[Küldetés] Frud a kobold

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Szer. Máj. 10, 2017 2:07 pm


Moonsoul

Úgy tűnik jó ötlet volt mindenkit kiszabadítani, aki csak az utatokba akadt, és nemcsak azért, mert így a harcba induló tömeg létszáma növekszik: az egyik városlakó a hálás köszönet mellett egy meglehetősen érdekes információval is tud szolgálni.
- Amikor futottam kifelé az erdőbe, elrohantam egy nyugati stílusú kávézó mellett - meséli - A koboldok egészen addig a nyakamon voltak, de ott le tudtam hagyni őket: egyszerűen kikerülték a helyet, inkább egy másik utcát választva. Talán nem szeretik az erős kávéillatot, nem tudom - vonja meg a vállát bizonytalanul, tovább sétálva mellettetek. Majd megtorpan, talán veletek együtt nézve felfelé: kiértetek a sűrűből, az erődítmény pedig fenyegetőn tornyosul fölétek. Kobold őrök járkálnak a falon kezükben íjakkal, és bár úgy tűnik eddig valami mással foglalkoztak, de miután az egyik kiszúr benneteket, a legtöbbjük felétek fordulva emeli fel fegyverét. A kapu, a hely egyetlen bejárata tőletek egy olyan kétszáz méterre van, leeresztett rácsokkal. Mit tesztek?

Rikomono

Az erőszak most tényleg a segítségedre volt, és nem kellett sok, a rács pixeleire esve engedett utat neked a szellőzőnyíláshoz. Érdekes módon a téged lövő koboldok figyelmét eközben valami más köti le mostmár, így további sebződés nélkül juthatsz be és mászhatsz előre a szűk folyosón. Egy kicsit azért nyirkos és penészszagú, de legalább előrefele halad - a lehetőségekhez képest egészen sokáig is. Aztán egy ponton elágazik, majd mégegyszer és mégegyszer, és meglehet szerencsésen döntöttél, ugyanis végül eljutsz egy olyan részhez, ahol nem szűrődik ki zaj a farács másik oldaláról. A levegőben kellemes kávéillat terjeng, és ha kikukucskálsz, egy kávézó konyhája terül el alattad. Sehol senki. Kimászol, vagy inkább megfordulsz és keresel egy ennél különb helyet?
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1055
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Moonsoul on Csüt. Máj. 18, 2017 5:50 pm

Emmy csupán pislogott kettőt az információ hallatán, ő igazából oda sem figyelt, miközben tekintete a városfalat kereste. Chancery hümmögése, elgondolkodón az állát támasztó kartartása keltette fel inkább a figyelmét.
-Netán... ez fontos? -kérdezte halkan, már-már óvatosan.
-Bármi az lehet. Köszönjük. -felelte a macskafülű, egy kedves mosollyal a városlakó felé fordulva.
Meneteltek tovább, ám már nem sokáig. Emmy egyenesen nekirohant a falnak, koppant egyet, száját elhagyta egy erősebb "au" és majd nem a fenekére huppant volna, ha nem kapja el egy erős kéz. Az egyik velük tartott, kiszabadított játékos bólintott egyet, mikor Emmy sután megköszönte a baleset elhárítását és ruháját igazgatva jobban megszemlélte az akadály mibenlétét. Ahogy tekintete egyre feljebb és feljebb kúszott, úgy markolt szívébe bele ismét a félelem, és úgy érezte, menten megfagy, akár a Jégkirálynő.
A fal magas volt, túl magas ahhoz, hogy képes legyen megmászni. Fent a magasban egy madár körözött, lustán csapva olykor a szárnyaival, a koboldok ügyet sem vetettek rá. Csak az egyikük nézett lefelé, talán azért, mert hallotta Emmy jajdulását, és csak hamar elrikkantotta magát valami ismeretlen nyelven.
-Csessze meg! -káromkodta el magát Chancery és megigazította kezén a fényes, csillogó kesztyűt. -Jól van, semmi baj! Íjászok, fegyvert elő, célozzatok és lőjétek ki őket, ahogy tudjátok! Ne izguljatok, nem lesz baj!
Valamit megnyomott az elé kerülő panelen, Emmy nem látta, mi lehetett az, majd a macskafülű lány felnézett, szemeiben szinte tűz villant, ahogy valami fényes indult meg felfelé. Az események hirtelen mozgalmassá, túl mozgalmassá váltak a számára, kardját a két kezére fogva a falhoz tapadt. Itt talán nem fogja egyik őrszem sem eltalálni...
-Moonsoul!
-Hee? -rezzent össze, mikor meghallotta a szigort a felcsattanó hangban.
-Te kérlek fogj pár embert és szaladjatok a kapuhoz, nézzétek-e, ha ütitek, van-e bármi változás, van-e bármiféle statja, ami csökkenne tőle! Hát ha be tudjuk ütni! Akármi is az eredmény, utána azonnal gyertek vissza!
Eltelt két másodperc, mire felfogta, mire akar a lány kilyukadni... illetőleg még akkor sem értette igazán, de bólintott. Ránézett pár játékosra, akik szemmel láthatóan nem tartoztak az íjász kaszthoz és suta futólépésben elindult velük a kapu felé. Ahogy odaért, a kapu mellett megbújtak, és megpróbálták úgy ütni a rácsokat a fegyvereikkel, hogy ha vannak bent ellenségek, ne érhessék el őket.
avatar
Moonsoul
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2016. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Jún. 12, 2017 4:05 pm

