.: Sárga szempillák :.

Go down

default .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Zekken on Szer. Jan. 25, 2017 9:23 pm
Résztvevők:
Rogan Hartnett
Raygart Arrow
Korhatár: 16+
És így már az első próbát túl is szárnyaltátok. Razz
Spoiler :

/Mivel nem ismerem usereket, úgy igazán... Így ha bármi olyan történik a küldetésben, amit nem tudtok szórakozással átélni, esetleg olyan területet érint amit nehezen kezeltek, csak egy pm-be kerül, és név és magyarázat nélkül enyhítek a játék milyenségén. Nem lesz benne sex, maximum csak ha ti is akarjátok, se "vér" se fájdalom... de, lehet azért megviselős az érzékenyebb lelkületűeknek. Semmit sem utalgatásnak, vagy hasonlónak szánok, a legjobb szándék vezérel: a szórakoztatás. Úgy láttam nem vagytok szívbajosak, és a humor is a helyén van, így merészkedek tehát egy furcsa északára kalauzolni titeket.  ;P  hentai
Ha a játék alatt történik olyan esemény, amely a másik karakternek maradandó nyomot hagy - például indikátor változás - akkor, a játék végén, user maga dönt, az események ellenére miként szeretné folytatni, tehát (visszaváltoztattatja-e) a karaktere jelölését, mindezt ingame kijátszva.  /


***In medias res***


Íme a második próbátok:
Kótyagosan ébredtek, viszont az első dolog ami megcsapja az érzékszerveitek egyikét az: a szag. Édes, émelyítő, de nem parfümre emlékeztet, maga az eredete is nehezen meghatározható, még azt a bizonyos áporodott, dohos szagot is képes elnyomni, valamint elég erőteljesen hat a virtuális idegrendszeretekre. A kótyagosság mellett, az émelygés is megjelenhet, sőt akár egy-egy szivárványos is előbukkanhat onnan mélyről, ez már rajtatok múlik.
A második, amit tapasztaltok, a hideg nyirkos, sötét helység, olyan mint valami pince. Ti a földön ültök, a popótokon, a lábatok kinyújtva, a kezeitek viszont:
És íme a harmadik, ami feltűnhet: Ki vagytok kötözve. Razz A két kezetek egymástól távol, (de nem feszítve) vaslánccal, és vaskarkötővel a csuklótokra erősítve. A lábaitok szintén, viszont... az már csak sima kötéllel. Valamint, hogy ne legyen könnyű mozognotok, a nyakatok is is oda van erősítve egy lánccal, ami fentről lóg lefelé, és nyakláncotok, ha sokat mocorogtok, azért feszíthet. A kezeiteket nem tudjátok összefogni, viszont az feltűnhet, hogy ha az egyiket fentebb nyújtjátok, a másik... kezetek meglazul. Ha sikerül túlennetek az első sokkon, elmondom mit tapasztalhattok még, de azt már mindenki ki-ki magának, hisz nem egy helységben vagytok.

Rogan:

Amint magadhoz térsz és körbe nézel, feltűnnek a következők:
Egy cellában vagy, rácsok vesznek körül, de csak veled szemben, oldalról falak öveznek. A jobb oldalt egy ember méretű tükröt látsz, nem messze tőled egy padot. Te viszont a ráccsal szembeni falrészhez vagy szögezve. A mennyezetről egy kulcscsomó lóg le vélhetően damilon, de nem éred el. A falak penészesek, nyirkosak... és gombák nőnek ki belőle a sarkokban. (tényleges gombák) A plafon mintha beázna. A fal másik oldala távolabb esik picit tőled üres, viszont előtte láthatod az aznap viselt ruhádat, kis kupacokban, szétszórva, de akkor mit viselsz most te? Az alsónadrágod rajtad van, a lábadon az egyik zoknid... valamint, egy halványlila csipkés melltartó simul... oda ahol annak helye volna, csak épp nem rajtad. Razz


Ray:


Amint magadhoz térsz, feltűnhet hogy egy cellában vagy. A hajad elázva, az arcod is nyirkos... és pár másodpercenként valami a fejedre csöppen. Méghozzá vörös színű. Az arcodon is végig csurog, és ha van bátorságod... hogy megkóstold, rájössz hogy félédes vörös bor, méghozzá egész ízletes, persze csak ha, szereted az ilyesmit. Veled szemben, közel hozzád, de nem elérhető távolságban a plafonról egy vélhetően damilon, lóg lefelé egy kulcscsomó. Tőled jobbra rácsok helyezkednek el, a rácson fel van akasztva egy melltartó, esetlenül lóg le. Veled szemben egy fal van, rajta egy ember nagyságú tükörrel, ami nem veled szemben van, tehát nem látod benne magad. A bal oldalon egy üres pad, kissé srégen, elcsúszva a faltól.
Határidő: Január 31. (Kedd).

