Északi rész

6 / 21 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next

Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Lotti on Csüt. Márc. 21, 2013 7:15 pm

[Peter]
Úgy tűnik nem értette mit mondtam neki, mert visszakérdez. Affene... A nyelvtudásom annyira vacak, hogy még azt sem tudom elmondani ennek a fiúnak, hogy szívesen beállok a konyhába, nem csak pózolni, de főzni is valami nagyszerűt.
Mielőtt azonban számat szólásra nyithatnám, megtoldja kérdését egy válasszal. És ásít. Bizonyosan fáradt lehet, a harcból nagyobb szeletet ők vettek ki, míg én csak ácsorogtam. Talán ezért is, de nem érzem magamat különösebben kimerültnek, ezért is vetném bele magam a főzésbe. Aztán Peter reggelit emleget, mire megint felcsillan a szemem, de itt is lelombozódik a kedvem, mert akkor meg inkább ő kíván sütögetni valamit. Hát jó, ha nem akarja, hogy konyhatündérré változzak, akkor nem fogok. Ritka alkalom, hogy én valakinek felajánlom a vacsikészítést, ő mégis megtagadja. Hmm, nagyobb falat ez a srác, mint előbb gondoltam. Mégsem lenne igaz, hogy egy férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út? Óhh, de miért is gondolok én ilyesmire, ejj! Még csak most ismertem meg ezt a srácot, máris gyengébb érzéseket táplálnék iránta? Nem lehet.. Vagy mégis?
- A rántotta jó. - felelem egy mosollyal, majd érdeklődve figyelem, ahogy Peter háttal előre folytatja tovább az utat. Így, furcsán masírozunk tovább, s tekintetemet ritkán veszem le a férfiról, akkor is csak éppen annyira, hogy le-le pillantsak a lábam alá, nehogy orra bukjak egy kőben vagy valami más apróságban.
Stark szótlanul battyog mögöttem, nem reagálva a sárkány szaladgálására, csupán fejével követi azt, mikor túl közel merészkedik hozzá. Morgás azonban nem hagyja el torkát, s szeme sem villódzik vadul, csupán a szokásos vörös izzásával kémleli Peter társát.
- Némethon. Berlin külváros. - a honvágy keserű sóhajával egyetemben hagyják el e szavak ajkaimat, s fejemet is lesütöm, ahogy Berlin hallatán megjelenik előttem egy kép a fényűző városról és korábbi életemről. Nem sírom vissza, nem arról van szó. Japán azonban nem nőtt a szívemhez, amiben ez a játék is sokat segített, szóval igen, saját országom gondolatára kellemetlen érzések kezdenek kavarogni bennem. Vissza akarok oda menni.
- Te? Peter nem japán név, igen? - kérdezek vissza egy kis idő múlva, miután az én hovatartozás gondolata eléggé leülepedett. Peter azonban felbukik a sárkányában és a földön köt ki. Nyomban viccesen magyarázni kezdené az okát, de nem vetek rá semmilyen untatott pillantást. Ellenkezőleg.
- Ajjaj. - vigyorgom, majd a kezemet nyújtom, ha akarja felsegítem, sőt még leporolni is segítek ruháját itt-ott. Stark csak egyetértően leül, s kivár.
- Messze van a ház? - kérdem kíváncsi ábrázattal, belesimítva hajamba, mert az kissé szétáll.

_________________
[No Signature Available]
avatar
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Peter Worker on Pént. Márc. 22, 2013 12:54 pm

Lotti

- Igen, vagyis nem. – zavart meg a mondata – Apám után kaptam a nevemet, ki nem idevalósi. – válaszoltam, miközben kapaszkodtam a kezeibe. Miként felálltam, hirtelen mintha túl közelinek éreztem volna a lányt. Zavarba jöttem. Sokaknak ez természetes volt, sőt talán ez volt a normális, azonban én nem ilyen voltam. Ritkán voltam lány ilyen közelében és szokatlan volt ez a helyzet a számomra. Kedvesen segített még a ruhámat is megtisztítani. Hátrébb léptem egy lépésnyit, talán még pirultam is, de nem tudtam, hogy ezt lehet e látni eme világban.
- Nem, nincs messze. Egy sarok csupán. – mutattam az irányba – Gyere. Menjünk.
Más körülmények között talán szégyelltem volna az olcsó lakásom, ám több volt, mint a semmi. Több volt, mint ami Lottinak volt. Sajnáltam és jutottak eszembe az egyszerű szavai. „Én... Nincs hova menni...” Szomorúan néztem rá egy pillanatra, majd néztem rögtön előre is.
- Ne számíts nagy luxusra majd és vendéget sem vártam. Szóval ne számíts semmi különleges dologra. – nevettem fel és nyitottam az ajtót.
Egyszerű ház, egyszerű belsőségekkel. Egy kicsiny konyha, mely egybe volt nyílva a nappalival. Egy pult, egy asztal székekkel, egy kanapé és két ajtó. Az egyik a fürdő ajtaja volt, a másik a hálóé. A falak fehérek képek nélkül. A világítás halvány. Nem volt kupi, de rendnek is túlzás lett volna nevezni az állapotot, mi uralkodott a házba.
Hisame lelkesen rohant be, miként nyitottam az ajtót és foglalta be magának a kanapét.
- Hehe, rég voltunk itthon. Akkor... Egy kicsiny konyha. – mutattam Lottinak – Fürdő és egy háló. Hisame és Stark majd a kanapén alszik. Miénk lesz a háló. Tiéd az ágy és a mellette levő fotel az enyém. – mosolyogtam – Nem tudom, mit kell még mondani. Szólj, ha kihagytam valamit.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Lotti on Hétf. Márc. 25, 2013 5:55 pm

[Peter]

Egy sarok csupán - állítja Peter és nem átall kezével is rámutatni a célra, mely valóban közelinek tűnik. Gépiesen, szó nélkül követem eztán, kissé lesütött fejjel. Olyan kedves ez a srác, biztos megérdemlem én azt, hogy nála legyek? Még nem késő, visszafordulhatok. Szabadkoznom kellene csak, hogy dolgom akadt, vagy hogy füllentettem és nekem is van lakásom, de persze ez nem igaz. Ez a lehetetlen elképzelés azonban minden egyes tervvel egyre jobban összeroskad, ahogy közelebb és közelebb érünk az ajtóhoz, mely mögött az emlegetett agglegénylak van. Túl késő már visszakozni: Peter egy kellemes mosoly és kis kacaj mellett nyitja az ajtót, s beenged engem.
- Nem-luxus nem gond. - válaszolom a srácnak, ahogy szabadkozni kezd a rend és tisztaság miatt. Nekem nem gond végül is. Hozzászoktam ahhoz, hogy kint alszom a szabadban és hogy Starkot használom párnának. EZ ahhoz képest luxus. Luxus, ahh! Már el is felejtettem, hogy mit is jelent ez a szó. A valóságban luxus volt. Dőzs. Mindent, amit megkívántam, megkaptam. És mi kellene más egy lánynak, ha nem ez? Vagy van még valami más is..?
Sejtelmesen Peterre mosolygok, ő pedig megmutatja, hogy mi hol van. Van fürdőszoba, konyha, hálószoba. Egyszerű és mégis tökéletes.
Hisame, a kék sárkány máris elfoglalja a kanapét, s ezt Stark csak értetlen fejjel nézi végig. Lassan odakullog a bútor mellé, de nem kászálódik fel rá, csak a földön ülve vizslatja a sárkányt. Úgy tűnik érdekli. Nem hiszem, hogy látott valaha ilyen szerzetet, az ő programjában sincs benne minden, sőt...
- Ez nagyszerű..! - mondom Peternek, mikor befejezi a helytörténetet. S bólogatok, jelezve, hogy minden tudok, amire amúgy kíváncsi lettem volna. Benyitok a halóba. Egy szép, nagy ágy, mellette pedig fotel, úgy, ahogy Peter leírta nekem.
Kicsit félénken ülök le az ágyra. Nem akarok barbárnak tűnni, hogy csak úgy használatba veszem és kész, meg amúgy sem az enyém.
- Kényelmes. - vonom le a következtetést Peternek címezve, ahogy a matrac gyengéden besüpped alattam. Ezen tényleg pihentető lesz az alvás!

