[Hardcore] Riko vs Yuuki

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

default [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Jún. 27, 2016 4:52 pm

Itt az ideje, hogy színpadra lépjek és elkápráztassam a világot! Leszámítva azt, hogy eszem ágában sincs elkápráztatni senkit, csak földbe döngölni bárkit, mindenkit, aki szembe jön Rolling Eyes Elég erősnek és magabiztosnak éreztem magam ahhoz, hogy megismerjék a nevem errefelé is. A rosszarcúak körében már ismernek, mint a rossz pénzt, kevés olyan balfasz van, aki még mindig alábecsül, csak mert lány vagyok, szóval nem nagyon van kit megkopasztani. Pedig nagy üzlet van a fogadásban az én köreimben, nem kevés pénzt szedtem össze vele, több ezer arany ütötte markomat már, mert az aktuálisan verhetetlennek tartott melákot könnyedén két vállra fektettem. Szó se róla, én se vagyok érinthetetlen, szaladtam bele kemény pofonokba már, de az igazi nagyágyúkkal kerüljük egymást, nekik se érdekük, hogy kétes legyen a meccs kimenetele és kockáztassák a pénzüket. Így működik a profi birkózás is, van a csávó, akit fel akarnak futtatni, hát szerzik hozzá a pancsereket, akiket szétkaphat, és senkinek se érdeke, hogy a felfújt lufikat egymásnak eresszék, maximum akkor, ha már előre le van fixálva a meccs kimenetele, és mindenki jó keres rajta.
Szóval ja, új vadászterületek kellettek, ezért voltam most itt. Kerestem a balekot, ezért adtam fel egy hirdetést. A noname harcosokra azok csapnak le, akik könnyű ellenfélre számítanak, gondolják majd feltörlik a padlót az újonccal, könnyű győzelem, önfényezés, és a többi dedó. Ó, be király is lesz az arcukra fagyasztani a mosolyt Rolling Eyes Most valami Yuuki fogadta el a kihívásom elsőnek, és elkövette azt a hibát, hogy később érkezett, mint én. Márpedig én gyűlölök várni, most is türelmetlenül toporogtam, miközben a pillantásommal, azzal a fél szemmel, ami kilátszott a hajam alól, minden közeledő és távolodó alakot karóba húztam. Ha már Bátorságnak hívják, szüksége is lesz rá, ha nem jelenik meg fél percen belül >.>

Rikomono (47. szint) - HP:200 | F:63 | 54/kés | K:47 | GY:115 | S:57 | P:85
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Jún. 27, 2016 6:02 pm

- Ez egy ostoba ötlet. – Ugrott fel Cerys az asztalra mialatt én az elkészült potiont öntöttem a kis üvegcsébe.
- Nem érdekel! – Morogtam mialatt szépen lezártam az üveget és az övemre akasztottam. Cerys csupán sóhajtott egyet.
- Még csak azt se tudod ki ez az alak, teljesen fölösleges ennyi mindent magaddal vinned. – Győzködött tovább mialatt újabb két üvegcse került az övemre. – Csupán fölöslegesen elhasználod a rengeteg nyersanyagot egyetlen ostobaság miatt.
- Nem biztos, hogy szükségem lesz rá. – Néztem rá hűvösen majd a füstbomba felé nyúltam ám ekkor a macsek beleharapott a kezembe. Tudta, hogy úgy sem fog fájni de azzal is tisztában volt, hogy én ezt úgy reagálom le mint ha mégis így hát egy halk szisszenést követve elrántottam a kezem.
- Elég! Ha használod azt az izét nyilvánosság előtt akkor csak gyanút fogsz kelteni ha később álruhában is használod! – Szólt rám most már jócskán felemelve a hangját. – Tudom, hogy most kavarognak benned az érzések a barátod miatt de akkor is gondolkodj már egy picit. Mit akarsz egyáltalán bizonyítani? – Itt egy pillanatra megálltam a nagy előkészületekben. Nekem is elkellet gondolkodnom a kérdésen, de végül nem válaszoltam csupán elindultam az ajtó felé. Nem is nagyon volt válaszom. Talán csak a dühömet akartam kiadni valakin aki lehet meg sem érdemelné vagy az is lehet, hogy ez a saját végső próbám akart lenni? A sors keserű fintora? Az ő keze is benne volt de a vélt mentorom volt az aki irányította nem én. Silver meghalt, megölték. Ő csak ennyit mondott én pedig minden kétkedés nélkül elhittem. A Shuval folytatott beszélgetésem elbizonytalanított. Nem voltam biztos abban, hogy a helyes ösvényre léptem, ám ez az apró kis hazugság elhessegette mindezt. Nem hagyom, hogy bárki mást elveszítsek.
Nem a legjobb passzban indultam el otthonról de furcsa mód olyan magabiztossággal néztem szembe az ismeretlennel mint még soha. Az, hogy esetleg erősebb lenne nálam vagy maga a lehetőség, hogy veszítsek meg sem fordult a fejemben. Előre meg volt beszélve a hely és az idő is és még ha kissé késve is érkeztem akadt egy lány a megbeszélt helyen.
- Rikomono? – Léptem oda az illetőhöz mindenféle udvariasságot mellőzve sőt mondhatni kifejezetten bunkón viselkedtem de ez most a legkevésbé izgatott. – Remélem már előkészítetted a küzdőteret, nem akarom vesztegetni az időt.


