[Küldetés] Don Ravioli pincéje

Go down

default [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Argo on Hétf. Júl. 11, 2016 10:00 pm

Haszeki Hürrem írta:"Éles szemű" kalandoraim!
Van egy kisebb, kipucolásra váró kazamata Horunkában. Egyedül is megtenném, ám a rendszer nem engedi, ezért társakat keresek magam mellé. Aki érez magában affinitást, az elfogadás után megkapja a szükséges koordinátákat.
Időpont: július 11., 22:00


Értelemszerűen aki elfogadta, annak megjelenik a küldetés, az ígért koordináták és a többi. Így az első kör roppant egyszerű: ki miként keveredett a hirdetőtáblához, mik jártak a fejetekben, satöbbi-satöbbi, a szokásos halandzsa ilyenkor Smile
A megadott helyszín egy "Sugar and Spice" nevű kicsi kocsmácskához vezet. Tipikus retro hely, tégladíszítéssel, fa padokkal és kellemes zenével, a pult mögött álló mosolygó, bajszos, kövérkés bármesterrel, aki egy kendővel törölgeti a söröskorsókat. Csupán egy-két vendég lézeng erre, Hürremet nagyon könnyű kiszúrni. Lenge, nyárias, már-már hálóinghez hasonló fehér ruhácskáját viseli, és unott ábrázattal könyököl a széke háttámláján, ahogy féloldalasan ülve az egyik fali tájképet nézi.
Érkezzetek meg nyugodtan, természetesen odavet egy köszönést már előre is és időnként az időt lesi.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 888
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Bruce Jefferson on Kedd Júl. 12, 2016 4:02 am

A napok, melyeket bent töltöttem, volt, hogy gyorsan teltek, de volt, hogy lassan. Egészen kezdtem már megszokni a játékbeli életet, szemben a kintivel: megtanultam, hogy miként szedhetek össze aranyat, tapasztalati pontot, és tárgyakat. Habár még különösebb dolgokat nem sikerült összeszednem, azért próbálkoztam. Sikerélményem is volt: íjász kasztot választva sokkal egyszerűbb volt tüzelnem a kiszemelt célpontra, mint odakint: a játék kisegítő rendszerének köszönhetően majdhogynem mindig találtam. Na persze tudom, hogy ez csak azért van, mert még gyengék itt a mobok, de akkor is jó érzés volt látni, hogy minden egyes nyilam belefúródik az ellenbe. Kikapcsolt teljesen, néha még arról is megfeletkeztem, hogy ez biza csak egy játék, és ki kellene kerülni innen mihamarabb, hogy Jack megkaphassa a fejére a jól megérdemelt barackot.
Valamelyik nap, már nem emlékszem, hogy mikor, de felvettem a városban egy küldetést, életem első SAO küldetését, melyet egy Haszeki Hürrem nevű alak adott fel, éles szemű kalandort várva.
Habár kazamatában még nem jártam, és úgy hallottam, oda csak meghalni járnak az egyes szintű játékosok, azért megpróbálom, mert nem egyedül leszünk.
Ahogy a leírásban benne volt, meg is kaptam a koordinátákat, mely egy pöppedt kocsmához vezetett. Láttam már ennél nagyobbat is, de sebaj: idebent nem volt se nívós nevem, se temérdek pénzem, így nem panaszkodhatok.
Körbenézvén gyorsan csak a csapost, egy-két iszogatót, no meg egy igen csak dekoratív hölgyet tekintettem meg. Haj több volt rajta szerintem mint ruha, és bár nem volt valami hideg kint, de ezt a fehér ruhát inkább nevezném strandruhának vagy plusz tizennyolcas munkaruhának, mint sima egyberuhának, de sebaj: mindenkinek megvan a maga ízlése. Nekem most a sör az ízlésem, így miután visszaköszöntem a hölgynek, felajánlottam neki egy hasonló korsó italt, már ha szereti. Ha nem, az se gond, mert szomjas vagyok és megiszom azt is Smile
Ránézek az órára, szerencsére nem késtem el, még van 10 perc bőven este tízig.
-Elnézést hölgyem, nem Ön adta fel véletlenül a kazamatakitakarító küldetést? -kérdem korsómat felhajtva, melyet úgy intézek, hogy észrevétlenül sasolhassam a domborulatokat. Odakint úgy sem volt senkim a családomon kívül, idebent meg úgy flörtölhet az ember, ahogy akar. Asszem. Smile
avatar
Bruce Jefferson
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2016. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Júl. 14, 2016 5:57 pm

