Tsujimoto Eiki

Go down

default Tsujimoto Eiki

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Kedd Aug. 23, 2016 7:33 pm

Név: Tsujimoto Eiki
Nem: férfi
Kaszt: Harcos
Kor: 18

Szint: 39
Exp: 6148/6400
Arany: 7902

Kinézet: Nagyjából 162 centi magas, 74 kiló. Elég fiatalos arca van, sokan nem nézik annyinak, mint valójában. Szőke haja kontrasztban van sárgászöld szemével és kissé világos bőrével. Nem nevezhető izmosnak, így képesség és pontozásai igen szokatlan párosítást alkotnak. Barátságos mosolya, még akkor is nyugtató, ha nem is teljesen szívéből jön.

Jellem: Barátságos, jószívű, segítőkész. Mindig készen áll másoknak segíteni, legyen az férfi, nő, gyerek, vagy felnőtt. Szeret beszélgetni, szórakozni, illetve kedveli a régebbi zenék hallgatását is. Bár ritkán harcol más játékosokkal, ezeket mind élvezi és edzésként fogja fel. Ő inkább az a PvE típus, mint PVP. Nem vörös ellenes, mert tudja, hogy vannak olyan zöldek is, akiknek véresebb a keze, mint néhány vörösnek. Jó hallgatóság, bár kicsit könnyű összezavarni. Nem szégyenlős, de a kínos helyzeteket azért próbálja elkerülni. Imádja az MMO-kat és ezt az értést a SAO se rontotta el. Tetszik neki a világ, bár ettől még ő is ki akarja vinni a játékot, mint mindenki más. Mások kritizációit, piszkálódásait nem veszi magára, sőt van hogy maga is a másikkal nevet, vagy egyszerűen csak visszaüti a „labdát”.

Képességek
1.képesség: Erős Szív (permanens)
A képesség lehetővé teszi Eiki számára, hogy képes legyen túlélni egy halálos ütést egyetlen HP-val. Természetesen ennek van egy előfeltétele. Ez csak abban az esetben működik, hogyha egyetlen kör alatt vinnék az életét a nullába (teljes HP és sértetlen P-tól számít csak). Ilyenkor a képesség aktiválódik, amely után Eikit egy vörös aura veszi körbe, amely megvédi a soron következő támadásoktól. A pajzs elmúlása után azonban továbbra is csak 1 HP-ja marad, illetve a védelem csak egyetlen játékosig tart, vagyis ha X után Y is minket támad az ő csapása már végzetes lesz. Egy harcban csak egyszer aktiválódhat (hiába nem aktiválódott a harc közben, ha megtörtént az első sérülésünk onnantól kezdve vagy aktiválódott, vagy nem fog többet aktiválóndi)

2.képesség: A Penge Szava (aktív)
Eiki szemei zöldről, világító (szinte már izzó) kékre váltanak. Ez idő alatt minden Eikit ért statisztikai buff/debuff (legyen effekt, skill, poti stb… hatás), az érték megduplázódik. Ide nem tartotik bele a felszerelések pontozása, és az ellenfél sebzése se (ha az sima vágás eredetű, ha méreg vagy égés sebez, az duplázódik) természetesen, kivétel ha a felszerelésnek egyéb hatása van (pl Hentes). Az Élet statpontot változtató buff/debuff (nem heal, vagy méreg, hanem ami konkrétan az Élet statot változtatja meg) nemduplázódik. Aktiválás után két körig tart, harconként egyszer használható.

3.képesség: Csatakiáltás (aktív)
Eikit egy látszólag lángoló, düh aura veszi körbe, melynek három szintje van, mely különböző erősségű sebzésnövekedéssel járnak. Ezek a növekedések nem számítanak buffnak, így a 2. képesség nem okoz bónusz. A képességet 3 körig nem lehet megszakítani, és maximálisan 5 körig húzható. Lehűlése a használt körök számával egyenlő. A Csatakiáltás szintjét Eiki a képesség aktiválásakor határozhatja meg, melyet menet közben már nem módosíthat!
1.szint: Itt az aura alig látható, ebben az állapotban a FK 1/4 része átszáll erőre.
2.szint: Jóval masszívabb aura járja körül, itt már a FK 1/3-a válik erőnkké.
3.szint: Az aura már-már tényleg lángokat idéz, ahogy körülölel minket. Itt a FK fele képezi az erőnket. Mindent vagy semmit!

