[Küldetés] Frud a kobold

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Szer. Május 10, 2017 2:07 pm


Moonsoul

Úgy tűnik jó ötlet volt mindenkit kiszabadítani, aki csak az utatokba akadt, és nemcsak azért, mert így a harcba induló tömeg létszáma növekszik: az egyik városlakó a hálás köszönet mellett egy meglehetősen érdekes információval is tud szolgálni.
- Amikor futottam kifelé az erdőbe, elrohantam egy nyugati stílusú kávézó mellett - meséli - A koboldok egészen addig a nyakamon voltak, de ott le tudtam hagyni őket: egyszerűen kikerülték a helyet, inkább egy másik utcát választva. Talán nem szeretik az erős kávéillatot, nem tudom - vonja meg a vállát bizonytalanul, tovább sétálva mellettetek. Majd megtorpan, talán veletek együtt nézve felfelé: kiértetek a sűrűből, az erődítmény pedig fenyegetőn tornyosul fölétek. Kobold őrök járkálnak a falon kezükben íjakkal, és bár úgy tűnik eddig valami mással foglalkoztak, de miután az egyik kiszúr benneteket, a legtöbbjük felétek fordulva emeli fel fegyverét. A kapu, a hely egyetlen bejárata tőletek egy olyan kétszáz méterre van, leeresztett rácsokkal. Mit tesztek?

Rikomono

Az erőszak most tényleg a segítségedre volt, és nem kellett sok, a rács pixeleire esve engedett utat neked a szellőzőnyíláshoz. Érdekes módon a téged lövő koboldok figyelmét eközben valami más köti le mostmár, így további sebződés nélkül juthatsz be és mászhatsz előre a szűk folyosón. Egy kicsit azért nyirkos és penészszagú, de legalább előrefele halad - a lehetőségekhez képest egészen sokáig is. Aztán egy ponton elágazik, majd mégegyszer és mégegyszer, és meglehet szerencsésen döntöttél, ugyanis végül eljutsz egy olyan részhez, ahol nem szűrődik ki zaj a farács másik oldaláról. A levegőben kellemes kávéillat terjeng, és ha kikukucskálsz, egy kávézó konyhája terül el alattad. Sehol senki. Kimászol, vagy inkább megfordulsz és keresel egy ennél különb helyet?

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Moonsoul on Csüt. Május 18, 2017 5:50 pm

Emmy csupán pislogott kettőt az információ hallatán, ő igazából oda sem figyelt, miközben tekintete a városfalat kereste. Chancery hümmögése, elgondolkodón az állát támasztó kartartása keltette fel inkább a figyelmét.
-Netán... ez fontos? -kérdezte halkan, már-már óvatosan.
-Bármi az lehet. Köszönjük. -felelte a macskafülű, egy kedves mosollyal a városlakó felé fordulva.
Meneteltek tovább, ám már nem sokáig. Emmy egyenesen nekirohant a falnak, koppant egyet, száját elhagyta egy erősebb "au" és majd nem a fenekére huppant volna, ha nem kapja el egy erős kéz. Az egyik velük tartott, kiszabadított játékos bólintott egyet, mikor Emmy sután megköszönte a baleset elhárítását és ruháját igazgatva jobban megszemlélte az akadály mibenlétét. Ahogy tekintete egyre feljebb és feljebb kúszott, úgy markolt szívébe bele ismét a félelem, és úgy érezte, menten megfagy, akár a Jégkirálynő.
A fal magas volt, túl magas ahhoz, hogy képes legyen megmászni. Fent a magasban egy madár körözött, lustán csapva olykor a szárnyaival, a koboldok ügyet sem vetettek rá. Csak az egyikük nézett lefelé, talán azért, mert hallotta Emmy jajdulását, és csak hamar elrikkantotta magát valami ismeretlen nyelven.
-Csessze meg! -káromkodta el magát Chancery és megigazította kezén a fényes, csillogó kesztyűt. -Jól van, semmi baj! Íjászok, fegyvert elő, célozzatok és lőjétek ki őket, ahogy tudjátok! Ne izguljatok, nem lesz baj!
Valamit megnyomott az elé kerülő panelen, Emmy nem látta, mi lehetett az, majd a macskafülű lány felnézett, szemeiben szinte tűz villant, ahogy valami fényes indult meg felfelé. Az események hirtelen mozgalmassá, túl mozgalmassá váltak a számára, kardját a két kezére fogva a falhoz tapadt. Itt talán nem fogja egyik őrszem sem eltalálni...
-Moonsoul!
-Hee? -rezzent össze, mikor meghallotta a szigort a felcsattanó hangban.
-Te kérlek fogj pár embert és szaladjatok a kapuhoz, nézzétek-e, ha ütitek, van-e bármi változás, van-e bármiféle statja, ami csökkenne tőle! Hát ha be tudjuk ütni! Akármi is az eredmény, utána azonnal gyertek vissza!
Eltelt két másodperc, mire felfogta, mire akar a lány kilyukadni... illetőleg még akkor sem értette igazán, de bólintott. Ránézett pár játékosra, akik szemmel láthatóan nem tartoztak az íjász kaszthoz és suta futólépésben elindult velük a kapu felé. Ahogy odaért, a kapu mellett megbújtak, és megpróbálták úgy ütni a rácsokat a fegyvereikkel, hogy ha vannak bent ellenségek, ne érhessék el őket.
avatar
Moonsoul
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2016. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
345/350  (345/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Jún. 12, 2017 4:05 pm

