[VM] Kánikula

Go down

default [VM] Kánikula

Témanyitás by Argo on Csüt. Júl. 14, 2016 12:23 am

Rogan <3


Iszonyat meleg van, ez valami elképesztő. De komolyan, ki hallott már ilyenről? Nekem sincs kedvem semmi máshoz, csak hűsölni valahol, mert egyébként még a bőrömet is le akarom kapni, olyan melegem van. Te sem érezheted magad sokkal másabb szituációban, hacsak nincs valami jó hűsítő képességed :3  A virtuális világban ez főleg szokatlan hőmérséklet, tekintve, hogy a játékosok jóléte miatt inkább az elviselhető és a kényelmes kategóriákba esik az a bizonyos higanyszál.
A mostani, pár napja tartó időjárás és a folyamatos 40 C° viszont a jelek szerint még a programokra is hatással van. Vagy belecsöppentél egy különleges eventbe? Az is könnyen megeshet. Mindenesetre ha gondolod, eleredhetsz megtalálni a pletykák forrását, miszerint a hőség miatt a Virégmező haldoklik, és már alig találni használható növényt.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 893
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Rogan Hartnett on Csüt. Júl. 14, 2016 8:58 pm

- Kibírhatatlan ez a hőség! Esküszöm, ha holnap is ennyire meleg lesz felköltözünk a 22. szintre. Ez így nem mehet tovább. - háborgok, két korty jégkása között. Nachum eközben a napon sütteti a hasát néhány lépésnyire tőlem. Látszólag neki nincs baja ezzel az idővel.
- Én javasoltam, hogy menjünk nézzünk szét valamelyik kazamatában. A föld alatt nincs ennyire meleg. - igaza volt.
- Nem csak a kazamatákból áll az élet. Kell egy kis kikapcsolódás is. Lehet, hogy túl nagyra vágyó vagyok, de nekem valami olyan elfoglaltság kell ami nem emészt fel túl sok energiát.. A kazamata pedig..
- A kazamaták pedig fárasztóak. Pedig van oda jártasságunk is. - emlegeti fel az én kis drágaságom, aki közben a hátára fordul, és sütteti a pocakját a meleg napon.
- Bárcsak én is ilyen jól tűrném a meleget mint te.. Ez biztos valami tűzsárkány egyediség nem? Mármint, hogy ennyire ellenálló vagy..
- Nem tudom. - és ezzel annyiba is maradt a téma. Hosszú percek teltek el, csendben, pihenve, végül megelégeltem a punnyadást. Persze ehhez az is hozzátartozott, hogy kaptam egy érdekes levelet. Vannak akik amiatt aggódnak, hogy a fullasztó meleg miatt a virágmező növényei elhalnak. Nekem pedig fontosak a növények elvégre komoly terveim vannak. Mérgek kellenek, rengeteg méreg. A mérgek elkészítéséhez pedig elengedhetetlen, hogy növényeket gyűjtsek.
Tehát összeszedtem magam, Nachumot felkeltettem, ami nem annyira tetszett neki, ugyanis hiába imádja ezt a meleget, lustálkodni még jobban szeret benne. De nem vitatkoztunk. Némán, elindultunk felmérni mi is igaz valójában a pletykákból. Talán még be is segíthetünk egy kicsit a virágoknak...

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Argo on Szomb. Júl. 16, 2016 5:12 pm

Bátor vagy, hogy ebben a hőségben kimozdulsz a mezőre Surprised  Hisz valljuk be, ahogy ér a nap, úgy égeti szinte a fejbőröd, még az a szerencse, hogy életpontokat nem veszítesz tőle. Még.
A Virágmezőre érve viszont tényleg az a látvány fogad, amiről a pletykák szóltak. Növény ugyan akad egy-kettő, de nem valami sok, és azok is már eléggé sannyadtak, igazából csak a jártasságoknak lehet köszönni, ha nem porladnak el egyből a kezed érintése nyomán. Ezen kívül itt a meleg mintha még nagyobbnak érződne, ami Nachumnak valószínáleg jó hír, de neked már ennyire nem.
És ahogy haladsz, akár hűsítő árnyékot keresve, akár a maradék, még életben levő növényeket leszedni, egyszeriben belebotlasz valamibe, szó szerint. Elsőre csak azt érzed, hogy puha, tehát élőlény, nem valami kő vagy kavics, és hogy neki nem tetszően vinnyog egyet a lábad érzetére.
És ahogy odanézel, egy kis lángoló bundájú rókácskát látsz, << Tűzróka kölyök >> felirattal.
A meleg is itt koncentrálódik a leginkább, körülötte már szénné égtek a növények.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 893
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Rogan Hartnett on Szomb. Júl. 16, 2016 6:08 pm

