[Csapataréna] ...and make it double!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Hinari on Kedd. Okt. 11, 2016 3:22 pm


Mióta Yuichi inkább Hoorához és az ő pirosellenes munkáihoz csatlakozott és Silver sem volt már itt többé, kezdett igazán nagynak hatni ez a palota. Elnéztem Himét az erkélyről, ahogy a virágaival foglalatoskodik, és zavart, hogy nem lépett ki a kis házikóból senki, hogy megmutassa a lánynak  legújabb főzetét. Hiányzott az udvar hátsó részéből jövő, ütemes csattanás is, ahogy Yui a kardhasználatot gyakorolta pár respawnolódó fán és szalmabábun. Mégsem akartam most új arcokat a JL-be. Megismerni, majd elveszíteni őket… Sóhajtva fordultam el, és mentem vissza inkább a szobába, céltalanul ülve az asztalhoz, még mindig a többieken gondolkozva. Aki itt van, akiket látok… nekünk, erősebbnek kell lennünk.
De nem úgy, ahogy eddig, hogy mindenki külön ment mobozni, párbajozni, és egyénileg oldott meg minden problémát. Ezért is írtam egy körlevelet a tagoknak, felvetve egy újabb csapataréna ötletét. Emlékeimben még Szophie és Yuichi éltek, s összeszoríották a gyomrom, de ami elmúlt, az már nem jöhet vissza többé. Most nem piramis lesz, ahogy akkor. De a célunk nem változott.

- Sziasztok – üdvözöltem őket, amint mindenki befutott az épület bejárata elé. Mi Allal együtt mentünk, útközben meséltem neki az okaimról és a terveimről. Erősebbnek kell lenni. Egymást segítve, egy céhként viselkedve, és nem hagyva kihasználatlanul az aréna adta lehetőségeket – Szeretném kicsit gyakorolni a csapatmunkát, ha benne vagytok, méghozzá két síkon – kezdtem – Mindkettőre remek alkalom a csapataréna, és örülök, hogy benne vagytok ti is egy kis gyakorlásban – mosolyogtam rájuk – Ezzel kitapasztalhatjuk a céhtársaink erősségeit és gyengeségeit, a harc közben azonban itt most nemcsak a saját magunk és csapatunk érdekét kell figyelembe venni, hiszen ezúttal az ellenfél is a céhtársunk lesz. Szeretném, ha a toplista több inaktív tagja helyett mi küzdenénk fel magunkat és egymást is! a jobb helyezésekre, így első körben mi négyen játsszunk egyet, a többi pedig majd utána kialakul. Most én lennék Ozival, Yuuki és Al pedig a másik csapatot alkotná – néztem körbe kérdőn, hogy jó lesz-e ez így nekik. Nem kicsit voltam kíváncsi, hogy Alex és Yuuki hogyan harcol majd együtt azok után, ami az üveggolyós esetnél történt. Ha ugyanis egymás ellen lennének, jobban kiéleződne köztük a rivalizáció, s pont ezt akartam elkerülni – Érdekel, mit tudtok ti ketten együtt – néztem rá a párosra sokat mondó mosollyal – Viszont beszéljük meg, hogy nem használunk egyszer használatos itemeket, ez fontos. Azokkal bárki felül kerekedhet bárkin, és most nem az lenne a cél – vetettem fel, remélve, hogy egyet fogunk ebben is érteni.
- Amire rájöttem, hogy akármelyik csapat is veszít most, egy azt követő győzelemmel rögtön az első helyre léphet, amíg a mostani győztes nem fog előkelő helyen végezni – folytattam aztán, miközben már sétáltunk befelé – Így ezúttal nem fogom visszafogni magam. Nyerni akarok, mert szeretném, ha ti fejlődhetnétek gyorsabban – néztem Alra és Yuukira egészen komolyan – Sok sikert – tettem hozzá, amikor szét kellett válnunk, az aréna két oldala felé igyekezve. Kezemben a Yuichitól kapott gyűrűt forgattam, és azon gondolkoztam, felszereljem-e, mi kell jobban most, az erő vagy a gyorsaság? Al ellen mindenképpen a gyorsaság, de vajon Yuuki ellen? Tűnődőn fordultam Oziriszhoz:
- Most tényleg nyernünk kell. Mit gondolsz, Yuuki mennyire gyors? Kellene valami taktika ellenük, mielőtt belépünk a pályára - néztem rá a fiúra.
- Hát, az igazat megvallva, nem tudom. Jóformán csak a szivárvány maradt meg abból a harcból. Meg a gyűrűje. Előszeretettel használja a felszerelés bónuszokat... Kár, hogy azokat nem lehet blokkolni... - felelte, mire csak elmosolyodtam:
- Nem ő lesz az egyetlen, aki ilyesmit fog használni – emeltem feljebb kicsit a nevető gyűrűt, miközben a másikat visszatettem az inventoryba: talán majd később. Most nem érte meg nekem a kockázatot egy még sosem használt item kipróbálása, főleg, hogy az erőmet más módon is meg tudtam emelni; egészen különböző módokon. Feltéve, ha lesz elég specre tett pontom hozzá, hogy Yuuki és Alex ellen használhassam őket. - Először Alexet kellene támadni – folytattam – Ha ugyanarról a gyűrűről beszélsz, mint amire én gondolok, nehéz harc elébe nézünk – sóhajtottam – Al pedig rengeteget sebez. Nem szabad hagyni, hogy sokat támadjon.
- Na igen, a trükkösebbnél trükkösebb itemek... – jegyezte meg - Ami Alexet illeti, mivel harcos, nem meglepő hogy bitang nagyot sebez. Egyetértek, vele kell kezdenünk. Azzal a kétkezes fegyverrel jó ha egy vagy két találatot kibírunk...
- Elég egy találat, ha Yuuki segít neki – húztam el a szám szélét – De ez nálunk sincs másképpen. A support képességeid pedig plusz előnyhöz juttathatnak, ha megfelelően használod őket, így én pozitívan állok hozzá – mosolyogtam rá a fiúra, majd felemeltem a kezem, hogy céhtársam belecsaphasson – Győzzük le őket, hogy erősebbé válhassanak!
Majd a fiú válasza után együtt léptünk ki a fényre, ahol lassanként elindult már a visszaszámlálás.Hinari (PvP) (50) - HP:250 | F:87 | E:96 | K:60 | GY:119 (131) | S:70 | P:55

