Halálvölgy

Go down

default Halálvölgy

Témanyitás by Klein on Szer. Szept. 07, 2016 3:14 pm

A 25. szint talán legveszélyesebb területe, mindent jég borít, könnyű megcsúszni és lezuhanni a mélybe...


A terület főszörnye
Gladius - ???
avatar
Klein
Moderátor
Moderátor

Hozzászólások száma : 3084
Join date : 2012. Dec. 16.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: Fuurinkazan

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Strea on Szomb. Szept. 23, 2017 3:08 pm


Cear(36) HP: 250| F: 61| E:8|I: 62|K: 40|Gy: 123|S: 28|P: 65
Epikus itemmel nem rendelkezik.
Riko (49) HP:200 | F:80 | E:2*72 | K:70 | GY:114 | S:65 | P:110
Epikus itemmel rendelkezik.
Szophie (40) HP:175 | F:95 | E/I:13/90| K:37 | GY:69 | S:8 | P:55
Epikus itemmel rendelkezik (?).
Eiki (40) HP:75 | F:52 | E:185 | K:52 | GY:68 | S:34 | P:95
Epikus itemmel nem rendelkezik.


Bevezető kör. Érkezzetek meg és jelezzétek, használtok-e Észlelést.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Szomb. Okt. 07, 2017 7:01 pm

Elég hűvös volt már. Nemcsak az a tudat, hogy azért ez már a hidegszintek egyike, inkább az, hogy közeleg a tél. És nem. Nem egy elcsépelt Ned Starkos mottóval. Tényleg közelít. Ha minden igaz, hamarosan mindjárt itt van pár hónap múlva december és magamat ismerve a franc se akar, majd kimozdulni a hidegbe. Így az utolsó pillanatok erejét kihasználva, azért még rávettem magam egy kazamatára, abban reménykedve, hogy összefuthatok még olyanokkal, akik tök véletlenül, egészen furcsa módon, csak úgy semmilyen előrejelzés nélkül (Rolling Eyes) pont ilyenkor akarnak Kazamatázni és ők is csapatot keresnének. Így hát meg is álltam a Halálvölgy bejáratánál, hisz megannyi hely közül, miért ne idejönne tök random három emberke. Mondjuk egy íjász, egy idomár és egy árnyharcos… mert hát tényleg… miért ne?

// Észlelésről döndtsenek a többiek nekem mind1 xd //
avatar
Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 326
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6864/6900  (6864/6900)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Szophie on Szomb. Okt. 07, 2017 7:11 pm