- Érzem ahogyan elsorvadnak az agysejtjeim ebben a melegben - dögledezve dülöngélek keresztül a városon, talán életem tíz legrosszabb döntésébe beletartozik ez a mai kis kiruccanás a virágmezőre, hiszen ebben a melegben nem, hogy én de valószínűleg már azok a virágok sem tudtak életben maradni, ezért szinte biztos vagyok benne, hogy eredménytelen lesz a kis kirándulásom.
- Nincs okod panaszkodni, a te ötleted volt. Legalább próbálj meg nem ennyire feltűnően szenvedni.
- Mindenki minket bámul. Nincs még egy olyan hülye aki kimozdul ebben az időben az árnyékból. Szinte lángolunk..- állapítom meg nemes egyszerűséggel. Való igaz egy kicsit tényleg túlzásba vittem, ezek után kénytelen leszek beszerezni egy szalmakalapot amint csak lehet.
- Szereted ha te vagy a figyelem középpontjában.
- Ez igaz, de nem olyankor amikor haldoklom. Vagyis akkor is jó, lenne ha mindenki körülállna, siratnának meg minden, de ez most más. - a kezeimmel legyezgetem magam, előttem néhány lépésnyire Nachum repked, látszólag neki semmi baja sincs. - Ha pár fokkal hűvösebb lenne... Ah mindegy, úgysem lesz. Ah telet akarok! - hangosan elkiáltom magam mintha abban bíznék, hogy az égiek meghallgatják imám, de ez nem így volt. Továbbra is meleg van. Sőt ami még rosszabb mintha valaki büntetni szeretne, ahogyan elhagyom a várost, egyre melegebb és melegebb van. Talán mert itt kevesebb az árnyék..
- Hát itt nemigen fogunk növényeket gyűjteni. - állapítja meg a tényt Nachum miközben leszáll egy elszáradt valami mellé.
- Lehet akad itt 1-2 melegtűrő növény és... - lassan sétálgatok a száraz fűben, nemigen van gusztusom bármihez is hozzáérni. Fintorogva pipiskedem - Tudod mit? Te amúgy is jól szórakozol mit szólnál ahhoz, ha körbenéznél és szednél néhány növényt amíg itt lepihe... -azonban a kiszemelt árnyékig nem jutottam el, valami furára léptem és kishíján eltaknyoltam, csak a jártasságomnak köszönhettem, hogy talpon maradtam - Mi a... - lepődöm meg, majd ijedten a cipőm talpára néztem. - Semmi pánik, nem aknára léptem.- Közben persze a kis nyüszítésre is felfigyeltem.
- Aknára?
- Tudod, kakira...
- Az nem nyüszít.. Egyébként ha a lábad elé néznél néha akkor nem lépnél bele mindenféle dologba. - oktat ki, majd pedig mellém repül, és a fűbe telepszik le. - Milyen jó érzés. - Nachum közelebb lépdel a kis állatkához, látszólag érdeklődik felőle. Közben én egy lépést hátrálok. Mintha leolvadna rólam a ruha.
- Szerintem nem jó ötlet közel menni hozzá. Kitudja mire képes... - habár egész aranyos kis jószág, talán még meg is tartanám magamnak, hogy ha nem lenne ilyen meleg.
- Nem árthat nekünk. Túl magas a szintünk hozzá, ráadásul ez még csak kölyök. - ismét egy kioktató szöveg, a szokásos lenézéssel egybekötve. Kezd az agyamra menni.. Közben ismét a rókabébire szegezem a pillantásom. Körülötte elég csúnyán ki lett hemperegve a fű és a virágok sem maradtak életben...
- Figyelj... nem lehet, hogy ez a kis állatka randalírozza szét a virágmezőt? Sőt, lehet miatta van vagy úgy kétszáz fok napok óta?! - biztos megint valamilyen küldetést vehettem fel figyelmetlenségemben. Rolling Eyes

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Argo on Szer. Aug. 03, 2016 10:32 am