_________________
[No Signature Available]
avatar
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Mirika on Szer. Márc. 27, 2013 7:53 pm

<< Jin >>


Ezt aztán fainul kitaláltam, teszteljük a srác képességeit. Fogócskával. Jó, mondjuk ha használja azt a fene nagy intelligenciáját, ami állítólag van neki, akkor csak kitalál valamit, amivel kiegyenlíti a köztünk lévő sebességkülönbséget, meg amúgy is, én csak azt akartam látni, mennyire mozog... jól. Vagy mittomén, valami ilyesmi. Mindegy, a kreativitására volt bízva a feladat megoldása, és ha állja a próbát, akkor minden szupcsi meg minden ilyesmi. Akkor aztán majd eldől, hogy milyen jól döntöttem, de még hajjaj, de hogy!
- ... - Na, kábé ez a csend lett a reakcióm arra, ami történt. Ő készen áll, és pörgeti a botját. Ügyes, legalább nem esik ki a kezéből, de mondjuk esetleg nem lett volna hülyeség, ha csinált is volna valamit. Egyáltalán mire kellett neki a fegyvere? Ki akar gáncsolni vele vagy wut? Jó, asszem ez tényleg egy hülye szitu volt, felszólítottam, hogy fogócskázzunk, mintha óvodások lennénk, és most a két felnőtt emberke áll egymással szemben és én várom, hogy utánam jöjjön. A következő meg az lesz, hogy bújócskázunk, tuti Neutral Felsóhajtottam, és tettem felé két lépést, mielőtt rohamléptekre gyorsítottam volna. El akartam táncolni mellette, hogy legalább ingereljem kicsit a mozgásra, de annyira szánalmasan ciki volt az egész, hogy már én fészpalmoltam rajta.
- Jó, ez így hülyeség - jelentettem ki, és megtorpantam immár a fiú mögé kerülve - Te mit csinálnál, ha lenne egy céhed, és jönne egy vadidegen azzal, hogy csatlakozni szeretne, miközben eddig minden taghoz kötődsz ilyen-olyan közös kalandok meg effélék nyomán? - szegeztem neki a kérdést, hogy mit tenne az én helyemben. Ez így... irtózatosan kényelmetlen és idegen volt. De komolyan, Kota lelket öntött belém, Rinnel volt egy csomó közös kalandunk és barátságot kötöttünk, Hokut ugyan Kota ajánlotta, de bizonyított, aztán ott van Ayani, akinek hálás lehetek azért, hogy megmentette Kotát... Komolyan, mindenkihez tudtam kötni valami személyesebb momentumot, és nekem valami ilyesmi kellett, itt viszont ez tök reménytelen volt.
- Mooo, ez így olyan izé :/ Olyan idegenül érzem magam :/ - toppantottam idegesen és durcásan leroskadtam egy másik padra a homlokomat dörzsölgetve. Tényleg teljesen kétségbeesetté váltam, sose éreztem magam még ennyire kényelmetlenül. Tömény szerencsétlenség lettem, mióta Hoku kiborult...

// Ezer bocs a csigaválaszért Embarassed //

_________________
Angyali páncélbolt
- Hozott ércekből készített felszerelésre 50% kedvezményt adok


Késkészlet:
Kézben: Razonek Tüskéje (+14) és Macskakarom (+7)
Inventoryban: 2x Arany Stiletto (+10), 2x Acélkarom (+8 ), 2x Rubin Kés (+8 ), 1x Fém Kés (+7), 1x Cseppkő (+4), 2x Árnyszúró Bicska (+2), 1x Rubin Íj (+10)
Alapsebzés (54): Kapcsolat Gyűrűx2 (+12), Topáztalpas Cipő (+4), Fekete Sólyom Köpeny (+20), Nagyítós Szemüveg (+18)
avatar
Mirika
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 2225
Join date : 2012. Aug. 02.
Age : 21
Tartózkodási hely : Nyster

Karakterlap
Szint: 38
Exp:
10/5900  (10/5900)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Jasude on Pént. Márc. 29, 2013 10:35 pm

>>Zhel<<

Hangot hallva belesett, s csak a feje látszott ki, mert épp, hogy a függönyt fogva maga elé tartotta a széleit. Így úgy mutatott, mint egy nagyon is eleven fej, vörös hajjal a tetején. Mosolygott, nagyon is hallotta a mormogást, s még ha a jelentését nem is, azt ki tudta következtetni, hogy nincs túl pozitív véleménnyel a srác erről a ruháról.
- Pedig istenien festesz. :3
Toldotta meg gondolataiban összerakott kijelentést, s ezt a választ tartotta legmegfelelőbbnek. Akkor is ezt mondta volna, ha például valami olyasmi hangzott volna el Zhel felöl, hogy: „Éhes vagyok.” Most kivételesen >.> nem bámulta meg a fiút, hanem kihúzta a fülkéből, és tovább szaladt vele. Tartható a tempója, de a viharos gondolatai, talán már kevésbé.
- Akkor gyere erre…biztos találunk valamit, ami tetszik neked. ^^
De nem hagyott időt a fiúnak válogatni. Egy barna, szőrme bundát nézett ki neki, és hozzá egy szolid alsó öltözetet, majd csillogó szemekkel fordult a fiúhoz.
- Nah és ez? Hadd nézzem meg! *-* Szerintem igazán menőn mutatna rajtad.
Mosolyogva nyújtotta őket Zhel felé, de közben mindvégig kíváncsi is volt a reakcióira. Remélte, hogy nincs terhére a fiúnak, mert ő nagyon jól szórakozik, és egy helyes fiút öltöztetni nem mindennapi esemény. ~.~
Nem de? :3 nem akart ő semmi rosszat, és főleg nem Zheltől valamit. Egyszerűen ismerte a srácot, és kifejtette a véleményét. Persze, de csak elméletben, biztos elengedné, ha kijelentené a fiú, hogy ez neki terhes. Letört lenne, de nem nyafogna miatta. Meg van a srácnak minden joga hozzá, hogy ne érezze magát rosszul, csak fájna, hogy pont őmiatta érez így. Pedig csak segíteni akart. Olyan helyes srác, és sose mosolyog, vagy jár valami felüdítőbb ruhákban. Olyan karót nyelt, pedig lehetne egy nagy nők bálványa is. Neki megvan a szeme hozzá. Tudja, hogy milyen fiúk kellenek a lányoknak, és az ilyen Zhel félék, nem utolsók, de nem ám! Hát akkor, legyen is erre büszke, és ne laposkodjon. Nyöh…
- Légyszi. :3

_________________
~Adatlap~~Előtörténet~~Karakterlap~

Spoiler:

Szint:3
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 5 +3
Kitartás 4
Gyorsaság 1 +2
Speciális képesség 2
Páncél +15
avatar
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
10/250  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Peter Worker on Szomb. Márc. 30, 2013 5:12 pm

/Lotti/

Valóban kényelmes volt az ágy, ahogy ő is mondta és ültem le mellé, az egyszerű ok miatt, csakhogy ne álljak.
- Ha gondolod és fürdeni van kedved, ott a zuhanyzó. Menj nyugodtan. – ásítottam egy hatalmasat, a fáradtság rendesen letámadott engem – Én reggel fogok szerintem. – és álltam is fel mellőle, hogy a fotelt a hatalmam alá vegyem.
Tudom, egy ágy, egy szoba, egy lány, egy alkalom, egy lehetőség. Talán maradnom kellett volna mellette, de én nem olyan fiú voltam, nem használtam ki a helyzetet. Kedves voltam és kedves is maradtam. Persze gondolatban már rég bűnöztem, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, de ezt nem róttam fel magamnak, hisz ki nem tette volna ezt? Lotti volt itt, kérem. Gyönyörű, kedves, aranyos, talán egy kicsit esetlen is ezen az estén, mi még vonzóbbá tette őt számomra, de nem szabadott.
Egyesek szerint udvarias viselkedés, mások szerint gyáva, részemről megmaradtam Peternek és süppedtem le a fotel párnájára. A kényelmetlenség netovábbja volt ez a fotel. A háttámlája merev, a karfái kemények voltak. Nem alvásra tervezték, sőt éltem a gyanúval, hogy még csak nem is ülésre, mert arra is pocsék volt. Egyszerű díszítő jellegét leszámítva már rég kidobtam volna innen. Az ülésem rögtön elvesztette a tartását és csúsztam le majd fekvésbe. Azt hittem jó lesz így, de a csúszás nem hagyott alább, így hangos sóhaj kíséretében ültem vissza és kerestem másik pozíciót. Lábaimat a karfára tettem, féloldalasan feküdtem, a karomat nem igazán tudtam mozdítani és a nyakamat sem tartotta semmi. A kényelmetlenség tökéletes pozícióját szültem meg nehezen. Még egy sóhaj, egy új testhelyzet. Na, ez egész jó. Örültem meg magamban, majd jutott eszembe, hogy egyszerűbb lenne, ha a pizsamámba lennék és nem a pihenésre alkalmatlan ruhámban. Előhívtam a panelem, majd kicseréltem a ruhám. Elengedtem magam és úgy feküdtem, ahogy engedte a testem.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Lotti on Vas. Márc. 31, 2013 7:52 pm

[Peter]