Tekintve, hogy Horunka talán a legunalmasabb település az összes közül, melyet eddig felfedeztek Aincradban, nem csoda, hogy legfeljebb egyszer tévedek erre egy évben. Jószerivel semmi sincs itt, így játékosok se nagyon. Csak egy poros falucska volt. Nem volt miért erre sétálnom. Legalábbis alapesetben nem volt miért. Ha azonban egy félreeső, kihalt helyre volt szükségem, akkor adta magát Horunka magánya. Ezek a ritka esetek hoztak el ide az elmúlt években, piszkosnak nevezhető üzleteket bonyolítottam le informátorokkal, vagy éppen piszkosnak nevezhető találkákig jutottam fiatal, szemrevaló hölgyekkel. Most mégsem a település ezen tulajdonsága hozta el a jelenlétem, hanem egy felhívás, melyről szinte első kézből értesültem.
Ha Hürrem-chan azt mondja egy kazamatáról, hogy egyedül is ki tudná pucolni, akkor egészen biztos vagyok benne, hogy az én jelenlétem túlzó hozzá. Azonban régi és meglehetősen közeli ismeretségünk okán úgy döntöttem, hogy ideje felmelegíteni a kettőnk közötti szigorúan diplomáciai és üzleti jellegű kapcsolatot, és akkor már illő volna valódi lovagként viselkednem, és egyfajta pajzsként szolgálni a kazamata kitisztításához. Pontban tíz óra előtt egy perccel toppantam be a kocsmába, ahol persze a csaposon kívül szinte csak mi voltunk. Biztosan nem éri meg üzemeltetni egy ilyen kevéssé frekventált helyet, azonban ez nem a külvilág, itt egy kicsit más szabályok élnek. A játékosokat még a legeldugottabb helyen is ki kell szolgálni.
A lány mellett már ott sertepertélt egy fickó. Elég volt ránéznem ahhoz, hogy a testtartásából és egy-két mozdulatából megállapítsam, nem viseltetett semlegesen Aphroditém idomai iránt. Persze az a férfi, aki nem figyel fel egy ilyen lenge, ruhának is alig nevezhető kosztümben flangáló, természet által bőven megáldott szépségre, annak van egy rossz hírem :] Elvigyorodtam, és mire tízet ütött az óra, addigra én is ott termettem a hölgy mellett.
- Micsoda öröm újra látni téged! Megengeded, hogy csatlakozzak felemelő társaságodhoz, Aphroditém? :] - köszöntem rá Hürremre, és ha engedte, akkor bizony a magam szokásos ódivatú stílusát felelevenítve megajándékoztam egy kézcsókkal, mielőtt helyet foglaltam volna mellette - Szeretném felajánlani lovagi szolgáltaimat kegyednek, nálam tökéletesebb pajzsot nem is találhatnál egy kazamatához - közöltem vele, hogy én is a küldetése miatt jöttem, és nem a szokásos ügyeinket intézni. Azt talán majd utána, elvégre az időpont meglehetősen késői volt, mondhatni ha nem tart sokáig az incidens, innen mindenki egyből az ágyba fog menni, és nem feltétlenül külön-külön :]
- Azt hiszem mi még nem ismerjük egymást. A nevem Tachi. Önben kit tisztelhetek? - fordultam a másik férfi felé néhány pillanatra, miután a lánnyal végeztem. Értelemszerűen az ő jelenléte volt a legkevésbé fontos, és mint ilyen, maradt utoljára.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Cearso on Kedd Júl. 19, 2016 4:48 pm