Kurokawa Yuuki (34) - HP:190 | F:46 | E:83 | K:35 | GY:68 | S:42 | P:85

+ tárgyak
Túlpörgés Potion
Szerencsés Ritmus Potion
Energia Potion
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Jún. 27, 2016 8:58 pm

Jó, nem vagyok jó hangulatban. Az én hibám, hogy mindig mindenhová kicsit idő előtt érkezek, sokkal jobban járnék, ha késnék én is, az illik hozzám. Nem kellene várni, és azt az érzetet keltem, hogy nekem kevésbé fontos... vagy pont fordítva, nekem fontosabb, ezért több időt töltök a tükör előtt. Mindenki értelmezze úgy, ahogy akarja. Mindenesetre én eljutottam odáig, hogy előszedtem egy zacskó nasit, és azzal foglaltam le magam, amíg vártam a csajra. Már ha csaj... vannak itt meglepetések, beregel a csávó lányként, lányos névvel, aztán pofára esik az első napon és cipelheti magával a keresztet. Ciki. És van olyan idióta, aki ennek ellenére felveszi a szoknyát és a kivágott dekoltázst. Beteg, mi?
- Hülye név, mi? Gimiben akasztották rám, arra akar utalni, hogy egy szörny vagyok - feleltem kapásból, majd rá is néztem a hang forrására. Hát nem arra számítottam, hogy ő fog idelépni hozzám.
- Neked ilyenkor nem a mesedélutánt kéne bújnod, tökmag? - faggattam a kiscsajt összeráncolt szemöldökkel - Ráadásul még türelmetlen is. Hallod, ha valakinek itt joga van türelmetlennek lenni, az én vagyok Rolling Eyes - tettem helyre rögtön. Az eszem megáll, elkésik, erre egyből arról vakerál, hogy ne vesztegessem az idejét... A tekintete viszont tetszett, égett benne a tűz. Cuki lesz, ahogy letöröm a lelkesedését.
- Na lassíts kicsit, hercegnő. Először is mutatkozz be szépen, mondd el, melyik suliba jársz, meg ilyesmik. Ezek mind kellenek a Bingo Book-omba, szóval ne is akard megúszni - pöccintettem orron a kis türelmetLenkét. Szemét voltam, de ha már ilyen bunkó módon viselkedik, én ugye miért viselkedjek másképp? Majd ha megadja az idősebbnek járó tiszteletet, akkor meg kiröhögöm.
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Jún. 27, 2016 9:42 pm

- Első ránézésre nem tűnsz szörnynek. – Jegyzem meg kissé közömbösen mialatt azért a szememmel végigmérem őt. Inkább valami cicababának tűnik nem pedig szörnynek. De a látszat ugye gyakran csal.
Alapvetően megpukkadtam volna arra, hogy ennyire gyereknek néz majd elszégyellném magam amiért illetlen voltam és próbálnák egy kedvesebb hangnemet megütni. Alapvetően, de ez most nem olyan nap és nem is hagytam szó nélkül.
- Mondja ezt az aki alig magasabb egy tizenkét éves gyereknél. A tej csodákra képes, bár ahogy nézem inkább felszolgálni szoktad nem pedig fogyasztani. – Huh, ez az énem még saját magamnak is új. Elértem a lázadó korom? Lehet jobb később mint soha. – Ha valaki csak úgy random felad egy hirdetést csatára az ne csodálkozzon. Csak az ostobák mennek felkészületlenül egy harcba. – Ezek pedig már Cerys szavai voltak mint sem az enyém. Igaz ami igaz, hogy most már én sem rohanok annyira fejjel a falnak mint eddig. De az élcelődéseknek még korán sincs vége, sőt valami azt súgja, hogy csak most fog kezdődni. Na de folytassuk tovább.
- Ha én vagyok a hercegnő cselédként sokkal több tiszteletet kellene adnod. – Húztam fel kissé az orrom, amolyan hercegnősen. A cseléd témáról meg nem tudtam leszakadni, egyszerűen ez a fekete-fehér ruha, szoknya kombó ezt a látszatot sugallta úgyhogy ez rajta fog maradni. – Mellesleg fogalmam sincs mi az a bingo book a nevem pedig, úgyis látni fogod de ha szeretnéd a nevem Yuuki. – Vontam meg a vállam. Azt hiszem kevesebb időt kell eltöltenem Ceryssel mert most sokkal jobban hasonlítottam rá mint sem a valódi önmagamhoz.

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Kedd Jún. 28, 2016 11:46 am

- Látod, én se vágom, a legutolsó jelző, ami eszedbe jut rólam, az a szörnyeteg. Nem tudom, miért ne lehetnék inkább Rikohime, a lábdobások hercegnője, de hát ki érti ezeket a nyápic, nagydarab melákokat? - vontam vállat. Olyan önbizalom romboló, hogy ha valamiben jó vagy, akkor egyből szörnyetegnek neveznek, és nem valami hízelgő jelzőt akasztanak rád. Lehet köze van ahhoz, hogy én imádtam, ha féltek tőlem, azt meg kiröhögtem, aki tisztelni próbált, de ez van, ha egyszer ki nem állhatom a képmutatást. Ki a franc akarná tisztelni a két fejjel alacsonyabb kiscsajt, aki épp a földbe döngölt? Én minimum meg akarnám fojtani.
- Ohó... A tej tényleg csodákra képes, nem kérsz? Úgy látom neked is szükséged lenne rá Wink - böködtem mellkason a kislányt. Jó helyen kezdett velem, elég mókásak voltak a próbálkozásai - Pardon, te még csak kakaót iszol, ugye? - kérdeztem gúnyosan, majd elnevettem magam. Tök édi volt, ahogy próbálta felvenni velem a kesztyűt, miközben sütött róla a sértődöttség. Kölykök.
- Az én köreimben a hercegnőket mélyen megvetjük, különösen ha még a tojáshéj sem esett le a kis fenekükről - jegyeztem meg, majd bólintottam egyet a félszeg bemutatkozásra. Volna rajta mit javítani, de ennél többet nem várhattam egy gőgös kölöktől, aki talán azt se tudja, hol van.
- Látom te is ilyen hős típus vagy... remélem nem annyira szánalmas fajta, mint az a társad, akivel összefutottam nemrég - kommentáltam a céhlogóját, majd sarkon fordultam, hogy rátérjünk a lényegre, vagyis a harcra - Remélem az osztályterem megfelel, én leszek a tanár, te meg a rendetlen kis nebuló, aki büntetést érdemel - szóltam még hátra, csak hogy tudja, mire számítson, ha majd belép az arénába.
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Júl. 04, 2016 7:42 am

