet elvenni az életét, akinek van. Kat a belépése óta... na jó, először a fiút kereste, de utána a halált. Szóval a fiú aktív keresésének befejezése óta a halált kereste, és végre volt valaki annyira tökös és kegyes, hogy megadja neki. Ennél semmi sem izgalmasabb. Szembenézni a halállal, és a képébe röhögni. Jó, az elcseszte a pillanatot, hogy a halál is röhögött, neki olyan morcinak kellett volna lennie, vagy valami, de mindegy. Na de még ugorjunk vissza a csevegés részre, mert nem is Kat lenne, ha az utolsó megszólalásában nem lenne gúny és fertő. Már az elgondolkodásod alatt megrázta a fejét, és könyörgőre fogta. Nem, nem az életéért.
-Ne, kérlek ne mondd el! Ha elmondod, akkor meg kell, hogy öljelek. Ráadásul még a végén a te nevedet fogom sikoltozni a következő kuncsaftnál, és akkor tuti kinyírna.
Újabb szemforgatás, és ha nagyon a szemébe akartál nézni, akkor nem nagyon kellett emelgetned a fejét, fordította ő magától is.
-Szereted nézni ahogy kihuny a fény? Itt csak pixelek vannak, öcsi. Nem látsz majd semmit. Kayaba még ezt is elvette tőlünk.
Igazából arra számított, hogy a nyakszirtnél szúrod meg. Az olyan nagyon menő lett volna. Na persze te még ezt sem tudtad rendesen csinálni, ráadásul most már nevetni sem nevettél. Nem gond, nevetett ő helyetted, és utolsó pillantásával körbefuttatta a tekintetét a téged körülvevő tömegen. Gyávák gyülekezete, úgyse mernek majd semmit tenni. Ez egy következmények nélküli világ.
-Ti zombik mind!
Ezek voltak az utolsó szavai, na meg persze a gurgulázó röhögés. До свидания!

avatar
Jekatyerina Natashenka
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 406
Join date : 2014. Aug. 21.

Karakterlap
Szint: 11
Exp:
10/600  (10/600)
Céh: Liberators

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Wardowar on Szer. Júl. 06, 2016 7:56 pm

Nevetve szembenézni a halállal. Keveseknek kijáró tisztesség. Csak azok érthetik ezt a komolytalanságot, akik szintén képesek lehetnek rá. Ez a nevetés csak még jobban megerősítette abban, hogy most nem az ő nevetése a fontos. Örökre emlékezni fog erre a hangra. Egyszer, majd a jövőben. Talán nem is a távoli jövőben, ő is így fogja köszönteni az öreg ismerőst.
Nézte, hogy nem marad semmi a másik után. A gyűrű. Ez izgatta most a leginkább.
***
A halállal egy időben a küzdelemnek is vége lett. Visszakapta a másik szemét, és azt a kicsit is, amit elveszített a nyelvéből. Az indikátora felé esett a pillantása. Az továbbra is az eredeti színében tündöklött. Még ebben is hazudott. Ezzel tette izgalmassá az utolsó döntést. A döntést, ami végül ehhez a végkimenetelhez vezetett. Nem fogja elfelejteni az emlékét. Hiszen még  a kezét is megkérte ebben az őrült küzdelemben.
***
A közönség is hitetlenül bámulta a jelenetet. Szerencsére a gyengébb idegzetűek már rég nem voltak itt. Így is voltak olyanok, akiknek a földbe gyökerezett a lábuk. Néhányan pedig a tettes felé léptek, talán még ők sem tudták, hogy milyen szándékkal. Ekkor szólalt meg ismét.
-Csak egyetlen dologban nem adok neked igazat. A nevem igenis illik hozzám. War do war, háború háborút szül, vagyis mindenki azt kapja tölem, amit megérdemel. Nem egy esélyt adtam arra, hogy megváltoztasd a véleményem rólad, de te nem éltél egyikkel sem.

A közönség felé fordul.
-Ez a nő kereste a halált, és a nehezebb utat választotta. A küzdelmünk alatt legalább háromszor biztosította ezt a tényt. Ilyen jó rálátással a dolgokra kétlem, hogy véletlenül választotta volna ezt a módszert. Az első kérdésem az: tényleg meg akartok-e büntetni azért, mert  megadtam neki azt, amire vágyott? A második: Hogyan?

Rájuk hagyta a választ, ő pedig visszament az ebédlőbe, és rendelt egy újabb adagot. Azt remélve, hogy ezt már békésen el fogja tudni fogyasztani.
***
Ahogy elment az emberek mellett, azok még mindig az elöbb intézett szavain gondolkoztak, miközben az ő gondolatai már akörül jártak, hogyan adhatná meg a megfelelő tiszteletet ezért a hozzállásért.
avatar
Wardowar
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 68
Join date : 2016. Jun. 16.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
40/1500  (40/1500)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Jekatyerina Natashenka és Wardowar találkozik

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.