Peter leül mellém, de csak annyi időre, míg felkínálja a fürdést, utána nyomban fel is áll és az említett fotelben helyezkedik el, bár a forgolódása arra enged következtetni, hogy nem igen kényelmes. Persze erre számíthattam volna én is. Egy fotel nem veheti fel a versenyt egy ággyal... Főleg nem akkor, ha khm, én is benne fekszem. De ez még várat magára. Csak egy kicsit. A fürdés gondolata azonban felkelti az érdeklődésemet. Rég nem csutakoltam már le magamat, részben a fürdőszoba hiánya miatt, részben azért, mert így is próbáltam spórolni. Nem véletlenül vagyok egy üzletember lánya. Ott szorítok a nadrágon, ahol tudok, ennyit sikerült belém nevelnie. Te jó ég, mi lehet velük most odakint..? És anyuval? Visszavittek Némethonba, vagy még mindig japánban fekszik a testem? Bár nagy valószínűséggel még mindig a szigetország területén vagyok, elvégre a kábelt nem lehet csak úgy kihúzni a gépből, különben szépen meghalok... Grrr, rossz belegondolni. Azért remélem jól gondját viselik a testemnek...
Felpattanok az ágyról én is, s a fürdő felé veszem az irányt. Peter korábbi útmutatásának hála tévesztés nélkül elvergődöm oda, s nyomban dobom is le magamról a ruháimat. Megengedek magamnak egy jó meleg vizet, amibe aztán olyan kellemesen lazulok el, mintha még sosem tettem volna.
Miután az utolsó porcicát is lemostam finom bőrömről, felöltök a menünk keresztül egy hálóing-szerűséget. Mégsem fogok ruhában feszíteni az ágyban..!
Visszatérve a szobába mosolyogva veszem tudomásul, hogy Peter is átöltözött pizsamába. Aranyosan fest, ahogy a fotelben el van helyezkedve, bár biztos vagyok benne, hogy a póz már csöppet sem kellemes. Szinte hangtalanul fekszem le az ágyra, s elégedetten érzem, ahogy a testem ellazul a puha ágyon. A kellemes huzat lágyan simogatja bőröm és olyan jó idő van idebent, hogy még takaróra sincs szükségem, hogy befolyásoljam a hőháztartást.
Peter felé fordulok, de nem kelek fel.
- Peter. - halkan, majdnem suttogva szólítom meg a fiút. Remélem még ébren van.
- Feküdj inkább ide. - s egyik kezemmel még végig is simítom az ágy azon felét, ahova a srácnak feküdnie kellene. Nem fair, hogy amíg én itt fekszem az Ő ágyában, a férfi egy fotelban helyezkedik lehetetlenül. Kíváncsian tekintek Peterre, s mosolygok is hozzá ártatlanul.

_________________
[No Signature Available]
avatar
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Peter Worker on Kedd Ápr. 02, 2013 11:50 pm

/Lotti/

Halk hangja vonzotta a figyelmem és csodálkoztam az invitálásán. Nem akartam mellette lenni. Eh. Rosszul fogalmaztam. Akartam, talán túlságosan is, csupán csak az illem, mi visszatartott engem eddig. Egy majd idegen lány és fiú egy ágyban nem tűnt jó párosításnak. Sokak idegenül fogadták volna ezt, ezért ajánlani sem mertem, de Lotti más volt. Fordított a helyzeten és ő ajánlotta fel a helyet maga mellett. Nem volt ok, mi azt mondatta volna velem, hogy ne. Még a fotel is kényelmetlen volt számomra és Lotti szavait hallva mintha még szúrt is volna a bútor, hogy ugorjak ki belőle.
- Rendben, de csak ha nem gond. – álltam fel lassan – Köszönöm.
Az ágy szélére ülve az valahogy egyre kisebbnek és kisebbnek tűnt, de nem visszakoztam. Maradtam és feküdtem, majd fordultam felé. A hátam lelógott, így beljebb csúsztam, bár talán túl sokat is. Közelinek is tűnt Lotti, szó szerint, mintha éreztem volna a leheletét magamon.
És a vívódás, hogy mit tegyek most? Tetszett Lotti, nagyon. Persze, ha igazi férfi lettem volna, akkor lépek, mozdulok, cselekszem, de nem voltam az. Csupán csak Peterként feküdtem mellette és Peter nem ilyen. Vagyis nem tudom, nem voltam még egyszer sem ilyen helyzetben. Gondolatok söpörtek végig a fejem. Mi van, ha csókolom? Pofont kapok? Megüt? Sírva fakad és elfut? Csalódást okoznék neki? Egyetlen egy pozitív kimenetel sem jutott az eszembe. Hirtelen igazán csak szerencsétlennek éreztem magam, ám feleszmélve a gondolataimból egy igazán csak különleges helyzetbe hoztam magam. Mondhatni mozogtam magamtól, Lotti ajkai csupán csak centikre voltak az enyémektől és vált ijedté a tekintettem, ugyanakkor nem hátráltam, de nem is erőltettem tovább, vártam. Pofont kapok, vagy esetleg egy mosolyt? Talán egyszerűbb lett volna csak szebb álmokat kívánom neki.


_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Lotti on Szomb. Ápr. 06, 2013 5:22 pm

[Peter]

Úgy tűnik, mintha Peter habozna egy kicsit, de aztán mégis felkel a fotelból, s lefekszik az ágyra egy olyan nagy mozdulattal, hogy nyomban mellettem terem. Direkt csinálta volna, hogy aztán ne centinként kelljen közelítenie, vagy félt, hogy leesik az ágyról, ha nem visz bele elég lendületet. Végül is mindegy.
Egy kedves mosoly húzódik végig arcomon, ahogy feje egy közelebb kerül az enyémhez, de aztán megáll, s vár. Meleg leheletét érzem a testemen áramolni ütemesen, ahogy ő a veszi a virtuális levegőt. Olyan aranyos és jóképű, ahogy itt fekszik mellettem, szám nem is bírja abbahagyni a mosolyt, még akkor sem, hogy elfelejtem, hogy ott van.
- Peter... Én sokszor gondolni jövőre. Mi lesz holnap? Vagy után? Bizonytalan. - kezdek bele egy talán nem pont ide illő témába, de ez engem nem zavar jelen pillanatban, nem is elmélkedtem rajta. Aztán lehet, hogy tévedek, s mégis idevág. Sőt, a mai napnál jobban semmi sem bizonyíthatja elképzelésemet, félelmemet.
Közben arcomon komor vonások jelennek meg, mosolyom is alábbhagy, s inkább egy fordított V betű alakját veszi fel.
- Soha nem lehet tudni melyik nap utolsó. - egy kissé megtorpantam. - És ez félelmetes. - egyik karommal megtámaszkodom, majd felnyomom magamat, amíg a másikkal gyengéden nekitámaszkodok Peternek, s a hátára gördítem. Ugyan ekkor közelebb is húzódom hozzá, s jobb lábamat átdobom rajta, amit követ a karom is. Így kerülök teljesen a férfi fölé, ide-oda járó szembogarammal.
- De én még jobban félni attól, ha nem tesz meg valamit... Amíg lehet. - majd egyre közelebb hajolok Peterhez, mígnem ajkaimat odaillesztem az övére...

_________________
[No Signature Available]
avatar
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szomb. Ápr. 06, 2013 10:20 pm

//Jasu//

Zhel elnézegeti magán azt a ruhát, amit Jasude adott neki. Hát…. egyáltalán nem neki való. ez az első alkalom, hogy egyáltalán van rajta valami ilyesmi. Egyértelműen nem tetszik neki a dolog és ennek hangot is ad. Egy darabig még elnézegeti magát, de nem, ez egyáltalán nem az ő stílusa és minden bizonnyal soha nem is lesz. Egy üzletember nem járkálhat csak úgy ilyenekben, az nagyban csökkentené a tekintélyét. Ebben a szakmában az nem utolsó, kell belőle bőven. A vörös leányzónak tetszik a ruhadarab a fiún. Arcán nem látszik, de furcsállja Jasude ízlését. Zhel meg van róla győződve, hogy borzalmasan fest benne és kész.
- Azt nem mondanám- szólal meg végül, de több szóra nem futja, mert már rángatják is tovább. ennyi ezek szerint nem volt még elég. A kékszemű csak tűr, elvégre nem akar tartozni a lánynak, és ha ezzel kell törlesztenie, hát legyen. Beletörődően cammog a lány után, aki egy újabb adag ruhával kínálja meg. Csak pislog kettőt, hogy ezek meg mik. Szőrmeféle egy férfinak? Na neeeee, ez kész vicc. A kis vörös csak a bolondját járatná a fiúval? Esetleg tényleg komolyan gondolja? Akármelyik is legyen, nem tehet semmit, ha nem akar az adósa maradni. Azt pedig nem engedheti meg magának csak úgy, csorba esne a saját és családja becsületén is. Szótlanul veszi át a ruhákat. Azt a kabátot megnézik jobban is. Forgatja a kezében, szemez vele, ez sem lesz az esete az százas. Legszívesebben saját magának választana pár ruhadarabot. Gyorsan, minimális idő alatt. Sosem fordított túl nagy gondot a ruhavásárlásnak. Talán emiatt nem olyan változatos a ruhatára. Ingek, zakók, öltönyök, csupa elegáns cucc, de hétköznapi az vajmi kevés, és ha van is neki, hát nem hordta.
- Legyen- válaszol szűkszavúan, majd belép újra a próbafülkébe. Nem érti még mindig, hogy minek kell ebben a kicsi fülkében öltözködnie, de nem panaszkodik. Az nem méltó egy Everett-hez és kész. Pár gombnyomás és már rajta is van a ruha.


Ez egy fokkal, esetleg kettővel jobb mint az előző, nem olyan dark-os kinézető, mintha valami vandál banda tagja lenne. Ez sem az igazi, de nem tud vele mit kezdeni, felvette, mert a lány megkérte és kész. Ezúttal elhúzza a függönyt, mert tudja mennyire kíváncsi ez a kotnyeles Jasu. Kilép és önként mutatja meg magát, persze egy árva szót sem hallani tőle.

