[Hardcore] Ai vs Ei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Kedd. Okt. 18, 2016 6:07 pm

Az embert hihetetlen mértékben képes manipulálni a pénz, s nem hinnék, mennyire megváltoztathatja jellemünk. Itt vagyok én, élő példaként. Hp-m nincs, sebzésem játékosra mindössze felezett, ráadásul jobban szeretem a Játékos vs Mob harcokat. Azonban a kötelesség megmozgatott. Kénytelen vagyok megmásítani a szokásomat, hisz bár nem szeretem a PvP-ket az Arénában egyrészt nem lehet meghalni, másrészt jó nyersanyag és egyéb item kunyizós hely lehet, ha havonta meglátogatom egyszer-kétszer. Viszont, ha már nem vagyok olyan nagy harcolós, legalább élvezeteket is had érezzek harc közbe, ne csak azt lássam, hogy két kör alatt kiütnek. Éppen ezért volt a hardcore aréna inkább ínyemre, ahol megválogathattam ellenfeleimet, és bár engem is kihívhatnak legalább gyors jutalomba lesz részem. Mostani ellenfelem egy állítólagos JL support szépség, akiről bár hallottam ezt-azt, eddig nem volt hozzá szerencsém. Hiába… választani tudni kell. Bár az időt egy kicsit elnéztem, így ha csak nem késett egy picit, pár percet várnia kellett rám, de végül befutok. Bátorítóan üdvözlöm, majd biccentek felé.
- Üdv. Tsujimoto Eiki vagyok. Én leszek máma az ellenfeled. Remélem kész vagy a totális győzelemre. – kacsintok rá, majd elgondolkodva a panel felé billantok – Öhm… szeretnéd beállítani az… izéket? Vagy én csináljam? Bocs csak most vagyok itt először, így egy kicsit tanácstalan vagyok. Sajna eléggé PvE és bossfightokra vagyok specializálva.

Ha végül úgy dönt, hogy ő szeretné beállítani, csak biccentek és átengedem, ha viszont én rám bízza, egy kis sunyi kis mosollyal az arcomon rögtön elkezdek pötyögetni. Természetesen szokásomhoz híven visszaélek a helyzettel. Mivel ellenfelem lány és mellé lovag a leglogikusabb beállítást hajtottam végre. Neeem, nem lesz nudista strand, azért annyira nem vagyok gonosz. Viszont a beállítások szerint, minél több páncélja van valakinek, annál kevesebb páncél fogja takarni. Az én hetven páncélommal talán elég lesz arra, hogy egy ujjatlan felső és egy rövidnadrág páros legyen… Heh… már alig várom, hogy megnézzük a lánynál mennyit fog takarni az a nemes páncél. Nyihihi…

Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 72
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 39
Exp:
6164/6400  (6164/6400)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Ai vs Ei

Témanyitás by RenAi on Kedd. Okt. 25, 2016 11:02 am

Felkérést kaptam. Halk de mégis észrevehető üzenethang jelezte, hogy az arénába rám várnak. Az üzenet elküldte a kihívóm nevét, ami egy számomra még ismeretlen fiúcskát jelenített meg. Adatokkal nem szolgál, de mivel még nem láttam, vélhetőleg új, a hard-core részlegen. Így örömmel fogadtam, hogy engem választott, nem pedig valami erősebb dps-t. Tőlem nem kell félnie, bár az tény hogy én is oda tudok csapni, ha kellő értéket gyűjtök össze. Egy picikét késtem, mivel nem az aréna területén tartózkodtam, így vélhetőleg a fiú várt rám pár percet, de igyekeztem nem nagyon megvárakoztatni. Hamarosan meg is érkeztem, és a tömegből ugyan, én nem tudtam kiválogatni ki is lehet ő, de ő bátorítóan üdvözölt. Meglepett hogy  ő is ismer. Manapság kiderül hogy milyen népszerű is vagyok, vagy legalábbis a nevem és az arcomat már felismerik. Sose gondoltam hogy a frontozással ez is vele jár. És ugyan nem bántam mert volt előnye, néha furcsán néztek rám, amit viszont már nem szerettem. Ő viszont nem olyan volt, ő kedvesnek, segítőkésznek tűnt, így első pillantásra.
- Szia, RenAi vagyok. – Mutatkoztam be.
- Nem biztos az hogy én győzök. – Mosolyogtam bátorítóan, elég negatívan állt a dologhoz. Hisz az ő esélye is bőven megvan.
- Izéket? – Pillantottam rá, majd leestett.
- Ha gondolod, megteszem én, de talán jobb ha megmutatom, hogy legközelebb már magabiztosabb lehess. – Mosolyogtam, majd ha úgy gondolta, akkor segítettem neki. Majd amit mondott kifejezetten tetszett.
- Én is szívesebben harcolok szörnyek ellen. – Húztam szélesre a számat. Végül tűnhetett úgy, hogy nem sok mindenben kellett segítséget nyújtanom neki. A sunyi mosolyt nem vettem észre.

Megérkezve az arénába, kicsit meglepődtem hogy, miféle ruha fogadott engem… magamon. De, nem törődtem vele különösebben. Picit, lentebb húztam a felső részét, mintha valami topp lenne, de ennyi. Fürdőruhába már sokan láttak, és a színe még be is jön. De, a terep nem lett leírva, körbe sem néztem, el voltam foglalva a ruhámmal és a méretével.
Kép

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok; ✿ Képességeim, jártasságaim; ✿ Felszerelésem; ✿ Inventorym; ✿ Adatlap; ✿ Előtöri; ✿ Érdekességek

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Kyubei színe: ffeec0
Küldim: Dual Tower - Avagy, az őrület küszöbén Szophie; Shizu; Ozi;
"A céhbónusz arany és tap. (Ozi) része egy küldetésben a kétszeresére nő."

RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1710
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
5857/5900  (5857/5900)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.