Na tessék, ennyi. Erről van szó. A rács beterít a pixeljeivel, én meg örömmel fürödtem meg benne, mielőtt lebuktam volna, hogy besurranjak. Az egyetlen gebasz az volt, hogy tudják, hogy itt vagyok, szóval odabent készülhetnek is rám, de ennek is tök egyszerű a megoldása. Ha szembejönnek a koboldok, levágom őket Neutral Csak ne lett volna ilyen rohadt szűk ez a járat. Nyilván sietve másztam előre, mer' ugye nem túl okos dolog sokáig dekkolni egy ilyen büdös helyen, ahol ráadásul ki se tudok nyújtózni rendesen. Szóval nem vacakoltam, és gondolkodás nélkül haladtam. Ha elágazás jött, akkor találomra választottam, és közben igyekeztem figyelni, hogy hol találok kijáratot, és mi vár a túloldalon. Azért annyira hülye nem vagyok, hogy önként belesétáljak a kis vakarcsok karjaiba, szóval azért olyan helyeken nem álltam meg, ahol nyilvánvalóan tivornyáztak, vagy mit tudom én, milyen faszsággal szórakoztatták magukat. De tényleg, mit csinálnak a koboldok, ha csak létezniük kell? Ezt én komolyan megkérdeztem magamtól? Ki a rákot érdekel?
Gőzöm sincs, mennyi ideig keresgéltem, mire találtam egy olyan rácsot, ami mögött látszólag nem volt senki. Leskelődtem egy darabig. Ránézésre valami konyha. És üres. Na most ha nekem valaki egy üres konyhát ad, abból többnyire nem sül ki túl sok jó, különösen akkor nem, ha ellenséges területen vagyok Rolling Eyes Másztam még egy kicsit, hogy a lábammal berúghassam a rácsot, ami ennek megfelelően meg is adta magát, majd végre megszabadultam a szűkös járattól. Miután lehuppantam, jó alaposan kinyújtóztam, átmozgattam a tagjaimat, majd körbe néztem, hátha találok valami ehetőt. Vagy ihatót. Mert az triviális, hogy nem fogok otthagyni egy konyhát anélkül, hogy megdézsmáltam volna a készleteket, nemde? Remélem ezek a nyomorékok azért képesek ehető dolgokat is zabálni, és nem csak giliszták, meg bogarak jelentik az egyetlen cuccot az étrendjükben. Tele hassal több kedvem lesz azt a főcsávót is felkajtatni Rolling Eyes
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Szer. Jún. 28, 2017 9:50 pm


Moonsoul

A sortűznek köszönhetően a falon lévő őrszemek csakhamar elpixeleződnek: sokukat nyílvesszők, egy másik részüket a pattogó láng és pár találat nullázza le, társaik pedig ezt látva inkább visszavonulót fújnak - egyelőre. Felülről tehát megszűnik a fenyegetettség, habár, mivel az elején azért vissza is lőttek rátok, a csapat jelentős hányada veszített a páncéljából.
A kaputól viszont úgy tűnik nem akarnak tágítani a mobok, és igaz a rácsok túlvégéről nem érnek el titeket, de számuk egyre csak nő, ahogy odafentről vonulnak lefelé. A kapunak amúgy van tartóssága s ez minden csapással egyre csak csökken, de vajon okos ötlet lenne betörni azt s frontális harcba kezdeni? A döntés a tiétek.


Rikomono

Hát, a konyha az üres. Illetve találsz benne rég tartósságukat vesztett, enyhén bűzölgő alapanyagokat, ha keresel, de azok még az emberek után maradhattak itt, kobold kéznek ugyanis nyoma sincs a helyen. Maradhatsz itt vagy akár tovább is mehetsz: az utcák per pillanat üresnek tűnnek és a kiáltozások is inkább a fal felől érkeznek; odakint elkezdődhetett a csata. Lehet nem annyira szervezett az együttműködés, vagy csak nem értek még oda hozzád azok, akik látták, hogy besurrantál? A végeredmény ugyanaz: tulajdonképpen szabad utad van a szint urához, azzal az egy nehézséggel, hogy koboldjárőrök mindenhol vannak s ha észrevesznek, bizony meg is támadnak azonnal. Ha pedig harcra kerülne a sor, megosztok veled egy talán nem is olyan nagy titkot: bőven leszidtezed őket.

Feladat: a mese lereagálásán túl juss el a miniboss rezidenciájáig (amennyiben oda akarsz menni), útközben viszont legalább három ponton találkozz koboldokkal - hogy elfutsz-e vagy harcba szállsz velük, az rád van bízva Smile

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Rikomono on Vas. Júl. 02, 2017 2:49 pm

Bleeergh! Most komolyan? Ezek nem zabálnak semmit? Micsoda pazarlás, elég volt hozzáérnem a cuccokhoz, és máris pixelekké váltak, olyan régen elveszítették a tartósságukat. Picsába, azt mondod üres hassal kell átverekednem magam a kobold görcsökön? Úgy kell megvívnom a főtakonnyal, hogy éhezek?! Ez kegyetlenség... Kénytelen voltam kopogó szemekkel elhagyni a helyszínt. Utcára kerültem, de azért nem maradtam fedél nélkül. Bármelyik házat magamévá tehetném Rolling Eyes Kint sehol senki, de a városfal irányából kurva nagy kiáltozás meg ilyesmik hallatszottak. Fegyvercsattogás, halálhörgés, pixelzizzenés, tudod, na. Csak nem ideért a másik csapat, miután semmit sem tettek értünk? Bravó! Legalább pici hasznom lesz belőlük, ha kevesebb manó lesz az utamban, így nagyobb esélyem van rá, hogy el tudok lopakodni a királyi köcsöghöz. Aki hol is lehet? Gondolkodjunk logikusan. Igen, olyat is tudok néha, nem ér cikizni, mert buta vagyok >.> Szóval ha valaki valaminek a valamije, akkor azt nem fogják egyedül hagyni, és minél messzebb lesz a harcoktól. Kell egy olyan helyet keresnem, ami valahol a hely közepén van, és nem rohannak a koboldok segíteni a falakra onnan. Ennek ugye van értelme? Ugye?
Na, akkor ennek szellemében el is indultam, de amilyen zseni vagyok, az első sarkon befordulva bele is rohantam egy kurva kobold hadjáratba Rolling Eyes A baj az volt, hogy megláttak, szóval kénytelen voltam kést húzni. Nem vágom, ezt miért mondom úgy, mintha nem élvezném miszlikbe aprítani ezeket a büdös dögöket, habozás nélkül közéjük ugrottam, és simán felaprítottam a torkát ennek a kábé két tucat izének, mielőtt olyan nagyon felocsúdtak volna. Miután az utolsó is pixelekké változott, ami a legszimpatikusabb formájuk, leráztam a tőröket, nehogy koboldosak maradjanak, aztán mentem is tovább, igyekeztem megtalálni a városka központját, meg a sok koboldot. Az osonást már untam, szóval simán csak szedtem a csülkeimet az utcák sűrűjében. Még egyszer beleszaladtam pár kerge koboldba, akik a falak felé rohantak volna, de azoknak is a pengéim jelentették a végállomást Rolling Eyes A buli azonban csak akkor kezdődött igazán, amikor találtam egy rossz kunyhót, ami picit díszesebb volt a többi düledező kalyibánál. És még ilyen kis nyomorékok is voltak körülötte. Na itt váltottam "lopakodásba", ami annyit jelentett, hogy az egyik kobold mögé surrantam, megragadtam, és a súlyemelésemet kihasználva behajítottam a többi közé, letarolva vele még néhányat. Persze ugrottam is utána, és kaszaboltam tovább széles vigyorral az arcomon. Imádok ilyen primitív szörnyfajzatokat gyepálni, sikerélmény deluxe, úsztam a pixelekben! Még talán nevettem is. Hű, ha bemegyek ide, akkor jön a boss? Vajon az mekkora kihívás lesz? Nem lesz OHKO, mint a többi? Rolling Eyes
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Moonsoul on Hétf. Júl. 03, 2017 11:18 am