_________________
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Peter Worker on Vas. Ápr. 07, 2013 4:06 am

/Lotti/

Szavaira nem tudtam válaszolni. Nem is tudtam igazán, hogy várt e választ egyáltalán, de nem adtam. Úgy tűnt, hogy nem a beszélgetés ideje következik. Felém kerekedett, felém hajolt, majd csókolt meg lágyan. Ajkai puhák voltak és melegek, ízük édes. A szemeim becsuktam és csókoltam viszont én is őt.
Egy csók. Egy kis túlzással talán életet változtat, túlzás nélkül csak egyszerű örömöt okoz, főleg ha ezt ő adja. Akár hogy is, most boldog voltam. Szemeimet nyitva lassan a színek mintha változtak volna. Eltoltam magamtól Lottit, csupán csak pár centire, hogy levegőt vegyek egy pillanatra. Arcán a pír rózsaszín tónust kölcsönzött bőrének. Szemeit is annak láttam, rózsaszínek és még azt is mondtam volna, hogy hajának kéksége is a vörössel keveredett most. Lotti alakja körül fényárban úszott minden és csodálkoztam, hogy ilyen érzés boldognak lenni, hisz ezt így még nem tapasztaltam. Mosolyogtam, felnevettem az örömtől. Nem tudtam tartóztatni magam. Bolondnak tűnhettem, de csupán csak vidám voltam. Persze nem viccet mesélt Lotti, egyáltalán nem, a szavait nem feledtem és megbántani sem akartam őt.
- Köszönöm Lotti. Azt hiszem, hogy én is bánnám, ha ez most nem történne meg. – voltam őszinte vele, majd a nyakát érintve húztam magamhoz közelebb, hogy újra tudjam csókolni őt.
Szeretni akartam most őt és vele együtt mindent. Kényeztetni, „szeretgetni”. Azt akartam, hogy jó legyen neki, hirtelen ő került a főszerepbe számomra. Csak rá figyeltem és nem akartam elengedni. Nyitott lettem mindenre, bármit megtettem volna, mit mond nekem.
Ám egy dolog hiányzott, apróságnak tűnhetett, de fontos volt számomra, tudni akartam a teljes nevét. Nem most, most nem akartam kérdezni semmit sem, de a teljes neve, mivel tartozott nekem.

_________________
Élet: 41; Fegyverkezelés: 52; Erő: 14; Irányítás: 21; Kitartás: 45; Gyorsaság: 37; Speciális képesség: 12; Páncél: 60
Keresés: 1; Akrobatika: 1 Súlyemelés: 1 Nyomkövetés: 3
Kertészkedés: Gyakorló szint; Lovaglás: Mester szint; Bűvészkedés: Haladó szint; Vadászat: Gyakorló szint

avatar
Peter Worker
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 1008
Join date : 2012. Sep. 28.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 26
Exp:
2601/2700  (2601/2700)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Lotti on Vas. Ápr. 07, 2013 7:16 pm

[Peter]
Nem tartott olyan sokéig a csók. Igaz ez még csak az első volt, s nem szándékoztam itt abbahagyni, de Peter eltolt magától. Kissé ijedten pillantottam rá, félve, hogy esetleg túlságosan nyomultam rá. Arcomon azonban halvány pír húzódott még a korábbi rövidke élménytől. Izgatott voltam, hogy mi üthetett Peterbe, de mikor elvigyorodott, s még nevetett is egy kicsit, még csak jobban elbizonytalanodtam.
Aztán megszólal, s szavai kedvesen bejárják tudatomat. Ő is akarja. A kétségeim pedig teljesen eltűntek, nyomtalanul elvesztek, mikor a férfi kezét kinyújtva azt a hátul, a nyakamnál állapította meg, majd gyengéden húzni kezdett maga felé. Egy gyengéd mosoly került fel arcomra, mely ahogy egyre közelített Peteréhez, egyre vágyakozóbbá változott, s mire odaértem ajkammal az övéhez, már szemem csukva pihent, hogy aztán átadjam magam csak az érintés élvezetének.
Nem tudom mennyi ideig csókolom Petert, vagy hány alkalommal, mire ráeszmélek, hogy felsőtestét simogatom egyik karommal. Lassan, kéjesen, bejárom ujjaimmal minden porcikáját.
Felemelem fejemet, elszakítva azt Peterétől, s csak nézem őt egy darabig. Merülve pillantásában, gyengéden beleharapok alsó ajkamba.
- Várni kicsit. - suttogom halkan, majd lemászom a srácról, s az ágyról is. Felkelek, s gyorsan az ajtóhoz lépek. Kikukkantok rajta: a petek rendben vannak, ugyan ott fekszenek, ahol hagytuk őket. Elmosolyodom, majd becsukom az ajtót, elvégre nem akarjuk, hogy meglessenek minket, vagy bárki más. Ez csak ránk tartozik.
Megfordulok, az ágyhoz ballagok, megállva az előtt, testemet végig simítva, Peter felé hívogató pillantásokat vetve. Aztán lassan rátérdelek az ágyra és visszamászom a srácra...

[Köszcsi a játékot! :3]

_________________
[No Signature Available]
avatar
Lotti
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2012. Dec. 14.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
100/150  (100/150)
Céh: Young Justice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Jasude on Pént. Ápr. 12, 2013 9:40 am

-*-*
Nagyon tuti :"3
Ez a kabát, mintha csak rád öltötték volna. Gihihihiiiii
Látom ám rajtad, hogy nem nyerte meg a tetszésed, de ne "aggódj" van még a tarsolyomba olyan, amitől majd a szavad is eláll... öhm, vagy megered xD
Mindegy, ^^" A lényeg, hogy dicsérni fogsz még engem, meg hálát adni, hogy összetalálkoztunk, és most nem egy olyan sima, szürke ingben feszítesz. :3

Elvetette volna a sulykot. Remélhetőleg nem, de annyit beszélt és olyan hévvel, hogy azt talán még csak nézni is rossz volt. De ő élvezte, nagyon úgy nézett ki, hogy egykönnyen nem szándékozik megválni alkalmi partnerétől, ami a ruhaválogatást illeti, persze.~.~
És hogy mi van még? Egy "fantasy" feliratú részlegbe cipelte magával most a fiút, és előkapart neki egy fehér kabátot, mindennel, ami egy középkori lovag, vagy nemes díszruhájának kellett. Csillogó szemekkel nézett vissza Zhellre.
- Próbáld ki, ebben olyan leszel, mint egy igazi nemesifjú. ^^
Azzal nyújtotta is át a ruhákat a fiúnak, és szelíden jelezte, merre is az öltöző. Még egyszer ne vetkőzzön le előtte. Az nem szép dolog. T.T
Az amit legelőszőr megejtett, ott mindenki előtt, még Jasunknak is letaglózó volt, és hát. Majdnem nem is ment oda hozzá és csakis azért tette meg mégis, mert hát ismerik egymást. A barátok, társak pedig nem hagyják cserben egymást. Ő pedig, mint egy igazi lovag, nem tehette, hogy szegény Zhel teljesen pucéran kelljen bent válogatnia. Hogy néz ki az? Nyah. ._.
Most is ez vezérelte, meg valljuk csak be, azért élvezte is, hogy öltöztetheti a srácot. Mindenféle ruhákban megcsodálhatja, és ő lehet az, aki talán megtalálja Zhelnek az igazán ráillőt, és nem valami szürke egyen inget. Pff.


//suman a rövidségért, de ennyi tellett, és nem mertelek tovább várakoztatni :\//

_________________
~Adatlap~~Előtörténet~~Karakterlap~

Spoiler:

Szint:3
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 5 +3
Kitartás 4
Gyorsaság 1 +2
Speciális képesség 2
Páncél +15
avatar
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
10/250  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Zhel T. Everett on Szomb. Ápr. 27, 2013 8:47 pm

