[Hardcore] Rii-chan vs. Ai-chan - Avagy két dudás egy csárdában. :roll:

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

default [Hardcore] Rii-chan vs. Ai-chan - Avagy két dudás egy csárdában. :roll:

Témanyitás by RenAi on Vas. Feb. 05, 2017 11:48 pm

Kellemes semmittevés. Ezt az aktív teljesítményt próbáltam művelni, az arénával szembeni étteremben. Szétnéztem ma azon a területen, de valahogy nem volt különösebb kedvem hozzá. Ren jutott az eszembe aki meghalt, majd Eiki… aki szegény már unta a püfölésem. Azon… gondolkodtam miként is tehetném szórakoztatóvá a velem való harcot. A képességem… kissé megbolondította a dolgokat, hisz ameddig támadásom nincs, addig elég vicces a helyzet, de azokkal akik sokat tudnak sebezni, szintén más a felállásom. Beleharaptam a reggelizős meleg szendvicsembe és hangosan szürcsöltem a teámból. Segítettek a koncentrációban. Végül úgy gondoltam a dolgokat csakis próbákkal fogom tudni, kiküszöbölni. Majd a közös arénás meccsemen elmélkedtem el. Azt hiszem azt élvezték… Szóval, van valami ami már meg is lesz hozzá. Most már csak ellenfél hiányzik. Ölteletem nem igazán volt, akivel szívesen, vagy akivel céllal álljak ki… Így miután befejeztem a reggelit, lecammogtam az aulába. Pár meccset végig néztem, amiből ötleteket meríthetnék, és kihívókat kerestem magamnak. Remélhetőleg meg is találtam azt, akivel még nem volt szerencsém párbajozni, viszont nem volt számomra közömbös. Gondoskodott arról, hogy ne lehessen. Így hátulról veszem célba, cselesen becserkészem, és ha esetleg hátra pillanata, elvegyülök a járókelők között. Ha kellő közel kerülök hozzá, hátulról lassan eltakarom a szemecskéit, persze csak gyengéden. A hangom kissé elvékonyítom, hogy ne legyen könnyű dolga.
- Kitalálod-e ki vagyok? – Suttogtam halkan a fülébe, majd a hogy a kellemes pillanatot megkoronázzam még kapott bele egycuppanósat is. Persze, az a kevésbé kellemes pillanatok közé tartozhat, hisz ha sikerült akkor egy ideig még csöngeni fog a fülecskéje, de én már csak ilyen kis gonosz-ciccmicc vagyok. Vigyorogva fordulok szembe vele, persze reméltem hogy nem kell valamiféle mészárlást kivédenem, hisz én puszta szeretettel és békés szándékkal jöttem.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok; ✿ Képességeim, jártasságaim; ✿ Felszerelésem; ✿ Inventorym; ✿ Adatlap; ✿ Előtöri; ✿ Érdekességek

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Kyubei színe: ffeec0
Küldim: Dual Tower - Avagy, az őrület küszöbén Szophie; Shizu; Ozi;
"A céhbónusz arany és tap. (Ozi) része egy küldetésben a kétszeresére nő."

RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1772
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6475/6500  (6475/6500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Rii-chan vs. Ai-chan - Avagy két dudás egy csárdában. :roll:

