Al és Hina közös lakrésze

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Go down

default Al és Hina közös lakrésze

Témanyitás by Hinari on Csüt. Feb. 09, 2017 12:38 amA lakótér két szinten foglal helyet. Az alsó, korábban Hinari lakrészeként funkcionáló rész Alex beköltözése után át lett alakítva; ez lett az úgynevezett társalkodó helyiség, ahová Hina és Al az ismerőseit, barátait hívja. A nappali egyben a zeneterem is, kiegészítve egy bárpulttal, hogy jobban szóljon a muzsika, a rendszer által maximálisan hangszigetelt falak pedig kellő biztosítékot adnak rá, hogy a dolgozószobáig egyetlen dallam se érhessen el, zavarva az esetleges ott folyó munkát. Ebből a szobából lehet eljutni a felfelé vezető lépcsőig, melyet, amennyiben akarnak, Alex és Hina a menüjükből képesek lehívni.

Alsó szint
Felső szint

A felső szint kettejük privát lakrésze. Alapterületét tekintve nagyobb, mint az alatta lévő, és egyetlen, nagy erkély tartozik hozzá. A lakórész a harmadik emelet egy a díszteremmel ellentétes szárnyon lévő folyosójáról nyílik; és japán szokásokhoz híven a tágas nappalit egy nagyjából harminc centis fellépő választja el az előtértől; ebbe a lépcső is beletartozik. A konyha egybe van nyitva a nappalival, az erkélyhez legközelebbi pultrészénél pedig egy ablak is ki van alakítva, hogy már a konyhából is ki lehessen adni bármit, amire csak szükség lehet odakint. A többi ablak a plafontól a padlóig ér (valahogy így), az erkélyre egy hatalmas tolóajtón keresztül lehet kijutni. A nappaliban egyébként a kanapé és az ahhoz tartozó kisasztalon kívül (a folyosóval azonos fal mellett) több könyvespolc is található, illetve itt-ott-amott elszórva babzsákok, melyeket - a többi, szabályosan elhelyezett bútorral egyetemben - Alex előszeretettel tologat.
A nappaliból nyílik a fürdő és a hálószoba is; utóbbinak külön kijárása van az erkély egy kisebb részére, amin egy különálló napágy várakozik, ha valamelyiküknek éppen ott lenne kényelmes a pihenés. A nagyobb erkélyrész ezzel szemben úgy lett megtervezve, hogy Nestor kényelmesen elférjen, sütkérezhessen rajta, sőt, fejét a tolóajtón bedugva a tűzsárkány még a benti eseményekben is részt tud venni - egyedül arra kell figyelnie, hogy közben ne törje el az asztalt és a székeket, ha alkalomadtán Alex vagy Hina az erkélyre is lehív belőlük egy-egy szettet.

_________________
Adatlap
Szín: #a8a8a8 #787878 #464699 #9F703A steelblue

Ki mit és mennyit tudhat Hinariról? Információk az adatlap alján.


Figyelem! Amennyiben valaki visszaél a plot armorral (pl kari előtt öl meg játékost vagy dicsekszik azzal hogy megtette stb), annak neki magának kell megoldást találnia rá, hogy kari miért ne tudja őt megölni/börtönbe zárni - ha pedig nem tud ilyet kitalálni, vállalja annak következményeit is! Ez karakter minden játékára, tehát a bossra is vonatkozik.
avatar
Hinari
Kardforgató
Kardforgató

Hozzászólások száma : 3504
Join date : 2012. Dec. 28.

Karakterlap
Szint: 50
Exp:
13230/10100  (13230/10100)
Céh: Justice League

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.