Az idő pénz és mégis olyan gyorsan telik, főleg ha az ember ilyen felesleges dolgokra pazarolja, mint a vásárlás. Ha a fiú nem akarná törleszteni a tartozását valamilyen szinten, tuti biztos, hogy nem tűrné el ezt a kis vöröstől. Hamar megvette volna az új ruháit, próbálás nélkül, ami természetesen egy ing és hozzá illő fekete nadrág lett volna. Ehelyett már a második ruhát próbálja fel, egy barna kabát, szürkés nadrág és még póló, na meg még alsónadrágot is adott neki. A sok macera a semmiért. Nem látja értelmét a folyamatnak, Jasude-t sem érti igazán, meg a legtöbb embert sem akik ennyire szeretnek próbálgatni. Az értékes időt így elvesztegetni, ez már majdnem felháborító a kékszemű számára. Tehát a második választás sem jött be a fiúnak, a lánynak meg annál inkább, lassan kezdi érteni, hogy mire fel ez a cirkusz. Szótlanul hagyja hogy tovább rángassák egy új ruharészleghez. A fantasy, mint a részleg neve, nem mond neki semmit, lövése nincs arról, hogy itt milyen ruhadarabokat lehet találni. Az érzelmeit nem mutatja ki, ami ebben az esetben jól jön, mert szinte elszörnyed az itt található cuccoktól. Még cicafül is van, meg nyuszi fül, farokkal. Ha ilyet merészelne ráadatni a kotnyeles, akkor abban a pillanatban otthagyná, se szó, se beszéd. Szerencsére, talán mindkettejükére, nem ízléstelen darabot választott, de nem is olyat, amit szívesen hordana.
- Nem érdekelnek a társadalmi rangok – bizony, ez így van, a legtöbb úgynevezett nemesnél gazdagabb, okosabb, sőt még helyesebb is egyszóval: felsőbbrendű, legalábbis annak tartja magát. Egye fene, ebbe belemegy, nem annyira ronda. Bevonul az öltözőbe és magára ölti. Nem áll rajta rosszul, mégsem kívánja túlságosan sokáig magán tartani. Elhúzza a függönyt és kilép, és kilép hadd nézhesse meg az ideiglenes és a magát a fiúra erőltetett stylelist. Pár röpke pillanatig engedi, hogy megcsodálja, nem sokáig, tényleg csak egy kicsit, elvégre jóból is megárt a sok.
- A következőt – feleli hűvösen. Jól tudja, hogy ezzel még nincs vége. Biztos benne, mert ha Jasunak ez meg is felel, az ifjú Everett-nek nem, és ha kell, saját magának keres megfelelő ruhát. Igazából a kezdetektől fogva fennáll ez a lehetőség, és minden bizonnyal ez lesz majd a vége. Az eddigi ruhákból ítélve biztosan.
- Ha le akarsz velem feküdni, mondd meg nyugodtan, nem kell ez a tereléses mellébeszélés- igen, ez Zhel-re vall. Ha épp nem csak szavakkal dobálózik, akkor százas, hogy valami ilyesmi sül ki belőle.
- Nekem nincs ellenemre- Sejtései szerint erre megy ki ez az egész „játék” Valószínűleg elvarázsolta a tökéletes, kidolgozott, fedetlen testének látványa. Gyakran előfordult ez már korábban is.


_________________
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Jasude on Szomb. Ápr. 27, 2013 9:31 pm

Amíg a fiú öltözködik, ő meglát egy szépséget kissé távolabb, így Zhelnek egy pöppet várnia kell, mire a lány odarobog a kezében a kövivel. Érezte ám a srácon, hogy ez nem fog stimmelni, még ha volt olyan szíves és fel is próbálta. Persze nagyon hálás a gesztusért, de ő egy olyat szeretne szerezni Zhelnek, amiben ugyanolyan jól érzi magát, mint a régiben, de mégis valamellyest jobban kihangsúlyozza a srác kihangsúlyozható oldalait. A kocka hasát, a széles vállait, az erős karját, mert hát nah...ezek kellenek, és Zhelben ha meg van, akkor ne dugja el egy ingnek nevezett szövet mögé.
Kiérve megcsodálta az újabb alkotását, ám a fiú egyből kérte is a következőt. Fújt egyett.
- Észrevettem, hogy valami egyszerűbbre vágysz, így össze szedtem ezt. Van mellé egy sál is, de nem fontos hordani. Azért a próbán felvennéd? ^^" Szerintem nagyon jól néznél ki vele. Very Happy
A következőkre viszont tátva maradt a szája. Egy röpke pillanatra ledöbbenten bámult maga elé. Hát megnézte a fiú alkat...nah jó, izmait, de nem kalandozott a tekintete tiltott övezetre....talán az elején..véletlenül. Tényleg csak véletlenül >o<
Eldobta a ruhákat, hirtelen, még saját magát is meglepte vele. Itt úgy sem koszolódnak, de talán a való életben is ezt tette volna jelen helyzetben. Nem úgy szaanaszét azért, csak épp elejtette a kezéből, és a magasba emelte azokat.
- Váááááááá....!!!!
Egy szempillantás nem sok, annyi kellett csak, hogy ott teremjen a kovács mellett, és jól megcibálta azt a kis kék szemű pofikáját.
- Nyöhö, nem úgy van az, herceg úrfi. Csak úgy minden majd az ölünkbe pottyan? Csak nem azt akartad mondani, hogy csinos vagyok? :3
Ekkor engedte csak el, s hátrébb húzódott, hogy ne legyen annyira a képében a srácnak.
- Á-ááá inkább tanulj meg kommunikálni, Mr. Don Juan.
Azzal hátra lépett. Ennyit a kis stírölésről, és most két kis ugra bugrálás közepette felszedegette a ruhát...majd Zhelre pillanott.
- Ez a kövi *-*
Csillogó szemekkel gyömöszölte be a fiút a neki szánt próba fülkébe, ha netán tiltakozna. Heves, gyors, és egyszerű lezárása ez az előbbi.... félre siklott...bóknak? Neutral

_________________
~Adatlap~~Előtörténet~~Karakterlap~

Spoiler:

Szint:3
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 5 +3
Kitartás 4
Gyorsaság 1 +2
Speciális képesség 2
Páncél +15
avatar
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
10/250  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Ápr. 28, 2013 11:44 am

A mostani ruha sem nyeri el a kis kékszemű tetszését. Azt elismeri, hogy nem ál rosszul rajta, de ez minden ízlésesnek mondható ruhával így van. Ez már csak így megy, ha valaki tökéletes, akkor majdnem minden ruha jól áll rajta, egy-két kivételt leszámítva. Ebben a fehérben is egész jól néz ki, tökéletesen mutat benne, csak hát neki nem tetszik és ez a probléma fő okozója. Ami nem az nem és kész. Kilépve megmutatja magát Jasu-nak, aki megcsodálhatja egy újabb alkotását. Addig élvezze, míg az alany hajlandó öltözködni, mert utána már lesheti. Ez egyszeri és megismételhetetlen alkalom, ennyi. Miután partnere kellőképpen megcsodálja, beleégeti az agyacskájába a látottakat, hogy örökre emlékezzen erre a csodás pillanatra, mikor is Zhel T. Everett különféle ruhákat vett fel a kedvéért, vagy nem is a kedvéért, hanem… nah, mindegy. Kéri is a következőt, mert itt még nincs vége. Elég csak a lány csillogó tekintetére vetni egy-két pillantást és az ember kapásból rájön, hogy repetázni akar. A következő darab valamivel szolidabb, sötét színek, pont olyan amilyet általában viselni szokott, persze az inget leszámítva. Fekete ingben is lehetett anno látni, de marad inkább a fehérnél, csíkosnál, a színeset meg kerüli. A sál már annyira nem passzol oda, de most az egyszer tehet kivételt, elvégre tartozik a lánynak. Közben feltesz egy kérdést, egy egyszerűt, ami az imént fogalmazódott meg a fejében, hogy vajon miért öltözteti itt ez a nőszemély össze vissza, mindenféle ruhákba. Mindenféle hátsószándék nélkül ilyet nem tesz az ember. Főleg nem szívjóságból, az olyan emberek csak a legendákban szerepelnek, az csupán mítosz, semmi több. Önzetlen emberi létforma nem létezik és kész. Jasude reakcióján meglepődik, persze nem mutatja ki. Ő egy persze, oké, menjünk szóhármasra számított, erre teljesen mást kap. Tényleg nem lehet teljesen megérteni a nőket,sosem arra gondolnak, amire Zhel. Buta az összes…. ennyi.
- A csinos relative. Én azt közöltem, hogy első ránézésre a tested alkalmas arra, hogy kielégítsen, szükségleteimnek eleget tegyen. – rendkívül fura megfogalmazása ez a dolgoknak, ő azonban már csak ilyen és valószínűleg haláláig ilyen is marad.
- A kommunikációm tökéletes, a nevem meg nem Mr. Don Juan. Szólíts az egyik nevemen, ha kérhetem – ő szerinte legalábbis az. Semmi köntörfalazás, csak a lényeg, hamar ledarálni és kész, ennyi, vége, mindenki mehet a saját dolgára, mert az idő pénz. Betuszkolódik a próbafülkébe és felölti az újabb hacukát. Ez legalább tűrhető, a sötét színek bejönnek az úrfinak.
Pár pillanatig elnézegeti magát, végül úgy dönt, hogy felveszi azt a kockás sálat is, de csak és kizárólag azért, mert fekete színű és a vörösnek is csak egy sötétebb árnyalata található meg benne. Ezután elhúzza a függönyt és kilép a fülkéből, nézze meg az alkotó a művét, bár ez lehet rossz megfogalmazás.