Emmy a kapu melletti fal mögé bújt, onnan vágott rá talán kétszer a rácsokra anélkül, hogy megfordult volna. Rémülten sikoltott fel, mikor úgy érezte, a kardja valami puhába nyomódik, és kis híján el is ejtette a fegyverét. Minden ízében reszketett, a hangok, a zajok az agyába martak, és szíve szerint összekuporodott volna sírva egy sarokban. Bár csak egy könyvben lenne csupán, ahol az ilyen harcok is sokkal fenségesebbnek és hősiesebbnek vannak leírva!
Nem sok idő múlva az egyik túlélő elrikkantotta magát, hogy menjenek vissza, Emmy pedig várakozás nélkül követte, szinte repült vissza a csapat többi tagjához. Chancery-ék ekkor már nyugodtabb körülmények között lehettek, a fenti támadás a jelek szerint megszűnt, bár Emmy így is behúzott nyakkal mert csak a cicafüles lány mellé vonulni, szorosan magához ölelve a kardját.
-No, mire jutottatok? -kérdezte amaz kíváncsian, szemeivel a falak tetejét fürkészve.
-A-a-a-a k-kapu az... izé... szóval...
-Betörhető?
Emmy bólintani tudott csak, úgy érezte, valami gombóc akadt a torkára, és hiába nyeldekel, nem tűnik el onnan. Chan hümmögött egy kicsit, a kapu felé pillantva, ahonnan viszont egyre nagyobb zajokat sodort feléjük a levegő. Majd végignézett a csapaton, félhangosan, talán csak magának gondolkodva.
-Tudnék gyógyítani, ha nagyon szükséges, meg van pár kristályom is erre a célra, deee... Mennyi kobold van ott?
Az egyik túlélő, aki szembenézett a kapuval, válaszolt.
-Tehát a fenti őrök is oda vonultak? Akkor semmiképp sem megyünk arra. Gyertek, próbáljuk megkerülni az erődöt, hát ha találunk egy másik bejáratot. Akinek van Lopakodása, az most vegye elő, de senki ne kezdjen magánakcióba! Aki rést talál, az Lopakodjon vissza és szóljon!
Azzal elindultak a kapuval ellenkező irányba. Emmy próbál elől maradni, nyitva tartani a szemét, a falakat és a falak tetejét fürkészte, nem-e érkezik valahonnan ellenséges támadás vagy esetleg megpillant-e egy gyenge pontot. A csapat többi tagja is hasonlóképp viselkedett, Chan pedig látszólag magabiztosan vezette őket szorosan a fal mentén, bár a keze erősen ökölbe volt szorítva és a levegőt is elég sípolósan vette. Mintha nagyon izgult volna valami miatt.
Emmynek egy pillanatra eszébe jutott a másik cicafüles lány, aki már jó ideje eltűnt...
avatar
Moonsoul
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2016. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
345/350  (345/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Kedd Júl. 18, 2017 11:43 am


Rikomono

A miniboss lakhelye előtt őrséget álló koboldokat minden további nélkül el tudod pixelezni, ám ahogy belépsz ebbe a díszesebb sátorba - ami majdnem akkora, mint egy bossterem -, a pontjaid már a terem túlvégében székéből éppen felálló Frudhoz aránylanak. Körülötte 10 páncélos, pajzzsal és buzogánnyal felszerelt kobold őr áll, felettük meg is jelenik a felirat: "Páncélos kobold". Kicsivel előrébb pedig a már odakint is előforduló moboktól találsz még ötöt, ők "Manószerű kobold" néven futnak.
Belevágsz ebbe a 16vs1 harcba, vagy inkább nem? Frud hívására a kaput eddig védő mobok fele elhagyja őrhelyeit, és a csapat a hangokból ítélve egyértelműen feléd tart.

Amennyiben belevágsz, harci körök kezdődnek, az alábbi adatokkal:
miniboss és csapata ellen:
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.8 SP kiskörönként.)
Frud, 10x Páncélos Kobold, 5x Manószerű Kobold
faltól érkező koboldok ellen:
Rikomono (48. szint): 200/200 HP, 85 páncél, 250/250 CSP
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 7.6 SP kiskörönként.)
30x Manószerű Kobold


Moonsoul

A várost erős falak védik minden irányból, a kaput és egy betört rácsú szellőzőnyílást kivéve, így bármennyire is tűnik jó ötletnek, nem találtok más alkalmas pontot a csoportos támadásra. A falon itt-ott elszórt kobold íjászok emellett néha rátok is lőnek, bár hatékonyságuk elhanyagolható. Marad tehát a kapu, ahonnan azóta érdekes módon a védők majd fele eltűnt, vagy a szellőző, amelyen egyesével be tudtok jutni ugyan, de ki tudja, hova fog vezetni?