Még látom Tachit befordulni a helységbe, ahova a küldetés koordinátái vezettek. Ez egy pillanatra elveszi a lelkesedésem, de gyorsan túl is lépek a dolgon. Voltam már rosszabb emberrel is egy kalandon. Meglepő módon az volt az indító szeme egy közel másfél évig tartó láncreakciónak, aminek a végén egymásra találtunk egy másik emberrel. Még ha az véget is ért. Ezért úgy döntök, hogy egy kellemetlen alak még nem elég, hogy lemondjak egy kazamatáról.
Belépek a fogadóba, és hallom, Tachi miként intézi a szavait egy nőhöz. Ami meg is lep egy kicsit. Majd elgondolkoztat.
Ha a Romlott így beszél egy nővel, akkor nagy eséllyel ismeri is. Ha valakit elcsábított egyszer nem hiszem, hogy így beszélne vele. A bossharcokon (már amelyiken én is ott voltam) nem láttam őt. Így maradt a céh, aminek létezéséről Asu által tudok.
Újabb mély lélegzet. Még mindig nem tudom feldolgozni, amit Asu csinált.
Vajon mennyi lenne az esélye, hogy meg akarjanak ölni, ha véletlenül megemlítem a titkos céh létezését?
Tachi talán. Ha nem mondok konkrétumokat, akkor még azt is hihetné, hogy csak vaktában tippelgetek, és volt egy szerencsés találatom.
Arról viszont fogalmam sincs, hogy a másik kettő mennyire érdekelt a dologban.
A srác? Nem hiszem. Túl szelebúrdin viselkedik, hogy azt mondja az ember róla, hogy hidegvérű gyilkos. A lányról sokkal inkább. Bár rá nem épp a hidegvérűt mondanám. Volt már bajom nőkkel, és eddig a legtöbbször én húztam a rövidebbet.
Túl sokat fantáziálsz. Csak menj oda, és köszönj nekik.
Így is tettem. Csak egyetlen szót mondtam, határozottan, hogy mèg véletlenül se érzödjék a határozottlanságom.
-Cear.
Aztán a többiek reakciójára vártam.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Hürrem on Kedd Júl. 19, 2016 8:46 pm

Nem is leplezem a színtiszta nem-értés tekintetét, mikor az első érkező - mert hát teljesen természetesen látszott rajta, hogy nem csak úgy erre tévedt teljes menetfelszerelésben - egy korsó sörrel akart megvesztegetni, és csakis utána érdeklődött a küldetést illetően. Felhúzott szemöldököm és rosszallóan csücsörítő szám talán megadta neki a választ, de tekintve, hogy az ilyen kis ficsúrok nem igazán az ész hívei szoktak lenni, jobb, ha szavakkal is megadom neki a kellő választ. Ehhez pedig először egy kis mosoly kell, összehúzott szemek, és kissé hátradőlök, legalább a látványban had élvezkedjen, ha másban nem is fog ezek után. Bár még mindig meglephet... :]
-Először is; a sör nem éppen kifejezetten női ital, de kétlem, hogy az én ízlésemet a pénztárcád meg tudná fizetni. -nincs helye kertelésnek. Már jó ideje lakom ebben a világban, ideje őszintének lenni. -S igen, én tettem ki azt a bizonyos cetlit. Halljam, mihez értesz? Bírja a gyomrod a nehéz munkát? Talán egy név sem ártana, kedves; jómagam a nemes Hürrem név birtokosa vagyok.
Oldalvást sem kell pillantanom, hogy megismerjem a közeledő léptek hangját. Oly rég, s mégis oly közeli múlt elevenedik fel, hogy a mosolyom már-már őszintévé válik. Hogy beszél-e a fiú vagy sem, bár ideje bőven volt befejezni mondandóját, a tekintetem végül a lovagra vetül, ahogy mellénk ér és megszólal azon a kellemes hangján. A lehető legkisebb mértékben fordítom a fejem felé; igazából számítottam rá, hogy eljön. Azon lepődtem volna meg, ha nem tette volna.
-A javíthatatlan s tévedhetetlen Adonisz. -csóválom meg kissé a fejem, és hagyom, had üdvözöljön az illendőség szabályai szerint. Ezek után legyen akármilyen az újonc, a kazamata játszi könnyedséggel teljesíthető lesz; én adom az észt, Tachibana pedig az erőt és a védelmet. Vajon a kis barátnője hogy van?
Aki viszont igazán megfogott, az a bűvös harmadik. Időt tekintve, szinte ki is futott belőle, hisz én már álltam volna fel, hogy elkezdhessük, mikor megérkezett. A tekintete mindent elárult, de engem nem igazán érdekelt semmi, ellenben ahogy közeledett, a testtartása, a mozgása, és az a hang, a lényegre törés, a kiállás... szinte levegőt sem kaptam először. Mélyet kellett lélegeznem, hogy uralkodni tudjak azon a hevességen, ami elérte a szívemet. Alaposan végigmértem, és bár nem látszott olyan kihívónak, mint Adonisz, tapasztaltabbnak tűnt az elsőnek érkezőnél. Ígéretes csapat, van itt minden, mi szem-szájnak ingere.

