[Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Pént. Dec. 30, 2016 1:33 pm

Nem várt dolog történik veletek. Egyik pillanatban még békésen feküdtök az ágyatokban, másikban viszont a nedves hideg földön feküdtök. A fényt csupán a telihold sugarai biztosítják számotokra, amelyek alig-alig hatolnak át a fák sűrű lombkoronáján. Egy csekélyke ködszerűség is körbelepi az erdőt, de egyelőre még nem annyira jelentős, hogy valóban problémát okozzon számotokra. Nem emlékeztek rá, hogy hogyan kerültetek ide, ahogyan arra sem, hogy felvettetek-e valamilyen küldetést a napokban.. Viszont ez még nem minden! A hazatérés kristályotok, a többi fogyóeszközötökkel egyetemben eltűnt. Csakis fegyvereitek, és ruháitok maradtak nálatok. Oh és még valami.. az idomárok mellett pet sincs..
Egymást látjátok, a térkép nem mutat semmit, levelezni tudtok akivel akartok. Ha felmerülne még kérdés dobjatok PÜ-t Sinonnak vagy Rogan Hartnett-nek és amint tudok bővítem a posztot a válaszaimmal.

Közérdekű:
Határidő: Heti szinten akarok írni, de ha kéritek tudok várni. Cuki vagyok, nem akadály Cool Illetve, amennyiben előbb érkeznek reagok, én is igyekszem előbb mesélni a történetet tovább.
Reagminimum a szokásos 250 szó/reag legyen.
Létszám: Maximum 4 ember jelentkezését várom. Tehát az első négy aki ír reagot jön. DE!! Ha valaki már elkezdte írni ide a reagját, de azt tapasztalja, hogy megelőzte máris négy lelkes játékos, ne törölje a reagját, küldje be nyugodtan és játszik velünk. Csak nem szeretnék túl sok játékost vinni egyszerre, mert abból fennakadások születnek. No
Szóval január 6.-án tervezem írni a kövi kört. Cool


Edit:
Chan: A céhbónuszod arany része egy általad választott küldetésben a kétszeresére nő.


A hozzászólást Sinon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 02, 2017 3:28 pm-kor.

Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Pént. Dec. 30, 2016 2:56 pm

Sosem voltam egy nyugodt el-alvó. Minduntalan ide-oda forgolódtam, és lehettem akármilyen álmos vagy fáradt, az álom csak nehezen tudott a szememre jönni. Mindez fokozottan igaz volt telihold idején, a szervezetem pedig ki tudja, hogy a játékbeli időre lett-e átállva, vagy a játék Holdja jól reprezentálja a kinti igazi égiteste-e, a lényeg ugyanaz maradt; ha telihold, akkor Chan nem alszik.
Igazából először arra lettem figyelmes, hogy fázok.
Iszonyúan fázós típus vagyok, ehhez pedig még hozzájön az, hogy imádom a takarókat. Nem érdekes, hogy odakint perzselő 40 fokok szálldosnak, én olyankor is takaróba burkolózom, lehetőleg minél többe. Most viszont ez is hiányzik, és hiába kapdosok vakon, csak nem találom a hiányzó darabot.
Ilyenkor az ember általában kinyitja a szemét, hogy lássa, mit vét el. Én sem teszek másképp. Fel is emelem a szemöldököm és felülök fekvő helyzetemből.
-Oh my... -dörzsölöm meg a szemem, de mikor újra kinyitom, még mindig ugyanaz a rémisztő látvány fogad. -Álmodok? Nem, ez nem a szokásos össze-vissza hülyeség, és még fázok is. Álmomban még sosem fáztam.
Kicsit hunyorgok, hogy a szemem jobban hozzászokjon a félhomályhoz és a telihold fénye adta kevéske világossághoz. Ha van körülöttem más is, akkor megvárom, amíg ő is helyrerázódik, de ha így van, akkor főleg elkezdek töprengeni azon, valóban álmodom-e. Mert ha nem, és ébren csöppentem ismét valami szörnyűségbe, akkor kezdek kétségbe esni és megrémülni, elvégre... Álomkelő ismét nincs sehol.
Kezd iszonyatosan elegem lenni az ilyen helyzetekből, mikor őt elvonszolják mellőlem. Mintha a fél karomat tépnék ki és elvárják, hogy így emeljek fel egy teherautót. Amit mondjuk egyébként sem tudnék...
Szép lassan felkelek, és lenyitom a menümet. Újabb bizonyítéka annak, hogy nem álmodok, és minden túlságosan is valósághű, már amennyire az lehet egy játékban, amit már alaposan megszokott az ember. Egy sóhajjal nyugtázom, hogy a felszerelésem kis hányadát is elvették, de legalább a nagyja megmaradt. Mivel Álom nincs velem, jobbnak is látom, ha a Gyémánt Kesztyűt lecserélem az Árnyéktőrre. Kicsit kevesebb stat, de legalább az én sebzésem növeli, és majd visszacserélek, ha esetleg megtalálom a társam.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.

Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2400
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4558/4700  (4558/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Kedd. Jan. 03, 2017 12:12 pm

Hosszú napom volt, úgyhogy hálásan fekszem be az ágyamba. Mielőtt elaludnék, szokás szerint végigpörögnek az agyamon a nap eseményei. Ma sem találtam megfelelő szállást, ahol egy pettel együt is kényelmesen el tudnánk férni... Hát, holnap is van nap, és Shutól is bármikor kérhetek segítséget.
Szépen lassan belépek egy félálom szerű állapotba, de teljesen nem tudok elaludni, mert egyszercsak azon kapom magam, hogy fázom, ráadásul a puha ágyam helyett kemény és nedves valami van alattam. Értetlenül pislogva ülök fel, miközben igyekszem kidörzsölni a szememből az álmot. Egy erdő közepén találom magamat, és a holdfény segít megállapítani, hogy enyhe köd is van. Oké, álmodom. Ideje felébredeni. Ezzel visszafekszem, remélve, hogy mikor kinyitom a szemem, és felülök megint az ágyamban találom magam. Újra felülök néhány másodperc elteltével, de még mindig az erdőben vagyok. Na remek. Ez hiányzott az életemből. Sebtiben végiggondolom, hogy mit csináltam a napokban, ami ide hozhatott. Tudtommal nem vettem fel küldetést, úgyhogy nem kerülhettem amiatt ide. Mi a fene történt? Várjunk, inkább nem is akarom tudni. Csak hazamegyek és kész. Ezzel lenyitom a menümet, és kezdek kétségbeesni: Nincs meg a hazatéréskristályom! Sem a potik! Akárki találta ezt ki, nagyon rossz vicc. Chakna, nem segít ha elveszíted a fejed, úgyhogy szépen nyugodj meg, és kezd keresni, hogy mi segíthet! Miután így nagyjából sikerül megnyugtatnom magam, felállok, és körbenézek, ezúttal minden részletre figyelve, ami segíthet. Ekkor veszem észre, hogy nem vagyok egyedül. Hála Istennek! Közösen jobb esélyjel találjuk ki mi a fene ez az egész. Nem tudom viszont rendesen megfigyelni őket, mint ahogy azt szokásom diktálná, hiszen ahhoz nincs elég fény, hogy jól kivehessem rezdüléseiket.

- Sziasztok. Chakna vagyok. - kezdeményezek gyorsan beszélgetést, kerülve a felesleges köröket. - Van bárkinek bármi elképzelése, hogy mi a csoda folyik itt? - teszem fel a kérdést, ami valószínűleg mindenki mást is foglalkoztat, hacsak valaki nem tudja a megoldást.

_________________

Előtörténetem; AdatlapomSzínem; Beszédszínem; User

Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 145
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 15
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
15/1500  (15/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Pént. Jan. 06, 2017 10:22 am

Nos 01.06-a van úgy döntöttem mivel este nem tudnék mesélni mesélek nappal. Ha valaki még be akarna csatlakozni ebben a körben megteheti, ha nagyon akarná.