Feladat: válaszd ki a két lehetőség közül az egyiket.
Ha a kaput választod, írd le, hogyan törtétek be és küzdöttetek meg a 40 darab "Manószerű Kobold" nevű mobbal. (Dobni nem kell, statarányokat pedig nem számolok, mert sok különböző statelosztású játékost irányítasz. Az viszont talán fontos, hogy egy kobold 5-öt sebez, 15 a gyorsaságuk és darabonként 60-60 sebzéstűrésük van.) A hozzászólás végére győzzetek és induljatok el a város falain belül.
Ha a szellőzőt választod, írd le, hogy milyen utatok volt a szűk, büdös járatokban és a sok elágazás után végül hogyan sikerült kijutni a városba. A hozzászólás végére induljatok el valamerre a városban, és utatok során győzzetek le legalább 2 csapat őrjáratot (a fenti pontokkal és mobokkal, egy őrjárat 5-6 koboldból áll).

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Moonsoul on Csüt. Júl. 20, 2017 10:13 am

/Kisregény incoming/
Chancery hümmög egy sort, ránéz a térképére, mikor megtalálják a szellőzőnyílást, majd halk szavakat vált egy árnyharcossal a csapatban - bár Emmy még nem ismeri jól a kasztokat, a kis patkányképű srác két tőréből és igen csak nagy gyorsaságából ítélte meg, mi lehet a választott kasztja. Ő maga rettegve, reszketve várt, szorosan a falhoz lapulva, amíg a többiek megpróbálták leszedni a fal tetején olykor előbukkanó koboldokat. Ebben elsősorban az íjászok remekeltek, na meg olykor-olykor önjelölt vezetőjük is, aki pedig csak csettintgetett, mégis minden csettintés után egy kobold hatalmas villanás közepette el is tűnt pillanatok alatt.
Alig pár perc múlva a patkányképű felderítő visszatért, és súgott valamit Chancery fülébe, aki komor arccal bólogatott, majd összecsapta a tenyerét és végigfuttatta tekintetét a társaságon.
-Nos, drágáim... -kezdte, mit sem törődve már azzal, hogy kiabálásával felver-e bárkit is. -Úgy tűnik, a kaputól közben eltakarodtak páran, ezen kívül megtaláltuk ezt a lukat is. Valószínűleg ez a rendszer műve, lehet, a küldetés alapján erre kéne menni, DE! -emelte fel az ujját. -Egész sokan vagyunk, nem kell félni. Nem szükséges pontos számot mondani, de kérek mindenkit, árulja el nekem nagyjából a szintjét.
Meghallgatott mindenkit türelmesen, olykor bólintva és hümmögve egyet. Mikor a csapat nagy része megtette a válaszát - köztük Emmy is halkan közölte, hogy "egy" -, Chan még gondolkodott pár másodpercig, majd újból megszólalt, közben rámutatva különböző, nagyobb szintű emberekre a csoportban.
-Titeket szeretnélek megkérni rá, hogy térjetek vissza a kapuhoz, és óvatosan támadjátok meg. Osszátok be jól az energiátokat, a lényeg úgyis az, hogy tartsátok fel azokat a koboldokat, akik ott vannak. Mi pedig lemászunk a járatba, és amint bent vagyunk, hátba támadjuk őket, kinyitjuk a kaput és ismét egyesülünk. Rendben?
A többség bólintott - persze volt, aki húzta a száját, egy-két játékos pedig kerek-perec közölte, hogy ezt nem csinálja, de Chan nem kezdett velük vitázni, csak bólintott rá, majd nézte, ahogy a kiválasztottak, körülbelül 10-12 játékos elindul a kapu felé. Sóhajtott egy nagyot, mintha bántaná valami, mire Emmy kérdőn nézett rá, de a lány ezt talán észre se vette; rögtön megfordult és elsőként mászott be a csatornába. Emmy szorosan követte, kezében a kardjával.
Nem sokára rá az orra elé kapta a kezét és úgy érezte, a gyomra pördül egyet meglepetésében a hasában. Szinte áldásnak tűnt az a tény, hogy ebben a világban az étkezés nem úgy működik, ahogy a valóságban, így nincs is mit kiadnia magából, ám ez cseppet sem segített elviselni a bűzt, amire ő mindig is érzékenyebb volt.
-Valaki járt már itt. -szólalt meg Chancery alig pár méter megtétele után, majd ciccegve megcsóválta a fejét. -Istenem, utálom, hogy lenerfelték a Nyomkövetést, már el is tűnt. Pedig most nagyon jól jönne a dolog.
-Hogy... mi? -vonta fel a szemöldökét Emmy. Chan, amíg határozottan mentek át az első elágazásnál, elmagyarázta neki, mi is a Nyomkövetés lényege, ám a második ponton megállt, elgondolkodva piszkálva az egyik hajtincsét, majd végül elindul az egyik irányba.
Meg kell hagyni, ez a kis kaland jó darabig eltart. Egy-két alkalommal ugyanis zsákutcába futnak, így Emmy már-már úgy érzi, soha nem jutnak ki, mikor Chancery kinyit egy újabb rácsot, és végre diadalmasan felsóhajt, hogy megérkeztek. Gyorsan, sorban másznak ki a célterületre, egy tömegben maradva mindaddig, amíg az utolsó ember is csatlakozik hozzájuk, közben Emmy, aki másodiknak lépett ki a csatornából, a várost veszi szemügyre, ismét úgy érezve, a szíve épp jókedvűen liftezik a térde és a torka között fel-alá. Amint mindenki kiér, a figyelmét végül kényszeredetten elveszi a csapat maga, mivel késlekedés nélkül elindulnak a kapu irányába, hogy megtámadják a védőket és beeresszék a többi tagot.
Emmy hátul maradt, mire a kapuhoz értek és Chancery pár magasabb szintű taggal némi ütlegelés után eltávolították a védő koboldok nagy részét, békén hagyva a megfutamodókat. A lány reszketve állt egyik lábáról a másikra, tekintete űzött vadként járt ide-oda a sátrak között, míg nem egyszer csak éles sikítás törte meg a viszonylagos csendet; eltelt két másodperc is, mire felfogta, hogy ő maga sikít; érkezett ugyanis az első kommandó.