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
avatar
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Rogan Hartnett on Pént. Jan. 27, 2017 3:14 pm

Testem kissé erőtlenül lóg le a láncokról, fejem zakatol, és ez az erős, kellemetlen szag csak ront a helyzeten. Hosszúkat pislogok, nem fogom fel elsőre, hogy hol is vagyok, arról pedig végképp nincs elképzelésem, hogy mégis hogy kerülhettem ebbe a helyzetbe. Gyorsan átfutom a termet, de minden bizonnyal túl korai volt ez még, gyomrom kavarog, végül váratlanul viszont látom a gyomrom tartalmát. Félig megemésztett, különféle ételek és italok egyvelege, némi gyomorsavval megspékelve. Nem éppen kellemes. Csak úgy ömlik ki belőlem, szemeim bekönnyeznek kissé. Elég szánalmasan festhetek. Néhány másodpercig köpködöm, mígnem sikerült valamennyire összeszednem magam ahhoz, hogy ismét felemeljem a fejem. Meg akarom törölni a számat, nem hinném, hogy sikerülhet a láncokkal, de teszek egy próbát. Amikor már úgy tűnik tényleg nincs már mi kijöjjön belőlem ismét erőt veszek magamon, és felmérem a környezetem. A velem szemben lévő tükörből saját magamat látom visszatükröződni. Csupaszon, mellkasom, és lábam hányás borítja, egy kevéske a borostámon is megtapadt. Csodás. Nem elég, hogy ezt az édes illatot kell szimatolnom, még a saját hányásom is fokozza a hatást..
Nachum megmondta, hogy nem szép dolog másokkal szórakozni. De nem hittem volna, hogy ilyen drasztikus lesz az eredménye annak, hogy nőket dicsérgetek. Valószínűleg egy pincébe hoztak, legalábbis nem igen látok itt ablakot, és a levegő is elég áporodott, ami a szellőztetés hiányára utal. A falon gyanús gombák nőnek, nem vagyok benne biztos, hogy közük lehet az itteni szaghoz, de nem lepne meg, ha igen. Világító gombákat láttam már, és a játékon kívül is elég ártalmas a penész, lehet errefelé komolyabb hatása van egy mérges gombának.. Tekintetem hamar továbbvándorol a kulcshoz. Ha tényleg a damilról lóg le akkor, talán hozzá tudnék jutni.
- Haah..fuuuuu - hatalmasat sóhajtok, beszívom a levegőt és kifújom, igyekszem a levegőt a kulcs felé irányítani. Bízom benne, hogy nincs olyannyira messze, hogy ne érje el. Talán ha elég gyakran megismételem ezt a kilégzés, belégzés mutatványom, előbb utóbb errefelé is libbenhet és talán még el is kaphatom...


//Engem nem zavar, ha extrémebb a küldetés. Benne vagyok bármiféle morbidságban, perverzióban, kegyetlenségben, undorítóságban, indikátorszín változásban szóval teljesen szabad kezet adok Zekken Very Happy  //

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Raygart Arrow on Hétf. Jan. 30, 2017 10:22 pm