Na tessék, ennyi. Erről van szó. A rács beterít a pixeljeivel, én meg örömmel fürödtem meg benne, mielőtt lebuktam volna, hogy besurranjak. Az egyetlen gebasz az volt, hogy tudják, hogy itt vagyok, szóval odabent készülhetnek is rám, de ennek is tök egyszerű a megoldása. Ha szembejönnek a koboldok, levágom őket Neutral Csak ne lett volna ilyen rohadt szűk ez a járat. Nyilván sietve másztam előre, mer' ugye nem túl okos dolog sokáig dekkolni egy ilyen büdös helyen, ahol ráadásul ki se tudok nyújtózni rendesen. Szóval nem vacakoltam, és gondolkodás nélkül haladtam. Ha elágazás jött, akkor találomra választottam, és közben igyekeztem figyelni, hogy hol találok kijáratot, és mi vár a túloldalon. Azért annyira hülye nem vagyok, hogy önként belesétáljak a kis vakarcsok karjaiba, szóval azért olyan helyeken nem álltam meg, ahol nyilvánvalóan tivornyáztak, vagy mit tudom én, milyen faszsággal szórakoztatták magukat. De tényleg, mit csinálnak a koboldok, ha csak létezniük kell? Ezt én komolyan megkérdeztem magamtól? Ki a rákot érdekel?
Gőzöm sincs, mennyi ideig keresgéltem, mire találtam egy olyan rácsot, ami mögött látszólag nem volt senki. Leskelődtem egy darabig. Ránézésre valami konyha. És üres. Na most ha nekem valaki egy üres konyhát ad, abból többnyire nem sül ki túl sok jó, különösen akkor nem, ha ellenséges területen vagyok Rolling Eyes Másztam még egy kicsit, hogy a lábammal berúghassam a rácsot, ami ennek megfelelően meg is adta magát, majd végre megszabadultam a szűkös járattól. Miután lehuppantam, jó alaposan kinyújtóztam, átmozgattam a tagjaimat, majd körbe néztem, hátha találok valami ehetőt. Vagy ihatót. Mert az triviális, hogy nem fogok otthagyni egy konyhát anélkül, hogy megdézsmáltam volna a készleteket, nemde? Remélem ezek a nyomorékok azért képesek ehető dolgokat is zabálni, és nem csak giliszták, meg bogarak jelentik az egyetlen cuccot az étrendjükben. Tele hassal több kedvem lesz azt a főcsávót is felkajtatni Rolling Eyes
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 17
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
9660/9700  (9660/9700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Szer. Jún. 28, 2017 9:50 pm