Emmy számára itt kezdett az egész helyzet a totális zavarrá avanzsálódni. A csapat nagy része előre tőrt, hogy fogadja a koboldokat, ő pedig az egyikük lökés nyomán hátra esett, kardja pedig messzire repült tőle. A nagy kavalkádban amíg megpróbálta visszaszerezni kardját, hogy legalább a fém hideg érintése a kezében némi biztonságérzetet nyújtson neki, az egyik kobold megkerülte a társaságot és egyenesen a hátába döfte fegyverét. Különös volt, hogy nem érzett fájdalmat, mindössze egy nagyobb ütést, akár ha valamilyen lapáttal alaposan megküldték volna a derekát, amitől ismét elesett, kardja egy karnyújtásnyira volt tőle.
A kobold ismét támadott, és csak a puszta szerencse, hogy a sebzése viszonylag viselhető még egy olyan alacsony szintű játékosnak is, mint ő, mentette meg elsősorban. Egy pattogó tűzgolyó terítette le végül a szörnyet pont azután, hogy Emmy páncélja darabokra tőrt a kis mitugrász csapásai alatt, és mikor ujjai a kard markolatára fonódtak, dübörgő léptekre lett figyelmes.
Többen is odamentek hozzá, felsegítették, érdeklődtek utána. Emmy reszketett minden ízében, úgy érezte, mindene bemocskolódott, sáros, koszos, a haja összetapadt, semmi más nem akart már, csak hazamenni, lefürdeni és elfelejteni ezt az egészet. Észre se vette, hogy a csapatban bizony voltak már olyanok, akik rosszabb állapotba kerültek, mint ő. Chancery, miután végignézett mindenkin, összecsapta a tenyerét és döntésre jutott.
-Oké, ideje bevetni a szupportkodást. Ne ijedjetek meg, nem lesz semmi baj.
A kis kardforgató valahol itt döntött úgy, hogy rendben, ideje lesz hozzászoknia a különös dolgokhoz, mert úgy tűnik, idővel nem fog tudni meglepődni semmin. A macskafülű lány körül ugyanis hirtelen forróság tőrt fel, majd olybá tűnt, kellemes, csalogató tűz-szárnyakat növeszt alig pár másodpercre. A lángok végigsimítottak mindenkin - Emmy meg is ugrott, mikor hozzá ért, bár azon kívül, hogy kellemes meleg járta át a testét, nem történt semmi. Kivételt képeztek ez alól azok, akiknek a feje feletti zöld sávból már fogyott, és csak most vette észre, voltak olyanok, akik már pirosan villogtak és ziháltak a fáradtságtól. Mindenki életcsíkja egy perc múlva már teljes pompájában fürdött, Chancery szárnyai pedig mintha szertefoszlottak volna, és a hőmérséklet is visszatért a normálisra. A lány elmosolyodott, egy büszke bólintással nyugtázta a sikerét, majd intett, hogy menjenek tovább.
Az út természetesen nem ígérkezett könnyűnek; hamarosan újabb őrjáratba futottak, ami azonnal megkoptatta a lány iménti gyógyításának sikerét, ám a csata végére már közel sem voltak olyan rossz állapotban, mint előtte. A kisebbek, mint Emmy és mindazok, akiknek a páncélja sem volt már meg, hátul maradtak és éberen őrködtek minden neszre. Ezt a részét Emmy most már különösképp nem szerette, mivel ő már az árnyékoktól is úgy érezte, menten összeesik az ijedtségtől.
Bízott abban, hogy együtt elég erősek ahhoz, hogy hamarosan véget vethessenek ennek az egész kalandnak.
avatar
Moonsoul
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2016. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
345/350  (345/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Rikomono on Pént. Júl. 21, 2017 1:57 pm

Jaaj, de klisé ez baszki, én bejáraton be, ő meg felkel a székéből. Bakker, ez tényleg egy miniboss, megjelenő nevek, életcsíkok, s a többi. Gáz. Mindegy, azért voltam itt, hogy beverjem a képét, egy tucat ilyen kis görcs meg nem tűnik számomra túlerőnek, szóval én innen nem hátrálok ki, az hétszentség!
- Yo! Jöttem pixelt ontani, baj? Nehogy már elkényelmesedjetek itt, még a végén belakjátok a helyet, ami a miénk Rolling Eyes Mondjuk a kajára vigyázhattatok volna, ti nem esztek semmit? Nem tudjátok, miből maradtok ki, kurva finom kaják vannak - jártattam a pofám kicsit, miközben számolgattam. Háromféle kobold, nagyjából tényleg egy tucat. Igazából nem tűnt vészesnek. Szóló fájtot ide, hah! Fordítottam az egyik késen, így az egyiket hagyományos, a másikat meg visszafogással ragadtam meg, vettem egy nagy levegőt, megcsináltam a képesség aktiváló mozdulatot, aztán szökkentem is előre. Logikus az lett volna, ha védik a nagy mamlaszt, de szerintem voltam náluk annyival gyorsabb, hogy simán áttörjek. Azért egy-egy suhintást kapott a két típusú töltelék, csak hogy lássam, mennyit kell velük melózni, ha kell egyáltalán. De ja, a lényeg nekem a főnök úr volt, az összes maradék támadásomat beletettem a kis köcsögbe. Nem voltam olyan gyors ellene, mint vártam, viszont a mozgása épp elég lomha volt ahhoz, hogy minden vágásom akadálytalanul betaláljon. Béna. Ez se lesz kihívás? Rolling Eyes

Képiaktiválás: fele CSP-t fogyasztanak a cselekvéseim.
Egy támadás az egyik manószerűbe, egy az egyik páncélosba, kérem szépen, mi történt a csíkjukkal.
Maradék négy támadás Frudba, 240 sebzés.
96 CSP fogyott.
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Vas. Júl. 23, 2017 3:55 pm


Rikomono

A Manószerű Kobold, akit támadtál, az egyetlen csapásodtól elpixeleződött, ám a Páncélos Koboldok már nem tűnnek ennyire egyszerűnek: közted és Frud közé állnak, pajzsukkal felfogva a minibossnak szánt összes vágásod, majd vissza is ütnek, az időközben téged körülvevő Manószerű Koboldokkal együtt. Frud maga is előrébb lép, pálcájával ütést mérve a mellkasodra, majd újfent körbeveszik a pajzsos őrei, nem hagyva neked szabad utat.
Összesen 70 sebződést szedtél össze így egy kiskör alatt. Hogyan tovább?