Chakna köszönésével egy időben a háttérben egy farkas vonyít fel. Az erdő fáit gyengéden fújdogálja a hideg szél. Borzalmas hideg van. Fák bokrok ölelnek benneteket körül, a földből itt-ott kitüremkedik egy-két gyökér, amiben könnyedén áteshettek ha nem figyeltek oda eléggé. Állatokat ugyan nem láttok, de mégis olyan érzésetek támad mintha valaki figyelne titeket. Kényelmetlen érzés, amikor az ember sötétben van, látása korlátozott, és minden reccsenésbe, koppanásba többet képzel bele mint ami valójában van. Most például egy fa ágai megrecsegnek, de biztosan a szél tette, de ti lehet ebbe többet is beleképzeltek, ha kissé paranoiásak vagytok. Mondjuk lehet egy csúnya mumus lapul az egyik ágon..
Amit még észrevehettek magatokon, hogy kaptatok egy "Buffot", amire ha rákattintotok, hogy elolvassátok a részleteket, annyit láthattok csak, hogy "Telihold - Minden nyugodt és rendben van"


BUFFOK:
- Telihold - Minden nyugodt és rendben van - Aktív

Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery on Pént. Jan. 13, 2017 11:54 am

Valaki bemutatkozott a sötétben.
-Én pedig Chancery. Kérdésedre pedig válaszolva: halvány lila dunsztom sincs. -rázom a fejem, majd lenyitom a menüm és előkeresem, ami kell nekem. Sötét van, és társaságom is akadt, illene hát látnom is egy keveset. Legalábbis erősen remélem, hogy a Látás képesség nem lesz kikapcsolva.
A fogaim már kezdenek vacogni - egyébként is fázósabb típus vagyok, a nyári nagy melegekben is meg tudok szólalni, hogy nekem kell egy pulcsi. Hihetetlen, hogy el van csúszva a hőérzékelésem, talán emiatt is szeretem annyira a tüzet.
-Ne ijedj meg! -török le egy ágat valamelyik köze fáról, majd a végére koncentrálva megkísérelem meggyújtani a végét egy rókatűzzel. A rókatűzben az a jó, hogy nem éget, nem terjed tovább, de nem is nyújt meleget, inkább csak némi sápadt fényt, épp eleget ahhoz, hogy egy zsűk körben lássak magam körül, és ezzel talán a Látást is tudom egy kicsit segíteni, nem beszélve Chaknáról. Könnyű megjegyezni a nevét; hasonlít a csakra szóra.
Ha mindez sikerül, és így legalább némi világosságot adtam ahhoz, hogy megleljük egymást, felé fordulok és elmosolyodom.
-Na, így már csak más. -igazítom meg a hajam. Továbbra is iszonyatosan zavar, hogy Álom jelenlétét nem érzem sehol, nincs meg a fejemben az a jellegzetes, állandó duruzsolás, amit akkor hallok, mikor kapcsolatban áll a csatornámmal, ahogy ő szokta nevezni. Milyen furcsa is lehet neki. Mintha a gondolataival tapogatózna, magyarázta még korai Fiatal korában, hogy megtalálja az embereket, akik úgy néznek ki ilyenkor, mint egy-egy csatorna.
Remélem, minden rendben van vele, nem pedig ismét elrabolták, vagy a fenetudja...
A buffal viszont nem tudok mit kezdeni, azon kívül, hogy elfintorodom. Teliholdkor amúgy sem tudok aludni.
-Hát... -vonok vállat. -Szerintem nincs más út, mint előre valamerre. Ki kéne jutni ebből az erdőből. .-.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.

Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2400
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4558/4700  (4558/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna on Pént. Jan. 13, 2017 9:46 pm

Miközben bemutatkozom farkas vonyít... Könyörgöm, csak eszébe ne jusson a közelünkbe jönni... Egyedül még oké, de poti nélkül nincs kedvem egy falkával összefutni potik nélkül.
Chancery... Nem jut rögtön eszembe, de azért hamar kacsolok: Channal hozott össze a sors (vagy Kayaba?), akiről Shu mesélt...Ezek szerint Álomnak is itt kell lennie valahol.
- Idomár vagy, ugye? Shukaku és Timidus mesélt rólatok. - beszélek tovább, mert a csend kifejezetten ijesztő lenne. - Álomkelő is itt van valahol? - kérdezem meg, hogy a lehető legtöbb információm legyen a helyzetről. És azért is, mert úgy érzem, mintha még valaki figyelne minket... Na meg az a reccsenés... Kiráz tőle a hideg, pedig egyébként is fázom...
 Az alapján, hogy csak Chan reagált bemutatkozásra, ketten vagyunk, esetleg hárman Álommal. Lehetnék gyanakvó, indokolt lenne, de mivel az csak hátráltat, és Chan is egyértelműen legalább annyira ideges a helyzet miatt, mint én, úgyhogy inkább csak arra koncentrálok, hogy kiderítsem mi a francot keresünk itt ilyen hirtelen.
 Ha nem figyelmeztet, a reccsenés a frászt hozta volna rám, így viszont sejtetem, hogy Chan készül valamire. Hálásan fogadtam a kis fényt, ha sikerült meggyújtania a tűzet, és mostmár szemügyre is tudom venni társamat. Valami nyugtalanítja... És azt hiszem sejtem, hogy mi... Sajnálatomra viszont meleget nem ad a kis tűz, pedig már igazán nagyon fázom... Mégegyszer megnézem az invetoryban, hogy nálam van-e a meleg kabátom, és ha nálam van, akkor fel is veszem, hogy legalább ennyi kellemetlenségtől megszabaduljak.
A buffot én sem tudom hova tenni, de egyenlőre semmi nyugtalanítót nem fedezek fel benne, úgyhogy nem idegesítem magamt túlságosan miatta, majd meglátjuk mire lesz jó.
- Nekem fogalmam sincs merre induljunk... - jegyzem meg a megjegyzésére, miszerint ki kellene jutni valahogy... Azért igyekszem találni valamit körülöttünk, ami támpontot adhat hogy pontosan hova keveredtünk. A fény segít ebben, úgyhogy jó esélyjel észre veszem, ha van valamiféle nyom körülöttünk. Ha találok bármit, akkor erre felhívom Chan figyelmét is.


A hozzászólást Chakna összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jan. 14, 2017 4:39 pm-kor.

_________________

Előtörténetem; AdatlapomSzínem; Beszédszínem; User

Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 145
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 15
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
15/1500  (15/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon on Pént. Jan. 13, 2017 11:34 pm

A bemutatkozás zökkenőmentesen zajlik, Álomkelő továbbra sincs sehol, ami nagyban meggyengítheti az idomárt, ugyanakkor a kellemetlen hideg ellen sem ártana védelmet találni. Szerencsére Chan képessége elég fényt nyújt, ezáltal kicsit kellemesebbé váltak a körülmények.
De csak egy pillanatig!
Az előbbi reccsenést egy újabb követi, ami jóval hangosabb volt mint előtte volt. Ha valamelyikőtök felnéz a fára ez az alak (Ez egy link) tekint vissza rá.
Ha nem akkor is leugrik a fáról, közben vele egyidőben valami darabokra törik és hatalmas füstöt hagyva maga után robban darabokra. A buffotok átvált, és a telihold eltűnik az égről, az idő szelesebbé válik, és kellemetlenebbé. Az a valami ami leugrott közétek, elszalad az erdőben..

