Rumiko

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

default Rumiko

Témanyitás by Rumiko on Kedd Jún. 21, 2016 9:33 am

Adatlap


Név: Ruitsuji Kami
Nem:
Kaszt: Harcművész
Kor: 16 év

Szint: 1
Exp: 10/50
Arany: 70

Kinézet: 160 centis magasságommal átlagosnak mondanám magam. Karcsú alkatú, világos bőrű nő vagyok, aki törékenynek tűnik, pedig nem az, mert a látszat ellenére jó kondícióban van. Öltözetileg a könnyed egybe ruhákat részesítem előnyben, melyhez derékig érő szőke hajam kiengedve hordom. Nagy ritkán kötöm csak össze lófarokba. A hajtincsek finom vonású arcot kereteznek, amin kék, szinte izzó szemeim is vannak. Ha rám néz bárki is, valószínűleg ez utóbbit venné észre rajtam legelőször.

Jellem: Mondhatnánk, hogy anyám optimistaságát örököltem. Igyekszem minden helyzetben az maradni, és terjeszteni a vele járó életvidámságom. Azt szeretem ugyanis, ha az emberek boldogok körülöttem. Ha viszont sírni látok egyet is, könnyen követni tudnám őt, amennyiben nem a segítés lenne az elsőrendű nálam.
A stresszhelyzeteket, problémákat mindig egyenesen kezelem. Amint felbukkan, elkezdtem apró elemekre bontani magamban, hogy jobban átlássam, és eszerint - legtöbbször - spontán döntéseket hozni, ami a környezetem számára könnyen ellenezhető, helytelen is lehet. Én azon szoktam lenni, hogy mindannyiunk számára a legjobbat hozzam ki magunkból, s a helyzetből is. Emiatt bár meghallgatok másokat, nem mindig adok véleményükre. Kiborulni ritkán szoktam, mérges már annál inkább vagyok, aminél jobb kerülni. Ritka, ha elszáll miatta az agyam, de amikor ez megtörténik, akkor nagyon hatásos. Nem egyszer kaptam már meg a környezetemtől, hogy bár édesnek tűnök, ilyenkor a tekintetemmel is ölni tudnék.


Képességek

1.) Calm
Leírás: Szeretek énekelni, amit ki is használok a SAO világában. Eme aktív képesség megadja nekem a jogot arra, hogy 4 méteren belül az ellenséget lenyugtassam. Ilyenkor a körben lévő mobok fél percig figyelmen kívül hagynak, viszont jól meg kell gondolnom ennek használatát. Ugyanis az idő lejárta után újra támadásba lendülhetnek és 3 körnek kell letelnie, mire újra használhatóvá válik a képesség. (Megj: mobok ellen hatásos, bossokkal vagy más játékosokkal szemben hatástalan)
Aktiválás: Egyenes testtartás alapoz meg mindent. Ezután kitárom a karjaimat, és enyhén felszegem a fejem. Majd jön az erő neve, amit lágyan énekelve mondok ki.


Felszerelés
~ Kezdő *Fegyver* (felszerelt, +1 erő)
~ Kezdő Ruha (felszerelt, +2 páncél)
~ Hazatérés Kristály
~ 1x Mini Potion (+5hp)

Eddigi játékaim
Ismerkedés Shukakuval (aktív)


Küldetések

Még nem voltam küldetésen...


Küzdőterek

... a küzdőtér meg várhat még

Ajándékok

-

Pénzügy

Előtörténet ( + 70 arany )
avatar
Rumiko
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 18
Join date : 2016. Apr. 07.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.