Páncélos Kobold #1-5: (mindegyik 1-1 vágásodat fogta)


Páncélos Kobold #6-10: teljes élet, teljes páncél
Manószerű Kobold #2-5: teljes élet, teljes páncél
Frud: teljes élet, teljes páncél

Rikomono (48. szint): 200/200 HP, 15 páncél, 250/154 CSP, 4.6 SP


Moonsoul

A győzedelmes csaták után elindultok a városban, ha minden igaz egyenesen Frud a miniboss lakhelye felé. Út közben több őrjáratba nem botlotok bele s hamarosan meg is pillantjátok a hatalmas, bossterem méretű, díszes sátrat; odabentről csatazaj hallatszódik.
Meg valami mást is hallotok: a szerencsétekre nem túl ügyesen koordinált s ezért bizonyára eltévedt kobold őrsereg a faltól korábban távozó részét. Olyan harmincan lehetnek, de mégcsak most fordulnak rá arra az utcára, amelynek végén a sátor s ti álltok. Nincs túl sok időtök dönteni: elébük mentek és harcba szálltok velük, vagy inkább berohantok a miniboss sátrába és megpróbáljátok még azelőtt legyőzni, hogy a serege ideér és hátbatámad titeket?

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Moonsoul on Kedd Júl. 25, 2017 9:17 am

A csapat hátsó fele kis híján beleütközött az elsőbe, mikor páran hirtelen megtorpantak és hümmögve adtak hangot csodálatuknak. Emmy félénken lesett ki a csapat oldalából, szorosan fogva a kard markolatát maga mellett és vigyázva, hogy ne érjen hozzá vele senkihez. A hatalmas sátor valóban impozáns látványt nyújtott, de még mielőtt a kis szedett-vetett sereg beiramodott volna, Chan felemelt keze állította meg őket. Pisszegett és fülelt pár másodpercig, feje hol a sátorra, hol az utca felé fordult, majd végül halkan megszólalt.
-Lassan és halkan induljunk el. Hallok valami gyanúsat, bent pedig már harc folyik.
Harc? Emmy kérdőn húzta össze a szemöldökét. Kik harcolhatnak bent, ha...
Mintha hirtelen gyúlt volna a fejében egy lámpás. A szellőzőrács már meg volt rongálva, mikor odaértek; valószínűleg pár ember már előbb ideért, mint ők, és betörtek, most pedig szembeállnak a főnökkel és igyekeznek legyőzni. Megnyugodott; itt van ezek szerint hát a vége az egésznek? Csak meg kell várnia, amíg leütik, és mehet haza...
Az öröm nem tartott sokáig, mikor rémült megszeppenéseket hallott, és a hangok irányába fordulva ő maga is a szája elé kapta egyik kezét. Számára iszonyatos mennyiségű kobold fordult be a sarkon, és nem tartott sokáig, hogy észrevegyék őket. A koboldok megtorpantak, szétnéztek maguk között, majd rögvest támadásba is lendültek, nem sok gondolkodási időt adva nekik. Chancery gyorsan cselekedett; kiugrott az út közepére, és amíg beszélt, már-már kiabált, két egymás felé tartott keze között különös kék fény gyúlt. Macskája egy hang nélkül suhant is el mellettük, bevetve magát a koboldok közé, akiknél rögvest támadt némi zűrzavar a támadás láttán.
-Ti menjetek tovább, be a sátorba! -kezdte a lány. -Én feltartom ezeket! Odabent legyetek óvatosak, főleg a kicsik és a páncél nélküliek. Nem tudom, kik lehetnek bent, de egységben az erő! Aki tud healelni, ne féljen bevetni, ha már sok sárga csíkot lát! Hajrá, amint lehet, bemegyek én is!
Azzal eldobta a naggyá nőtt tűzgolyót a koboldok felé, ami rögvest, mint valami gumilabda, pattogni kezdett körülöttük. A macskafülű lány lenyitotta a menüjét, míg figyelte a tűz és macskája hatását, a kis csapat pedig gyorsan elsuhant mögötte, megcélozva a sátrat.
Emmy még sokáig nézte őt futás közben, majd ahogy a többiek felnyitották a bejáratot, a kiáramló fény egy pillanatra elvette a látását. A kis sereg megtorpant, amint a sátorba ért, majd azok, akik gyorsan felmérték a helyzetet, nekiugrottak a páncélos koboldoknak, hogy segítség a harcolót. Abból ugyanis, Emmy nagy meglepetésére, csak egy volt.
A másik macskafüles, aki eltűnt valahol az elején.
Egyszerre megkönnyebbült és megijedt, mikor meglátta. Legalább életben van és erős, ez a lényeg. De egyedül állt ki ez ellen a bestia ellen? Ő, Emmy, vajon tud bármit is hozzá tenni a dologhoz?
Páran még álltak mellette megszeppenve, de szép lassan, köztük ő is, végül megtalálták, hogy kell előrébb lépni, és a többiekhez hasonlóan belevetették magukat a csatába. Emmy is lendítette a kardját sután az egyik szélen álló páncélos kobold felé.
avatar
Moonsoul
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2016. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
345/350  (345/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Rikomono on Kedd Júl. 25, 2017 10:06 am

