[Miniboss] Angyalbob

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Strea on Szomb. Márc. 25, 2017 8:31 am


Szólóban ez esélytelen, így a minit aktivitás/érdeklődés hiányában lezárom. Danee kap 10 expet a várakozásért, a többieket nem tudom jutalmazni.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Strea on Szomb. Márc. 25, 2017 4:11 pm


Oké, a heves ellenkezés miatt kaptok mégegy lehetőséget, innentől viszont percre pontosan fogok tartani minden határidőt (ha meg tudom oldani), és aki nem ír, kimarad.
Ez a 2 napos harci körökre ugyanígy érvényes lesz.
Persze Danee megkapta a 10 expet, a többiek pedig március 28-ig írhatnak. Aki ebben a körben nem ír, az kiesik a harcból, pótlási lehetőség nincs és nem is lesz.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Márc. 26, 2017 1:19 pm

Köszönjük szépen az utolsó utáni lehetőséget ^^

Egy kicsit ledöbbentem Danee válaszán, amit a kérdésemre adott.
- Kővé változtatni? - szólaltam meg – Ebből még baj lehet. Pláne, ha tényleg csak ennyien leszünk – tettem hozzá. Elég könnyen vége lehet a harcnak, ha Danee gyanúja beigazolódik. Vagyunk összesen öten, és nem, hogy szinte lehetetlen lesz lenyomni a bosst, hanem még túlélni a találkozást is cinkes lesz. Legrosszabb esetben alig egy-két perc alatt mindannyian a helyi szoborkert részei leszünk, és a boss pedig csak vígan röhög a markába, és várja a következőket.
- Ha igaz amit mondasz, akkor még most érdemes lenne üzenetet írnunk a céhtársaknak, arra az esetre, ha mindannyian csapdába esnénk... - mondtam a csapatnak, majd vártam a reakciókat, elsősorban Alexét, hogy mit szól hozzá.
Ami azt illeti, hiába vártunk még egy kicsit, nem lettünk többen. És ebből a szempontból nem javultak az esélyeink. Végül továbbindultunk, közben egyik állatszobor után jött a másik. A kővé változós dolog nyugtalanított, de legbelül egy kicsit reménykedtem abban, hogy talán csak Danee vészmadárkodik. Pedig valami azokat a szerencsétlen állatokat is kővé változtatta...
Majd elérkeztünk egy tisztáshoz, ahol a kissrác vergődött, majd nagy nehezen feltápászkodott. Danee próbált valamit kiszedni belőle, de alig-alig tudott meg valamit. Minden szótagért meg kellett küzdenie, míg végül teljesen elvesztette az emberi mivoltját.
- Vigyázz, azt hiszem megszállták – kiáltottam oda Daneenak – Azt hiszem, azt akarta mondani, hogy ne nézz a szemébe. Lehet a szobrokra is igaz, hogy nem kéne velük szemezni – tettem hozzá. Elvégre valaminek történnie kellett azelőtt, mielőtt megszállta az a valami, akármi is legyen az. És mi más van itt a tisztáson, mint azok az angyalszobrok? Azonban előjött még egy probléma: a srácot egyértelműen megsztállták. Játékos, zöld indikátorral. Mobok, NPC-k nem szoktak ilyen indikátorral futkozni, tehát játékos, csak éppen nem önmaga. Mint abban az elátkozott toronyban, ahol annak a céhnek a tagjai raboskodtak valamiféle ismeretlen befolyás alatt, és ott is elég nehéz volt megtörni a hatást. És elég kockázatos is volt, hogy mindezt áldozatok nélkül tudjuk elérni.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Halász Alex on Hétf. Márc. 27, 2017 11:08 am

közösbe:
1 Perfect frissítő potion
2 Tisztító Potion
3 Szerencsés Ritmus Potion
3 Nagy Potion
3 Frissítő Potion


