Étkező és konyha

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: Étkező és konyha

Témanyitás by Kiwi on Csüt. Szept. 29, 2016 11:12 am

Amint megnyugodtam kissé, könnyebben vettem a poénokat, és úgy mindent... Utáltam azt a tulajdonságom, hogy egy pillanat alatt fel lehet keverni bennem az állóvizet, és nehezen nyugszom meg utána. Most sem vagyok igazán megbékülve, de ezt a helyzetet könnyebben fogadom el, és alkalmazkodok hozzá, hogy hagyjam picit ülepedni a dolgokat. Viszont idővel be kell ismernem majd valamit, ami most még gondolati szinten sincs, meg csupán mint aprócska kis dobozban elhelyezett érzelemforrások ficánkolnak bennem. Ő már meglépett valamit, amit én nem. És ez az egyetlen dolog, ami miatt nem tudom annak látni őt, ami. Valamint ez magyarázza meg azt is, hogy én miért érzem magam kevesebbnek mellette, és ez miért bánt annyira, és miért emelek akkora különbséget kettőnk között. De mint mondtam ez még csak motoszkál bennem, és nem is szeretnék ezzel foglalkozni jelen pillanatban, bár a cselekvés, a tevékenység, az hogy kisebb hétköznapi feladatokat kell megoldjak, elősegíti a nyugodtságomat, valamint a tisztábban látásomat is. Hamarosan megvoltunk a reggelivel, elő kerültek a szószok, a kenyér, sőt, lassan a fiúk is, lányok is. Persze nem voltunk itt, mind, de a többségünk azért megjelent. Timi jó munkát végzett, bár lassabban szálingóztak le az emberek, vagy talán én kapkodtam a megterítéssel, annyira, hogy mire az első léptek zaját meghallom, minden készen legyen. Shu mondata tényleg jó zárónk volt, és helyeseltem is, mosolyogva, bár... azt nem értettem ezen miért kéne büszkének lenni. Természetes dolog, de a pozitívkodást nem fogom elrontani, így én is követtem őt ebben, még ha nem is biztos hogy azt éreztem amit ő.

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1701/1900  (1701/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Étkező és konyha

Témanyitás by Kiwi on Kedd. Okt. 11, 2016 9:47 am

/Ritsu/

Picit megrökönyödve figyeltem a fiút, de még így is cukinak találtam, megindított bennem valami kis anyáskodó érzést. Ellenkeztem vele, de annyira ártatlanul volt szerencsétlen, hogy nem tudtam ellene tenni, és felül kerekedett bennem, így pártfogásba vettem. Talán azért mert emlékeztetett az öcsémre, vagy hogy én mekkora baklövéseket vagyok képes elkövetni, de a lényeg hogy szimpátiát éreztem iránta.
- Igen, receptek kellenek. Azt küldetések adnak, vagy ritkább esetben lehet másoktól "örökölni". Ha valaki lemond a sajátjairól, és átadja neked, de az ritkán van, vagy ha éppenséggel tiert, tehát szintet vált. - Indítottam meg a gyorstalpalómat. Amikor felhoztam neki, hogy lemehetünk a konyhába, szélesre húztam a számat, elvigyorodtam. Tudtam, hogy értékelni fogja az ötletet, és jó érzés volt felkarolni, körbevezetni, és nem utolsó sorban... tapasztaltabbnak érezni magam mellette. Persze ügyeltem, hogy ne tűnjek fellengzősnek, de mit ad az ég, bevillant hogy Shukaku is hasonlóképp érezhet, amin én megsértődtem, és bántónak éreztem. Pedig nem... Vagyis nem tudom, most így a másik oldalt... nem olyan árnyakkal teli mint ahogy én éreztem, akkor.
- Igen, már éhes vagyok. - Hazudtam, de azt akartam hogy jobb kedvvel és lelkesedéssel tudjam lecsalogatni. Mondjuk jobban belegondolva nem voltam még éhes, de nem vetettem volna meg, semmi féle harapnivalót, szóval még jól is jött. De előbbre vettem a jártasságokat akartam átbeszélni.
- Hmm... jobban belegondolva azt az asztal mellett kényelmesebben meg lehet beszélni. - Mosolyodtam el, és végül megindultunk lefelé az ebédlő felé.


Az étkező hatalmas volt. Két nagyobb részből állt, az egyik a tényleges étkező, egy hatalmas asztallal, székekkel, hangulatos terítékkel, felül egy óriási csillár, alattunk szőnyeg, és két nagyobb szekrény, valamint egy hűtő. Ezt elhagyva, vele párhuzamosan egy pult, ami mögött maga a konyha volt. Már kisebb térrel, de két három főnek még pont eléggel. Ott volt látható, a sütő, a mosogató, a szemetes, a pult, és pár szekrény, és a szekrények mellett egy ajtó, ami a kamrába vezetett.

Leérve, kinyitottam a hűtőt és magam mellé engedtem a fiút. Volt választék bőven. Sült csirkeszárny, szószok, főtt kukorica, sütemények, valami gyümölcsleves, és valami szendvicsek is oda voltak készítve. A hűtő ajtajában, tej, jeges tea és jeges kávé.
- Ha gondolod, főzhetek meleg teát, és tudok sütni tükörtojást. - Na igen, a főzőtudományommal itt még nem büszkélkedhetek túlzottan... de azt még csak, csak összehozom. ^^"

_________________

Kiwi
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 412
Join date : 2015. Jul. 22.

Karakterlap
Szint: 22
Exp:
1701/1900  (1701/1900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.