Az első gondolatom az volt, hol mi és mikor. Mert nem rémlik semmi hogyan kerültem ebbe a helyzetbe. Első gondolatom, hogy valami durva lekötözős sex kalandba keveredtem. Ahogy a tompa érzékeim egyre tisztultak és a szemem is ki nyitom rá jöttem, nem egy ágyban heverészek.
-Te jó ég a popsim szüzessége még meg van?
Mivel nem érzek semmi változást kisé meg nyugszom. Csak kisé, mert ez a lekötözés a láncok meg a csöpögő nedű egyre jobban idegesít. Persze a szagok és a kábaság okozta émelygés is egyre erősödik.
-Fürge róka lábak, surranó kis árnyak hipp hopp jön Boooahhahhh.
Pontosan jött a ravaszdi és hozta a barátait is, akik sugárban menekültek.  Nagy róka szöktetés után kicsit meg könnyebbültem. Bár a csöpögő cucc továbbra is ostromolt. Reméltem nem valami pisi vagy más test folyadék ezért félve bele kóstoltam. Az íze még kellemes is lenne, ha nem lenne róka száj íz.
Immár többszöri próbálkozás után végre sikeresen felmérem hol is vagyok.
- Kulcs, jé, egy melltartó! Remélem nem egy szőrös inkább majom nő, mint ember nőé a dudor tartó. Egy pad meg egy tükör, micsoda remekül berendezet kéjlak!
Alapítom meg magamnak dünnyögve. Majd meg próbálom elérni a melltartót a lábammal, a kötél és a fém boka ekeség nehezíti nagyban a dolgot. Azért reménykedem, hogy a művelet sikerül. Mert ha meg kaparintanám, akkor azt lábal, lóbálva eltudnám érni. Vagy esetlegesen kézzel, ha tudok annyit lazítani a láncokon. Mert közben fel fedeztem egy kis turpisságot egyik kezem lazul, ha nyújtózkodom.

( Jöhet szinte minden, de azért szeretnék zöld maradni, ha lehetséges. )

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Zekken on Kedd Jan. 31, 2017 10:01 am

Rogan:
Nachiumot helyezd el időben és térben, tehát... hogy éppenséggel merre van, ő ugye lát/érzékel téged. Te a térképen viszont láthatod, hisz az újaid működnek tudsz menüt lehívni, ha akarsz. Viszont ha azt szeretnéd, hogy én kezeskedjek róla, szívesen. :3

Láthattad magad, megvoltak az első gondolatok, és a kellemetlen szag tovább ostromolja az agyat, az elméd, ami mintha tompulna. Valami nem stimmel, de ezt érezhetted. Azt hogy miként éled meg, rád van bízva. Ahogy megmozgatod a kezeid, az egyik lánc enged, a másik megfeszül, valószínűleg egy "csigára" van felakasztva.
A kulcs nem mozdul viszont, léptek zajait véled felfedezni a csendben. Megpillantasz először egy, majd még egy árnyat, akiknek körvonalai kirajzolódnak...Egy férfi és egy fiatalabb lány, mindkettőjük kezében egy mappa. A lány kezébe egy toll is arra vár, hogy mozgásba lendíthesse.
- C5-93-as kliens, szervezetéből lassan kiürül, a tudata tiszta. A következő adagot, délután, pontban 16:00-kor kapja. A Meoki 47-est, fél dózist. - Hangzottak el a mondatok az úrfi szájából. Majd a férfi és a lány is távozott.

Ray:
A melltartót eléred, a lábaiddal, igaz macerásan de tudtál úgy nyújtózni, hogy meglegyen. Ki gondolta volna... hogy, az lesz az első műveleted. Rolling Eyes Valamint megnyugodhatsz, a szüzességed is meg van még. Ami viszont feltűnhet, hogy a kulcs megmozdult. Úgy, hogy elvileg te nem nyultál hozzá.  Felhúzódott úgy három centit, majd leengedett vagy ötöt. Tehát jelenleg mélyebben fekszik úgy két centivel mint eddig. A fejed kótyagos, szédül. Talán a bor... talán valami más?... Neked kell kiderítened. Úgy érzed magad mint aki másnapos, épp csak nem fáj a fejed, de tompán, kellemetlenül nyom és zsibbad. A szagok továbbra sem kímélik az orrodat, lehet talán erősödnek? Vagy... csak képtelenség ehhez hozzászokni?
Arra viszont egyértelműen felfigyelsz... léptek zajait hallod. Először egy árnyékot, majd kettőt is megpillanthatsz.
- Az A24 DKK tudata tiszta, az figyelme még lagymatag, de amint kitisztult kaphatja a következő dózist. Nem akarunk úgy járni vele... mint az előzővel. - Szólalt meg, miközben egy mappát tartott a kezében a férfi, de a másik lány jegyzetelt, a sajátjába.
- Értettem uram. A sensoi kísérleti szérummal folytatjuk? - Pillantott a férfire.
- Küldjek valakit... aki kitisztítja? - Bökött feléd a tollával, de jóformán rád sem nézet.
- Nem... még jó így, amúgy sem lehetünk biztosak hogy teljesen kiürült a szervezetéből a szérum, ha pedig nem... akkor adrenalintól fűtve agresszívan, és erősebben léphet fel ellenünk, amit inkább jobb elkerülni. Amúgy is hamarosan felszárad... - Engedte bő lére a férfi a mondandóját, vélhetően jó kedvében lehetett. Majd tovább is lépet, egy gúnyos, lenéző pillantást azért még feléd szúrt... szavakkal, bármivel próbálkozhatsz. Tiéd a pálya.