Erről mindketten olyan szépen elfeledkeztünk, hogy öröm volt látni, még jó, hogy nem jött Klein mester ostorral fenyegetni minket. Lehet, ő is kidőlt a kánikulától, mint mi Suspect
Lényeg a lényeg, haladgassunk akkor. Ahogy Nachum próbálja felmérni a kölyköt, az ugyanolyan tempóban hátrál előle, fenntartva a kellő távolságot, és közben igen aranyos hangon morog, ahogy a kicsi állatkák általában. Léptei nyomán elszárad az a kevés virág is, ami az útjába kerül. Veled nem törődik, amíg te sem törődsz vele, kis fekete szemei elsősorban Nachumot célozzák, és mintha lassan felismerné, hogy ő is tűz alapú lény. Elkezd szimatolni, és már a fülei sem simulnak a koponyájára, hanem radarként a sárkány felé fordulnak. Nem közelít, de mintha érdeklődőbb lenne, mint előtte.
Egyébként abban igazad van, hogy sokkal nagyobb szintűek vagytok, a mob indikátorszíne alapján nektek maximum egy csapás lenne a csöppség. Egyébiránt, én lassan kezdenék valamit a helyetekben, mert meg fogok sülni, pláne ebben a köpenyben. Kéne valami lengébb ruházat .-.

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 893
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Rogan Hartnett on Szer. Aug. 03, 2016 2:37 pm

Nachum érdeklődve közeledik a kis rókaféle felé, azonban a kis gyanúsítottunk nem vevő annyira a társaságra. Félénken lépdel hátrafelé, nyomában csak az elszáradt virágok maradnak. Nachum is belátja, hogy nincs értelme üldözni a rókakölyköt, elvégre az azzal járna, hogy a még ép növények is veszélybe kerülnének azt pedig mi nem szeretnénk. A sárkány leül az halott növényekre, és érdeklődve egyenes háttal, figyeli a lényt, és annak minden mozzanatát. Természetesen nem közeledik tovább, hiszen nem lenne értelme.
- Nem találkoztunk még ilyennel, ezért gondolom a nincs is róla semmi információd. - azonban válasz nem érkezett. - Nem beszélsz? - érdeklődöm azonban végül egy rövid farkcsóválással intett.
- Szóval nem beszélsz... - felsóhajtok - Elviselhetetlen ez a hőség. - Lentebb kezdtem gombolni az ingem, hadd szellőzzön a mellkasom. Nachum úgy tűnik nem adta fel a barátkozást, és rá kellett jönnöm, hogy azért szobrozik, hogy hátha így közelébe megy a lény, viszont, azt, hogy mit fogunk ezzel a kis állattal kezdeni az rejtély számomra. Nem szívesen ölném meg, hiszen még sosem láttam hasonlót, és meglepően ártalmatlannak is tűnik, ha attól eltekintünk, hogy a virágmezőt legyilkolta és az átlag napi hőmérsékletet megkétszerezte.
- Lehet, hogy elvesztette a családját, és ezzel a nagy hőkibocsájtással próbálja magához hívni őket? - hangosan találgattam, nem akartam magamban tartani a szót, hiszen így Nachum sem tudja mi jár a fejemben. Az ingem végül teljesen legomboltam, és elkezdtem kicsit mozgatni, hogy több levegőt kapjak. Teljesen átizzadtam, a mellkasomon folyik a víz, szerencsére jól bírom a napot, és a természetes kreol bőrömnek hála, jól is nézek ki félmeztelen.
- Sürgősen be kell szereznem egy szalmakalapot. Nincs mese, ez a meleg kibírhatatlan! Ah megsülök. - Közben Nachum vár, és immáron végre megmozdul, picit előre hajtja a fejét, kinyitja a szájacskáját és próbál lehelni a róka felé. Ugyan tüzet köpni még nem képes, de a teste elég jól tartja és bírja a hőt, és elég jól árassz is magából. Éppen ezért a lehelete is nagyon meleg. Talán a rókakölyök is felfigyel rá, hogy őt nem bántja azzal, ha közelebb megy hozzá. A barátkozásuk annyira nem izgatott persze, a saját túlélésem fontosabbnak bizonyult, árnyékot kerestem a szemeimmel, közben elkezdtem legombolni magamról a cuccaim. A köpönyegem máris a menümben találja magát a cipőm pedig egy papucsra cserélem, mert érzem, hogy ha egy percnél tovább magamon tartom ezt a cipőt ráolvad a lábamra. Ha tehetném még a nadrágomtól is megválnék, azonban félő, hogy a helyi idős pletykakör áldozatává válnék, és az összes helyi arról a mocskos perverzről beszélgetne aki meztelenül flangál a Virágmezőkön... Így hát végül papucsban, és nadrágban maradok, kétségbeesetten keresve az árnyékot.. Menedéket.. Még egy bokor is elég nekem. Ha kell hasalva dugom be a fejem.