_________________
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Jasude on Vas. Ápr. 28, 2013 12:06 pm

Jasu a vörös fölsőjében, meg a narancssárga szoknyájában virított. Elég feltűnő látvány volt, ahogy felugrott, magasra emelve a kacsóit, és elkiálltotta magát. Talán oda is fordultak néhányan, ám az illem megköveteli, hogy ne bámuljunk senkit, hosszasabb ideig legalább is, és jól kivehető volt, hogy a "turbékoló pár" össze zörrent, a lányka pedig épp "felkapta a vizet". Kívűlről biztros ez látszott, a tény viszont az, hogy ez messze nem így volt. Pontosabban Jasude számára egyáltalán nem. Ő csak segíteni akart, mert ismerik egymást, Zhel beszállíłtója volt, vagy mi, és persze újra az akar lenni, ha vett jártasságokat, és van érce. Egy jó kapcsolatot, egy társ kapcsolatot akart kialakítani, és örök buzgósága arra ösztönözte, hogy feldobja kicsit a fiú hangulatát. Talán túl lányosan képzeli el a dolgokat, de az volt benne, az motoszkált a gondolataiban, hogy ha sikerül találnia a fiúnak egy hozzá illő szép ruhát, akkor mosolygósabb lesz.
Nem szerette sosem a mogorva, vagy szomorú embereket, azonban Zhel felelete a kis kirohanássára meglepő volt. Pár pillanatig ide oda ingatta a fejét, szaggatottan. Nem megrázta, nemet intve, hanem csodálkozva tekintett vissza a férfire. Szinte kihallatszott a kis buksijából a sok kusza gondolat. "Ez tényleg élő ember? És hogy hogy nem ismeri a Don Juan kifejezést? Csak olvasott ilyen regényeket, vagy hallott róluk, elvégre valami fejes fia lehet. Azok álatálában adnak a műveltségre..."
Nos igen, ez volt a legnagyobb gondja. Persze zavarta, hogy a teste kell a fiúnak. Azonban nem gondolt semmi rosszra, egyszerűen az volt benne, hogy a srác nagyon hülyén fejezi ki magát. Biztos nem találkozott még lányokkal kisebb korában. Biztos burokban nőtt fel, ahol ő volt a Nagy Zhel T. Everett, ezért most nem igazán tudja, mit mondjon. Vagy nem is sejti, hogy bántók is lehetnek a szavai.
Aztán döntött. Csípőre tett kézzel fogott a mondatába, de a felénél megragadta a fiút, és vonszolta be a próbafülkébe. Persze előtte már felszedte a ruhákat és a srác kezeibe nyomta.
- Ez a kövi *-*
A testem és én pedig együvé tartozunk. Ha akarsz valamit, akkor meg kell ismerj előbb. Punk tum, más esetben még kénytelen vagyok félre érteni a szavaid. Baka... ><

Aztán már csak azt kellett megvárnia, hogy a fiú felvegye a sálat is. Itt a SAO világában pár katintás és felöltöztél. Kilépve egy fess úriembert csodálhatott meg, akinek van ízlése és menőn öltözködik. Hiába, ő válogatta neki ezeket. Cool
- Nah, hogy tetszik? :3


_________________
~Adatlap~~Előtörténet~~Karakterlap~

Spoiler:

Szint:3
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 5 +3
Kitartás 4
Gyorsaság 1 +2
Speciális képesség 2
Páncél +15
avatar
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
10/250  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Ápr. 28, 2013 1:22 pm

Az új ruha, amit összeválogatott neki a lányka, nem annyira rossz. Az összes eddigi próbálkozás közül ez eddig a legjobb Talán-talán még többször is felvenni, kéthetente maximum egyszer, többször nem és akkor is csak úgy, hogy a sálat kifelejtené. Az valahogy nem illik oda, vagy, ha mégis, hát a fiúnak nem nyerte el úgy a tetszését. Az a sál egyszerűen nem kell oda és kész, nem illik az összképbe. Eközben kitárgyalják úgy ahogy azt a bizonyos dolgot. Jasu reakciói meglepik Zhel-t még csak nem is kicsit, teljesen máshogy viselkedik az elvárttól, más szavakat használ. Érdekes, általában ez így szokott működni az igazi világban. sőt, többnyire az ifjú Everett-nek tesznek effajta ajánlatokat, ő csak nagyon ritkán és akkor is bőven elég volt pár szó. Most viszont nem így történik, ráadásul vissza is kérdeznek. Szokatlan helyzetbe kerül a kékszemű, pár pillanatra tanácstalannak érzi magát, de tényleg csak pár röpke pillanatig. Hamar összekapja magát és válaszol a lánynak a saját, maga, talán kicsit bunkó módján. Ez van, ő csak kommunikál, nem sérteget, vagyis nem szeretne sértegetni….. most nem. Meg amúgy sem szokott, csak őszintén közli az emberekkel a hiányosságaikat, amikből van rengeteg. Nem gonoszkodásból és nem is szívjóságból, csak úgy.. egyszerű tényközlés szinten, bár elég nyersen fogalmaz. A magyarázatára kapott válasz, vagy olyasmi, megint furcsa a számára. Nem igazán érti, hogy mit szeretne ezzel mondani Jasu. Persze nem arról van szó, hogy ő lenne az értetlen… hogyisne az nem fordulhat elé. Sokkal inkább az lehet a dologban, hogy a lány nem képes normálisan magyarázni, nem tudja rendesen szavakba önteni a gondolatait. Igen, ez lehet itt a probléma. Egy próbát azonban megér, mint majdnem minden, ami nem jár veszteséggel.
- Ez esetben semmi akadálya, mert már ismerjük, egymást- mondja úgy, mintha tényleg így lenne. Igen, neki ennyi az ismeretség. Családján kívül legalábbis, igaz, már az sincs neki. Eddig nem akart úgynevezett mélyebb kapcsolatot kialakítani és talán nem is lett volna rá képes. Valljuk be, azért ilyen hozzáállással elég nehézkes.
- Félreérteni? – Erre muszáj rákérdeznie. Végképp nem érti, hogy hogyan is lehet félreérteni azt, amit ő nyíltan, kicsit nyersen, de tök egyszerűen és érthetően kijelentett
- Tűrhető- elég gyenge minősítést ad az eddigi legjobb összeállításra, ez van, az ő tetszését nehéz elnyerni, főleg, mert az ingekhez szokott, majdnem mindig olyanokban járkált, egy-két kivétellel.

_________________
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Jasude on Kedd Május 07, 2013 1:49 pm

- Tűrhető?
Direkt erre kérdezett vissza. Megpróbálta első körben kizárni az elméjéből az előbb elhangzottakat, de Zhelre tekintve nem ment. Egyszerűen nem. Savanyúan elhúzta a száját, és lejjebb bigyesztette az ajkait. Már-már olyan érzést sugárzott, mint akinek rossz kedve van, de ez még semmi, mindjárt s íni fog? Még az is lehet, de a hangszíne nem változott. Hírtelen, Zhel előélete ide vagy oda, tudatosult benne, hogy minek is nézi ez a furcsa fiúcska. Az volt a srác szerencséje, hogy egyszerre rohamozta meg a lányt a dühroham és a sírógörcs, így csak egy fintort vágott rá végül.
- Buta vagy. Nem akarok tőled semmit Zhel kun, de ez nem azt jelenti, hogy talán később ne akarnék, de ahogy most haladsz, egyre kevesebb esélyed lesz nálam.
A mondata vége felé erősebb szavakat használt, hogy megértse végre a fiú is. Tetteinek nincsenek semmilyen ahhoz kapcsolodó szála. Semmilyen.
Egyszerűen nem és kész, és ha nem képes ezt helyre tenni, akkor nagyon sajnálja. Leeresztett kézzel állt egy darabig Zhel előtt. Remélte, hogy kedvesebb a srác, csak szótlan. Habár ha belegondol, tényleg nem ismeri a kardforgatót, csak futólag, és mivel elsőre szimpi volt, hát elvállalta neki, hogy beszállítója lesz.
Vett egy hatalmas levegőt, majd lassan kiengedte, s elfújta vele a rossz érzést. Enyhébb arcvonásokkal folytatta, s ahogy eldöntötte, hogy igenis mosolylogni fog, sikerült is. Széles mosolyt küldött Zhelnek.
- Mit szólnál egy másik ruhához? És ha gondlood rá is kérdezhetsz arra, hogy miért csinálom ezt, talán válaszolok is. Wink
Incselkedett kicsit a fiúval, sőt, egy kacsintást is megengedett magának. Közben egy másik ruhaösszeálításhoz vitte a fiút. Nem fogta a kezét, csak ment előre, remélve, hogy Zhel követi. Ez a ruha egy próbababán is rajta volt, de rögtön mellette ki lehetett választani a méreteket.
- Eddig ingeket hordtál, és ez is az, de mégsem olyan, mint az eddigiek. Szerintem jól fog állni.