Következő határidő: Február 7. (Kedd)./color]

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
avatar
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Rogan Hartnett on Kedd Jan. 31, 2017 4:17 pm

Hevesen fújdogáltam, azonban nem történt semmi, a kulcs meg sem moccant, és egy idő után idegesítő is kezdett lenni a dolog. Nachum nem foglalkoztatott, igazából tud ő magára vigyázni, ha pedig nem akkor pedig arra vannak a szárnyai, hogy biztonságos helyre távozzon, amíg elül a vihar. Éppen ezért nem is törődtem a kis drágával, hacsak nincs a közelben. A kezeimet örömmel vettem, hogy mozgathatóak, csupán az zavart, hogy a láncok fogva tartanak és korlátozzák a mozgásomat. Hangosan sóhajtoztam, picit pihegtem, majd amikor kinyílt egy ajtó, és váratlanul ketten is bejöttek rajta, kissé elszégyelltem magam. Saját hányásommal borítva, kifeszítve lógok, és így látnak? Szégyen. Arcom lángba borul, kissé dühösnek is érzem magam, elvégre úgy tűnik ügyet sem vetnek rám, a jelenlétemben beszélik meg miféle szörnyűségekre készülnek.
- Következő dózis? Hé, hé! Itt valami félreértés lesz a dologban! Nincs szükségem következő dózisra, teljesen rendben vagyok. Látják? - lóbálom meg a kezeim, jelezvén neki, hogy nincs semmi baj, tudom mozgatni tagjaimat. - Viszont ha nem engednek el, akkor ez a terem fog megbetegíteni. A falak rohadnak, és ez a szag.. valami meghalt itt? - persze csak poénnak szántam, de mire kimondtam, el is gondolkodtam rajta, hogy talán valóban ez áll a szag forrása mögött..
- Meoki micsoda? Hé, ne. Várjanak! Ne hagyjanak magamra. Engedjenek el! Meg fogok őrülni, ha így itthagynak.. - fenyegetem meg őket, de valami azt súgja eredménytelenül..
Ha kimennek, teszek még néhány fújkálós kísérletet a kulcs elérésére, ha nem működik a módszer továbbra sem akkor megpróbálom az egyik kezem hátrahúzásával engedni a láncon, hogy a másikat kinyújthassam amennyire csak tudom. Hátha sikerül elérnem azt az átkozott kulcsot..

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Raygart Arrow on Hétf. Feb. 06, 2017 9:58 pm

Nem szóltam egy szót sem, csak figyeltem fél árbocra eresztett szemhéjam alól.
Dkk mi ti nyavalyások, kísérleti nyúlnak néztek, le mertek láncolni?
Kisé kezdtem fejem elveszteni, mikor percek múlva lenyugodtam feltűnt a kulcs változása. Nem tudtam miért és mitől mozdult el, így csak remélni tudtam a melltartós próbálkozás miatt. Így hát mozgatom a testem, nyújtózkodok ismét hátha sikerül a kulcsot még lejjebb ereszteni egy kicsit. Ki tudja, talán lejjebb jön, az volna csak a jó. A fejemben viszont ott forgót még egy aprócska gondolat. Mi van, ha a kulcsnak köze van a padhoz. Vagy éppen a tükörhöz? Az ilyen beteg állatok mindenre képesek.

Ha a kulcs lejjebb ereszkedne, annyira lábammal rúgkapálva a melltartó lóbálási kísérlettel elérhető megpróbálom megkaparintani. Fel tételezve, vagy is reménykedve a bilincseim kulcsa rajta van. Bár arol fogalmam sincs, lekötözve mit fogok kezdeni a kulccsal.