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Feb. 06, 2017 11:42 am

Eljött annak is az ideje, hogy visszadugjam a pofámat az aréna rangsoroló meccsei közelébe. Nem toltam túl a dolgot, hiába szeretek verekedni, valahogy a versengés nem volt az én asztalom, de a jutalmak, amiket ki lehetett belőle szedni, azok jól jöttek. Szóval az volt a terv, hogy egyszer-egyszer bekukkantok, valakit laposra verek, aztán szevasz. Utána maradok az én saját területemnél, vagyis a harc öröménél mindenféle ostoba tét nélkül. Az volt a legjobb, csak úgy szétszabdalni a bunkó pasikat, meg az idegesítő picsákat. Ha kikapok, kit érdekel? Én azt élvezem, ha jól szétrúghatom a hátsójukat, az nem számít, ha közben az enyém is hasonló sorsra jut.
Na, elég a kitérőből, lényeg hogy most az aréna területén lézengtem, bámészkodtam, és kerestem, kibe lehet belekötni. A felhozatal kicsit sivár volt, unalmas alakok tengerén küzdöttem keresztül magamat. Senkiről se rítt le, hogy na, neked kell szétrúgnom a tökeidet, vagy kitépni a hajadat. Te is egy szürke kisegér vagy, meg te is, meg te is, meg te is. Uncsi. Elég csak ránézni, mi zajlik a küzdőtéren. Némán, fogukat összeszorítva vicsorítanak egymásra, semmi duma, csak a pengék csattognak. Uncsi. Nekem más kellett. Valaki, akinek lehet szívni a vérét. Vagy ilyesmi. Az adja az igazi fűszert. Ha már tétje van, hadd legyen már fun is egyben. Na erre fel valaki mögém lépett, és letaperolta a szemeimet. Furcsa egy fétis, ha már fogdosnak, akkor máshol szoktak, de elég sok ilyen beteg állat van, akik nem elégednek meg a cicikkel vagy a popsival, hanem rámennek a hónaljra, a köldökre meg ezekre a hülye helyekre. Biztos van olyan, akit a szemek izgatnak. Na most alapból ha hasonlót tapasztalok, akkor először is kicsavarom a csávó karját, aztán földhöz baszom, ha rossz kedvem van, még rá is taposok. Itt most az állított meg, hogy női hangot hallottam, vagyis annak tűnt, így csak odáig jutottam, hogy megfogtam a karját. Ettől függetlenül halvány lila gőzöm se volt, ki lopakodott mögém, de tekintve, hogy pillanatokon belül elém táncolt, nem is kellett találgatnom.
- Hát te meg ki a franc vagy? - szólaltam meg idegesen, vagyis eljátszottam, hogy az vagyok. Azt nem kellett gyakorolnom, elég sokat forr az agyvizem, elég hitelesen elő tudom adni Rolling Eyes - Mit akarsz tőlem? Összetévesztettél valakivel? - szegeztem neki a kérdést RenAi-channak. De mókás lesz összezavarni szegény párát, már ha összezavarodik, de amilyen magabiztosan adtam elő az ismeretlent, csak leszek rá valami hatással Rolling Eyes

Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 17
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
9540/9700  (9540/9700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Rii-chan vs. Ai-chan - Avagy két dudás egy csárdában. :roll:

Témanyitás by RenAi on Hétf. Feb. 13, 2017 10:04 am

Ott tartottam, hogy visszatérőben voltam az aréna színterére és szerencsés áldozatokat kerestem magamnak. Vagy legalábbis olyat, akivel élvezet volna olyan szinten is megismerkedni. Meg is láttam az első potenciális áldozatom, és rá is vetettem magam. Ehm... értve mindezt úgy, hogy hátulról halkan becserkésztem, gondos tervezésemnek köszönhetően természetesen sikerült is. Majd a kezeimet lágyan a szemére tapasztottam, a hangomat eltorzítottam és csodálatos hangomon szóltam hozzá. És az eredmény? o.o