Danee után ő is tett egyből valamit a közösbe, bár, hogy őszinték legyünk, nem igazán figyelte, hogy mit. Nem sűrűn nyúlkál bele a céhbankba, így sok fogalma nem volt, hogy mit tárolnak ott. Aminek nem volt különösebb oka, egyszerűen így jött ki. Nem érezte égető szükségét eddig. Ennyi az egész. De most belenyúlt és talán még jókat is vett ki. De csak talán.
Aztán jöttek a szobrok, Danne cseppet sem biztató találgatásai. Ami azt illeti Alnak fogalma sem volt arról, hogy mi az a Gorgó, ez azonban nem állta útját annak, hogy utálja máris. Elhúzta a száját. Szobrok. Sosem volt ínyére. Egy "szépen" kidolgozott szobor olyan mintha élne, de közbe meg nem! Ez szörnyű....
- Jah, én is adtam be pár dolgot. - jelentette ki miután már átjött és a többiek is láthatták. - A szép lányos ötleted nem is rossz, bár akit én hoznék, nem a te súlycsoportod. x3 -
Kötött bele kicsit a másikba, oldva a feszültségét az élettelen szobrok feletti zavarán.
A végén pedig jött a hab a tortán. - Hülye vagy, ez egy játékos! - Mordult rá Daneera, aki mindjárt levágta volna mint főbosst. Elővette azért ő is a fegyverét. Egyelőre csak Falánk fiút. Végtére is azért van itt, hogy ez a kicsike szintet lépjen idővel. - Egy? Egy boss? ... mire ne? - a többiekhez fordult, de egy lépést lépve hátra, ahogy haladt előre a kis srác. - Mi legyen? Egyértelmű, hogy a boss itt van. Ide vezetett a quest is, itt van ez a fiú is... bakker... - megvilágosodott közben. - Ő egy játékos! Mi van ha ő is le akarta gyakni és nem mente neki? Ne nézzetek a srác szemébe. .... asszem.... - Körbe fordult. Leamortizálódott angyalok. Az a szélső kettő inkább tűnt ördögnek, de ha jobban belegondol az ép is. Kirázta a hideg. MI lehet a quest része. A srác, az angyalok, az állatszobrok is esetleg? ...

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Márc. 27, 2017 5:07 pm

Nem lettünk túl sokan, de ez nem volt meglepő, sőt, egy-egy ilyen harcra általában nem vállalkoznak sokkal többen 4-5 embernél. Ami igazán fájó volt, az a lányok hiánya, de azt hiszem túlélem ezt a fajta megpróbáltatást. Meglehetősen régen volt olyan, hogy "kanbulit" tartottunk volna, őszintén szólva nem is tudnék mondani egyetlen férfiút sem, aki különösebben szimpatizált volna velem. Nem mintha olyan nagyon erőlködtem volna érte, ha tettem valamit, az inkább ellenszenvet váltott ki... valamiért :]
- Milyen nagy lett itt valakinek az arca, csak mert van egy unalmas barátnője :] - vágtam hátba Alex-kunt, na nem azért, hogy Danee-kunt védelmezzem, egyszerűen kíváncsi voltam, hogy reagál rá, hogy ha visszakapja a kötözködést. Még ilyennek nem láttam ezt a srácot, nem is nagyon illett hozzá, és különösen mulatságos volt ebben a társaságban a felvágása. Danee-kunról és különösen rólam se mondható el, hogy szerények lennénk.
- Danee-kun, a helyedben megfontolnám a kővé válást. Lehetnél turista látványosság, ide zarándokolnának a lányok, hogy bálványozzák a szobrodat :] - vigyorodtam el, újabb szöget verve a népszerűségem koporsójába. Már egészen sok volt benne, úgy vélem ha vámpírok lennének az ellenfeleink, akkor eséllyel pályázhatnék arra, hogy csatlakozzak hozzájuk. Csak a vér ízét kéne megszokni.
A nyöszörgés forrása egy játékos volt, aki inkább volt immár zombi, mint értelmes emberi lény. Komor arccal távolodtam el a többiektől, akik kissé mintha bepánikoltak volna. Danee-kun most helyesen gondolkodott, mégis védekező álláspontot vettek fel mindannyian. Én nem így tettem, amíg a lándzsát a kis csapatra szegezte, én észrevétlenül megkerültem, és hátulról támadtam, megpróbálva belemártani a kardomat a háta közepébe.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Strea on Vas. Ápr. 02, 2017 2:44 pm


A fiú nem reagál Tachibana támadására, és a lovag ugyan betalál, ezzel megszabadítva a srácot maradék páncélpontjaitól, de különösebb hatást nem ér el nála: amaz mintha mi sem történt volna halad tovább, majd egy szinte védhetetlen csapással löki oldalba Daneet, 40 (helyett 38) sebzést kiosztva neki. Természetesen indikátora rögtön sárgába fordul, ám alig telik el pár másodperc, zavarodottan néz rátok, megrázva a fejét:
- Mi történt? - kérdi ijedten, majd elkezd hátrálni - Én... én nem akarom... fussatok innen ti is, amíg tehetitek! - kiáltja félelemmel tele, majd beszalad az erdőbe.