Közben a két idegen szavai jártak a fejemben, hiszen ez a virtuális világ hogyan történhet ilyen dolog meg itt? Minden féle elrablás és oltogatás meg kínzás meg kitudja még mi minden. Talán a nagy gondolatmenet még a célom elérésében is meg zavar. Hiszen ahogy ezekbe a dolgokba egyre jobban bele fonódok már, mint a gondolatokba megint kezdem felhúzni magam. Ami talán jó, de rossz is lehet rám nézve.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Zekken on Szer. Feb. 15, 2017 12:37 pm

Rogan:
Hiába bármi szó, rád sem hederítenek, egyedül amikor az a mondat hagyja el a szádat, miszerint meghalt itt valaki... a lány pillant rád sokatmondóan.  Tehát vélhetően nem jársz messze az igazságtól.
Ismételten magadra hagynak, majd a szagok erősödnek, te pedig az ájulás szélére kerülsz. Nem tudod, valami ideggázt kapsz-e, vagy csak telítődik a virtuális szervezeted, viszont az illatanyagok erősödését határozottan érzed, mint ahogy egy kis ikon is megjelenik a fejléced alatt. Kábulat felirattal, majd filmszakadás.

Kinyitod a szemeid, és arra ébredsz hogy minden hihetetlenül színes körülötted. Fakó pasztellszínek, de kifejezetten meleg árnyalatokkal, piros, narancs, citrom, bár néhol előfordul kék és fehér is. Ami feltűnhet, hogy nincsennek rácsok, és te magad is egy szabad téren találod magad. Bármerre pillantottál, tarka állatkák, szivárványok, amikre akár rá is tudtál lépni. Unikornisok, szörnyecskék és emberkék. A falak mintha meghajolnának előtted, üdvözölnek ha elhaladsz mellettük. Mi a fene ez?...

Ray:
A melltartót megszerezted. Very Happy Viszont amikor épp nem voltál túl mozgékony feltűnt, hogy a kulcs megmozdult. Pedig... te elvileg nem csináltál semmit. A vendégeid is látják a mutatványt, a lánynak a plafonra téved a tekintete, de csak egy pillanatra. Látszólag tudomásul vett valamit, de nem kapta el a pillantását, nem gondolná hogy bármiben is befolyásolni kellene téged. Szótlan voltál, viszont mindent hallottál.
Feltűnhetett, hogy erősödtek a szagok. Majd egy kábulatot jelző kis ikon jelent meg a fejléced alatt, majd filmszakadás.
Kinyitottad a szemeid, az első ami feltűnhet, mintha minden sötétebb... fakóbb volna. Nem láttál színeket, minden feketétől fehérig terjedt, szürke árnyalatokkal körítve. A rácsok eltűntek, te pedig mintha soha nem éreztél volna magadban ennyi energiát egyszerre. Az erek megfeszülnek, a pupilláid tágak, és most te vagy a világ legerősebb embere, érzed, hogy az izmaid bármire képesek, ha akarod. Viszont mintha szellemek jelennének meg, rövid másodpercekre, ismerős és ismeretlen arcok. Veled egykorúak, emberek az árvaházból, fiatalok, akiket megvédtél, a legjobb barátod, idegen arcok. Sőt, olyanok is lehetnek akikkel már idebent találkoztál. A bevillant köd szerű képekhez, mondatok is jártak, mégpedig: Magunkra hagytál; Szeretünk; Várunk vissza; Verd szét a képét mindnek!; Bocsáss meg, soha nem akartalak magadra hagyni...; - Segíts!; Félek tőled;Őrült vagy!;Gyere vissza hozzánk!; Hazudtál, nem jöttél el az esküvőre! Látni sem akarunk többé!; Mindig melletted maradok; Ismrelek kicsim, tudom hogy jó embernek születtél;... - És hasonlók. Gondolom mindegyiknek találsz majd emberkét, de a mondatokat átírhatod ami szerinted jobban illene a zavarodott helyzetbe.
Határidő: Február 21.