Felkeltem ültemből és kissé távolabb léptem, a kocsma közepére, hogy jól lássanak és halljanak. Nem hagytam, hogy bármelyikük is közelebb lépjen hozzám, ahogy lassan feléjük fordultam. Vártam egy kissé, majd teátrális mozdulattal, széles ívben felemeltem a karjaimat és behunytam a szemem.
-Üdvözöllek titeket dicső lovagok, és köszönöm, hogy megvédtek ezen a roppant veszélyekkel teli úton! -majd elmosolyodtam, leeresztettem a karjaimat és lassan a jobb oldali falhoz lépdeltem, míg elküldtem a csapatmeghívót a jelen lévőknek. -A küldetést a csapostól lehet felvenni, eldumálhat egy darabig, a lényege, hogy egy olasz maffiózó földalatti pincéjébe visz az út. A csapóajtó itt van. -mintha mibe se kerülne, a pult mögé penderülök és lábammal dobbantok egyet a kérdéses nyíláson. -Elméletileg rejtvényeken keresztül vezet az út, pár könnyebb mobbal. A lényeg, hogy miután belépünk, az ajtó bezárul, a kilincs eltűnik és meg kell találnunk, hogy kijussunk. Teleportkristály, ehhez kapcsolódó képességek nem működnek, ha új játékosok felvennék a küldetést, őket máshova teleportálja a rendszer, tehát kívülről sem tudnak kihozni minket. A kazamata időre megy, pontosan egy óránk lesz mindent megfejteni a három szobában, ha ez letelik, akkor vége és sikertelen az egész. Minden világos?
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Júl. 21, 2016 3:38 pm

- Túl sok hitelt ad szerény személyemnek, kedves :] - biccentettem a magam nyájas hangnemében, mintegy reflektálva az övére. Bátran használhattam ezt a hangnemet, hiszen jól ismertük egymást: ő is tudja, hogy hajlok az effajta viselkedés felé, s én is tudom, hogy őt nem zavarja, sőt, még viszonozza is. Udvariasságom vezetett rá arra is, hogy megkérdezzem ismeretlen útitársunk nevét, ugyanakkor vajmi keveset számított. Láthatóan Hürrem se ragadtatta el magát tőle, szemben a harmadik érkezővel.
- Nahát, Cear-kun, csak nem újfent egyazon helyre sodort minket a sors? :] - kezdeményeztem egy sunyi félmosollyal valamiféle kommunikációt, de nem számítottam túlságosan bő válaszra. Tisztában voltam vele, hogy ellenszenves vagyok neki, ahogy bizonytalanságát sem volt képes leplezni előttem. Hiába a határozott, félszeg bemutatkozás, a mozdulatai beszéltek helyette is. Ennek ellenére Aphroditém figyelmét képes volt felkelteni, mire egy apró mosoly volt a válaszom. Míg Hürrem kisétált az asztalok közé, addig oda is hajoltam Cearso-kunhoz, hogy halkan odasúgjam.
- Óvatosan, szagot fogott a vadász. Ha nem vigyázol, préda lesz belőled :] - húztam ajkaimat hamiskás félmosolyra, majd újra kényelmesebb pozitúrát vettem fel, és minden idegszálammal a jelen lévő egyetlen hölgyre összpontosítottam. Ő is ugyanolyan vadász volt, mint én, akinek mindig valami újra van szüksége, és bár törekedtem arra, hogy ha a Kezdetek Városában tartózkodtam, egy-egy magányosabb napon eltöltsünk egy-egy estét a templom megszentségtelenítésével, Hürrem íze már túl megszokott volt. Ettől függetlenül igen kellemes volt ránézni, hiszen az egyik legszebb kisasszony volt egész Aincradban. Egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik hasonló kalibert képviselnek és felérnek szépségéhez, pedig volt már néhány kalandom.
- Ez úgy hangzik, mint egy szabaduló szoba - észrevételeztem, majd habozás nélkül elfogadtam a lány felkérését, innentől hivatalosan is a csapata tagja voltam - Majd mesélhetnél róla, hogy szerzel tudomást efféle küldetésekről :] - vetettem fel egy-egy unalmasabb percre tartalékolva a témát. Való igaz, számos rejtett ajtót találni efféle helyeken, a Kezdetek Városa alatt is meghúzódik egy jelentősebb labirintus, ahol számos gazfickó rejtőzik, és mint ilyen, már a létezése is hétpecsétes titok.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Cearso on Szer. Júl. 27, 2016 11:12 am

