Flamberg vs Artemis

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default Flamberg vs Artemis

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Csüt. Dec. 01, 2016 3:25 pm

„Ellenfelet keresek egy edzés céljából nagyjából 30-40-es szint között, akit érdekelne, az jöjjön a 3-as arénába ma délután 5-kor.
Ui: ha biztos vagy abban, hogy eljössz, kérlek, távolítsd el a plakátot.”

Ezt a „hírt” függesztettem fel a hirdető oszlopokra a napokban, a 20-as szint fővárosába. Hogy miért? Azt hiszem, a kiírás szövege nagyjából eltájékoztat a céljaimról. De azért persze a válasz jóval egyszerűbb. Valójában nem az edzésen van a hangsúly, hanem inkább azon, hogy mennyi ideig bírnám egy harc alatt a szintembeliekkel. Kíváncsi voltam mennyire nagy hátrányt kell elviselnem a képességeim végett, így jobb gyorsan elrendezni az egészet. Jobban mondva… megvizsgálni. Kicsit sóhajtok bánatomba, ahogy fegyveremre emelem a tekintetem. Hm… a Flamberg. Hatalmas sebzésnövekedést értem vele, annyi szent. De egyszerűen túl sok a negatívuma. Kár volt úgy tűnik addig felszerelnem, míg nem volt normális felszerelésem…. nos mindegy. Akkor így marad. Most úgyse tudok addig mit tenni. Viszont mielőtt komolyabb dolgokba kezdenék, azért jó lenne látni az eredményét, hogy mennyire vitte le a harci erősségeimet az a plusz 50 dmg playerek ellen. Remélem megérte… eh… így hát készültem a harcra, majd végül a meghirdetett idő előtt olyan tíz perccel meg is jelentem a harctéren. Az, hogy valaki reagál-e a „kihívásomra” az még kétséges, de hát na. Ilyen a világ. Mai napra úgysem terveztem mást, így ha nagyon muszáj, akkor olyan hatig, fél hétig még várni tudok egy esetleges érkezőre, amennyiben nem jön senki, megyek és leszedem azt a plakátot. Majd akkor legközelebb újrapróbálkozok maximum, s kénytelen leszek akkor majd holnap egy kisebb szintű kazira, vagy tisztogató helyre mennem, hogyha mást nem mobokon teszteljem az új felszerelést. Eh…

Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 39
Exp:
6164/6200  (6164/6200)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flamberg vs Artemis

Témanyitás by Cearso on Csüt. Dec. 01, 2016 4:59 pm

Nem terveztem ma küzdeni.
Mondjuk jó ideje nem tervezek már semmit. Egyre kevésbé érzem, hogy lenne bármi értelme is az egésznek. Vagy bárminek.
Egyszerűen már nem is igazán köt le a gondolat, hogy túl sok erőfeszítést tegyek a dolgok végrehajtásáért. Valahogy nincs semmi, ami arra ösztönözzön, hogy küzdjek. Nincs senki, aki miatt küzdeni akarok. Aki lenne az már elment. Nincsen semmilyen motivációm.

Viszont mikor megláttam a plakátot...

Na attól se jött meg igazán a motivációm. De az utóbbi időben eléggé elhanyagoltam szegény Artemist. Nem is lepödnék meg rajta, ha egyik pillanatról a másikra kikerülne az életemből.

Megválni nem akarok tőle. Ahhoz túl sok emlék fűz, egyaránt az emberhez, aki segített megszerezni, meg magához a fegyverrel való küzdelmekhez is. Egyiket sem tudnám önszántamból elengedni.

Inkább arra jutottam, hogy ha valaki annyira küzdeni akar, akkor mért is ne küzdhetnénk meg, legaább az Artemisnek is esz egy kis kalandban része oly sok idő után, meg én is megmozgathatom a berozsdásodott izületeimet.

Odamentem a plakáthoz, és az utasításnak engedelmeskedve le is téptem azt a helyéről. Majd a plakáton megnevezett időben meg is jelentem a megnevezett arénában.