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
avatar
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Rogan Hartnett on Szer. Feb. 15, 2017 3:16 pm

A lány tekintete mindent elárult. Végem van, félek, rettegek, de ezt nem mutatom ki. Minden erőm összekapom, hogy kiszaggassam magam a láncok fogságából, de mindhiába, a mozdulataim nem érnek semmit, a kitartásom pedig csökken.
- És ez az átkozott szag, megőrjít.. - panaszkodom, undorodva a földre köpök, még a számban is érzem. Mi a fene lehet ez? Talán a türelmem tesztelik? A végtelenségig gyógyszerekkel fognak teletömni, hogy megnézzék melyikre, hogyan is reagál a virtuális szervezetem? Hatalmasat sóhajtok, a kezeim egyre gyengülnek, szemem sarkából lecsekkolom az állapotjelzőm, valamiféle méreg hatása alatt lehetek. Csodás. Bármennyire is küzdöttem ellene, végül mégiscsak leragadtak a szemeim, egy hosszú pillanatig pihentettem, vagyis annak tűnt, de lehet több idő is eltelhetett két pislogásom között, de mire kinyitottam a szemem valami megváltozott..
- Hű felborult erre egy festékeket szállító kocsi vagy mi a... hűű... - döbbenek le a szárnyaló gombasereg láttán akik a lábaim között reppentek át az imént, a színek, vakítását már kezdem megszokni. - Valaki jócskán vitt színt most az életembe.. - egy pillanat alatt köddé vált az a düh amit a pince fogságában éreztem, sőt ami azt illeti magát a pincét is elfelejtettem egy rövidke pillanatig. Kíváncsian sétáltam el egy halomnyi éneklő béka mellett, akik ahogy elnézem orkesztrát alakítottak. A lila fehér pöttyös bocira barátságosan visszamosolyogtam mintha régi barátok lennénk, ismerős volt a kis drága, nem is tudom már honnan, olyan rég volt.. Felsétáltam egy közeli szivárványra, majd onnan integettem a távolban elkocogó boldog nyírfáknak, majd csak annyit mondtam.
- Mi a fene folyik itt?! - háborgok, és értetlenkedek, ahogyan végignézek a világon az az érzésem támad, hogy egy rossz LSD-trip áldozata lettem.

_________________
Nachum: #80ccff
Rogan: #B4CFEC
avatar
Rogan Hartnett
Állatidomár
Állatidomár

Hozzászólások száma : 227
Join date : 2016. May. 03.

Karakterlap
Szint: 35
Exp:
4968/5000  (4968/5000)
Céh: -

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Raygart Arrow on Kedd Feb. 21, 2017 8:41 pm

Magamban ujjongtam, hogy a kulcs végre meg moccant. Elérhetőbb lett ugyan akkor miért is? Én nem tettem semmit, ami a kulcsot érintette volna. Talán valami más miatt történt volna?
Ez szinte lényegtelen, vagy fontos dolog teljesen mindegy úgysem fogok a titok nyitjára rá jönni.
Főleg így nem, ha itt ücsörgök, és nem próbálkozok semmivel sem. Viszont a szagok újra erősödnek. A jó életbe már hol tárolják azt a négy hetes Vizi hullát ilyen bűz terjeng. Főként azt a zavaró és orrfacsaró szagot éreztem, amit mixeltek több másikkal. A francba is ezzel már kínozni lehetne. Meg pillantom a kábulat jelzőt, majd sötétség leple boritbe. Nem tudom menyit pihenhettem, de amikor felébredek, úgy érzem, erősebb vagyok, mint bármikor eddigi életemben. Érzem a kidagadó és lüktető virtuális ereimet, ahogy nem létező vérem szálitva pulzálnak. A Szinek a színek pedig kifakultak. Felemelem, a fejem lassan kinyitom a szemeim. Még minden ugyan olyan csak a színek töntekell nyaralni. Legalább a rácsok eltűntek Viszont minden más ugyan olyan. Lehunyom a szemeim hogy leküzdjek egy újabb rókát. Majd hirtelen ki pattannak, amikor hangot hallok. A hang ismerős volt túlságosan is. A tükörben pedig egy arc rajzolódót ki.
-Hazudtál, nem jöttél el az esküvőre!
Majd az arc eltűnt, mellettem pedig egy másik jelent meg.
-Őrült vagy!
Ijedtemben teljes erőmből próbáltam felugrani. Van, amikor a félelem okozta adrenalin igen csak felturbózza az embert. A láncok és kötél miatt ez igen csak félre sikeredett. Ekkor egy kacajt halottam, mintha minden irányból jött volna.
- Látni sem akarunk többé!
Hallottam több torokból egyszerre ugyan akkor több irányból, több szellemszerű arctól. A félelem bennem pedig egyre növekedett, nem ez nem lehet. Nincsenek, itt ők mind kint vannak.
- Neeeem én nem..... csak jót...
Mondtam volna, ha egy hang és a hozzá tartózó arc nem szakit félbe.
- Magunkra hagytál!
Lassan éreztem, hogy meg bolondulok. Ezek a hangok a képek, az arcok régi sebeket téptek fel. Még ha tudtam is nem létezik és nem igaz sok dolog, amit mondanak. Ordító és sutyorgó hangok még is meg teszik a hatásukat. Felüvöltök hangosan fájdalmasan. Vadul tépni, szaggatni kezdem a láncokat. Amikor meg szólal egy hang. Emléket idéz fel bennem ismét ez most kellemes emlék. Az egyik nővér ál előttem. Én még egészen fiatal vagyok, és az arcom simítja épp végig.
- Ismerlek kicsim, tudom, hogy jó embernek születtél.
Egy pillanat alatt meg dermedek és az előttem lebegő szellem arcra nézek könnyes szemmel.
- Nővér......
Csak ennyit nyögök ki, amikor egy másik barátságos hang szólal meg.
- Mindig melletted maradok.....mert...
A hang egy lányhoz tartozik, akit itt bent ismertem meg. Hachiko jelen helyzetben inkább eloldozna, és jól nyakon vágna, azért mert ilyen helyzetbe kerültem.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Zekken on Hétf. Feb. 27, 2017 10:23 am

