Sunshine üdülő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Sunshine üdülő

Témanyitás by Klein on Kedd Júl. 26, 2016 5:36 pm

A lobriai kikötőtől délre található kis sziget a pénzes játékosok paradicsoma. Tengerparti bárok a legfinomabb koktélokkal, pálmafák, kényelmes nyugágyak a medence partján, víz alatti túrák, szörfözés az idomított halak segítségével, megszállni pedig a sekély vízben álló trópusi faházakban lehet, mindezt méregdrágán. Ide nem lakni jön az ember, csupán kikapcsolódni néhány napra. Még a leggazdagabb játékosokat is megkopasztaná egy hónap alatt a hely.
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3038
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Tachibana Makoto on Kedd Júl. 26, 2016 6:10 pm

// Kurama //

Lehangoló. Persze nem számítottam másra, a legtöbb célpontom már elkötelezte magát egy-egy céhnél, azonban szomorú, hogy volt, aki válaszra se méltatta az ambícióimat. Annyira csak nem voltam rossz az ágyban, hogy figyelmen kívül hagyják az üzenetemet, noha lehet azzal kellett volna kezdeni, hogy megismételhetnénk a múltkorit, és mindjárt visszaírtak volna :] Nem estem azonban kétségbe, hiszen az elutasító válaszok között is volt bizonytalan, és azóta meghirdettem a szélesebb közönség számára is az új céhem ötletét. A magvakat elvetettem, mostantól ha gondozom, ápolom az ideát, előbb-utóbb kifejlődik.
Az első és legnagyobb bizodalmam pedig mindebben az a Kurama-chan volt, akivel ugyan csak egy futó találkánk volt Taftban, de megjegyeztem magamnak a kis simlist, és az elsők között volt, akire potenciális társként tekintettem. Nem is okozott csalódást, hiszen pozitívan válaszolt a felhívásomra, elnyerte a tetszését karizmatikus személyem és nagyravágyó törekvéseim :] Egyébként is találkozni kívántam vele, ez pedig tökéletes apropóként szolgált rá. Kétség sem férhetett hozzá, hogy a hűvös és cudar tafti időjárást most napsütéssel és hőséggel kell kompenzálnom lehetőleg a vízpart mellett. Akkor pedig már adni kívántam az alkalomra, és kiválasztottam ezt az üdülőt. Bevallom még sose jártam itt, mivel az árak elriasztottak, de amikor ilyen magasztos tervekről volt szó, butaság lett volna a kicsire adni. A grandiózus eszmék megérdemelték a grandiózus pénztárcát, különösen egy ilyen grandiózus hölggyel :]
Meghagytam a lánynak, hogy bikiniben jöjjön, én is csupán egy fürdőnadrágba öltöztem az egyik bárban ülve. Szép kilátás nyílt a végtelen óceánra, az árnyékot a pálmafák adták, a hangulatot pedig az alkoholos italok, amelyeket én azonban elkerültem, és egy alkoholmentes koktélt szopogattam, amíg az érkezésére vártam.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1768
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 23
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6762/6900  (6762/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Kurama on Hétf. Aug. 15, 2016 5:44 pm

Habár az elmúlt hónapokban igencsak meghúztam magam az árnyak között az élet zajlott ám elég rendesen. Beléptem egy céhbe ami nagyon úgy néz ki, hogy feloszlik. Ennek rögtön két előnye is támadt. Chancery instant ajánlása az igazságosztó céhbe elég kecsegtető. Már előtte is gondolkodtam a belépésen hisz a törvény állítólagos őrei előtt ténykedni sokkal izgalmasabb mint ahogy azt az ember gondolná ráadásul a tény, hogy én is tagja vagyok méghozzá ajánlással kellő alibit biztosít nekem. A másik előny igazából egy lehetőséget biztosított nekem. A sármos és egyben túlontúl nyomulós úriember akivel Taftban találkoztam szintén egy céh beindításán fáradozott és kisseb meglepetésemre én is meghívást kaptam, hogy csatlakozzak. Alapvetően nem fogadtam volna el, hisz bármilyen piti tolvajnak gondolhatnak nem szeretem mások érzéseit megbántani. Márpedig ha Chan céhét elhagyom egy másik miatt azzal ezt kockáztatom. Figyelmes kis róka vagyok :3
De mivel a céh eléggé hanyatlik és ilyesmi szóbeszédek járnak, hogy megszűnik, akkor már senki nem vonhat kérdőre amiatt ha lépek.
Na de most már térjünk is át magára a találkozóra. Lassan véget ér a nyár ám még pont van idő mindenki számára, hogy még kiélvezze ennek a csodás évszak minden előnyét akkor én miért is tennék másképp? Meg aztán tegyünk kedvére picit leendő céhtársamnak is így találkozóra a fiú talán legnagyobb örömére bikiniben jelentem meg ahogy ő azt szerette volna és a formalitásokat letudva ami a köszönésben merült ki helyet is foglaltam mellette az említett bárban, hogy magamnak is rendelhessek egy gyümölcskoktélt, kis napernyővel, ahogy azt kell.
- Csak azért alapítasz egy céhet, hogy engem randevúra hívj? Nem kellet volna ekkora erőfeszítéseket tenned. – Öltöttem ki rá a nyelvem egy apró mosolyt megejtve közben.