egyéb:

Spec felszerelések:

Ősi Sárkánymintás Katana
Sárkányfog Rúna
A Kaszás Rettegett Öltözéke
Obszidián Burgonet
Szivárvány Köpeny
Lila Koponya Gyűrű

Elsődleges jártasságok:

Észlelés: 4. szint
Látás: 2. szint
Rejtőzés: 4. szint
Lopakodás: 4. szint
Súlyemelés: +3. szint
Akrobatika: 3. szint
Ugrás: 2. szint

Itemek: amennyiben a többiek is belemennek, nincs

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A
Jártasságok: Érclátás(312) Páncélkészítés(320) Akrobatika(2) Látás(2) Észlelés(3) Lopakodás(3)

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.
Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.

Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3107
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
10370/10100  (10370/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Kurokawa Yuuki on Szer. Okt. 12, 2016 12:12 pm

Közös gyakorlás. Mint ha már régebben is lett volna róla szó és talán épp itt is volt az ideje egy nagy közös csetepaténak és kifejezetten örültem ennek. Mostanában kezdtem kicsit jobban rákapni a pvp-re mint amennyire kellene és az időm nagy részét is ez töltötte ki a maradékot pedig a harcokra való felkészülés. Oké ez pont fordítva van. A nagy részét pont a sok gyakorlás, tanulás és az arénában zajló harcok figyelése táblázta tele. Mindez plusz Ai napi egy-két órás pajzshasználat gyorstalpaló elég sok energiám felemésztették. Ráadásul Alexet is megkértem, hogy tanítsa meg nekem a kétkezes fegyverek használatát és szinte minden nap felkerestem őt egy-két óra erejéig. Nem csoda ha picit nyúzott voltam mikor oda értem a többiekhez.
Miután mindenkit köszöntöttem figyelmem a vezérre irányult és hallgattam a beszédét illetve a tervét és egészen addig nem is figyeltem másra még nem osztotta ki a csapatokat. Abban pillanatban ugyanis a fiúra pillantottam és azon tűnődtem, hogy Hinari tud a közös programunkról? Valószínűleg igen. Nem kértem meg Alexot, hogy tartsa titokban és nyilván beszámolnak egymásnak arról milyen napjuk is volt.
~ Irigylem őket! ~ Halkan sóhajtottam egyet magamban és bólogattam Hinari szavaira.
- Kíváncsi vagyok milyen az mikor nem fogod vissza magad. - Mosolyogtam kihívóan a lányra. Ez esetben nekem is minden bele kell adnom. A jókívánságra biccentve egyet immáron Al oldalán vonultam félre.
- Mekkora a látásod? - Szegeztem neki a kérdést és fel is világosítottam a füstbomba képességemről. Ha valakinek a látása kisebb mint az enyém annak romlanak a találati esélyei viszont mivel a füst területre hat így ebbe ő is beletartozik.  - Viszont fogalmam sincs milyen taktikával kellene próbálkoznunk. A legjobb talán az lenne ha valahogy külön választanánk őket. Hinarit fel tudnám tartóztatni addig még Ozival foglalkozol de... szinte biztosra veszem, hogy a szivárvány köpennyel meg fog vakítani minket ahogy lehetősége nyílik rá. Bár ugyan ezt én is megtudom tenni, mondjuk Hinával. Erre viszont most nem lesz szükségem. - Húztam le az ujjamról juukrat gyűrűt és a helyére a pusztítás gyűrűt vettem fel.