Ezek után már semmilyen kétségem nem volt afelől, hogy ezek ketten ismerik egymást. Viszont nem ez volt a legfurcsább a találkozásunkban.
Fura a hozzáállásom a Romlotthoz. Nem az a fajta ember, akivel szívesen tölteném a szabadidőmet. Egyáltalán nem bizok benne, miközben írigy vagyok rá. Ő az esetek többségében levegőnek szokott nézni, így én is tavolsagtartón tudtam viselkedni. Jól meg is voltam ezzel.
Most pedig úgy köszönt, mintha nem 8s lenne közöttünk feszültség. Lényegében nem is szoktuk zavarni egymás köreit. Amíg engem nem érint, felőlem csinálhat, amit akar. Ha ő így köszön nekem a minimum, hogy illendően válaszoljak neki. A bizalmam ennek ellenére sem nyerte még el.
-Úgy néz ki. Mindkettőnket vonz a kihívás.

A következő mondata meg ennél is nagyobbat szólt.
Egy pillanatra meg a lélegzetem is elállt a döbbenettől. Ez most fenyegetés akart lenni? Nem hinném, nem ilyennek ismertem meg. Ha valaki útban van neki, nem hiszem, hogy foglalkozna fenyegetéssel, egyszerűen csak eltenné az útból. Meg aztán mivel fenyegetném? A másik srác jobban rámászott Hürremre, ami kevesebb reakciót váltott ki belőle. Mikor tisztaztam magamban, hogy ez nem lehet fenyegetés, vettem néhány nyugodt lélegzetet.
Akkor is marad a kérdés: mi akar lenni?
Figyelmeztetés? De mire?
Ha nekem szól, akkor nagy eséllyel én lennek a célpont, de ki lenne a vadász?
Kizárásos alapon a lany maradt. Rendben de ez nem elég. Egy metafora ennyi kínt okoz, akkor mit fogok odalent csinálni?
Gondoljuk át még egyszer a dolgot.
(Tachi és a srác inkább a lányra pályáznának), és akkor, mint a villám vágott belém a felismerés. Tachi úgy értette a dolgot. A lányra néztem. Én nem látom ennek semmi jelét, bár ez nem jelenti azt, hogy a Romlottnak ne lehetne igaza. Mondjuk tud arról, hogy nincs érzékem a nőkhöz, és csak szórakozni akar. Fifty-fifty alapon egyik esélyt se vetettem el teljesen.
-Köszönöm. Vigyázni fogok.

Remek, akkor szórakoztassuk Tachit. A csapat kérdésben már nem vagyok olyan gondtalan, mint a Romlott.
-Erre feltétlen szükség van? Ha jól értettem, ha együtt megyünk, akkor egy helyre kerülünk. Odalent meg csak három szoba van. Mennyi az esélye, hogy bármelyikünk annyira eltéved, hogy erre szükség lesz?

Persze nem utasítom el azonnal a felkérést, meghagyom az esélyt arra, hogy meggyözzenek, amíg felveszem a csapostól a küldetést.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Bruce Jefferson on Pént. Júl. 29, 2016 12:30 am