Buff:
Új hold - Nyugtalanság, végtelen sötétség, útnak indulnak a fenevadak

Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chancery Yesterday at 4:13 pm

-Sajnos nincs... ez megint egy tipikus idomár-ellenes helyzet. -nevetek fel keserűen, de azért a szívem dobban egy kicsikét. Igaz, hogy Shu által, akit kvázi mindenki ismer, de mégis... összefutottam egy olyan emberrel, aki... felismert *.*
Ez számomra olyan öröm, ami elsőre nagyon meglepő lehet, de a mosoly ezek után csak nem akar eltűnni az arcomról. Ha már tudja, ki vagyok nagyjából, akkor illik jó első benyomást kelteni, nem úgy, mint ahogy tőlem általában sikerül. Kicsit a hajam is megigazítom, hiúság mindenek felett, még ha nem is veszem észre még én magam sem a mozdulatot, és körbenézek az erdő sűrűben a halványan pislákoló fénynél.
-Akkor csak induljunk meg. Egy erdő sem lehet végtelen, valahol ki kell lyukadnunk. -vonok vállat és már indulnék pont, mikor megrezzenek rémülten a reccsenés hallatán. A hang forrása felé fordítom a fényt, és a Látásom is elég sokat segít abban, hogy a következő pillanatban kerekre táguljanak a szemeim és a szám elé kapjam a szabad kezem, nehogy felsikítsak félelmemben.
Mire tudnék tenni bármit is, azon kívül, hogy Chakna felé mozdulok, hogy megvédhessem, az alak leugrik, majd ropogás következtében eltűnik, mintha soha nem is létezett volna. Kvázi már csak a felszálló, semmiből megjelenő varjak hiányoznának ahhoz, hogy a Witcher szériában érezzem magam; hisz farkas már volt. Tehát ez lehet könnyűszerrel egy...
-Lesi. -sutyorgom, majd ha engedi, megfogom gyengén Chakna csuklóját. -Vagyis, nem tudom, mi lehet ez pontosan, de nem jelent semmi jót. "Útnak indulnak a fenevadak..." -olvasom félhangosan a megváltozott helyzet leírását és fintorgok egyet. -Szerintem szaporítani kéne a lépteket.
Így megindulok egy véletlenszerű irányban, lehetőleg a lánnyal a hátam mögött, a csuklóját szorongatva, másik kezemben az égő fadarab. Menet közben beszélek tovább.
-Álom nélkül nekem inkább a speciális képességeim segítenek, kivéve, ha valaki vagy valami kiiktatja őket. Tüzeket gyújtok elég nagy sebzéssel, és van egy gyengébb gyógyító képességem. -hadarom. Szerintem nincs értelme most titkolózni, és a következő kérdést is inkább félve, óvatosan vetem fel. -Te miben vagy erős? Persze csak ha nem baj. Nem muszáj elmondanod, ha nem szeretnéd Wink -mosolygok bátorítón.

_________________
Színem: #993300, Álom: #999999, ferdén akkor, ha csak Chan hallja.

Chancery
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 2400
Join date : 2013. Apr. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Itt-ott Aincrad városaiban

Karakterlap
Szint: 34
Exp:
4558/4700  (4558/4700)
Céh: Unity

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Chakna Yesterday at 10:46 pm