De amíg a fiúra figyeltetek, mintha változott volna a környezet. Először nem tudjátok, pontosan miben, aztán ha jobban megnézitek... a szobrok közelebb állnak hozzátok! A két erdőszéli jó egy méterrel, és más pozícióban, a veletek szemben lévő pedig mintha jobban a csapat felé fordulna most, egyik karját felétek nyújtva. Feje felett piros indikátor jelenik meg, illetve a sárga felirat, amely minibossra utal: "AngyalBob". A két szélső szobor felett halványzöld színnel az "Angyal" nevet olvashatjátok, ők is piros indikátorosok.
Indulhat tehát a harc!


Ozirisz (Sebzés: 62, támadáshoz nem kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.5 SP kiskörönként.)
AngyalBob
Danee (Sebzés: 76, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
AngyalBob
Alex es Falank (Sebzés: Z:107 / S:117 / P:127, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
AngyalBob
Alex Flamberggel (Sebzés: Z:180 / S:196 / P:213, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
AngyalBob
Tachibana Makoto (Sebzés: 64, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
AngyalBob
AngyalBob


Ozirisz (38. szint): 210/210 HP, 75 páncél, 255/255 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 134 páncél, 180/180 CSP
Alex es Falank (33. szint): 200/200 HP, 100 páncél, 150/150 CSP
Alex Flamberggel (33. szint): 200/200 HP, 100 páncél, 60/60 CSP
Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 280 páncél, 175/175 CSP

Ozirisz kezd.

Minden harci reagra a meséléstől számított 48 órátok van. Amennyiben ezt elfogadható ok híján lépitek túl, kimaradtok a körből. Nem harci reagokat bármikor lehet írni. Minden hozzászólás minimum szószáma 100.

Kérlek titeket, hogy minden támadásotokra dobjatok, akkor is, ha a statarányok biztos találatot jelentenének!

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Vas. Ápr. 02, 2017 3:13 pm

The member 'Keita' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Ozirisz on Vas. Ápr. 02, 2017 3:16 pm

A Tachi-Danee szóváltáson más körülmények közt nevettem volna, de most valahogy nem lett volna helyénvaló. Pedig Danee mint túristalátványosság? Nope. Akkor már inkább egy Ozi-szobor, jobb kezében kard, bal kezében korsó. Na az mekkora lenne már?
Aztán Alex kijavította a gondolatmenetemet, lehet a srác szemébe nem kellene nézni. Na igen, az ilyen tipikus félmondatokkal ez a baj. Bár többet tudnánk erről az egészről, de valami határozottan nincs rendjén. Ha többet tudnánk, akkor jobb lenne? Lehet. Lehet, hogy nem. De így is elég megerőltető volt a fiúnak azt a néhány szót is kimondani. Valami megszállta, egyértelmű, és küzd ellene, amennyire csak tud.
Közben Tachi rátámadt szegény srácra, a visszajárót viszont Danee kapta.
- Ez meg mire volt jó? - kérdeztem Tachit - Nem a játékosokat kéne bántani, hanem a mobokat - bár ilyen hozzáállással, hogy bumm, nekiesik egy játékosnak, akiről kb. semmit sem tudunk. Még azt sem, hogy elegendő életpontja van-e hogy kibírjon egy támadást. Nem csoda, hogy vörös... Persze erre nem tettem megjegyzést, legalábbis még nem. Majd, ha túl vagyunk a harcon. Már csak az kellene, hogy mi legyünk a célpont, ha esetleg a miniboss nem dob neki semmi érdekeset... De így, vagy úgy, a harc után jelentem az incidenst a Ligának, annak ellenére, hogy bizonyára Alex is azt fogja tenni.

- Jól vagy? - kérdeztem Daneet, ha a srác elesett akkor segítő jobbot nyújtottam felé.
- Ez meg mi volt? - vontam kérdőre a srácot, véletlenül sem a szemébe nézve. - Mi szállt meg, és hogy lehet megszüntetni? - tettem fel sietve a kérdéseket, bár kétlem, hogy tudna válaszolni. Akármi is szállta meg, egyre erősebb a befolyása felette.
Majd ahogy körbenéztem, valami feltűnt. Mintha azok a szobrok messzebb lettek volna az előbb, és ez a középső... mintha minket nézne! Szóval amíg nem figyelünk, addig sunyi módon hátba akarnának támadni?
- A szobrok! - kiáltottam a többiek felé – Ez itt a miniboss – mutattam a nodachival erre a középsőre, a rendszer már ki is írta a nevét. AngyalBob.
Aztán ahogy annak a rendje módja, megindultam, hogy egy szép nagy vágást bevigyek új cimboránknak, Bobynak. - Vigyázzatok, véletlen se nézzetek a szemébe! - mondtam a csapatnak. Biztos ami biztos, jobb megelőzni a bajt.