- Viszont a legveszélyesebb szörnyek gyakran olyan külsőt vesznek fel amivel megtéveszthet másokat és már csak akkor fedi fel valódi önmagát mikor már késő. Feltételezem nem véletlen kaptad ezt a kedves kis jelzőt. – Nézek rá felvont szemöldökkel. Mellesleg a szörnyeteg jelzőt most én is ugyan úgy használhatnám magamon. Meghagyom abban a hitben, hogy csak egy gyerek vagyok akinek nagy a szája és az önbizalma. Persze azt azért nem hagyom, hogy megbökjön és próbálom megragadni a csuklóját mielőtt még mellkason bökne.
- Igazam volt, máris igyekszel kiszolgálni, sőt jó cselédhez méltóan még egy hozzám sokkal jobban illő italt is ajánlasz. Igen a kakaó jobb, tejszínhabbal ha lehet. Hop-hop! – Tapsoltam kettőt ezzel jelezve, hogy kapkodja magát. Arról viszont fogalmam sem volt honnan szűrte le, hogy hős típus lennék. Persze a logó ott díszeleg rajtam, illetve fölöttem de ezt az apró tényt mindig sikeresen elfelejtem így csak értetlenül figyeltem ahogy a lány hátat fordít nekem.
- Te meg miről beszélsz? – Szóltam utána.
Maga a helyszín nem feltétlen nyerte el a tetszésem. Egy osztályterem? Valahogy nem a legjobb hely a harcra. Kevés a mozgási lehetőség és ha esetleg tele van asztalokkal és székekkel akkor még ez is nehezebbé teszi a harcot. Azzal a poénnal l viszont nem éltem, hogy nyilván azért választ egy tantermet mert tudja, hogy le fogom iskolázni, szimplán nem jutott ez a poén eszembe. Azért látszik, hogy még sokat kell tanulnom Cerystől, ő nem hagyta volna ki ezt a ziccert.
- Nekem mindegy a helyszín, az eredményen nem fog változtatni. – Vonok vállat. Egy aprócska blöff, had higgye mennyire alábecsülöm őt.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Júl. 04, 2016 3:28 pm

- Penge logikád van, kisanyám! - dicsértem meg elragadtatva, még egy gúnyosnak ható tapsot is kapott. Aztán ahogy megpróbálta megragadni a csuklómat, egy gyors mozdulattal inkább én ragadtam meg az övét. Magam felé rántottam, és közben egy finom oldallépést követően egy gánccsal igyekeztem kibillenteni az egyensúlyából. Gyors voltam és kíméletlen, ha nincs semmi tapasztalata közelharcban, gyorsan a földre kerülhet.
- Upsz, reflex volt, bocsesz. Tudod, rosszul bírom, ha nyúlkálnak felém Rolling Eyes - mentegetőztem, akár sikerült valahogy talpon maradnia, akár nem. Mondjuk nem mondhatnám, hogy visszafogtam magam, de nem is akartam. Ez a hely amúgy se kislányoknak való, ha sírva elfut, az nem az én bajom, majd az anyukája szoknyája mögött megvigasztalódik. Aztán legfeljebb hívja az apukáját, akit bármikor földhöz vágok, ha egy kicsit komolyabban veszem a dolgot Rolling Eyes
- Áh, semmiről, csak tudod az önjelölt igazságosztó céhetek miatt van pár lúzer, aki azt hiszi, hogy következmények nélkül játszhatja a hőst. Nem fogják fel, hogy ez nem egy játék, ahol majd respawn-olsz, ha véletlenül kinyiffansz és feláldozzák magukat tök feleslegesen. Mit ért el vele? Hát engem aztán nem mentett meg semmitől >.> - háborogtam. Élénken élt emlékeimben az a srác, meg is érdemelte, amit kapott. Egy cseppet se sajnáltam, amikor pixelekre hullott, megérdemelte a sorsát. Szinte könyörgött azért, hogy hadd áldozhassa fel magát, mintha ez lett volna az élete értelme. Undorító.
- Én is így gondolom, kiscsillag. Na készen állsz, vagy még fel kell hívnod a mamát egy kis bátorításért? - kérdeztem meg még egyszer. Részemről fel voltam készülve, rajta múlik, hogy mikor akar kezdeni. Azt kötve hiszem, hogy az első támadás joga ne az enyém lenne.

Potik, kristályok
http://ozirisz.xyz/sao/karakterinfo.php?ID=127&lelt=1
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Júl. 11, 2016 6:41 pm

Az epés megjegyzésre inkább már vissza se szóltam ellenben a fizikai kontaktust már nem engedtem neki és egy gyors mozdulattal megragadtam (volna) a csuklóját de ő még nálam is jóval gyorsabban reagált és fordult a kocka.
~ De gyors! ~ Mire ez a gondolat végig suhant az agyamon már a föld felé zuhantam igen nagy sebességgel és ennek köszönhetően követtem el egy nagy hibát. Volt annyi lélek jelenlétem ahhoz, hogy tudjam miként kerüljem el a földhöz csapást. Egyrészt időm se volt rá másrészt túl sok helyem se, egy egyszerű védekező reflex indult be nálam és aktiválta a teleport képességem és mire a csaj egyet pislanthatna már csak a pixelem maradványait szorongathatja én magam pedig már jóval a háta mögött néhány méterre a föld fölött jelent meg ugyan abban a pózban ahogy a képesség bekapcsolt csak épp már volt időm megperdülni a levegőben és talpra érkezni.
- Hopsz! – Nem tudom őt mennyire lepte meg a dolog de engem nagyon és ez szerintem eléggé látszódott az arckifejezésemen amit gyorsan igyekeztem leplezni. Mellesleg tök menő lehettem külső szemmel figyelve. ^^
Na de a kis közjáték után irány vissza. Egyáltalán nem esett le, hogy Silverről beszél de egy valamit tudtam.
- Tévedsz! Ezek az önjelölt hősök hogy te hívod őket nagyon is tudják, hogy mit kockáztatnak, pont ez teszi őket hőssé. – Ennél a mondatnál még látványosan ki is húztam magam. – De mit tudsz te az önfeláldozásról? – Az utolsó megjegyzésére nem is reagálok egyszerűen lehúzom a gyűrűt az ujjamról és egy Kardot formálok belőle.
-Kezdjük!