Moonsoul

A sortűznek köszönhetően a falon lévő őrszemek csakhamar elpixeleződnek: sokukat nyílvesszők, egy másik részüket a pattogó láng és pár találat nullázza le, társaik pedig ezt látva inkább visszavonulót fújnak - egyelőre. Felülről tehát megszűnik a fenyegetettség, habár, mivel az elején azért vissza is lőttek rátok, a csapat jelentős hányada veszített a páncéljából.
A kaputól viszont úgy tűnik nem akarnak tágítani a mobok, és igaz a rácsok túlvégéről nem érnek el titeket, de számuk egyre csak nő, ahogy odafentről vonulnak lefelé. A kapunak amúgy van tartóssága s ez minden csapással egyre csak csökken, de vajon okos ötlet lenne betörni azt s frontális harcba kezdeni? A döntés a tiétek.


Rikomono

Hát, a konyha az üres. Illetve találsz benne rég tartósságukat vesztett, enyhén bűzölgő alapanyagokat, ha keresel, de azok még az emberek után maradhattak itt, kobold kéznek ugyanis nyoma sincs a helyen. Maradhatsz itt vagy akár tovább is mehetsz: az utcák per pillanat üresnek tűnnek és a kiáltozások is inkább a fal felől érkeznek; odakint elkezdődhetett a csata. Lehet nem annyira szervezett az együttműködés, vagy csak nem értek még oda hozzád azok, akik látták, hogy besurrantál? A végeredmény ugyanaz: tulajdonképpen szabad utad van a szint urához, azzal az egy nehézséggel, hogy koboldjárőrök mindenhol vannak s ha észrevesznek, bizony meg is támadnak azonnal. Ha pedig harcra kerülne a sor, megosztok veled egy talán nem is olyan nagy titkot: bőven leszidtezed őket.

Feladat: a mese lereagálásán túl juss el a miniboss rezidenciájáig (amennyiben oda akarsz menni), útközben viszont legalább három ponton találkozz koboldokkal - hogy elfutsz-e vagy harcba szállsz velük, az rád van bízva Smile
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1055
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Rikomono on Vas. Júl. 02, 2017 2:49 pm

Bleeergh! Most komolyan? Ezek nem zabálnak semmit? Micsoda pazarlás, elég volt hozzáérnem a cuccokhoz, és máris pixelekké váltak, olyan régen elveszítették a tartósságukat. Picsába, azt mondod üres hassal kell átverekednem magam a kobold görcsökön? Úgy kell megvívnom a főtakonnyal, hogy éhezek?! Ez kegyetlenség... Kénytelen voltam kopogó szemekkel elhagyni a helyszínt. Utcára kerültem, de azért nem maradtam fedél nélkül. Bármelyik házat magamévá tehetném Rolling Eyes Kint sehol senki, de a városfal irányából kurva nagy kiáltozás meg ilyesmik hallatszottak. Fegyvercsattogás, halálhörgés, pixelzizzenés, tudod, na. Csak nem ideért a másik csapat, miután semmit sem tettek értünk? Bravó! Legalább pici hasznom lesz belőlük, ha kevesebb manó lesz az utamban, így nagyobb esélyem van rá, hogy el tudok lopakodni a királyi köcsöghöz. Aki hol is lehet? Gondolkodjunk logikusan. Igen, olyat is tudok néha, nem ér cikizni, mert buta vagyok >.> Szóval ha valaki valaminek a valamije, akkor azt nem fogják egyedül hagyni, és minél messzebb lesz a harcoktól. Kell egy olyan helyet keresnem, ami valahol a hely közepén van, és nem rohannak a koboldok segíteni a falakra onnan. Ennek ugye van értelme? Ugye?
Na, akkor ennek szellemében el is indultam, de amilyen zseni vagyok, az első sarkon befordulva bele is rohantam egy kurva kobold hadjáratba Rolling Eyes A baj az volt, hogy megláttak, szóval kénytelen voltam kést húzni. Nem vágom, ezt miért mondom úgy, mintha nem élvezném miszlikbe aprítani ezeket a büdös dögöket, habozás nélkül közéjük ugrottam, és simán felaprítottam a torkát ennek a kábé két tucat izének, mielőtt olyan nagyon felocsúdtak volna. Miután az utolsó is pixelekké változott, ami a legszimpatikusabb formájuk, leráztam a tőröket, nehogy koboldosak maradjanak, aztán mentem is tovább, igyekeztem megtalálni a városka központját, meg a sok koboldot. Az osonást már untam, szóval simán csak szedtem a csülkeimet az utcák sűrűjében. Még egyszer beleszaladtam pár kerge koboldba, akik a falak felé rohantak volna, de azoknak is a pengéim jelentették a végállomást Rolling Eyes A buli azonban csak akkor kezdődött igazán, amikor találtam egy rossz kunyhót, ami picit díszesebb volt a többi düledező kalyibánál. És még ilyen kis nyomorékok is voltak körülötte. Na itt váltottam "lopakodásba", ami annyit jelentett, hogy az egyik kobold mögé surrantam, megragadtam, és a súlyemelésemet kihasználva behajítottam a többi közé, letarolva vele még néhányat. Persze ugrottam is utána, és kaszaboltam tovább széles vigyorral az arcomon. Imádok ilyen primitív szörnyfajzatokat gyepálni, sikerélmény deluxe, úsztam a pixelekben! Még talán nevettem is. Hű, ha bemegyek ide, akkor jön a boss? Vajon az mekkora kihívás lesz? Nem lesz OHKO, mint a többi? Rolling Eyes
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 17
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
9660/9700  (9660/9700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Moonsoul on Hétf. Júl. 03, 2017 11:18 am