// 1 támadás AngyalBobra, alsó kocka a nodachi tűzsebzésére megy. Vikinggyűrű miatt nem fogy CSP-m az első támadásom során.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Strea on Vas. Ápr. 02, 2017 9:06 pm


A fiú nem is figyel a kérdéseidre, és megállítani sem tudjátok, bár talán nem is azzal vagytok elfoglalva. Ozirisz végülis támad, és egészen a mozdulat végéig úgy tűnik, hogy a csapás sikerrel fog zárulni, ám Ozirisznak elég volt pislognia egyet, hogy nodachija a szobor helyett a levegőt súrolja. Hogy hogyan történt, azt egyelőre csak találgatni lehet... de van már valami tippetek, ugye?
A lény mindenesetre most mozdulatlanul áll mögötted és ajkait mintha felfelé görbülve faragták volna meg. Veszítettél is páncélpontokat, igaz nem tudod mikor. Alex és Tachibana is ugyanezt vehetik észre; a két szélső angyal ugyanis ezúttal föléjük tornyosulva áll szoborrá merevedve.

Ozirisz: -20
Halász Alex: -10
Tachibana Makoto: -10

Ozirisz (38. szint): 210/210 HP, 55 páncél, 255/255 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 134 páncél, 180/180 CSP
Alex es Falank (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 150/150 CSP
Alex Flamberggel (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 60/60 CSP
Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 270 páncél, 175/175 CSP

Danee következik.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Danee on Hétf. Ápr. 03, 2017 10:13 pm

- Ozi, küldjél! - felelem az üzenetes felvetésre - Nekem momentán nincs kinek - vigyorgok pimaszul
- Jaaa, én is ezt mondom, megszállták: Pipa - lazáskodok az arcom elé húzott pajzs mögül
Az hogy a kis srác nincs egészen magánál de ennek ellenére éppenséggel elég virgonc, annyira nem válik előnyömre, de amíg csak a pajzs horpad és a vért reccsen, engem aligha hat meg különösebben
- Héj, haver! Álljál le hamar, hallod, különben lekeverek egyet! Megmenteni jöttünk, hülye gyerek, vágod?

- Kösz Alex, remélem sok hasznos cucc van köztük -
próbálom humorosra venni a figurát vele szemben is
- Na és ki az a fajsúlyos madárka, akivel összeszűrted a levet, egy Brünhilda? -
Daneenak fogalma sincs a viszonyról, de tényleg.
- Hehe, nehogy magadra vedd, csak hülyülök! -
próbálom menteni a menthetőt a nagy pofám miatt - De tényleg, ki a szerencsés, ismerem én is?
- Tachi, te látom tudsz valamit, ki vele, ki a kis csaj?
Persze jól elvagyok, a pajzs kitart, ahogy Picard kapitány mondaná, nem is izgat különösebben a helyzet, úgy se értem mi folyik itt
- Ja látom, hogy játékos -
adom a magabiztos.
Tényleg, basszus, játékos? Lesek ki rá az alkalmi napernyőm mögül. És tényleg.
- Hehe, szépen sárgul a lelkem, még a végén elviszi a skorbut!
- Ja-ja, nem nézek, nem nézek.
Magamnak feljegyzés: nem nézni a szemébe! De kinek? A kis srácnak?
- Azt a kővé válást, engedelmeddel meghagynám neked, mint lehetőséget -
bökök még vissza pár szó erejéig a "lovagnak" - de ha kő túl snassz, esetleg bevállalhatnál egy gold bucket kihívást is! Van hozzá pár rúdnyi nálam, gyorsan felforralom a kedvedért!

Látva, mit művel a mi Tachi fiúnk, nem tudom szó nélkül hagyni a kis mutatványát
- Na látod, pont ezért nem bízik meg benned senki sem, de gondolom, te ezt a problémát már rég meghaladtad
- Jó reggelt, csipkejóska! -
üdvözlöm a magához tért gyereket - Nem megyünk mi sehova, már helyben vagyunk!