Kurokawa Yuuki (34) - HP:195 | F:46 | E:96 | K:35 | GY:69 | S:44 | P:85

[spoiler="Cuccok"]Felszerelés
Jobb kéz: Metamorph 10. szint ( +15 Erő +1 Gyorsaság +6 Spec. Képesség )
Rúna: Tövis Rúna ( +14 Erő )
Testpáncél: Arany Mellvért ( +3 Spec. Képesség +45 Páncél )
Sisak: Obszidián Burgonet ( +12 Erő +3 Spec. Képesség +30 Páncél )
Csizma: Villanás ( +20 Gyorsaság +3 Spec. Képesség )
Köpeny: Egyedi Szivárvány Köpeny ( +4 Erő +8 Kitartás +4 Fegyverkezelés +4 Gyorsaság +8 Spec. Képesség +10 Páncél )
Gyűrű: Zerios Gyűrűje #3 ( +10 Spec. Képesség )
Gyűrű: Pusztitás Gyűrűje (+24 erő)

Kurokawa Yuuki
Harcművész
Harcművész

Hozzászólások száma : 531
Join date : 2015. Apr. 03.

Karakterlap
Szint: 36
Exp:
5007/5300  (5007/5300)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Ozirisz on Szomb. Okt. 15, 2016 9:34 pm

Egy kicsit elgondolkodtam, amikor megkaptam a csapatarénával kapcsolatos körlevelet. Nem azon, hogy benne lennék-e a buliban. Hanem inkább egy régi emlék ugrott be. Rég volt már, nagyon-nagyon rég... még akkor Szophie is közöttünk volt. A néhai csapattársam. Bevillant az a régi emlék, a piramis, meg minden. Vajon mi lehet most Szophieval? Meg egyáltalán... mi történt vele? Hosszú percekig tűnődtem, néztem magam elé, közben a régi emlékek egymás után felelevenedtek. A legelső találkozásunk, amikor még az ébredés után kissé kótyagosan egymásba botlottunk. Meg a sütizések. Meg az első párbaj. A leges-legelső alkalom, hogy támadásra emeltem a kardom... de az ahelyett csak úgy elrepült, olyan szép ívben, hogy öröm volt nézni. Legalábbis Szophienak biztos. Én inkább égtem, mint a mosogatórongy, bár így utólag inkább megmosolyogtat, hogy mennyit tudtam szerencsétlenkedni anno. Vajon mindenki hasonló szinten bakizott még egyes szintű korában? Nem tudom... de még talán szerencsésnek is mondhatom magam, hogy csak szimplán bénázással megúsztam, amíg a játék indulása után rengetegen meghaltak. Egy halálos játék, ahol egy rossz mozdulat, egy rossz döntés az életünkbe kerülhet. És Szophie megtanított az alapokra. Hogy hogyan boldoguljak, ha harc van. Hogy hogyan éljek túl. Nélküle lehetséges, hogy én is osztoztam volna annak a rengeteg sok ember sorsában, akik még az első hetekben eltávoztak közülünk. Jó tanárom volt. Vajon mi lehet vele? Remélem jól megy a sora, bárhol is van...