Rogan:
A távolban lévő nyírfákat lágyan fújdogálja a szél, miközben kacagó és visszhangzó válaszokkal fogadnak.
- „Megőrültél.” „Üdv a valóságban.” „Gyönyörű ahogy a világot látod.” „Szebbé és élővé teszel minket.” - és hasonló válaszokkal szolgálnak. De nem fizikailag nem nagyon ér hozzád semmi. A szivárvány, elkezd elpárologni, és te mintha zuhannál, de nehéz megállapítanod hogy, felfelé vagy lefelé… De sok miden nem változott. Gombákat látsz, kisebbeket, nagyobbakat, hol csoportban, hol csak egyet-egyet. Hatalmas fákat, rönköket, mintha csak egy erdőben volnál, üregeket…

Raygart:
A kulcs megmoccant, és közelebb is került hozzád, de mire kezdhetnél a helyzettel bármit is, már kezdted érezni, hogy erősödnek a szagok, amik lassan ki is esnek. Az ember igazi túlélő nem? Ha rossz dolgok érik, emlékek, gondolatok a végén mégis mindig felcseng az optimizmus, vagy bármi ami segíthet az előrejutásban. Itt is így történt, amikor megfeszítetted az izmaidat, játszi könnyedséggel szakítottad el a láncokat, mintha csak cérnából volna. És ugyan pixel nyomokat hagy a karodon, de sebzést nem okoz. Úgy néz ki védett övezeten belül vagy. Ez felettébb jó hír. Hachiko is csak egy tévképzet, de gondolom erre te is rájöttél, szóval szabad vagy, és nincsenek se láncok, se rácsok. Szabad vagy?


Következő határidő: Március 7. (Kedd)

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
avatar
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Raygart Arrow on Szer. Márc. 08, 2017 5:03 am

Meg lepődtem, hogy a láncok milyen könnyedén pattantak el. Nem okoztak még sérülést sem. Fel állok és magamhoz veszem a kulcsokat. Valamint kerek legyen a világ a paddal nagyot csapok a tükörre. Ha össze törik az jó, mert így éles vágásra és szúrásra alkalmas dologhoz juthatok kis eséllyel. Habár védet, területen vagyok, így nem igen tudnám fenyegetésként használni. Viszont ki tudja, mi van ha csak a cellára terjed ki a terület? Inkább legyen nálam, és ne keljen. Minthogy kellene, de nincs elvet követem hát. Így ha hozzá jutok egy szilánkhoz azzal és a paddal lépek ki a folyosóra.
- Érdekes, a rácsok hova tűntek? A láncok miért szakadtak el ilyen könnyen? Lehet, csak alaposan behallucinálom az egészet? Akár csak az előbbi hangokat és képeket?
Lehet valami mágikus gombát ettem és elrontotta a pixeles gyomrom. Mindjárt felébredek az ágyamban. Vagy lehet korházban belém tömőt gyógyszerekre reagálok így. Agyam csak kombinálja valami elborult módon a dolgokat. Minden csak háborodott elmém szült.