Sok gondolat futott át a kobakomon, abból az egyik... Hogy legagad, mert valójában kis félénk a lányka. QQ A másik, hogy tényleg elfelejtett. Ami talán jobban is fájna mint az előző, hisz én jól éreztem magam vele. Majd jött a hamradik opció. Mi van ha tényleg összetévesztettem valakivel? QQ
- Rövid ezüstös haj, laza megjelenés, kék szemecskék... hmm... törpi alkat. (Magasabb volt nálam.) Kis méregzsák... csinos alkat, cuki rucik... hmm... Bocsi, lehet tényleg összekevertelek valakivel. - Mosolyodtam el majd fordultam is meg, hogy magára hagyjam. Persze tudtam, hogy nem téveszthettem össze de két opcióm volt. Ha, tényleg félti a hírnevét, akkor nem akarom szégyenbe hozni, ez nálunk japánoknál már csak így megy. Ha viszont csak játszik velem, akkor bizony beszállok. Majd megeheti amit nekem főzött ki. Azt nem tudhatom előre, mit is fog reagálni, lehet kereshetek másik áldozatot magamnak, bár nem hiszem. Tuti nem hagy úszni veszni. Ebben azért reményedek, hogy ahogy én őt, úgy ő is engem jó partnernak fog tartani egy harcban. A bossra is gondolni kell, ott is volt és lesz is, hogy egy oldalon harcolunk a csúnya gonosz AI-k ellen. Szóval jót remélek a naptól.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok; ✿ Képességeim, jártasságaim; ✿ Felszerelésem; ✿ Inventorym; ✿ Adatlap; ✿ Előtöri; ✿ Érdekességek

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Kyubei színe: ffeec0
Küldim: Dual Tower - Avagy, az őrület küszöbén Szophie; Shizu; Ozi;
"A céhbónusz arany és tap. (Ozi) része egy küldetésben a kétszeresére nő."

RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1772
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6475/6500  (6475/6500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Rii-chan vs. Ai-chan - Avagy két dudás egy csárdában. :roll:

Témanyitás by Rikomono on Kedd. Feb. 14, 2017 6:53 pm

Na most, vannak ezek az elvárás nevű dolgok. Amikor teszek valamit, akkor azt azért teszem, mert számítok valamilyen következményre. Siker, kudarc, akármi. És ezek a lehetőségek jó előre megfogannak a kobakomban jó esetben. Ha nem, akkor cselekedtem gondolkodás nélkül, ami azért elő-előfordul, főleg ha nyúlkálnak felém, mert biza az ilyen alkalmak könnyen végződhetnek úgy, hogy az illető a földön végzi kicsavart karral. Most is majdnem így lett, de még időben bevillant, hogy ez nem az a pillanat, amikor erre szükség van. És ja, a cél itt az volt, hogy zavarba hozzam a kisjányt. Egy pillanatra azt is hittem, hogy sikerül, jó muri lett volna látni, ahogy hirtelen azt se tudja, hol van. Meg az is megfordult a fejemben, hogy esetleg erősködik tovább, hogy ismer és nem járassam vele a bolondját meg stuff. Hát egy frászt, a csaj végigmustrált, majd kijelentette, hogy ja, lehet tényleg összetévesztett valakivel. És még hátat is fordított nekem. Ez volt az a pillanat, amikor egy animében nekem szép lassan elpattan egy ér a homlokomban, miközben lehajtom a fejem, és a frufrum sötét árnyékba vonja a szememet, jelezve a "na ne szórakozz velem, te kis csíra, különben felnégyellek és kiakasztom a darabjaidat a város négy legmagasabb pontjára" állapotomat. Itt viszont csak annyi történt, hogy léptem egyet utána, és nemes egyszerűséggel hátba rúgtam RenAi-chant, vagyis elérni nem értem el, mert megvédte a rendszer, de azért érezhette a lökést. Talán el is terült. Az erőpontjaim elég magasan állnak.
- Na ide skubizz, bogaram - ropogtattam meg az ökleimet - Nekem senki se fordít hátat rendes bocsánatkérés nélkül - pillantottam rá fenyegetően, és léptem még közelebb, majd kinyújtottam a kezem, és homlokon pöcköltem - Így ni ;P - konstatáltam a bosszúmat, aztán jó nagy medveölelésben a karjaim közé vontam a csajt - Elkaptalak. Innentől kezdve az enyém vagy, és ez addig így marad, amíg le nem győzöl - jelentettem ki vigyorogva.

Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 17
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
9540/9700  (9540/9700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Rii-chan vs. Ai-chan - Avagy két dudás egy csárdában. :roll:

Témanyitás by RenAi on Vas. Feb. 19, 2017 10:08 pm

Fogalmam sem volt mi is a pontos célja, csupán találgatni tudtam. Túl szégyenlős, túl óvatos… esetleg csak incselkedik velem? Három lehetőség versengett a sikerért amit fejben játszottam végig. Végül, akárhogy is legyen, úgy döntöttem bele mentem a játékba. Pofátlanul végig mértem, minden egyes porcikáját kielemezve, majd szimplán kijelentettem, hogy igaza van. Valószínűleg összetévesztettem valakivel és még szemtelenül hátat is fordítottam neki, bár akkor már alig bírtam megállni a röhögést, a szám oldala még rángatózott is kissé a vigyorgörcstől, amit kis híján kaptam. Nos, ekkor éreztem, hogy valami kellemetlenül nekem lendült, és ki más lenne ha nem én, aki egyenest pofára terült a hirtelen „gesztustól”. Egy pillanatra fel sem fogtam mi történik, még a földön feküdve fordultam a hátamra, hogy lássam támadóm arcát. Ki más lenne mint ő? És nos, ekkor jött el az a pillanat, amikor az ember nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen. Nehezemre esett komolyan venni őt, viszont parásan is viselkedett. Nem számítottam arra, hogy ilyen hevesen fejezi ki majd a nem tetszését. Abban reménykedtem, hogy mint minden cuki lányka (mert legbelül minden lány sugárzik a cukiságtól) nos, majd fordítva sül el a tréfa, és ő esik kétségbe, de nem. Ahhoz az érzéshez jelenleg én álltam közelebb. Lemerevedten bámultam mit is akar most, és fel sem tűnt a közönségünk, mert persze egy ilyen bravúros esés kontra támadás, és szájtépés azért felkelti a kósza játékosok figyelmét, de jelenleg csakis Rii-chanra koncentráltam, és arra, hogy köhöm…. .___. Túléljem.
A shockot amit rám osztott, egy újabb shock követte, szavakkal meg sem próbáltam védekezni, amikor kiosztotta rám a megsemmisítő csapását. Maga a mozdulatsor… amit, végig vezetett rajtam… egy pillanatra felidézte Jint, és elszorult a szívem. Talán még könny is összegyűlt a szemem sarkában, de kellett pár pillanat, hogy összekaparjam magam. Még mindig nem felejtettem el őt, és bevillant az a gondolat is… hogy ez a nő mégis hogy a francba tudja felidézni a mozdulataival azokat a pillanatokat, amihez valójában nincs is köze. Először Tachi egyik mozdulatát, most pedig Jinét. Magam sem értettem, de valami furcsa ragaszkodást, szeretetet, talán hálát éreztem az irányába. Úgy éreztem, egy pillanatra mintha Jint kaptam volna vissza, vagy… általa üzent volna. Igen! Ez biztos Jin egyik üzenete volt a lány által a túlvilágról. Lassan érintettem meg a homlokom, és azt a pontot ahova a pöccintést kaptam. Majd mindezt egy hatalmas ölelés szakította meg. Wtf? Belém fagyott a szó? Le voltam döbbenve, hogy egy fél mondat sem hagyta el az ajkaim, majd az ő mondata segített ezt megtörni.
- Gonosz vagy! Ha legyőzlek el fogsz hagyni, ha meg nem akkor én leszek az örök vesztes. – Öltöttem ki a nyelvem, miközben kezdtem visszatérni a valóságba. Majd megvártam míg leszáll rólam. Ha ez megvolt és ismét talpon lehettünk, akkor kezdtem el agyalni mit is találhatnék ki neki. Volt is egy ötletem. Na jó, sok ötletem volt. De ezt csakis akkor hozom fel, ha úgy látom neki nincs.