//Megúsztuk Kleinci mindent látó szemét \\owo\ /

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Klein on Szer. Aug. 03, 2016 3:04 pm

avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Argo on Szomb. Aug. 06, 2016 4:32 pm

A kölyök persze elkezd érdeklődni, mikor Nachum egy ideje már mozdulatlanul üldögél előtte, kicsit közelebb megy, hegyes kis orrocskájával le-föl szimatolva a sárkányt, mindig ugrásra készen, ha mégis valami történne. Ugrik is hátrébb, mikor Nachum a száját nyitja, de a meleg érzetére hátracsapja a füleit és nem közelít még tovább. Úgy tűnik, számára is van valamennyi határ, legalábbis ezek után még egy kicsit csak áll három lábon, néz mereven rád, aztán az erdő felé fordul és fülelni kezd.
Magam sem tudom, mit hallhat, talán az említett család hívó szavát, mindenesetre egyszer csak megindul és megpörzsölve a füvet maga körül az erdő felé ugrat. Ha követitek csapájának nyomát, láthatjátok, hogy három másik kölyök várja őt a fák között, és ahogy odaér, hatalmas ugrásokkal hamar eltűnnek a fák között. A ti kölykötök egy pillanatra még visszanéz, majd ő is eltűnik.
Mikor már nem látjátok, érezhetően lejjebb ereszkedik a hőmérséklet, de a fűnek és a növényeknek kelleni fog pár perc, amíg respawnolnak a helyen és újra olyan lesz a mező, mint régen. Persze az időjárás melegét a kölyök nem befolyásolta kicsit sem, mert ugyanolyan kánikula van még egy-két napig, csak épp végre nem akar minden ruha leolvadni rólad, az éppenhogy-elviselhető kategóriába esik az átlaghőmérséklet. Két nap múlva minden visszaáll a régi rendbe, és marad a viselhető, nyári meleg ezen a szinten is.

Hamarosan jutiosztás, ügyes voltál :3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 893
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Rogan Hartnett on Vas. Aug. 07, 2016 1:10 pm

Nachum kitartó volt, és ez meg is hozta az eredményét. A kis rókakölyök, rövidesen kíváncsivá vált, és közelebb is merészkedett. Nachum továbbra is szobrozott, arc izmai sem rezdültek.. Én pedig csak vetkőztem és vetkőztem, persze tudtam hol a határ, hiszen végig a fejemben ott lebegett a kép, hogy a helyi újságok címlapjára kerül a pucér testem képe.. A nadrág marad, a nadrág maradni fog... ismételgettem magamban, és végül maradt is. Az övet azért levarázsoltam, hogy kényelmesebben lehessek, majd amint már kezdett normalizálódni az állapot, elkezdtem életben maradt virágok után kutatni, egy tasaknyi nekem bőven elég lesz, csak legyen valami amit el tudok tenni a későbbiek során, hogy a terveim haladni tudjanak. Minél több növényre van szükségem... Rengeteg növényre.. Persze a sok elszáradt, halott növény között aligha találhattam sok mindent...
A kis róka pedig egyre jobban érdeklődik, ám amikor már majdnem, megtört a jég, a kisállat váratlanul hátra fordul, majd elkezd az erdő felé szaladni. Nem indulok a nyomába, Nachum sem követi, ami pedig meglepett, két okból is. Egyrészt mert kíváncsi lényről van szó, másrészről pedig imád vadászni..
- Ez elég szomorú. Gondolom már kezdted megszeretni nem? - Szívszorító volt ahogyan felém fordult. Nem, természetesen nem a sárkány arckifejezése miatt, hiszen a tekintete ugyan olyan volt mint mindig, itt sokkal inkább arról van szó, hogy én és az emberi agyam túlkomplikálta a dolgot, és egy aranyos történet kezdett el kettejükről kibontakozni a fejemben.
- Most már újra szabad a virágmező. Javaslom, hogy várjunk kicsit, és talán a növények elkezdenek respawn-olni. - és így is tettünk... vártunk és vártunk.. Nachum nem volt hajlandó a későbbiekben beszélni a rókáról, én pedig felfüggesztettem a témát.

//Köszöntem a játékot, és akkor Szeptember 7.-én várom a következő virágmezőt, remélem elviszel megint Embarassed
Egy csodaszép virágokkal teli tasak tökéletesen megfelel nekem :3

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Argo on Vas. Aug. 07, 2016 1:34 pm

Of course, darling :3

Jutalmad 40 arany plusz 20 a sima mob felfedezéséért \o/
Meg egy növénytasak :3

_________________
avatar
Argo
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 893
Join date : 2013. Aug. 27.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [VM] Kánikula

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.