Emmy a kapu melletti fal mögé bújt, onnan vágott rá talán kétszer a rácsokra anélkül, hogy megfordult volna. Rémülten sikoltott fel, mikor úgy érezte, a kardja valami puhába nyomódik, és kis híján el is ejtette a fegyverét. Minden ízében reszketett, a hangok, a zajok az agyába martak, és szíve szerint összekuporodott volna sírva egy sarokban. Bár csak egy könyvben lenne csupán, ahol az ilyen harcok is sokkal fenségesebbnek és hősiesebbnek vannak leírva!
Nem sok idő múlva az egyik túlélő elrikkantotta magát, hogy menjenek vissza, Emmy pedig várakozás nélkül követte, szinte repült vissza a csapat többi tagjához. Chancery-ék ekkor már nyugodtabb körülmények között lehettek, a fenti támadás a jelek szerint megszűnt, bár Emmy így is behúzott nyakkal mert csak a cicafüles lány mellé vonulni, szorosan magához ölelve a kardját.
-No, mire jutottatok? -kérdezte amaz kíváncsian, szemeivel a falak tetejét fürkészve.
-A-a-a-a k-kapu az... izé... szóval...
-Betörhető?
Emmy bólintani tudott csak, úgy érezte, valami gombóc akadt a torkára, és hiába nyeldekel, nem tűnik el onnan. Chan hümmögött egy kicsit, a kapu felé pillantva, ahonnan viszont egyre nagyobb zajokat sodort feléjük a levegő. Majd végignézett a csapaton, félhangosan, talán csak magának gondolkodva.
-Tudnék gyógyítani, ha nagyon szükséges, meg van pár kristályom is erre a célra, deee... Mennyi kobold van ott?
Az egyik túlélő, aki szembenézett a kapuval, válaszolt.
-Tehát a fenti őrök is oda vonultak? Akkor semmiképp sem megyünk arra. Gyertek, próbáljuk megkerülni az erődöt, hát ha találunk egy másik bejáratot. Akinek van Lopakodása, az most vegye elő, de senki ne kezdjen magánakcióba! Aki rést talál, az Lopakodjon vissza és szóljon!
Azzal elindultak a kapuval ellenkező irányba. Emmy próbál elől maradni, nyitva tartani a szemét, a falakat és a falak tetejét fürkészte, nem-e érkezik valahonnan ellenséges támadás vagy esetleg megpillant-e egy gyenge pontot. A csapat többi tagja is hasonlóképp viselkedett, Chan pedig látszólag magabiztosan vezette őket szorosan a fal mentén, bár a keze erősen ökölbe volt szorítva és a levegőt is elég sípolósan vette. Mintha nagyon izgult volna valami miatt.
Emmynek egy pillanatra eszébe jutott a másik cicafüles lány, aki már jó ideje eltűnt...
avatar
Moonsoul
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2016. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Kedd. Júl. 18, 2017 11:43 am