- Sajnálom... - mondom együttérzően a hírre, miszerint Álom nincs a közelben… Nem jó… nagyon nem. Akkor ki figyel minket? Futkos a hátamon a hideg ettől az érzéstől...
Ha lenne időm foglalkozni ilyesmivel, valószínűleg elgondolkodnék a mosolyon, ami még mindig tartalmazta a szorongást társa hiánya miatt, de örömről is árulkodott. Talán mert hallottam már róluk.  
– Van benne valami... – reagálok a felvetésére. Induljunk, én ugyan nem bánom... Legalább úgy fogom érezni haladunk valamerre... Való igaz, hogy valahol csak kilyukadunk, és onnan pedig talán azt is tudni fogjuk, merre jutunk haza.
Én ugyan csak az újabb reccsenést hallom, de a szemem sarkából feltűnik Chan ijedt gesztusa.  Csak egy pillanatba kerül, hogy a kezemben tartsam felhúzott íjamat… Nem mintha sokra mennék vele… Kerekre nyílt szemmel, lefagyva bámulom a fáról közénk ugró alakot, és Chan akaratlanul az utat is elzárja, ha egyébként nem dermesztett volna meg a látvány…
Nem tudom, örültem-e már valaha annyira valaminek, mint most annak, hogy a fura alak, akiről nem tudtam megállapítani, hogy mob, NJK vagy egy másik játékos, eltűnt minden további kellemetlenség nélkül...
Chan hangja rángat vissza a valóságba, illetve hogy csuklón ragad, és szó szerint vonszolni kezd.
–Lesi? – kérdezem visszatérve a valóságba. Azzal mélységeen egyetértek, hogy jót nem jelent, úgyhogy már nem igazán kell vonszolnia, megyek én magamtól is utána.
Mire Chan felolvassa a buff változását, az már nekem is feltűnt… „Nyugtalanság”… Majdnem igencsak fájdalmasan felnevettem… Találó a hangulatomra a buff, az egyszer biztos. Mondania sem kell ,hogy szedjük a lábunkat, az „Útnak indultak a vadak” dolog és az iménti farkasüvöltés nem kecsegtet semmi jóval. Óvatosan kifejtem a kezem Chanéból, mert egy kézzel ugye használhatatlanná válna az íjam.
– Íjász vagyok – válaszolok közben a kérdésére – Értek a fegyveremhez, de egyenlőre túl sok sebzésem nincs, és a képességem pedig arra lenne jó, hogy a potik hatását megosszuk… De ugye, potik sem maradtak nálunk… - teszem hozzá savanyú ábrázattal, amennyire lehet kényelmes távolságban loholva Chan után... Nála a fáklya, úgyhogy eszem ágában sincs sem megelőzni, sem pedig lemaradni tőle… - De a kisebb mobok miatt nem kell aggódnunk, leszedem őket mielőtt gondot okoznának – húzom kissé erőltetett mosolyra a számat.  A sietség közben amennyit a kis tűz lehetővé tesz igyekszem alaposan szemügyre venni az erdőből, hátha mégiscsak rájövök valamire...

_________________

Előtörténetem; AdatlapomSzínem; Beszédszínem; User

Chakna
Íjász
Íjász

Hozzászólások száma : 145
Join date : 2016. Nov. 18.
Age : 15
Tartózkodási hely : Föld ^^

Karakterlap
Szint: 20
Exp:
15/1500  (15/1500)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sinon Today at 2:40 pm

Elindultatok az erdőbe, sűrű sötétség borít mindent, egyetlen fényforrás Chan fénye jelenti. Az égen a hold eltűnt, időnként a távolban hallhattok állati hangokat. A farkas hangja elhal, helyette madarak reppennek fel időnként, és a legváratlanabb pillanatokban reccsen meg egy ág, vagy gally.. Már hosszú percek eltelnek, miközben sétáltok, és az erdő mintha nem akarna véget érni. Az aljnövényzet egyre sűrűbbé válik, ha nem vigyáztok egy földből kitüremkedő gyökérben hamar orra lehet ám bukni.
Az égen továbbra sincs semmi jele fényforrásnak, ami felettébb problémás főleg most.. mivel mintha hangokat hallanátok. Valami a közeletekben van. Nagyon közel.. Veletek egyszerre lép, szóval csak HA nagyon figyelmesek vagytok vehetitek észre.. Ha valamelyikőtök rendelkezik kettes szintű hallgatózással akkor lihegést is hallhat.. Követ. Szorosan követ..

Buff:
Új hold - Nyugtalanság, végtelen sötétség, útnak indulnak a fenevadak

Sinon
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 300
Join date : 2014. Aug. 30.

Karakterlap
Szint: 1
Exp:
10/10  (10/10)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Küldetés] Amikor leszáll az éj..

Témanyitás by Sponsored content Today at 11:12 pm


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.