A helyszín neve volt az, amely egyszerre megrémítette és elöntötte kíváncsisággal. Már többször is jártak a hegycsúcsokon, megmászták a havas domboldalakat, nyaktörő helyeken lavíroztak, merre mobok sem járnak, és kutatták a hideg titkát, a fehér farkasok lelőhelyét, és bármit, ami ezeken a szinten különlegességet nyújthat. Éppen így jutottak el erre a pontra. A map pontosan kirajzolta a helyet, ahova tartaniuk kellett, egyenesen le a hegyen, végig a fák között, le a kanyargós ösvényen, hogy kilyukadj az átkozott völgybe. Avagy a haláléba. Az idomárnak régóta nem volt oka rá, hogy az ilyen hangzatos nevektől megborzongjon, ugyanakkor itt, a hóval borított tájakon, a csontig maró hideg, a borzongató szél és kopasz, felfelé bárdként nyúló fák világában érezte, hogy várhat rá valami különleges. Talán a közeg tette, a hangulata a helynek, a folyamatos havazás, a jeges ujjakként arcába csapó hócseppek, a felhőktől folyton borongós, szürke ég. Mindenesetre, úgy gondolta, sőt mi több, remélte, hogy várhat rá valami izgalmas, valami különleges odalent abban a völgyben, akármi, ami adhat számára egy kis élményt, az igazi mélyreható kalandot, amelyben a börtön óta nem volt része. A farkas még inkább kereste a veszélyeket, és vérszomját mi sem csillapította, jetik nyomait követték, hóval borított barlangokban töltötték az éjszakát, vad farkasok vonyítását hallgatták, de ez sem volt elég.
Óvatosak voltak, ahogy leereszkedtek a lejtőn, roppant körültekintőek, és ezért lassúak. A hideghez már az elmúlt hetek barangolásai során hozzászoktak. Sőt, mi több, úgy tűnt, semmilyen hatással sincs életpontjaikra, habár Szophie még gyakran megborzongott, mikor végre kiengedtek majdhogynem fájó végtagjai a tűz melegénél éjszakánként. Odafigyelésüknek pedig meg volt a maga jótékony hatása. Még azelőtt észrevették az érkezőket, hogy saját szemükkel is látták volna őket. Észlelésük természetesen bekapcsolva volt - és ha az érkezőknek nem volt lopakodása, bekapcsolt lopakodása, amely ezzel szemben álljon -, akkor bizony mindenkinél előbb tudták, hogy mások is járnak a völgy közelében. Az egyik első, akire felfigyeltek, Eiki volt. Behúzódtak egy bokorba, és messzebbről figyelték a pontot, ahol állt. Vezér fülelt és szaglászott, habár a jeges szélben aligha érezhetett meg bármit is. Megvárták, hogy mit fog tenni a másik két tag. S végül, legutolsóként ők maguk is csatlakoztak a csapathoz. Észlelésük továbbra is be volt kapcsolva, mint jó vadásznak, hiszen látták már, érezhető volt a hely kisugárzásából, itt valami készül, valami vár rájuk. Föléjük telepedett a várakozó feszültség és a vérszomj, amely a területét védő mobból fakadt. Vezér különösen jól ismerte ezt, hiszen nemrég még ő maga is egy bestia volt, egy kazamata vezetője, épp olyan, amelyeket ezekben a hetekben kerestek ők maguk. És amilyet talán, de csak talán, megtalálhatnak itt. Hacsak nem egy miniboss vár rájuk. Szophie teleport kristályát kezébe szorította. Vezér fülelt és feszülten figyelt, miközben gazdája a szokásos bemutatkozásos, köszöntéses procedúrákon igyekezett átesni.

/Észlelés bekapcsolva/

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Rikomono on Csüt. Okt. 26, 2017 12:04 pm

Mi a faszt keresek én itt? A hideget tiszta szívből gyűlölöm... öhm... mint sok minden mást. Nem gyűlölök én túl sok mindent? De hát mit tehetnék, ha egyszer nem bírom? Ha idegesít? Ha frusztrál? Egyik jobban, mint a másik. Ezért vagyok mindig olyan, mint a grumpy cat, és ezért nem bírnak mellettem megmaradni Rolling Eyes Mondjuk olyanok nem is kellenek, akik felkúrják az agyam, akik meg nem, azokkal szerintem tök jól kijövök. Az már más kérdés, hogy egy kezemen meg tudom számolni az ilyeneket. Vagy maximum kettőn.
Viszont most nem erről van szó, hanem hogy nyakig bebugyolálva próbálok nem hanyatt esni a jeges lejtőkön, ami a megfelelő jártasság hiányában konkrétan lehetetlen vállalkozás. Vagy pipiskedve nyomulok előre, ami hülyén néz ki, vagy vállalom a zakózást, ami meg ciki. Kurvára kellett volna már egy forró tea, vagy csak simán az, hogy valamelyik normális időjárású szintre teleportáljak, de volt ez a hülye elképzelésem, hogy a legkeményebb helyen lehet a legjobban fejlődni. Ha már itt voltam, akkor végig is csinálom, bár arra tényleg nem számítottam, hogy ennyire meg fog viselni. Mármint fel fog cseszni az, hogy hideg van, és még ennyi réteg ruha alatt is érzem >.>
Legalább láttam embereket. Vannak még ilyen hülyék rajtam kívül is. Ez megnyugtató volt. Nem mentem oda hozzájuk, különösen mert az egyik alakban azt a trógert véltem felfedezni, de valami csatlakozásfélét produkáltam azzal, hogy a közelükben maradtam. Jé, ez itt egy kazamata bejárata? Akkor ezért voltak itt ezek az őrültek. Vagy hát... gondolom nem piknikezni jöttek ide Rolling Eyes

// no észlelés, minek az? //
avatar
Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 311
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 18
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10529/10500  (10529/10500)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Cearso on Szomb. Nov. 04, 2017 6:51 pm

Sajnálom, egy darabig még sűrűek a dolgaim (meg el is feledkeztem a kaziról, sajnálom), ennyi ember türelmét meg nem szeretném húzni, szóval, ha lehetséges, én kilépnék a kaziból. Köszönöm a türelmeteket, és elnézést, hogy eddig húztam az idegeiteket.