_________________
„Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.”
avatar
Raygart Arrow
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Jan. 17.

Karakterlap
Szint: 10
Exp:
179/500  (179/500)
Céh: Jumpy Vigor

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Zekken on Kedd Márc. 21, 2017 9:34 pm

Rogan: Ismerve hogy, mennyire nincs időd, ha igényt tartasz még a játékra, nem kell pótolnod de psszt, az adminunk ezt meg ne tudja! Razz

Reygart:
Teljesüljön a kívánságod. Vonszolhatod magaddal a padot, viszont az adrenalin löket, ahogy jött úgy távozik is a szervezetedből. Alig pár perc múlva, legyengül a lábad, a karod, zsibbadni kezdesz és nem bírod megtartani magad. A fejed felett a kis ikon, ami az állapotodat, jelzi, mint amikor részeg vagy, most fertőzést jelez, mintha meg lennél mérgezve, vagyis valószínűleg meg is vagy. A szagok ellen meg sem próbáltál küzdeni te sem, így miután már megtöltötték a tüdődet, a szád ízét a kellemetlen émelyítő bűz, először csak térdre esel, ha elég erős vagy, egy ideig még kitartasz, de a küzdelmed véget ér, érzed, ahogy a tested elterül, még lábak mozgását érzékelheted magad körül, majd filmszakadás.

Mikor magadhoz térsz egy kórházban találod magad. A tested sovány, teljesen leépült, a hajad elvékonyodott és dupla olyan hosszú, mint amikor beléptél, sőt még szakálad is nőt. Nővéreket észlelsz magad körül, de a mozgásuk olyan, mintha egy gyorsított felvételt látnál, és amikor az arcukra pillantasz, láthatod, hogy nincs se szemük, se szájuk, de mintha az orruk is tompa árny volna csak.

Infúzió az egyik kezedből, a fejeden még mindig ott a sisak, a tested nem mozdul, nehezek a karjaid, és olyan érzésed van, mintha betonba lennél öntve. Katéter ahova az való. A másik kezedből vért vesznek, viszont fájdalmat egyáltalán nem érzel. Valami még mindig nem stimmel ugye?


Következő határidő: Március 28. - Kedd

_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
avatar
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Zekken on Vas. Ápr. 16, 2017 3:03 pm

Inaktivitás miatt a küldetést lezárom. Köszönöm szépen a részvételt, de nem kínozlak tovább titeket. ^^

Úgy ért végett a történetetek, hogy szétziláltan, alig voltatok az eszméleteknél mikor rátok találtak. Megtudtátok hogy, nem az első ilyen eset, hogy részegnek tűnő, alig eszméletüknél lévő embereket találnak, hiányos - vagy éppenséggel - teljesen, vagy furcsa öltözékben. De megnyugtatnak titeket, még pedig két fiatal lány és egy náluk pár évvel idősebb férfi, hogy most már biztonságban vagytok. Rengeteg vizet itatnak veletek, valami édeset is kaptatok, vélhetően szőlőcukor, de még pár óráig a fogadóban tartanak titeket, de érezhettétek, nem kényszer, csupán a javatokat akarják, viszont a többi már rajtatok múlt. ^^

Zárás és jutalmazás:
Rogan: 3 kör – nincs pótlás.
20 exp ; 30 arany.

Reygart: 4 kör – nincs pótlás.
15 exp ; 30 arany.


_________________
Színem:#9680C7

『Rólam:』↬ Hamarosan.
『Küldetések:』↬ Álomhajó - Tor/túra
                         ↬ Renascent floor
                       
『Eventek:』↝
『MiniBossok:』↝ Igény szerint.
avatar
Zekken
Mesélő
Mesélő

Hozzászólások száma : 154
Join date : 2016. Oct. 27.
Tartózkodási hely : Zabuta

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: .: Sárga szempillák :.

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.