Rikomono

A miniboss lakhelye előtt őrséget álló koboldokat minden további nélkül el tudod pixelezni, ám ahogy belépsz ebbe a díszesebb sátorba - ami majdnem akkora, mint egy bossterem -, a pontjaid már a terem túlvégében székéből éppen felálló Frudhoz aránylanak. Körülötte 10 páncélos, pajzzsal és buzogánnyal felszerelt kobold őr áll, felettük meg is jelenik a felirat: "Páncélos kobold". Kicsivel előrébb pedig a már odakint is előforduló moboktól találsz még ötöt, ők "Manószerű kobold" néven futnak.
Belevágsz ebbe a 16vs1 harcba, vagy inkább nem? Frud hívására a kaput eddig védő mobok fele elhagyja őrhelyeit, és a csapat a hangokból ítélve egyértelműen feléd tart.

Amennyiben belevágsz, harci körök kezdődnek, az alábbi adatokkal:
miniboss és csapata ellen:
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 3.8 SP kiskörönként.)
Frud, 10x Páncélos Kobold, 5x Manószerű Kobold
faltól érkező koboldok ellen:
Rikomono (48. szint): 200/200 HP, 85 páncél, 250/250 CSP
Rikomono (Sebzés: 60 /kés, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 7.6 SP kiskörönként.)
30x Manószerű Kobold


Moonsoul

A várost erős falak védik minden irányból, a kaput és egy betört rácsú szellőzőnyílást kivéve, így bármennyire is tűnik jó ötletnek, nem találtok más alkalmas pontot a csoportos támadásra. A falon itt-ott elszórt kobold íjászok emellett néha rátok is lőnek, bár hatékonyságuk elhanyagolható. Marad tehát a kapu, ahonnan azóta érdekes módon a védők majd fele eltűnt, vagy a szellőző, amelyen egyesével be tudtok jutni ugyan, de ki tudja, hova fog vezetni?

Feladat: válaszd ki a két lehetőség közül az egyiket.
Ha a kaput választod, írd le, hogyan törtétek be és küzdöttetek meg a 40 darab "Manószerű Kobold" nevű mobbal. (Dobni nem kell, statarányokat pedig nem számolok, mert sok különböző statelosztású játékost irányítasz. Az viszont talán fontos, hogy egy kobold 5-öt sebez, 15 a gyorsaságuk és darabonként 60-60 sebzéstűrésük van.) A hozzászólás végére győzzetek és induljatok el a város falain belül.
Ha a szellőzőt választod, írd le, hogy milyen utatok volt a szűk, büdös járatokban és a sok elágazás után végül hogyan sikerült kijutni a városba. A hozzászólás végére induljatok el valamerre a városban, és utatok során győzzetek le legalább 2 csapat őrjáratot (a fenti pontokkal és mobokkal, egy őrjárat 5-6 koboldból áll).
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1055
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Moonsoul on Csüt. Júl. 20, 2017 10:13 am