:
avatar
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Tachibana Makoto on Hétf. Aug. 15, 2016 6:50 pm

Most mondhatnám azt, hogy már messziről kiszúrtam a lányt, mert csodás szépségét nem lehetett nem észrevenni, de akkor erőteljesen csúsztatnék. Először is, bár Kurama-chan határozottan kellemes látvány volt, különösen a szemei voltak gyönyörűek, ám nem volt kimagasló szépség az én szememben. A személyisége jobban érdekelt, az a simlis oldal, amit annyira igyekezett palástolni, és amivel felkeltette a figyelmem. Kétségtelenül abban az időszakban kaptam el, amikor valamiféle mentális krízis lett úrrá rajtam, így nem feltétlenül keltettem benne jó benyomást, de mivel mégis eljött, így ennek nem tulajdonítottam több jelentőséget. Majd most lesz alkalmam elbűvölni. A második indok arra, hogy miért lenne fals az a bizonyos kijelentés, hogy nem igazán volt honnan kiemelkednie. A játék természetéből adódóan a fiú, férfiak még mindig jelentős többségben voltak, így még egy ilyen helyen is elenyésző volt a lányok száma. Nem volt nehéz kiszúrni az egyetlen bikinis kisasszonyt a környéken, minden más lány NPC volt, munkaruhában.
- Nahát, igazán lenyűgözően festesz :] - válaszoltam a köszönésére, miközben végigmértem ebben a kétségtelenül merész és sokat mutató fürdőruhában. A fodrok adtak neki egyfajta halvány gyerekességet, de a fazon és a rikító vörös szín bőven eltolta a falatnyi textil jellegét a vadító, szexi felé. Elégedetten mosolyodtam el.
- A kérdés valójában az, hogy a céh, vagy a randi miatt jöttél? - tettem fel a nagy kérdést, bár nem szántam neki komolyabb jelentőséget. Függetlenül a válaszától mindkét része fontos volt, meg kívántam nyerni a céhem számára, de nem én lennék, ha nem csapnám neki a szelet és nem tennék rá kísérletet, hogy ágyba vigyem :]
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1768
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 23
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6762/6900  (6762/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Kurama on Hétf. Szept. 26, 2016 8:08 am

Nem Tachi volt az egyetlen aki ennyire alaposan végigmért csak még többi férfi szemét csak éreztem magamon ahogy végig mérnek, addig ő ezt nyíltan tette. Lehet ettől zavarba kellett volna a jönnöm de azzal csak a magam álszentségét bizonygatnám. Egyértelműen azért vagyok bikiniben, hogy ezzel felhívjam magamra a figyelmet különösen az övét.
- Kicsit mindkettő. - Feleltem a kérdésére. Idő közben pedig ki is hozták az italomat és bár azt elfelejtettem közölni, hogy szívószálat is kérek hozzá úgy tűnt nem is volt rá szükség így egy apró kis csillanás jelezte, hogy ennek mennyire is örülök. Gyorsan bele is szívtam és a menü segítségével fizettem ki.
- De mielőtt a randira térnénk, gyorsan tudjuk le a hivatalos részét. - Mosolyodtam rá. - Hogyan tervezel elfoglalni egy egész szintet mert ez egész butaságnak hangzik. - Habár a végét kissé elkuncogtam, mint aki nem is veszi komolyan a témát, kifejezetten kíváncsi voltam miként akarja ezt megvalósítani. Na meg persze arra is, hogy nekem mi szerepem lenne mindebben. Nem hinném, hogy akkora potenciált lát bennem, hogy képes lennék segíteni a célját. De könnyen előfordulhat, hogy amit írt csak egy jól csengő reklámszöveg, hogy minél többen csatlakozzanak. Vagy szimplán csak bejövök neki? Kell egy királynő a király mellé mikor hatalomra jut. El tudnám viselni.
Ezen gondolat menetre újabbat kortyoltam az italomból ám a szememmel folyamatosan őt figyeltem mint akit végig nagyon érdekel amit mond és egy pillanatra sem akarja levenni róla a szemé. Amúgy is most rajtam a sor, hogy végigmérjem. Ez a valódi teste vagy az izmok is átszabható mint a szeme szín meg a frizura?