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Kedd Júl. 12, 2016 3:02 pm

Jó, hát erre kétségtelenül nem számítottam. Azt egyből levágtam, hogy a pixelek ellenére azért nem öltem meg a csajszit azzal, hogy a földhöz vágtam, mert az konkrétan teljesen lehetetlen és elképzelhetetlen volt. Halvány lila gőzöm sincs, mi történt, viszont az egyensúlyomat seperc alatt elveszítettem, hiszen megzavarta a mozdulatomat a súly eltűnése, amit megragadtam. Magyarán elég látványosan eltaknyoltam. Nem volt vészes, de a meglepetéstől nekem is kimaradt egy ütem, mielőtt felpattanhattam volna, hogy körbenézzek és felfedezzem, hová tűnt, vagy menekült Yuuki.
- Geh... te se tudod mit csinálsz, mi? - sóhajtottam fel. Menő lett volna, ha teljesen szándékosan szívat meg, de az arcára volt írva, hogy őt is kurvára meglepte az eset. Ez is csak valami amatőr, innentől kezdve nem is vártam tőle túl sokat. Amúgy is úgy tűnt, hogy csak egy ugyanolyan hősmániás pancser, mint a másik volt.
- Miért tévednék? A csávó, aki a társatok volt nem hőssé vált, csak halottá... - jegyeztem meg savanyúan. Egy idióta volt, de ezt már megállapítottam magamban hatszázegyszer, nincs rá szükség, hogy megint megtegyem. Még úgy sem, ha amúgy megérdemli, engem azonban már untatnak ezek a gondolatok Rolling Eyes
- Miért, mit kéne tudnom róla? Merő önzőség, nem másért teszed, hanem magadért - csettintettem a nyelvemmel bosszúsan - Te miért akarsz hős lenni? - kérdeztem meg, hogy akkor neki vajon milyen indoka is van rá, hogy bemutassa ezt a fene nagy önfeláldozást. Mondjuk pont ugyanolyan hülye indokra számítok, mint a legtöbb ilyen nyomi lúzernél.
- Heee? Érdekes fegyver - jegyeztem meg még, de aztán beléptem a terembe a jobb oldali ajtón, és az egyik szekrény mögött megbújva aktiváltam a rejtőzésem. Úgyis gyorsan utánam fog jönni, és bármelyik ajtón lép be, csak arra kellett várnom, hogy ne legyen a látóterében az a része a teremnek, ahol megbújtam. Ahogy lehetséges volt, azon nyomban előbújtam, és a padok között elosonva hátba támadtam, mindkét késemmel a gerince felé szúrva.

Képességaktiválási kísérlet, ha sikerül, innentől feleannyi CSP-t fogyasztanak a cselekvéseim. Egy pár támadás.


Rikomono (Sebzés: 54 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 3 vagy afölé kell dobnia.)
Kurokawa Yuuki (Sebzés: 83, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 4 vagy afölé kell dobnia.)
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 12, 2016 3:02 pm

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Kedd Júl. 26, 2016 3:25 pm

Elég nagyokat pislogtam a lány előtt olyannyira, hogy még nevetni is elfelejtettem a bénaságán szerencsére a beszólása észhez térített.
- Tudom mit csinálok csak meglepődtem, hogy ennyire szerencsétlen vagy. - Füllentettem. Viszont ugorjunk hisz már nagyon erőteljes utalásokat tett Silverre amit ugyan már én is kezdtem sejteni, sokkal inkább nem akartam felfogni és így nem is reagáltam rá. Persze volt eszemben egy olyan menő mondat, hogy a hősök sosem halnak meg de megtartottam és értemben csak a következő mondatára koncentráltam.
- Talán, de még ha önzőség is. Ha valaki csak a hírnévért teszi az miért baj? A végeredmény a fontos. Az ha valakin segítünk, megmentünk vagy csak szimplán feldobjuk a napját az egyetlen ami számít. Az indokok csak másodlagosak. - Nagyjából úgy voltam ezzel mint a "cél szentesíti az eszközt" mondással. A lényeg úgy is azon van, hogy végül milyen kihatással vagyunk a környezetünkre na de még egy kérdésre is kellet válaszolnom amit azonnal meg is tettem a kis monológom után.
- Azért mert így döntöttem. - Hmmm... vajon honnan lehet ismerős ez a mondat? Sokkal menőbb lett volna ha ezt követően rám támad de ő inkább bújócskázik.
- Hamarosan közelebbről is megnézheted. - Jegyeztem még meg mielött elbújt volna. Úgy néz ki ez most az egysorosok napja.
~ Remek!~ Fejeztem aztán ki magamban a nemtetszést és elkezdtem keresni a lányt. Sokat nem kellet kutakodnom, belépve a szobába nemsokára már a hátam mögött éreztem a lány leheletét (persze csak képletesen). Megfordulni még sikerült védekezni már nem és így szépen végig is szántja a mellkasom vagy épp amit ér, én pedig csupán annyit tehettem, hogy hátráltam és egy kissé bénácska átlósan vágtam felé ellencsapásként. A gond az volt, hogy hirtelen ért a támadás és sikerült kibillennem az egyensúlyomból ami a következő támadása kivédését is megnehezíti. Szerencsére ez Zerios gyűrűjének aktiválásában nem akadályoz.