/Kisregény incoming/
Chancery hümmög egy sort, ránéz a térképére, mikor megtalálják a szellőzőnyílást, majd halk szavakat vált egy árnyharcossal a csapatban - bár Emmy még nem ismeri jól a kasztokat, a kis patkányképű srác két tőréből és igen csak nagy gyorsaságából ítélte meg, mi lehet a választott kasztja. Ő maga rettegve, reszketve várt, szorosan a falhoz lapulva, amíg a többiek megpróbálták leszedni a fal tetején olykor előbukkanó koboldokat. Ebben elsősorban az íjászok remekeltek, na meg olykor-olykor önjelölt vezetőjük is, aki pedig csak csettintgetett, mégis minden csettintés után egy kobold hatalmas villanás közepette el is tűnt pillanatok alatt.
Alig pár perc múlva a patkányképű felderítő visszatért, és súgott valamit Chancery fülébe, aki komor arccal bólogatott, majd összecsapta a tenyerét és végigfuttatta tekintetét a társaságon.
-Nos, drágáim... -kezdte, mit sem törődve már azzal, hogy kiabálásával felver-e bárkit is. -Úgy tűnik, a kaputól közben eltakarodtak páran, ezen kívül megtaláltuk ezt a lukat is. Valószínűleg ez a rendszer műve, lehet, a küldetés alapján erre kéne menni, DE! -emelte fel az ujját. -Egész sokan vagyunk, nem kell félni. Nem szükséges pontos számot mondani, de kérek mindenkit, árulja el nekem nagyjából a szintjét.
Meghallgatott mindenkit türelmesen, olykor bólintva és hümmögve egyet. Mikor a csapat nagy része megtette a válaszát - köztük Emmy is halkan közölte, hogy "egy" -, Chan még gondolkodott pár másodpercig, majd újból megszólalt, közben rámutatva különböző, nagyobb szintű emberekre a csoportban.
-Titeket szeretnélek megkérni rá, hogy térjetek vissza a kapuhoz, és óvatosan támadjátok meg. Osszátok be jól az energiátokat, a lényeg úgyis az, hogy tartsátok fel azokat a koboldokat, akik ott vannak. Mi pedig lemászunk a járatba, és amint bent vagyunk, hátba támadjuk őket, kinyitjuk a kaput és ismét egyesülünk. Rendben?
A többség bólintott - persze volt, aki húzta a száját, egy-két játékos pedig kerek-perec közölte, hogy ezt nem csinálja, de Chan nem kezdett velük vitázni, csak bólintott rá, majd nézte, ahogy a kiválasztottak, körülbelül 10-12 játékos elindul a kapu felé. Sóhajtott egy nagyot, mintha bántaná valami, mire Emmy kérdőn nézett rá, de a lány ezt talán észre se vette; rögtön megfordult és elsőként mászott be a csatornába. Emmy szorosan követte, kezében a kardjával.
Nem sokára rá az orra elé kapta a kezét és úgy érezte, a gyomra pördül egyet meglepetésében a hasában. Szinte áldásnak tűnt az a tény, hogy ebben a világban az étkezés nem úgy működik, ahogy a valóságban, így nincs is mit kiadnia magából, ám ez cseppet sem segített elviselni a bűzt, amire ő mindig is érzékenyebb volt.
-Valaki járt már itt. -szólalt meg Chancery alig pár méter megtétele után, majd ciccegve megcsóválta a fejét. -Istenem, utálom, hogy lenerfelték a Nyomkövetést, már el is tűnt. Pedig most nagyon jól jönne a dolog.
-Hogy... mi? -vonta fel a szemöldökét Emmy. Chan, amíg határozottan mentek át az első elágazásnál, elmagyarázta neki, mi is a Nyomkövetés lényege, ám a második ponton megállt, elgondolkodva piszkálva az egyik hajtincsét, majd végül elindul az egyik irányba.
Meg kell hagyni, ez a kis kaland jó darabig eltart. Egy-két alkalommal ugyanis zsákutcába futnak, így Emmy már-már úgy érzi, soha nem jutnak ki, mikor Chancery kinyit egy újabb rácsot, és végre diadalmasan felsóhajt, hogy megérkeztek. Gyorsan, sorban másznak ki a célterületre, egy tömegben maradva mindaddig, amíg az utolsó ember is csatlakozik hozzájuk, közben Emmy, aki másodiknak lépett ki a csatornából, a várost veszi szemügyre, ismét úgy érezve, a szíve épp jókedvűen liftezik a térde és a torka között fel-alá. Amint mindenki kiér, a figyelmét végül kényszeredetten elveszi a csapat maga, mivel késlekedés nélkül elindulnak a kapu irányába, hogy megtámadják a védőket és beeresszék a többi tagot.
Emmy hátul maradt, mire a kapuhoz értek és Chancery pár magasabb szintű taggal némi ütlegelés után eltávolították a védő koboldok nagy részét, békén hagyva a megfutamodókat. A lány reszketve állt egyik lábáról a másikra, tekintete űzött vadként járt ide-oda a sátrak között, míg nem egyszer csak éles sikítás törte meg a viszonylagos csendet; eltelt két másodperc is, mire felfogta, hogy ő maga sikít; érkezett ugyanis az első kommandó.