Aztakurva, hát ezek nem csak dísznek vannak? Ezek szerint nem voltam elég gyors. Ahogy a támadásaim sorra a pajzsokon koppantak, bosszús grimasz húzódott az arcomra. Ez nem lesz olyan egyszerű, mint gondoltam, pedig ezek csak rühes koboldok >.> Hátraszökkentem, és felmértem a szitut. Rengeteg páncélt veszítettem, de csak azért, mert sok kicsi sokra megy, szóval ha ledarálom a kíséretet, akkor tovább ki fogok tudni tartani. Viszont már most nyilvánvaló volt, hogy el fogok fáradni ebben a harcban >.>
Fújtam egy nagyot, majd előbányásztam egy kristályt a készletemből, és az övemre akasztottam. Meg kellett próbálni, én a boss miatt vagyok itt Rolling Eyes Előreszökkentem, és néhány gyors vágással letaroltam a manószerű görcsöket, hogy legalább annyival is beljebb kerüljek. Na ekkor esett be kábé a másik banda a sátor bejáratán. Jé, hát nem méltóztattak megjelenni?
- Kurva sokat késtetek, hol a picsába voltatok? >.> - förmedtem rájuk - A boss az enyém! - jeleztem az igényemet, majd folytattam a támadásom, és a kristályt használva megpróbáltam átugrani a páncélos nyomorékokat, hogy végre a főgecibe márthassam a késeimet. Ha így se sikerült megkerülni őket, akkor kénytelen voltam rámenni ezekre a pajzsos dögökre egyesével Rolling Eyes

Letarolom a négy Manószerű Koboldot.
Használok egy Magasugrás Kristályt, hogy kikerüljem a páncélosokat, ha sikerül, négy támadás Frudba, ha nem, akkor addig ütöm a páncélosokat egyesével, amíg el nem esnek.
-96 CSP
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Csüt. Aug. 03, 2017 11:15 am


Ennyien már bőven túlerőben vagytok, így - igaz Riko első rohama a Magasugrás Kristály ellenére is csak a páncélos koboldokat éri - együtt pillanatok alatt elpixelezitek a Frudot őrző mobokat. Riko, előtted tehát mostmár szabad az út: a minibossnak páncéllal együtt összesen 500 sebzéstűrése van, így ha a többiek hallgatnak rád, pár kör azért kell, hogy végezz vele, de alapvetően nem nagy kihívás.
Frud elpixeleződésével az utcán haladó koboldok is mintha elvesztették volna a motivációjukat; felső kontroll híján a rendezettségük is szétesik, de még ígyis vannak harmincan az egyedül álldogálló idomár és petje ellen. Chan azért meg tudja oldani képességekkel és egy kis szerencsével, ha nagyon nincs más út, de elkellene neki a csapat segítsége, ha a sátor kipucolása után úgy döntenétek, hogy besegítetek neki. Ezek után pedig nem marad más hátra, mint a tisztogatás: a városban még vannak itt-ott kószáló, öt-hat fős kobold őrjáratok, illetve a szinten elszórva is találkozhattok még párral, de erejük vezető nélkül elhanyagolható; könnyedén elbánhattok velük.


Zárókör jön, immáron a rendes szólimittel.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Moonsoul on Csüt. Aug. 10, 2017 5:58 pm

Emmy talán fel sem fogta a lány szavait, hisz elsősorban egyébként is azzal volt elfoglalva, hogy valami harcfélét produkáljon a mezőn. A páncélos kobold nem hagyta magát egykönnyen, a lány életlen kardja úgy fordult le róla, ahogy egy légy ütközik neki a falnak. Az ütés erejétől elveszítette egyensúlyát és fenékre esett; csupán a szerencsének köszönhette, hogy sikerült hamar talpra állnia minden egyes alkalommal.
Mikor az olykor-olykor bekapott ütések nyomán valami megváltozott azon a fura képernyőn, amit örökké a szeme előtt látott, megijedt. Zihálva vette már a levegőt, úgy érezte, minden tartalékát kipréselték belőle, az a csík pedig, amelyik eddig mindig zöld volt, immár félig sárgán, félig pedig áttetszőn díszelgett. Kissé elgondolkodott, szemöldökét ráncolva. Valaki említett valamit sárga életcsíkokról... nem?
A kobold lendítette a fegyverét, Emmy pedig egy bocsánatkérő tekintettel odébb lépett, hogy kikerüljön ellenfele hatósugarából. Hátrálva haladt egészen a bejáratig, miközben a többiek hősiesen csapkodták a sereget, egy-két ember Rikomono kérése ellenére megpróbált a boss közelébe is férkőzni, hogy belemárthassák a pengéjüket.
Emmy viszont úgy döntött, neki ennyi elég volt már.
Mint egy lelkét vesztett hulla, kilépett a sátor fényköréből, szép lassan ismét az utcán találta magát. A benti csatazaj hirtelen ismét tompává vált, ellenben a másik, tőle jobbra, felerősödött tőle nem messze. Ahogy tekintete oda fordult és felmérte a helyzetet, a szája elé kapta a kezét ijedtében, kezeiből csörömpölve hullt a földre a kard.
Fel sem fogta eddig, hogy a kedvesebbik macskafülűt teljesen egyedül hagyták. Nem, nem volt még bajban, csupán a fáradtság és a kimerültség vízcseppjei színezték az arcát, ám Emmy számára, aki még nem szokta meg ennek a brutális világnak a képét, ez a látvány, ahogy rengeteg kobold próbálja elérni a kígyóként közöttük szlalomozó és öklöző lányt, felért egy borzalmas kínzással. Nem teketóriázott sokat; visszaszaladt a sátorba és a legközelebbi pár ember vállát próbálta megtapogatni, hogy segítsenek kint is.
A sátron belül a koboldok száma végre csökkenni látszott egyébként is.