Azért igyekszek sasolni ide-oda, csak úgy cikázik a tekintetem, mint egy speedes kaméleonnak, persze, a szemébe nem nézünk, tudom jól, de a szobrok mégis mire föl közelednek?
- Ja, jól vagyok, jól vagyok, semmi baj, hagyjad csak, azé' kössz -
hárítom el Ozi segítő balját
- No lám, és tényleg, ahogy mondod, ott van drága kis a mini! Nekem annyira azért nem tűnik mininek, de bossnak se igazán ebből a szögből.
A dolog, hogy Ozi hajszál pontosan ráront a temetőangyalkára, az meg egy karc nélkül teleportál mögé, nem kicsit lep meg. Úgy kell visszapofozni az állam a földről.
- A teringettét! Hát ez meg mi volt, hölgyeim és uraim? Héj, már megint mozdultak! -
nézek a többi szoborra is riadtan az első döbbenet után
- Hulljon a férgese! -
rántok elő egy krézigrántátot, akarom mondani kristályt, s hozzá vágom a kisebbik angyal szobrok egyikének, majd megrohamozom én is Angyalbobot, ha már Ozi mögé villant, de nem bízom a véletlenre: egy függőleges vágással perdülök meg félkörben, hogy ha velem is a bolondját járatva mögém teleportál, hát, akkor is elérje a pengém a kicsikét
Ha ez sem válik be, akkor ki kell találni valami elmésebb taktikát.

//támadom Bobot a leírt manőverrel, erre megy az első kocka, a második meg a kristályhasználatra: Gyenge Lényirtó Kristály

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Hétf. Ápr. 03, 2017 10:13 pm

The member 'Danee' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Danee on Hétf. Ápr. 03, 2017 10:20 pm

*szerk: vízszintes vágás akart volna lenni fejben*

Kockák miatt nem szerkesztek már bele, bocsi a dupláért. Gomen

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Strea on Kedd Ápr. 04, 2017 9:23 pm


Nos, a jó hír az, hogy a kristály magával együtt az egyik angyalszobrot is darabjaira robbantotta: igaz, nem gyakori, hanem ritka mobokról van szó (lévén mint említettem halványzöld a nevük színe), de mint egy miniboss segítői, rájuk is hatással vannak az efféle itemek. Így tehát egy ellenféllel kevesebb! - Danee támadása viszont szintúgy a levegőt hasította. AngyalBob éppen mereven áll Ozirisz a lovagtól távolabbi oldalán, ha odapillantotok, persze újabb sebződéssel, már ami a kardforgató fiút és Tachibanát illeti.
Lehet úgy istenigazából is a célpontra kellene figyelni, amikor megtámadjátok?

Angyal#1 elpixeleződött!

Ozirisz: -20
Tachibana Makoto: -10

Ozirisz (38. szint): 210/210 HP, 35 páncél, 255/255 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 134 páncél, 180/131 CSP
Alex es Falank (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 150/150 CSP
Alex Flamberggel (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 60/60 CSP
Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 260 páncél, 175/175 CSP

Alex jön.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Halász Alex on Szomb. Ápr. 08, 2017 11:10 am

Nem vette a lelkére Tachibana szurkálódását, sőt jókedvvel vette fel a kesztyűt. - ch,...Neked az unalmas egyenlő azzal, hogy nem szúr hátba jókedvében. - legyintett a hosszú hajú lovagra. Viszont a pár perccel későbbi tevékenysége annál inkább dühítette fel a fiút. Előtte azért még egy "nem tudsz semmit" nézéssel válaszolt és kaján vigyorral az arcán Daneenak. - Ismered, bizony. x3 - De nem mondta el, hogy kiről van szó. Most már csak azért se. Neutral

Aztán jött a boss, mindenki leszidta Tachit, Al csak a száját húzta,a srác végül is megúszta, és most a bossra koncentrálhatnak. Hál'Isten! >< - Akkor most már nem kell a szemébe nézni..... vagyis a szemét kerülni.... elment xd ... - gondolt a srácra, hiszen logikusan hangzott, hogy nem szabad a gyerek fura szemeibe bámulni, a többi pedig csak egy szobor. Azonban az ő lassúsága révén mindenki előbb támadott nála, ez viszont azt vonzotta magával, hogy végig követte a bénázásokat. - Grat Danee! Kilőtted az egyiket! - Tachit nem számolta az aktív támadó közé valamiért.... és akkor el kellett dönteni a lényeget. Falánk vagy Flamberg, Flamberg vagy Falánk. Egyik keze ezen másik azon volt, majd kissé hezitálva de dönteni látszott. Elővette a kardot és képesség aktválás mellett a főbosst támadta meg.
~ olyan mintha eltűnne amikor nem figyelsz.... mekkora lehet a gyorsija? .. elérem e egyáltalán.... ~[i] A vállakat és a fejet, a szemet figyelte. [i]~ mozog.... de hogyan mozog ha egy szobor? .... ~ Persze elfelejtette, hogy egy mmoban van, ahogy általában el szokta, amikor fontos helyzetbe kerül.