_________________
~Adatlap~~Előtörténet~~Karakterlap~

Spoiler:

Szint:3
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 5 +3
Kitartás 4
Gyorsaság 1 +2
Speciális képesség 2
Páncél +15
avatar
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
10/250  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Tetsuko Jin on Szomb. Május 11, 2013 10:11 pm


//Mirika//

A tárgyalás eddig remekül halad, vagyis mondjuk rá azt, hogy zökkenő mentesen, már majdnem biztosítva is van a helyem, amikor mind a kettőnkben felmerül valami. Egész pontosan az, hogy ez így túl egyszerű, sótlan, mint valami elcsépelt állásinterjú. Nem a legjobb hasonlat talán, mégis illik ide. Jóformán cask a képességemet muttam meg neki, meg pár jelentéktelen dolgot is megosztottam magamról, semmi több, ez azért tényleg kevés, legalábbis egy hangyányit. Ezzel mind a ketten így vagyunk, ezért Mirika-san kitalált valami érdekeset. Egészen pontosan futó versenyt, vagy fogócskát. Érdekes ötlet azt meg kell hagyni, azonban ha ez a szíve vágya, hát megteszem. Ő már melegít is, gondoltam én is teszek valamit, de ekkor hírtelen meggondolja magát. Szótlanul, mosolyogva hallgatom végig újabb ötletét. Hmmm.. elég hamar meggondolja magát a hölgy, tényleg érdekes. Mindenesetre ez a verzió nekem is jobban tetszik. A szintem egyes, tehát esélyeim a nullához közel vannak valahol, még az egy százalékot is alig érik el. Lehetetlen lenne számomra utolérnim esetleg, ha valami piszkos trükkel próbálkoznék. Nem… olyanra nem vállalkoznék, csúnya dolog, nem illik és nem teszek olyat soha.
- Hogy én? – kérdezek vissza…. mosolyom, mint mindig, most is töretlen. Sokat nem gondolkodok ezen, mert a válasz adja magát.
- Hogy én mit tennék, az most lényegtelen. Nem az én céhemről van szó Mirika-san, hanem a tiédről. Nem szeretném szavaimmal befolyásolni a döntésed, vagy csak kicsit is elmozdítani a megítélésem pozitív, vagy negatív irányba. Egyik lehetőség sem tetszik. – ez így van. Az én esetem teljesen más, más ember vagyok, mint ő, máshogy intézem a dolgaim, ezt minden bizonnyal tudja már ő is, még ha csak egy ilyen rövid ismeretségről van is szó.
- A döntés a tiéd, én elfogadom azt, bármi is legyen. fejezem be ezzel a válaszom. Még mindig széles mosoly húzódik az arcomon, nem rontja e a kedvem semi, ha esetleg mégis, azt akkor úgy sem mutatom ki.
avatar
Tetsuko Jin
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 542
Join date : 2012. Dec. 24.

Karakterlap
Szint: 24
Exp:
2110/2300  (2110/2300)
Céh: White Rose

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Zhel T. Everett on Hétf. Május 20, 2013 11:54 am

//Jasu//

- Tűrhető! – erősítette meg korábbi állítását, mert lehet a lány félre hallotta az egészet, ezért kérdezett vissza. Nem annyira vészes az a ruha, de nem is a kedvére való. az esély, viszont meg van rá, hogy viselni fogja, ha nem talál magának jobbat. Illetve ő találna, de kérdés, hogy meddig marad a nyakán az önjelölt stylist és próbáltatja fel vele a világ összes kollekcióját. Elég érdekesen éli ki perverz vágyait az biztos.
- Teljes mértékben elutasítom ezt a rágalmat- még hogy ő, a nagy Zhel T. Everett buta? Ez hallatlan, ő a zseni, a milliárdos, meg minden. Persze, hogy egy hangyányit megsértve érzi magát. A nők efféle kirohanása mindig is értelmetlen volt a fiú számára. Volt már hozzá párszor szerencséjére, vagy inkább balszerencséjére. Lényegében annyiban hagyja a dolgokat, hogy a női nem egy kezelhetetlen, beszámíthatatlan állatfaj. Ez most is kiderült. Ő lóg Zhel nyakán, meg minden, nyilvánvaló, hogy akar tőle valami és nem csak úgy bámulja, meg öltözteti fel. Szavainak értelmét nem látja, teljesen zavaros, érthetetlen. Nem igaz, hogy nem akar tőle semmit, hiszen folyton az akarja, hogy öltözzön és öltözzön, meg mutogassa magát, meg ez, meg az. Azért észrevehetné magát egy picit. Minden jel arra utalt, hogy az ideiglenes együttműködésnek vége és végre megszabadulhat Zhel ezektől a ruháktól és választhat magának valami normális darabot is. Éppen indult volna, mikor már megint elkezdte a szövegelést a beszámíthatatlan vörös. Tessék, már megint akar valamit, pedig az imént mondta, hogy nem akar Zheltől semmit sem. Saját magának mond ellent… lehet nem is a szőkék a buták, hanem a vörösek? :O Bár a kékszemű nem érti ezeket a sztereotípiákat… hogy mi köze van a hajszínnek az észhez, meg hasonlók, bár pár esetben már alátámasztást nyert.
- Miért? – egy rövid, tömör kérdés, ez ő, nem viszi túlzásba a szavak használatát. Minek az a cifra szókincs egyáltalán, ha csak szavakban kommunikál… menthetetlen egy alak. Mivel a válasz némileg érdekli, ezért ment utána, majd mi lett a vége? Kapott egy újabb ruhát, hát persze, hiszen már megint akar valamit. Szótlanul bemegy a próbafülkébe és felpróbálja, bár kedve nincs hozzá, igaz eddig sem volt, ő hamar túl akart lenni ezen a vásárláson. Felöltözik és kilép a szűk fülkéből.


_________________
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Jasude on Vas. Május 26, 2013 10:17 pm

- Mert boldogtalan vagy... vagyis...nem is tudom. Mindig komor vagy és nem mosolyogsz. Azt szeretném, hogy ha mosolyognál. Ha látnád a szépet, és megosztanád másokkal.
Azért mert a barátom vagy. Miután elveszítettem a szintjeimet, az összes statom, mindenem, te mellettem álltál, és ez boldoggá tett.
A barátaim, akikkel együtt harcoltam, még mindig sehol sincsenek, remélem nem esett semmi bajuk, de nem tudok utánuk menni.
Akkor, amikor találkoztunk, és te azt mondtad, hogy nem baj, adsz vértet, és pénzt a jártasságaimhoz, akkor olyan kedves voltál. Tudom, hogy kedves fiú vagy, és valahogy szerettem volna viszonozni az akkori segítséged.
Persze, ez semmiség, meg lehet neked még nyűg is, de nagyon szépen festesz ebben a kabátban. ^^"

Itt megállt, és elcsukló hangja mellett, legurult az arcán egy könnycsepp, de vidámsága nem feledtette vele, hogy mire készült. Vidámságot vinni Zhel életébe. Rámosolygott a fiúra, és megtörölve a kézfejével az arcát, folytatta is. Kicsit kevesebb hévvel, de ugyanannyi lelkesedéssel.
- *szip* Tényleg. *szip* Csak azt hittem, hogy egy kicsit,...talán, másmilyen leszel, ha... ha közvetlenebben állok hozzád.
Itt viszont eltört a mécses. Jasu sírva fakadt.
- Sajnálom, hogy problémát okoztam neked. Crying or Very sad
És már csak sírt, és sírt, és nem lehetett leállítani. Közben össze vissza, érthetetlen és érthető szószerkezetekkel bombázta Zhelt.
- Igyekszem felfejlődni. Már van is egy küldetés, amire jelentkeztem..és...és... gyakorlok is sokat...sajnálom...
Lefelé bambult, nem mert a kékszemü lélektükrei felé nézni. Ha megvetést lát, azt nem bírja el. Biztosan összeroppant volna. Hogy mondja el, hogy adja ki, hogy valójában Zhel segítette át akkor amikor a poklok poklát járta meg. Amikor azt hitte, hogy nincs visszaút. Hogy ő bűnös, hogy gyenge, hogy ez a játék meg fogja ölni. Azzal az egyetlen gesztussal, amit olyan fölényesen dobott oda Jasunak. Hogyan adja értésére, hogy neki igenis nagyon fontos a barátsága, és fáj neki látni ezt a furcsa komorságot az arcán. Pedig Zhel egy kedves fiú, csak furcsa.

_________________
~Adatlap~~Előtörténet~~Karakterlap~

Spoiler:

Szint:3
Élet 4 +1
Fegyverkezelés 4
Erő/Irányítás 5 +3
Kitartás 4
Gyorsaság 1 +2
Speciális képesség 2
Páncél +15
avatar
Jasude
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 79
Join date : 2013. Feb. 14.
Age : 26

Karakterlap
Szint: 5
Exp:
10/250  (10/250)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Zhel T. Everett on Vas. Jún. 02, 2013 4:31 pm