/Támadás, minden más érték változatlan./
Edit: elrontottam a színem


A hozzászólást Kurokawa Yuuki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Júl. 26, 2016 3:25 pm-kor.
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Júl. 26, 2016 3:25 pm

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Szer. Júl. 27, 2016 7:30 pm

Aztakurva, ez a visszavágás nagyon ott volt a szeren. Tisztára megsértett, és egyből baromi dühös lettem. Ja, nem. Inkább kiröhögtem a próbálkozását, annyira bírom, amikor mindenképp megpróbálnak rám licitálni, ha kötözködni kezdek, és nem vágják le, hogy ezzel csak magukat teszik szánalmasabbá. A kiscsaj most biztos menőnek érezte magát, egyébként is ráment erre a szuperhős képzelődés dologra, ami csak még rosszabbá tette az egészet. Komolyan nem vágom, mi értelme a hőst játszani, tök unalmas. Mindig a jó nyer, hogyne, én meg elalszom a tévé előtt a századik ugyanolyan befejezés után. És még utánozzák is. Borzalmas.
- Mondd csak, te el is hiszed ezeket a sületlenségeket, vagy csak azért mondod, mert minden szuperhős ezt mondja? Még egy rendes indokod sincs, hogy eljátszd a jó kislányt Rolling Eyes - kritizáltam. Tök jogosan. Még ha lenne valami legit oka rá, de ez így csak közönséges utánzás. Az anyja helyében lekevernék neki egy jó nagy pofont, egyrészt mert belekezdett valamibe, amit nem is gondol komolyan, másrészt azért, mert azt képzeli, veszélybe sodorhatja magát minden következmény nélkül. Az összes tagja ennek a céhnek valami hasonló barom? Hát, most már nagy sanszot láttam rá.
Na mindegy, majd a késeimen keresztül móresre tanítom. Gondoltam én, de nem csak a fegyvere volt valami spéci vacak, hanem tud további extrákat is. Konkrétan hiába kanyarítottam két csudaszép pixelcsíkot a mellkasára, az élete egyszerűen csak visszament maximumra poti és kristály nélkül. Ő is megkarcolt, de ez egy ilyen közelharci stílusban nem volt meglepetés. Az én fegyvereim rövidebbek voltak, ilyenkor könnyű préda vagyok. Mondjuk ezt a problémát pont meg tudom oldani, ennek szellemében igyekeztem kihasználni, amíg az egyensúlya nem megfelelő, és egy gyors mozdulattal megpróbáltam kicsavarni a kezéből a kardját, mielőtt újra megsoroztam volna a támadásaimmal. Nem nagyon akartam nézegetni a fegyverét, jobban tetszene, ha becsúszna egy pad alá. Milyen megalázó lenne, ha így harc közben kéne kétrét görnyednie a fegyójáért :3

Képességpróba: ha sikerül, kiütöm a fegyvert a kezedből és elveszíted a fegyver erőpontjait. A következő körtől korona dobásával felveheted, de mellékcselekvést kell áldozni rá. Amíg nincs a kezedben a fegyver, addig ha támadást hibázok, elvesztesz egy szintnyi CSP-t.
Két kutyaközönséges támadás.

HP: 200/200
P: 2/85
CSP: 130/235
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Júl. 27, 2016 7:30 pm

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


#1 'Római stílusos 6-os' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Aug. 03, 2016 5:57 pm

- Őszintén unom már ezt a témát. - Vetettem oda neki dühösen. Ha ezt akarta elérni akkor most örülhet mert sikerült teljesen felhergelnie. - Miért kellene nekem bárkinek is magyarázattal szolgálni, főleg a hozzád hasonló "de menők vagyunk ha beszólogatunk a másiknak kisasszony." Nincs szükségem indokra azért, hogy bármibe is belefogjak. Megteszem mert én így akarom! Amúgy sem lesz kihatással a harcunkra szóval neked meg aztán végkép mindegy, hogy mit miért csinálok. - Kivételesen ezek most tényleg nem csak jól csengő szavak voltak a számból. Alapvetően rossz kedvem volt és még azelőtt eldöntöttem, hogy mindent bevetek majd anélkül, hogy egyáltalán tudtam volna milyen egy kis fruska lesz az ellenfelem. Annak viszont örültem, hogy ha megverem akkor lerúghatom őt a magas lóról.
Ami viszont egyáltalán nem bizonyult könnyű feladatnak. Egy támadását kibekkeltem a gyűrű segítségével azonban a második ugyan úgy betalált és elég kellemetlen mennyiségű sebzést vitt be. Az ellenfelem gyors és nehéz kitérni a támadásai elől így próbáltam valamiféle helyzeti előny kicsikarni. Ahogy a kések belém martak már akasztottam is le az övemről a füstbombát és eldobom bízva benne, hogy fel is robban. Zárt területen vagyunk és már úgyis mindegy mert az egyik "titkos" képességem úgyis látta. Mondjuk attól független, hogy sikerül a befüstölni a termet vagy sem igyekszem növelni a távolságot köztünk egy nagyobb hátra ugrással. Elvégre ő mégis csak késeket használ én pedig akár távolról is tudok harcolni. Ezt kihasználva simítottam végig az ujjam a kar pengéjének egy részén, hogy megváltoztassam az alakját. Első gondolatom egy íj volt de eleve sose használtam még úgy olyan fegyvert így alternatíva kellet. A fegyver hegyét a lány felé céloztam és csupán egy apró ám jelentős módon változtattam a kinézetét ez pedig a penge hossza volt méghozzá annyira, hogy jócskán keresztül szaladhasson az ellenfelemen. Ráadásul mivel a metamorph pillanatokon belül át tud alakulni egy ilyen mértékű növekedés felér egy puskagolyó sebességével is.
- Ezt védd ki!- Mert egy ilyen kárörvendő felkiáltás kell, hogy kis is védje Razz