//aktiválom a 30% erőnövelős képimet, és támadom AngyalBob főbosst //


A hozzászólást Halász Alex összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 08, 2017 11:11 am-kor.

_________________
"Alex a minden lében kanál karakter"
by Ranmaru
flamberg:
Zafírszálas fejpánt:

Statok
Alex és FalánkAlex Flamberggel
avatar
Halász Alex
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 1731
Join date : 2012. Dec. 16.
Age : 23
Tartózkodási hely : JL palota; Hinari és Al közös lakrésze

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5187/5300  (5187/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 08, 2017 11:10 am

The member 'Halász Alex' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Strea on Vas. Ápr. 09, 2017 8:51 pm


Alex egy tűpontos találattal húzott mély pixelcsíkot az angyalba, aki ezúttal mozdulatlan maradt. Társa persze nem követte a példáját, így mire pislogtatok, már a vörös lovag másik oldalán volt, aki újabb életpontcsökkenést tapasztalt. Illetve... valami más is feltűnhetett nektek, rögtön a harcos fiú támadása után: annak szemei zöldből ólomszürkébe fordultak. Csakúgy, mint korábban a srácé. Más viszont egyelőre nem történik.

Alex: Furcsa érzésed van. Eltaláltad a szobrot, talán túl könnyedén is, de mintha kezdene megfakulni a világ, mintha nem látnál színeket, csak mindent fekete-fehérben. Aztán pedig semmit. Ájultál már el? Na ez pont ilyen: az az utolsó, ájulás előtti pillanat.

AngyalBob: - 234
Tachibana Makoto: -10

AngyalBob: -234 páncél
Angyal#2: full hp, full páncél

Ozirisz (38. szint): 210/210 HP, 35 páncél, 255/255 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 134 páncél, 180/131 CSP
(Alex es Falank (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 150/150 CSP)
Alex Flamberggel (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 60/11 CSP
Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 250 páncél, 175/175 CSP

Tachi jön.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Tachibana Makoto on Pént. Ápr. 14, 2017 11:00 pm

Milyen kár, hogy nincs akkora sebzésem, mint mondjuk Alex-kunnak. Ez olyasmi, amin nem ártana dolgoznom, elvégre én valami masszív, de lassú tank akarnék lenni hatalmas sebzéssel. Ebből összesen a masszív és a lassú stimmelt egyelőre.
- Vajon ha Danee-kun esetleg bele is hal a csapásba, most ugyanúgy méltatlankodnátok, hogy megkíséreltem leszerelni? - jegyeztem meg hűvösen és ridegen. Néha kicsit gondolkodni se ártana a nagy hősködésben. Most szerencsénk volt, legközelebb lehet, hogy nem lesz. Ez még mindig egy olyan játék, amit nem árt túlélni, úgy fest ezt még meg kell tanulniuk. Ennyi idő után meglehetően kellemetlen, ha még nem vették észre.
Már csak azért is lett volna kár, ha Danee-kunt elveszítjük, mert életében talán először tett valami hasznosat is, és minimális energia befektetésével képes volt csökkenteni ellenfeleink számát. Én sem csinálhattam volna jobban :] Ugyanakkor a trükkök helyett még kénytelen vagyok a védekezésre fordítani az energiáimat.
- Ozirisz-kun, remélem nem fog gondot okozni számodra, ha Alex-kun esetleg rád támad - sandítottam a fiatalemberre. Ha nem fenyegetne engem is a veszély, még talán hagynám is, hogy tanuljanak a hibájukból, de így muszáj nekem is valami hasznosat tennem. Vagyis hát megpróbálnom. Miután  szobrunk felé vágtam egyet, elővettem egy Tisztító Potiont a közösből, és megkíséreltem lenyomni a tartalmát Alex-kun torkán, mielőtt eszébe jutna, hogy mennyire jó dolog pixelcsíkokat vágni belénk.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1808
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 24
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 43
Exp:
7624/7700  (7624/7700)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Pént. Ápr. 14, 2017 11:00 pm

The member 'Tachibana Makoto' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Strea on Pént. Ápr. 14, 2017 11:20 pm


Tachi támadása sikeres, a szürke szemű Alex viszont kezét a fegyverére helyezve mordul rá a lovagra, és látszólag semmi kedve lenyelni a löttyöt. Körülnéz, de egyelőre mind gyorsabbak vagytok nála, így hamarabb is mozdulhattok, mint ő.
Valamiről viszont megfeledkeztetek. A jelenlévők közül talán Tachi az egyetlen, akinek feltűnhet változás, ugyanis mintha egy kicsivel több fogyott volna a páncéljából, mint annak előtte. A fölé magasodó angyalszobor meglehetősen haragosan néz most rá, kezével majdhogynem hozzáérve a lovaghoz.