Az hogy régen jártam erre nem is túlzás. Talán már a nevemet is elfelejtették, hisz sohasem vittem valami sokra. Na jó, egy röpke ideig ott voltam a ranglista legelső helyén, de szerintem ezt rajtam kivül senki se tartja számon. És az Artemis birtoklása se egy olyan dolog, amit nagydobra ver az ember. Az esetek többségében elég, ha csak a hozzám tényleg közel állók tudnak a fegyverem valódi mivoltjáról. Na meg azok, akik régebbről ismerték a fegyver korábbi gazdáit.

De most nem ezért vagyok itt.

Beléptem az arénába.

_________________
beszéd: zöld
gondolkozás/Artemishez: piros
feltörő gondolatok/emlékek/érzelmek: narancs
Marluna: kedves-szürke (cccccc)
1.:

Double Arrow - nyílzápor
Az íjára egyszerre több nyílvesszőt is fel tud ajzani (max 5-öt)

2.:
Healblock-Célpont játékos/mob/pet hp-ja, és páncélja semmilyen módon nem képes növekedni [passzív]

3.:
Concentration (permanens)
Cear a fel nem használt sebességét sebzésbe fordítja át, amennyiben elég erősen koncentrál

4.:
Debuff
A képeség neve mindent elárul

lvl 35:
élet:50/0 (250 hp)
FK: 27/33
Erő:2/0
Irányítás:30/46
Kitartás:28/7
Gyorsaság:36/75
spec:17/0
páncél /65

Cearso
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 1685
Join date : 2014. Aug. 25.
Age : 21

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4830/5000  (4830/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flamberg vs Artemis

Témanyitás by Tsujimoto Eiki on Szomb. Dec. 10, 2016 8:03 pm

~ Hm… lassan itt az idő… úgy tűnik még hosszú ideig várhatok… - gondolkodtam magamba, ahogy az óra az általam meghirdetett idő felé haladt.
Azonban, mint kiderült ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Hamarosan egy alak lépett be eme fűvel borított, elkerített arénába. Hamar fel is kaptam a fejem, és ösztönösen felkeltem, kardom markolatába támaszkodva, mely alapjáraton kissé besüppedt volna ettől a földbe, de mivel biztonságos környezetben voltunk, így ez nem történhetett meg. Viszont alig álltam fel, rögtön felmértem az ellenfelem. Sötéthajú, nem túl izmos férfi volt, nagyjából korombeli lehet. Kardforgató, harcművész, vagy íjász lehet így első benyomás alapján. Hm… esetleg harcművész. De nem tudom így elsőre, lehet, tévedek. De az emberek általában olyan kasztot választanak, amik illenek hozzájuk. Én pl nem tudnám elképzelni magam lovag fegyverzetben, vagy íjjal a kezemben. Szóval jah… Mindenesetre egyelőre nem ez a lényeg. Miközben bal kezembe tartva a markolatot, a pengét finoman a vállamra támasztom, odalépek a sráchoz mosolyogva, majd kezemet nyújtom felé.
- Tsujimoto Eiki vagyok. Örvendek. Örülök, hogy elfogadtad a felkérésem. Már ha ezért vagy itt. – teszem hozzá azért, de folytatom – Eltávolítottad a plakátot, ahogy kértem?
Igazából erre azért van szükség, mert ha valaki elfogadja az ajánlatot és közben másnak is megtetszik a kiírás, a második ember fel lesz ültetve, hisz addigra már megérkezett a kihívóm, s mivel csak egy meccset akartam csinálni… így eléggé át lenne verve, ha közben mással játszanék. Mindenesetre figyelemmel követtem a srácot és vártam, hogy bemutatkozzon. Igazából nem sietek sehova, csak az alap formalitásokon akartam túlesni minél hamarabb, hogy aztán leegyeztessük a dolgokat.

Tsujimoto Eiki
Harcos
Harcos

Hozzászólások száma : 131
Join date : 2016. Aug. 22.

Karakterlap
Szint: 39
Exp:
6164/6200  (6164/6200)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: Flamberg vs Artemis

Témanyitás by Sponsored content Today at 1:31 pm


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.