Emmy számára itt kezdett az egész helyzet a totális zavarrá avanzsálódni. A csapat nagy része előre tőrt, hogy fogadja a koboldokat, ő pedig az egyikük lökés nyomán hátra esett, kardja pedig messzire repült tőle. A nagy kavalkádban amíg megpróbálta visszaszerezni kardját, hogy legalább a fém hideg érintése a kezében némi biztonságérzetet nyújtson neki, az egyik kobold megkerülte a társaságot és egyenesen a hátába döfte fegyverét. Különös volt, hogy nem érzett fájdalmat, mindössze egy nagyobb ütést, akár ha valamilyen lapáttal alaposan megküldték volna a derekát, amitől ismét elesett, kardja egy karnyújtásnyira volt tőle.
A kobold ismét támadott, és csak a puszta szerencse, hogy a sebzése viszonylag viselhető még egy olyan alacsony szintű játékosnak is, mint ő, mentette meg elsősorban. Egy pattogó tűzgolyó terítette le végül a szörnyet pont azután, hogy Emmy páncélja darabokra tőrt a kis mitugrász csapásai alatt, és mikor ujjai a kard markolatára fonódtak, dübörgő léptekre lett figyelmes.
Többen is odamentek hozzá, felsegítették, érdeklődtek utána. Emmy reszketett minden ízében, úgy érezte, mindene bemocskolódott, sáros, koszos, a haja összetapadt, semmi más nem akart már, csak hazamenni, lefürdeni és elfelejteni ezt az egészet. Észre se vette, hogy a csapatban bizony voltak már olyanok, akik rosszabb állapotba kerültek, mint ő. Chancery, miután végignézett mindenkin, összecsapta a tenyerét és döntésre jutott.
-Oké, ideje bevetni a szupportkodást. Ne ijedjetek meg, nem lesz semmi baj.
A kis kardforgató valahol itt döntött úgy, hogy rendben, ideje lesz hozzászoknia a különös dolgokhoz, mert úgy tűnik, idővel nem fog tudni meglepődni semmin. A macskafülű lány körül ugyanis hirtelen forróság tőrt fel, majd olybá tűnt, kellemes, csalogató tűz-szárnyakat növeszt alig pár másodpercre. A lángok végigsimítottak mindenkin - Emmy meg is ugrott, mikor hozzá ért, bár azon kívül, hogy kellemes meleg járta át a testét, nem történt semmi. Kivételt képeztek ez alól azok, akiknek a feje feletti zöld sávból már fogyott, és csak most vette észre, voltak olyanok, akik már pirosan villogtak és ziháltak a fáradtságtól. Mindenki életcsíkja egy perc múlva már teljes pompájában fürdött, Chancery szárnyai pedig mintha szertefoszlottak volna, és a hőmérséklet is visszatért a normálisra. A lány elmosolyodott, egy büszke bólintással nyugtázta a sikerét, majd intett, hogy menjenek tovább.
Az út természetesen nem ígérkezett könnyűnek; hamarosan újabb őrjáratba futottak, ami azonnal megkoptatta a lány iménti gyógyításának sikerét, ám a csata végére már közel sem voltak olyan rossz állapotban, mint előtte. A kisebbek, mint Emmy és mindazok, akiknek a páncélja sem volt már meg, hátul maradtak és éberen őrködtek minden neszre. Ezt a részét Emmy most már különösképp nem szerette, mivel ő már az árnyékoktól is úgy érezte, menten összeesik az ijedtségtől.
Bízott abban, hogy együtt elég erősek ahhoz, hogy hamarosan véget vethessenek ennek az egész kalandnak.
avatar
Moonsoul
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 43
Join date : 2016. Jul. 10.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/50  (10/50)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Rikomono on Pént. Júl. 21, 2017 1:57 pm