_________________
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is felajz.

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
A szerencse forgandó
Cear egy buffot vagy debuffot tesz magára. A buff/debuff mértékétől függően sérül, gyógyít magán vagy gyógyít egy csapattársán

lvl 36:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/34
Erő:4/4
Irányítás:32/31
Kitartás:29/11 (CSP=200)
Gyorsaság:36/89
spec:19/9
páncél /65
avatar
Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1937
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5604/5900  (5604/5900)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Strea on Vas. Nov. 05, 2017 6:20 pm


Összetalálkoztatok, a szokásos köszönések és biccentések után pedig elindultok befelé. Egy ideig csend honol a völgyben, aztán szárnyak rezegésére lesztek figyelmesek: nemsokára hét [Óriásszitakötő] érkezik, 1-2-4-es alakzatban süvítve felétek - minthacsak egy repülőraj közeledne nagy sebességgel. Elrepülnek közöttetek, sebezve is mindenkibe, majd egy kört leírva a levegőben, veszik felétek újra az irányt.

Riko 3x8-at sebződik.
Szophie és Eiki 2x8-at sebződik.


Rikomono (Sebzés: 72 /kés, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez nem kell dobnia, 1.4 SP kiskörönként.)
Szophie (Sebzés: 13, Pet sebzés 90, támadáshoz 2 vagy afölé kell dobnia, spec. képességet nem használhat, 1 SP kiskörönként.)
Tsujimoto Eiki (Sebzés: Z:203 / S:222 / P:240, támadáshoz 3 vagy afölé kell dobnia, spec. képességhez 2 vagy afölé kell dobnia, 1 SP kiskörönként.)
7x Óriásszitakötő

Rikomono (49. szint): 200/200 HP, 86 páncél, 350/350 CSP
Szophie (40. szint): 175/175 HP, 39 páncél, 185/185 CSP
Tsujimoto Eiki (40. szint): 75/75 HP, 79 páncél, 260/260 CSP


A határidő minden körre összesen 2 hét.

_________________
Színeim: #c997c8 4e4557
Adatlap
Staff feladatkörök

Aktív mesélések: ---
avatar
Strea
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 1216
Join date : 2013. May. 18.

Karakterlap
Szint: ?
Exp:
0/0  (0/0)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Szophie on Csüt. Dec. 21, 2017 11:43 am


Nem mentem oda még jó darabig a fiúhoz, csak a háttérből figyeltem, lopakodásomat is aktiválva. Vezér szüntelen szaglászott, és csakhamar észrevette, hogy a közelben ólálkodik még egy lány. Szokatlan volt számunkra, hogy a havas részeken ennyi alak tűnjöb fel egyszerre. Az egyik pillanatban még egy bokor mögött húzódtunk meg, figyelmünket a körülöttünk lévő természetre koncentrálva. A másik pillanatban viszont jelzett az észlelés jártasság. Megijedtem, amint meg is hallottam a zömmögést, amely a szitakötőktől eredt, és ijedtségem hatására megcsúszott a lábam. A havas és meredek hegyoldalon ez egy végzetes hiba volt, mely során megindultam a fenekemen csúszva lefelé a többiek közé, s mire oda megérkeztem, már a szitakötők is lecsaptak rám. Vezér azonnal vérmes támadásba lendült, és a hozzám legközelebb eső egyedet igyekezett harapással legyengíteni. Én mindaddig arra koncentráltam, hogy kitérjek a többi elől, és fedezékbe húzódjak. Fegyveremet cuspán védekezésre használtam ezekben a pillanatokban.

_________________

avatar
Szophie
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2335
Join date : 2012. Nov. 21.
Age : 21
Tartózkodási hely : "pokemonok mellett"

Karakterlap
Szint: 41
Exp:
6878/6900  (6878/6900)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Kayaba Akihiko on Csüt. Dec. 21, 2017 11:43 am

The member 'Szophie' has done the following action : Kockadobás


'6-os dobókocka' :
avatar
Kayaba Akihiko
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 15035
Join date : 2012. Jul. 29.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Halálvölgy

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.