/Élet: 172
Csp: 112

/specre nem dobok mert ha sikerül Rikora akkor sincs hatással mert nem kisebb a látása Yuukiénál így teljesen rád bízom, hogy a füst előjön-e vagy sem. A csp-t ugyan úgy levontam/
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szer. Aug. 03, 2016 5:57 pm

The member 'Kurokawa Yuuki' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Pént. Aug. 05, 2016 10:24 pm

- És kit érdekel, hogy unod-e a rizsát, vagy sem? Azt mondok neked, amit akarok, kiscsillag - öltöttem nyelvet a csajszinak. Tök jellemző, amint elő kéne vennie egy rendes érvet, vagy cáfolatot, rögtön próbál lepattintani, mert nincs neki semmi ilyesmije. Jön ezekkel a hülye dumákkal, hogy azt csinál, amit akar, és semmi közöm hozzá. És ez baszottul igaz is, csak közben magát teszi szánalmassá azzal, hogy játssza ezt a felületes hőst, ami nagyon gáz volt. Ebben így semmi tiszteletre méltó nem volt, és simán lehet ugyanaz a sorsa, mint annak a másik bohócnak. Márpedig az élet kurvára nem játék.
- Majd szólj, ha meguntad a játékot, és már komolyan tudod venni magadat Rolling Eyes - vetettem oda - Na de akkor ki vele, miről akarsz dumálni? Ja, tudom már, beszéljenek a fegyvereink, mi? - sütöttem el egy klisét, mielőtt ő tette volna meg, hullajó alkalom volt kicsit kigúnyolni a "szakmáját". Én már belemartam az életébe, szóval ha nincsenek olyan hülye trükkjei, mint az iménti, akkor elég gyorsan véget érhet a harcunk. Jó, maga a harc is kurva gyors volt, egy csapás itt, egy ott, és lélegzetvételnyi időm se nagyon volt, mert máris robbant egy füstbomba, aminek semmi értelme nem volt, mert simán átláttam rajta, de ő ezt nem tudhatta. Ha már a fegyvert nem sikerült kiütni a kis kezéből, legalább elpazarolt valamit. Léptem egy hátra, és megkerültem egy padot egy pördüléssel, hogy akadályozzam a támadásban, viszont azzal nyilván nem számoltam, mert nem számolhattam, hogy nem ő fog utánam jönni, hanem csak a kardja. Mármint... ez mi az isten? Az egy dolog, hogy a belém fúródó penge olyan sebességgel jött, hogy nekiestem a mögöttem lévő padoknak az ütéstől, de milyen fegyver ez, hogy így lehet vele bánni? Hát baszd meg! Fogtam és eltörtem az egyik tőrömön egy mérget, majd feléje hajítottam egy széket, mielőtt újra megtámadtam volna. Mélyről felfelé indítottam két vágást, mindkettővel a domináns karját akartam megsebesíteni, amíg ő azzal foglalatoskodott, hogy valahogy kiheverje a dobálózásom Rolling Eyes

Egy pár támadás, a második késen egy Gyenge paralízis Méreg van.

HP: 119/200
P: 0/85
CSP: 119/235 - javítva
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Aug. 05, 2016 10:24 pm

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Hétf. Aug. 15, 2016 4:41 pm

- Igen azt mondasz amit akarsz. Különösebben nem befolyásol semmit sem. – Vontam volna meg a vállam de az előző mondatával kissé megfogott így csak némi hezitálás után tudtam neki válaszolni nem úgy mint a következő megnyilvánulására.
- Akármennyire azt hiszed, hogy én csak játszok én eddig is teljes mértékben komolyan veszemem minden cselekedetem. – Abszurd is lenne ha nem tenném(magamhoz viszonyítva persze). Hiába kezelem valóságként a játékot pont ez miatt gondolom a lehető legkomolyabban az egész szituációt és tehetem meg azt amit egyébként nem tudtam volna. Hogy ez mennyire jó? Nyilván nézőpont kérdése, Shu például lehetőséget lát bennem, hogy majd változást hozok és igazságot, ő legalábbis ezt állította még nem olyan rég. Ezt hallgatva az embert valóban elfogja az az érzés, hogy ő egy fajta kiválasztott és nagy dolgokra hivatott. Ha viszont onnan nézzük, hogy egy kis csitri kap egy kis erőt és rögtön azt képzeli, hogy emberek sorsáról dönthet és ítélkezhet, már annyira nem is fényes.
- Már ideje. – Bólintottam a számomra egyetlen értelmes mondatára ami a fegyverek szavát jelentette. Túl sokat gondolt ez a lány magáról és ez roppant mód idegesített és alig vártam, hogy letörhessem a szarvát. Na de itt jön képbe az érem másik oldala hisz én is úgy jöttem ide, hogy senki nincs aki megállítson és akár egy apró esélye is legyen ellenem. Az eddigi küzdelem is úgy tűnt számomra, hogy én diktálom a harc menetét és az utolsó találatomnál már szinte biztosra is vettem a győzelmem de…
Mindig van egy de! Az, hogy a mérge megbénított nem kicsit ledöbbentett hisz ennek nem lett volna szabad megtörténnie, hisz erre edzettem, ezt gyakoroltam, hogy ez ne történhessen meg! Ehhez képest ott álltam teljesen védtelenül és kiszolgáltatva ami elég nagy mértékben csökkentett az esélyeim.
- Nem tudok mozogni. – Jelentettem ki a nyilvánvalót inkább bosszankodva, mint sem kétségbe esve, pedig volt miért.