AngyalBob: -64
Ozirisz: -20
Tachi: -50

AngyalBob: -298 páncél
Angyal#2: full hp, full páncél

Ozirisz (38. szint): 210/210 HP, 15 páncél, 255/255 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 134 páncél, 180/131 CSP
(Alex es Falank (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 150/150 CSP)
Alex Flamberggel (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 60/11 CSP
Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 200 páncél, 175/120 CSP

Ozirisz következik.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Ápr. 15, 2017 9:34 pm

Ami Daneet illeti, a miniboss mini megjegyzésére bevillant egy régi szép MMO-ból egy régi szép item, amit rádobva az ellenfélre, semmi mást nem csinált, csak feleakkorává változtatta. Na attól aztán voltak szó szerint minibossok, csak úgy a poén kedvéért. Meg a legkisebb alak morgolódása amikor még két adaggal kapott a porocskából xD
A támadásom úgy tűnt, sikeres lesz, a mozdulat is rutinból ment, Bob is mozdulatlan szoborként állott. Aztán luft, Boby sehol. Ez meg mi? Boby totál máshol. Ez meg hogy? Vagy nálam esett ki az idő egy része, vagy a miniboss lett az utolsó pillanatban hihetetenül gyors. De a lényegen nem változtat, szép nagy luft volt, az tuti.
Amire nem számítottam, hogy Danee sikeresen kivégezte az egyik ellenfelünket. Sajnos nem Angyalbob volt, csupán az egyik segítője, de legalább egy gonddal kevesebb. Mondjuk várható volt, hogy magát a minibosst nem lehet egy sima kristállyal elintézni... Viszont Danee is luftolt, majd Alex jött, aki nem vesztegette az időt, és támadott, és talált, ahogy azt kell. Ahogy kellett volna nekünk is.
Majd jöttek a további nem várt fordulatok. Tachi kérdésére reflexből válaszoltam – Nekem ugyan nem. Állom a sarat, amíg csak kell..  illetve amíg csak bírom... Az igazat megvallva viszont nem annyira könnyű a helyzet, Alex nagy sebzését egy, vagy talán jóindulattal két körig bírnám. Ami mellettem szól, hogy gyorsabb vagyok, és aránylag jó eséllyel ki tudok térni előle. Normál esetben, ugye, amikor nem vonja el a figyelmem még egy miniboss és a sunnyogó cimborája, amik viszont rendkívül gyorsak, ha helyezkedésről vagy támadásról lenne szó. Végszükség esetére még mindig ott a kristály, amivel le lehet lépni. Bár az sem a legkönnyebb döntés, de logikusabb, hogy visszasiet az ember a városba, összecsődíti a fél céhet, majd egy össznépi Al-mentőakció és minibossaprítás.
A szobroktól viszont a hideg futkos a hátamon. Olyan... nem is tudom... ijesztőek. Főleg, hogy amíg pislog az ember, addig helyezkednek, támadnak, újból helyezkednek, és talán csak Kayaba tudhatja, hogy honnan jönnek azok az arckifejezések, amiket vágnak ezek.
~ Na akkor csapassuk ~ aktiváltam az Igazak Pajzsát, avagy kölcsön luft visszajár. Majd megrohamoztam Angyalbobot ismét, ezúttal hátulról közelítettem, figyelve a szoborra, de a szemébe véletlen sem nézve. Valahogy megnyugtatóbb, ha a háta közepét sasolom, abból elvileg nem lehet baj....


// Igazak Pajzsa spec aktiválása (sikeres aktiválódása esetén ha Ozi luftol, akkor az ellenfele is elvéti a támadást)
majd két támadás Bobyra, alsó kocka a nodachi tűzsebzésére megy.
CSP: 255 - 2x38 -  19 = 160


A hozzászólást Ozirisz összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Ápr. 15, 2017 10:15 pm-kor.