Ahogy a lány bemutatkozik, megvakarom magamban a fejemet, hajjaj, buta voltam, nem mutatkoztam be. Bizony, ezt már elbaltáztam, nem is kicsit, hanem nagyon. Ilyen böszmeséget
ifjú nem csinált mint mi. Ezt elronthattam volna reggel, délben és este is. Hát, most este volt. Sebaj, úgyse vagyok a kalibere a lánynak, az is tuti.
-Ne haragudjon meg hölgyem a modortalanságomért, a nevem Bruce. Bruce Jefferson. Kérdésére válaszolva igen, a gyomrom bírja a nehéz munkát ~ habár ha a való világban lennénk, biztos más lenne a véleményem.~
Izgatottan várom hát a fejleményeket, amelyekre úgy tűnik, nem kell sokáig várnom. Maximum pár perc telhetett el, és megérkezett a többi társam is, bár ahogy látom, egyikük, akit Adonisnak nevezett a Hürrem, nagyon is ismeri a hölgyeményt. Talán még jobban is, mint kéne. Sőt, itt mindenki ismer mindenkit, csak én vagyok egyedül kihagyva a szentháromságból. Láthatatlan vagyok a számukra. No, ez mondjuk nem esik rosszul, mert ilyen baki után legalább elbújhatok idézőjelben a háttérben és segíthetem őket a kazamatában. Ami a lány elmondása szerint három szobából áll. Szabadulószoba. Na, azokat szeretem!
Viszont nem tévesztem szem elől a feszültséget a három társam, főleg a két hímnemű egyed között. Na, én innen kilépek, nem veszek részt a hölgyért futtatott csatában. Szemeimet már inkább nemhogy az idomain, már magán a hölgyön sem futtatom meg. Nem hiányzik, hogy odalent ne védjenek mondjuk meg egy ilyen dolog miatt.
Miután mindenkinek bemutatkoztam tisztességesen, felveszem a küldetést a csapostól ~ asszem 10-15 percet dumálhatott, persze, hogy nem lehetett elnyomni az NPC monológot -.- ~, válaszolok:
-Ha szabadulószoba rejtvényekkel, akkor nem lesz semmi problémánk. Imádom az ilyesmit, oldottam is már meg párat. Habár nem vagyok valami erős, de logikával segíthetek!- teszem meg utolsó szavaimat.

Induljon akkor a móka, követem a többieket! Smile
avatar
Bruce Jefferson
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2016. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Hürrem on Szer. Aug. 03, 2016 11:05 am

-Mint az üzenetben is mondottam, a rendszer egyedül nem enged be. Mindenképp szükséges, hogy csapatban legyél legalább egy emberrel :] -bár számomra inkább tűnt ez a kérdés olyannak, mintha "valamit azért kérdezzünk mindenképp, mert anélkül olyan furi lenne" érzetűnek, mint igazi érdeklődésnek. A másik kettő viszont elég okos volt ahhoz, hogy egyből kitalálja, miről is van szó, amit egy büszke mosollyal fogadtam. Pont, mint a kialakult kis csatát hármójuk között, és kicsit bántott is, hogy az egyik kis lovagocska a jelek szerint inkább visszavonult. Úgy tűnik, ő némi bátorításra szorul egyes területeken, a három szoba bejárása közben majd gondoskodom róla, hogy megjöjjön az étvágya. Amint mindenki elfogadta a csapatfelkérést - remélhetőleg az íjász is, ő különösképp fontos lett a számomra -, kinyitom a csapóajtót és elindulhatunk lefelé.

Egy hosszabb lépcsősor vezet lefelé, a félhomályba, az ajtó pedig amint becsukódik mögöttünk, a kilincs eltűnik, és a rendszer is egy üzenet képében üdvözöl mindenkit a küldetésen, és tájékoztat minket, amiről már tudtunk; hogy nem juthatunk ki, amíg végig nem visszük, vagy le nem jár a határidő.

A téglafalú szobában egy asztalka áll középen, rajta összedobált papírok, egy kis, fekete notesz és egy toll. Az asztal sarkára egy 8 számjegyű lakattal lezárt dobozkát raktak, a fiók szintén lakattal van felszerelve, de azt egy négy betűs szó fogja kinyitni. Velünk szemben az első ajtó, amit egy lófej díszít, szájában egy karikán lóg a hozzá való kulcs, de nem lehet leszedni, hiába próbálkozik az ember.
Összecsapom a tenyerem.
-Hát, egy kicsit többre számítottam, de talán majd a következő szoba érdekesebb lesz.
avatar
Hürrem

Hozzászólások száma : 173
Join date : 2013. Aug. 10.