Élet:118
Csp:112
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Kedd Aug. 16, 2016 4:52 pm

- Ja, vagy úgy. Az úgy még rosszabb, ha még komolyan is veszed - grimaszoltam undorodva a hozzáállásától. Nem elég, hogy baromkodik és ilyen felelőtlenül viselkedik, meg játssza a megmentőt, de még csak nem is játéknak veszi, hanem ő szentül meg van győződve róla, hogy egy hős, aki embereket ment meg. Hát ezzel még több baj van, mint eddig hittem, de kezdek belefáradni abba, hogy egy ilyen kiscsajt próbálok megnevelni. Egyáltalán semmi közöm hozzá, ha beledöglik az egyik hősködésébe, hát így járt. Azt a másikat se sajnáltam, csak kurva dühítő volt, hogy léteznek ilyen emberek. Nem gondolkodnak ezek, amikor meg baj van, az már késő.
Az meg számomra volt baj, hogy elég kiegyenlített volt a harcunk, pedig éreztem, hogy gyorsabb vagyok, erősebb vagyok, nem is okozott gondot eltalálni a kislányt, és ő mégis tartotta velem a lépést. Kellettek a szemétségek, az aljas trükkök ahhoz, hogy megszerezzem a döntő fölényt, de hiába zavarta meg a szék talán, amit feléje hajítottam, ebben a kritikus pillanatban sikerült elbasznom az első vágást, és maximum a ruháját szakítottam el vele, de vörös pixelsebet nem okoztam vele. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a méreg a másik késemen volt, és azzal, hogy vagy az élete harmadát levittem egyetlen ütéssel, kezdtem nyeregben érezni magam. Bíztam benne, hogy már csak kétszer kell megvágnom a győzelemhez. Volt rá esély, viszont mindenképp gyengítenem kellett rajta, hogy ha kellemetlen meglepetés ér, akkor ne bukjam be a párbajt. Idegesítően magas volt a sebzése, jelenleg még egy poti se segített volna rajtam, ahogy elnézem. Nem volt sok időm töprengeni, úgyhogy az első dolgot csináltam, ami eszembe jutott. Ha ennyire biztosan talál el engem, hát vakítsuk  meg Wink
- És még vak is leszel. Tiszta gáz vagy Rolling Eyes - jegyeztem meg, mielőtt aktiváltam volna a köpenyem képességét, és a szivárványos vibrálással adtam neki egy jó kis szemrákot, hadd káprázzon a szeme Rolling Eyes

Szivárvány Köpeny aktiválva, innentől négy vagy felette találsz.
Az előző körben került rád egy 5 pontos mérgezés a késem képességéből, ami a te körödben sebez, szóval 113 HP-ról indulsz ebben a körben.
Két támadás egyenként 54 sebzéssel.

HP: 119/200
P: 0/85
CSP: 96/235
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Kedd Aug. 16, 2016 4:52 pm

The member 'Rikomono' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Aug. 24, 2016 4:32 pm

Megvan az a tipikus anime pillanat mikor a nagy döbbenetedre kitágulnak a pupilláid és tág szemekkel figyeled az események gyors egymás utánját. Na ez az amit nagyon nem javaslok. Ha ilyen állapotban pofán világítanak egy 1000 wattos spotlámpával az nagyon nem egy kellemes dolog nekem pedig körülbelül ilyen érzés volt mikor a lány aktiválta a köpenyét.
- Te vagy gáz! – Nyögtem kínomban, mert hát vissza szólni vissza kell és csak apró homályos foltokban láttam az eseményeket, ahogy azt is, hogy az egyik kés szépen végig hasít a bőrömön. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy pont emiatt a cselekedete miatt már a második kés nem ért célba és a paralízis méreg még időben vesztette el a hatását ahhoz, hogy elugorhassak. Még jó, hogy ehhez nem feltétlen kell látnom is és egy széket odébb lökve ugyan de a manőver sikeresnek lehetett mondani. Innentől, pedig ugyan azt tettem amit ő. Az első dolgot ami eszembe jutott. Rögtön két kis üvegcsét is leemeltem az övemről és pattintottam le a tetejét egy gyors de határozott mozdulattal és felhörpintve az egyik tartalmát jöhetett az ellencsapás. A látásom hamar tisztulni kezdett és innentől pedig elég volt csak egy picit kitartanom oldalra a kardot, hogy a fegyver felvillanjon és aktiváljon a swordskill. Az, hogy a fegyverem mikor nyerte vissza az eredeti alakját, nos valahol a felém repülő szék pillanatában történhetett. De vissza a skillhez. Meglehetősen rég használtam már ilyesmit, igyekeztem minél kevesebbszer alkalmazni és a saját tudásom szerint, forgatni a kardot ahogy Yuichi mutatta de úgy gondoltam, hogy ez kevésbé hatékony. A skillt amit a teleportáló képességem nyitott meg, most használtam először éles küzdelemben és az egész kulcsa a tökéletes időzítés. A kardom felvillant én pedig egy szempillantás alatt közvetlen Riko előtt teremtem és abban a pillanatban is már suhant keresztül rajta a pengén nagyjából derékmagasságban.

/Szerencsés ritmus potion elhasználva

HP:59
CSP:59/

avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Szer. Aug. 24, 2016 5:12 pm