_________________
Információk a karakteremről:


✿ Pontok; ✿ Képességeim, jártasságaim; ✿ Felszerelésem; ✿ Inventorym; ✿ Adatlap; ✿ Előtöri; ✿ Érdekességek

Beszédszinem: orange/ff9933; Gondolat szín: eac117; Kyubei színe: ffeec0
Küldim: Dual Tower - Avagy, az őrület küszöbén Szophie; Shizu; Ozi;
"A céhbónusz arany és tap. (Ozi) része egy küldetésben a kétszeresére nő."

RenAi
Lovag
Lovag

Hozzászólások száma : 1772
Join date : 2012. Aug. 26.
Age : 27

Karakterlap
Szint: 40
Exp:
6475/6500  (6475/6500)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése http://salume.gportal.hu , nostalehun.gportal.hu

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Rii-chan vs. Ai-chan - Avagy két dudás egy csárdában. :roll:

Témanyitás by Rikomono on Hétf. Feb. 20, 2017 5:23 pm

Furcsa volt. Mármint nem a lány, hanem én voltam az. Érted, én alapból mindig találok csomót a kákán, bele tudok kötni bárkibe és bármibe, és meg is teszem, ha valami nem tetszik, mert egy, idegesít, kettő, részemről ez így őszinte, és ha valamit gyűlölök, az a hazugság. Szóval ja, én alapból nem vagyok egy kedves, barátságos csaj. Én egy köcsög vagyok, és ezt fel is vállalom bármikor. Nem az én bajom, ha valakinek nem tetszik. Erre most itt van ez a csaj, és kihozza belőlem a leggyerekesebb, leg...izébb... viselkedésem. Mióta pöckölök én homlokon bárkit ilyen játékosan? Röhejes. És nem értettem, miért. Mit csinált, mit tud ez a bige, hogy ennyire haverkodom vele? Miért érzem ilyen jól... vagy nem is az, egyáltalán miért érzem azt a késztetést, hogy vele barátságos akarok lenni? Nem vágom. De ha egyszer jól esik megölelni, akkor mi a tökömet csináljak? Rolling Eyes
- Nekem mindegy, ha neked jó így, akkor nem kell harcolnod a szabadságodért... de azért gondolj bele, ha legyőzöl, akkor... - itt közelebb hajoltam, és tekintetbe véve, hogy közönségünk van, csak csábosan a fülébe súgtam - ...azt teszel velem, amit akarsz - kuncogtam, majd elengedtem, és léptem hátra kettőt. Olyan... kislányosan illegetve-billegetve magam előtte. Jó, ez is olyan, hogy csak úgy spontán jönnek a hülyeségek, mármint eszembe se jutna alapból harcolni vele, mer' mér' akarnám én bántani őt? Ez az, hogy még úgy nagyon az inger sincs meg bennem erre, pedig úgy általában eléggé viszket a tenyerem, és imádok mindenkit laposra verni, aki szembe jön. Szóval tiszta nonszensz az egész, erre még én itt provokálom, meg minden. Na nem mintha ő valószínűleg ne azért lenne itt, amiért én, és akkor gondolom legalább ezen a téren is szórakozhatunk jól egymás társaságában. Van ez a hülyeség, hogy ha összecsapnak a kardjaink, akkor jobban megismerjük egymást, mint egy kiadós dumálással. Nekem kardom nincs, csak két késem, de bizti működik, nem?

Rikomono
Árnyharcos
Árnyharcos

Hozzászólások száma : 168
Join date : 2016. Jun. 24.
Age : 17
Tartózkodási hely : Kopj le!

Karakterlap
Szint: 48
Exp:
9540/9700  (9540/9700)
Céh: Angelic Voice

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

default Re: [Hardcore] Rii-chan vs. Ai-chan - Avagy két dudás egy csárdában. :roll:

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.