avatar
Kurama
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 76
Join date : 2015. Dec. 21.

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
112/1500  (112/1500)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Tachibana Makoto on Csüt. Szept. 29, 2016 11:58 am

Megvallom őszintén, jól esett az irigy pillantásokban fürdeni. Nem csak a lány kapott lopott pillantásokat, de én is, igaz én sokkal másabbakat. Szokták mondani, hogy ha egy pillantással ölni lehetne... nos, én már sokszorosan halott lennék :] Azonban ez a szépség most az én társaságomat élvezhette, és pedig erre büszke is voltam. Hiába kerülök hasonló helyzetekbe sokszor, ettől még hálás tudok lenni ezekért a pillanatokért, nem "szállok el", nem leszek nagyképű, nem veszem természetesnek, vagy éppen olyasvalaminek, ami jár nekem. Ezt talán ők is érzik, a kitüntetett figyelmet mindenképpen. Főleg, ha az olyan látványos, mint az én esetemben :]
- Ennek igazán örülök - biccentettem, tudomásul véve a szándékait. Valahogy a céhesdi már annyira nem is érdekelt ennek tudatában, de természetesen botorság lett volna csak úgy félrehajítani az ideát, különösen, mert számomra is fontos volt.
- Lám-lám, nevetség tárgyává teszed nagyívű törekvéseimet. Ez igazán szomorú, mi több, mélységesen bántó. Csak hittel lehet elérni a legnagyobb álmainkat, a kétségnek helye nincs! - váltottam drámai hangnemre, és közben színpadias kapálózással gesztikuláltam mellé. Ha visszagondol a levelemre, az is hasonló hangnemben fogalmazódott meg. Nem igazán lehetett komolyan venni, ezt elismerem :]
- Bár létszámunk elenyésző, ha hiszünk a szent cél elérésében, és apró lépésekben felépítjük birodalmunkat, előbb-utóbb elérjük, ami ma még csak álom - folytattam a hangzatos szövegelést, de csak eddig a pontig. Ezután érezhetően változott a kisugárzásom, ahogy a gondolataimba mélyedtem hosszú pillanatokra, és a színpadias testtartás szép lassan visszaváltozott hétköznapivá.
- Még mielőtt hülyének nézel, nem vagyok ennyire hibbant. A cél jelképes, de valójában csak néhány alaposan kiválasztott embernek küldtem el azt a levelet, olyanoknak, akiket tehetségesnek tartok, és szeretném, ha az én társaságomban bontogatnák a szárnyaikat. A valódi cél egy befolyásos céh létrehozása, ha úgy tetszik, meghódítjuk a világot, közösen - mondtam immár mindenféle sallang nélkül - Vannak kapcsolataim, melyekből ki lehet indulni, csupán megbízható társakat keresek magam mellé. Olyanokat, mint amilyen te is vagy :] - hízelegtem a lánynak. Észrevettem, hogy rajtam felejtette a szemét, úgyhogy én sem vacakoltam, és finoman végigsimítottam a karján.
- Garantálom, hogy jól fogod érezni magad - búgtam neki csábító hangon, egy pillanatig sem titkolva, hogy a velem való társulás nem merül ki a formális céhtársi viszonyban, de az ágyamban is lenne szerepe :]
- Bevallom, nem sejtettem, hogy közben találtál magadnak egy céhet - utaltam az életcsíkja mellett figyelő logóra - Megkérdezhetem, miért kívánsz váltani? Még nem találkoztam olyan emberrel, aki elhagyná Chancery-chan céhét - érdeklődtem.
avatar
Tachibana Makoto
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1768
Join date : 2012. Sep. 18.
Age : 23
Tartózkodási hely : Aincrad

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6762/6900  (6762/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Sunshine üdülő

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.