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 15, 2017 9:34 pm

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Ápr. 15, 2017 10:14 pm

második támadás kockái :3
// alsó itt is a nodachira megy

_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥️  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥️ ♥️ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .
avatar
Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1248
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 30
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 44
Exp:
7792/8100  (7792/8100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Szomb. Ápr. 15, 2017 10:14 pm

The member 'Ozirisz' has done the following action : Kockadobás


#1 '6-os dobókocka' :


--------------------------------

#2 '6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Strea on Szomb. Ápr. 15, 2017 11:05 pm


Egyetlen pillantás, és a szobor más helyzetben állapodik meg, elkerülve Ozirisz első támadását - a második azonban sikeresen megkarcolja, levéve egy újabb részt a páncéljából. Tachi sem jár sokkal jobban, mint pár másodperce; az angyalszobor pedig továbbra is dühös tekintettel néz rá.

AngyalBob: -62
Ozirisz: -20
Tachi: -50

AngyalBob: -360 páncél
Angyal#2: full hp, full páncél

Ozirisz (38. szint): 210/205 HP, 255/160 CSP
Danee (33. szint): 185/185 HP, 134 páncél, 180/131 CSP
(Alex es Falank (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 150/150 CSP)
Alex Flamberggel (33. szint): 200/200 HP, 90 páncél, 60/11 CSP
Tachibana Makoto (37. szint): 215/215 HP, 150 páncél, 175/120 CSP

Danee következik.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Danee on Hétf. Ápr. 17, 2017 8:00 pm

A támadásom épp olyan hatástalannak bizonyult, mint Oziriszé, ezek szerint nem technika kérdése a dolog, Alexnek persze rögtön sikerült, nem is értem, bár fura, mintha kicsit megrogyott volna a srác a saját találata után, és a szemei, azok a szürke szemek...

Másfelől Tachinak most igaza van, még ha a módszerei nem is épp túl lovagiasak, ezek a cselek inkább a tőr-pörgető orvgyilkosok sajátjai, mint a sötét lovagoké, de ha működik nincs miért tovább morogni miatta.
Az események különös és egyelőre meglehetősen nehezen magyarázható láncolatot vették fel
- A srác elfutott, de Alex szemei most pont ugyanolyanok lettek mint az övé volt, óvatosan vele! Ha van valami kis sebzésű kristályotok, amivel magához teríthetnénk... - gondolkodtam fennhangon.
Nekem sajnos nem volt ilyen kéznél, de tudtommal létezett efféle kristály, nem csupán olyan, amilyen az enyém.

Alex és Tachi és a potion itatási kísérlet eredménytelensége egészen kétségbeejtő dolgokat sejtet, de Tachi sikeres találatát láthatóan nem követtem fura változás, ami némiképp megnyugtató, viszont nem magyarázza meg, miért tudták ők ketten eltalálni a szobrot, mi pedig nem.

Ozi dupla vágásos manővere viszont újabb kérdéseket vet fel
- Tachi-kun, te hogy találtad el Bobot? Csak nem te is egyenesen a szemébe bámulva, mint Alex-kun? A hátba támadásnak láthatóan nincs feltétlenül köze a sikerhez, sokkal inkább a gyorsaságnak
De egyikünk se látszik olyan gyorsnak mint Ozirisz, talán nekem még lenne esélyem, de azt a páncélom bánná, amire szintén nagy szükség van.
Az se derült még ki eddig, hogy a megmaradt másik Angyalnak milyen szerepe van. Megoldások nélkül nem tűnt túl biztatónak a helyzet, de volt még valami amivel érdemesnek tűnt megpróbálkoznom
- Megpróbálom magamra húzni a bosst, talán elérhetem, hogy csak rám figyeljen, ezzel - és előhívtam egy Figyelem kristályt, rögtön élesítve is
- Itt vagyok néma Bob! Velem kezdjél, ne a többiekkel, hallod! - jobb ötletem nem lévén, leszámítva hogy bepróbálom esetleg a másik angyalt egy támadás erejéig, hogy lássuk mit váltok ki belőle, szóval ezt az ötletet egyelőre félretéve nem tudtam jobbat, mint sietős léptekkel Angyalbob elé állni, pajzzsal arcon nyomni, karddal egy oldalsó vágással esetleg megfaragni.

//támadom Bobot, és elsütők egy Figyelem kristályt

_________________
I'MMORTAL
#A32F42

"A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól!"
avatar
Danee
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1666
Join date : 2013. Jul. 06.
Age : 26
Tartózkodási hely : Pest

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6218/6500  (6218/6500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Miniboss] Angyalbob

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.