Karakterlap
Szint: 4
Exp:
50/200  (50/200)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Bruce Jefferson on Vas. Aug. 21, 2016 9:38 pm

Értem, tehát akkor nem engedi be egyedül. Hát, látszik, hogy nem figyelek eléggé, jobb lenne, ha a részletekre emelném a tekintetemet, többször, mint most. Igen-igen. Nem ártana. Vagy én voltam az, aki valójában figyelt, és más volt az, aki nem? Ööö..ja, meglehet. Mindenképp!
Hamarosan csapatfelkérést kapok Hürremtől, amit habozás nélkül elfogadok. Szeretném mihamarabb elkezdeni ezt a küldetést, mert ténylegesen szeretem a szabadulószoba-rejtvény-elrejtettünkittegyolyandolgotamitcsaktöbbentaláltokmeg-féleségeket. Ezt leírhattam volna több szóban is, nem egy levegővételre. Hm. Sebaj.
Séta-séta semerre, ugyanis egy kis csapóajtó kattant fel Hürrem kezében, és már indulhat is a móka és a kacagás! Mármint a hosszú lépcsőzés alulra, hála az égnek, hogy nem létra. Nem vagyok annyira oda a létrákért, de megmászom én ha kell. Pont úgy, mint ahogy most a lépcsőket mászom szép fokozatosan.
Nagy szemekkel pislogok, mert a fényviszonyok eléggé negatívba fordultak át, de azért még nincs kukksötét, mert látok. Csak még nehezen, hozzá kell szoknia a két golyónak a szemüregemben. Vagy a receptoroknak. Vagy miknek, mittomén, Jefferson vagyok, nem orvos-biológus.
Amint leértünk, no kilincs, no plusz fény, viszont kapunk üzit a rendszertől! Yay, sosem jutunk ki innen élve! Ja, de, ha lejár a határidő Very Happy
A többieket megelőzve, már egyből alaposan körbenézem a szobát, hála a jól látó szemeimnek, mert hozzászoktak a sölágossághoz, de hozzá bizony!
Szóval körbenézek, van egy asztalunk, meg papírok, meg notesz meg toll, meg lakat, meg fiókok, meg még lakatok, meg egy lezárt ajtó pacikobakkal, pofikájában egy nyílászáró kulcslyukába illeszkedő kulccsal. Majd meglátjuk, melyikbe.
-Hát valóban nincs itt sok minden, de az biztos, hogy én megnézem azokat a papírosokat.- mondom, majd el is kezdem őket turkálni, hátha találok valami érdekeset közöttük. Hátha. Addig remélem, hogy a többiek is elkezdik hasznosítani magukat, bár nem én vagyok a főnök, de körbekutakodhatnának ők is.
-Azzal a lakattal egyébként meggyűlhet a bajunk. 8 számjegyes, ami azt jelenti, hogy 8 alatt a 9 lehetőségunk van rá, ha nem találjuk meg a számokat, ami több, mint 300000 lehetőség..nem érdemes próbálkozni vele, kell a kód.- fejtegetem.
avatar
Bruce Jefferson
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 15
Join date : 2016. Jun. 19.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Tachibana Makoto on Szer. Aug. 24, 2016 3:31 pm

Mókás volt, ahogy Cearso-kun elsápadt erre az apró félmondatra. Valószínűleg sok rémisztő dolog megfordult a fejében, nem igazán tudta hová tenni, amit mondtam. Legalábbis egy darabig. Nem volt teljesen ostoba, végül rájött, hogy mire céloztam. Abból, ahogy a tekintete bolhaként pattant Hürremre, nyilvánvaló volt, hogy leesett számára a tantusz. Ezzel szemben a másik fiú jól láthatóan visszavonult. Kicsit sajnáltam a lányt, hogy ilyen férfiakkal kell majd eltöltenie egy órát ezekben a bezárt szobákban, és ezt természetesen magamra is értettem, hiszen nekem is megvolt a magam defektje. Elvigyorodtam, ma is lesz szórakozásom a játékon kívül is :]
Amint Cearso-kun is hajlandó volt megszabadulni a paranoiájától, lemehettünk a pincébe körülnézni. Bevallom, a bezártság engem egy kicsit feszélyezett, noha ez nem az a helyszín és nem az a társaság volt, amitől tartanom kellene. Azonban a tudat, hogy nincs hová menni, mégis zavaró volt. Persze ez rajtam nem látszott, ura voltam a testbeszédemnek.
- Jól érzed, hogy harmadik helyen vagy, de ha ezt elfogadod, elveszted minden esélyed az előrelépésre. A nők megérzik, ha nincs önbizalmad. Pedig Hürremért igazán megéri versenyre kelni, nekem elhiheted :] - léptem oda Bruce mellé immár odalent, miután körbenéztem a szobában. Kézbe vettem a noteszt és szórakozottan pörgetni kezdtem a lapjait az ujjaim között - Én nem vagyok a versenytársad, Cearso pedig nem tudja, hogy kell egy nővel bánni. Az első benyomást eltoltad, de ha jól adod magad elő, és hiszel magadban, még bármi lehet :] - tettem hozzá, majd továbbálltam, hogy megnézzem, valóban üresek-e a falak az egy szem lófejjel, és a szájából lógó kulccsal. Nem volt a szobában olyan rejtvény, ami üvöltött volna, hogy kezdd velem.