Jaaj, de klisé ez baszki, én bejáraton be, ő meg felkel a székéből. Bakker, ez tényleg egy miniboss, megjelenő nevek, életcsíkok, s a többi. Gáz. Mindegy, azért voltam itt, hogy beverjem a képét, egy tucat ilyen kis görcs meg nem tűnik számomra túlerőnek, szóval én innen nem hátrálok ki, az hétszentség!
- Yo! Jöttem pixelt ontani, baj? Nehogy már elkényelmesedjetek itt, még a végén belakjátok a helyet, ami a miénk Rolling Eyes Mondjuk a kajára vigyázhattatok volna, ti nem esztek semmit? Nem tudjátok, miből maradtok ki, kurva finom kaják vannak - jártattam a pofám kicsit, miközben számolgattam. Háromféle kobold, nagyjából tényleg egy tucat. Igazából nem tűnt vészesnek. Szóló fájtot ide, hah! Fordítottam az egyik késen, így az egyiket hagyományos, a másikat meg visszafogással ragadtam meg, vettem egy nagy levegőt, megcsináltam a képesség aktiváló mozdulatot, aztán szökkentem is előre. Logikus az lett volna, ha védik a nagy mamlaszt, de szerintem voltam náluk annyival gyorsabb, hogy simán áttörjek. Azért egy-egy suhintást kapott a két típusú töltelék, csak hogy lássam, mennyit kell velük melózni, ha kell egyáltalán. De ja, a lényeg nekem a főnök úr volt, az összes maradék támadásomat beletettem a kis köcsögbe. Nem voltam olyan gyors ellene, mint vártam, viszont a mozgása épp elég lomha volt ahhoz, hogy minden vágásom akadálytalanul betaláljon. Béna. Ez se lesz kihívás? Rolling Eyes

Képiaktiválás: fele CSP-t fogyasztanak a cselekvéseim.
Egy támadás az egyik manószerűbe, egy az egyik páncélosba, kérem szépen, mi történt a csíkjukkal.
Maradék négy támadás Frudba, 240 sebzés.
96 CSP fogyott.
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 217
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 17
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
9660/9700  (9660/9700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Strea on Vas. Júl. 23, 2017 3:55 pm


Rikomono

A Manószerű Kobold, akit támadtál, az egyetlen csapásodtól elpixeleződött, ám a Páncélos Koboldok már nem tűnnek ennyire egyszerűnek: közted és Frud közé állnak, pajzsukkal felfogva a minibossnak szánt összes vágásod, majd vissza is ütnek, az időközben téged körülvevő Manószerű Koboldokkal együtt. Frud maga is előrébb lép, pálcájával ütést mérve a mellkasodra, majd újfent körbeveszik a pajzsos őrei, nem hagyva neked szabad utat.
Összesen 70 sebződést szedtél össze így egy kiskör alatt. Hogyan tovább?

Páncélos Kobold #1-5: (mindegyik 1-1 vágásodat fogta)


Páncélos Kobold #6-10: teljes élet, teljes páncél
Manószerű Kobold #2-5: teljes élet, teljes páncél
Frud: teljes élet, teljes páncél

Rikomono (48. szint): 200/200 HP, 15 páncél, 250/154 CSP, 4.6 SP


Moonsoul

A győzedelmes csaták után elindultok a városban, ha minden igaz egyenesen Frud a miniboss lakhelye felé. Út közben több őrjáratba nem botlotok bele s hamarosan meg is pillantjátok a hatalmas, bossterem méretű, díszes sátrat; odabentről csatazaj hallatszódik.
Meg valami mást is hallotok: a szerencsétekre nem túl ügyesen koordinált s ezért bizonyára eltévedt kobold őrsereg a faltól korábban távozó részét. Olyan harmincan lehetnek, de mégcsak most fordulnak rá arra az utcára, amelynek végén a sátor s ti álltok. Nincs túl sok időtök dönteni: elébük mentek és harcba szálltok velük, vagy inkább berohantok a miniboss sátrába és megpróbáljátok még azelőtt legyőzni, hogy a serege ideér és hátbatámad titeket?
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1055
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Frud a kobold

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.