4.képesség: Eskü (passzív)
Eiki szavát adta, hogy mindig a megfelelő célra emeli a kardját. Emiatt különleges hatásokkal rendelkezik. Ha a támadás célpontja Boss/miniboss a penge vörösen kezd el izzani, és minden vágás sebzése 150%-os kárt okoz a találat. Ha a célpont sima vagy ritka mob a penge kéken kezd el izzani, majd egy normális 100%-os kárt okoz a találat. Ha a célpont játékos (legyen zöld, narancs, vagy vörös indikátoros) a penge sárgán kezd el izzani, majd egy 50%-os kárt okoz a találat (ez az érték állandó, még nem aktivált állapotban is érvényes). Ezen felül van egy kikötés: Egy típust maximálisan egymás után csak 5 alkalommal támadhatok (misst is számolja), ha összejött az 5, várnom kell 3 kört, hogy ugyanazt a típust újra támadhassam.

Felszerelés
- [T3] A Fekete Lovag Flamberge (+100 erő -18 fegyverkezelés -18 gyorsaság -9 kitartás -18 speciális képesség, felszereléséhez és megemeléséhez legalább 3-as súlyemelés kell)
- [T5] Egyedi Gyöngykoszorút (+8 gyorsaság, +5 speciális képesség, +40 páncél)
- [T5] Egyedi Viking Ezüstpáncél (+2 erő +5 FK +70 páncél, két Viking Gyűrűvel együtt viselve 21 erőt)
- [T4] Egyedi Szivárvány Köpeny (+8 fegyverkezelés +4 erő +4 kitartás +4 gyorsaság +4 speciális képesség +10 páncél, egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el, boss tulajdonságú lényeken értelemszerűen nem használható)
- [T5] Egyedi Pegazus Bakancs (+25 gyorsaság +1 kitartás +5 fegyverkezelés, egy harc során két körön keresztül könnyebb eltalálni az ellenfelet, az ellenfél pedig nehezebben találja el a tárgy használóját. A kockán egy-egy értékkel módosítja a célszámot. Az első körben a képesség nem használható.)
- [T5] Vikinggyűrű (+16 kitartás +8 fegyverkezelés +8 gyorsaság, az első támadásod nem fogyaszt cselekvéspontot)
- [T4] Egyedi Holdkő Gyűrű (+12 fegyverkezelés +4 spec képesség +5 gyorsaság)
- [T4] Tündérszalag Rúna (+9 fegyverkezelés +5 erő +4 kitartás +6 gyorsaság +5 speciális képesség; Szivárvány Köpennyel együtt használva, amíg a köpeny képessége aktív, a fegyverrel végre hajtott támadások 10%-kal többet sebeznek)

[spoiler=raktár]- Hazatérés Kristály
- [T3] Egyedi Fényes Pikkelypáncél (+2 fegyverkezelés +2 erő +2 kitartás +45 páncél)
- 1x Pánikburok

Nyersanyag:
T5
1x Rézérc


Küldetések
-

Küzdőterek
-

Emlékeztető
ez kell:

[T4] Egyedi Szivárvány Köpeny  (+4 fegyverkezelés +4 erő +4 kitartás +4 gyorsaság +8 speciális képesség +10 páncél, egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el, boss tulajdonságú lényeken értelemszerűen nem használható)
[T5] Egyedi Pegazus Cipő (+20 gyorsaság, +6 kitartás, +5 fegyverkezelés)
avatar
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 323
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6864/6900  (6864/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.