Majd miután visszatértem a múltból, elindultam én is az aréna felé. - Sziasztok – köszöntem a céhtársaimnak. - A gyakorlás az sosem árt, van még mit tanulnom, ahogy mindannyiunknak. Egyetértek... az egyszer használatos itemeket szerintem tartogassuk azokra a helyzetekre, amikor tényleg szükségünk van rá... amikor az életünk múlna rajt.
A csapatfelálláson kicsit meglepődtem. Hinari, mint csapattárs. Az utóbbi időben inkább egymás ellen harcoltunk, de most így, hogy többen vagyunk, több a lehetőség is. Mint valami csapatépítő-tréning, ahol kicsit jobban megismerhetjük egymást. És gyakorolhatjuk a csapatmunkát. Külön-külön sem vagyunk gyengék, de az erőnk megsokszorozódik, ha hatékonyan össze tudunk dolgozni. És ahhoz pedig kellenek az ilyen összejövetelek. Vajon a másik oldalt, Yuuki és Alex mennyire lesznek hatékonyak? Az egyik bazi nagyot üt, a másikat meg bazi nehéz eltalálni... Nem lesz egy könnyű harc, ha egyesítik erejüket, az egyszer biztos...
Majd egy gyors taktikai megbeszélés, hogy mire is kell számítanunk. Bár ez is olyasmi, mint általában, ha az ember tervez. Amikor olyan szépen előre eltervez valamit, végiggondolja a legapróbb részletekig akár, majd mindezek ellenére mégis burul minden, és improvizálni kell. Valószínű, hogy most is így lesz. De akárhogy is, ma meglátjuk, hogy mennyire tudom kihasználni az új képességeimet. Mennyire fogom tudni aktiválni. Ugyanúgy a balszerencse kísér a képesség-aktiválásokkal is, mint egy időben a sima támadásokkal? Remélem az átok már tovaszállt rólam, mert most a legjobb formámat kell hoznom...Pontok és spec cuccok:

Pontozás
Élet: 33 (+7) =40
Fegyverkezelés: 49 (+25) =74
Erő: 33 (+40) =73
Kitartás: 31 (+4) =35
Gyorsaság: 38 (+52) =90
Spec. Képesség: 21 (+18) =39
Páncél: (+70) =70

Ozirisz (35) - HP:200 | F:74 | E:73 | K:35 | GY:90 (99) | S:39 | P:70

Speckó cuccok
Lángoló Nodachi: Támadásonként 1/6 esély 6-os lángsebzésre.
Szivárvány Köpeny: Egy harcban egyszer egy célpontot 3 körre megvakít, a megvakult célpont csak 4 vagy afölötti dobással találhat el.


_________________

Elhavazva...:

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛★˚˛*˛°.˛.˛°˛.★*★ 。*˛.
*˛°_██_.。 *.   / ♥  .˛* .˛。.˛..★ ★ 。
˛. (´• ̮•).。 *. /♫. ♫˛. ˛   _Π_____.♥ ♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛.*。
*(...'•'...) *°˛╬╬╬╬╬˛°. | 田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ .

Ozirisz
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 880
Join date : 2013. Jun. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : Zalaegerszeg

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4945/5000  (4945/5000)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://ozirisz.xyz/

Vissza az elejére Go down

default Re: [Csapataréna] ...and make it double!

Témanyitás by Sponsored content Today at 8:48 am


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.