- Bassza meg a kurva isten! - kiáltottam fel indulatosan, amint a második késem elkerülte a lányt. Dühös voltam, főleg mert nem szoktam ennyit hibázni, de ez már a harmadik támadás volt, amit így vagy úgy, de elbasztam. Még ha gyengébb lennék, de tök nyilvánvaló volt, hogy neki volt nehezebb dolga azzal, hogy eltaláljon engem, és mégis neki sikerült mindig, nekem meg nem. Pedig már ezerszer megnyerhettem volna ezt a retkes harcot, ha egy kicsivel több szerencsém van! Áááh, frusztráló! Ráadásul ha mérges vagyok, márpedig most az voltam, akkor kapkodni is kezdek, aminek most azért volt gáz, mert engedtem neki meginni egy löttyöt, ami nem tudom mi volt, de az mindegy is. Nem volt jó az én szempontomból. Mondjuk volt rá tippem, mi volt az, ha nem látok, akkor én olyasmit innék meg, amitől minimum látni fogok. Már ha lenne olyanom, de nem nagyon volt.
A támadására gyakorlatilag reagálni se tudtam, az életem ezzel pedig elég durván megcsappant. Potival nem jövök vissza, pajzs kristály nem elég, a védekező stílustól meg amúgy is kirázott a hideg, szóval inkább olyan megoldást akartam, amivel most teszek egy pontot a harc végére. Ő is trehányul állt. Egy támadásra tettem fel a párbaj sorsát, úgy éreztem ennyi elég lehet. Mindez a másodperc tört része alatt lezajlott volna a fejemben, ha tudok gondolkodni, de igazából nekem semmi ilyesmi nem járt akkor az eszemben, csak reflexből cselekedtem. Elkaptam a csuklóját, magam felé rántottam és bele akartam mártani a hasába a pengémet. De nem, ahelyett, hogy akadályba ütközött volna a kés, ezt is elkúrtam. Kiszolgáltatott helyzetbe kerültem...

Hatástalan támadás
HP: 36/200
P: 0/85
CSP: 49/235
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Csüt. Aug. 25, 2016 7:00 pm

Szerettem volna valamit még beszólni a káromkodásra csak, hogy még tovább idegesítsem a lányt de sajnos erre már nem jutott volna elég időm és a végén én is ugyan abba a csapdába esek mint ő. A szerencsés ritmus potion pedig tette a hatását és tökéletes ütemben támadhattam és ugyan ilyen pontossággal védekezhettem. Habár igaz, hogy a csuklómat megragadta és így nem bírtam rögtön meginni a második potiont de a szúrást kivédhettem a megfelelő pillanatban használt teleportációnak köszönhetően így Riko már csak levegőbe szúrhatott bele én pedig alig egy pillanattal később már mögötte voltam felhörpintve az italt és egy vágással egybekötött fordulattal akartam pontot tenni a párbaj végére. A lány elég gyors volt és talán még nem csak megfordulni de még valami cselre is lehetett ideje ami jó eséllyel akkor az én vereségemmel végződik hisz nagyjából fel is éltem a tartalékaimat ráadásul az életem is olyan kevésre apadt, hogy alig ha lehetne hibázni innen.
Az utolsó pillanatban még egy pillanatra elgondolkodtam, hogy felhasználjam-e a potiont vagy sem mert ettől a ponttól már közel biztosra vettem, hogy nyerek. Ha mellé is ütnék akkor is a tudat ott van, hogy nyertem. Nem tehetett volna semmit és csak is azért nem javultak a pontjaim a tabellán mert én magam döntöttem úgy a fukarságom miatt. De ha most nem használom el akkor mikor? Volt és lesz is még tartalékom ha véletlen szükségem van ritka italra és így hivatalosan is közelebb vagyok Hinarihoz elvégre ő és Shu volt a végcél. Mindkét aréna bajnokot leakartam győzni.

/Túlpörgés potion elhasználva.
HP:54
CSP: 8 /
avatar
Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 713
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 42
Exp:
7230/7300  (7230/7300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Rikomono on Pént. Aug. 26, 2016 10:21 am

Mikor gyakorlatilag eltűnt a kezeim közül, már tudtam, hogy ennek itt annyi. Mire megtalálom, kések legalább egy ütemet, és az egy ilyen harcban elég is a buktához. Mire megfordultam, már azelőtt éreztem a bizsergést, hogy megláttam volna, mit csinál, a rendszer pedig véget vetett a párbajnak és kihirdette a győztest. Nem engem. Nevetséges volt. Tulajdonképpen az nem érdekel, ha valaki elver, mert benne van a pakliban, én meg nem olyan csaj voltam, akinek mindene a győzelem és hisztizni kezd, ha veszít. Én a harcot szerettem önmagában, törni-zúzni, földhöz vágni, kiélni az agresszióm, levezetni a feszültséget, satöbbi. Király volt, hogy nem kell visszafognom magam, mert ha túl nagyot ütök, akkor eltörik az orra, és ha meglátszik, akkor tuti vizsgálat indul, engem meg megbasznak. Nem, itt nem tört el semmid, és elég volt egy borzalmas löttyöt meginni, hogy kutyabajod se legyen.
Most viszont mégis dühített, hogy kikaptam. De nem azért, mert kikaptam, hanem azért, ahogy és akitől. Onnantól kezdve, hogy jó ütemben lebénítottam, az én kezemben volt a meccs annak ellenére is, mekkora mázlista liba volt, erre elcsesztem, de kegyetlenül, és esélyt adtam neki, hogy egy jó kombóval lezúzzon. Ahhoz azért papír voltam, hogy sokáig húzzam, inkább azzal tudok nyerni, ha én gyorsabban lenyomom a másikat. Szóval ja, ez így kurvára frusztráló volt, arról nem is beszélve, hogy egy olyan ellenféltől kaptam ki, akinek inkább babáznia kellene még, nem fegyverrel hadonászni és hősnek képzelnie magát. Dühömben a földhöz is basztam az egyik késem, majd miközben az aréna díszlete semmivé lett, úgy én is megszabadultam a felszereléseimtől, és szó nélkül csörtettem ki a küzdőtérről. Szót sem érdemelt, nemhogy gratulációt. Mihez gratuláljak neki? Hogy szerencséje volt, vagy hogy én voltam béna? Ezt nem ő nyerte meg, hanem én veszítettem el, olyan közhelyeket meg nem fogok pufogtatni, hogy majd legközelebb agyonverem, mert ez tök nyilvánvaló. Áh, kell egy jó hideg zuhany, az majd lenyugtat...
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Riko vs Yuuki

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.