Szerencséjére akadtak páran, akik visszatértek vele az utcára, és bár ismét ő volt az utolsó, aki kardját felvéve a földről csatlakozott a csatához, és ismét ő okozta a legkisebb kárt a koboldokban is (minden alkalommal már bocsánatot kérve tőlük), így már hamarabb sikerre vitték a célt. Mire beértek a sátorba, a boss is már erősen kifáradt, vöröslő állapotban volt. Chancery felemelte a kezét és összehúzta a szemeit, de Emmy megragadta a csuklóját.
-Azt mondta, ne... azt hiszem...
Amaz kérdőn nézett rá, végül leeresztette a karját és elgondolkodva nézte kesztyűs markát. A macskán látszott, hogy szíve szerint bevetné magát a küzdelem végébe és megadná a kegyelemdöfést a hatalmas koboldnak, de maradt a helyén, engedelmesen és szemmel láthatólag duzzogva.
Mikor Frud nagyot kiáltott az utolsó csapás után, megdermedt, majd szétrobbant, megannyi szikrázó, kék pixelt hagyva maga után, a levegő Emmy tüdejébe szorult a döbbenettől és a csodálattól. Egy pár másodpercig megszólalni sem volt képes, és már jópár pixel ért le a földre, semmivé válva, mire valahogy megtalálta a hangját.
-Nahát... itt ilyen gyönyörű a halál?
Senkitől nem várt választ, nem is érkezett (bár Chancery elég kérdőn nézett rá egy pillanat erejéig). Csak állt a sátor bejáratánál, leeresztett karddal, tűnődve szemlélte az utolsó kék darabkák táncát a levegőben, és hirtelen mintha az egész atmoszféra fellélegzett volna körülöttük. A többiek lassan egymáshoz fordultak, gratuláltak a sikerhez, ő maga is érzett pár lelkesítő vállveregetést magán, de nem tudta volna soha többé felidézni, kiktől származott és miket mondtak neki.
Mire feleszmélt, a csapat nagyja már eltűnt, kintről pedig újabb üvegcsörömpöléshez hasonló hangok szálltak be. Emmy végül kilépett a sátorból, oldalán egy ismeretlen kezdő tinédzser lánnyal. Ahogy a város immár betört kapuja felé haladtak, ők maguk csak egy-egy kobolddal találkoztak, no meg a csapat többi tagjaival, akik szemmel láthatólag a maradékot szándékoztak eltakarítani. Egy ízben a hatalmas szürke macska is elhaladt mellette zsákmány után kutatva, a két lány viszont egymásra nézett. A tinédzser felajánlotta, hogy menjenek haza, neki ennyi elég volt, "elfogyott a Kitartáspontja". Emmy, bár nem értette tisztán, mosolyogva bólintott. Igen, neki is bőven elég volt ennyi...
avatar
Moonsoul
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 65
Join date : 2016. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 7
Exp:
345/350  (345/350)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Aug. 17, 2017 4:24 pm

Egyedül se lett volna nagy gáz talán, de így, hogy jött segítség, azért egy fokkal könnyebb volt a meccs. Egy pillanatra hátrébb húzódtam, hagytam, hogy a csürhe megritkítsa a páncélos koboldokat, amik nem hagytak közel jutni a nagyvezírhez. Aztán a megfelelő pillanatban végre áttörtem, eszelős vigyorral az arcomon ugrottam neki a kis görcsök főnökének. Nem volt ellenfél, egyetlen támadási ciklus alatt lebasztam az életcsíkját sárgába. Tulajdonképpen kurvára nem érdekelt, mennyi sebzése van, meg hogy eltalál-e, ha hat vörös csíkért cserébe csak egyet kapok. Az egyetlen gebasz a sok türelmetlen hülye volt, akik megpróbálták megtámadni a bosst.
- Mondom az enyém, süket vagy, baszd meg?! - ragadtam meg az egyik szerencsétlent, és hozzávágtam azzal a lendülettel egy másiknak. Ja, hogy ezzel most csináltam magamnak pár ellenséget? És? Megmondtam, hogy az enyém, ha a szép szóból nem értenek, akkor majd abból igen, ha kiosztok pár pofont. Én voltam az, aki belopakodott ide, megtalálta ezt a rühes sátrat, és megharcolt a páncélos görcsökkel, amíg a selejt óhajtott megérkezni. Jogom volt hozzá, hogy egyedül kúrjam pixelekké a főgenyát. Úgyhogy meg is tettem, egy suhintás ide, egy kés a hátába, a másikkal meg elvágtam a torkát. Ezzel vége is volt, a gyorsaságomnak hála kábé azt csináltam vele, amit akartam. Mondom, nekem ez nem volt ellenfél. Mi a fasznak nézzem végig a többiek bénázását, ha nekem ez ennyi? Idióták...
Felszedtem a pixelekké vált izéből kiesett késemet a földről, majd zsebre vágtam a fegyvereimet, oszt' csókolom. Nem köszöntem meg senkinek semmit, nem igazán volt mit. Azért voltak, hogy mi gond nélkül bejussunk, erre megtámadtak minket, aztán még késtek is. Majd pont ezeknek a majmoknak fogok hálálkodni, mi? Nem, az ő dolguk az lesz, hogy megtisztítsák a várost. Részemről ennyi volt, persze ha szembejön még pár kis nyomorék, azt nyilván levágtam, de már nem is késsel, csak puszta kézzel zúztam be a koponyájukat, miközben haladtam kifelé a városból. Nagyon gáz, hogy ezek mind legalább 17. szintű játékosok voltak, és mégis ennyire nem értek semmit. Jó, én az elitbe tartozom ebben a kibaszott játékban, ők meg semmik. Hogy nagyképűnek hangzik? Az, de én ezért megdolgoztam. Én lehet nagyképű, mert van mire Rolling Eyes Ha nem tetszik nekik hát így jártak, sose a barátokat gyűjtöttem.

receptet nem kapok, csak érceket
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 312
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Kedd Szept. 05, 2017 1:18 pm

A küldetést lezárom; ezennel sikeresen felszabadítottátok a 17.szintet a kobold uralom alól!

Rikomono és Moonsoul max jutalmat kap, Miiyako bónuszok nélküli, fele jártasságos jutalmat (kapna, ha lennének neki). A többiek a megírt köreik alapján kapnak alap jutalmakat.

Alap jutalmak

Rikomono: 235 exp, 290 arany
Moonsoul: 265 exp, 380 arany ( +20% Arany Szóló Menedék )
Yue: 35 exp, 50 arany
Miiyako: 49 exp, 60 arany
Akito: 28 exp, 40 arany

Receptek Rikomono kapna, de a képessége miatt nem engedélyezett neki

Céhbónuszok

Angelic Voice: 135 arany a bankba
Rikomono, Kokoro: 39 exp, Ridd: 40 exp

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1217
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.