Elfeledkeztem erről a küldiről, elnézést a késésért :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Cearso on Pént. Szept. 09, 2016 11:34 am

Tachi nagyon szemét volt a húzásával. Remélem tényleg csak az érzéseimmel akar játszani, és nincs semmi komoly a szavai mögött.
Végül csak sikerült meggyözniük, hogy fogadjam el a csapatkérést, de azonnal ki is lépek a csapatból, amint belépünk a szobába és a rendszer engedi, és senki se figyel. A többiek úgyis a szobával vannak biztos elfoglalva.
Csak csapatban enged be, és sehogy se juthatunk ki. Nem látom mi veszély fenyegetne, ha magányos farkasként vennék részt a fejtörésben. Legrosszabb esetben nem kapom meg azokat az információkat, amit a csapat többi tagja megkapna.

Nem cáfoltam meg Tachi szavait. Teljesen igaza van abban, hogy nincsen érzékem a nőkhöz. Eddig kettőből kettő volt kudarc. Nincs is szándékom a közeljövőben újabb kapcsolathoz.

-Te is sokat érthetsz a kombinatorikához. Ismétléses permutáció, tehát inkább 8 a tizediken, ami kereken százmillió kombináció.

Odalépek a lakathoz és kipróbalom az előre beállított kódot, bár nem hiszem, hogy ilyen egyszerű dolgot adtak volna a kezünkbe.
-Mármint most már csak kilencvenkilencmillió-kiliencszázkilencvenkilencezer-kilencszázkilencvenkilenc.
Azonban ennél többet én sem próbálkozok a dologgal, egy óra alatt erre a célra szolgáló felszerelés nélkül én sem tudok vele mit kezdeni, és ha valami csoda folytan esetleg sikerülne még mindig nem tudjuk mit takar a másik két szoba.
-A négybetűs szóval is nagyobb esélyünk lenne. Bár az is majdnem félmillió lehetőség. Feltételezve, hogy csak angol betűket használunk.
Mondjuk az nem a legjobb érzés, hogy itt van elöttünk a kulcs és nem tudjuk használni. Ennél biztos jobb lenne, ha legalább a kulcs el volna rejtve.
Ha a falak és a papirosok mar le vannak csekkolva, akkor számomra mar csak egy dolog maradt a szobában.
Mért kaptunk egy tollat is a sok papír mellé? Nem mintha barmit is le kéne írnunk. Az első gondolatom az volt, hogy egy kiltépett lap alatti részt kell kisatiroznunk, hogy rájöjjünk a kódra...
Aztán az, hátha írtak valamit a tollra.
A másik dolog amit mindenképpen megnézek, hogy nem esett le/lett elrejtve valami az asztal alá.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Argo on Hétf. Nov. 07, 2016 2:47 am

Bizonyos okokból a küldetés februárig jegelésre kerül! További sorsa ezután dől el.
Addig is helyet nem foglal, a résztvevők nyugodtan mehetnek más küldetésekre, és ha ez folytatódna, miközben be van telve a három helyük ezen kívül, a teljes jutalmat akkor is meg fogják kapni a végén itt is és a többin is!

Köszönöm a türelmet és megértést :3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 888
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Don Ravioli pincéje

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.