Zhel újabb összeállítása, amit a vöröske rakott össze, még mindig nem az igazi, de tűrhető. Az ing és a nyakkendő megtalálható benne, ami a fiúnál már szinte alap felszerelés. Egyedül annak a mintája nem tetszik neki nagyon és az a kabátszerű valami sem, ami zakóféleségként funkcionál. Kap az alkalmon és rákérdez, hogy miért öltöztetgeti itt nagy vidáman, mikor nyilván lenne jobb dolga is, ráadásul még csak segítséget sem kért tőle ez ügyben. Teljesen tisztában van azzal, hogy milyen ruhadarabokat akar viselni, ez egyértelmű.
A magyarázat sokkal hosszabb, mint azt várta a kékszemű és még érthetetlenebb is… legalábbis neki az, míg másoknak simán leesne, hogy mi a baja ennek a lánynak.. .. Számára nem sokat jelentett az a dolog, amiről most Jasude beszél. Ő csupán támogatta, de nem szívjóságból, hanem azért, hogy később nyersanyagot tudjon neki szállítani…. ennyi, semmi mást nem kevert ebbe bele. ez egy egyszerű üzleti kapcsolat az ifjú Everett szerint, nem több annál. Azt, meg hogy boldogtalan, hát fogalma sincs, hogy honnan vette, mert egyáltalán nem az, igaz nem is boldog, amolyan normális állapotban van. Azt meg végképp nem érti, hogy miért olyan fontos neki egy mosoly. A sírás okának megértésével már nem próbálkozik. Vannak a világon olyan dolgok, amiket képtelenség megfejteni, legyen akármilyen okos is az ember. Ilyenek például a nők furcsa, különös viselkedései…. Ha csak maguk lennének, se szó, se beszéd itt hagyná őt, hogy sírdogáljon magában, de mivel közönség is van, akik már így is csúnyán néznek rá, mert megríkatott egy lányt, ezt nem teheti meg. Lényegtelen melyik világ, virtuális vagy valódi, a hírnevére vigyázni kell. Pár pillanatig, cska nézi őt, és gondolkodik, majd cselekvésre szánja el magát. Tőle nem várt módon végre hajt egy buksisimit.. igen, úgy tűnik, hogy vannak még csodák, de ez nem minden. Mikor Jasu rápillant. láthatta Zhel mosolyát, de csupán egy pillanatra, nem tovább. Neki nem nagydolog egy mosoly, képes rá, csak az értelmét nem látja ennek az egész mimika dolognak. Ezután fogja magát, se szó se beszéd fizet, majd elindul kifelé, a már jól ismert komor arckifejezésével. Ennél többet amúgy sem tehet, vagyis fogalmazzunk úgy, hogy nem akar….


_________________
avatar
Zhel T. Everett
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 363
Join date : 2012. Oct. 05.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
114/150  (114/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Hayashi Yuichi on Hétf. Jún. 10, 2013 12:44 pm


Ekiguchi Ran

Ma estémet nem a városban töltöttem kicsit vágytam vissza a gyökerekhez és a szokásos tisztásomon a holdfényt bámulva és némi elemózsia gyanánt azt a piros gyümölcsöt eszegettem, mint mindig. Jut eszembe teszek el Yukiko-nak, biztosan most is éhes. A gondolatra elmosolyodtam. Mi is a célom, nem tudom, most jó bámulni a holdat nem kellene ezt elrontani. Úgy is ki fogok jutni egy nap, másként nem lehet, de minek jutnék ki? Itt már számtalan hónap eltel, állásom biztos nem létezik már. Barátaim feladhatták a reményt, hisz ők mindig mindent feladnak. Ahogy SAOba sem jöttek. Így belegondolva megértem tartózkodásuk és helyesen döntöttek. Sose követtem az ő útjukat hiába tűnt úgy más vagyok, de mi? Ujjaimmal combomon játszottam és egyesével kinyújtottam a felsorolásokra.
Szeretek játszani ez tény, és még tetszik is ez a világ.. kettő.. veszélyben vagyok, leblokkolok vagy sem? Többi játékban olyankor mindig leblokkoltam, itt még nem tudom, az életem a tét. És amit Yuna mondott, elgondolkodtató, teljesen máshogy látja a világot, mint én a sok szörnyűséget elfogadja, hogy van és nem akarja megváltoztatni, vajon miért? Három ez egyértelmű végtelen mosolyban török ki. Abbahagyom ujjaimmal a dobolást és a számolást, előhívom menüm a szokásos mozdulattal. Kilépés gomb üres helye, szokatlan emlékeket hord fel, meg is rázom a fejem most nem ez kell nekem. Eltárolok húsz szem bogyót ez kb három étkezés számomra. Ránézek a bozótokra reggel fognak teremni, de nem leszek itt szüretkor, még három órám van napfelkeltéig nézem meg az időt. Akkor kódorgok egy kicsit meg hátha rábukkanok valamire. Azzal a lendülettel feltápászkodtam ránéztem a holdra és magam elé suttogtam.
- Hiányoztok, mind. – majd elfordulok és nekiindulok, hátha fellelek valami újat. A térképem a szokásos ismert területet mutatta. Akkor most vadászás következik, hátha feltámadt pár mob.
Az éj leple alatt egy tucat vaddisznót fosztottam meg napi makk adagjától, legalábbis a következő malacnak lesz erre lehetősége. A zsákmánnyal visszaindultam a városba és már magasan fejem felett volt a nap mikor átléptem a kaput. Szokatlan érzés fogott el, nem zsebre dugott kézzel léptem át a városkaput és nem is a szokványos kapu alatt jöttem át, meg látok! Döbbenek le a tényen. Ejj nyögtem ki hangosan ennyire megváltoztattál. Mosolyomba temetve arcom megnéztem a térképen hol is vagyok pontosan. Északi városrész. Csak van itt is egy kereskedő, legalábbis remélem. Hamar rá is leltem egyre, de a környék színei, mintái teljesen ismeretlenek voltak a számomra, minden olyan szolig, és kellemes. Semmi fényűzés olyan, mint a valóság. Az emberek is sokkalta szegényesebbnek tűnnek, npc-k sose értettem hasonló mmo-ban mi szükség rájuk, de így belülről már tudom, úgy érzem, tudom. És megköszönöm az égnek, hogy nem én vagyok Kayaba Akihiko. Bár minden sokkal másabb lenne, de nem biztos, hogy jobb. A kereskedő megszakított ábrándozásomban és mutatta üres zsebeit. Csak legyintettem neki, hogy adja el, nekem nem kell, hátha kicsit jobb sorsra fordulhat egy npc is. Kicsit bámészkodtam még a portékái között, lehet még aranyat is hagyok itt nála._________________
Adatlap

Spec:
[T4] Agni Hayashi Yuichi >> 8 tűzsebzés
avatar
Hayashi Yuichi
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 1490
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 30
Tartózkodási hely : JL Palota 2. emelet 4. ajtó

Karakterlap
Szint: 33
Exp:
4298/4400  (4298/4400)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Ekiguchi Ran on Hétf. Jún. 10, 2013 1:24 pm

Hayashi Yuichi

Elveszni a kevésbé jó dolgok közé tartozott, főleg hogy ha figyelmetlenségből következett. Most pedig Ran volt ebben a hibás, fejjel a falnak módra vágott neki a város felfedezésének, s csak két sarokkal odébb jött rá, hogy egyáltalán nem tudta, mit hol talál meg. Mire azonban visszafutott a főtérre, a játékosoknak, akik érkezésekor "fogadták", már csak hűlt helyét találta. Csak néhány nem játékos karakter sétált fel és alá, valószínűleg nem azért, hogy játékosoknak útbaigazítást adjanak. Egyedül kellett hát folytatni a keresést, éppen olyan utcákon, melyeket valamiért éppen akkor elkerült mindenki. Így keveredett hát el a városban, s egy árva üzletbe sem botlott bele vagy egy órán keresztül.
Zavartan fonta össze karjait egy sarkon, magára hagyott érzések keringtek a fejében, ez a játék talán túlságosan is valósághűre sikeredett? Mert most eléggé unalmas volt éppen, ahogy tanácstalanul keringett körbe-körbe, nem találva egyetlen kitűzött célt sem meg. Igazság szerint, azt sem tudta, hogy mitévő legyen miután elrendezte ezeket a dolgokat, még ha most az is volt a fő probléma, hogy a kérdéses elrendezés nem haladt jól. Bánatosan sóhajtott, aztán tovább lépkedett az utcán, reménykedve, hogy kínlódása már nem tart sokáig, akármennyire is türelmesen viselte... eddig. Talán szerencséjére, néhány házzal arrébb egy játékos indikátort pillantott meg valaki feje felett, amint egy njkval csinált együtt valamit... beszélgettek? Egy férfi volt az, nem az olyan öregebbik fajta, hanem az a fiatalabbik fajta, olyan ígyis-úgyis toronymagasabb termet nála. Körbenézett, hátha volt ott vele egyidős játékos, mondjuk egy lány, de sajnos senkit nem látott, kire még csak közelről is illett a leírás. Mély levegőt vett hát, nem nagyon számított rá azelőtt, hogy egy játékban is ügyelnie kell majd az illemre, de ez a játék egészen más volt és ha tényleg bent ragadt mindenki, akkor muszáj volt élettérként kezelni, még ha csak felületesen is. Kapkodni kezdte így a lábait, s az illető mellé, vagy ha ott nem volt hely, mögé lépdelt.
- Ohayō gozaimasu! - kívánt jóreggeltet halovány mosollyal, ám ha ezzel nem váltott ki reakciót, vonakodva de gyöngéden megcibálta ruháját - Elnézést kérek, de nagyon nem ismerem ezt a várost! Kérem segítsen, nem találok meg semmit... legyen olyan kedves?
Bizonytalanul nézett fel rá, őszintén egy kicsikét zavarban is volt, hiszen nem beszélhetett vele úgy, mint egy évfolyamtárssal. Nem volt ő felnőtt, csak egy elveszett tinilány, egyedül mosolya volt, ami az oldalán állt egy ilyen helyzetben.
avatar
Ekiguchi Ran
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 32
Join date : 2013. May. 28.

Karakterlap
Szint: 3
Exp:
140/150  (140/150)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Északi rész

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 21 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.